Maria Andrieş

Într-o lume macistă este nevoie cîteodată de bisturiul observațiilor unei femei. Sexul slab? O glumă misogină

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Maria Andrieş
Cifre, nume, chipuri

La meciul Islanda – Argentina, din faza grupelor, scor 1-1, s-au uitat 201.000 de islandezi, adică 60 la sută din populaţia ţării, de 307.000 de locuitori. Mai mult, scrie Hollywood Reporter, citând televiziunea naţională de la Reykjavik, cei care au […]

...

Cupa celor umili

Zlatko Dalici nu va antrena Barcelona sau Real Madrid, deşi susţine că ar câştiga un sac de trofee în Champions League. Selecţionerul Croaţiei nu este un brand, iar asta nu e tocmai o fericire pentru marketingul marilor cluburi.

După cum […]

...

A cui este această Franţă?

„Cu capul în stele”, aşa a titrat L’Equipe, pe prima pagină, după calificarea Franţei în finala Mondialului. „La porţile Paradisului”, a scris Le Parisien. „Tot nu suntem campioni”, a venit contrapunctul dinspre Didier Deschamps, după victoria muncită, 1-0, din semifinala […]

...

Ireversibil

„Am cerut contractele fotbaliştilor de la LPF şi de la FRF. Nu au vrut să răspundă la solicitare şi atunci m-am dus cu Garda peste ei şi le-am luat”. Se întâmpla în 2005. Cel care povesteşte este Sebastian Bodu, pe […]

...

Franţa – Belgia, balşoi spectacol

Între noi, europenii, acum. În prima semifinală mondială, Franţa întâlneşte Belgia: două ţări vecine, prietene, care fac bancuri una despre alta. „Le Parisien” o numeşte relaţie de dragoste-ură: se iubesc, dar se tachinează.

De ce nu mănâncă belgienii covrigi? Nu […]

...

O echipă de fotbal şi-a înfiinţat o armată

Vă amintiţi avioanele noi de 1 Decembrie? Parcă le lipsea ceva, un club în prima ligă, să semene cât de cât cu o paradă de 23 August

Permalink to O echipă de fotbal şi-a înfiinţat o armată
miercuri, 14 decembrie 2016, 9:40

Ministerul Justiţiei îşi face echipă de fotbal. Deja a transferat un portar cu braţul lung şi mai mulţi executanţi ai loviturilor de pedeapsă cu ciocănelul. DNA îşi face echipă de fotbal. Meciurile vor dura mai puţin ca de obicei, până arestează mingea şi o urcă în dubă. Ministerul Sănătăţii îşi face echipă de fotbal, după modelul Bayer Leverkusen: FC Aspirina Bogatului.

FC Fiscul, FC Guvernul, FC ISU
CNIR (cei care desenează autostrăzi) şi CNAIR (cei care pun mustăţi la desenele celor dintâi) îşi fac, fiecare, echipă de fotbal. FC Tiki şi FC Taka. Fiscul îşi face echipă de fotbal: FC Leaks. Inspecţia de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune şi Instalaţiilor de Ridicat, pe numele ei de scenă, îşi face echipă de fotbal: Building Alambicul. Autoritatea Naţională pentru Controlul Explozibililor îşi face echipă de fotbal: Ambianţa Bum Bum. Arsenal e luat deja, exista riscul unui război pentru sigle cu Londra şi Tunari. Din acelaşi motiv, echipa Ministerului Educaţiei se va numi, simplu, FC Kafka, nu Universitatea sau Sportul Studenţesc.

Sub deviza „Extinctoru’ la ei”, IGSU îşi face echipă de fotbal total, care va evolua preventiv, dar şi în deplasare, în formula 1-1-2. Agenţia Nucleară şi pentru Deşeuri Radioactive îşi face echipă de fotbal: FC Ion. Ministerul Fondurilor Europene îşi face echipă de fotbal: FC UE Absorbţie. Ministerul Culturii îşi face echipă de fotbal, Real Capodopera. Guvernul României îşi face echipă de fotbal, cu jucători care şi-au dorit mai mult Victoriei. Parlamentul îşi face echipă de fotbal: FC Cooperativa Arta Legii. Chiar şi Preşedinţia României îşi face echipă de fotbal: FC FB.

Operaţiunea „Tichia pe scut”
Fiecare instituţie publică din România, mare sau medie, utilă sau inutilă, îşi face echipă de fotbal. Nu din dragoste pentru ghişeu sau din grijă pentru excedentul bugetar. Ci din datorie. Totul e parte a unei vaste operaţiuni de camuflare a echipei de fotbal a MApN. Dacă unele primării au deja club-fanion, trebuie să înfiinţeze încă unul, pentru rezerva strategică de tichii. Vor fi atât de multe echipe încât ştirea va fi „o echipă de fotbal şi-a înfiinţat o armată, un tribunal sau un stat de drept”, nu invers.

Vor fi împrăştiate afişe cu „Ţara te vrea finanţator de club!” şi se va dezbate introducerea stagiului obligatoriu la Forban. De ce îşi înfiinţează MApN echipă de fotbal? Evident, la mijloc se află un secret militar. Cel mult, putem specula pe marginea subiectului. O fi vreo diversiune care să abată atenţia de la echipa FC Deveselu. Oricum, dacă echipa Armatei ne derutează pe noi, civilii români, imaginaţi-vă ce senzaţii de război psihologic îl trec pe domnul acela de la Ambasada Rusiei! Nu ştie dacă să arunce cu bani sau cu meldonium.

Mama lui Ştefan cel Mare, sub acoperire
O altă posibilă explicaţie ţine de faimoasul spirit practic şi inventiv al şefilor de la CSA Steaua. Tocmai au stabilit că dispun de o siglă de pe urma căreia pot obţine 3,7 milioane de euro pe an. În loc să rişte şi să organizeze o licitaţie, au mers la sigur. Au decis să nu dea Cloşca din mână pentru puii de aur pe gard. Aşa că iau banii direct de la bugetul de stat. Nu toată suma o dată. Ci treptat, în progresie ochiometrică.

În septembrie, MApN a reuşit, după doi ani de luptă la baionetă cu mouse-ul, să se conecteze la Internet. Să găsească site-ul Jocurilor Invictus şi să-i înscrie pe militarii paralimpici la ediţia 2017 a competiţiei. Prilej cu care ministrul Mihnea Motoc le-a transmis sportivilor în scaun cu rotile un îndemn în stilul mamei lui Ştefan cel Mare: „Nu mergem la Toronto să facem figuraţie!”. Mai poetic spus: „De vii cu argintul, nu-ţi sunt ministru eu!”.

Echipa de fotbal a CSA are obiective mai relaxate. Îşi propune, conform comunicatului oficial al clubului, să-i dea o ocupaţie lui Marius Lăcătuş, pe parcursul unui plan cincinal. Păi, nu? Cineva trebuie s-o facă şi pe asta. Figuraţia, adică.

Comentarii (79)Adaugă comentariu

Hebry (1 comentarii)  •  14 decembrie 2016, 16:29

Jucării vor fi angajati ai armatei, iar gradele li se vor da în funcție de numărul de fețe mutilate, de picioare rupte. Bai ăștia care nu știți legile Uefa, puneți dracu mana si va cultivați.

Dan (6 comentarii)  •  14 decembrie 2016, 16:33

@COSU - "-Scufito Rosie,ce ai in Cosu ? - Lupule,il storcesc si vedem!" Asa ceva ai si tu in cutia craniana. I dig,you fall.

Omida (1 comentarii)  •  14 decembrie 2016, 16:50

Articol penibil, umor (?!) de birt. Dar se pare ca ai admiratori. Felicitari, ii meriti !..

17 Nentori Tirana (383 comentarii)  •  14 decembrie 2016, 17:16

@Dan ----------------------------- Am scris la ora 11 in doar 20 minute in nota articolului de exeptie al Doamnei Maria Andries si sub influenta noilor dezvaluiri ale lui Totti despre Secureanu si Armeanu. Comicul meu rezulta chiar din seriozitatea exprimarii, asta in comparatie cu capodopera stimatei Doamne. Apoi s-a trezit si Motoc, (treaba cu Steaua,) o fi mincat ceva greu din cuptor ! Nici nu stiu cum poate minca puii serviti de Nuta ascultind seara „missa solemnis“, cind stie ca unchiul sau (care l-a bagat peste tot, din Bolintin Vale pina la sa numere varza de Brucsel) a bagat in cuptor eroii morti la Timisoara, pe muzica, pina s-au facut scrum. Iar Doamna Andries are mare dreptate cind supune ca morga Motoc are un umor senzational involuntar. Caci Nuta, fata de casa, dar aleasa de poeta lui pe sprinceana, cocosata si trei rinduri de dinti ca sa nu-l inspire, mi-a destainuit ca Motoc ii spune mereu cind baga puii in cupror: „Nuto, ai grije sa nu se faca scrum !“ si ride satisfacut. Ba Dane, ore ce muzica crezi tu ca le-a dat unchiu la aia adusi in camion claie peste gramada pina la cuptorul din Bucuresti ? --------------------------------- Am scris foarte bine, imi dau seama cind scriu ceva bun, e chiar bun de tiparit, caci e bine legat de comica realitate romaneasca. Pina si fotbalistii rid cu lacrimi, doar tu nu intelegi nimic. Te asigur ca eram asa de clar la minte cum se pare ca tu n-o sa fi niciodata. De unde ai aparut tu, asa din senin, ca sa iei tu la rind toate comentariile si sa le analizezi ? Ori traiesti departe, caci nu sti nici semnele cu mingiiatul nasului, cu *** ori cu scarpinatul la fund, ori as paria ca freci manganul undeva in armata, caci lipsa cronica de activitate are urmari grave la cap, iar asta se vede clar la tine, ba baiatule mare.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Dan (6 comentarii)  •  14 decembrie 2016, 17:43

@17 Nentori Tirana - Suferi de diaree verbala care ti se scurge din capatana ,in gura si pe "hartie".Nu ma mir ca toate comentariile tale sunt moderate,atata poti. Si nu ai nici un motiv de mandrie ca "pana si fotbalistii rad cu lacrimi",ori ii iei in deradere ori ai IQ de "fotbalist"...

Stere Adamache (1 comentarii)  •  14 decembrie 2016, 17:46

Slabut articol doamna, slabut. Umor facil de gazetar incepator, cu pretentii de umorist. Daca Armata isi face sectie de fotbal, care e problema? Sunt sigur ca vor gasi si o solutie de finantare care sa fie legala. Asta sa fie cea mai mare problema a fotbalului romanesc...

claudiu nicolae (3 comentarii)  •  14 decembrie 2016, 18:26

Copii mei au fost la gradinita cu program prelungit a Armatei , de pe Plevnei. Cand a inceput primul, gradinita era ingrijita, avea vreo 30 de grupe de copii in doua cladiri cu dormitoare si Sali de clasa separate pentru pentru fiecare grupa , cu Sali de mese separate langa bucataria de la demisolul uneia dintre cladiri, Sala de spectacole mare, etc. Dotari rezonabile, mancare buna si fara probleme, o curatenie si intretinere bune. Masinile ( autobuze decente) aduceau copii din tot Bucurestiul. Dupa un an, a inceput sfarsitul. Cativa baieti destepti din armata au vrut sa castige si ei un ban „cinstit”. Asa ca utobuzele armatei nu au mai fost....”bune” ( erau dea dreptul „periculoase” ) si s-a gasit o firma de transport care percepea de 5 ori tariful initial. Au mai ramas vreo 12 grupe. Deodata, una din cladiri a devenit „periculoasa” (pusesera ochii pe ea cei de la o firma vecina ) si urma sa fie inchiriata sau instrainata, asa ca nu a mai existat nici sala de spectacole (sasmd) , iar grupele s-au restrans la vreo 8. Si acum sa revenim la fotbal. Unde bugetele sunt MARI si F. MARI. Asa ca baietii desptepti au gandit bine, unde-i mult e loc si de furat mult .( pardon „Completat” ca asa se zicea in Armata). Si cum sa nu apara la asa un loc bun de f... omul care a vandut ultimul meci al Stelei din cupele europene, dupa celebrul 3-0 la masa verde cu PSG. Asa se vorbea , ca inca de pe vremea lui Alexandrescu , el se ocupa cand era cazul de asa ceva. Vorbesc de Legenda... , bineinteles. Da’ cu noi , cu noi ce are ???? De ce trebuie sa suportam toate mizeriile din ultimii ani, cand e evident ca nu vor decat sa sicaneze, datorita, evident, unor interese personale pecuniare. Daca ar fi vorba de ceva ONEST, ar fi trebuit sa expuna planul lor corect, pas cu pas, de multa vreme. Ar fi trebuit sa ne spuna cum se vor tranforma in echipa profesionista cu capital privat, asa cum cere legea pentru esaloanele superioare. Ar fi trebui sa ne prezinte ACTE . NU LE-AU PREZENTAT NICIODATA. SUNT TRECUTE LA SECRET. ASA O SA FIE SI BUGETUL..si chiar daca DNA nu va interveni acum, sa tina minte ca guvernele si parlamentele se schimba si roata se intoarce, si cum au inceput sa o pateasca autoritatile care au praduit bugete pentru echipele de fotbal, asa o sa o pateasca si ei. Doamne ajuta.

Laur (1 comentarii)  •  14 decembrie 2016, 18:33

Un sincer bravo pentru articol!

Fc (1 comentarii)  •  14 decembrie 2016, 18:34

Steaua CSA si FcSB vor fuziona in 2020 si noua echipa avand sigla o stea cu 13 raze se va numi FCCSASB. Asa va fi, vet-i vede-a.

claudiu nicolae (3 comentarii)  •  14 decembrie 2016, 18:42

Si cum sa nu apara la asa un loc bun de f... omul care a vandut ultimul meci al Stelei din cupele europene, dupa celebrul 3-0 la masa verde cu PSG. Asa se vorbea , ca inca de pe vremea lui Alexandrescu , el se ocupa cand era cazul de asa ceva. Vorbesc de Legenda... , bineinteles. Da’ cu noi , cu noi ce are ???? De ce trebuie sa suportam toate mizeriile din ultimii ani, cand e evident ca nu vor decat sa sicaneze, datorita, evident, unor interese personale pecuniare. Daca ar fi vorba de ceva ONEST, ar fi trebuit sa expuna planul lor corect, pas cu pas, de multa vreme. Ar fi trebuit sa ne spuna cum se vor tranforma in echipa profesionista cu capital privat, asa cum cere legea pentru esaloanele superioare. Ar fi trebui sa ne prezinte ACTE . NU LE-AU PREZENTAT NICIODATA. SUNT TRECUTE LA SECRET. ASA O SA FIE SI BUGETUL..si chiar daca DNA nu va interveni acum, sa tina minte ca guvernele si parlamentele se schimba si roata se intoarce, si cum au inceput sa o pateasca autoritatile care au praduit bugete pentru echipele de fotbal, asa o sa o pateasca si ei. Doamne ajuta.

claudiu nicolae (3 comentarii)  •  14 decembrie 2016, 18:43

Copii mei au fost la gradinita cu program prelungit a Armatei , de pe Plevnei. Cand a inceput primul, gradinita era ingrijita, avea vreo 30 de grupe de copii in doua cladiri cu dormitoare si Sali de clasa separate pentru pentru fiecare grupa , cu Sali de mese separate langa bucataria de la demisolul uneia dintre cladiri, Sala de spectacole mare, etc. Dotari rezonabile, mancare buna si fara probleme, o curatenie si intretinere bune. Masinile ( autobuze decente) aduceau copii din tot Bucurestiul. Dupa un an, a inceput sfarsitul. Cativa baieti destepti din armata au vrut sa castige si ei un ban „cinstit”. Asa ca utobuzele armatei nu au mai fost....”bune” ( erau dea dreptul „periculoase” ) si s-a gasit o firma de transport care percepea de 5 ori tariful initial. Au mai ramas vreo 12 grupe. Deodata, una din cladiri a devenit „periculoasa” (pusesera ochii pe ea cei de la o firma vecina ) si urma sa fie inchiriata sau instrainata, asa ca nu a mai existat nici sala de spectacole (sasmd) , iar grupele s-au restrans la vreo 8. Si acum sa revenim la fotbal. Unde bugetele sunt MARI si F. MARI. Asa ca baietii desptepti au gandit bine, unde-i mult e loc si de furat mult .( pardon „Completat” ca asa se zicea in Armata). Si cum sa nu apara la asa un loc bun de f... omul care a vandut ultimul meci al Stelei din cupele europene, dupa celebrul 3-0 la masa verde cu PSG. Asa se vorbea , ca inca de pe vremea lui Alexandrescu , el se ocupa cand era cazul de asa ceva. Vorbesc de Legenda... , bineinteles.

alex (345 comentarii)  •  14 decembrie 2016, 19:45

Magistrala observatie pe langa niste fraze de colectie, nefiind la indemana oricui sa lege atat de bine cuvintele, dar la ce altceva sa te astepti atunci cand ele vin din partea editorialistului numarul unu al momentului in presa sportiva.

otto (1 comentarii)  •  14 decembrie 2016, 21:18

Cum poate fi facut public un asemenea articol? Ma mir ca nu intrati in pamant de rusine!

voda (1 comentarii)  •  14 decembrie 2016, 21:29

Si peste 5 ani FC MApN Bucuresti va juca in interTOTO cu FC NATO !

17 Nentori Tirana (383 comentarii)  •  14 decembrie 2016, 21:43

@Dan imi scrie: „ori ii iei in deradere -pe fotlalisti - ori ai IQ de "fotbalist"... ----------------------------- super IQ, ma acuza ca-i iau in deridere pe fotbalisti si apoi vrea sa ma jijneasca spunindu-mi ca am IQ de fotbalist. Oare are capacitatea sa-si dea seama de lipsa lui de logica ? Am observat ca toti baietii astia care nu inteleg nimic si iau totul prea usor vorbesc de IQ si de neuroni. Asa ca ma astept sa-mi raspunda ca am un neuron lipsa si vreau deja sa-l intreb ce-i aia neuron. ------------------------------ 23 Mai 2013: „Rep.: Cum o să arate Peluza Sud dacă voi vă luați tălpășița peste hotare? Cine vă înlocuiește, știu ăștia mai tineri ce înseamnă Steaua, cu gloria ei de altădată? Alex Tofan: Peluza Sud o să arate precum țara din care face parte: zero elită, în rest, prostime și pupincurism. Cam ăsta e adevărul.“ Ba Dan, Alex este ala care lupta pentru CSA Steaua. Tu pari din galerie - a treia posibilitate. Iti amintesc primele doua: cari galeti undeva departe, sa zicem in Anglia caci pari sa nu cunosti realitatea ori freci manganul in armata romana ca tablagiu, caci pari cronic fara activitate. Vad ca nu raspunzi. Poate ne faci surpriza si esti inginer ca Tareciocanu ! ----------------------- Da ba Dan, toata lumea stie ca fotbalistii lucreaza mai mult cu picioarele. Uite, Laca saracu si-a tras si el un bloc de beton care a ramas in stadiul de beton fara geamuri mai mult de un deceniu. In mijlocul vilelor de lux. A uitat saracu de canalizare si nici groapa nu putea face acolo. L-o fi luat arhitect pe Tudorel ori pe Balint. Iar mizeria de locuinta a tatalui s-a pus s-o saneze abia dupa ce l-au luat. N-a apucat saracu sa vada cum arata un WC nou si curat. Ce vreau sa spun, ati luat unul care stie sa construiasca, la timp. Mai ceva ca Hotelul luat pe gratis de Bombonica lui Dr Agneea, care acum se dovedeste ca e al lui. Dr Agneea ni se destainue ca Hotelul sta de doua decenii in paragina. Pe undeva are logica ta: adica Dr Agneea nu este in stare sa conduca un Hotel al lui si vrea sa conduca Romania. Abia acum vad si a patra posibilitate: ba Dan, nu esti tu cumva din Teleorman ? Caci asta e singurul judet de pe Planeta fara nici o Librarie.

sorin (2 comentarii)  •  14 decembrie 2016, 23:17

am ras cu pofta :) felicitari ptr articol Maria !

Misu (3 comentarii)  •  14 decembrie 2016, 23:45

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Dani (37 comentarii)  •  15 decembrie 2016, 0:22

Daca stina lui Jiji si-a facut echipa, cu Maria pe post de *** de serviciu, de ce nu si-ar face si altii?

oleg (1 comentarii)  •  15 decembrie 2016, 1:37

Orice persoana sau institutie are dreptul sa infiintezecluburi de orice natura care sant PROFITABILE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IMGB nnn (7 comentarii)  •  15 decembrie 2016, 3:18

Nu tin cu FCSB , mi-e scirba de Becali, MM si alti viitori puscariasi....sint un petrolist in durere... ma-ntelegeti..... Insa , acest Lacatus a fost un fotbalist formidabil... sint sigur ca-n 4 ani vom avea o Steaua curata , fara pacanele si arbitri si puscariasi pe margine ! Da-i bataie Laca !

ZONA MAGHERU (57 comentarii)  •  15 decembrie 2016, 6:37

@ 17 Nentori Tirana Bai oltene !! Probabil ca ai crescut intr-o familie fara bun simt ca altfel nu pot sa imi explic cum continui sa scrii la fiecare articol mai mult decit editorialistul !! Nu ai nici un pic de bune maniere !

dd (1 comentarii)  •  15 decembrie 2016, 9:27

Vezi ca te faci de ras... CSA Steaua are multe alte sporturi inclusiv de echipa... cum ar fi Hochei, Rugby, Polo, Baschet, Handbal, Volei... de ce nu si de fotba... te faci de ras grav... pentru ca pana acum nu a zis nimeni nimic... e clar ca acum ai un interes deasta zic ca te faci de ras

Dan (1 comentarii)  •  15 decembrie 2016, 11:01

17 Nentori Tirana - Vad ca nu pricepi si nu pricepi...Ti-a spus-o si Zona Magheru,chiar iti gasesti timp pt toate tampeniile pe care le vomezi...fara logica,fara legatura intre ele,sari de la un subiect la altul? Anglia,galerie,Armata,tablagiu,carator de galeti,Teleorman..pe tine nu te urasti? E clar ca suferi de dislexie,*** mental,complexe de inferioritate si sigur de acnee,nu stiu dc juvenila.Ia-ti-o la mana si rezolva-te.Eu cu tine nu imi mai pierd vremea...te pupa tusa...

17 Nentori Tirana (383 comentarii)  •  15 decembrie 2016, 16:23

@Dan ---------------------------- Ai fost retrogradat de la 6 comentarii la unul singur dar te recunosc. Tu esti, desi postezi de la alta adresa, cel mai probabil un bordel din Ferentari. Daca nu este asa, te rog sa ne spui de unde postezi si eu iti voi cere scuze. Inca odata, cari galeti la 60 Km de Londra ori esti tablagiu la MApN ? Caci daca „mama“ ta ar face doar curat la Boroi, Talpan, ori i-ar pune puii in cuptor lui Motoc – ca doar nu se inscrie in tiparul impus de poeta lui blonda, stii tu – presupun ca nu ai fi atit de dopat. ---------------------------------- Ba IQ, lui @ Zona Magheru i-a placut si incerca sa drega busuiocu. Nici macar atita n-ai inteles. Tablagii astia, ca tine, din armata chiar sint de compatimit. As fi apreciat mai mult de la Maghercu sa se scuze, dar si asa tin sa-i multumesc, imi arata ca are si umor. Poate ca n-ai citit ultimele articole si comentarii ale Doamnei Andries. Z M posteaza de ani buni la cei mai mari jurnalisti iar asta este deja un merit imens. Ca si saracu Ovidiu, nu zic care, nascut in ziua de gratie 30 Martie, poate nu se pricepe la fotbal - ori nu se pricep la fotbal – ori nu se pricep de loc la fotbal – ori mai vrei ceva ? - ori avem alte gusturi, dar fiecare aduce o contributie. Tu nu. Tu dai doar verdicte despre fiecare comentariu. Tin sa spun in plus ca APRECIEZ totusi faptul ca Z M a avut contributii impotante in politica mondiala, m-a surprins si pe mine. Poate omul a conoscut si alte „dictaturi“, … capitaliste adevarate ba ciumpalacule. In orice caz tin neaparat sa te anunt pe tine, dar si pe prietenii mei – caci altfel nu esti capabil sa intelegi ! - de ce ti-am tot raspuns: ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Eu nu am pierdut timpul cu tine, asa cum ai pierdut tu cu mine, eu te-am FOLOSIT, ca pe ultimul BOLOVAN, doar ca sa mai spun ceva. Anume: ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- despre cenuseresa sa Motoc, despre Dr Agneea, despre cele sub 200 de Librarii care a m r in toata Romania, despre Alex si parerea lui sincera despre Sud – tipul e totusi mai evoluat asa ca n-am vrut sa dau tot interviul – despre Laca, unde imi pare sincer rau, Laca saracu e cel mai bun baiat, iar ca nu-l ajuta bibilica asta stie si nevasta lui, la fel ca pe Balint care nici nu pote sa aiba una. E exclus, saracu de el. Laca saracu e soldat, nici macar demonii n-au reusit sa-l promoveze, adica aia care l-au facut pe Balint aviator ! Ba ciumpalacule, aviatorii poate au cea mai frumoasa uniforma, dar acolo sint cei mai inteligenti oameni ! Vrei uniforma, salariu, sporuri, pensie daja de acuma, dute tata in Corea de Nord ca oricum esti doar caterinca si nu te baga aici nimeni in seama ! O sa mai pupe un „nostalgic“ ca tine undeva un post de antrenor cind o sa fiu eu popa in China ! -------------------------------------------- PS --------------------------------------------- Dane tata, eu ma-as bucura ca datorita unuia ca tine sa mai am ocazia sa spuncite ceva, asa ca m-as bucura daca ti-ai mai posta „cugetarili“, totusi, saracu de tine, ma gandesc doar la mama ta, saraca de ea, cind vede ce-a ajuns din tine ! Ai invatat macar ceva nou de la mine ori stiai tot ?

romanul (1 comentarii)  •  15 decembrie 2016, 18:24

Nimic nou sub cerul cenusiu al Romaniei, articol de ... jena, si de promovare a snapanilor care *ii vand pe jucatorii de fotbal* precum *ii vindeau stapanii pe *** din perioada antica*, SPORTUL - numai are nic i o legatura cu Fotbalul, scoate-ti naibi fotbalul din *categoria SPORT*, duduie ... sportul este cu totul altceva nu ceea ce promovati voi, daca Armata *isi reface echipa de fotbal,o face pentru a *promova sporul , nu vanzarea de sclavi !, daca stii diferenta asta !.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Comentează