Maria Andrieş

Într-o lume macistă este nevoie cîteodată de bisturiul observațiilor unei femei. Sexul slab? O glumă misogină

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Maria Andrieş
Cifre, nume, chipuri

La meciul Islanda – Argentina, din faza grupelor, scor 1-1, s-au uitat 201.000 de islandezi, adică 60 la sută din populaţia ţării, de 307.000 de locuitori. Mai mult, scrie Hollywood Reporter, citând televiziunea naţională de la Reykjavik, cei care au […]

...

Cupa celor umili

Zlatko Dalici nu va antrena Barcelona sau Real Madrid, deşi susţine că ar câştiga un sac de trofee în Champions League. Selecţionerul Croaţiei nu este un brand, iar asta nu e tocmai o fericire pentru marketingul marilor cluburi.

După cum […]

...

A cui este această Franţă?

„Cu capul în stele”, aşa a titrat L’Equipe, pe prima pagină, după calificarea Franţei în finala Mondialului. „La porţile Paradisului”, a scris Le Parisien. „Tot nu suntem campioni”, a venit contrapunctul dinspre Didier Deschamps, după victoria muncită, 1-0, din semifinala […]

...

Ireversibil

„Am cerut contractele fotbaliştilor de la LPF şi de la FRF. Nu au vrut să răspundă la solicitare şi atunci m-am dus cu Garda peste ei şi le-am luat”. Se întâmpla în 2005. Cel care povesteşte este Sebastian Bodu, pe […]

...

Franţa – Belgia, balşoi spectacol

Între noi, europenii, acum. În prima semifinală mondială, Franţa întâlneşte Belgia: două ţări vecine, prietene, care fac bancuri una despre alta. „Le Parisien” o numeşte relaţie de dragoste-ură: se iubesc, dar se tachinează.

De ce nu mănâncă belgienii covrigi? Nu […]

...

Au alunecat pe puncte

Un meci fără memorie, la Astana: "tricolorii" şi-au amintit prea târziu ce caută la capătul lumii şi al vegetaţiei

Permalink to Au alunecat pe puncte
marți, 11 octombrie 2016, 9:36

Ce spuneau şefii FRF despre gazonul de la Cluj? Ceva care se termina cu „hazardul neputinţei care ne caracterizează pe noi, românii”. În legătură cu terenul din Astana, e musai să-l bucure cu sociologia de colţul mesei pe tătucul Nusultan Nazarbaiev. Poate le şi răspunde.

Oricât am certa muşamaua, neputinţa a fost a „tricolorilor”, nu a polimerilor. Cum de permite UEFA să se dispute meciuri pe o asemenea suprafaţă? Mirare a comentatorilor TVR. Care au reuşit să învioreze şi de data asta partida, povestind cum s-au furat ţigări din camerele delegaţiei României. Păcat că povestirea a fost întreruptă de o fază de joc. Cine ştie ce mai scoteau hoţii din casă.

Chiar dacă UEFA n-ar permite, Kazahstan nu va strica niciodată bunătate de stepă punându-i garduri şi făcând dreptunghiuri cu iarbă. La Astana, ideea alunecoasă despre spaţiu a kazahilor s-a ciocnit cu ideea pufoasă despre timp a „tricolorilor”. S-au trezit pe final, după presssingul cotropitor al rivalilor. Au ratat în minutul 87. Iar arbitrul, cu ideile lui despre ospitalitate, n-a mai dictat vreun penalti în prelungiri.

Cum de permite UEFA astfel de echipe, precum a Kazahstanului? Contondente, lipsite de educaţie, de stil. Nu te invită să iei mingea şi să tragi la poartă. Stau în sufletul tău, când meditezi cui să pasezi. De o jumătate de oră au avut nevoie elevii lui Daum până la prima ocazie mare. Foarte, foarte nepoliticos din partea gazdelor.

La mentalitatea coatelor adverse, selecţionerul a răspuns cu mutări de avarie. Rămâne pe altă dată efectul de surpriză. Nu de un neamţ avea azi nevoie „naţionala”, ci de o nemţoaică. De Katarina Witt. Să pună tactica pe patine.

Comentarii (51)Adaugă comentariu

Valeriu (1 comentarii)  •  11 octombrie 2016, 22:02

Buna seara! Oameni buni,despre ce vorbim?TEREN IMPOSIBIL DE JUCAT PE EL , DURITATEA ADVERSARULUI,LA COTE MAXIME ;ARBITRAJ ZERO , IAR TELEVIZIUNEA DE ACOLO ( RUSA) , ARATA RELUARI DOAR LA CE LA CONVENEAU LOR.CONCLUZIE : ARBITRAJ CORUPT ,TEREN INGHETAT,TELEVIZIUNE RUSA(deasemeni corupta)ALOOOO...FRF NU STATI CU BRATELE INCRUCISATE SI SESIZATI FIFA...ACOLO NU SE JOACA FOTBAL!

kos_tyn (14 comentarii)  •  11 octombrie 2016, 22:23

patriotism romanesc aberant.

haudinamo (23 comentarii)  •  11 octombrie 2016, 22:42

Doom e un fel de Iordanescu cu ochii mai bulbucati.

din nou wow… (3 comentarii)  •  11 octombrie 2016, 23:01

Ar trebui *** de mana cu domnul Buzarin. Sau poate ar trebui *** *** cand va apropiati de tastatura. De fiecare data cand va apropiati de ea. Poate atunci intelegeti de ce e greu sa iti faci treaba cand ramai fara dinti sau luciditate cateva secunde de fiecare data cand incerci sa joci un sport CU MINGEA incercand sa-ti pastrezi si echilibrul. Ar trebui sa va pastrati articolele veninoase pentru cand e cazul. In seara asta aveti un 2 cu indulgenta, stati jos!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Edy (16 comentarii)  •  11 octombrie 2016, 23:02

Relax, nu vedeti ca Danemarca s-ar putea sa o fure de la Muntenegru si Polonia are un 1-1- amarat pana acum. Si daca castiga va fii chinuit. Treaba-i buna ca nici daneazi nu vor castiga in Kazakhstan. Suntem in carti pt primul loc *** *** ***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Alex (4 comentarii)  •  11 octombrie 2016, 23:44

Treci la loc, pentru azi ai nota 2.

Bog (8 comentarii)  •  11 octombrie 2016, 23:56

A lipsit norocul si atat. Echipa a aratat in ultimele 2 meciuri multa determinare, jocul incepe sa mearga, dar cu articolele voastre de sant o sa stricati tot.

Cosmo (44 comentarii)  •  12 octombrie 2016, 0:41

După meciurile de azi federațiiledin danemarca si polonia cauta cu insistenta antrenori români. Piturca, reghe, cartu și andone sunt realmente asaltați. Prunea este vizat pt a-l înlocui pe boniek, iar bhzarin pe rummenigge.

Petrache (66 comentarii)  •  12 octombrie 2016, 4:32

Draga Maria, data asta ai dat in bara. Tu ce jucai daca echipa adversa (in prezenta unui arbitru orb) iti scotea dintii din gura sau te trimetea la spital?

Adiro96 (33 comentarii)  •  12 octombrie 2016, 4:40

IARASI LASAM COMENTARIILE CARE TE PREASLAVESC SI BLOCAM CELE CARE TE CRITICA!!! Sincer , la fotbal nu intelegi mare lucru , acest articol a fost mediocru !

Alex (4 comentarii)  •  12 octombrie 2016, 7:30

Te-a certat sefu pentru articolul precedent, spune drept...

loro (14 comentarii)  •  12 octombrie 2016, 8:21

Cei care nu cred ca Polonia si Danemarca nu vor castiga in Kazastana se inseala.Ambele echipe au atac,chiar daca apararea scartie mai alez la polonezi. Singurul sut pe poarta noastra a fost a lui Tosca.Faptul ca noi,nu am dat gol se datoreaza neputinitei noastre .Polonezi si danezi vor inscrie in Kazastan iar de luat gol nu cred ca poate fi vorba. Revenin la ***, pardon jucatori nostri, cu un fotbal bazat pe centrari spre un singur jucator (si ala Stancu) intre 3-4 adversari nu ai cum sa inscrii.Noi am avut echipa si fotbal cand am pus mingea jos si nu pe stilul lovetste-o si fugi. Deci pana una alta mai avem de invatat si exersat scheme de joc si dupa aceea mai dicutam

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Silviu (1 comentarii)  •  12 octombrie 2016, 8:38

Nu cred ca trebuie sa exageram si aa cadem dintr-o extrema in alta.Baietii au luptat cu terenul,cu asa zisa echipa adversa ocupata mai mult sa le rupa nasurile si sa le dea la gioale si cu un arbitru orb sau poate corupt.Un singur lucru nu mi-a placut si anume faptul ca baietii nostri nu au sutat la poarta de la distanta de mai multe ori.Cred ca suturile tari cu adresa puteau fi cu adevarat o arma pe un astfel de teren.Haideti fratilor sa fim mai optimisti,sa nu il ingropam pe antrenorul asta neamt,sa il lasam sa-si duca mandatul la capat.Doar un orb sau un carcotas fara orizont nu vede ca s-a schimbat ceva in bine la nationala.Hai Romania !

ionut (6 comentarii)  •  12 octombrie 2016, 8:48

bravo, maria:) dar nici noi nu ne puneam sperante, sa fim seriosi:)

aurel (3 comentarii)  •  12 octombrie 2016, 9:32

Uite, se poate scrie si cu tâlc... Respect!

exidpol (100 comentarii)  •  12 octombrie 2016, 9:41

-am pronosticat un 0-0 luând în calcul ...obiceiul românilor ca după un meci (rezultat) bun ...să o dăm în bară; motivele invocate de unii (așaziși)jurnaliști, precum: terenul sintetic, temperatura, arbitrul(?), somnul de după meci, etc. sunt puerile: aceste condiții se știau de dinaintea partidei, chiar și că trebuie să mergem de la Erevan să jucăm la Astana; (o întrebare: a organizat FRF măcar un antrenament pe un teren sintetic???); așa că stimați jurnaliști (chiar și cei de la gsp) ...puneți mâna și mai gândiți; (oricum, intervențiile lui AB și MA sunt lamentabile... - nota zero la purtare));

muchodolor (15 comentarii)  •  12 octombrie 2016, 9:54

Echipa Kazahstanului si-a facut strategia doar pe aparare, exact cum e descris in articol. Aparare pe doua linii, recuperare si kick and run. Romania nu e Spania si zic de Spania pt ca Albania a folosit aceeasi tactica in meciul contra Spaniei. Din pacate noi nu-i avem pe Iniesta, David Silva sau Nolito. La jocul dur al adversarilor trebia sa raspundem la fel daca arbitrul a lasat jocul sa curga in directia asta. Se vede o schimbare in bine a nationalei insa nu e inca suficient. Nu putem da vina 100% pe suprafata de joc dar e de luat in calcul si acest aspect. Polonia a remizat la Astana dupa ce a condus cu 2-0. In sezonul trecut de UCL a participat si FC Astana. Interesant e ca nu a pierdut niciun meci acasa, nici Atletico si nici Benfica nu au reusit sa invinga pe acest teren in conditiile in care pe teren propriu atat Atletico cat si Benfica au castigat clar 4-0 respectiv 2-0. Hai, Romania!

dita alin (2 comentarii)  •  12 octombrie 2016, 10:48

scuza-ma dar cum ai ajuns ziarist de sport?esti total pe langa si mai dai si dovada de un patriotism incredibil,tipic romanesc,grotesc blog

dita alin (2 comentarii)  •  12 octombrie 2016, 10:52

sunt curioas daca tu ai mai putea scrie bloguri daca ai avea unul pe cap care iti face fractura de piramida nazala,daca ai avea 6 dinti fisurati,iar seful tau nu ar face nimic,chiar nu iti e rusine sa scrii asa ceva?????

Buzarin jarteaua (1 comentarii)  •  12 octombrie 2016, 10:54

Hai romania, hai daum!

dani (17 comentarii)  •  12 octombrie 2016, 10:56

Numai tzarul Putin si-a bagat coada acolo. A vrut sa-i umileasca pe rrumani. Nu-i plac manelele! Asa-i daca am stricat relatiili cu Kremlinul. Nici tezaurul nu-l vom mai primi. Ivan, mare pehlivan! Ruskaia votka. Harasho!

Carol K (309 comentarii)  •  12 octombrie 2016, 11:01

Hai ca ne intoarcem acolo unde ne este si locul,la Dinamo-Dinamo II,Foresta-Steaua eventual la un Voluntari-Chiajna ca sa dau si un cap de afis...Cand la Tg Mures in anii trecuti echipa locala exact asa juca,macelareau la propriu nu-l auzeam pe Burleanu sa spuna ca asa ceva este inacceptabil,se spunea ca "asa e fotbalul nu-i ca baschetul" ! OK ! Sunt convins ca Muntenegru daca era in locul nostru ii batea si la propriu si pe tabela pt ca asa e gena lor,de luptatori pana la ultima picatura de sange,aaa vreti cu smardoiala hai atunci cu smardoiala !!! Ai nostri mamaligi mamaligi cum ii stim "vai,vai ne-au facut buba,ne-au rupt...vai dar nu se poate asa ceva" !!! Uitati aceste 3 meciuri si jucati cu Polonia ca si cum ar fi primul joc din grupa adica barbateste,eficient si terminati cu vaicarelile !

17 Nentori Tirana (383 comentarii)  •  12 octombrie 2016, 11:04

Ce era daca peste 3 zile aveam alt meci ? ------------------- A avut Daum alte asteptari decit lupta, patinaj, uzura ? Nu, speranta lui, transmisa si echipei, era sa scapam intregi. Poate asa se explica repriza secunda. Nu vreau sa-l critic, a pregatit bine si realist meciul, dar natia lui ar fi iesit cu si mai multa ambitie dupa pauza, atunci ar fi inceput meciul pentru nemti. Se mai poate citi despre gestul facut de fratele „prietenului“ sau cel mai bun, care aflat intr-o situatie asemanatore cu cea a lui Stanciu & Co, batuti si furati, si-a lasat jampierele in jos, ca in filmele cu mari boxeri. Se mai scrie ca daca nu pui si tu tare si constient osul la bataie risti sa te spargi ca un ou de pasti. Daum i-a pregatit cu o bataie, cu palmute, dar rideau ca prostii la antrenament si urmarea normala a acestei pregatiri este ca plingeau ca prostii pe teren. Au facut in exact ce le-a transmis Daum, totul pentru a scapa intregi. A contat mult iesirea lui Chipciu, care recupera in si avansa permanent, care ii tinea astfel in fata pe Stanciu si Marin asa ca sa poata urca si linia lui Tosca, dar schimbarea unui jucator nu explica cedarea totala a jocului in repriza secunda. Mi s-a parut ca au iesit sa protesteze si sa se conserve. Au cedat odata cu initiativa si 20-30 m de teren. Nu e normal la un joc de calificare al nationalei ca jucatorii sa se conserve iar selectionerul sa priveasca doar ca la imn felul in care sint dusi ca mieii la taiat. Daca mai dura meciul 10 minute luam si gol. ------------------- Pe teren n-as da vina. A fost acelasi si in prima repriza, una dominata copios de romani, poate cea mai buna repriza facuta in deplasare in ultimii ani. Se vedea in sfirsit o perspectiva. Asa putem juca cu oricine si oriunde. Sint in sfirsit niste titulari si niste tineri care vin. Nici pe adversari n-as da vina. Asa joaca ei acasa cu toti. Nici pe organizatori n-as da vina. Asa sint ei. Ei mai au si Protocoale. Dupa cum aratau arbitrii se vedea ca au avut parte de folcloriste de prima clasa. Acolo, departe, se mai arata respect pentru arbitrii. La noi, unchiu Gelu a fost deactivat de la ce stia el cel mai bine si in interesul Patriei lui scumpe a fost facut profesor universitar. Ce bine ar fi pregatit el folcloristele pentru meciul cu Polonia. Apropo, noi ii aratam cu degetul pe ai nostri, dar Polonia putea pierde acasa cu cei batiti de noi. Armenii au ratat incredibil in min 93 victoria pentru ca sa piarda apoi in min 95 – au fost doar 4 minute de prelungire – la o centrare dupa un fault facut fara nici un rost, asa cum credeam ca doar pe noi ne duce mintea.

Clord (10 comentarii)  •  12 octombrie 2016, 11:09

O penita extrem de agila, cuvintele alese cu grija, text cu multe intelesuri, un iz de inteligenta feminista emana mereu din articolele tale! Chiar nu inteleg de ce te chinui cu fotbalul! Pe bune! Dai senzatia ca prezinti moda intr-un camin cultural! Daca e doar un mod de supravietuire, atunci e de inteles...

mircea (1 comentarii)  •  12 octombrie 2016, 11:12

Hai....sa nu fim carcotas...Echipa este pe un drum bun...speram insa sa nu fie prea tarziu. Acum cu Polonia o sa dam un examen.....Hai Romania. (2-1)

Cipinho (7 comentarii)  •  12 octombrie 2016, 11:23

Maria, si eu consider ca alunecarea stupida a lui Enache din minutul a fost o greseala mai mare decat toate celelalte ratari la un loc, mai mare decat toate greselile tactice a lui Daum, si decat toate penalty-urile neacordate de arbirtu. daca Romania avea un bou pe teren cu copite in loc de crampoane n-ar fi alunecat in momentul ala crucial si acum ar fi fost considerat erou :)) N-as condamna prea mult ceilalti jucatori, conditiile au fost total improprii pentru un joc de fotbal, duritate excesiva, teren artifical, arbitru potrivnic, dar greseala lui Enache este impardonabila! ar trebui sa-si dea singur c(astane) in cap si sa se autosuspende de la nationala

VictorNeculae (3 comentarii)  •  12 octombrie 2016, 11:39

Eu cred ca ar trebui sa revedeti meciul si sa-i urmariti pe jucatori cum au jucat fiecare. Apararea si-a facut datoria. Au jucat bine si au blocat toate atacurile adverse. Mijlocul? Jumate - jumate. Pe aparare si-au facut datoria dar pe atac zero. Marele Stanciu nul. Orice minge ajungea la el era ca si pierduta. Incerca sa dribleze si pierdea imediat mingea, fragil in contactele cu adversarii, pase in general date la adversar sau aiurea. Chipciu si Ad. Popa s-au agitat mai mult in van iar Bogdan Stancu fara ajutor de la mijlocasi s-a zbatut degeaba. Razvan nu a mai stralucit ca in mediul cu Armenia fiind flancat de adversari mult mai bine. In general un meci in care in prima repriza a fost un meci de lupta intre cele doua echipe cu ceva avantaj pentru noi, iar in repriza a doua aproape nu am mai contat. Cu astfel de meciuri jucate nu vom vedea calificarea in mod sigur. Oare credeti ca tori adversarii se vor da deoparte si ne vor lasa sa jucam asa cum a facut Armenia? Uite ca Muntenegru si Kazahsta nu. Sa-i vedem si pe ceilalti: Polonia si Danemarca.

Maria Andrieş (1349 comentarii)  •  12 octombrie 2016, 12:16

felicitari, ai ochi de jurnalist 🙂 la o concluzie asemanatoare au ajuns si colegii mei, in analiza meciului, om cu om:
http://www.gsp.ro/fotbal/nationala/notele-unui-meci-dezamagitor-doi-tricolori-au-fost-sub-5-in-meciul-cu-kazahstan-cine-a-impresionat-cifrele-partidei-491144.html

Andrei (1 comentarii)  •  12 octombrie 2016, 12:01

Grupa încă se joacă. Armenia a pierdut in prelungiri (1-2) în deplasare cu Polonia după ce: a avut un jucător eliminat, și-a dat autogol ȘI a egalat în decurs de 19 minute (min 31 - min 50). Polonezii au marcat golul victoriei în minutul 90+. Danemarca a pierdut acasă cu Muntenegru. E fotbal, e un joc, fiecare îl joacă așa cum poate. Poate și noi romînii ar trebui să-nvățăm să-l jucăm și să-l comentăm așa cum ar merita nu după cum ni se pare. Eu zic să ne bucurăm. Sînt sigur că vor mai fi rezultate și momente *** în grupa asta. Hai să avem răbdare pînă mai încolo, mai e mult de jucat! Zic.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

alex (345 comentarii)  •  12 octombrie 2016, 12:07

Din nou la inaltime dupa cea mai corecta si obiectiva analiza, surclasand fara echivoc orice alta opinie aparuta si dezbatuta in media dupa aceasta partida cu o intensa incarcatura de la Astana.

Maria Andrieş (1349 comentarii)  •  12 octombrie 2016, 12:26

daca vorbesti serios, nu uita sa ma votezi 🙂
http://www.gsp.ro/fotbal/nationala/disputa-aprinsa-la-gsp-tu-cu-cine-votezi-geambasu-buzarin-sau-andries-491156.html

Carol K (309 comentarii)  •  12 octombrie 2016, 12:17

As putea si eu sa pun o intrebare fara sa deranjez aceasta interesanta discutie cu si despre tricolori ? Am auzit ca duamna nou aleasa la Bucuresti l-a schimbat pe Bogdan Vasiliu presedintele clubului cel care a "inventat" aceasta echipa si care si-a permis sa castige Liga Campioanelor intre timp cu un politruc de la PSD fost rugbist,fost presedinte COR plecat de acolo dupa megascandalul cu echipamentul contrafacut,pt ca nu poti sa reprezinti acest partid intr-un loc fara sa si furi ceva,orice...Normal ca merita rasplatit...Asta as vrea sa aud,asta dezbatere serioasa....zic. :)

asfas (14 comentarii)  •  12 octombrie 2016, 12:19

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Claudio (4 comentarii)  •  12 octombrie 2016, 13:03

Maria ,te obliga tatae ioanitoaia sa dai cu pietre in tricolor?Am crezut ca esti corecta.Acum vad ca tu doar semnezi articolele,nu le scrii.Daca citeai declaratiile polonezilor(o echipa mai valoroasa ca Romania)stiai ce este Astana.Iar arbitrajul e de epoca pietrei.

Dan (50 comentarii)  •  12 octombrie 2016, 13:10

Slabut articolul si din pacate nu e singurul in ultimul timp . Sunt convins ca e dificil sa ai inspiratie in fiecare zi dar ... Poate e cazul unui scurt concediu . Plus ca mai exista si alte sporturi , nu inteleg de ce te concentrezi pe fotbal . Nu-mi spune ca la asta te pricepi cel mai bine . Si Naum are impresia ca intelege cate ceva si nu face decat sa-i enerveze pe Craciunescu si Dumitrescu . Sarut-mana .

Anonim (109 comentarii)  •  12 octombrie 2016, 15:03

@ loro Polonezii au jucat in Kazahstan, unde au facut 2-2, dupa ce au avut 2-0! A.

Edy (16 comentarii)  •  12 octombrie 2016, 15:34

PT loro Polonia a facut deja egal in Kazahstan...2-2 -inainte sa scrii gandeste si documenteaza-te

pamfletaru (40 comentarii)  •  12 octombrie 2016, 15:46

MA ANTRENAM PE PRESUL DE PLASTIC DE LA USA SI TOT I-AS FI BATUT PE KAZACASTANI !-Domnisoarele din selectionata noastra se plang ca niste babute in carje care au facut pelerinaj la astana,arunca vina pe televiziunea rusa, pe arbitri ,pe teren, pe soferul autocarului,pe bujia motorului :)...20 la suta au dreptate,restul sunt ifose de babute... Terenul? !-Eu,daca jucam la astana, m-as fi antrenat pe presul de plastic de la usa de intrare in casa si tot i-as fi batut pe kazacastani...Eu cred ca intrusul politic din fotbal e de vina si antrenorul adus de el...Restul,sunt ifose de babute...Aaaa.. unde a fost razvan marin pe care presa l-a ridicat in slavi, un jucator bun e jucator mare de luni pana duminica,nu doar pentru zilele cand vrea sa fie vandut la iarmaroc :)...Nu mai prelungiti calvarul,dati afara diletantul si intrusul,sa vina HAGI si generatia de aur !

vasco (317 comentarii)  •  12 octombrie 2016, 16:54

Mi-ar fi greu sa te cred in aceeasi echipa cu buzarin...si compania de casandre ale lui popescu,hagi ,petrescu,prunea si altii ca ei.Aseara,in conditiile de arbitraj ostil,as fi vrut sa vad ce ar fi facut generatia de aur....Da,baietii nostri nu au atitudini barbatesti prea des,dar aseara ,daca ar fi raspuns cu aceeasi moneda ***,sunt sigur ca ar fi fost eliminati.Un arbitraj banditesc,baietilor nostri nu le-a ramas decat sa-si fereasca picioarele...Aici ar trebui sa-si faca datoria conducerea FRF si sa protesteze la FIFA.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

stefan (18 comentarii)  •  12 octombrie 2016, 18:21

muuuult prea multă literatură în jurul naționalei. muuuult prea mulți scriitori, când, de fapt, nevoie e jurnaliști. altfel, o lectură plăcută, o scriitură veninoasă la modul benign

kkciosuldelahamangia (16 comentarii)  •  12 octombrie 2016, 19:31

ei, na ! echipa joaca prost pt. ca sunt criticati de ziaristi.(bog 2)

Cristian (2 comentarii)  •  12 octombrie 2016, 20:07

Fratilor pretuiti fiecare articol, fiecare virgula a Mariei !!! Nu cred ca va mai ramane prea mult in cea mai urata lume posibila din cartierul "Fanar" numit romania ... Scrii prea bine iar la tine- Maria - ar trebui sa fie ca pe youtube : "comentariile sunt dezactivate pentru acest videoclip" :) ! Esti in "bookmark"-urile mele de multa vreme si asa vei ramane mereu... Ai fi meritat sa ai parte sa scrii dupa toate ultimele calificari ale Romaniei din anii' 90, dar cel mai mult ai fi meritat intr- o seara de 15 noiembrie 1989... Suntem "dust in the wind", Chapeau !

Maria Andrieş (1349 comentarii)  •  12 octombrie 2016, 21:31

multumesc

florin (48 comentarii)  •  12 octombrie 2016, 20:14

Cum de permite UEFA să se dispute meciuri pe o asemenea suprafaţă? Cum de permite UEFA astfel de echipe, precum a Kazahstanului? Contondente, lipsite de educaţie, de stil. Raspunsul e la colegul Geambasu:domnii de la FIFA şi de la UEFA, care s-au vandut pentru un kil de uraniu îmbunătăţit. Lasa ca vine returul, Cluj arena pentru cazaci, rosia montana pentru FIFA-isti si UEFA -isti, un 1-0 tot le dam. Cat despre http://www.gsp.ro/fotbal/nationala/disputa-aprinsa-la-gsp-tu-***-votezi-geambasu-buzarin-sau-andries-491156.html stati linistita, aveti grupa usoara.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

koko (2 comentarii)  •  12 octombrie 2016, 20:35

Maria... te admiram si te voi admira, dar de data asta esti rau de tot. Ce frumos e la TV, caldurica si fara nici o amenintare!!! Cat mi-as dori sa citesc un articol scris de tine si de dl. Ioanitoaia dupa, macar, 10 minute de stat in locul jucatorilor! Cat mi-as dori! Sa vezi acolo ce putinta ati avea. E greu sa ii intelegi pe cei inghetati, cand ii vezi prin geam, la caldurica... (asta e un exemplu, nu ca acolo nu s-ar fi jucat din cauza frigului). Nu poti sa ii ntelegi, decat daca mintea e in stare sa faca un efort si sa te transmuna in acele conditii. Si comentatorii aia... auzi, sa comenteze ca s-au furat din camere... Pai mai Mariuca, tu ai scrie la fel dupa 3 dupa ce ti-ai gasit camera ravasita? Cum s-a mai spus, azi ai 2, treci la loc!

Maria Andrieş (1349 comentarii)  •  12 octombrie 2016, 21:20

asta iti imaginezi tu despre jurnalisti. bine, fie. nu-ti doresc sa stai zece minute in pielea noastra

Razvan (8 comentarii)  •  12 octombrie 2016, 21:30

Desi va apreciez de multe ori articolele,acum am votat cu Cristian Geambasu :) Cred ca e cel mai bun si obiectiv comentariu dupa acest meci. In prima repriza am avut o posesie mai mare si mai multe suturi la poarta.Ba am si vazut unele combinatii si scheme de joc reusite.Din repriza a doua au inceput sa se fereasca si nu au mai pus osul.E de inteles,e totusi fotbal nu sport de contact.Cand ti-e amenintata integritatea,poate si cariera(daca patesti ceva grav) e greu sa mai fii cu gandul la fotbal.

koko (2 comentarii)  •  12 octombrie 2016, 22:01

Maria, stiu ca nu e usoara meseria ta, m-am pus in locul vostru de multe ori. Am vrut doar sa spun ca nu trebuie sa dam cu piatra decat dupa ce vedem cum am fi reactionat noi in aceeasi situatie. Nu doar acum. Daca noi am fi facut altfel, atunci da, putem critica, putem face afirmatii, altfel cred ca nu e corect. Eu abia astept cat mai multe articole de la tine. Succes!!! Si multa inspiratie!

ub (6 comentarii)  •  13 octombrie 2016, 1:40

Doamna sau domnisoara se uita la rezultatul final de acolo isi "construieste" si articolele. Dumneaei se pricepe la sport cum ma pricep eu la fizica nucleara.

17 Nentori Tirana (383 comentarii)  •  13 octombrie 2016, 9:00

pentru @Mircea si @ub cu- Of, of, bai voi nu mai aveti umor ? ------------------ M-ai facut sa citesc a treia oara articolul scris la cald, dintr-o rasuflare. Il gasesc si mai bun. Atit ii ramine si lui Stanciu dupa ce-a uitat totul: coate, adversari care-ti rasuflau in ceafa, „gazonul“ intre mocheta si patinuar, … , dar cu siguranta si o senzatie de neputinta. Pufuleti obligati sa se lupte cu adversari colturosi. O capodopera. Desigur ca nu sint multi fotbalisti care sa descrie meciul in acest fel, la cald, din doua trei fraze pline de umor. Nici nu s-a vrut o cronica, nici nu critica pe nimeni in mod direct. Nu-i insa normal sa tot dai vina pe altii. Terenul ? Acelasi pentru toti, acelasi din prima repriza in care nu s-au decurcat mai curind adversarii, caci i-am dominat copios. Patine ? Da, trebuiau sa iasa cu patine ori cu alte ghete. Patinuar si teren inghetat a fost la Moscova, unde rusii n-au apucat sa mai dea coate caci Laca i-a linistit imediat, in doi timpi si trei miscari. Colturosi ? Da, dar asta a fost motivul pentru care au iesit pufuletii dupa pauza doar ca sa protesteze si sa se fereasca ? Nu-i normal. Nu esti la un meci obisnuit undeva la mineri ci la un meci de calificare al nationalei. Altii ar fi iesit cu si mai mare ambitie. ------------------------- Iar la faza cu tigarile n-au remarcat nici macar comentatorii tv RIDICOLUL situatiei. E monumentala gafa. Cine fuma in cantonament, in camere de hotel, oare nutritionistul ? Luam altul. Mai raminea sa aflam ca s-au furat sticle, zaruri, carti si banii de joc – ca doar nu volume grele – casete si obiecte cumparate de la sopuri deochiate - desigur toate ca amintire - ca sa aflam cine Vo Chinuit cu furturile – doar ca sa va pregatiti mai elevat. Ca doar ghetele valoroase, patinele, adidasii si ciorapii uzi pusi la uscat pe calorifere – care sareau primele in ochi caci impodobeau in culori ca niste flori camerele - nu s-au furat niciodata !

pamfletaru (40 comentarii)  •  13 octombrie 2016, 11:02

FELICITARI,BOGDAN LOBONT !-De data asta sunt serios,nu glumesc,apreciez gestul frumos al ´´zapacitului ´´ de bogdan lobont de a-l vizita la spitalul de la roma pe florin tanase si de a-l incuraja sa treaca peste nedorita accidentare .

Comentează