Maria Andrieş

Într-o lume macistă este nevoie cîteodată de bisturiul observațiilor unei femei. Sexul slab? O glumă misogină

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Maria Andrieş
Cifre, nume, chipuri

La meciul Islanda – Argentina, din faza grupelor, scor 1-1, s-au uitat 201.000 de islandezi, adică 60 la sută din populaţia ţării, de 307.000 de locuitori. Mai mult, scrie Hollywood Reporter, citând televiziunea naţională de la Reykjavik, cei care au […]

...

Cupa celor umili

Zlatko Dalici nu va antrena Barcelona sau Real Madrid, deşi susţine că ar câştiga un sac de trofee în Champions League. Selecţionerul Croaţiei nu este un brand, iar asta nu e tocmai o fericire pentru marketingul marilor cluburi.

După cum […]

...

A cui este această Franţă?

„Cu capul în stele”, aşa a titrat L’Equipe, pe prima pagină, după calificarea Franţei în finala Mondialului. „La porţile Paradisului”, a scris Le Parisien. „Tot nu suntem campioni”, a venit contrapunctul dinspre Didier Deschamps, după victoria muncită, 1-0, din semifinala […]

...

Ireversibil

„Am cerut contractele fotbaliştilor de la LPF şi de la FRF. Nu au vrut să răspundă la solicitare şi atunci m-am dus cu Garda peste ei şi le-am luat”. Se întâmpla în 2005. Cel care povesteşte este Sebastian Bodu, pe […]

...

Franţa – Belgia, balşoi spectacol

Între noi, europenii, acum. În prima semifinală mondială, Franţa întâlneşte Belgia: două ţări vecine, prietene, care fac bancuri una despre alta. „Le Parisien” o numeşte relaţie de dragoste-ură: se iubesc, dar se tachinează.

De ce nu mănâncă belgienii covrigi? Nu […]

...

Ce înseamnă să ai şcoală

Floretista de la CSA a mers la Rio fără antrenor. În locul lui, a venit şeful CSA, să antreneze paharele de şampanie după finala de la spadă

Permalink to Ce înseamnă să ai şcoală
sâmbătă, 13 august 2016, 12:11

Aurul de la spadă e cheia întrebărilor îngrijorate care s-au aşezat ca păsările negre pe ramurile sportului românesc. Scrima n-a urcat pe podiumuri în toţi aceşti ani pentru că s-au făcut investiţii masive sau pentru că s-a lansat vreun proiect-mamut de puricat aria de selecţie. Singurul lucru care o desparte de minele secătuite de metale preţioase e că şi-a păstrat şcoala. Prin şcoală înţelegându-se profesori şi elevi.

„În unele momente ale zilei, avem şi 150 de copii la sală”, povestea, în mai, Petre Ducu, antrenor de floretă de la CSA Steaua. În interviul din „Observatorul militar”, Ducu estima şi cât i-ar costa pe părinţi să-şi înscrie puştiul la scrimă: 150 lei pe lună, taxa la club, plus 1.000 de lei pe an echipamentul. Scrima nu e un sport scump, nu ca tenisul, singurul lux pe care îl presupune e răbdarea: „Îţi trebuie minim şapte ani pentru a te gândi la rezultate”.

Din bugetul de 1 milion de euro, FR de Scrimă cheltuie în jur de 1.000 de euro pentru organizarea Campionatelor Naţionale de spadă. Marele premiu e un tricou şi o poză de grup. CSA Steaua a dat câte 10.000 de euro pentru organizarea Cupei Europei la floretă, în 2014 şi 2015. „Sper ca floreta românească să revină în prim-plan”, declara comandantul CSA.

Floreta de la Armată
În 2011, Federaţia a decis să desfiinţeze lotul olimpic de floretă. „Noi trebuie să băgăm fonduri acolo de unde poate să iasă ceva”, a explicat preşedinta Ana Pascu, pentru TVR. „Când am auzit vorba aia, mi-a căzut tavanul în cap”, îşi aminteşte Ducu. În 2011, lucra deja la un plan de redresare a floretei. În 2009, timp de opt luni, căutase, testase şi selecţionase 20 de sportive din toată ţara. Dintre ele, una e Mălina Călugăreanu, floretista de la Rio. A ieşit ceva din asta, iată, şi fără federaţia care n-avea răbdare să bage bani.

Pe scaunul antrenorului, şeful CSA
Mălina a avut nevoie de „cei minim şapte ani de pregătire”, până la rezultate. La 19 ani, a prins prima ei Olimpiadă. „Îmi este puţin greu aici, pentru că nu am colegele şi pe antrenorul meu cu mine”, a scris ea pentru Jurnalul de Rio de pe site-ul FR de Scrimă. „Domnul George Epurescu a fost foarte drăguţ şi m-a ajutat puţin. Mi-a dat câteva lecţii de floretă, deşi dânsul e antrenor de spadă”.

În primul tur, floretista noastră a urcat pe planşă împotriva braziliencei Ana Beatriz Bulcao. A condus până aproape de final, dar a fost învinsă, cu 15-12. Lipsa de experienţă n-a fost compensată de prezenţa antrenorului. Pentru ea, n-a strigat nimeni din sală. COSR nu i-a aruncat niciun cotor de şansă când a făcut lista cu delegaţia României.

97 de sportivi şi 93 de oficiali, antrenori, masori, medici s-au urcat de la Bucureşti în avionul spre Rio.

Printre aceştia, George Boroi. Nu în calitate de şef la rugby sau de fost atlet. Nici în calitate de luptător la baionetă prin tribunale, chitit să închidă Maracana. A venit la JO ca antrenor al cupelor de şampanie, în cinstea olimpicilor de la CSA. N-a mai aşteptat să revină în prim-plan floreta românească, i-a luat el faţa.

Important e să ai nervi
Petre Ducu a rămas în sala din Ghencea, încercând să găsească, dintre sute de copii, „pe cei care vor să se bată”. Asta e partea grea. Până-i urci pe planşa de la JO.

La Rio, şefii sportului se felicită pentru randament: un aur olimpic la scrimă. Cu o zi înainte, secretarul general al COSR făcea un „Donald Trump” şi îi acuza pe sportivii români de aroganţă. Iar şeful COSR împărţea sportivii în „importanţi” şi „neimportanţi”. Foarte drăguţ din partea lor. Mălina Călugăreanu probabil a fost trecută în cea de-a doua categorie.

Dacă ar conta numai impresiile şefilor sportului, ar merge numai ei la Olimpiadă. Dar contează şcoala. Adică un profesor, elevi şi o incintă în care nu dau iama oficialii, gradaţi şi înarmaţi cu beţe de „selfie”.

Comentarii (73)Adaugă comentariu

costi42 (7 comentarii)  •  13 august 2016, 13:02

ce ati pozat ****** de 180 kg,ala are scoala?***********************************asta face de ras armata si tara!!!!

costi42 (7 comentarii)  •  13 august 2016, 13:08

ce ati pozat *** asta de 180 kg,are asta scoala?poate azidit bunicul sau vre-o scoala!!asta face armata de ras si tara!!!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

costi42 (7 comentarii)  •  13 august 2016, 13:09

PUSLAMALELOR CENZURATI,RUSINE SA VA FIE...

ior….ga (1 comentarii)  •  13 august 2016, 13:50

ce vreti de la o ***? vreti sa zboare ,,vultureste"? nu, ca daca nu-i ,,interes"!

serban (12 comentarii)  •  13 august 2016, 13:55

Boroi si scoala , baba si mitraliera! Boroi o relicva inca neimpaiata!! MAPN mentime primatele astea in fruntea unui club anacronic!!!

Ionut (1 comentarii)  •  13 august 2016, 14:13

Boroi foloseste stadionul Ghencea pt gratare si sprituri cu prietenii, prejudiciind CSA cu 1 mil de euro anual.

Șerban (38 comentarii)  •  13 august 2016, 14:13

Hahalerele din atletism sunt cei mai buni la distrus! Umflatul de la Steaua îl concurează pe frustratul de la Constanța care s-a zbătut s-o gonească pe Marea Doamnă IOLANDA BALAȘ din fruntea FRA, ca să nu apuce să finalizeze tot ce începuse!

Pop Emil (7 comentarii)  •  13 august 2016, 14:15

Bun articol,felicitari Maria Andries !

Doru (6 comentarii)  •  13 august 2016, 14:15

Bravo Maria, Nu avea ce cauta unul care vrea sa fie groparul fotbalului...uite asa vrea sa se fafaie si pe banii lui Gigi, dar uite ca Gigi nu o sa-i mai dea nimic acestui fariseu!

Șerban (38 comentarii)  •  13 august 2016, 14:18

Ce ritm să încetinesc? A mai scris un omonom al meu, dar s-a grafiat altfel - chiar nu ne poți deosebi?! Încearcă după adresa de E-mail!

bubu (2 comentarii)  •  13 august 2016, 14:26

Felicitari! În sfarsit cineva care spune lucrurilor pe nume. O cunosc foarte bine pe Malina. Într-adevar, probabil era dintre cei care "nu contau" . Chiar daca putini au luat in calcul calificarea la Olimpiada, acesta a confirmat. Cineva trebuia sa fie sacrificat. Asa ca ea si cu Petre Ducu au tras lozul necastigator. Restul, e cancan...

Carol K (309 comentarii)  •  13 august 2016, 14:33

Clubul Armatei a ramas ancorat undeva in anii 80.In timp ce Boroi isi plimba suncile pe la Rio la Bucuresti niste unii de pe alta planeta a fotbalului incearca sa se antreneze pe un asazis stadion nu demult Templul fotbalului romanesc pana a intrat pe mana lui Boroi pt ca acum ti-e si rusine sa-i aduci pe "cetateni" sa se antreneze in sobolanimea aia.Tipul descurcaret de felul sau asteapta bani de la UEFA pt modernizare pana atunci nu misca un deget.

Ion (7 comentarii)  •  13 august 2016, 14:48

Interesant ar fi sa se faca publica lista delegatiei Romaniei la JO. La o adica (cel putin acum) sa avem si noi (prostii) o parere despre distributia cheltuielilor intre competitori (sportivi/antrenori/medici,etc) si CAPUSE! Adica cei ce de ani de zile(zeci de ani) capuseaza sportul romanesc cu salarii babane,cazari, diurne,mese festive,sprituri, prime(indiferent de rezultate), comisioane pe tot ce misca si ce nu misca,etc. Tot interesant ar fi de stiut cu cat ajuta delegatia prezenta dlui Boroi(ca tot l-am vazut in poze) si cam care ar fi costurile totale/medalie ? Apoi ar trebui sa aflam care va fi fondul de premiere, pe anul 2016 , pentru structurile centrale si teritoriale ale MTS (inclusiv federatii sportive)? De asemenea poate CSAT-ul ar trebui sa ne spuna romanilor cu cat contribuie la siguranta nationala cluburile Steaua si Dinamo (raportat la costuri) ca de performanta sportiva nu poate fi vorba.Nici o tara civilizata nu mai are cluburi militarizate. Relicve comuniste si scurgeri de bani ... Ti-e si rusine cand citesti ca membrii ai Armatei Romane, in sa faca loc de pregatire de lupta, stau si incaseaza taxe de la copii care vor sa faca sport! Cat de penibili suntem! Ce ar fi daca activitatea ar faceo civilii si diferenta de bani ar merge la sporti ...? Am dubla bugetul si nu ar trebui sa plateasca nimeni ...

Omar Khayyam (3 comentarii)  •  13 august 2016, 14:50

Un articol mai taios decat lama unei florete :) Felicitari, Maria, si da-mi voie sa-ti spun ca ador umorul tau caustic...intr-o tara atat de trista, sub pojghita efervescentei maneliste

CSAT (1 comentarii)  •  13 august 2016, 15:11

Unde in Constitutie scrie ca banii pentru ministerele armatei si militiei pot fi dati unor cluburi sportive, si ca pe statele de plata ale ministerelor armatei si militiei au dreptul sa se lafaie pensii babane pentru putori care n-au facut instructie militara in viata lor, printre care inclusiv acest Boroi si acea Lipa !?

liviu (10 comentarii)  •  13 august 2016, 15:31

Cumplit de adevarat!...din pacate!

branzoi (1 comentarii)  •  13 august 2016, 15:37

Sportul romanesc a progresat mult prin noroi și lipsa și familiile lor.

Thomas Brams (36 comentarii)  •  13 august 2016, 15:37

SUPERB !!!!! Bravo !!!!!!

Marco Polo (7 comentarii)  •  13 august 2016, 15:46

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Petrache (66 comentarii)  •  13 august 2016, 15:54

Foarte frumos articol si atinge o problema serioasa a sportului romanesc. Pe de o parte sportivii - care mai castiga, mai pierd; ii mai laudam, ii mai ocaram - de alta parte armatele de bagatori de seama care se ingrasa pe seama sportivilor. Un alt exemplu. Am vazut o poza a "echipei" de Fed Cup dupa nu stiu care victorie. Erau mai multi bagatori de seama decat sportivi. (Intre ei nici nu erau antrenorii adevarati ai fetelor.) Paraziti!

pila (1 comentarii)  •  13 august 2016, 15:56

Foarte adevarat,dar fara Maracanabera maibine...asa miroase a becalian...imi pare rau,stiu toti trebuie sa traim...

Silviu (1 comentarii)  •  13 august 2016, 16:06

Pentru Ion... Nu tin partea nimanui, dar sa sti ca in toate tarile civilizate exista cluburi ale armatei si ale politiei, cluburi care dau sportivi la laturile nationale ale tarilor lor, ca si la noi de altfel...De aceea exista si se organizeaza Campionatele Mondiale Militare, unde participa o multime de sportivi de valoare, "de pe tot mapamondul lumii " ca sa citez din clasici in viata, problema este ca la aceste Campionate Mondiale nu prea participam ca nu sunt fonduri. ( poti gasi informatii despre asta pe Google - http://www.cism-milsport.org/eng/005_WORLD_GAMES/00_intro_games/00_intro_games.asp ).

Lucka (45 comentarii)  •  13 august 2016, 16:57

Talpan lipseste ! : -) Serios vorbind , nu inteleg ce legatura este intre armata si olimpiada ? Faptul ca Armate detine cateva terenuri de sport ?! Daca Guvernul RO vrea sa sustina sportul romanesc , sa il sustina fara intermediari generali de 140 kg care mananca ceafa de porc pe pista de atletism !

Ion (7 comentarii)  •  13 august 2016, 17:05

Pentru Silviu : Desptre ce vorbeam eu , si ce spuneti dvs. Nimeni nu-i opreste sa aiba actvitati sportive si competiti cu omologii lor. Sau sa aiba o sectie de tir! Eu vorbeam de sportul de performanta iar dvs de competitii militare! Reiterez ! In orice stat civilizat rolul politiei si al armatei este de a-si indeplini indatoririle constitutionale ! Nu vi se pare penibil Ilie Nastase in uniforma lui de general, sau generalul Iordanescu, sau Patzaichin ori generaleasa Lipa. Cred ca (de ex.) maresalul Prezan se rasuceste in mormant. Ca au fost mari sportivi e altceva. Si John Mc Enroe a fost mare jucator dar nu tin minte sa fie general al armatei SUA cum nici Beckenbauer nu e general al armatei germane. Corect ar fi ca noi sa platim militati ca sa faca armata(politie) nu activisti sportivi. Este incorect inclusiv fata de sportivi ... Unul e la Steaua are grad , leafa ... altul la Craiova ,nimic. Probabil ca sunteti unul care papati si dvs bani de acolo si ... corect, nu-mi puteti da dreptate .... dar am(dreptate)!.

Tom (20 comentarii)  •  13 august 2016, 17:15

Se pare că oricum, Boroi e pe făraș! S-au strâns prea multe. Așa nebun și *** cu e Becali, are dreptate în conflictul cu CSA. Prezența total inutilă și dizgrațioasă a Boroiului la Rio, e picătura care umple paharul. El va trebui să dea cu subsemnatul la Curtea de Conturi în ceea-ce privește ne fructificarea stadionului Ghencea, degradarea acestuia etc. Așteptăm cu interes...

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

gbleotu (2 comentarii)  •  13 august 2016, 17:23

Felicitari Maria pentru articol!!!

olandezu (8 comentarii)  •  13 august 2016, 17:39

BRAVO MARIOARA .......ESTI... SUPERIOARA !!!!!! vreau o serie de articole IMPOTRIVA acestui profitor n......t care face de ras si sportul si Armata Romana.!!!!

17 Nentori Tirana (383 comentarii)  •  13 august 2016, 17:46

Artefix scrie in zadar despre comandantul Obezlinks si juristul lui Ideifix caci lor fi se filfiie in vint. Bunicile inca mai spun si azi ca mama lui Oberlinks ieri: baga in tine puisor, uite asta barbat – ca ala din poza -, pute de trazneste a sanatate. Daca vrei sa ajungi doctor baga in tine ca altfel te ia somnul la scoala si nu mai poti sa-i sari gardurile. ---------- Putin deranjant ca - chiar tontolan rau fiind - nu poti da intr-un Doctor fara sa aduci in discutie un alt Doctor. De fapt baiat bun si fata buna care stie si ea ca a trait bine si a ajuns la functii si titluri „muncind“ la floreta. Ieri acuza blaturi in lupta pentru piine si mindria comandantilor, azi lauda valorile sportului romanesc care au izbindit formind o echipa unita. Valoarea si Unitatea ar fi secretul in lupta cu ceilalti muritori de foame din Rusia, China si citiva aventurieri rataciti in sportul lor prin alte tari mai de Doamne ajuta. Parca o vad si pe-o Brinza general, doctoranda, tinara pensionara si intr-o functie de conducere in sportul romanesc si olimpic de pe intreg mapamondul lumii planetare. ---------------- Draga Artalalix, chiar crezi ca dottorii astia inteleg ceva ? Ei au fost vitaminizati, au fugit, au vislit, s-au batut la floreta, ori tata lor a facut niste placaze in locul lor si au trait bine, au ajuns ori vor ajunge la pensii, functii si titluri. Normal ca or fi vre-o suta pe urmele lor. O suta se bat pe loc si la Politie. Citi nu vor sa intre in fan-fara si corul armatei ? N-a zis Motoc von Bolintin Vale ca Armata Romana are nevoie de sportivi, orchestra si … Auzi, iuite ca nici nu stiu, oare are Motoc si orchestra simfonica sa-i cinte Mitsa solemnis in timp ce femeia de casa Nuta-i pazeste puii din cuptor ? - sa nu se faca scrum ca aia paziti de unchiul sau. Oare ce muzica le-a pus eroilor de la Timisoara pe ultimul lor drum, inainte sa se faca scrum ? ------------------ PS o valoare care a luat argint ieri a fost suspendat 2 ani: "vitaminizat" la lot. Propun sa-i dam o functie in FRF, caci in vremurili bune cu berbeci din astia se antrenau la munte fotbalistii stelisti. Sa reziste si la atacuri de taur.

Adiro96 (15 comentarii)  •  13 august 2016, 18:10

Maria , Boroi este un subiect care trebuie dezvoltat mai amplu , a scufundat sectiile Stelei si impreuna cu MApN au jefuit si devalorizat stadionul !

arh. Gheorghe Petrescu (246 comentarii)  •  13 august 2016, 18:15

Superb articol si la subiect. Bravo d-na Maria Andries.

Adiro96 (15 comentarii)  •  13 august 2016, 18:21

Si ce trist pt. sportivi sa vada aceste relicve ale comunismului transportate si ghiftuite pe la toate deplasarile unde mai pot ciupi o diurna iar tinerii sportivi sunt lasati acasa iar ranitii MapN nu sunt inscrisi in competitii dupa cum ai prezentat anterior . De ce nu se face nimic in tarisoara noastra , nici macar in al 13-lea ceas ! Felicitari pt munca ta si iti doresc sa intrii putin mai adanc in aceste capuse !

Adiro96 (15 comentarii)  •  13 august 2016, 18:54

Maria , Boroi este un subiect care trebuie dezvotat mai amplu, a scufundat sectiile Stelei si impreuna cu MApN au jefuit si devalorizat stadionul !

Alexbibirica (26 comentarii)  •  13 august 2016, 19:03

boroi si gratarele din satul olimpic...stim de ce s-a dus acolo...sa faca gratare ! trebuia sa-l ia cu el si pe talpan "procesomanu"

Vlad Tepes (2 comentarii)  •  13 august 2016, 19:18

nea Boroiu care este, el chiar vrea sa revitalizeze sportul romanesc, dar pentru asta mai intai trebuie..şte sa castige banii de pe sigla de la nea Gigi care este multi si peste 57 de buili0ane si garantat sa vezi vile noi pe capul lui, adica pardon, sa vezi sportul romanesc ce o ia la vale, adica in sus :))

plagiator olimpix (4 comentarii)  •  13 august 2016, 19:47

Sportul m ajuns in halul asta din cauza umflatilor ca Boroiu si *** ca Petrache si a altor *** si proptele puse in functie de politicieni ca sa sifoneze banii din sport...

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Dan54 (9 comentarii)  •  13 august 2016, 20:41

Cum alocam fondurile sportului pe ramuri? Dupa medalii? Pai atunci 90 % merge la gimnastica. Si gimnastica e vai de capul ei la Olimpiada. Sau la canotaj? Fis, o medalie de bronz......La box, la atletism? Spune Ana Pascu, ca nu investim in ramurile nerentabile.....NERENTABILE:! Rentabilitatea se calculeaza in medalii. Trist! Oare nu s-ar putea distribui resursele in functie de numarul de practicanti, direct proportional , sau in mod egal.......Discutam?

Huldusan Pilu (7 comentarii)  •  13 august 2016, 21:47

Feliciari pentru articol. Sper sa-l citeasca si ministrul MAPN si sa-l pensioneze pe Boroi. Oameni ca Boroi, Petrache, Burleanu n-au ce cauta in conducerea sportului romanesc.

ticbis (126 comentarii)  •  13 august 2016, 22:16

Boroi este comandantul CSA Steaua, club departamental apartinad MApN si finantat de la guvern din bugetul de stat. Ar fi fost firesc ca la un asemenea club sa poata activa gratuit, fara a plati taxe toti tinerii care isi doresc initierea in diferite sporturi si care au reusit sa treaca printr-o preselectie initiala. Mai mult, clubul ar trebui sa le asigure acestora echipament, antrenori, indemnizatii, medicatie, logistica. Totul gratuit, pentru ca este un club finantat de la buget, nu un club privat si nici macar unul sustinut de primaria locala. Ce face Boroi este o aberatie; nicio tara din lume nu si-a trimis directorul sau patronul unui club sportiv, chiar privat fiind in excursie la Olimpiada de la Rio, indiferent cati sportivi avea in lotul olimpic. Exista o organizatie numita COSR si toti sportivii participanti la JO sunt sub tutela acesteia, indiferent la ce cluburi activeaza; singura care poate aviza participarea atat a sportivilor cat si a oficialilor. Acest Boroi este un incompetent pus pe capatuiala din bani publici; doar cu un asemenea gen de sef si-a putut face un diletant ca Talpan mendrele, facand de ras numele si renumele Stelei si punand in situatie jenanta ministerul. In fine, prezenta lui Boroi la Rio explica intr-un fel si rezultatele catrastrofale obtinute de sportivii romani in competitii: la asa sef, asa medalii!!! Maria, articolul tau pune degetul pe rana, este profund si edificator. Mi-ar placea sa-l citeasca si unii de prin guvern si de prin ministere, nu numai noi cei indragostiti de sport. Nu-mi fac iluzii... traim totusi in Romania...! Oricum, eu te felicit si te rog sa continui sa scrii despre toate porcariile astora... in jurnalisti ca tine incercam si noi sa ne agatam sperantele!

Stefan (113 comentarii)  •  13 august 2016, 22:16

Lipanca m-a dezamagit cumplit de cand e ministru. Ma face sa ma gandesc la ce schimbari inexistente ar fi si in fotbal daca ar ajunge in functii fosti jucatori din generatia de aur. E pe langa total Lipa-Lipa. O ratacita fara verb si predicat si fara capacitatea de intelegere a fenomenului numit sport in ansamblu. Ca sportul nu include doar gimnastica, fotbalul, suta de metri garduri si coniacul canoe practicat de Boroi, ca ministru al sportului trebuie sa ai grija de sport, nu de cine ti-e tie drag. Mai punem capac si reactia ei la mini scandalul din gimnastica si abuzul verbal si fizic al sportivilor, si avem o..tzatza.

ticbis (126 comentarii)  •  13 august 2016, 22:33

PS: Incercati sa faceti o ancheta jurnalistica; suma tocata de Boroi pentru transport, cazare la hotel de lux, diurna si protocol este de doua ori mai mare decat cea cheltuita insumat pentru toate cele cinci sportive medaliate cu aur in proba de spada pe echpe!

drako (24 comentarii)  •  14 august 2016, 12:07

Zisu si Boroi,rusinea Armatei !

Sile (7 comentarii)  •  14 august 2016, 12:18

@ticbis: Si salariu nenica. Pai ce crezi mata, ca-i omul in concediu fara plata ?

dani (88 comentarii)  •  14 august 2016, 12:47

Unde esti tu Tepes Doamne...

ciupi (400 comentarii)  •  14 august 2016, 13:14

individul asta tine steaua pe frunze se urzica?

Maria (1 comentarii)  •  14 august 2016, 13:40

Pai cum să nu meargă și *** asra gratis...un corupt și un *** până în măduva oaselor...relicvă a comunismului...

PIF (27 comentarii)  •  14 august 2016, 14:11

Cand sefii sistemului sanitar dezinfecteaza cu apa de la robinet si sefii sportului ii imbraca pe sportivi cu *** si Abibas, ma mir ca nu avem magazine oficiale de organe si om in viu...Iliescu s-a razbunat!!!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Adri (1 comentarii)  •  14 august 2016, 15:20

Dl gen BURTOI e cel mai bun prieten a lui Gigi ! totul e in grafic si Steaua ramane a lui Jiji ! cum mai sfaraiau gratarele in Ghencea acum cativa ani ! dar acum sunt conturi , excursii si vacante la cici stele pe Coasta de Azur iar prostii sufera si se injura unul pe altul !

Marcel (14 comentarii)  •  14 august 2016, 15:35

Deci inteleg ca tot la CSA Steaua se mai face sport si performanta. Si cand te gandesti ca sunt atatia "comentatori sportivi" si "mari specialisti" care spun ca acest culb al Armatei este demodat... anacromic...etc... De fapt cum este ? Nu cumva acest club a fost si ramane creuzetul performantei sportive (in toate sporturile) din Romania ? Asa cum este, acest club al Armatei, totusi formeaza jucatori, ii transfera, in fine, face ce face si reuseste performante, pe care nimeni nu le-a mai egalat vreodata. Nici macar FCSB-ul celebru ( cu care Becali se mandreste foc ) nu a reusit ceea ce a reusit CSA Steaua Bucuresti intre 1985-1990.

marius (1 comentarii)  •  14 august 2016, 16:45

Lascarica

Laurentiu (5 comentarii)  •  14 august 2016, 18:56

Fotografia face toti banii! :)

Comentează