Maria Andrieş

Într-o lume macistă este nevoie cîteodată de bisturiul observațiilor unei femei. Sexul slab? O glumă misogină

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Maria Andrieş
Cifre, nume, chipuri

La meciul Islanda – Argentina, din faza grupelor, scor 1-1, s-au uitat 201.000 de islandezi, adică 60 la sută din populaţia ţării, de 307.000 de locuitori. Mai mult, scrie Hollywood Reporter, citând televiziunea naţională de la Reykjavik, cei care au […]

...

Cupa celor umili

Zlatko Dalici nu va antrena Barcelona sau Real Madrid, deşi susţine că ar câştiga un sac de trofee în Champions League. Selecţionerul Croaţiei nu este un brand, iar asta nu e tocmai o fericire pentru marketingul marilor cluburi.

După cum […]

...

A cui este această Franţă?

„Cu capul în stele”, aşa a titrat L’Equipe, pe prima pagină, după calificarea Franţei în finala Mondialului. „La porţile Paradisului”, a scris Le Parisien. „Tot nu suntem campioni”, a venit contrapunctul dinspre Didier Deschamps, după victoria muncită, 1-0, din semifinala […]

...

Ireversibil

„Am cerut contractele fotbaliştilor de la LPF şi de la FRF. Nu au vrut să răspundă la solicitare şi atunci m-am dus cu Garda peste ei şi le-am luat”. Se întâmpla în 2005. Cel care povesteşte este Sebastian Bodu, pe […]

...

Franţa – Belgia, balşoi spectacol

Între noi, europenii, acum. În prima semifinală mondială, Franţa întâlneşte Belgia: două ţări vecine, prietene, care fac bancuri una despre alta. „Le Parisien” o numeşte relaţie de dragoste-ură: se iubesc, dar se tachinează.

De ce nu mănâncă belgienii covrigi? Nu […]

...

Un patinator pentru toată ţara

Deşi s-au investit zeci de milioane de euro în patinoare, tot nu existăm în sporturile de iarnă

Jocurile Olimpice de la Soci au răscolit probleme pe care uitasem că le avem. Deşi s-au dus bani frumoşi pe infrastructura din sporturile […]

sâmbătă, 15 februarie 2014, 11:31

Deşi s-au investit zeci de milioane de euro în patinoare, tot nu existăm în sporturile de iarnă

Jocurile Olimpice de la Soci au răscolit probleme pe care uitasem că le avem. Deşi s-au dus bani frumoşi pe infrastructura din sporturile de iarnă, ai noştri tot nu sînt ca brazii pe pîrtie sau pe patinoar. Calificarea nesperată a lui Zoltan Kelemen în finala olimpică de patinaj artistic ne bucură, dar nu ţine loc de răspuns. O să ne întrebăm şi la JO de vară, la fel. Răsar bazine olimpice de înot la sate, dar unde ne sînt înotătorii?

A existat un program „Patinoare în toată ţara”, lansat în octombrie 2009, de Ministerul Tineretului şi Sportului. Trebuiau să apară pe hartă şapte patinoare de plastic, a cîte 150.000 de euro. Şi au apărut. La Grădinari, în judeţul Iaşi, patinează de plictiseală doar ciorile, scria un ziar local, în martie 2013. „La trei ani de la inaugurare, patinoarul zace prăfuit, murdar şi fără patinatori!”, relatau reporterii de la „Agenda de Iaşi”. Localnicii se duc la patinoarul concurent de la mall, în oraş. Totuşi, şeful Direcţiei Judeţene de Sport insista că cei 320 de metri pătraţi de gheaţă artificială şi inutilă reprezintă „un punct culminant al investiţiilor în sportul ieşean”.

Parte în acelaşi program, patinoarul de plastic din Suceava a fost analizat de Curtea de Conturi, care a ajuns la concluzia că preţul – 140.000 de euro – a fost fixat după impresia artistică. „E o valoare arbitrară, ce nu poate fi justificată de persoanele cu răspundere din MTS”, nota „Obiectiv de Suceava”. Artistic cu influenţe „Balşoi” a fost şi preţul patinoarului olimpic din Braşov – 10 milioane de euro, de trei ori mai scump decît unul identic, construit în Ungaria, cum constata Gazeta în aprilie 2011.

Putem să construim şi noi la preţuri corecte, nu-i problemă. Doar că greşim amplasarea. Comuna Cîrţa, din judeţul Harghita, are un patinoar acoperit, de 3 milioane de euro. Cadou de la Compania Naţională de Investiţii şi de la Ministerul Turismului! Comuna are în jur de 1.000 de locuitori şi mulţi dintre ei sînt supuşi acum tentaţiei de a se apuca de hochei. „Vin şi copii din satele vecine!”, se lăuda managerul patinoarului din Cîrţa, în paginile Gazetei. Vin şi hocheiştii de la Steaua, pentru că n-au unde se antrena în Bucureşti.

La polul opus comunei din Harghita se află Timişoara, unde primarul n-a găsit, la sfîrşitul anului trecut, bani să deschidă un patinoar pentru cei peste 330.000 de locuitori. „Sumele la care s-ar fi ajuns ar fi fost prea mari, de 50- 60.000 de euro!”, explica edilul în decembrie. Ceea ce înseamnă enorm pentru patinaj este bacşiş pentru fotbal. ACS Poli primea, la sfîrşitul anului trecut, o suplimentare de 115.000 de euro de la bugetul local.

În ciuda masivelor alunecări de fonduri spre patinoare, la Bucureşti s-a investit doar în lacătul de pe uşa bătrînului „Mihai Flamaropol”. Ministrul Tineretului şi Sportului a decis, la sfîrşitul anului trecut, să-l treacă în administrarea Primăriei Capitalei. „A fost una dintre problemele de suflet cu care ne-am confruntat. Nu a fost finanţat, nu s-au găsit alte resurse”, a suspinat ministrul. Adică, din 2009 încoace, s-au găsit bani şi resurse de la Guvern pentru probleme de suflet ale patinatorilor potenţiali din Grădinari, din Cîrţa, din Călăraşi, din Suceava, din Bistriţa Bîrgăului şi de unde au mai decis consilierii din MTS. Şi nu s-au găsit resurse pentru Capitală! Resurse sau clienţi politici interesaţi.

Abia la sfîrşitul lui 2015, susţine ministrul Bănicioiu, „vom avea un nou patinoar în Bucureşti”. Deja „problema de suflet” a fost pasată în buzunarul Primăriei, iar Primăria cu inimă de gheaţă, a decis să demoleze patinoarul deja existent şi să ridice în loc un complex sportiv de 27 de milioane de euro. „Reabilitarea pe care noi am studiat-o de-a lungul timpului este imposibilă!”, a declarat pentru Mediafax Bogdan Hreapcă, director responsabil cu investiţiile în Primărie. Într-adevăr, oamenii ăştia nu se pripesc cu deciziile. Le-a trebuit un timp atît de lung doar să deducă această imposibilitate!

Poate că asta e! La asta sîntem maeştri. Ar trebui să ne trimitem doar autorităţile la Jocurile Olimpice. La studii-maraton de fezabilitate, la aruncat bani publici pe copca performanţei şi la atribuiri directe din motive alunecoase, am avea şanse reale la medalii.

Comentarii (30)Adaugă comentariu

icu (2 comentarii)  •  15 februarie 2014, 11:57

Da, toate sporturile de iarna se desfasoara in patinoare!!Rezultatele ar trebui sa apara, la sporturile in patinoar, peste vreo zece ani, si asta numai in conditiile in care copiii vor fi atrasi spre patinoar si vor exista specialisti in materie.Personal, cred ca un loc 21(din 60) la olimpiada de iarna, e cat o medalie de bronz la olimpiada de vara; calificarea la olimpiada la sporturi ca sanie, bob, skeleton ,unde nu avem NICI UN FEL DE BAZA DE ANTRENAMENT, este e MARE PERFORMANTA, iar faptul ca o romanca termina pe 7 la schi alpin, dupa ce concureaza pentru alta tara, ma duce cu gandul ca ungurii au trimis-o pe banii lor la sute de concursuri, ai nostri (vedeti postarile lor pe facebook) au vazut prima data o astfel de partie si scopul lor a fost sa termine cursele pe schiuri(ceea ce au reusit in mare parte)

Ithlin (17 comentarii)  •  15 februarie 2014, 12:33

Ce-mi place că le zici!

Vasco (317 comentarii)  •  15 februarie 2014, 12:34

Da Maria,ai dreptate,intot ce s-a facut exista doar interesul pentru banii de la buget,in construirea asaziselor patinoare,a pirtiilor de schi cu bani de la stat catre privati,madam Udrea fiind o experta in domeniu.Pina si in constituirea lotului olimpic pentru Soci tot banul public a contat.In mod normal nu stiu daca meritam sa ne prezentam cu mai mult de doi trei sportivi,suntem aproape comparabili cu Pakistanul,la noi sprturile de iarna nu exista practic,dar am incropit un lot pe baza de cumetrii,pe bani publici,totul culminid cu echipajul de la sanie care nici nu stiau ce se face cu obiectul respectiv,incit au fost opriti de la start.Ce vreti mai mult?
Sportul romanesc de iarna exista doar din pasiunea unor amatori si din snobismul unora de a-si plimba echipamentul pe pirtiile de schi.De aici pina la olimpiada si mai ales la performanta e cale de ani lumina.

nea Caisa (3 comentarii)  •  15 februarie 2014, 12:47

nu au nicio legatura investitiile astea cu performanta pe termen scurt… deci nici cu olimpiada asta. daca ne vom folosi cu cap de investitii, de mostenirea FOTE si a unui Brasov 2020 (jocuri olimpice de tineret) vom avea rezultate mai bune. articolul asta ar trebui scris peste 10 20 de ani nu acum.

aldy (5 comentarii)  •  15 februarie 2014, 12:51

Maria daca tu ai impresia ca Romania a investit in sporturile de iarna te inseli amarnic rau.
Ca sa fie rezultate trebuie bugete consistente pt asta in fiecare an.De partia de bob si de sanie de la Sinaia ai auzit vreodata? E in paragina de ani de zile.
Spui de calificarea „nesperata„ a lui Zoltan Kelemen.Culmea e ca era cea mai sperata .
Te sfatuiesc sa lasi balta domeniul asta si sa ramai la fotbal.Sporturile de iarna sunt un lux.Germania de exemplu are un buget de 200 milioane euro anual pt un institut de cercetare in domeniul echipamentelor de sport.Asa ca nu mai insinua ca vezi doamen ce sume uriase s-au cheltuit si nu apar rezultate.Iar ca sa apara ceva trebuie investit incepand cu copiii de 8-12 ani.

aldy (5 comentarii)  •  15 februarie 2014, 12:54

In locul tau as sterge acest articol.L-am mai citit iar …Si e penibil rau.Asa se intampla cand gradinarii scriu despre matematica si matematicienii despre plivitul usturoiului..

Tudor (23 comentarii)  •  15 februarie 2014, 12:55

Mda, si tu te astepti cu patinoare facute acum 2 ani sa se faca performanta deja?

dezastru (1 comentarii)  •  15 februarie 2014, 13:01

in 4 ani trebuiau sa apara olimpici deja?

buna asta

Miki Maus (2 comentarii)  •  15 februarie 2014, 14:21

Sunt sporturile ”de iarnă” o prioritate pentru România? De ce, doar din ambiţia tâmpă de a ciuguli şi noi 2-3 medalii?
Şi dacă nu le luăm ce se întâmplă, nu mai dormim bine noaptea?

Şi, la urma urmei, pe cine interesează JO de iarnă? (În afară de gazetărimea sportivă…)

adrian (1 comentarii)  •  15 februarie 2014, 14:24

draga mea ziarista sau cum iti zice,nu e vina ta ca scrii aceste articole slabe ci vina celor care te lasa sa aberezi in halul asta eu zic sa te duci sa te specializezi in ceva ce te pricepi

mihai (1 comentarii)  •  15 februarie 2014, 14:24

„La Grădinari, în judeţul Iaşi”…oleaca dezinformata si in acelasi timp duci in eroare cititorul prin sugerarea faptului ca patinoarul din Gradinari ,jud.Iasi ar fi la mana dracului prost plasat, „Gradinari” este in zona complexului studentesc T.Vladimirescu,la 500 m de complex Iulius Mall iar patinoarul este lipit de peretele salii si ceea ce ar fi trebuit sa fie baza sportiva Gradinari,…calitate proasta, investitie umflata este alta poveste care sigur te depaseste

Alex (1 comentarii)  •  15 februarie 2014, 14:38

„Deşi s-au dus bani frumoşi pe infrastructura din sporturile de iarnă, ai noştri tot nu sînt ca brazii pe pîrtie”

Fraza asta a fost buna =)) suntem cea mai penibila tara din Europa ca si infrastructura statiunilor montane. Sarbii si Bulgarii sunt multe peste noi(vezi Kopaoinik)!!! Eu nici nu stiu ce cautam la Soci, sportivi romani s-au autodepasit sa ajunga acolo!!!

Sundin (1 comentarii)  •  15 februarie 2014, 16:21

Cred ca gresesti destul de mult, Maria. Si asta desi aproape mereu iti citesc editorialele si esti una din ziaristele pe care chiar le apreciez pentru ceea ce scriu si pentru felul in care gandesc.

1. Acele patinoare „de plastic” sunt ca si inexistente. Acelea ar putea fi folosite de public, dar nici macar atat. Cine isi doreste sa patineze pe un plastic, stropit cu un gel, in loc sa patineze pe gheata? Cei de la patinaj artistic clar nu pot patina pe acea suprafata ( din cauza zimtilor de pe patine ), iar cei de la hochei nici atat ( pucul „ar inota” si s-ar bloca in acel gel dat pe suprafata aceea de plastic.

2. Comuna Carta are un patinoar la standarde performante, ok. Dar trebuie sa ne gandim ca acolo se antreneaza zilnic aproximativ 8 echipe de copii ( adica cam 150 de copii ), seniorii de la Steaua, fetele de la M.Ciuc. Vara, patinoarul acela este primul deschis, deci deserveste si Gheorgheniului si Galatiului, cat si loturilor nationale. Ca o comparatie, in Galati se antreneaza doar 2 echipe de copii, pentru ca altele nu exista. Desi populatia Galatiului este de n ori mai mare decat cea a satului Carta. Cred ca nu mai trebuie sa zic ca din acei copii pot iesi unul sau doi sau cinci jucatori care peste 10 ani vor reprezenta Romania. Nu stiu daca stii, dar de exemplu sapataman trecuta, in campionatul de copii pe zona Harghita, pe acel patinoar s-a jucat timp de o saptamana non stop meciuri, numai cu echipe din acea zona. Deci nu cred ca se poate spune ca acela este un patinoar construit degeaba.

3. De ce nu spui nimic de patinoarul din tg. Mures ? Acolo sau bagat bani incontinuu de 6 ani, in fiecare an se zice ca ” in maxim 6 luni patinoarul va fi deschis”. Felul in care a fost construit este de un nivel superior, peste ce e Brasovul. Si este o zona in care hocheiul ar exista. Cred ca este o prioritate acel patinoar, in care nu mai sunt atat de multe de facut ( scaune + mantinela ) decat un patinoar la .. Timisoara sau Craiova.

Cu respect,
Un fan al hocheiului

XlX (2 comentarii)  •  15 februarie 2014, 16:34

In majoritatea comentariilor de mai sus se vede motivul pentru care avem asemenea guvernanti. Imposibilitatea de a analiza mai mult de doua fraze. Toata lumea e idignata ca a scris cineva ca avem „infrastructura” si n-avem rezultate. Cand ideea principala a articolului este ca nu neaparat banii sunt problema. Se mai gasesc si s-ar mai putea gasi. Dar si cand se face ceva, rezulta numai lucruri inutile (in traducere libera, facem patinoar la tara dar nu si unde ar putea avea vreun efect).

Cunch (1 comentarii)  •  15 februarie 2014, 16:43

Draga Maria, in ceea ce priveste orasul Iasi nu esti bine informata. Pationarul din Gradinari este sintetic (e un teren de handbal tapetat cu plastic), suprafata este de 320 mp (adica ceva de genul 10mx32m), cred ca nu iti inchipui ca te poti antrena acolo pentru olimpiada sau pentru altceva. Pe timp de iarna este amenajat un pationar la mall doar pentru agreement. In privinta bazinelor de inot situatia la noi e dezastruoasa, poate guvernantii au facut in sate bazine olimpice dar in Iasi (cca. 300000 de locuitori) nu este nici macar un singur bazin acoperit. Sunt unele pensiuni private sau hoteluri care au bazine dar nu de dimensiuni olimpice sau semiolimpice, cel mai mare din oras are 16 m lungime, deci nu se pune problema sa se antreneze sportivi acolo desi sunt niste grupe de copii care o fac (unii merg si la diverse concursuri nationale si au rezultate notabile avand in veder conditiile).

mircea (1 comentarii)  •  15 februarie 2014, 16:48

probabil trebuia ca ministrul sa-i invete pe tineri sa si patineze

rusine (1 comentarii)  •  15 februarie 2014, 16:54

intr-un cuvant rusine Romania de la acest redactor la lipsa de interes , de infrastructura si la slaba plata a antrenoriilor!Nu ai cum in 4-5 ani sa scoti o medalie!Patinuare trebuie in orase nu la sat. Cei care au gresit sa plateasca!

citizen cc (5 comentarii)  •  15 februarie 2014, 17:46

Notabil ramane efortul sportivilor , bravo Eva , bravo Zoltan , bravo Maria Mazilu …

booba (15 comentarii)  •  15 februarie 2014, 18:15

Ok, s-au construit citeva patinoare. Dar la ce va asteptati?? Locuiesc in Canada, in Oakville, linga Toronto. Populatie 165.000. Aici sunt 10 centre cu de la 1 la 4 suprafete de gheata fiecare, in total vreo 16 suprafete. Sunt ocupate tot timpul. Publicul are ore de patinaj „liber” zilnic, cu bilete de $1-2 pt 2 ore. Toate sunt construite cu bani publici. TOTI copiii patineaza si joaca hockey de la 2 ani. Noi, canadienii, ne asteptam la performante, cu conditiile care copii nostri le au aici. In Romania n-aveti la ce spera decit la cite o prezenta sporadica la olimpiada, dar nu la rezultate.

vlad (66 comentarii)  •  15 februarie 2014, 18:19

Chiar daca am fi avut zeci de patinoare, asta nu iti garanta vreun succes la sporturile de iarna. Iti trebuie si traditie, pricepere… nu avem de niciunele. Ma uitam ca am avut un finalist la baieti, la patinaj artistic…. stiti cine nu a avut niciunul? Rusia. Tara cu cea mai mare traditie in sportul asta nu a reusit sa aduca un om de o valoare cat de cat decenta. Sa nu ne pacalim… nu doar infrastructura e problema. Terenuri de atletism avem, de ce nu mai avem un atlet cu adevarat bun de peste 15 ani???

booba (15 comentarii)  •  15 februarie 2014, 18:46

De pe pagina IIHF: In Canada exista 2,600 de patinoare acoperite, si peste 5,000 in aer liber. In Romania, 6 si respectiv 15.

dannd (2 comentarii)  •  15 februarie 2014, 21:37

Ai gresit toate punctele. Nici nu prea are rost sa comentez.
Cea mai mare greseala e sa crezi ca un copil ajunge de la 6 ani la 20 ani in 4-5 cat a trecut din 2009 pana acum. Aici si o blonda ar fi gandit mai bine.

Alta greseala e sa crezi ca alea is investitii serioase pentru sportul de performanra. majoritatea is pentru agrement.

E ca si cand cineva face un teren de fotbal in parc si se asteapta ca in 5 ani sa fim campioni mondiali.

Broscuţa Oac (2 comentarii)  •  15 februarie 2014, 23:28

@booba
Noi, canadienii, vorbim englezeşte, bă!

Cinezan Vladimir (82 comentarii)  •  16 februarie 2014, 6:02

Doamnă Maria, e bine că ne preocupă situaţia sporturilor de iarnă, măcar aşa, din condei, dar asta doar pentru că prezenţa românilor la JO este dezastruoasă, cu o delegaţie având aproape ecelaşi număr de „sportivi” cu „alte persoane”, deci un fel de concediu pe bani publici. De ce nu s-a alcătuit un plan B, în caz de avarie, să concureze „ceilalţi” care poate…?! Ce îngrijorează este obedienţa Gazetei, neputinţa de a ieşi la lumină din „tunelul FRF – Steaua” ! Cum este posibil ca într-o dimineaţă în care am fi vrut să urmărim ştiri proaspete despre „fenomenul Halep”, să citim o ştiricică anostă despre această mare victorie a unei sportive românce şi să-i admirăm pe prima pagină a site-ului gazetei pe cei târâţi prin tribunale pentru mânării „sportive” şi pe antrenorul care împroaşcă în toate direcţiile cu zeflemea şi morgă de „ştie tot”, în pantaloni scurţi ?! Cum de nu aveţi un trimis al gazetei la Paris, un om care să ne încălzească şi pe noi de la căldura adevăratei performanţe sportive ?! Imaginea cu Simona Halep radiind de bucurie n-a încăput pe prima pagină ? O partidă cu Chiajna e tot ce doare în sportul românesc ?! Morga, silicoanele, dispreţul şi buzele umflate să fie „brandul” nostru de ţară ?! Nu e de mirare că ne caracterizează „căzăturile” pe gheaţa zilnică !

arh.Gheorghe Petrescu (1 comentarii)  •  16 februarie 2014, 7:54

Sa fie clar, in Romania nimeni din noua generatie nu are chef sa faca SPORT. Deci, daca nu ai pasiune pentru un sport anume, stai pe computer toata ziua, bagi in cap prostii cu caru si mai vrei si performanta? La o asa mentalitate niciodata sa nu speri la PERFORMANTE. In SUA unde locuiesc de 24 de ani, copiii sant instruiti de mici in a face SPORT. Sant si conditii pentru asa ceva, dar cel mai important lucru este ca copiii din SUA, au chef de SPORT, MISCARE, EXERCITII FIZICE, FOTBAL, etc. Romania are munte cu zapada iarna, are deschidere la Marea Neagra, si tot nu se face acel sport de masa care este benefic chiar daca nu ajungi campion. Mentalitatea ramanului e gresita, plus si conditiile ce nu prea le are, fac la bilantul Olimpiadei de la Soci, sa fie zero. Incotro ROMANIA?

ramon (125 comentarii)  •  16 februarie 2014, 15:37

sunt doua lucruri diferite: investitiile in infrastructura s-au facut pentru a se pradui banii publici, iar beizadelele nu au fost niciodata sportivi de performanta. Neexistand baza de selectie, nici sportivi de varf nu mai avem. Apoi tineretul nu mai este atras de sport, media fiind mai degraba interesata de incriminari, nu de popularizarea sportului. cu timpul, vom uita complet de sport, in care rezultatele sunt tot mai vechi.

today (3 comentarii)  •  16 februarie 2014, 15:52

150.000 de euro e mult? ia de aici 200.000 de euro patinoar, la targu mures, in bugetul din 2014, cautati pe internet. Dupa ce hotii au mai facut praf 200.000 de euro pe patinoar si in 2010, pe firma Remo Sibiu, pentru a se patina 3 saptamani. Hotie pedelista.

ramon (125 comentarii)  •  16 februarie 2014, 20:58

@ arh Gheorghe Petrescu: exista câteva diferențe majore între Rom și USA. În primul rând prețurile pe piața mondială sunt orientate față de venitul americanului de rând, aproximativ același cu vest europeanul. Românul este plătit, din start, de 5 ori mai prost, deci după ce plătești utilități și papa, eventual meditațiile odraslelor, nu mai rămân bani pentru a plăti instyructori de sport. Cu excepția fotbalului, restul finanțărilort sunt la limită, antrenorii de juniori fiind, probabil, la salariul minim. Deci și dacă mai sunt tineri dornici de sport (nici americanii nu vor, toți, să facă sport), aceștia sunt limitați financiar. Așa cum Steaua nu se mai compară cu Barcelona (pe care a întrecut-o în 1971 și 1986), nu avem șanse nici la alte sporturi, pentru că la PIB ul modest al Rom ne mai batem și joc de bani

noi (1 comentarii)  •  17 februarie 2014, 17:07

Cei care au construit patinoarele prin satele patriei, nu s-au gandit ca ar fi trebuit sa le construiasca unde este o baza de recrutare? Cum sa construiesti un patinoar in cine stie ce sat uitat de lume? De ce nu au construit, nu unul (1) macar, ci 3, in Bucuresti, unde au cea mai mare baza de recrutare pentru hochei, patinaj artistic si viteza? Nu inteleg logica oamenilor astora care decid constructia bazelor sportive. Inteleg materialismul, dar nu logica. Spunea o doamna ziarist zilele trecute la tv ca cei din vest au o vorba „furam, dar cu simt de raspundere” . Cred ca si cei care participa la conducerea tarii noastre au tot acelasi motto, doar ca ei au pus accentul altfel pe „simt de raspundere”. Pacat. Avem copii care vor sa patineze, dar nu au unde. Pacat.

judas (23 comentarii)  •  18 februarie 2014, 12:53

Nu sunteti corecti, si de aia nu merg lucrurile cum trebuie, spuneti minciuni, in loc sa faceti lobby, pentru patinoare ,mereu otraviti opinia publica.De ani de zile spuneti de patinoarul din Brasov, si n-aveti dreptate, dar nici nu va intereseaza adevarul , ca altfel v-ati fi dus la Miskolc,si v-ati fi interesat, ca acolo, deja exista un patinoar, care a trebuit numai s-o acopere, pe de alta parte, patinoarul din Brasov,arata mult mai frumos, si are mai multe nanexe, birouri, vestiare, etc.Deci NU MAI MKINTITI!

Comentează