Maria Andrieş

Într-o lume macistă este nevoie cîteodată de bisturiul observațiilor unei femei. Sexul slab? O glumă misogină

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Maria Andrieş
Cifre, nume, chipuri

La meciul Islanda – Argentina, din faza grupelor, scor 1-1, s-au uitat 201.000 de islandezi, adică 60 la sută din populaţia ţării, de 307.000 de locuitori. Mai mult, scrie Hollywood Reporter, citând televiziunea naţională de la Reykjavik, cei care au […]

...

Cupa celor umili

Zlatko Dalici nu va antrena Barcelona sau Real Madrid, deşi susţine că ar câştiga un sac de trofee în Champions League. Selecţionerul Croaţiei nu este un brand, iar asta nu e tocmai o fericire pentru marketingul marilor cluburi.

După cum […]

...

A cui este această Franţă?

„Cu capul în stele”, aşa a titrat L’Equipe, pe prima pagină, după calificarea Franţei în finala Mondialului. „La porţile Paradisului”, a scris Le Parisien. „Tot nu suntem campioni”, a venit contrapunctul dinspre Didier Deschamps, după victoria muncită, 1-0, din semifinala […]

...

Ireversibil

„Am cerut contractele fotbaliştilor de la LPF şi de la FRF. Nu au vrut să răspundă la solicitare şi atunci m-am dus cu Garda peste ei şi le-am luat”. Se întâmpla în 2005. Cel care povesteşte este Sebastian Bodu, pe […]

...

Franţa – Belgia, balşoi spectacol

Între noi, europenii, acum. În prima semifinală mondială, Franţa întâlneşte Belgia: două ţări vecine, prietene, care fac bancuri una despre alta. „Le Parisien” o numeşte relaţie de dragoste-ură: se iubesc, dar se tachinează.

De ce nu mănâncă belgienii covrigi? Nu […]

...

Scoateţi chitanţele, domnule Copos!

O veste proastă pentru uniii, o veste aşteptată şapte ani de cetăţenii statului de drept: primul verdict în Dosarul Loteria 1.

După şapte ani, două săptămîni şi patru zile de la începerea urmăririi penale în Dosarul Loteria 1, a fost […]

marți, 29 ianuarie 2013, 7:05

O veste proastă pentru uniii, o veste aşteptată şapte ani de cetăţenii statului de drept: primul verdict în Dosarul Loteria 1.

După şapte ani, două săptămîni şi patru zile de la începerea urmăririi penale în Dosarul Loteria 1, a fost dat verdictul din prima instanţă. Judecătoria sectorului 2 l-a condamnat pe George Copos la patru ani de închisoare cu executare, pentru evaziune fiscală în formă continuată. Valoarea prejudiciului adus statului: în jur de un milion de euro.

De ce a durat atît de mult procesul? Deoarece trăim într-un stat de drept şi sîntem egali în faţa legii. A fost nevoie de trei ani doar pentru a se citi rechizitoriul. George Copos deţinea funcţia de vicepremier cînd procurorii au cerut trimiterea lui în judecată. Era înalt funcţionar al statului, iar Dosarul Loteria 1 a fost trimis la Înalta Curte. Apoi n-a mai fost înalt funcţionar al statului, iar avocaţii lui au invocat excepţia de neconstituţionalitate. Apoi au invocat alte excepţii, cum ar fi „excepţiile privind nulitatea absolută a actului de sesizare”. Ce înseamnă asta? Nu juridic, practic, înseamnă încă două-trei luni de amînare.

În şapte ani şi ceva, Dosarul Loteria 1 a fost mutat de opt ori de la o instanţă la alta. Prima oară aţi aflat despre caz din paginile Gazetei. Acum mai bine de şapte ani. Între un dosar şi un verdict încape o bucată de viaţă. Nu doar din viaţa inculpaţilor, din viaţa noastră, a cetăţenilor statului de drept. Dacă înlocuiţi sediile vîndute Loteriei Române cu fotbalişti, obtineţi exact schema din Dosarul Transferurilor. Un alt dosar în care patronul Rapidului a primit o condamnare cu executare, de cinci ani, în Apel. „O hotărîre nedreaptă şi nelegală”, cum a descris-o inculpatul însuşi.

Dacă înlocuiţi sediile Loteriei sau fotbaliştii cu hoteluri, întreprinderi, terenuri sau orice alte bunuri care pot reprezenta obiectul unei tranzacţii, obţineţi istoria prescurtată şi nota dominantă pentru cei 22 de ani de capitalism românesc. Pentru ultimii 22 de ani de fotbal românesc, în care conducătorii ca George Copos nu reprezintă excepţia, ci regula. 22 de ani în care am primit engros lecţii despre valoare, despre afaceri, despre presă, chiar şi lecţii despre Justiţie: ce înseamnă ea şi cum ar trebui aplicată.

În calitate de şef al unui club de fotbal şi, prin urmare, deţinător al unei surse de notorietate, George Copos şi-a pledat cauza la televiziuni. A susţinut sus şi tare că trimiterea lui în judecată în Dosarul Transferurilor „este o tîmpenie”. Sau că „justiţia nu se face în mass-media”, declaraţie făcută după achitarea în prima instanţă din acelaşi dosar.

Nu, fireşte că nu se face în mass-media, justiţia se face în sălile de judecată. Şi nu se bazează pe vorbe şi pe excepţii, se bazează pe probe şi pe legi. „Voi demonstra că toate operaţiunile grupului de firme Ana au fost legale”, declara vicepremierul Copos în 2006, după o întrevedere cu procurorii. Au trecut şapte ani. Cu alte cuvinte, domnule Copos, s-a cam făcut vremea să vă ţineţi de promisiune. S-a terminat timpul pentru lecţii. Acum e timpul să scoateţi chitanţele din buzunar. Probele.

Comentarii (44)Adaugă comentariu

Vinnie (5 comentarii)  •  29 ianuarie 2013, 19:22

Cata rautate sa aiba un om ? Te trezesti tu mai bogata maine daca il aresteaza pe Copos ? Esti tu sigura ca el a furat ? De ce atata rautate in articolele tale ?

kpaxcmdr (35 comentarii)  •  29 ianuarie 2013, 19:26

Nu poate dovedi nimic,ca el saracul,nu stie despre ce este vorba.Nu ar fi exclus sa ceara si despagubiri,deoarece este nevinovat si angajatii lui au comis toate faptele astea,care i-au patat numele!Zau asa,chiar nu observati ca el este cel mai persecutat dintre toti „investitorii”.Cineva,acolo sus,nu mai vrea savarina…

acar (15 comentarii)  •  29 ianuarie 2013, 19:29

..editorialista anului 2008..este foarte incantata de aceasta sentinta..are dreptate sa fie incantata in momentul cand justitia se pronunta cu condamnare impotriva unei persoane cu CARE nu a avut relatii de genul”da ba pe GSP”..ACEEASI EDITORIALISTA ar trebui sa fie la fel de implicata si aplicata cand comenteaza afaceri gen valiza…gen borcea gen paskany..gen pinalti..DAR SURPRIZA..DISCRETIE MARE …moralitate si etica profesionala…succesuri multe dna editorialista

costi (5 comentarii)  •  29 ianuarie 2013, 19:38

@Vinnie: rautatea asta am dobandit-o toti romanii care ne castigam banii cinstit,din cauza unor persoane precum copos,si sunt destule persoane care s-au imbogatit peste noapte pe banii nostri.Mai citeam cateva comentarii unde anumiti indivizi spuneau ca nu merita puscaria,dar sa de-a banii inapoi,cum vine asta?Toti care au furat statul,si implicit pe noi,s-au folosit de banii aia ca sa-si mareasca averea(bineinteles,tot prin fel si fel de afaceri dubioase),asa ca,ideal ar fi si puscarie cat mai multa si recuperarea daunelor,poate usor usor vor disparea asazisii baieti destepti.Daca justitia si-ar face treaba cum trebuie,nu stiu daca ar ramane 20 de oameni in guvern si parlament.

umpic (2 comentarii)  •  29 ianuarie 2013, 19:41

Umpic rautacioasa, dar nu stiu cum altfel am putea sa fim, cand e vorba de niste mizerii de oameni, daca nu rautaciosi.

Vales (1 comentarii)  •  29 ianuarie 2013, 19:42

„Uniii” ?

Unu’ prost (1 comentarii)  •  29 ianuarie 2013, 19:42

Vinnie, esti mai prost decat prevede legea.
Nici ma-sii, nici nevesti-sii, nici copiilor sai
nu le pasa atat de mult de soarta lui. Stii de ce?
Pentru ca e vinovat, prietene. Si toti patronii din
liga 1 fac evaziune fiscala la greu… Dar cine sa-i bage
la inchisoare? Eu, sincer, ma bucur din tot sufletul
pentru Copos si sper sa moara in puscarie.

teotam (1 comentarii)  •  29 ianuarie 2013, 19:47

poate a venit vremea sa si mai plateasca cineva in tara asta

visiniu colorea mea (4 comentarii)  •  29 ianuarie 2013, 19:48

eu cred ca finalul acestui text ar trebui sa il fi tinut pentru dumneavoastra, pentru ca sincer nu cred ca exista vreun cititor care vrea sa va vada de fiecare data cand aveti vreo dusmanie personala ( si pentru o femeie, fara sa fiu sexist, aveti foarte multe) cum va schimbati dupa cum va convine calitatea de jurnalist in cetatean al statului de drept sau din… in… bla bla bla . chiar nu ma intereseaza .

rares (7 comentarii)  •  29 ianuarie 2013, 19:48

vinnie, nu vrei sa-i donezi si tu averea saracului om copos? saracul de el..
luat fiecare in parte, probabil orice cetatean din tara asta nu are mare lucru de castigat daca va face puscarie copos. dar are de castigat tara pt. ca scapa incet incet de hotii care au devalizat.o atata timp si cat inca o mai fac. sa speram ca din urma nu mai vin asa multi 🙂 iar daca tara castiga, pe termen lung vor castiga si cetatenii ei.
e greu?

zona magheru (3 comentarii)  •  29 ianuarie 2013, 19:51

La asta incep sa se adune condamnarile !! Personal nu sa il vad dupa gratii ma intereseaza ci sa dea banii inapoi furati inzecit si daca nu ii are ” cash” sa i se confiste proprietatile .

visiniu colorea mea (4 comentarii)  •  29 ianuarie 2013, 19:53

ar fi trebuit * ma rog

john (139 comentarii)  •  29 ianuarie 2013, 20:13

@asa Mario, combate!

Apropos, vezi ca seful ta Felix a furat mai mult!

Che Guevara (49 comentarii)  •  29 ianuarie 2013, 20:17

Despre Copos s-a stiut de foarte mult timp ca are un caracter duplicitar. Este genul de om care te fura cu zambetul pe buze si mangaindu-te pe cap exact cum facea acum cativa ani cu fiul lui Lucescu. Pe unde apare pozeaza in plangacios. Dar in spatele acestei imagini fura de rupe pe orice cale posibila. Sper sa se faca dreptate si in Romania.

Aristotel (97 comentarii)  •  29 ianuarie 2013, 20:27

Smekerasii astia, care s-au imbogatit din inginerii financiare, trebuie sa intelega ca nu merg smecheriile cat traiesc ei ! Personal, nici eu si nici dv. care postati aici, nu castigati nimic daca Copos face puscarie, poate doar o mica satisfactie… Nu suport smekerii, nu suport borfasii, nu suport pe hotii care de privesc de sus ! E adevarat, nu te poti pricopsi din munca cinstita, dar daca faci o prostie, si inca nu te-a prins, e timpul sa te opresti, daca vrei sa nu pui in pericol familia si propria persoana… Nu ma bucur ca Copos va face puscarie, dar va fi o lectie pentru altii, tentati sa se pricopseasca altfel decat muncind cinstit ! Cine urmeaza ? Ohoo, sunt multi ! Daca justitia va rezolva unele probleme de genul ” Copos”, macar una pe luna, incepem sa credem ca am intrat in normalitate ! Cam tarziu, dar mai bine mai tarziu, decat deloc !

dan (1 comentarii)  •  29 ianuarie 2013, 20:55

Sper sa-l bage la zdup!Prea mult a stat ascus dupa partidul portocaliu!

felix (1 comentarii)  •  29 ianuarie 2013, 21:04

atunci cand nu mai exista argumente si ratiune, cei mai slabi cu duhul apeleaza la injurii – si acest articol este o injurie.

mimi (7 comentarii)  •  29 ianuarie 2013, 21:13

mario, si tu mananci paine de la unul care si-a cladit averea la fel . nu-s ipocrit, dar prefer sa fac foamea decat sa fou asociat si in slujba unor asa specimene. stii vprba aia: ciocu mic!!!

bogdan (14 comentarii)  •  29 ianuarie 2013, 21:27

@ Vinnie: bai baiatule, nu are nici o importanta daca reporterul sau tu sau eu suntem ‘siguri” ca a furat nenea Copos, JUSTITIA s-a pronuntat, deci pina la recurs e „sigur” ca a inselat, ai inteles? Rautate? Eu vad ca doar cere etern mult vorbitorului Copos sa probeze nevinovatia aia cu care se tot lauda de ani de zile, a avut ocazia in justitie si se pare ca a iesit prost, cam la fel si cu dosarul transferurilor..Daca tu pina acum nu ai inteles ca TOTI sefii din fotbal au furat cu doua miini, esti dus rau de tot baiete, Succes!

alex (1 comentarii)  •  29 ianuarie 2013, 21:39

George Copos este „mic copil” in ceea ce priveste ocolirea justitiei in raport cu lepra de voiculescu!

zona magheru (3 comentarii)  •  29 ianuarie 2013, 21:39

@ ACAR : Bai cap de pluta nu curtea GSP l-a condamnat la 4 ani de inchisoare ci Judecatoria sectorului 2 .

Gabi (1 comentarii)  •  29 ianuarie 2013, 21:54

I s-a cam infundat lui Copos cu aceasta noua condamnare, sanse mici pentru el ca sa scape basma curata in ambele dosare.

George Copos (1 comentarii)  •  29 ianuarie 2013, 21:57

Se putea sa nu comentezi tu ceva nebuno.

gica marafet (15 comentarii)  •  29 ianuarie 2013, 22:14

sunt multi nenorociti parveniti in tara asta care trebuie sa ajunga la „dinamo”, problema este daca vor ajunge intr-adevar acolo, la rupere de „rozete”, cum e nastase de ex. zici ca-i la hotel de 5 stele, nu la reeducare

Cipri (1 comentarii)  •  29 ianuarie 2013, 22:37

Urmeaza Felix Voiculescu, stapanul tau, Marie. O sa ramaneti pe drumuri, toti cei care il „periati” pe Varan. Oricum, ma bucur ca intra la parnaie Copos. P.S. Sunt rapidist, dar nu cretin, cum sunt cei care isi baga mizeria sub pres.

Miki Maus (9 comentarii)  •  29 ianuarie 2013, 23:01

E incredibil ca un dosar penal să aibă nevoie de 7 ani ca să ajungă doar la verdictul primei instanţe.
În România legile şi instituţiile judiciare par să fi fost proiectate intenţionat în aşa fel încât justiţia să fie impotentă.
Toţi parlamentarii de după 1989 ar trebui arestaţi din oficiu şi condamnaţi în bloc la 5 ani de închisoare cu confiscarea averilor. Numai fiindcă ei au fabricat asemenea Justiţie.

sogorflorin (1 comentarii)  •  29 ianuarie 2013, 23:02

sa-i confiscati averea, puscarie si doar atat?sa dea banii inapoi mizeriilor

Jimmy (1 comentarii)  •  29 ianuarie 2013, 23:30

La puscarie !!! Acolo ii este locul , la puscarie !!! si cu el or sa mai mearga si altii , sper din tot sufletul sa se curete sportul romanesc de astfel de patroni …fosti comunisti care dupa ce au tras o groaza de tepe , acum sunt mari patroni de cluburi .

La puscarie !!!!

un vot (2 comentarii)  •  30 ianuarie 2013, 1:18

@vinnie_ce-ar fi daca becali, badea, felix, parlamentari corupti, judecatori coupti, etc. ar fi cu totii in puscarie? Nu as fi mai bogat dar parca m-as simti putin mai bine.

ccc (14 comentarii)  •  30 ianuarie 2013, 2:41

ca sa nu uitam in ce tzar traim…
din 3 comentarii, doua sunt pro copos …
oare de ce? de ce cand intr-un tribunal se dovedese, cu probe, ca un INCULPAT este VINOVAT si ca aare, condamnat, se gasesc unii, care sa-i sa continue in a clama nevinovatia ïnvestitorului”? pai ar putea fi doar doa motive: 1 – posteaza comment-uri kiar inculpatul, sau rude/preieteni; sau 2: 70% auu votat USL, deci nu mai nevoie denici o explicatie …
sanatate!

Cinezan Vladimir (82 comentarii)  •  30 ianuarie 2013, 8:24

Ar fi jalnic dacă domnul Copos nici n-ar mai trebui să scoată chitanțele, ci ar fi grațiat doar făcând act de prezență pe culoarele tribunalului. Sau s-ar putea amâna verdictul pentru încă șapte ani de acasă ai judecătorilor. Oricum, se apropie ziua de 11 făurar de verdicte sau potcovar pentru zburdalnici bidivii însoțiți de clinchet de euroi deturnați din teșchereaua noastră. Nu mai surprinde ce declară oierul cu bota șlefuită de mângâieri jurnalistice. Declară bățos că nici că-i pasă de judecata Înaltei Curți, căci verdictul deja e dat de cei din curtea lui și că ceea ce spun pârliții de procurori e o tâmpenie. Ba mai afirmă cu hohot gâlgâit că deja „a vorbit” cu cei de acolo, ba chiar și cu o doamnă de la Înalta Curte care i-a spus că totul e o apă de ploaie pusă la încălzit pe un foc stins. Adică se poate lua așa, orbește, legătura de oricine cu magistrații și aceștia dau verdictele în timp ce completează buletine la Loto ?! Sau poate a luat legătura cu femeia de serviciu care are acces la documente… Ziua de 11 februarie poate fi una a farselor reușite, cu inculpați pupându-se pe treptele roase ale justiției, caz în care bieții plătitori de taxe ar începe să forfotească prin magazinele care pun în vânzare cagule. Dacă oierul știe mai bine întortochelile justiției decât procurorii, atunci e firesc să-i trimitem pe procurori la stână, la reciclare sau chiar la studii superioare pe scăunelele folosite în staul pentru muls. Adevăratul muls poate fi sfințit și mulgătorul să-și vadă portretul înrămat pe peretele biroului parlamentar, alături de icoane parcă semănând cu verii, finii sau managerii atât de apropiați sufletului său fără prihană. Cât despre Copos se prescrie și proverbul cu mielul care suge la două oi, deoarece ambele cazuri se pot transforma, miraculos, în înfruptat de la două decizii sterpe. Unii mai pragmatici ar miza pe altă zicală: „Între două, nu te plouă” ! Poate, totuși, umbrelele vor fi uitate acasă, sau măcar ferfenițite pe margini.

Dr. Pysy (383 comentarii)  •  30 ianuarie 2013, 9:49

bine, bine, ce gatesti astazi?
Asteptam surprize.Sa vedem daca judecatorii vor Premiul Nobel, ca Copos are totusi gene bune, vorba genialului Radu Naum, care inca mai alearga cu spatele.

Adi (1 comentarii)  •  30 ianuarie 2013, 9:54

Ma bucur sa vad ca justitia incearca sa-si faca datoria, sper ca pana la final si Curtea Suprema sa-l trimita pe Copos la mititica macar pentru 4 ani, chiar daca satia case au devalizat statul merita mult mai mult….sper sa urmeze si alti nenorociti care ne-au furat ion frunte cu jigodiile de politicieni.

satmareanu (3 comentarii)  •  30 ianuarie 2013, 10:32

vezi, din cauza lu’ diktatoru’ basexu, nu mere procestele dom’le! ui-te, saracul varanu voiculescu se preda singur giustitiei, dar nimeni nu-l ia in seama!! asa face si severin, alt luceafar socilialist!!! guvernul actual plin de premianti numai buni de gherla, se chinuie, dar nu reuseste de raul lu’ diktatoru!!!

nea caisa (70 comentarii)  •  30 ianuarie 2013, 10:56

CCC: va rog sa nu politizati blogul Mariei, va rog fara propaganda. Daca o luam asa, atunci va rog sa nu uitati ca dl Copos a fost vicepremier in guvern facut de Basescu, iar la dl Tolontan in articol anul 2000 pare a incepe in Decembrie, cu premieratul lui Nastase si nu in ianuarie, pe cind Basescu facea si desfacea guvernele lui Constantinescu. Haideti, va rog, sa ne limitam, cum ne sade bine, la cadrul sportiv. Nu cred ca Maria are ambitii politice, iar Tolontan are o alta pista pe care sa alerge si anume aceea pe care, ca gazetar, se mai intimpla sa primesti dosare gata facute. Nu ma refer la acela al dlui Copos. Cu dl Copos nu am avut, in afara unei iritari sufletesti produse de o ascensiune pe care o consideram anormala, nimic, pina la momentul in care s-a dovedit mojic, aici, mai saptaminile trecute, trimitind-o pe Maria la cratita si pozind in singurul cititor al ziarului care se pricepea la afaceri. Altfel, ce am cumparat de la Ana Electronic a fost bun, prajiturilor de la cofetariile Ana le-am supravietuit, pinea Ana a fost insa prea sarata si nu am suportat-o. La hotelurile dlui Copos nu am poposit, asa ca nu pot spune cum e cu ele, desi cred ca am fost la un moment dat in holul unuia, ca invitat la o conferinta; insa n-am gasit gindaci in ceaiul pe care l-am baut acolo. Probabil ca, daca s-ar fi limitat la asta, dl Copos ar fi fost astazi un afacerist mijlociu si relativ prosper, preocupat eventual de faptul ca puternici ai zilei ar fi umblat sa-i ia afacerile ori sa-l concureze neloial. Ceea ce cred ca il va pierde, fiindca inca nu e pierdut, este un anumit fel de ambitie, nu stiu daca sa ii zic prosteasca, sa-i zic particulara. Si de a fi in prim – planul nu doar economic – si de a tine sa se arate lumii ca istet si care-i pacaleste pe altii. In afacerea Loteria 1, stiu ca mi-am facut inca de pe atunci impresia ca dl Copos este vinovat. Tin minte, daca nu ma insel, ca atunci primele informatii erau despre supraevaluarea sediilor si nu despre subevaluarea sumelor de bani. Era o perioada in care dadea tunuri cine putea si foarte putini au fost prinsi si dovediti: dl Copos nu a fost decit unul dintre multi. El a comis, in opinia mea doua erori de principiu: prima, aceea ca a tot intretinut o agitatie in jurul sau. Altii, care au lucrat pe tacute, au fost prinsi in mica masura. A doua, ca s-a bagat in afaceri, mai ales de acest tip cu Loteria, o organizatie despre care opinia majoritara este aceea ca masluieste extragerile, adica distribuie premiul cel mare nu chiar aleator, o organizatie, deci, care este si rivnita politic si pe care stau multi ochi. Dl Copos, daca nu si-a ales cu Loteria un alt tip de afaceri, a cam fost cumva, destul de in lumina. Domnule Copos, per global, desi nu am nimic particular impotriva dumneavoastra, imi cam pare bine ca ati luat teapa. Pentru modul in care v-am vazut scriind aici. Altfel, va doresc sanatate. Sanatate si, daca se poate, saracie.

ciprian (1 comentarii)  •  30 ianuarie 2013, 12:41

Pe langa puscarie, confiscata toata avereaaaaaaa.
Sa le fie invatatura celor care se gandesc sa insele acest popor.
Unde esti tu Țepeș!!!

Dr. Pysy (383 comentarii)  •  30 ianuarie 2013, 20:08

Nea Caisa, mereu te citim cu placere, dar asta:
„Domnule Copos, per global, desi nu am nimic particular impotriva dumneavoastra, imi cam pare bine ca ati luat teapa. Pentru modul in care v-am vazut scriind aici.”

sa ia toti o teapa caCopos. Unde vezi matale teapa? Tu ai luat teapa, dar superb cum iei mereu apararea oamenilor adevarati.
Toti politizam. Totti, reaua aia cu nume biblic, Cristian, Decebal si descoperitorul lui Verginel de RO, stima noastra si mindria, alti ziaristi care nu se lasa si investigheaza, ei sint ministrii tai, cu ei discuti. Nu cu Cioiu Balacioiu de la care sper doar sa rezolve problema cu dantura Sticlelor si Borcanelor din Groapa, personal, cu minuta lui fina de doctor.
Nu saracia, ci puscaria sa-i pasca pe toti care incurca politica cu afacerile. De parca fsn a tunat si i-a adunat! Un sfert de secol de justitie originala. Apropo Dorel Naum, daca inca n-ai primit sarcini, Ciorba nu mai proceseaza cu statul ci sotia lui, are si el o fica educata, nu o cheama Alexandra, dar salvarea vine tocmai prin e d u c a t i e !

eugeniu (12 comentarii)  •  31 ianuarie 2013, 10:39

Mi se pare mie sau in ultima vreme presa in general , cea sportiva in special , a devenit un fel de supervizor a orice , mai putin a fenomenului sportiv pentru care a fost creiata ! Cel putin pentru unul ca mine care are in pod si acum colectia Sportului Popular din anii ’50 , este de neinteles cum apare o pagina din Gazeta acum : poze cu dezbracate , titluri ca la cuvinte incrucisate , interpretari forte ” personale ” ale puzderiei de gazetari – multi dar nu toti buni ! , cui foloseste ? si multe ca acestea . Revenind la ideia de la inceput incriminarile presei la adresa oamenilor din fotbal ” incrucisate ” cu laude nemeritate la castigarea cate unui meci mai important al echipei respective , mentionarea banilor , multi dupa unii , putini dupa altii , cheltuiti de acestia , te fac sa nu mai intelegi nimic ! Hai oameni buni , ocupati-va de sport si civilitatea acestuia si lasati pe cine trebuie sa aiba grija de cei ca domnul Copos . In rest numai de bine .

Andrei (1 comentarii)  •  31 ianuarie 2013, 21:10

sper sa scape Romania de toate aceste capuse neocomuniste si sa pornim la un nou drum liberi si cu putere de munca pentru un viitor meritat de aceasta tara frumoasa! Pace!

Eugenia (383 comentarii)  •  1 februarie 2013, 10:37

„cei care trebe” a tot avut grije de cei ca Coposi.
„Femeili”, asta da descriminare. De ce nu si Barbati?
In rest numai de bine …, cauta si gasesti in Scanteia lu bunicu tau.

vasco (317 comentarii)  •  2 februarie 2013, 19:05

Draga Maria esti de o naivitate surprinzatoare daca astepti chitante de la unul ca si Copos.Sunt unii pe aici care spun despre Copos ca ar fi relicva comunista.Da,posibil,dar comunismul a cam pierit,exista in schimb cei pe care dragul nostru presedinte nu i-a condamnat si anume securistii.Ei sunt cei care protejeaza prin tot ce fac in politica si mai ales in justitie pe cei ca si Copos,Becali,Sandu…etc.Asa ca …stati linistiti serviciile vegheaza.Nici unul nu va pati mare lucru,poate doar cei care vor sa le dea teapa,adica sa nu mai imparta,la un moment dat,precum cumatrul Nastase.

CLA (94 comentarii)  •  2 februarie 2013, 22:15

MARIA,NU MA MAI INTERESEAZA ARTICOLUL TAU. AFLU CU NETARMURITA BUCURIE CA BIANCA L-A SARUTAT PASIONAL PE VICTOR, DACA TE UITI IN DREAPTA PAGINII ELECTRONICE A GSP. NAVIGAND PE PAGINA…FENOMENAL!!! CU LIMBA!!!

kpaxcmdr (35 comentarii)  •  3 februarie 2013, 0:03

Care chitante Mariuco?Si nu va faceti griji,de data asta nea savarina nu mai scapa.

Psss Vasco X (383 comentarii)  •  3 februarie 2013, 11:12

2 X „ca si Copos”, greseli de neiertat.
Corect este: ca Copos, ca comunisti, care in cacarica nici n-au existat. Ca comunistii adevarati au stat prea mult cu nasul in carti, ori sti tu unde, de s-au ales cu boli grave.
Au existat doar Jigodii, Sticle goale cu etichete de partid, sefi utc, uascr, fsn, iar astia mai exista.
Incoerent? Asa e istoria neromantata. Revezi in arhive cite carnete caco erau in pascinci in RO si cite in alte parti, ex. Germania.
Vorbim deci de infractori, nu de convingeri politice.
Azi, chiar cu Crinisor si Pontalica, ori ca sa-ti fac pe plac, tocmai de aceea, astia nu au cum sa scape. O sa vezi.
Psss
in lista ta ai inclusi si doi care sint doar aruncati maselor.
Ar fi culmea sa iei 11 ani prinzind niste hoti, ori excluzind echipele unor finantatori impostori.

Comentează