Maria Andrieş

Într-o lume macistă este nevoie cîteodată de bisturiul observațiilor unei femei. Sexul slab? O glumă misogină

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Maria Andrieş
Cifre, nume, chipuri

La meciul Islanda – Argentina, din faza grupelor, scor 1-1, s-au uitat 201.000 de islandezi, adică 60 la sută din populaţia ţării, de 307.000 de locuitori. Mai mult, scrie Hollywood Reporter, citând televiziunea naţională de la Reykjavik, cei care au […]

...

Cupa celor umili

Zlatko Dalici nu va antrena Barcelona sau Real Madrid, deşi susţine că ar câştiga un sac de trofee în Champions League. Selecţionerul Croaţiei nu este un brand, iar asta nu e tocmai o fericire pentru marketingul marilor cluburi.

După cum […]

...

A cui este această Franţă?

„Cu capul în stele”, aşa a titrat L’Equipe, pe prima pagină, după calificarea Franţei în finala Mondialului. „La porţile Paradisului”, a scris Le Parisien. „Tot nu suntem campioni”, a venit contrapunctul dinspre Didier Deschamps, după victoria muncită, 1-0, din semifinala […]

...

Ireversibil

„Am cerut contractele fotbaliştilor de la LPF şi de la FRF. Nu au vrut să răspundă la solicitare şi atunci m-am dus cu Garda peste ei şi le-am luat”. Se întâmpla în 2005. Cel care povesteşte este Sebastian Bodu, pe […]

...

Franţa – Belgia, balşoi spectacol

Între noi, europenii, acum. În prima semifinală mondială, Franţa întâlneşte Belgia: două ţări vecine, prietene, care fac bancuri una despre alta. „Le Parisien” o numeşte relaţie de dragoste-ură: se iubesc, dar se tachinează.

De ce nu mănâncă belgienii covrigi? Nu […]

...

Craiova vs FRF, faza pe „susţineri”

Juriştii federali vor să-i demonstreze lui Mititelu că sînt mai tari decît el, ca persoane.

Adrian Mititelu a anunţat că a depus dosarul de licenţiere al Universităţii pentru Liga 1. Şi că a obţinut, la Curtea de Apel Bucureşti, o […]

duminică, 1 aprilie 2012, 10:19

Juriştii federali vor să-i demonstreze lui Mititelu că sînt mai tari decît el, ca persoane.

Adrian Mititelu a anunţat că a depus dosarul de licenţiere al Universităţii pentru Liga 1. Şi că a obţinut, la Curtea de Apel Bucureşti, o decizie definitivă şi irevocabilă că echipa din Bănie nu a dat niciodată FRF în judecată. Prin urmare, dispare motivul dezafilierii invocat de FRF.

Mititelu începuse să viseze frumos, vorbea şi despre 2,5 milioane de euro pe care-i va investi în club, apoi despre cum se va retrage el, cu sufletul împăcat, din conducerea Craiovei. Ce-a răspuns Federaţia? Mircea Sandu, ştim din explicaţiile lui la stenograma CEx, nu înjură, el parafrazează doar înjurăturile altora. De data asta, a parafrazat jargonul juridic, într-un comunicat de pe site-ul FRF. Ceea ce spune Mititelu sînt „susţineri”, scrie acolo. Şi „reprezintă o dezinformare a opiniei publice”.

În patru puncte, Direcţia Juridică a FRF demontează verva lui Mititelu, argumentînd cu propriile ei „susţineri”: nu este nimic adevărat, nu există nici măcar o decizie, e doar o încheiere de şedinţă etc, etc. Nu lipseşte din comunicat precizarea că „încheierea” de care se bucura Mititelu este „supusă tututor căilor de atac”.

Iată mesajul. Iată strategia. Cum ar formula Mircea Sandu, FRF persistă să fie coardă. Adică va trage de timp, pentru că timpul filtrat greoi de procedurile judecătoreşti curge în favoarea sistemului federal şi în dauna răbdării fanilor olteni. „Încheierea” e doar începutul. Juriştii Federaţiei vor specula orice virgulă din orice decizie, vor ataca pe toate căile posibile şi imposibile, vor interpreta regulamentele semantic, morfosintactic, sintagmatic, paradigmatic, poetic şi metapoetic. „Încheierea” e doar începutul.

Acest schimb de „susţineri” demonstrează un fapt. Conflictul FRF – Universitatea Craiova a ajuns în faza cuţitelor pe masă, ca să-l parafrazăm pe Billy The Kid. În peste 20 de ani de manageriat fotbalul, pe lîngă dexteritatea la hăcuit istoria cu pixul, federalii au mai dobîndit cel puţin o abilitate: să descrie, cu seninătate legitimă, albul ca fiind negru şi viceversa. Nici măcar nu-şi pun problema dacă au dreptate sau nu. De altfel, dreptatea e un aspect mai puţin relevant al discuţiei, pe holurile tribunalelor. Mai importante sînt aplombul şi pauzele de intonaţie.

Pe cînd Mititelu crede în dreptatea lui. Altfel nu se explică lipsa de resemnare, în vreme de criză, cînd investitorii lasă baltă echipele fără mari regrete, în stil Bucşaru. Poate Mititelu nu e foarte versat în materie de justiţie, poate s-a precipitat naiv spre un deznodămînt favorabil Craiovei. Poate va dezamăgi iarăşi, cum i-a mai dezamăgit pe fanii Craiovei.

Deocamdată, risipa lui de energie verbală în conflictul cu FRF şi graba de a veni cu veşti bune, fie ele şi nefondate, sînt demersuri lăudabile şi, într-un fel, utile. Dacă Mititelu ar tăcea scîrbit şi s-ar întoarce la treburile lui extrafotbal, vocea Universităţii s-ar sparge iar în zeci de voci, mai mult sau mai puţin legendare, ar deveni un vacarm demoralizat, pe care nu l-ar mai asculta nimeni.

Cît va dura lupta de gherilă juridică, speranţa Universităţii are nevoie de puncte fixe. Dacă se va dovedi că decizia Curţii de Apel Bucureşti nu e decizie, ci doar o „încheiere”, un lucru e sigur. Ancheta DNA, în cazul dezafilierii Craiovei, chiar e o anchetă. ANCHETĂ. Nici măcar juriştii federali n-au fost capabili să inventeze un termen mai subtil.

Comentarii (43)Adaugă comentariu

grig (11 comentarii)  •  1 aprilie 2012, 11:29

cit timp ms si dd sint impreuna nu avem nici o speranta sa vedem dreptate pentru craiova. …tot ei controleaza si adunarea generala …sunt ranchiunosi ,razbunatori , oameni ai trecutului…..ai vazut cit de bine au asigurat ordinea jandarmii la utimul miting!!!

au distrus o echipa, nu pot insa distruge fenomenul CRAIOVA MAXIMA!!!!

FORTA STIINTA!!!!!

dani.ot (1 comentarii)  •  1 aprilie 2012, 11:31

Eu sincer abia astept U.Craiova in prima liga,m-am saturat de Mircea Sandu…….Fortza Stiinta !!!!!!!!!1!!

Andrei (2 comentarii)  •  1 aprilie 2012, 11:51

Si totusi de ce sa revina Craiova in liga I. A retrogradat sportiv in Liga a-II-a. Daca Mititelul tot vrea corectitudine, atunci jucati un an acolo promovati pe cale sportiva si gata.

Remus (1 comentarii)  •  1 aprilie 2012, 11:56

Mircea Sandu si Dumitru Dragomir sunt persoane extrem de periculoase,abile dar pana la urma adevarul si dreptatea vor iesi la iveala.Fortza Craiova!

mihrp (6 comentarii)  •  1 aprilie 2012, 12:01

Intr-un fel este logic ca U.Craiova sa revina in Liga a 2a, ca doar a retrogradat. DAR E LA FEL DE LOGIC CA CEI CARE AU EXCLUS-O INCORECT SA PLATEASCA.

Pt Andrei (1 comentarii)  •  1 aprilie 2012, 12:04

Din mai multe motive Craiova ar trebui sa revina in Liga I. Primul ar fi ca daca nu ar fi fost dezafiliata Craiova ar fi ramas in Liga I pentru ca a fost prima sub linie dar fiind dezafiliata Sportul a ramas in prima liga. Al doilea ar fi o reparatie morala toata lumea stie de ce arbitraje a avut parte Craiova a fost cea mai dezavantajata echipa cele mai elocvente sunt meciurile cu CFR Cluj in prima etapa cand nu s-au acordat doua penalty-uri cu Steaua cand practic i-a fost scoasa mingea din poarta pentru un off-side inexistent la scorul de 1-0 pt Craiova si cu Otelul Galati cand galatenii au inscris din doua off-side-uri.

Che Guevara (49 comentarii)  •  1 aprilie 2012, 12:04

Craiova merita sa revina in fotbalul romanesc. In primul rand in fotbal. In al doilea rand trebuie sa tinem cont de imensele prejudicii care i-au fost facute acestui club. Ca o reparatie pentru tot ceea ce s-a intamplat ar fi corect sa fie reprimita in Liga I. Pentru ca este clar ca FRF a facut un abuz atunci cand a sters din fotbal Universitatea Craiova.

mihrp (6 comentarii)  •  1 aprilie 2012, 12:05

Mi se pare normal ca, in afara de MS si DD ale caror opinii le cunoastem, sa puneti o intrebare tuturor celor care au votat in acea sedinta in care s-a exclus U.Craiova: ACUM, DUPA CE SE CUNOASTE CEEA CE S-A INTAMPLAT DE FAPT, CARE E COMENTARIUL LOR ? AU PROCEDAT CORECT ???

Stiinta nu moare (1 comentarii)  •  1 aprilie 2012, 12:20

Indiferent de liga in care joaca universitatea Craiova, chiar daca nu joaca niciunde, Stiinta nu o sa moara niciodata, o sa traiasca vesnic prin noi!
Stiinta nici nu stii cat te iubim si cat de dor ne e de tine!

fan.craiova (4 comentarii)  •  1 aprilie 2012, 12:57

Razboiul e departe de a se termina. Un lucru e clar nu va exista intelegere a partilor. Adica mai pe ramaneste, aranjamente cum le place la federali. Deocamdata craiova a pierdut o batalie nu si razboiul. Mi-e dor de stinta

grig (11 comentarii)  •  1 aprilie 2012, 13:09

CRAIOVA MAXIMA a luptat impotriva sistemului! impotriva sistemului de „fratie” ce anima fotbalul romanesc ..atunci si-l mai anima si acum!!!
noi sustinatorii CRAIOVA MAXIMA trebuie sa luptam si noi impotriva actualului sistem condus de ms&dd !!!! impreuna cu noi ar trebui sa vina si ceilalti sustinatori ai echipelor din liga 1,2,etc !!!

FORTA STIINTA!!!!

IUBIM UNIVERSITATEA CRAIOVA !!!

gyno (13 comentarii)  •  1 aprilie 2012, 13:21

Sunt convins ca Justitia isi va face treaba si U Craiova isi va redobandi toate drepturile iar cei vinovati vor plati scump toate nenorocirile create !!! Este incredibil ce fel de persoane conduc FRF…..acesti oameni nu sunt cu absolut nimic mai prejos decat Ion Clamparu , Fane Spoitoru sau alti capi interlopi…ba dincontra….cei pomeniti au mai multa onoare si frica de Dumnezeu decat Sandu Mircea si Mitica Dragomir…care sper sa putrezeasca in puscarie !!!! Nici acum cand nu mai au absolut niciun argument (de parca ar fi avut vreodata …) Mircea Sandu nu vrea sa recunoasca adevarul faptic si vizual…..ALBUL E ALB NASHULE !!! LASA U CRAIOVA IN PACE…I-AI PRICINUIT SUFICIENT DE MULTE RANI SI PREJUDICII…NU TE MAI ASCUNDE DUPA TOT FELUL DE chichite si inventii avocatesti SA PRELUNGESTI DEZNODAMANTUL SI SA TII U CRAIOVA INCURCATA….GATA , AI FACUT SUFICIENT RAU !!!

danSteaua (18 comentarii)  •  1 aprilie 2012, 13:22

Ce ironic! Un brutar, Adrian Mititelu, facand tot posibilul sa tina o echipa de fotbal in „life support” si un fost fotbalist, Mircea Sandu, facand tot posibilul sa-i taie „tuburile”.

Akbar (7 comentarii)  •  1 aprilie 2012, 13:24

Dar faptul ca Mititelu s-a intins mai mult decat ii era plapuma , de ce nu precizezi ? Ca a luat bani de la Piti si se face ca ploua , de ce nu amintesti ? Ca jucatorii erau neplatiti de luni bune si erau pe la comisii , nu conteaza ?

victor L (165 comentarii)  •  1 aprilie 2012, 13:25

Fanilor olteni: mai terminati cu formulari de Craiova maxima, echipa fanion ori alte aberatii.
Aici este vorba despre escrocheriile FRF nu doar fata de Craiova, ci si fata de alte echipe. Si atit timp cit vedeti doar in virful boacncului vostru sinteti chiori.
Daca va credeti singurii nedreptatiti, si nu vedeti si altceva, va meritati soarta.

marius (2 comentarii)  •  1 aprilie 2012, 13:26

Mi-e sila de jegurile astea umane, Dragomir si Sandu; foarte bine punctat Maria, nici macar nu mai este important cine are sau nu dreptate, ”aplombul si pauza de intonatie” sunt importante! Datorita acestor doi indivizi meciurile de fotbal au ajuns sa se dispute pe holurile tribunalelor, cu judecatori in rol de arbitrii!

Blackworld (1 comentarii)  •  1 aprilie 2012, 13:49

15 victor L on 01.04.12 at 1:25 pm

„Fanilor olteni: mai terminati cu formulari de Craiova maxima, echipa fanion ori alte aberatii.
Aici este vorba despre escrocheriile FRF nu doar fata de Craiova, ci si fata de alte echipe. Si atit timp cit vedeti doar in virful boacncului vostru sinteti chiori.
Daca va credeti singurii nedreptatiti, si nu vedeti si altceva, va meritati soarta.”

Bai topitule!!! Nu vezi ca ceilalti nu au curaj sa se puna cu FRF-ul. Tac atunci cand au parte de nedreptati..Momentan, Craiova e cea care se e in lupta cu acesti indezirabili ai fotbalului romanesc, asa ca trebuie sa o incurajam! Topitule!!!

grig (11 comentarii)  •  1 aprilie 2012, 13:59

pentru victor l….si altii ca el….

noi cei ce iubim si sustinem mereu fenomenul CRAIOVA MAXIMA , am chemat si inca chemam pe toti sustinatorii echipelor de fotbal din tara sa vina cu noi la lupta impotriva sistemului!!!
nu au venit asa cum au promis la PROTESTUL din bucuresti! veniti in craiova la urmatoarea manifestatie impotriva ms & dd! ….
altfel si voi va meritati soarta …de profitori si sustinatori ai sistemului!!! va multumiti cu rezultate „fabricate ” ..ati uitat ce inseamna un frumusetea fotbalului , fotbalul spectacol, jucatori iubiti de public si jucatori daruiti echipei si fanilor!!!!!!

FORTA STIINTA!!!

nae (1 comentarii)  •  1 aprilie 2012, 14:05

suprb raspuns Blackworld

dan (26 comentarii)  •  1 aprilie 2012, 14:06

Inca o dovada ca „democratia” voastra e de rahat

scoica.constantin (1 comentarii)  •  1 aprilie 2012, 15:14

dragi mei iubitori de fotbal,indiferent de echipa cu care tineti,trebuie sa stiti un lucru sfant (adversarul se respecta si cand l-ai batut si cand ai luat bataie) valoarea este aceea care trebuie sa faca legea si nu sforari din fruntea fotbalului romanesc! aici ,daca ai „miscat in front” devii indezirabil si patesti ceea ce a patit PROGRESUL, BISTRITA, TIMISOARA si in final U CRAIOVA. cate exemple de acestea mai trebuiesc pentru ca noi sa realizam o data pentru totdeauna ca cei din frunte sant ultradictatori si nu conducatori. uniti -va oameni buni pentru ca numai asa se poate castiga lupta dreptatii. toti ne compatimim uni pe alti si poate toti sintem santajabili mai mut sau mai putin dar toti santem o forta uriase .! santem orcum curati si santem multi si asta-i important. uniti-va contra celor care va lovesc asa de tare!

fan STIINTA dar nu oltean…. (1 comentarii)  •  1 aprilie 2012, 15:37

Doamne ajuta-ne sa revenim macar in B si sa scapam de urmatorii: dragomir, sandu, solomon si, nu in cele din urma cel mai vinovat om, mititelu.

PIF (14 comentarii)  •  1 aprilie 2012, 16:14

Desi sunt galatean, am fost fan U Craiova dintotdeauna. Sper ca echipa din Banie sa revina acolo unde ii este locul.
Hai Stiinta !!!

victor L (165 comentarii)  •  1 aprilie 2012, 16:46

@ Blackworld si @ grig,
cu scandalagii ca voi, caci pentru asta ati fost in Bucuresti, pentru scandal, nu vor face multi front.
Vor fi citiva, ca @ nae, dar care vor debandada si scaune rupte, batai cu fortele de ordine, si nu lege si ordine.
Astea va inspaiminta, mai „topitule”.
Tot voi, fanii olteni, il injurati ca la usa cortului pe Mititelu, dar daca se va obtine ceva in lupta cu escrocii Nasul si Corleone, doar lui Mititelu i se va datora.

johny (1 comentarii)  •  1 aprilie 2012, 16:48

DNA-ul o sa-l ridice pe sandu si dragomir dupa finala Europa league

remember (1 comentarii)  •  1 aprilie 2012, 16:51

Pentru toti naivii care mai sustin o cauza pierduta si nu pot sa accepte sa o ia de la capat nu pot decat sa le readuc aminte de aceste vorbe placute ale ipochimenului chel „”Luaţi-vă gându’, faceţi-vă altă echipă! Asta e a mea şi a copiilor copiilor mei!”

victor L (165 comentarii)  •  1 aprilie 2012, 16:53

Cam asta stiu unii „fani” sa faca:
” Suporterul recalcitrant s-a dus în faţa portarului stelist şi şi-a dat jos pantalonii. Fanul era suporter al Universităţii şi a recurs la acest gest deoarece susţinătorii Stelei înjuraseră echipa olteană.”

iancu de H (8 comentarii)  •  1 aprilie 2012, 19:09

Intr-o tara democrata Mircea Sandu si Dragomir ,doi bufoni, erau arestati demult! Dar cum legile in Romania sunt doar pt noi ,nu si pt ei, vom astepta mult si bine. Asa cum toganii din centrul Bucurestiului ocupa abuziv multe cladiri si sunt tolerati de lege la fel si in fotbal.Nu vedeti culmea nesimtirii, Vasile Avram dupa ce a fost arestat pt coruptie acum a revenit in fotbal foarte senin,el nu este vinovat suntem noi vinovati. Constantin alt sef al arbitrilor dupa ce a fost arestat acum e sef pe la Severin. Asteptam pe Corpodean, Ionica Serea si toti ceilalti. Bufonul Dragomir si arogantul Sandu ne rad in fata ; ARE CRAIOVA DREPTATE? SI CE DACA ne spun cele doua personaje

corvinist (5 comentarii)  •  1 aprilie 2012, 19:13

Bun articol Maria.Bravo.Sper sa inteleaga cei ce au de inteles ceva.La fel a patit si corvinul cu aceesti mafioti din frf.Dar sa stie toti ca nu ne lasam si ne vom lupta pe toate fronturile cu acesti sacali care au distrus fotbalul.La ,,lupta”, Craiova, Poli, Bistrita.Nu va lasati.

abekalu (52 comentarii)  •  1 aprilie 2012, 19:41

Cat timp raman la putere mitica si nasu NU vom avea nici campionat curat, nici rezultate internationale ( nici cu echipele de club, nici cu nationala ) .
In schimb vom avea din plin bocanci in gura si bastoane pe cocoasa ori de cate ori vom indrazni sa-i criticam pe cei doi !!!
Treziti-va suporteri romani, singurii care se pot complace in situatia asta maronie raman partizanii lui paskany, ei sunt in relatii bune cu cei doi si cu arbitrii… prietenii stiu de ce…

Razvan (1 comentarii)  •  1 aprilie 2012, 20:01

Suntem o tara de prosti, o tara ce acceptam umilintele. Ne conduc fotbalul doua lichele gen Sandu si Dragomir, care in 20 de ani sub conducerea lor am uimit intreaga lume cu „PERFORMANTELE” noaste fotbalistice. Suntem o tara care este dominata de comunism si de hotie, decat ca traim intr-un comunism mascat, in care chiar daca strigam in gura mare, nu ne baga nimeni in seama. Fura milioane de euro anual de la federatie si alte milioane le primesc spaga pentru delegarea arbitrilor. RUSINE FRF! RUSINE ROMANIA, SI RUSINE NOUA PENTRU ATITUDINEA CE O AVEM!

FOREVER ‘U” (10 comentarii)  •  1 aprilie 2012, 22:19

Cred ca e primul articol pro Mititelu al Mariei Andries. Din ce in ce mai multa lume trece de partea lui Mititelu ( de care la inceput radeau), pe fondul actiunilor in justitie pe care incepe sa le castige. Primul ziarist care a vazut nedreptatea care i se face Craiovei a fost O. Ioanitoaia, dupa ceva timp , e adevarat. Ziaristii din media centrala vad doar ce se intampla la steaua dinamo si rapid, ia pe celelalte echipe le judeca doar dupa cancanuri. Va rog mai mult profesionalism dragi ziaristi ,si nu va fie teama ca va bate becali daca ziceti ceva de rau de steaua, sau nu mai intra in direct sa va faca audienta. LASATI INTERESELE SI TEAMA SI SCRIETI DOAR ADEVARUL.

Fan Zon Bucuresti (2 comentarii)  •  1 aprilie 2012, 22:36

DREPTATE PENTRU U. CRAIOVA!!!!!!!!

cornelflore (2 comentarii)  •  1 aprilie 2012, 22:44

NU TE LASA MITITELULE !!!!!! MAFIOTI TREBUIE SA PLECE !!!!!!! DRAGOMIR ,M SANDU SI MANA DE STERS A FRF SI LIGA !!!!!! CASAI ,DNA SA IL CERCETEZE ..

doni21 (1 comentarii)  •  2 aprilie 2012, 0:49

Pt. toti cei care il contesta pe Mititelu sa nu uite k el kand a preluat echipa de la Dinel Staicu de fapt nu a preluat nimic; kre echipa k nu mai era niciuna el a preluat numele si site-ul Universitatea Craiova, el a adunat o echipa jucatori kre la acea vreme erau niste anonimi (ex.Bornescu de la Caracal din cate imi aduk aminte sau fratii Costea de la CSM Ramnicul Valcea samd.) Ati uitat asta asa zisilor fani, va placea kand la conducere era Staicu sau Netoiu kand eram sclavii lui Dinamo si faceam jocurile doar pentru ei. Un singur fapt am pentru Mititelu NU RENUNTA. FORTZA MITITELU FORTZA STIINTA

marian (2 comentarii)  •  2 aprilie 2012, 8:27

la inceput era de partea Craiovei si Poli dar acum nu se mai aude credeti ca Steaua Rapid si Dinamo nu au datorii dar i-a retrogradat pe astea mai mici bistrita si poli si craiova eu cred in justitia romana si cred ca o sa se faca dreptate

Observatorul (8 comentarii)  •  2 aprilie 2012, 8:48

Super obiectivitate. Mititelul spune ca este o decizie irevocabila. Frf spune ca este o incheiere de sedinta. Maria Andries nu contrazice FRF-ul ci spune ca se leaga de virgule.

Daca diferenta dintre irevocabil si incheiere de sedinta e doar o virgula pentru unii, atunci nu e de mirare ca Romania este unde este.

stiintza4ever (2 comentarii)  •  2 aprilie 2012, 9:24

Si eu cred ca ii aresteaza imediat dupa finala EL. Evenimentul trebuie sa se desfasoare normal ca altfel ne facem de ras in toata Europa. Pt ca in momentul arestarii se va crea un vid de putere in fotbal, va fi o debandada, cam cum a fost la revolutie. Toti trebuie arestati din Comitetul Exec. Aplaudacii aia aveau responsabilitati mari nu erau acolo doar ca sa se inchine la Mircea Sandu. Rabdare dar mi-e dor de Stiinta.

dansy (4 comentarii)  •  2 aprilie 2012, 12:50

bine ar fi ca mai multi ziaristi sa-si aduca aminte de nenorocirile facute de Nasul si Corleone caci altfel nu mai scapam de ei.Din pacate pt.ziaristi conteaza numai momentul care tine prima pagina.Rusine!!!!!!!!!!!!!

Ducu (2 comentarii)  •  2 aprilie 2012, 15:23

Intr-o tara normala acesti conducatori din FRF si Liga erau demisi si incarcerati, dar traim in Romanica unde se vede ca mori cu dreptatea in mana !!!!! Bietul Mititelu se lupta de unul singur in timp ce olteni sant din ce in ce mai dezbinati !!!! Pacat !!??!! Nu te lasa Mititelule,iar voi olteni unitiva pana scoateti ,,Stinta” la liman si datile peste nas ,,mafiotilor” ,,mitici si nasici” din Liga si FRF !!! SUCCES va ureaza un ardelean care sufera pt ,,U”Craiova !!! Olteni unitiva in aceste momente grele !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

luk (1 comentarii)  •  2 aprilie 2012, 17:15

MITITELU A BAGAT CRAIOVA IN B ,CA SA POATA SA O IA DE LA STAICU.A MAI BAGATO INCA O DATA SI VRETI SA L DECLARAM EROU.? NICIODATA .AIA LA FRF SUNT NISTE HOTI NENOROCITI DAR SI CIRICLIUL ASTA DE ETNIE NEAGRA CE ESTE ?.MITITELU,SANDU SI DRAGOMIR …LA PUSCARIE

dreptate (1 comentarii)  •  2 aprilie 2012, 23:50

multe echipe din tara au fost linsate efectiv datorita acestor talhari care au taiat capete dupa bunul lor plac, e timpul sa dispara comunistii precum dragomir,sandu iar conducatorii sa fie cercetati la sange DREPTATE CRAIOVEI si celorlalte echipe care au avut sau mai au situatii asemanatoare

cioane (1 comentarii)  •  3 aprilie 2012, 12:18

Daca suntem olteni adevarati,hai sa luam craiova din mainile mortii „sandu si dragomir”si dupa aceea il condmn-am pe Mititelu si familia lui.tin cu stiinta de 44 de ani si imi amintesc cu amaraciune ca todeauna echipa noastra a fost mereu dezavantajata in avantajul celor di buc.iar voi cei din presa dece nu urmariti cu mai mare interes ceea ce spune Mititelu in legatura cu singurele echipe ce au drept de joc in liga1.Daca era steaua suu dinamo ati fii fost in stare sa mergeti si la uefa sa faceti scandal,asa pentru craiova ……ptru ca va este frica de Becali marele PASTOR al fotbaluli romanesc.HAI STIINTA.AI FOST SI VEI RAMANE ECHIPA MEA DE SUFLET.

Comentează