Maria Andrieş

Într-o lume macistă este nevoie cîteodată de bisturiul observațiilor unei femei. Sexul slab? O glumă misogină

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Maria Andrieş
Cifre, nume, chipuri

La meciul Islanda – Argentina, din faza grupelor, scor 1-1, s-au uitat 201.000 de islandezi, adică 60 la sută din populaţia ţării, de 307.000 de locuitori. Mai mult, scrie Hollywood Reporter, citând televiziunea naţională de la Reykjavik, cei care au […]

...

Cupa celor umili

Zlatko Dalici nu va antrena Barcelona sau Real Madrid, deşi susţine că ar câştiga un sac de trofee în Champions League. Selecţionerul Croaţiei nu este un brand, iar asta nu e tocmai o fericire pentru marketingul marilor cluburi.

După cum […]

...

A cui este această Franţă?

„Cu capul în stele”, aşa a titrat L’Equipe, pe prima pagină, după calificarea Franţei în finala Mondialului. „La porţile Paradisului”, a scris Le Parisien. „Tot nu suntem campioni”, a venit contrapunctul dinspre Didier Deschamps, după victoria muncită, 1-0, din semifinala […]

...

Ireversibil

„Am cerut contractele fotbaliştilor de la LPF şi de la FRF. Nu au vrut să răspundă la solicitare şi atunci m-am dus cu Garda peste ei şi le-am luat”. Se întâmpla în 2005. Cel care povesteşte este Sebastian Bodu, pe […]

...

Franţa – Belgia, balşoi spectacol

Între noi, europenii, acum. În prima semifinală mondială, Franţa întâlneşte Belgia: două ţări vecine, prietene, care fac bancuri una despre alta. „Le Parisien” o numeşte relaţie de dragoste-ură: se iubesc, dar se tachinează.

De ce nu mănâncă belgienii covrigi? Nu […]

...

Şi acum, dreptate pentru Craiova!

Etern prigonitul Mititelu a pierdut răfuiala cu FRF şi s-a autoexclus din viitorul clubului

A început de la fuga lui Găman şi Bărboianu la Dinamo. A continuat cu plecarea lui Piţurcă. Nemulţumit de deciziile comisiilor LPF şi FRF, Adrian Mititelu […]

miercuri, 20 iulie 2011, 4:16

Etern prigonitul Mititelu a pierdut răfuiala cu FRF şi s-a autoexclus din viitorul clubului

A început de la fuga lui Găman şi Bărboianu la Dinamo. A continuat cu plecarea lui Piţurcă. Nemulţumit de deciziile comisiilor LPF şi FRF, Adrian Mititelu le-a reclamat la Parchetul General.

Pe membrii comisiilor i-a acuzat de abuz în serviciu, pe şeful Ligii – de instigare la abuz în serviciu. Asta, în martie. În iunie, a depus plîngere penală şi la DNA, cerînd despăgubiri de 20 de milioane de euro. Într-un comunicat, Mititelu reclama FRF şi LPF pentru „complicitate la înşelăciune în formă agravată, abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave, asociere în vederea săvîrşirii de infracţiuni”.

Şeful Craiovei considera, aşadar, că e inclus fără voia lui într-un grup infracţional. Ar trebui să răsufle uşurat după decizia Comitetului Executiv de a dezafilia Universitatea.
Dar se declară, fireşte, nedreptăţit. Cazul Mititelu versus FRF are toate datele unui război între găşti. O gaşcă mai zgomotoasă, „masacru, măcel, săriţi etc, etc”, alta mai ceremonioasă, „conform articolului, alineatului etc, etc” . Faceţi abstracţie de regulamente, de statut, amintiţi-vă de ştirile cu săbii ninja din Craiova! Acum imaginaţi-vă că unul dintre încăieraţi se duce cu jalba la Poliţie, să-i facă dreptate. Aşa a procedat Mititelu. Şi s-a aşteptat, culmea!, să aibă cîştig de cauză.

Unde e clubul în tot războiul ăsta? Acolo unde s-a aflat mereu, din ’90 încoace. Pe mîna unor patroni depăşiţi de situaţie. Care l-au folosit ca să-şi consolideze statutul de „mahări” în oraş. Iată cine sînt eu, iată ce pot eu! Să mut Craiova la Turnu Severin, să ţin jucătorii sub cheie, pe Piţurcă la poarta cantonamentului şi să mă bat cu toţi, inclusiv cu galeria. Mititelu se proclamă nedreptăţit, e vorba însă de dreptatea lui, în diverse, nenumărate conflicte. Doar că treaba lui, ca şef de club, era să se ocupe de ceea ce e drept pentru Universitatea: datorii plătite, stadion fără probleme, jucători plătiţi, antrenori plătiţi, condiţii decente pentru fotbal, eventual linişte.

Chiar dacă membrii Comitelului Executiv n-ar fi decis dezafilierea Craiovei, mai devreme sau mai tîrziu tot aici se ajungea. Haosul în formă continuată nu poate avea decît astfel de urmări. Suporterii trebuie să aibă răbdare cu timpul, cum ar spune Preda. Fotbalul oltenesc a existat şi înainte de Mititelu şi va exista şi după. Filonul e puternic, numele e viu. N-a dispărut o echipă, a dispărut doar o variantă a ei deformată şi deturnată din propria istorie.

Comentarii (83)Adaugă comentariu

Eddie (1 comentarii)  •  20 iulie 2011, 22:05

In primul rand felicitari pentru articol, de obicei nu prea citesc articolele ziaristilor de pe blog pt simplu fapt ca ma enerveaza la culme.
Din punctul meu de vedere, situatia e foarte simpla: Mititelu e taran falimentat si disperat care a inceput sa spuna cam tot ce stie prin presa (si nu ma indoiesc ca nu e adevarat, sa te fereasca Dumnezeu de un om disperat), Sandu si Dragomir sunt precum interlopii din lumea reala, toata lumea stie ca exista interlopi, dar nu-i vad, toata lumea stie ca ei sunt faptasii unor mirsavii, dar nu au dovezi, ei actioneaza din umbra, si au si ei „locotenentii” lor. Mititelu e principalul vinovat, s-a inhamat la mai mult decat putea duce, dar si Sandu &Co sunt vinovati, si nu numai de dezastrul craiovei, ci de tot cancerul din fotbalul romanesc. Iar acum daca stau bine si ma gandesc, Sandu s-a „vindecat” de cancer aruncandu-l in mijlocul fotbalului nostru mioritic, numai ca asta nu e de acum, e de foarte multi ani, parca stia ca o sa se imbolnaveasca. Sunt de mic, si voi ramane tot timpul un SUPORTER al universitatii, care nici macar 1 data nu a injurat propria echipa, sau proprii jucatori, si voi ramane suporter pe viata al acestei echipe indiferent daca se desfinteaza definitiv.

booba (15 comentarii)  •  20 iulie 2011, 22:17

Dar care e de fapt problema de fond? pt ce a fost dezafiliata Craiova? pt ca Mititelu a cerut ca o terta parte sa judece un conflict cu FRF? Unde a gresit aici Mititelu? de ce e neregulamentar sa ceri sa ti se faca dreptate? La fel cu Poli, se zice ca TAS i-a retrogradat :0 FRF cica a procedat regulamentar (posibil, dar doar cu 3 echipe, nu cu toate). Intr-adevar Mititelul e si bou si falit, dar Piturca si FRF l-au lucrat (ca si pe Iancu) pt ca e incomod. Tu femeie in loc sa vii cu metafore si amintiri mai bine ai pune mana si ai spune pe sleau cit de murdari si necalificati sunt cei din FRF, de la presedinte la antrenorul nationalei si poate pina la femeia de servici din FRF. Eu de exemplu, as vrea sa stiu cum au facut averi toti cei din FRF din salariile lor???? Poate doar Lupescu a facut ceva bani afara, restul???

vlad (12 comentarii)  •  20 iulie 2011, 22:25

cred ca timpul ar trebui sa aiba rabdare cu craiova, daca tot facem referire la preda 🙂

cristian whiteblue_forever (1 comentarii)  •  20 iulie 2011, 23:35

Este o atrocitate, o crima oribila aceasta decizie a FRF….au dezafiliat Craiova pt ca n-a renuntat la actiunile din instantele civile ?!?!?!….este INCREDIBIL !!!….intr-un stat democrat nu ai voie sa te adresezi instantelor civile?!?!?!….adica FRF-ul nu se supune legilor tarii….FRF-ul este stat in stat….INCREDIBIL, INCREDIBIL…..

collin (1 comentarii)  •  20 iulie 2011, 23:54

Oh Marie,

Nu prea va pricepeti la jocul cu basica, iar comentariul dumitale este cam simplist si far de logica….Sunteti prea picola e fragile ca sa intelegeti fenomenu sau sa stiti cine este/(fost) marea STIINTA-eterna Terra Nova, noi am fost primii in Ro care am maturat cu toata floarea cea vestita a intregii Europe(vedetii traseul anului 83), tot primii care am batut o formatie din Anglia si Germania in conditii pur comuniste trasate de maherii stelei sau cei din groapa St cel Mare(Gascanu venise la Craiova,a stat 6 luni, papat 600000 lei si nu l-am putut legitima caci luam titlu dupa titlu si asta deranja…) In timp ce Stelutza a dat de 3 adversari cu hocheisti, schiori sau patinatori(echipele din Anglia out la anul lor de gratie’86) cand au castigat CCE. Se dau mari si tari dar o echipa mica si nu prea galonata-Unirea- a facut mai multe puncte decat ei …..

Iar Satana-groparul sef al Stiintei(da cu mangla la 2 dintre cei mai buni jucatori, cu care-in lot- poate ca nu s-ar fi ajuns aici, vine azi si declara „E timpul ca in Ro sa se aplice legile”. Ce-i facea Jiji in et a II-a daca Stiinta ar fi avut 2-o in Ghencea….3 puncte irosite pe apa Dambovitei, alte 3 cu Otelul…si cate alte puncte smanglite de ciocli dirijati de FRF/LPF.Ce praf si cata pulbere s-a ales din proiectul marelui pitzi care urma sa fie Biblie pt toate cluburile din tara?

In orice tara civilizata furtul Satanei ar fi fost aspru sanctionat si fortat sa-si dea demisia de la tronul nationalei….Ca la noi la nimenea, el revine in forta si dupa ce era gata gata sa faca alta echipa la C-va, embatant dans les mains, acum vrea sa ne califice la Eoro…..Abureli de barbugiu…

Cand Mititelu a sarit in sus de furtul acelui punct in Trivale, ce i-au facut mafiotii Sandu/ Dragomir: amenzi peste amenzi. My way or the highway(De nu canti ca noi iao la vale) este deviza mafiotilor…Cand trebuia ca Gica Popescu sa fie uns in locul lui sandu, il capo di tutti capi Giovanni i-a trimis un sms (hablamos espanol sa nu se prinda cainii):iesi cu 400 de portocale si nasu se da la o parte….

Forta Stiinta, the best team ever in the history of the Ro nu pot sa-i zic soccer, mai de graba turca lui pitzi et ai sai acolitzi.Curaj Granditelu cu mafia din frf/lpf.

Sinceralmente, de peste mari si tari(Toronto), Collin

pipi de pisic (1 comentarii)  •  21 iulie 2011, 0:18

de la varsta de 4 ani am fost dus de tatal meu la stadion.p ana acum 15 ani nu am pierdut un meci al UNIVERSITATII CV. A fost o poveste si o legenda frumoasa care a intrat candva pe mana unor gunoaie.Candva CRAIOVA va avea o alta echipa, acest oras are si va avea talente inclusiv ptr altii, nu uitati spunea candva un mare antrenor spunea ca nici o echipa care nu are cel putin 2 olteni nu este echipa de fotbal. luati toate echipele de fotbal din tara si va veti convinge CRAIOVA ESTE PASAREA FENIX

kikirikimiki (2 comentarii)  •  21 iulie 2011, 0:21

Fara suparare, dar daca se intampla la PAOK, Lazio, Dinamo Zagreb, Millwall etc. ce s-a intamplat cu Craiova, Poli Timisoara, FC National sau ce se intampla cu Farul, Steaua si restul, responsabilii nu ar mai fi stiut pe unde sa fuga din oras! Asta e status quo-ul romanesc, ne indignam si sfarsim prin a ne resemna!

suporter romania (1 comentarii)  •  21 iulie 2011, 0:26

In asemenea situatii in care este banal de evident unde este Mafia, ar trebui ca toti suporterii sa fie uniti. Toti trebuie sa fie uniti! Sa scandeze pe stadioane impotriva acelor jegosi de la Federatie, Sandu, Dragomir, Duru. Nu e vorba de o echipa, ci de faptul ca este sfidat un intreg domeniu de manifestare sociala, fie aceasta si un sport, fotbalul. Acesti oameni trebuie eliminati. este absolut incredibil: dezafiliati pentru ca Mititelu nu si-a retras plangerile de la DNA si din instantele justitiei romane… ADRIAN MITITELU, asa tacanit cum esti, dar in adevar, inscrie echipa in campionatul Serbiei! La fel si Timisoara. Cine va dori sa ramana sub protectia si circul mafiei cancerosilor sa ramana asa.

FisherKing (21 comentarii)  •  21 iulie 2011, 0:31

Stau si ma intreb cam cat de cretini ne cred toti pseudo-ziaristii astia, facuti pe la asa-zise universitati private, cand ne spun ca FRF are dreptate, ca statut, ca fara instante civile, etc… Bai, oameni buni, flecustetul asta de organizatie de bloc, careia voi ii spuneti cu emfaza, Federatie de Fotbal, are un statut si este infiintata conform unei legi. Care lege guverneaza inclusiv functionarea srl-ului in cauza. Daca eu, ca proprietar de apartament, sunt nedreptatit de administratorul de bloc, sa zicem, la plata intretinerii, etc, sau mai mult, ma inseala, ce fac? Nu ma duc intr-o instanta civila, pentru ca nu imi da voie asa-zisul statut al administratiei de bloc, semnat de trei gospodine si cinci rude ale administratorului? Si daca ma adresez totusi, unei instante civile, ce o sa faca? O sa-mi interzica sa mai stau in blocul respectiv? Sa inteleg ca administratia respectiva, infiintata conform unor legi si guvernata de ele, isi poate concepe o lege a ei, care sa contravina legii care o guverneaza si ca simulacrul ei de lege devine automat opozabila? Pai, in cazul asta, eu propun anarhia ca forma de guvernare absolut suficienta, asadar imi voi „dezafilia” vecinii pentru ca se incapataneaza sa ma dea in judecata, de cate ori vin beat acasa si le sparg geamurile.

Gigi VALIZA (1 comentarii)  •  21 iulie 2011, 1:39

BINE S-A SPUS MAI INAINTE ” STIINTA CRAIOVA E ETERNA” PE CAND SANDU, MITICA SI NERO SUNT MURITORI DISPRETUITI DE TOATA LUMEA.

McAnton (22 comentarii)  •  21 iulie 2011, 5:36

Asa ridicol cum e cateodata , Mititelu a castigat in instanta versus federatie . Si a mai bagat si bani . Se pare ca mai multi decat a castigat . Sa vedem daca cei care il acuza vor veni cu bani nu doar cu opinii .
ps monser spunea ca timpul avea rabdare cu oamenii , nu invers . Se referea la alte perioade istorice , cand Moromete intreba „pe ce te bazezi ?” . Astazi , se da muie .
ps1 Romania de azi :”O gaşcă mai zgomotoasă, “masacru, măcel, săriţi etc, etc”, alta mai ceremonioasă, “conform articolului, alineatului etc, etc”” .Iar intre ei , noi , papagalii . Si prosti , si multi .
Dar (vorba Poetului ) pana cand , Doamne pana cand / trupul acesta gol si flamand .

mg (87 comentarii)  •  21 iulie 2011, 7:18

E o rusine ce se’ntampla cu Craiova si Timisoara.
Avem comisii si regulamente ca sa ce?
Daca ele nu servesc fotbalului romanesc, la scoaterea lui din mocirla in care se zbate de ani buni, atunci ce rost mai au?
Doar pt santaj sau ca sa se razbune Ionel pe Gigel si Mitica pe Costica?
Luati-va lopatelele si jucati-va’n nisip c’ati dat in mintea copiilor!!!
Avea dreptate Platini. Cine naiba o sa joace totusi FOTBAL(nu 3,14..turca) pe National Arena?
Cu tot praful aruncat in ochi de federali si liga oricine vede ca Timisoara si mai ales Craiova sunt printre putinele cluburi de la noi care si-au creat baze de selectie pt viitor si au promovat talente locale(a mai fost Bacaul, da’ si acolo orgoliile..)
Cui foloseste raderea lor?
Samsarilor si patronilor care nu stiu decat sa cumpere mercenari..
Gaman, Barboianu, Prepelita, Costea si ceilalti ar trebui sa nu uite ca Mititelu(cu toate gafele lui) le-a dat sansa sa joace in prima liga atunci cand nimeni nu-i cunostea.. si asa au reusit sa se afirme..
Altii prefera sa promoveze pustani de prin congo si portughezi de mana a doua.
Si rezultatele se vad la nationala (cei sub 19 au facut-o de oaie cu Cehia)

liviu (1 comentarii)  •  21 iulie 2011, 7:26

A început cu plecarea lui Piţurcă. A continuat cu fuga lui Găman şi Bărboianu la Dinamo.

alex (10 comentarii)  •  21 iulie 2011, 7:55

Ieri a murit un mit. Poate cea mai frumoasa legenda a fotbalului romanesc. Pacat!
Sic transit gloria mundi!

P.S. Cine va urma? Steaua? Totul e posibil in aceasta „tara trista, plina de humor”

aius (28 comentarii)  •  21 iulie 2011, 7:56

eu te tot intreb,tu ai dat concurs cand te-ai angajat la trustul asta?te-am intrebat si azi ,vazand ce ai scris si in celalalt articol.referitor la nationala mica.esti penibila!

andreas (31 comentarii)  •  21 iulie 2011, 8:27

Frumos scris, la cald, curajos. Alaturi de articolul colegului Roman, care vede altfel, fara sa va taiati cu sabiile, bravo GSP. Retinem ca aroganta si smecheriile se platesc si avind dreptate, luptatorii luminii ori intunericului plac masei, dar sa faca bine sa nu puna in pericol bunuri comune, simboluri. Un Cirtu (misto ca azi), Camataru (fost dulap), Balaci (fotbalist) ,Popescu(om de afaceri), Piturca (jucator), Suporterii (minunati), au si ei ceva de spus.

miki (1 comentarii)  •  21 iulie 2011, 8:36

cea mai buna treaba care se putea face in fotbalul rom.si ar trebuii sa fie un exp.pentru toti patronii care incearca sa incalce legea.a mai ramas unul si sper sa se termine curatenia cu el.

teo (1 comentarii)  •  21 iulie 2011, 9:37

Vinovatul principal este Piturca nu inteleg nici FRF,nici jurnalistii de ce il scot vinovat pe Mititelu

Radu (37 comentarii)  •  21 iulie 2011, 9:56

Cea mai buna solutie sa scapam de sursurile sandu, dragomir, naparca de piturca etc este sa lasam stadionul gol la meciul cu Argentina. Doar o mana de oameni cu un banner mare explicativ, sa vada tot mapamondul adevarul !

sony (2 comentarii)  •  21 iulie 2011, 10:50

Ce nu vreti sa observati este ca orase si echipe de traditie dispar si apar oameni mici ( cititi lista membrilor C Ex sa vedeti daca ii cunoasteti), echipe si orase mici ( fara lipsa de respect dar daca ai fotbal cu Urziceni, Branesti, Chiajna, Mioveni…) ce pot fi usor manevrate. Conducatori mici ca Sandu si Dragomir ( oameni de aceeasi teapa cu Mititelu) nu au cum sa inteleaga ceea ce au facut. Este o mostruozitate sustinuta de ziaristi ca Dumneavoastra ( vajnicul Tolo si megastarul Ioanitoaia tac precum pestii), de oameni frustati ( precum Cartu si Camataru) spre bucuria profitorilor dintotdeauna al fotbalul romanesc.
Toti, acuzandu-l pe mititelu ( personaj meteoric), uita esenta: o adunatura de oameni marunti au indraznit sa ia o asemenea hotarare. Rezultatele vor fi in continuare dezastruase in fotbalul ce naste asemenea caricaturi. Am renuntat acum 2 luni sa mai citesc Prosport pentru stirile vadit tendentioase la adresa Craiovei. Astazi renunt si la voi. Plec in Congo.

Pazarul (2 comentarii)  •  21 iulie 2011, 11:10

,,Fotbalul oltenesc a existat şi înainte de Mititelu şi va exista şi după. Filonul e puternic, numele e viu”. Bravo ! daca ai fi scris decat frazele asta eu as fi denumit articolul ,,Esenta si Suflet” dupa care am fi pus punct.
Frumos articolul oricum.
Mi se pare ca ai surprins esentialul: dincolo de orgolii marunte si vanitati de moment exista un spirit: al acestei echipe.
Exemplu concret ? la grupa copilului meu toti parintii isi aduc copiii in continuare la fotbal pentru a-i pregati pentru UNIVERSITATEA CRAIOVA. Sper ca s-a inteles: pentru UNIVERSITATEA CRAIOVA, nu pentru un surogat de echipa.
N-am nimic impotriva cladirii unei alte echipe in Craiova. A cladi. Asta inseamna multi ani de zile, sa plece de jos, sa cultive dragostea suporterilor in ani de zile. Altfel nu va fi decat o noua Urziceni, Rocar, etc.
Ca sa ai spirit iti trebuie trecut, iti trebuie suporteri crescuti cu echipa in suflet.
Vinovatii pentru dezastru actual chiar nu mai conteaza. Conteaza ca echipa sa traiasca prin NOI, suporteri, simpatizanti, cei care am crescut, am trait, ne-am bucurat, am suspinat cu aceasta echipa.
Craiova a murit ! Traiasca Craiova !
Fortza Stiintza ! Fortza Stiintza !

noki (2 comentarii)  •  21 iulie 2011, 11:13

Eu cred ca Mititelu are motive acum sa ii dea in judecata (pe Sandu et Co.) si pentru santaj.
Adica daca nu iti retragi procesele in justitie, iti creez o pierdere de cateva milioane de Euro (valorea investitiilor si a jucatorilor echipei).
Asta nu e altceva decat santaj 100% si Justitia nu poate fi decat de partea lui Mititelu.
S-a ajuns prea departe cu aceste pedepse, dupa ce patronii de cluburi, au acceptat sa fie amendati cu sume ametitoare, doar pentru simple afirmatii, fie ele chiar si insulte.
Presedintele tarii, primul ministru pot fi insultati de orice cetatean, ba chiar batuti cu oua si rosii si nu se intampla mai mult decat o amenda simbolica.
Dar daca e atacat Dragomir, se poate aplica o amenda de sute de mii de Euro!

Dinu (6 comentarii)  •  21 iulie 2011, 12:53

Cu adevarat s-a rasturnat caruta cu tolomaci la voi :). Exista niste reguli, pe care Craiova le-a acceptat cand s-a afiliat in sistemul frf-uefa-fifa?
Voi aveti idee cat dureaza un proces in civil? Dureaza multi ani! Ce facem in timpul ala, oprim toate competitiile sportive?

Aurel Avasiloae (5 comentarii)  •  21 iulie 2011, 13:34

decizia de dezafiliere a craiovei este un ABUZ DE DREPT pus la cale de macelarii fotbalului romanesc m sandu si d dragomir in cel mai pur stil securistic .
siguranta afisata de m sandu este una falsa ,deoarece a scapat din vedere faptul ca litigiul creat de piturca impotriva lui mititelu este supus cenzurii instantelor civile romanesti.
partea cea mai penibila a deciziei consta in faptul ca este ambigura in aplicarea ei.
macelarii s au folosit de servitorii marinti cu activitati in ligile inferioare .
sincere felicitari pt solidaritatea jucatorilor cu clubul care ia format si cu demersurile legitime ale finantatorului !!!!
PS macelarii sandu si dragomir trebuie sa si dea demisiile la presiunea sustinuta a supoterilor olteni cat si timisoreni in strada !!!asa nu se mai poate !!!

Alex (3 comentarii)  •  21 iulie 2011, 14:08

Nu se poate! Daca se face dreptate pentru Craiova inseamna ca dispare Mircea Sandu cu adunatura lui mafiota cu tot!! Ar fi posibil? In Romania?!?

invincibilul (1 comentarii)  •  21 iulie 2011, 14:33

singura solutie impotriva santajului ordinar :CRAIOVA SI TIMISOARA IN STRADA !!!!
JOS SANDU JOS DRAGOMIR !!!!

dingauanu din Canada (3 comentarii)  •  21 iulie 2011, 14:58

Acum, dupa ce citesc toate comentariile de aici, ma intreb cati dintre voi cunoasteti cat de cat problema si va dati cu parerea? inclusiv autorul articolului.
Lipsa de dovezi si informatii referitoare la ceea ce a facut Mititelul din acest articol ma determina sa cred ca acest articol este scris impotriva lui Mititelul. Si cum nimeni nu face servicii gratuite…mi-e sila sa cotinui.
Pina cand?

Radu B. (13 comentarii)  •  21 iulie 2011, 16:01

Nu sînt tocmai un fan al Universității Craiova, ba dimpotrivă, însă chiar nu înțeleg de ce a fost dezafiliată. Că joacă în „B”, foarte bine, mă bucur chiar (mai ales de cînd e Mititelu patron).

Poate sînt mai eu prea deștept ca să înțeleg chestiile astea simple, însă e o problemă mare cu dezafilierea asta (cel puțin cum o prezintă media: drept urmare a faptului că a dat în judecată FRF-ul).

Fie nu scrie în regulament că în cazul în care o echipă dă în judecată FRF-ul, caz în care este evident un abuz, fie scrie în regulament așa ceva, iar în acest caz procuratura trebuie să se autosesizeze pentru amendarea/desființarea FRF pentru existența acelei prevederi. Dreptul la o judecată corectă este al tuturor…

Chiar FRF-ul ar trebui să sprijine o asemenea acțiune: dacă e convinsă că a acționat în spiritul dreptății, trebuie să fie mulțumită că Mititelu va plăti din banii lui ca să fie obligat să plătească „datoriile” respective. Cum nu le sprijină nu putem subînțelege decît că Mircea Sandu simte că „se strînge lațul”, vorba profesorului acestuia, regretatul Traian Tomescu.

GURGU (1 comentarii)  •  22 iulie 2011, 11:52

Mititelu, un „brutar”, pentru jurnalisti.Ei se cred destepti, ca au facut o facultate „Jurnalistica”?. UNDE?

nausea69 (6 comentarii)  •  22 iulie 2011, 12:53

Draga Maria,

Stii sa scrii, tehnic, incerci sa pui si suflet, dar iti scapa de multe ori esenta.
Imi imaginez ce ai fi scris despre procesul lui Socrate: „un om bun la suflet, cu idei frumoase, dar urat cu spune si nesupus rigorilor societatii; daca nu era condamnat acuma tot ar fi fost condamnat pana la urma – alea jacta est”

oracol (10 comentarii)  •  22 iulie 2011, 15:10

Nu-i iau nici pe departe partea lui Mititelu,dar intr-un sistem sanatos el nu ar fia ajuns niciodata in postura de mare patron al unui club de fotbal.Nici avortoni ca becali george sau retardati ca si borcea,smecheri ca si copos,afceristi verosi ca si iancu si lista ar putea continua.Toti sunt niste evazionisti,interlopi,care spala bani si isi fac imagine publica prin fotbal.Nici unul,dar chiar nici unul nu sunt din fenomenul fotbalistic,doar profita de foste glorii pe care apoi le arunca in strada .Totul e pina in ziua in care ii deranjeaza pe unul din mafiotii sefi,dragomir sau sandu.Atunci au soarta lui Iacov(va mai amintiti?) sau a lui Mititelu.Simt razbunarea pentru incalcarea omertei sau a regulii impartitului.Daca Craiova trebuia sa moara ,atunci ce sa mai zicem de Steaua?Si asta v-o spune un (fost)stelist.Dar „regulile „se aplica doar cin vor sandu sau dragomir.Compromisul mizerabil e la el acasa in Romania si am ajuns sa ma bucur cind echipele”noastre”iau bataie,pentru ca nu ma simt reprezentat deloc de mizeria numita fotbal romanesc.Nu mai merg demult la stadion,nu ma mai uit la TV,sunt scirbit de analizele lui ioanitoaia sau ale altora care nu fac decit sa acopere sau sa promoveze impostura,infractiunile vizibile cu ochiul liber de catre oricine doar de DNA nu.Iar FRF si LPF sunt sandu sau dragomir,asa cum restul sunt basescu.Lasciate ogni speranza….

clau_blue (13 comentarii)  •  23 iulie 2011, 7:18

ok. ai dreptate. mititelu e unul dintre cei mai mincinosi patroni. promite si nu se tine de cuvant. sa presupunem ca ipoteza: a murit „craiova lu’ mititelu” este viabila, desi in orice tara civilizata nu s-ar intampla asa ceva, adica un membru sa fie dezafiliat (nu facem parte din aceasta categorie). vedeti pe cineva care sa fie interesat sa bage bani? nu cumva mititelu era singurul nebun? nu cumva piturca a venit pentru banii lui virtuali de la fondul proprietatea? sa vedem daca am dreptate. eu zic ca nimeni nu are ….

fan U CRAIOVA ROMA (1 comentarii)  •  23 iulie 2011, 10:49

Mi’e greata cind vad indivizi precum:sandu,dragomir sau acest piturca.Mi’e sila cind vad anumiti ziaristi si fotbalisti ca se bucura de ,,moartea CRAIOVEI,,Bravo ILIE BALACI,NEGRILA,LUNG,STEFANESCU,UNGUREANU,TRICA,CIUREA,SANDOI,sinteti oameni cu caracter puternic.OBLEMENCO,DESELNICU,CRISAN,se rasucesc in mormint cind vad aceasta gasca vor sa ,,omoare,,CRAIOVA.U CRAIOVA nu e a lu’ Cirtu,Camataru,Mititelu…e a OLTENIEI,e a ROMANILOR.

Comentează