Arhiva

Toate articolele
Cele mai noi articole de Arhiva
De cînd îl știu

Vara lui 1987. Radio București difuza lunea o emisiune de sport, “Magazin sportiv”, o retrospectivă a săptămînii precedente. Acolo, de ceva vreme, Ovidiu ținea o rubrică. În vara aceea, după Wimbledon, a recitat, cu vocea sa joasă și gravă, o […]

...

Ponta a vrut să se folosească de imaginea lui Halep în campanie, dar ea l-a refuzat

Mai întîi știrea, fără comentariu. În perioada 2-16 noiembrie, prim ministrul Victor Ponta a făcut presiuni la Simona Halep pentru un meci de imagine. Schimbul de mingi ar fi urmat să aibă loc la clubul Stejarii, care aparține omului de […]

...

Reunirea de la Rahova

Ieri, de ziua lui Gică Popescu, Hagi i-a strîns și au mers la Rahova. Pe Stelea și pe Didi, pe Dumitrescu, pe celălalt Ilie, „Cobra”, pe Gâlcă, pe Gabi Balint. Plus Chivu, cel care va putea spune peste ani că […]

...

Revoluție în fotbal declanșată de comentatorii TVR! » Iată 10 informații care vor bulversa Universul :)

FIFA a decis să-i introducă pe cei 8 comentatori TVR în albumele Panini. Mario Balotelli a anunțat pe Twitter că oferă 4 Bocanaci și 3 Mihoci pe un Șelaru. Celebrul comediant american Dave Chappelle a declarat că a ajuns la […]

...

Ion Țiriac, bomba nucleară și o demonstrație de meserie

Sînt 12 ani de atunci. Un interviu cu Ion Țiriac pe tema finalei de Cupa Davis cu SUA, cea de la București, din 1972. Bogdan Enoiu și trupa sa de la McCann au organizat atunci un eveniment superb, „Rejucarea unui […]

...

Cum se arvuneşte o moarte

E momentul să spunem adevărurile. Pentru că puteţi controla o vreme viaţa şi sportul, dar nu veţi stăpîni niciodată legendele şi memoria lor Ştefănescu „al lui Mititelu”

Adrian Mititelu a decis, împreună cu soţia lui Ștefănescu, să-l înmormînteze pe […]

vineri, 23 august 2013, 9:19

E momentul să spunem adevărurile. Pentru că puteţi controla o vreme viaţa şi sportul, dar nu veţi stăpîni niciodată legendele şi memoria lor

Ştefănescu „al lui Mititelu”

Adrian Mititelu a decis, împreună cu soţia lui Ștefănescu, să-l înmormînteze pe fostul fotbalist la Craiova. Scrie asta mare, pe site-ul clubului său, cu mîndria că suportă toate cheltuielile.

În 2011, Maria Băcescu realiza un interviu amplu, exclusiv online, cu Ștefănescu. Cele mai importante părţi ale lui le-aţi citit în Gazeta Sporturilor. Lipsește o bucată din final:

“Dacă joacă Steaua cu Craiova, acum mi-e indiferent cine cîștigă. Nu știu dacă vîrsta mea sau ce se întîmplă la Craiova în ultima vreme mă face să mă depărtez puţin sufletește de grup. Faptul că a încăput pe mîinile acestui patron, care nu a reușit să facă nimic în acești 5 ani, mă face să cred că astăzi Craiova nu mai reprezintă mare lucru pentru nimeni și perspectivele sînt sumbre”.

Ce s-a întîmplat

Ștefănescu era antrenor în 2006 și a renunţat la oferte din spaţiul arab, plus șansa de-a fi selecţionerul unei ţări mici din Africa, Eritreea. Mititelu l-a convins să pregătească Universitatea Craiova, echipă nou-promovată în Divizia A. “Îmi dau seama și acum că am făcut o greșeală că am acceptat”, mărturisea Ștefănescu. Echipa Ungureanu-Stîngă-Ștefănescu a fost dată afară de Mititelu după 9 etape. Ieri, Mititelu și fotbaliștii echipei lui au absentat de la omagiul adus pe “Ion Oblemenco” și organizat de Primărie. Omul de afaceri a pierdut tot ieri, în instanţă, dreptul de a juca pe acest stadion. Și n-a venit.

Ştefănescu „al Olguţei”

Primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, a decis, împreună cu familia lui Ștefănescu, să-l înmormînteze pe fostul fotbalist la Craiova. În alt cimitir decît “cel al lui Mititelu”. Exact așa vorbeau fanii olteni la comemorarea lui Ștefănescu. Echipele și cimitirele s-au împărţit.

Doamna Vasilescu: “E Cetăţean de Onoare și avem obligaţii”. Apoi: “Nu e vorba de o sinucidere. De altfel, nu a lăsat nici un bilet”.

Uite că a lăsat și un bilet! Cine sînteţi dumneavoastră, doamnă Olguţa, să tranșaţi ţăţește felul în care s-a sfîrșit un om? Nu aveţi, cumva, înainte de orice, obligaţia de a nu emite astfel de judecăţi? Și, mai ales, cum fiecăruia ne aparţine viaţa pe care o trăim, de ce vă arvuniţi moartea altcuiva?

Domnule Mititelu, doamnă Vasilescu, vă puteţi certa pe stadionul Craiovei, pe imn și pe culori, puteţi împărţi azi totul în fotbal, cînd acum un an nu aveaţi nimic. Vă puteţi împărţi jucătorii vii în două echipe, la fel și fanii vii. Dar jucătorii morţi, nu!

Pentru că Ștefănescu e căpitanul Craiovei Maxima, nu al CS U, nici al FC U, nici al XZVSQR U.

Ştefănescu „al televiziunilor”

La Craiova, oamenii știu că familia a decis ca înmormîntarea lui Ștefănescu să aibă loc sîmbătă pentru că vineri are loc cea a “regelui” Cioabă. “Au avut ghinion cu înmormîntarea lui Cioabă”. Sună neverosimil. Dar e adevărat.

La fel ca o scenă trăită în faţa sediului FC Universitatea, clubul lui Mititelu: jurnaliștii de la televiziunile locale au așteptat miercuri o oră întreagă, vizavi de cele 2-3 candele aprinse de oamenii din club. Pentru că nu se oprea nimeni să aprindă o lumînare și nu “le ieșea de filmat”.

“Ghinionul” Cioabă

De ce a decis familia să nu suprapună evenimentul cu înmormîntarea lui Cioabă? Nu e treaba nimănui.

Dar apropiaţii lui Ștefănescu vorbesc de presiunea televiziunilor. De rugăminţile lor.

Televiziunile nu au dreptul să-și facă sărbătoare din asta: nu transmiteţi sîmbătă, live, omagiul Craiovei pentru Ștefănescu folosind aceleași camere cu care vineri, la Sibiu, aţi transmis integral funeraliile lui Cioabă!

Dacă românii vor să înfulece din coliva asta acrită a curiozităţii morbide, nu legaţi voi grîul și nu presăraţi praful de biscuiţi deasupra!

Nu puneţi egal între un rege autodeclarat al unei minorităţi conlocuitoare și un căpitan uriaș, ales simbol de afecţiunea unei majorităţi copleșitoare! Persoanele dispărute nu au loc în comparaţii.

Ştefănescu al durerii

FRF stabilise, împreună cu familia, să-l înmormînteze la Săbăreni. Pînă la urmă, “a cîștigat” Olguţa.

Dacă familia lui Ștefănescu e dezbinată nu e treaba noastră. Dar nu trageţi din dezbinarea lor intimă foloasele imaginii voastre publice!

Oamenii în suferinţă sînt chiauni. Umblă zile în șir privind în gol, rîd prostește și plîng în hohote, dintr-o dată. Cînd îţi moare cineva drag, și o spun după ce mi-am îngropat tatăl cînd aveam 21 de ani, gîndurile nu sînt eficiente, ideile nu sînt făcute pentru planuri.

Așa că nu intraţi voi, brutal, cu ajutoare concrete și instituţionale în durerea delicată a unor oameni!

Ştefănescu „al politicii”

Dumnezeu să-i odihnească pe amîndoi, și pe Cioabă, și pe Ștefănescu!

Nu mă interesează destinul primului, îmi pasă de memoria celui de-al doilea.

Dar cum primul nu-i mortul lui Băsescu, nici căpitanul Craiovei Maxima nu e mortul Olguţei sau al lui Ponta. Ministrul apărării a venit ieri la Craiova la sicriul fotbalistului de pe “Ion Oblemenco”, alt “ministru al apărării”.

În politică, am avut morţi care au votat sau n-au votat, suferinţe “de care era nevoie”, cu tot cu lacrimile aferente. Dar în fotbal, muribunde cum sînt cluburile de tradiţie, eterne cum îi sînt simbolurile, jos labele! Fie că deja le întindeţi, fie că aveaţi de gînd!

În fotbal, jucătorul nigerian Henry, mort pe teren în România, a stat 34 de zile prins între birocraţii consulare, impotenţe diplomatice și indiferenţă.

Ştefănescu al sportului

Ștefănescu a trăit demn, nu și-a risipit agoniseala, cîtă o fi ea, au oamenii bani de înmormîntare.

Jos labele!

Aici e sport, e fotbal și înseamnă henţ. Iar cum vă proţăpiţi în ultimii apărători, culmea, ai unuia din cei mai mari apărători pe care i-am avut, și căruia viaţa și opera îi sînt suficiente în apărare, asta e de cartonaș roșu!

Comentarii (42)Adaugă comentariu

Cristian (1 comentarii)  •  23 august 2013, 10:00

Bravo!

mario (1 comentarii)  •  23 august 2013, 10:04

Asa se intampla peste tot in lume.Omul este probabil cea mai cruda fiinta de pe suprafata Pamantului.
Sa te odihnesti in pace,Capitane!

Adi (1 comentarii)  •  23 august 2013, 10:15

In sfarsit un articol cum imi doream de mult sa citesc si te felicit pe aceasta cale stimabile Gabriel Berceanu ca ai zis lucrurilor pe nume. Traim intr-o societate flamanda de senzational iar televiziunile asta urmaresc. Esti acel Juvenal al zilelor noastre, pacat ca multi nu cunosc expresia panem et circenses.

Eu (1 comentarii)  •  23 august 2013, 10:25

O analiza rece si corecta! Din pacate nu va interesa pe nimeni…….

Stelian Stefan (2 comentarii)  •  23 august 2013, 10:27

Eram copil cand Craiova m-a facut sa visez.sa iubesc fotbalul,sa cred ca putem mai mult,ca romani,decat pana atunci ! Mi-a adus atata bucurie acea echipa incat am plans cand Dinel Staicu ,Netoiu si mai ales acest arivist mitocan de Mititelu au scufundat o legenda, au deturnat un visTiganiada cu Cioaba,un ratat din nastere ,ca toti cei din clanul lui,ziaristi de doi lei care aleg sa vorbeasca de o non-valoare de tigan si uita de Ministrul Apararii Craiovei si Nationalei,ei nu merita atentie acum.Costica Stefanescu a fost pentru multi un model,un OM si merita gandurile noastre bune.E al nostru,al romanilor,il vom iubi mereu si va ramane in inimile noastre ca unicul capitan ! Dumnezeu sa-l odihneasca !

dodo (1 comentarii)  •  23 august 2013, 10:36

Bravo ! ati pus punctul de „I”.jos palaria

Cornel (5 comentarii)  •  23 august 2013, 10:37

Păcat că un astfel de eveniment tragic a devenit o chestiune mediatică. Rău am ajuns, se revendică memoria unui mare om, prin mijloace media, politice şi, nu în ultimul rând, mizerabile. Locul înhumării este după dorinţa lui sau a familiei. Să se facă tapet de cine achită cheltuielile, nu am cuvinte să atribui caracterului celor care au făcut-o. Dumnezeu să-l odihnească!

Ultimul Mohican (1 comentarii)  •  23 august 2013, 10:52

In viatza ea am plins pt.fotbal de doua ori:Brazilia – Italia 1-2 C.M. si Craiova-Benfica 0-0 ’83,semifinala Cupei U.E.F.A. Nu mai pling de mult,dar ieri am plins pt,Dzeu sa-l ierte,cel ce a fost si va ramine in amintire: Costica Stefanescu.Omul serios,cel caruia ii vedea personalitatea pe teren,cel care stiai sigur ca isi va face treaba 110%.Era capitanul sufletelor din Craiova maxima,acel Mihai Viteazu Vlahul daruit oltenilor sa ii ridice la lupta.Cu el incepea atacul cu el se oprea atacul.
Din pacate atiat Mititelul cat si Olgutza au facut sa continue aceasta epopee adica CIORIZAEA ROMANIEI IN DIRECT.

Cioaba ,Dzeu sa il ierte si pe el dar nu ne punetzi in situatzia de a face comparatzii care nu isi au rostul pt. sufletele si amintirile noastre.

Adio OM al copilariei mele!Multumesc lui Dzeu ca m-ai facut sa sar de bucurie si sa pling de necaz pt mecurile ce le-ai facut!

CATALIN (3 comentarii)  •  23 august 2013, 11:05

Dumnezeu sa te odihneasca, Capitane!

Shogun_blue (2 comentarii)  •  23 august 2013, 11:13

pe stadion au fost oameni adusi cu forta de la Salubritate ca sa aplaude….

jhonny (1 comentarii)  •  23 august 2013, 11:18

Ai dreptate Gabriel Berceanu,dar asta pana la un anumit punct,pentru ca si Gazeta Sporturilor procedeaza cam tot la fel de meschin si in interesul profitului personal de pe urma disparitiei unui OM ADEVARAT.Era ok ca Gazeta,pe langa editia tiparita si cea digitala(contra cost),sa publice materialele despre Costica Stefanescu si pe on-line,astfel incat toata lumea sa aiba acces la ele,nu doar cei care platesc pentru asta.In felul acesta,o parere personala,vorbiti de oameni falsi,dar va comportati la fel.

Octavian Stăncioiu (9 comentarii)  •  23 august 2013, 12:12

Articol cutremurator. Pacat ca cei care conduc Ţara – acum, ca si in trecut si-n viitor – sunt preocupati doar de ordinarul joc politic, meschin si democratic, menit la a le asigura o viata de lux si, României, distrugerea.

Cornel (1 comentarii)  •  23 august 2013, 12:24

„Gabriel Berceanu”, sau „cum NU se scrie un articol emotionant”

Zamby (2 comentarii)  •  23 august 2013, 12:34

Pentru fiecare paragraf, pentru fiecare rand, pentru fiecare cuvant: Bravo!!!!

cititor (1 comentarii)  •  23 august 2013, 12:35

Bravo!

kia (1 comentarii)  •  23 august 2013, 12:36

apreciez

robert.S. (1 comentarii)  •  23 august 2013, 12:56

NICE !!!

Viorel (1 comentarii)  •  23 august 2013, 12:59

Va multumesc in numele tuturor craiovenilor care stiu ca acesta este adevarul.

Robert Buga (1 comentarii)  •  23 august 2013, 13:14

Superb!

mitzanul (1 comentarii)  •  23 august 2013, 13:50

Daca 10% din presa romaneasca ar suna asa, cred ca Romania ar arata altfel. Din nefericire, de maine, chiar dvs veti reintra in oala cu rahat. Oricum felicitari!

Gica Perpet (1 comentarii)  •  23 august 2013, 14:01

Olguta este o misea spurcata. Huo, fufo

ovidiu_3003 (67 comentarii)  •  23 august 2013, 14:23

Foarte frumos articol…Stefanescu …un Capitan Urias …Nu l vom uita niciodata …

cineva (1 comentarii)  •  23 august 2013, 14:47

BRAVO!!! Bravo pentru articol! Intr-adevar, jos labele de pe memoria unui fotbalist pe care gonoreea fotbalului romanesc (m.dragomir, mm, borccea, copos, iancu, mititelu, staicu, porumboiu, netoiu… and, of course, cancerul becali) nu va avea niciodata capacitatea de a-l intelege. Asa cum nu vor pricepe niciodata ceea ce a reprezentat acest OM gunoaiele care ne sufoca zi de zi.
Jos labele de pe memoria Capitanului, javre asa-zis politicieni! Cautati-va prada in gunoaiele pe care voi le generati, si cu care va identificati!
Costica Stefanescu a fost un fotbalist imens, insa ceea ce juca el va va fi imposibil sa intelegeti, pentru ca el juca FOTBAL. IMPOSTORILOR!.
DUMNEZEU SA IL IERTE.

Craiovean (2 comentarii)  •  23 august 2013, 15:13

Puteti sa scrieti pana maine articole de genul asta (superb de altfel), dar tot in presa este mare problema si tot voi sunteti cei care promovati prostia si prostiile pe care le spun altii.
E drept ca pe afara poate ca volumul de erori si prosti nu este egal dar fiti convinsi ca si pe acolo se spun multe dar nu vezi televiziunile sa promoveze circul.
La noi asta se asteapta iar popurului daca asta ii dai la asta se uita pentru ca nici nivelul nu este prea bun.
Parerea mea este ca si voi presa trebuia sa asteptati deciziile finale si abia apoi sa scrieti pentru ca altfel s-a creat situatia de mai sus.
Si va spun sincer, numai cine n-a trecut printr-o situatie de genul asta ar putea comenta dar in rest cand nu se lasa nimic in prima zi este haos cand o persoana are mai multe variante de inmormantare.
Voi presa aveati atatea si atatea de scris si povestit dar ati preferat sa stati la „fundul” lui Mititelu si al Olgutei sa vedeti oare ce-or mai debita azi…
Deci ce semeni aia culegi.

Eugen DELCEA (24 comentarii)  •  23 august 2013, 15:47

Gabriel, ţi-am mai spus că te apreciez, deşi nu prea obişnuiesc. Ai scris iar bine dar ai deschis Cutia Pandorei…Ca ziarist de anchetă cu 4 prefecţi „răsturnaţi” şi patron de revistă regională,mă crucesc ce presă se face acum !Anchete se fac doar când există interes (patron, conducere), în rest doar copy-paste cu titluri enervant de ţipătoare (şi mincinoase) şi comentarii. Presa putea ajuta România şi românii, dacă îşi făcea datoria şi aborda subiectele cu adevărat importante, nu silicoanele Biancăi Drăguşanu (promovară cu orice preţ şi zilnic de toată media!)…Constat că nu mai există ziarişti, doar scribi şi editorialişti ! Aţi văzut că la fiecare interviu, cititorii sunt entuziasmaţi. Nici măcar atât nu se poate face, să aflaţi of-urile celor din sport ? Poate aşa îl ajutaţi la timp şi pe Ştefănescu

pif (1 comentarii)  •  23 august 2013, 16:57

Nota 10!

Cristian (1 comentarii)  •  23 august 2013, 17:11

Din pacate, in Romania, doar in Romania, mass-media are datoria sa dezinformeze, sa indobitoceasca bietul popor si mai grav, sa devieze subiectele despre problemele sociale inspre subiecte suburbane, „vedete” fabricate si orice altceva numai jurnalism sa nu fie. Am impresia ca altcineva conduce biata Romanie, cineva care chiar are interesul sa indobitoceasca poporul. Doar in Romania, e posibil ca maidanezul care isi face veacul la vreo 7 strazi de locuinta vreunei „vedete”, devine si el, inevitabil, vedeta mediatizata, doar pentru simplul fapt ca e vecin de cartier cu nu stiu ce „vedeta”. Am dat un exemplu, in locul maidanezului sunt acele bipede care nu-si mai incap in camasi dupa ce-au aparut pe sticla sau prin ziar. Romania e fabrica de „vedete”. Intre asemenea „vedete”, adevaratii eroi, nu au loc. Despre adevaratele vedete bietul popor roman indobitocit zilnic, isi mai aduce aminte doar la inmormantare. In Romania doar pleava societatii se vinde la public, face rating. Zilnicul romanesc, ma refer strict la fotbal, este umplut doar cu MM, Mitica, Mititelu, Jiji, Nasu, Niculae de la Astra si alti parveniti in ale fotbalului. Adevaratii eroi din teren n-au loc. Mass-media romaneasca traieste cu falsa impresie ca poporul roman este interesat de programul zilnic din „Facultatea” Jilava a mascariciului national, Bula cre(s)tin ortodoxul.
CAPITANE, dormi in pace. RESPECT COSTICA STEFANESCU.

MARIUS (1 comentarii)  •  23 august 2013, 17:13

trist dar adevarat
foarte bine ca mai spune cineva adevarul

Catalin de la severin (1 comentarii)  •  23 august 2013, 20:22

Doar atat: Dumnezeu sa-l odihneasca!!! Restul e de prisos! Vreau sa sufar in tacere pt cel mai mare” capitan”al Romaniei si al Stiintei!!!

scorpionul (8 comentarii)  •  24 august 2013, 7:39

Bravo! De trei ori bravo!

Mihai nica (2 comentarii)  •  24 august 2013, 7:41

Domnule Berceanu va felicit pentru articol. Toata stima pentru cum ati scris si bineinteles pentru domnul Stefanescu.

GENU (9 comentarii)  •  24 august 2013, 15:44

Un om a dorit sa fie inmormantat acasa la el, la Sabareni de Giurgiu. Un Mussolini de Bailesti, ce ne ameninta mereu cu cucerirea Abisiniei fotbalului, si o domnita vorniceasa recomandata doar de tupeu, trag fiecare de moastele capitanului Craiovei Maxima sperand intr-un transfer de carisma. Dupa ce si-au inventat fiecare si cate o sosie rahitica a echipei ce s-a aflat la o bara de finala Cupei UEFA din ’83. Evident, ultima dorinta a lui Costica Stefanescu nu mai are nicio importanta in acest invesnicit razboi provincial.
Cu totii am obosit de zarva netoata din jurul cadavrului fotbalului craiovean, eterna poveste cu racul, broasca si cu stiuca asezonata cu marile orgolii ale unor oameni mici. Astazi, aceasta disputa, dincolo de miza simbolica, a capatat si una materiala. Grotescul se intrece pe sine. Oameni buni, daca parintii si stramosii vostri v-au mai transmis si ceva urme de decenta, mai lasati-ne sa respiram si noi un pic! Si nu mai faceti nici echipa/e de fotbal. Ne-ati disperat pe toti.
Nu stiu de ce-ar fi mai important balamucul din Banie decat inmormantarea unul „rege al unei natiuni conlocuitoare”. Raposatul bulibas al romilor penticostali nu s-a dat niciodata in stamba precum cei de mai sus. Iar fiica sa, Luminita, este o poeta autentica si promoveaza cu demnitate si decenta traditiile poporului dansei. N-avem dreptul sa judecam de sus aceasta etnie cata vreme nu reprezentam un model pentru nimeni. Nu romii ne-au guvernat in ultimii 70 de ani. Iar daca ne gandim la fotbal, cati idoli au gazonului nu au origini romanes? De teama oprobiului tatesc majoritatea si le ascund.
Educatia ne mai poate feri de rau, oare?

petru (6 comentarii)  •  24 august 2013, 19:59

Doar 3 echipe au fost ,, promovate ,, ,, la exceptional,, fara a fi jucat vreun meci in ligile inferioare : acum , FC uCRAIOLGA , IAR IN 1948 CCA SI DINAMO … Cand se baga cine nu trebuie ,apar clone ,sau echipe facute pe genunchi ,adica la cerere …

prazarul 1 (6 comentarii)  •  25 august 2013, 16:32

Toti acei oameni care l-au iubit pe Sefanescu si care au facut-o pe sotia lui sa nu il ingroape acolo unde a vrut el,adica la Sabareni ,puteau la fel de bine sa mearga la Sabareni sa puna o floare la mormantul sau o data pe an macar .
Acum ,ca au reusit sa il ingroape in Craiova ,dar nu langa Nelu Oblemenco asa cum ar fi fost normal ,sunt tare curios daca o sa ii mai prindeti pe la mormantul lui Stefanescu daca nu sunt insotiti de o camera de luat vederi .Rusine !
Felicitari pentru articol,respect!

val (1 comentarii)  •  25 august 2013, 19:49

Draga scriitorule, felicitari din toata inima pentru articolul asta! De mult n-am mai putut citi citeva rinduri adevarate, curate si sincere. Nu te citesc des, nu stiu ce si cum scrii de obicei, insa acest articol mi-a mers drept la inima! Continua asa, incearca sa ramii curat si sa scrii la fel!

Ipsilante (11 comentarii)  •  25 august 2013, 20:18

Da. Este o opinie si trebuie respectata! Eu pun o intrebare: daca inmormintarea se facea in localitatea lui natala, in anonimat, fara a fi bagat in seama de autoritatile din Craiova unde a facut performanta si a adus notorietate nu numai Stiintei ci si Craiovei, de care multi europeni, asa au ajuns sa auda, aceeasi ziaristi ar fi infierat cu „minie proletara” PASIVITATEA, DEZINTERESUL si NESIMTIREA! Deci cite bordeie atite obice(i)e si…pareri! Zice o vorba romaneasca. E greu sa multumesti pe toti, iar comentarii sint intotdeauna, egal pe ce varianta s-ar merge… Sa-i fie tarina usoara capitanului!

Dan (44 comentarii)  •  25 august 2013, 22:59

Ihi! „Moartea ca spectacol”

alex (14 comentarii)  •  26 august 2013, 5:45

In lumea jurnalismului actual, Gabriel Berceanu este un fel de Usain Bolt. Omul care apare relativ de nicaieri si spulbera colegii de pista pe turnanta. Ma bucur ca ziarul asta care a decazut mult de tot in ultimii ani mai are si asa oameni de valoare. Te urmaresc de ceva vreme, esti un jurnalist atipic, nu ai sange de „cancanist”. Inca mai am o speranta pentru presa sportiva din Romania cu oameni ca Berceanu, Adrian Georgescu si Oprisan. Pacat totusi ca ultimul scrie rar si in paralele se ocupa si de alte cancanuri.
Tine-o tot asa Gabi. Respect si odihneasca-se in pace Stefanescu.

Aurel Ticleanu (1 comentarii)  •  26 august 2013, 7:46

Felicitari Gabriel!!!

Catalin (1 comentarii)  •  26 august 2013, 10:28

Dumnezeu sa-l ierte pe Capitan!
Respect maxim pentru ceata aceea de tineri sportivi ce s-au luat de piept cu marile echipe ale Europei, fara sa fi avut sustinerea legala si ilegala pe care au avut-o ulterior Dinamo si Steaua. Aceea ceata si-a ales Capitan pe Costica Stefanescu. Pe multi dintre noi ne-au facut fericiti. Le multumim!

doar un suporter (6 comentarii)  •  28 august 2013, 22:39

Frumos spus si adevarat! Lasati mortii sa se odihneasca in pace, profitori de 2 lei gauriti. Dumnezeu sa te odihneasca Capitane al Craiovei Maxima, Costica Stefanescu!

olimpia (2 comentarii)  •  29 august 2013, 14:43

Felicitari! Aude cineva?

Comentează