Arhiva

Toate articolele
Cele mai noi articole de Arhiva
De cînd îl știu

Vara lui 1987. Radio București difuza lunea o emisiune de sport, “Magazin sportiv”, o retrospectivă a săptămînii precedente. Acolo, de ceva vreme, Ovidiu ținea o rubrică. În vara aceea, după Wimbledon, a recitat, cu vocea sa joasă și gravă, o […]

...

Ponta a vrut să se folosească de imaginea lui Halep în campanie, dar ea l-a refuzat

Mai întîi știrea, fără comentariu. În perioada 2-16 noiembrie, prim ministrul Victor Ponta a făcut presiuni la Simona Halep pentru un meci de imagine. Schimbul de mingi ar fi urmat să aibă loc la clubul Stejarii, care aparține omului de […]

...

Reunirea de la Rahova

Ieri, de ziua lui Gică Popescu, Hagi i-a strîns și au mers la Rahova. Pe Stelea și pe Didi, pe Dumitrescu, pe celălalt Ilie, „Cobra”, pe Gâlcă, pe Gabi Balint. Plus Chivu, cel care va putea spune peste ani că […]

...

Revoluție în fotbal declanșată de comentatorii TVR! » Iată 10 informații care vor bulversa Universul :)

FIFA a decis să-i introducă pe cei 8 comentatori TVR în albumele Panini. Mario Balotelli a anunțat pe Twitter că oferă 4 Bocanaci și 3 Mihoci pe un Șelaru. Celebrul comediant american Dave Chappelle a declarat că a ajuns la […]

...

Ion Țiriac, bomba nucleară și o demonstrație de meserie

Sînt 12 ani de atunci. Un interviu cu Ion Țiriac pe tema finalei de Cupa Davis cu SUA, cea de la București, din 1972. Bogdan Enoiu și trupa sa de la McCann au organizat atunci un eveniment superb, „Rejucarea unui […]

...

Libertatea de-a fi clovn

Băieţi constipaţi cărora nu le iese „faţa de supărare” după eşecuri sau Latovlevici?

Cu paradoxuri, aşa ne scriem amărăciunea: cel mai tăcut selecţioner se faultează cînd vorbeşte. „Nu-mi plac lucrurile astea. Nu poţi să faci pe clovnul”, a comentat Piţurcă […]

duminică, 21 aprilie 2013, 9:55

Băieţi constipaţi cărora nu le iese „faţa de supărare” după eşecuri sau Latovlevici?

Cu paradoxuri, aşa ne scriem amărăciunea: cel mai tăcut selecţioner se faultează cînd vorbeşte. „Nu-mi plac lucrurile astea. Nu poţi să faci pe clovnul”, a comentat Piţurcă felul în care se bucură Latovlevici. Asta după 2-2 la Budapesta şi 0-4 în Olanda. De ce a oferit explicaţia asta, cînd stelistul nu apăruse în lot? Dumnezeu ştie cum alternează justificările şi tăcerile în proiectul de comunicare al selecţionerului.

Dar am uitat ceva! Înainte de meciul cu maghiarii, Piţurcă a vorbit despre lipsa lui Lato: „Problemele lui sînt Ştefan Radu şi Raţ”. Cum ar veni, cei doi erau mai aproape de cerinţele lui Piţi. Nu se ştie dacă stelistul făcea şi atunci pe clovnul, dacă îi ieşea, dacă asta conta la „naţională”.

După ce s-a văzut cum simte Radu tricoul primei reprezentative şi cît rezistă Raţ în faţa surinamezilor sclipitori, Latovlevici a rămas clovn. Un apărător care marchează şi care se bucură. Cîţi fundaşi de bandă avem în această situaţie? Aproape nici unul. Nimeni nu-i bun de circ, pentru că mai nimeni nu marchează.

Trăim fotbalul zilelor noastre ca pe o şedere într-un spital românesc: nu ştim dacă ieşim bucuroşi sau dacă adăugăm bonusuri la lista afecţiunilor. Dar între dosare penale, echipe dezafiliate, juniori clocotitori şi sterili, am găsit problema! La cîte prilejuri de sărbătoare există, strîmbăm din nas că felul de-a fi al lui Latovlevici după o reuşită nu se încadrează în felul lui Piţurcă de-a înţelege bucuria. Ei, nu mai spune!

În interviul acordat lui Eduard Apostol pentru Gazetă, fotbalistul de 26 de ani nu e deloc revoltat. „Important e să fiu fericit şi sănătos”, spune un fotbalist care ar merita o analiză aparte. Îmi pare stelistul care a evoluat cel mai mult de cînd a ajuns la Bucureşti şi pînă azi, dintre colegii lui de acum. A înţeles să acumuleze fizic, a dobîndit viteză şi exuberanţă, s-a întărit psihic. Cît a crescut Tănase din 2009, cînd părăsea Argeşul?

În fine, nu e de preferat un tip care îşi manifestă fericirea sincer şi fără să deranjeze pe nimeni în locul celor care se chinuie să mimeze supărarea după înfrîngerile „naţionalei”?

Cum ar fi fost dacă lui Mircea Sandu nu-i plăceau obtuzităţile şi îndîrjirile futile, iar acesta ar fi fost singurul motiv pentru care nu l-ar fi ales pe Piţurcă?

Comentarii (30)Adaugă comentariu

vlad79 (1 comentarii)  •  21 aprilie 2013, 10:25

Mi-a placut foarte mult articolul, dupa cum imi place si Latovlevici. Nu Victor Piturca este „vinovat” ca este antrenorul natonalei, ci dl. Sandu, care i-a oferit cu o generozitate nejustificata un contract nemaivazut pentru un selectioner al nationalei Romaniei. Latovlevici merita cu prisosinta sa fie titular al acestei echipe care de foarta multa vreme ne aduce doar deziluzii. Macar sa ne bucure el, cu gesturile sale de „clovn”, dupa un gol marcat pentru aceasta echipa, daca aceasta nu (mai) poate! Si aici nu cred ca este vorba despre baieti (jucatori), ci despre actualul selectioner, care are merite pentru calificarile anterioare, insa nu cred ca ne va oferi posibilitatea de a-i multumi si a-l felicita pentru o calificare in 2014, care nici nu figureaza ca obiectiv (?).

dragan nicolae (7 comentarii)  •  21 aprilie 2013, 10:31

Piturca a dorit doar sa creeze o „perdea de fum” , si a inventat subiecte care sa mascheze felul cum a selectionat si pregatit meciurile cu OLANDA si UNGARIA. Daca el ca „selectioner” nu crede in valoarea jucatorilor pe care ii selectioneaza si afirma ca sunt slabi ca si campionatul din care provin, daca el nu crede in puerea si dorinta acestora de a se autodepasi pentru a invinge in orice meci, cr naina cauta acolo??. A ramas doar smecherul care cauta sa-i iasa „smecheria” pentru a castiga vreun meci si poate o calificare. JENANT.
PS. Si atitudinea fata de fiul lui spune multe despre lipsa de CARACTER al acestui personaj.

fanulumocanu (8 comentarii)  •  21 aprilie 2013, 10:33

Sa fim seriosi. Pe Piturca nu-l deranjeaza faptul in sine cat ceea ce denota asta. Adica, o posibila atitudine superficiala. Oricum, treaba lui Latovlevici nu e sa dea goluri. El intai, trebuie sa n-o mai comita meci de meci in aparare si abia apoi s-o arda exuberant.

dragan nicolae (7 comentarii)  •  21 aprilie 2013, 10:38

Piturca a dorit doar sa creeze o “perdea de fum” , si a inventat subiecte care sa mascheze felul cum a selectionat si pregatit meciurile cu OLANDA si UNGARIA. Daca el ca “selectioner” nu crede in valoarea jucatorilor pe care ii selectioneaza si afirma ca sunt slabi ca si campionatul din care provin, daca el nu crede in puterea si dorinta acestora de a se autodepasi pentru a invinge in orice meci, ce naiba cauta acolo??. A ramas doar smecherul care cauta sa-i iasa “smecheria” pentru a castiga vreun meci si poate o calificare. JENANT.
PS. Si atitudinea fata de fiul lui spune multe despre lipsa de CARACTER al acestui personaj.
PS 2 . Altfel un mare BRAVO lui LATO pentru felul cum se daruieste , se pregateste si se BUCURA. II urez sa se bucure cat mai des, in cele mai diverse moduri. DACA nu-si scotea din fund morcovul pe care il au multi cand joaca la nivel inalt nu evolua si nu avea cum sa se BUCURE. Slava domnului ca nu sunt toti SERIOSI ca actualul PITURCA

flo (1 comentarii)  •  21 aprilie 2013, 10:49

Incredibil cat tam-tam si cat spatiul alocat unui jucator mediocru, ajuns la 27 de ani fara sa relizeze nimic si cu 2 meciuri bune facute in cariera. Sau vrei sa induci ideea ca am fi invins, eventual la scor, Olanda si Ungaria cu Latovlevici?
Spui ca Rat a fost ridiculizat de un olandez de origine surinameza. Atunci, ia pune mataluta mana pe inregistrarea meciului Ajax-Steaua, din tur, si vezi cu Marcelo de Romania a fost facut praf de FUNDASUL (repet, fundasul) dreapta olandez (intre noi fie vorba, doar rezerva printre surinamezi…ceea ce inseamna, implicit, ca sunt altii mai buni ca el la nationala surinamezilor).
Vorbim de un fundas care nu stie sa se apere, nu stie sa faca dublaj (vezi golul lui Mata), sa anticipeze (vezi golul 2 al lui Ajax), sa se pozitioneze in teren, sa faca marcaj (vezi golul 2 de acasa cu VFB). ESTE FUNDAS, iar prima sarcina este aceea de a se apara, lucrul total strain pistolarului.
D-aia nu a fost luat, nu ca se bucura atipic (in opinia lui Piturca), argumentul adus de Piturca pentru neconvocare fiind pueril.
Nu l-a luat pt ca e un jucator slab (piturca trebuia sa fie sincer si sa spuna motivul, nu sa o dea dupa cires), care, din intamplare, a facut vreo 2 meciuri bune (asa cum au facut la viata lor si mult hulitii Tanase (Austria, Napoli, Liverpool), OV Petre (Cehia, Arsenal etc), Cocis etc), iar la nationala s-a remarcat o singura data: meciul cu Paraguay, cand a dat o pasa de gol pentru…adversari.
Haide, lasati-ne cu glume d-astea…vrem fotblisti, nu jucatori de fotbal! Vrem seriozitate, nu circ!

Razvan (1 comentarii)  •  21 aprilie 2013, 11:00

95% din jucatorii convocati la nationala sunt impresariati de Victor Becali. Latovlevici nu este al lui Becali. Bogdan Stancu e primul exemplu in acest sens. Acum intelegeti ca Piturca e foarte prost in a gasi scuze sa acopere manevrele?

rapid (1 comentarii)  •  21 aprilie 2013, 11:05

nu mai ai voie sa te bucuri ca nu vrea barbugiul de piturca?

chupac (32 comentarii)  •  21 aprilie 2013, 11:06

Eu cred ca in cazul asta problema e in alta parte, poate gresesc. Din cate stiu eu, Piturca la adus la steaua in sezonul cand a stat, daca nu gresesc, 3 etape, primele 3 etape. In momentul cand a plecat, Steaua a jucat la brasov, un meci incheiat la egalitate 1-1. Presa a speculat atunci ca Piturca a cerut jucatorilor sa piarda meciul, probabil ca nu toti s-au conformat, unul dintre ei fiind Latovlevici, repet, poate gresesc. Acum Piturca se razbuna pe el din acest motiv, orgolii exagerate din partea unor oameni mici.

flavoneus (9 comentarii)  •  21 aprilie 2013, 11:12

In cariera lui de jucator Piturca chiar a fost un clown si nu din cauza manifestarii de dupa goluri ci prin prisma jocului…Acum a ramas doar un clown trist

t.rex (7 comentarii)  •  21 aprilie 2013, 11:25

amice, scrie si tu despre ceva, daca tot ai niste timp de ars… lasa nimicurile asta…

Forzza STEAUA (2 comentarii)  •  21 aprilie 2013, 11:35

Un articol EXCELENT ! Felicitari !

dragan nicolae (7 comentarii)  •  21 aprilie 2013, 11:45

NENEA FLO..ci
O intrebare : au fost mai buni cumva STEFAN RADU ( care oricum nu venise pentru a juca la national) sau RAT ( peste care au trecut anii si pe care Lucescu l-a scos la pensie ).
Inteleg ca nu iti place LATO si inventezi , dar pentru ce erau mai buni cei doi ?
RAdu Stefan a fentat cat a putu nationala , toti ne-am prins> Acum a recunoscut implicit si s-a retras.
RAt NU MAI POATE .
Dupa time LATO NU TREBUIE selectionat. ATunci cine , INTELIGENTULE

Xbotz (2 comentarii)  •  21 aprilie 2013, 12:22

Victor Piturca nu are ca obiectib principal calificare la
CM2014.El are ca obiectiv creearea unei echipe competitive pentru Euro2016.Pai,daca acum cand la campionatul mondial merg 24 de echipe in loc de 18 noi nu avem calificarea ca obiectiv principal,ma gandesc ca Victor Piturca are ca obiectiv la Euro 2016 cel putin sferturile.Problema la noi e ca nu construim,cautam si speram necontenit sa vina salvarea,sa vina salvatorul.Trebuie sa recunostem ins a ca nationala Romaniei arata bine in momentul de fata.Ce rost are sa vorbim despre meciul cu Olanda,o echipa care bate aproape pe toata lumea la Amsterdam.Putem sa criticam daca ratam calificarea la baraj.Suntem mai valorosi ca Turcia si ca Ungaria,avem meciurile decisive acasa,totul e de partea noastra.Cat despre Latovlevlici,acesta va fi convocat la meciurile viitoare odata cu retragerea lui Stefan Radu.VP a vorbit despre el doar pentru a vedea reactia sa,sa vada ca este un RaduII.

rodana9 (2 comentarii)  •  21 aprilie 2013, 12:34

Un individ a carui personalitate se defineste intr-un singur cuvant-„trishor”- nu are calitatea morala sa ceara etica celor pe care, din pacate, ii convoaca(sau nu). 15 ani de duplicitate, sotie si amanta, plus un copil din relatia extraconjugala, pe care n-ar vrea sa-l recunoasca, trisor dovedit la pocker, barbugiu confirmat de Halagian, IATA PROFILUL CELUI DE LA CARE SE ASTEAPTA SA CALIFICE NATIONALA si sa fie modelul jucatorilor, sa stie sa gestioneze relatiile interpersonale.
De la el asteptati dv. ceva? Poate el intelege diferenta dintre a te bucura de o reusita veritabila si una furata?
Cartofor este si in gandire. Nu poate realiza nimic in viata lui fara sa triseze, sa ciupeasca, sa pandeasca, sa speculeze. Asa ca… lasati-l in plata Domnului ca nu-i nimic de capul lui si al lui M. Sandu, doi aranjori detestabili!

un stelist (10 comentarii)  •  21 aprilie 2013, 12:48

piturca isi ia 30000euro pe luna si asta pana in 2018, nu este obligat sa califice nationala la acest mondial…de vina pt toata aceasta porcarie si baie de joc fata de noi, suporterii, este un singur om…omul care a dus fotbalul nostru in mizerie, un om nesimtit si obraznic, un gunoi, un nimic, un impostor si un mojic…mircea sandu…el a facut contractul cu piturca, el isi bate joc de fotbalul romanesc…cand ne vom trezi si il vom da jos ca pe ceausescu atunci poate ca vom face si noi ceva in lume…il acceptam pe acest gunoi care a distrus craiova,timisoara,nationala? cine urmeaza?ne meritam soarta…

d@nyel (6 comentarii)  •  21 aprilie 2013, 13:04

cred ca ai pus punctul pe I.

Srbija (2 comentarii)  •  21 aprilie 2013, 13:17

Dragan Nicolae, frumos ai observat ca Piturca nu acorda jucatorilor increderea necesara.
Un episod asemenea a fost chiar inaintea meciului cu Olanda. Becali a coborat pe gazon langa Piti si i-a zis ca o sa bata fara probleme Olanda (stim foarte bine optimismul lui Becali). Piti a raspuns ferm negand victoria nationalei reprosand ca Olanda nu e o echipa din liga 1.
Practic, Piti din start a pus armele jos si nu a mai luptat pentru onoare si victorie! Rusine!

stelist (2 comentarii)  •  21 aprilie 2013, 13:58

Bine punctat. Dupa mintea lui „nea Piti”, nu ar ajunge nici un jucator valoros la nationala, pentru ca majoritatea sunt clovni cand marcheaza. Ronaldo n-are sanse, Robben, Ribery, Rooney, Gerard, spaniolii la fel, toti se bucura intr-un mod special dupa ce marcheaza. Poate Messi ar avea sanse, dar trebuie si el sa aiba grija. Acum e clar de ce nationala nu prea da goluri? Pentru ca cei capabili sa o faca nu ajung la nationala, nu se bucura cum trebuie! Ce blestem avem pe cap, ce avem de ispasit, ca ne-am pricopsit cu un antrenor mediocru ca „nea Piti”!

Steaua1986forever (5 comentarii)  •  21 aprilie 2013, 16:06

1. sa discuti despre fumigenele aruncate de Piti inseamna practic sa ii faci jocului barbugiului, orice fel de discutie pe tema lui Latovlevici in clipa asta (buna sau rea) nu face altceva decat sa ne faca SA NU DISCUTAM DESPRE CAT DE PROST JOACA NATIONALA. 2. Va rog din suflet, urmati exemplul „maestrului” si scrieti despre cat de frumosi sunt suporterii rapidului, chiar imi doresc inca un astfel de articol, lasati Steaua, deveniti obositori…..Despre incitarea indirecta la violenta a unor editoriale precum cel mai recent al „maestrului” vorbim alta data. Sau despre cat de vinovata este presa in a-l „face” personaj important pe un oier analfabet in ultimii ani. Oare voi chiar nu mai realizati cat de vinovati sunteti de anumite lucruri? Cand vedem si un astfel de „editorial” ? De la „maestrul Nea Ovi” nu ma astept….insa poate cei mai tineri sa aiba un pic de curaj.

boy (1 comentarii)  •  21 aprilie 2013, 16:24

daca il vezi pe latlovlci in realitate e monkey de zoo!!

alex (1 comentarii)  •  21 aprilie 2013, 17:08

un om care face cu pasiune sport se bucura tot la fel la rezultate. Un fotbalist care din pasiune si spirit face fotbal din pasiune se va bucura.

Piturca demonstreaza inca odata zicala: oltean prost…si nu numai, am intalniti si noi mostenitori ai socialismului comunist care fac abuz de putere atuncic and vor sa isi ascunda inferioritatea si lipsa de abilitati pentru postul pe care il au si pentru deciziile pe care le iau(ascund totul sub pretexte)

Gabriel (1 comentarii)  •  21 aprilie 2013, 18:14

Foarte multe Like-uri pentru articol!

Gabriel (2 comentarii)  •  22 aprilie 2013, 4:53

Cred ca in toata povestea aceasta singurul clovn care a fost si va ramane este insusi marele Piturca. Din cate imi aduc aminte nu multa vreme multi il laudau pentru” marile performante” si pentru severitatea adusa .De fapt a profitat doar de anumite situatii si niciodata nu a facut ceva cu cap. dar absulut niciodata chiar si atunci cand a calificat nationala.un selectionaer mai mediocru la nationala nu cred ca am mai vazut. pana si in Somalia exista o limita dar se pare ca aici nu va exista si trebuie sa suportam prostia acestui om limitat nu doar fotbalistic.

Gabriel (2 comentarii)  •  22 aprilie 2013, 5:49

D-le” flo „cred ca ori esti prieten cu Piturca ori faci niste comentarii sa le gandesti ca te pricepi la fotbal la nivelul bunicii.Intamplator sau nu acest jucator mediocru Latovlevici daca despre el vorbesti pare sa fie din cate stiu unul din cei mai buni fundasi din Europa League si nu o spun eu, avand in vedere ca totusi au fost echipe destul de puternice precum atletico madrid , chelsea , inter .
„Spui ca Rat a fost ridiculizat de un olandez de origine surinameza. Atunci, ia pune mataluta mana pe inregistrarea meciului Ajax-Steaua, din tur, si vezi cu Marcelo de Romania a fost facut praf de FUNDASUL” spuneai tu.In momemtul in care te domina o echipa si preferi sa stai numai in aparare iar mijlocul nu te ajuta mai deloc mai devreme sau mai tarziu greselile apar la orice fundas . ia pune matuluta mana pe meciul din retur sa vezi cand a dominat .oare a mai facut greseli?ia uita-te mataluta mai atent si ai sa observi mai bine ca Chiriches a facut mai multe greseli si aici este vorba de centru care pare sa fie mai grav dar totusi el a fost chemat la nationala.Si aceleasi greseli la club le-a facut si Rat daca nu stiai.Ia uita-te mataluta sa vezi cate greseli a facut Segio Ramos la REal Madrid si totusi este titular.
Si pentru tine ca sa stii un pic din acest fenomen.Fotbalul se joaca in echipa cu adevarat.Lato de fiecare data isi ajuta mijlocasii si atacantii aducand un plus dar pe el cine il ajuta? aceasta este tema pt care o primesti.dar ca sa retii ceva sa stii ca un jucator indiferent de valoare are nevoie de echipa in primul rand.
Iar daca stai sa analizezi mult mai bine de cum o faceai pana acum vei observa ca Lato a crescut foarte mult si datorita antrenorului ca el de fapt n-a inceput ieri sa joace.Iar ca sa mai stii un lucru prefer un jucator mediocru , clovn etc care mai face greseli dar totusi are ambitie sa faca ceva pe teren decat sa ramai anonimat. Asa ca d-le „flo” cred ca ar trebui sa te duci langa nevasta sa vezi ca mai este de gatit ca la fotbal m-ai lamurit.Parca era un concurs pe un post de televiziune in ceea ce priveste gatitul.Si te rog tare frumos cheama-l repede si pe Piturca .

rico (9 comentarii)  •  22 aprilie 2013, 8:02

Bineinteles… Exista si libertatea de a fi BOU si IMBECIL in acelasi timp…

Andrei (1 comentarii)  •  22 aprilie 2013, 9:04

Având în vedere că Piţurcă nu are ca obiectiv calificarea la turneul final de anul acesta, mă aşteptam să-l convoace pe Latovlevici în locul lui Raţ, măcar având în vedere vârsta şi faptul că lui Raţ niciodată nu i s-a spus „Maldini de România”. Al doilea plus al lui Lato e că este, alături de Ştefan Radu, cel mai în formă fundaş stânga român. Şi dacă avea de ales pe cine să lase acasă între Raţ, Radu şi Latovlevici, putea să-l aleagă pe Tănase.

Al doilea lucru la care mă aşteptam era să joace cu Iasmin cu Ungaria şi Radu cu Olanda pentru că am fi putut să câştigăm meciul de la Budapesta, iar în Olanda am fi mers la egal.

În final, speram ca Piţurcă să declare că Latovlevici este un fundaş stânga mai ofensiv şi nu ar fi putut să joace tactic la fel de bine cu Olanda, însă ar fi fost o opţiune pentru Ungaria, având în vedere că Radu n-a fost strălucit. Adică să fie bărbat şi să admită că a greşit. A preferat să spună că unul dintre cei serioşi jucători ai Stelei este un clovn.

Realitatea e că avem deja doi jucători care s-au retras de la naţională după ce au avut contact cu Piţurcă, adică Săpunaru şi Ştefan Radu, avem o selecţie făcută după nişte criterii total dubioase, iar titularii sunt puşi pe nişte poziţii pe care n-au jucat în viaţa lor (Mutu nu a fost niciodată vârf împins). A, şi mai avem şi orgolii. Cât pentru două titluri mondiale.

expat (1 comentarii)  •  22 aprilie 2013, 9:51

mda, nu e normal sa se bucure omul… dar e normal sa „selectionerul” sa joace poker si sa fie prins trisand..sau sa aiba copil din flori…
asta e „morala romaneasca”..
piturca e doar un golan de la sat angajat de alti golani de la oras…
..pe care ii puteti ignora refuzand sa va uitati la fotbalul lor mizerabil.

adra (3 comentarii)  •  24 aprilie 2013, 10:48

cred ca piturca a avut o nedumerire … n-a stiut ce sa aleaga … pe cel mai bun clovn dintre fundasii stanga sau pe cel mai bun fundas stanga dintre clovni…

ovidiu_3003 (67 comentarii)  •  3 mai 2013, 6:53

Piturca imparte salariul cu Nasu …si nu conteaza cine vine la Nationala …toti stiu ca nu ne calificam in Brazilia…

Cremardia (2 comentarii)  •  6 mai 2013, 7:59

Piturca realizase ca a gresit,pur si simplu nu-i place sa recunoasca, de unde si futilitatile bjbaiite dupa raspunsuri puerile si prostesti.

Comentează