Arhiva

Toate articolele
Cele mai noi articole de Arhiva
De cînd îl știu

Vara lui 1987. Radio București difuza lunea o emisiune de sport, “Magazin sportiv”, o retrospectivă a săptămînii precedente. Acolo, de ceva vreme, Ovidiu ținea o rubrică. În vara aceea, după Wimbledon, a recitat, cu vocea sa joasă și gravă, o […]

...

Ponta a vrut să se folosească de imaginea lui Halep în campanie, dar ea l-a refuzat

Mai întîi știrea, fără comentariu. În perioada 2-16 noiembrie, prim ministrul Victor Ponta a făcut presiuni la Simona Halep pentru un meci de imagine. Schimbul de mingi ar fi urmat să aibă loc la clubul Stejarii, care aparține omului de […]

...

Reunirea de la Rahova

Ieri, de ziua lui Gică Popescu, Hagi i-a strîns și au mers la Rahova. Pe Stelea și pe Didi, pe Dumitrescu, pe celălalt Ilie, „Cobra”, pe Gâlcă, pe Gabi Balint. Plus Chivu, cel care va putea spune peste ani că […]

...

Revoluție în fotbal declanșată de comentatorii TVR! » Iată 10 informații care vor bulversa Universul :)

FIFA a decis să-i introducă pe cei 8 comentatori TVR în albumele Panini. Mario Balotelli a anunțat pe Twitter că oferă 4 Bocanaci și 3 Mihoci pe un Șelaru. Celebrul comediant american Dave Chappelle a declarat că a ajuns la […]

...

Ion Țiriac, bomba nucleară și o demonstrație de meserie

Sînt 12 ani de atunci. Un interviu cu Ion Țiriac pe tema finalei de Cupa Davis cu SUA, cea de la București, din 1972. Bogdan Enoiu și trupa sa de la McCann au organizat atunci un eveniment superb, „Rejucarea unui […]

...

Plînge fotbalul, nene Blatter!

În plin Mondial fără culori vii, emoţia a venit de la handbalişti. Iată că mai trăim Parcă nici vuvuzelele nu mai sînt ce au fost. Campionatul Mondial merge plictisit, ca un bătrîn şofer de autobuz aflat la al nu ştiu […]

duminică, 20 iunie 2010, 5:25

În plin Mondial fără culori vii, emoţia a venit de la handbalişti. Iată că mai trăim
Parcă nici vuvuzelele nu mai sînt ce au fost. Campionatul Mondial merge plictisit, ca un bătrîn şofer de autobuz aflat la al nu ştiu cîtelea rodaj. Vedetele cărate din întrecerile de lux ale Europei stau la cutie. Cînd şi cînd vreuna face cu ochiul dindărătul vitrinei de cristal. Parcă Messi, parcă Forlan, parcă Ozil… Un pic Maicon. Şi Higuain. Ne tot facem iluzii. Poate Brazilia. Să mai aşteptăm Spania. Cine ştie ce poate Portugalia?

Lipsesc marile emoţii, absentează marea surpriză. În ’78, în Argentina, am avut Tunisia. Patru ani mai tîrziu, în Spania, au explodat echipele nebăgate pînă atunci în seamă. Camerun, Algeria, Honduras. Îmi amintesc şi acum lacrimile portarului Arzu, amestecate cu puricii televiziunii de la Belgrad, după ce Honduras ratase aproape la fotografie calificarea din grupe. La Mexico ’86, echipa Marocului a terminat prima într-o grupă cu Anglia, Portugalia şi Polonia! În 1990 am avut dansul lui Roger Milla, patru ani mai tîrziu golul sauditului Owairan, după un dribling fabulos, aproape de cel al lui Maradona contra Angliei în ’86, considerat cel mai frumos din istorie.

Ghana, încîntătoare cu sîrbii, s-a poticnit în faţa Australiei. Camerunul e deja out, Nigeria pe-aproape. Singurul care rîde e maestrul Blatter. Indiferent ce va urma, mai-marele FIFA ne va spune la final că biletele s-au vîndut în procent de 101 la sută, se vor aduna şi vuvuzelele, că încasările faţă de Germania 2006 s-au dublat, iar profitul s-a triplat, că televiziunile şi sponsorii sînt în delir şi, cine ştie, că peste 16 ani, cînd Mondialul va poposi în Burkina Faso, globalizarea să trăiască, vor fi 48 de echipe. Toată lumea merită un Campionat Mondial!

Tot aşteptînd starurile stoarse în Primera, în Il Calcio sau în Premier League, au apărut handbaliştii. Ai noştri. Ce echipă ar mai fi bătut Rusia la ea acasă după ce o încasase la patru goluri în „Polivalentă”? Victoria e poate mai încurajatoare decît cea smulsă URSS-ului la Olimpiada din ’80, cînd Cristian Ţopescu a răguşit la microfon salutînd incredibila răsturnare de scor, 22-19, după 9-15 la pauză! Atunci încă mai eram cineva în handbal. Totuşi, mai sînt sporturi de echipă la care nişte băieţi refuză să creadă că fac parte din lumea a treia.

Comentarii (28)Adaugă comentariu

darius (6 comentarii)  •  20 iunie 2010, 18:45

Baietii de la handbal au demonstrat ca au un mental de fier, o atitudine de luptatori.

Negoro (6 comentarii)  •  20 iunie 2010, 19:56

N-am inteles care-i problema… ca baietii astia cu salarii de milioane de la marile cluburi europene (gen Mutu si Chivu de pe la noi) nu se omoara cu firea la Mondial, nu-i vina lui Blatter.
Ma incanta ardoarea echipelor cu sansa a doua si a outsiderelor, in fata granzilor.
Cum nu sunt (au fost) surprize ?! Si inca nu s-a terminat faza grupelor…
Daca noi, in Romania tot strambam din nas ca vezi-Doamne, de ce s-a organizat CM in Africa de Sud, ar fi bine sa vedem ca este o tara cu o infrastructura, economie (cea mai mare de pe continent, membra G20 si G8), resurse naturale, turism, la care Romania nici nu poate visa deocamdata. Ca au problemele lor este o alta poveste. La trei sud-africani este un emigrant ilegal. Cum a fi in Romania cu vreo 6 – 7 milioane de emigranti ilegali care n-ar avea dupa ce bea apa ?!
Noi suntem tara care a jucat si pierdut o calificare pe un teren acoperit de nisip. Altadata intr-o “orezarie”. Inca ne chinuim sa construim unicul stadion la standard international ce ar putea gazdui o competitie majora. Uitati-va la sud-africani cate au in momentul de fata.
Cei ce cred ca baietii de acolo nu se pricep la organizarea competitiilor de acest nivel, ar face bine sa afle ca in ultimii 15 ani Africa de Sud a gazduit competitii majore cum ar fi:
– in 1995 Campionatul Mondial de Rugby
– in 1996 Cupa Africii pe Natiuni (echivalentul Campionatului European de Fotbal)
– in 2003 Cupa Mondiala de Cricket (al doilea sport ca popularitate in lume dupa fotbal)
– 2010 Campionatul Mondial de Fotbal

Plus altele de genul:
-2009 ICC Champions Trophy
-2009 Fifa Confederations Cup
-2009 Indian Premier League
-2007 World Twenty20 Championships
-A1 Grand Prix (din 2006)
-Fina Swimming World Cup (din 2003)
-Red Bull Big Wave Africa (1999-2008)
-Six-star rated surfing events (anual)
-2006 Paralympic Swimming World Champs
-2005-2008 Women’s World Cup of Golf
-2003 President’s Cup
-1998 World Cup of Athletics
-1996 World Cup of Golf

Noi inca nu putem organiza un meci de box pt. Bute, olimpicii se antreneaza in conditii de lumea a treia, cred ca nu suntem in stare sa gazduim un campionat mondial de table…… dar ne pute tot… vuvuzeaua ei de treaba….

Cristi (8 comentarii)  •  20 iunie 2010, 21:28

@Negoro: subscriu 100%. Nu vom avea o tara ca Africa de Sud, nici peste 100 de ani.

@Negoro (6 comentarii)  •  20 iunie 2010, 23:01

Bravo, bine zis. Un comentariu care depaseste calitativ mai mult de jumate din articolele de sport din ziarele romanesti. Cat despre meciurile de la CM… slabe de tot, tot astept meciuri epice… dar o sa ajungem la faza K.O. si o sa fie echipele si mai precaute. Pun pariu ca mai mult de jumate din ele o sa se termine 0-0 si o sa se decida la penalty-uri.

SS@Negoro (6 comentarii)  •  21 iunie 2010, 10:28

Excelent! In presa noastra vad ca ajung mai mult jafurile, exploziile si alte prostii, decit lucrurile bune de acolo.

Mario (6 comentarii)  •  21 iunie 2010, 12:40

@Negoro: foarte bine punctat.Un singur lucru am de spus:sunt fotbalisti care probabil nu mai au puterea fizica si psihica sa dea maxim la Mondial dupa sezonul incheiat.Messi a jucat 58! de meciuri sezonul asta,Lampard 59,Xavi 57,Rooney 50,Fabregas 41 si vine dupa o accidentare.Exemple sunt multe.Nu le caut scuze insa cu siguranta nu este usor.

student (1 comentarii)  •  21 iunie 2010, 15:46

Ai dreptate, dar sa nu aruncam in toate meciurile de la CM cu noroi, mai sunt si echipe care joaca, cel mai concludent exemplu chiar acum ceva timp s-a terminat Portugalia-Coreea de Nord 7-0, superb meci, eu zic ca mai avem o farama de speranta cu CM din Africa, incet, incet isi dau drumu la joc.

@vlad (14 comentarii)  •  21 iunie 2010, 19:14

plictisitor pentru tine poate…

marius (7 comentarii)  •  21 iunie 2010, 21:46

@negoro
de unde ai scos-o tu pe asta cu popularitatea cricketului? eu locuiesc in UK,locul de origine al cricketului si iti spun ca se duce mai putina lume la cricket decat se duce la meciurile de fotbal de liga a 5a. a, ca in India e un fenomen si ca in medie asista cam 80 de mii de oameni la un meci, e cu totul altceva. stii cat a fost media de spectatori la mondialul de cricket din 2007 (recunosc, am tras cu ochiul pe wiki)? vreo 13 mii. daca asta e popularitate… mai dau pe Sky Sports la cricket international si vad doua mii de suporteri la meci. plus ca sunt numai 10 tari in care se joaca. asta nu iti spune nimic?

Crockiye (7 comentarii)  •  22 iunie 2010, 0:14

Stati linistiti: mai bine fara campionat mondial, decat cu 26% din femeile fertile infectate cu HIV, speranta de viata 49 de ani la barbati si 57 la femei, o rata uriasa a criminalitatii, 45 de ani de apartheid etc. Cu toata coruptia, mizeria, indolenta si ignoranta din tara noastra, n-as vrea sa traiesc in Africa de Sud.

Negoro (6 comentarii)  •  22 iunie 2010, 6:28

@marius: Daca locuiesti in UK, locul de origine al cricketului, nu inseamna ca esti detinatorul adevarului absolut. Banuiesc ca vorbesti engleza, deci poti cauta pe internet ceva mai departe decat „wiki”.
Dar chiar si acolo (vezi linkul meu), la pagina dedicata cricketului, ai sa vezi imediat, de la inceputul articolului ca spune: „cricket is the world’s second most popular sport after football”.

Spui ca sunt numai vreo 10 tari in care se joaca ?!
Populatia planetei are 6,7 miliarde de locuitori. Cricketul este sportul numarul 1 in India (1.2 miliarde populatie), Pakistan (170 milioane), Bangladesh (159 milioane), Sri Lanka (21,5 milioane)
Este intre primele trei sporturi preferate in Australia, Africa de Sud, Kenya, Zimbabwe, Noua Zeelanda, Afganistan, Mauritius, Jamaica si Indiile de Vest.
Popular de asemenea in Anglia, Irlanda, Scotia, Olanda.
Un studiu de piata prezenta faptul ca o prezenta a Indiei in finala ar atrage numai in aceasta tara o audienta de 400 milioane telespectatori, in fata a 140 milioane de televizoare. Echivalentul tuturor locuitorilor din Uniunea Europeana….
Daca pe batranul continent (cu o populatie ce echivaleaza abia cu doua treimi din cea a Indiei) cricketul nu este foarte popular, asta nu il impiedica sa fie numarul 2 in lume. Daca noi nu prea stim de el, asta nu inseamna ca nu exista. Este un lucru arhicunoscut, de care poate multi dintre noi nu avem habar.
Tu dai un exemplu “tricky”,ce poate induce in eroare multa lume. Campionatul Mondial din 2007, a avut loc in Indiile de Vest (Caraibe), pe patru stadioane ce au o capacitate relativ mica, in medie – 20.000 de locuri – in insule exotice (Antigua & Barbuda, Barbados, Grenada, Guyana) in care fanii sportului respectiv nu prea aveau cum sa ajunga din cauza costurilor imense de calatorie, cazare si mai ales a vizelor turistice. Deci media aia de 13.000, a fost chiar foarte mare….
In rest, ramane cum am stabilit… ca buni romani ce suntem, pufnim la orice, fara o minima informare, ne dam experti in toate, ca unii comentatori (mari geografi probabil) la articolul despre meciul Mexicului, ce au sarit ca arsi si-l faceau cu ou si cu otet pe autor, ca a s-a referit la mexicani cu termenul de nord-americani….

P.S. – Nu-mi place absolut deloc cricketul.

andrei (11 comentarii)  •  22 iunie 2010, 7:10

fotbalul de la mondialul asta nu-i nici mai bun, nici mai rau comparativ cu editiile trecute. Numai ca ziaristul roman se plictiseste rau, nu-i un becali, un mitica, nu-s povesti cu printi si raperi – ce campionat mondial e asta, vai de mama lui ! Uite o tema de discutat – grupul celor 5 (spania, anglia, franta, italia, germania) care domina net competitiile intercluburi de mai bine de un deceniu, unde o calificare in sferturile ligii campionilor pentru restul competitoarelor este o pasare rara, merge cu rulmentii gripati – din 10 meciuri au doar 2 victorii la anonimele australia si honduras ! Si acum ne amintim ca in primii 11 ai campioanei europene intercluburi nu e niciun italian, ca arsenal sau chelsea au cate 1-2 englezi de samanta ca titulari, ca francezii au un campionat slab, doar in spania si germania e un pic mai altfel, bayern si barca mai joaca cu 4-5 indigeni (daca podolski, klose, ozil , cacau pot fi numiti asa)de aici poate si „celebrele succesuri” pomenite. Sa asteptam continuarea – ori nu si-au intrat in mana, ori trebuie sa accepte ideea ca Liga campionilor europeni apartine de fapt unor messi, luis fabiano, ronaldo, etc, jucatori din afara celor 5 natii despre care stim sigur un singur lucru – sunt tari bogate. Fotbal mai trebuie sa demonstreze si fara implanturi. La campionatul mondial. Nu-i o tema care alunga plictiseala ?

marius (7 comentarii)  •  22 iunie 2010, 8:13

@negoro
nu am pretins ca detin adevarul absolut pt ca locuiesc in UK. si cand scriu, fir scriu despre ceva ce stiu, fie ma documentez. poate nu ar fii stricat sa te documentezi si tu, altfel nu ai mai scrie ca cricketul e popular in Irlanda si Scotia ! nici macar in primele 10 sporturi nu e in aceste 2 tari. si da, sunt numai 10 tari care pot disputa teste internationale (sunt mai multe tipuri de cricket oricum, daca vrei ti le si explic un pic)! ca in India e o religie, da , sunt de acord. dar atat ! Nici in Australia, nici in NZ sau SA nu e primul sport ca popularitate. in Anglia , nu mai spun ca e mult sub fotbal sau rugby union. hai de exemplu sa verificam popularitatea F1 si apoi mai comparam

goro (5 comentarii)  •  22 iunie 2010, 11:18

Memorabil meciul acela din 80. Nu poat uita figura lui Cezar Drăgăniță atunci când le râdea rusnacilor în față, aceștia din urma năuciți de papara mâncată cu tot lunganul lor Ampilov cu tot.

Negoro (6 comentarii)  •  22 iunie 2010, 16:16

@marius: Prietene, nici nu te documentezi nici nu cunosti prea bine despre ceea ce scrii.
La afirmatia mea ca: „este al doilea sport ca popularitate in lume dupa fotbal”, ai raspuns: „de unde ai scos-o tu pe asta cu popularitatea cricketului? […] sunt numai 10 tari in care se joaca. asta nu iti spune nimic?”.
Daca erai documentat sau stiai ceva despre subiect, nu faceai afirmatia de mai sus. Este un lucru oficial si arhicunoscut: „cricketul este ca popularitate nr. 2 in lume”. Nu-i un lucru „scos” de mine. Punct.
Daca citeai atent ce am scris, vedeai ca ref. la Anglia, Olanda, Scotia si Irlanda (o figura frumoasa la CM din 2007) am spus ca este popular, nu ca-i intre primele sporturi.
La fel, despre SA, Australia si NZ am spus ca este intre primele trei ca popularitate, nu primul. Sunt sondaje si date, nu pareri exprimate asa… dupa ureche.
Recunosti ca in India e o „religie”. Atunci ce-i asa greu de inteles ca populatia Indiei este aproape egala cu toata populatia Europei (830 mil.) plus toata America Latina – (din Mexic pana-n Peru – 513 mil.) luate la un loc ?! Mai adauga Pakistan (170 milioane), Bangladesh (159 milioane), Sri Lanka (21,5 milioane), unde-i tot „religie” si mai pui vreo 350 milioane.
Ce-i asa greu de inteles ca popularitatea unui sport in lume se masoara per cap de locuitor al panetei ?!
Daca tot sustii contrariul, spune tu exact (cu date certe) care este dpdv al popularitatii, sportul nr. 2 in lume…. altfel, numai asa.. cu atitudini gen gica contra, polemizam degeaba….

Negoro (6 comentarii)  •  22 iunie 2010, 16:18

@marius: Prietene, nici nu te documentezi nici nu cunosti prea bine despre ceea ce scrii.
La afirmatia mea ca: „este al doilea sport ca popularitate in lume dupa fotbal”, ai raspuns: „de unde ai scos-o tu pe asta cu popularitatea cricketului? […] sunt numai 10 tari in care se joaca. asta nu iti spune nimic?”.
Daca erai documentat sau stiai ceva despre subiect, nu faceai afirmatia de mai sus. Este un lucru oficial si arhicunoscut: „cricketul este ca popularitate nr. 2 in lume”. Nu-i un lucru „scos” de mine. Punct.
Daca citeai atent ce am scris, vedeai ca ref. la Anglia, Olanda, Scotia si Irlanda (o figura frumoasa la CM din 2007) am spus ca este popular, nu ca-i intre primele sporturi.
La fel, despre SA, Australia si NZ am spus ca este intre primele trei ca popularitate, nu primul. Sunt sondaje si date, nu pareri exprimate asa… dupa ureche.
Recunosti ca in India e o „religie”. Atunci ce-i asa greu de inteles ca populatia Indiei este aproape egala cu toata populatia Europei (830 mil.) plus toata America Latina – (din Mexic pana-n Peru – 500 mil.) luate la un loc ?! Mai adauga Pakistan (170 milioane), Bangladesh (159 milioane), Sri Lanka (21,5 milioane), unde-i tot „religie” si mai pui vreo 350 milioane.
Ce-i asa greu de inteles ca popularitatea unui sport in lume se masoara per cap de locuitor al panetei ?!
Daca tot sustii contrariul, spune tu exact (cu date certe) care este dpdv al popularitatii, sportul nr. 2 in lume…. altfel, numai asa.. cu atitudini gen gica contra, polemizam degeaba

Negoro (6 comentarii)  •  22 iunie 2010, 16:19

@marius: Prietene, nici nu te documentezi nici nu cunosti prea bine despre ceea ce scrii.
La afirmatia mea ca: „este al doilea sport ca popularitate in lume dupa fotbal”, ai raspuns: „de unde ai scos-o tu pe asta cu popularitatea cricketului? […] sunt numai 10 tari in care se joaca. asta nu iti spune nimic?”.
Daca erai documentat sau stiai ceva despre subiect, nu faceai afirmatia de mai sus. Este un lucru oficial si arhicunoscut: „cricketul este ca popularitate nr. 2 in lume”. Nu-i un lucru „scos” de mine. Punct.
Daca citeai atent ce am scris, vedeai ca ref. la Anglia, Olanda, Scotia si Irlanda (o figura frumoasa la CM din 2007) am spus ca este popular, nu ca-i intre primele sporturi.
La fel, despre SA, Australia si NZ am spus ca este intre primele trei ca popularitate, nu primul. Sunt sondaje si date, nu pareri exprimate asa… dupa ureche.
Recunosti ca in India e o „religie”. Atunci ce-i asa greu de inteles ca populatia Indiei este aproape egala cu toata populatia Europei (830 mil.) plus toata America Latina – (din Mexic pana-n Peru – 500 mil.) luate la un loc ?! Mai adauga Pakistan (170 milioane), Bangladesh (159 milioane), Sri Lanka (21,5 milioane), unde-i tot „religie” si mai pui vreo 350 milioane.
Ce-i asa greu de inteles ca popularitatea unui sport in lume se masoara per cap de locuitor al panetei ?!
Daca tot sustii contrariul, spune tu exact (cu date certe) care este dpdv al popularitatii, sportul nr. 2 in lume…. altfel, numai asa.. cu atitudini gen gica contra, polemizam degeaba….

cristi (2 comentarii)  •  22 iunie 2010, 18:38

fotbalul e o afacere pentru fifa si casele de pariuri (vezi italia-new zeeland), dar baietii de la handbal au fost incredibili. asta inseamna spirit de echipa. si pana la urma au batut rusia acasa la ei nu o echipa de desculti. BRAVO LOR!!!

cristi (2 comentarii)  •  22 iunie 2010, 18:43

cricket-ul se joaca doar in tarile commonwealth, adica supuse regatului unit. da e un sport principal la ei. de cate ori ati vazut india sau pakistan buni la fotbal ?

marius (7 comentarii)  •  22 iunie 2010, 19:22

@negoro
ma retrag din aceasta polemica pt ca devii nepoliticos. nu accepti alte opinii si ai prea multe idei fixe.

corectorul (74 comentarii)  •  23 iunie 2010, 1:14

cam plange! nu puteau sefii de la FIFA sa rateze un CM intr-o tara care se joaca cu diamantele si cu aurul! in curand o sa se organizeze in Dubai,pe platforme maritime.oricum,se pare ca, chiar africanilor nu le prea prieste pe continentul lor!cam dau chix.in schimb sudamericanii se califica din grupe in masa.europenii au o evolutie ciudata.macar am ras mult cu Italia si cu Franta!era hazliu sa fi preluat Domenech Italia dupa plecarea lui Lippi!

Tudi (12 comentarii)  •  25 iunie 2010, 14:27

Mondialul e intr-adevar plictisitor pentru noi. Dar cei implicati direct sunt la fel de vii si sarbatoresc la fel de tare ca in orice alta editie – vezi oamenii iesiti in strada in Olanda, Germania, etc.

Surprize placute au fost pana acum Noua Zeelanda, Algeria (care mi-a placut foarte mult ca agresivitate si rapiditate chiar daca poate nu ii ajuta tehnica si experienta tactica) si Uruguay.

In rest au fost si surprizele negative Italia si Franta, chiar si Serbia de la care toti se asteptau sa fie o candidata cel putin pentru sferturi.

Asa ca nu ducem lipsa de surprize, suntem noi dezinteresati pentru ca nu avem vreo implicare directa la Mondial.

tibi (1 comentarii)  •  25 iunie 2010, 14:57

ce naiba aici vorbim de fotbal nu de cricket.am mai auzit-o si pe asta,sa compari fotbalul rege cu cricketul.sunt multe sporturi care primesc subventii de la stat si nu ar trebui fiindca nu renteaza,scrima de exemplu,ce spectacol poate oferi un asemenea sport?fotbalul e fotbal si abia astept sa vad ce face piti si andone.FORZA STEAUA.

gogu (8 comentarii)  •  26 iunie 2010, 22:07

mai nou,o sa plangem toti,daca tot nu le pot lua astia banii la pensionari ….
hai sa mrim tva-ul
guvern de „meseriasi”,cum ii tine pamatu’ ?

negoro vs. marius (1 comentarii)  •  27 iunie 2010, 10:29

marius n-are nici o treaba cu discutia, el considera lumea=europa, si nici aia toata,doar cateva tari ‘smekere’,gen england,france,etc…am fost si eu in anglia, la scoala, si crede-ma, in districtul meu in ora de pauza sau sport,nu juca nici sulea de la oi fotbal…toti erau calare pe cricket si touch rugby. daca nu stii sa faci o impartire matematica lume=6.7mlrd,treaba ta, dar 1 mlrd jumate si peste=mai aproape de locul 2 decat 2-3 sute de mil. si unde scrie ca iubitorii de fotbal nu iubesc cricketul?!?!?!?!?! punem pariu ca aia de se duc la fotbal umplu si stadioane de cricket? hai ciaules…

razvan (1 comentarii)  •  27 iunie 2010, 15:01

daca il invinuiesti pe blatter pentru fotbalu slab de la mondial ai mari probleme
adevaru e ca ronaldo si messi no joaca la nivelu din timpu campionatului din cauza lu blatter
buna buna explicatie foarte buna
si va rog frumos jurnalistilor scrieti stiri la subiect.doar ca ne aratati niste cunostiinte din sport nu inseamna ca si aveti habar despre ce vorbiti
pentru mine”fotbalul e cel mai frumos sport” suna mai bine decat „fotbalul e un sport aristoctratic cu valente mediteraneene” sau cel putin are un mesaj mai corect
la revedere

Apoleodor (13 comentarii)  •  1 iulie 2010, 14:16

Cricketul este cel mai stupid sport de pe fata pamantului, de-a dreptul idiot.
M-am uitat si eu pe Eurosport dar ma bufnit rasul

Radu (2 comentarii)  •  3 iulie 2010, 0:30

a inviat fotbalul nene nanu …

Comentează