Răzvan Prepeliță

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Răzvan Prepeliță
Ies și Great

Acea imagine a copilăriei, din acel hol zgomotos, mi-a rămas peste ani, atunci când la televizor, „Minunea blondă” se învârtea cu mingea printre adversari cu o ușurință, de parcă desena cercuri în nisip.

La pauză, taică-meu s-a lăudat unor alți […]

...

Fair-play-ul de carton

 Cine a văzut circul din finala feminină de la US Open, făcut nu de un spectator ci chiar de Serena Williams, se uită de azi cu alți ochi la marea campioană.

După ce am trăit pe viu victoria Simonei la […]

...

O recomandare

Nu e vorba despre UTA, nicio o ironie,  e vorba desigur despre Juventus Torino, dar poate nepoții-nepoților noștri vor prinde astfel de documentare despre echipe românești. Serialul se chemă First Team:Juventus și deocamdată sunt doar șase episoade care […]

...

Cușca tigrului

Monumentul e închinat venirii primăverii în bătrânul oraș al Crimei și Pedepsei. Belgianul a semănat cu opera de artă celebră în oraș, nu datorită frizurii haioase ci mai degrabă faptului că atât de static a părut în duelurile cu francezii. […]

...

Zigzag

Așa rapide erau contraatacurile belgienilor față de tricicleta braziliană ce făcea ghidușii pe bordura circuitului.

Vedeta Neymar a fost și de data asta cel mai român jucător de la Mondial. Brazilianul s-a tolănit pe jos ca pe covorul din sufragerie […]

...

Botul pe labe

Enache l-a amenințat pe jurnalistul gsp Andrei Crăițoiu că îi sparge botul. Nu a precizat cu ce anume o va face, dar bănuiala mea vagă e că nu va folosi mingea. Înclin să cred asta căci mă îndoiesc că ar mai risca un luft.

Permalink to Botul pe labe
joi, 27 iulie 2017, 6:48

În ultimul timp, prestațiile lui Gabi Enache sunt tot mai tranșante. În teren pentru meciurile pierdute, iar în afara terenului pentru atitudinea ce trădează de fapt, ca să vezi!, tot neputința din teren.

Nu ne vom roti prea mult în jurul cozii, de fapt al pumnului lui Enache, reamintind că părerea despre jocul lui aparține exclusiv patronului FCSB, indiferent că asta îi place sau nu fundașului reprofilat de adrenalina nedigerată corespunzător într-un luptător MMA. Din păcate pentru Enache, aceeași părere aparține și tribunei, fapt ce atârnă cel mai greu în ghetele sale ce au tot mai mult plumb.

Nu trebuie demonstrații, e de ajuns ca Enache să ceară niște ovații după jocul său. Mă îndoiesc că se vor face valuri în peluză scandându-se numele lui. Vocile suporterilor din timpul meciurilor spun altceva, iar vremurile când erai pălmuit de gorilele lui MM pentru că aveai o opinie au apus.

Degeaba îl va apăra managerul Stelei. Gabi Enache nu se mai poate ascunde după nimeni, ci doar după propriul joc. Acesta a fost și este singurul lui scut, iar deocamdată e acest scut e de jucărie. Nicidecum de Champions League!

Comentarii (16)Adaugă comentariu

Carol K (4 comentarii)  •  27 iulie 2017, 19:02

Cand o sa intelegeti ca asta e de fapt spiritul FCSB ? Ca atare lasati-i asa vreo doua saptamani fara sa scrieti nimic despre ei pot sa-l transfere si pe Neymar... NIMIC, NIMIC ! Boicot la care ar trebui sa participe si colegii din alte trusturi....Daca tot scrieti despre ei li s-a urcat la cap.

ovidiu_3003 (33 comentarii)  •  27 iulie 2017, 19:28

...si decand amenintarea nu se mai pedepseste in Ro ?...de ce nu l da in judecata ?

Cosmo (3 comentarii)  •  27 iulie 2017, 21:18

Crezi că prestațiile tale jurnalistice sunt mai bune decât cele fotbalistice ale lui Enache? Te -nseli.

claudiu m (1 comentarii)  •  27 iulie 2017, 21:18

Baiatul asta (si cam trei sferturi din FCSB) ar trebui sa invete mai intai ceva fotbal si dupa aia sa se ocupe de alte sporturi. Nu esti in stare sa driblezi, sa dai o centrare sau pasa decenta, sa faci un stop...pot sa inteleg. Ma, da' cat timp crezi ca poti fenta fotbalul? Ce nu inteleg eu, daca tot esti acolo si faci pe fotbalistu' de ce nu incerci sa te pui la punct, sa ramai dupa antrenamente si sa exersezi driblinguri, centrari, controlul mingii?

Vlad (1 comentarii)  •  27 iulie 2017, 21:53

Mai bine demasca abuzuri...sau usere.

Alex One (3 comentarii)  •  27 iulie 2017, 22:36

Ce treaba are managerul Stelei in speta de fata ? D-le, daca ai un meci cu Stoica nu-l face public ca nu ne intereseaza. Cand,care au fost" Vremurile cand erai palmuit de gorilele lui MM..." ? MM si-a facut singur dreptate impotriva unui huligan care il injura in tribuna de nevasta si de fiica. Barbateste spun unii.

Noua Caprita rosie (1 comentarii)  •  27 iulie 2017, 22:42

Un articol fata de care jocul lui Enache e de aur. Chiar trebuia sa scrii despre asta? Cum iti permiti sa scrii despre atitudinea, total nepotrivita in opinia mea, lui Enache cand voi, pseudoziaristii de la GSP cautati numai scandal? Ati primit ceea ce meritati! Si Marca critica jucatorii si nu am auzit sa fie amenintati, si asta pt ca sunt ZIARISTI si nu fripturisti ca voi. Nu apar gestul lui Enache, il dezaprob, dar asta e consecinta modului cum intelegeti voi sa fiti "ziaristi". A propos, daca eu mi-as face treaba cum v-o faceti voi as fi concediat in secunda doi. Sper sa nu ma cenzurati, speranta moare ultima.

alex (4 comentarii)  •  28 iulie 2017, 0:39

Trebuia sa scrie despre asta, draga Caprita Rosie! Altfel, golania va deveni un fapt normal in tara manelistilor si a fetitelor cu deficit de neuroni. Daca inchidem ochii ca niste lasi la asemenea injurii, am mai putea avea respectul de sine? Ne-am mai putea privi in oglinda? De ce sa taca? De aia am ajuns la periferia civilizatiei. Au tacut destul 45 de ani. Asemenea derbedei, precum Enache, trebuie loviti peste" bot", atunci cand sar calul prea mult. Pentru acest grobian nu exista cuvinte ca fair-play, sportivitate, respect. Aceasta atitudine a celor de la fcsb e incurajata de comportamentul incalificabil al unui maimutoi cu iz de branza stricata.

Radu (2 comentarii)  •  28 iulie 2017, 1:18

buna trimitere la vremurile cand gorilele trimise de mm puneau pumnul in gura suporterilor. Este ca cine se aseamana se aduna??! Cum a ramas totusi cu suporterii FCSB?? ...este FCSB si echipa lor sau doar a lui Jiji??? tinand cont de toate antecedentele recidivistilor penali Jiji si Mimi la adresa suporterilor, pentru ca si Jiji s-a razboit cu suporterii...

andrei (1 comentarii)  •  28 iulie 2017, 8:18

acest articol m-a uns pe suflet, imi pare rau ca este atat de scurt. cred ca toata lumea e prea blanda cu enache. . de mult nu am mai vazut un asa anti-talent in fotbal. enache e un saboteor, va gresi si in retur si in orice meci mai tare decat un fcsb-craiova. enache este cancer.

olandezu (1 comentarii)  •  28 iulie 2017, 8:32

Prepelita....*** "impotent",uita-te cati au citit articolul tau ,n-are nimic cu sportul in general,si cu deontologia criticului sportiv in special.Se pare ca ai uitat a cui arma este razbunarea.....In comparatie cu tine Enache chiar isi face corect meseria....Muta-ti taraba la CAN CAN !

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Unu (1 comentarii)  •  28 iulie 2017, 8:39

Daca nu ati provoca si voi si v-ati face treaba eficient si nu can-can-uri, as mai intelege sa fiti asa. Nu iau apararea lui Enache, dar sigur, sigur aveti si voi o urma de vinovatie la escaladarea situatiei. Unde erau usile de biserica....

abc (4 comentarii)  •  28 iulie 2017, 8:56

Amatorism la FCSB. Man a ajuns sa joace dintr-o intamplare (nu a mai venit jucatorul acela de la Viitorul) . Enache spun unii ca joaca prost pentru ca este folosit gresit ca fundas si nu mijlocas dreapta. Pai cum sa joace mijlocas dreapta ? Este mai bun el decat Jakolis acolo ? Apropo mai este jucatorul lui FCSB Jakolis ? Acolo a fost pus Texeira care nu este nici el mijlocas dreapta cum nu este nici Man. Improvizatii peste improvizatii . Ce sa ne mai miram ca se chinuie cu Voluntari si Timisoara

dan b (6 comentarii)  •  28 iulie 2017, 10:24

Nu sunt de acord cu fotbalistul Enache, presupunand ca povestea e adevarata. Insa "pumnul" jurnalistului nu se pune? Enache e o "tinta" care se vinde bine. Intrebarile ostentative si insistenta lui Chitoiu indica acest fapt. Ajunge omul sa-si iasa din fire si sa treaca la amenintari. Daca se ajunge si la fapte, asta-i riscul meseriei. Vi-l asumati domnilor jurnalisti-demolatori? Eu cred ca se poate critica si intr-o maniera care sa nu scoata omul din minti. Dar acest stil nu se invata la scolile de jurnalism din Romania sau nu aduce profit...

Mihai St (1 comentarii)  •  28 iulie 2017, 11:02

Nu doar Enache e aproape de o accidentare grava cand incearca sa controleze mingea. Din pacate, in echipa asta, FCSB, sunt prea multi vazuti talente dar care sunt straini de fotbal. Si nu e vina lor! Balasa si Larie sunt penibili, Tamas beat le dadea clasa. Morais nu are ce cauta la mijloc. El e fundas de banda. Popescu e...la numar. Tanase e asteptat sa confirme, dar s-a asteptat atat de mult ca nu mai stii ce sa ii mai faci. Momcilovic face un meci bun si alte 4 proaste. Alibec la fel. Nu poti sa stai numai in Nita, Teixeira si Gnohere, si, cand are chef sau nu e accidentat, Budescu! Uitati-va si voi, nu sunt in stare sa dea 500 k pe sarbul ala sa le mai dreaga apararea. Nu mai zic de alti fundasi centrali care sa aiba calitate. Nu zic sa il gasesti pe Ramos sau pe Pique, dar ceva decent se putea aduce. Doar ca, daca doar vinzi pe bani multi dar aduci ...plombe, asta ca sa nu fiu mai dur, e degeaba. La vise nu il intrece nimeni pe Becali, dar la fotbal nu se pricepe. Si imi e teama ca nici Dica. Un Dan Petrescu era aur! Dar, cand vrem sa controlam tot, sa fim stapan si angajatii ***, sfarsim in penibil. Poti sa schimbi cati antrenori vrei, daca nu ii lasi sa demonstreze ce pot, daca nu le aduci jucatori, e degeaba! Si inainte de orice, poate ar fi bine sa termine cu ingamfarea asta, cu aroganta tipica. Nu au demonstrat nimic si nu doar numele castica un meci..

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

val (1 comentarii)  •  6 septembrie 2017, 13:42

uau un fotbalist provocat de un "ziarist" a reactionat... Aspecte practice : un om dupa 90 de minute de efort nu functioneaza normal din punct de vedere mental... stiu ca e complicat de inteles pentru specialistii de pe margine dar asa e ... acum intelegem si faptul ca CNA-ul a cam legiferat partea aia in care "jurnalistii" mergeau pe marginea drumului si intrebau apartinatorii celor implicati in stirile de la ora 5 cum se simt dar cum a fost posibil... Acum ne ducem sa provocam pentru senzational fotbalistii ... parerea mea este ca e bine ca nu sunteti batuti mai des.Arata clar ca suntem un popor educat si cu stapanire de sine... Din punct de vedere moral,in opinia mea,jurnalism in 90% dintre cazuri fac cei care nu au putut face nimic util pentru societate si o fac exact asa ... inutil. Sper ca domnul Enache sa nu il accidenteze pe respectivul jurnalit, nu din alte motive dar ar da de mancare astefel unora care ar trebui sa munceasca si nu sa stea cu manan intinsa sperand ca cineva ii va ameninta sau chiar accidenta intentionat sau dintr-o eroare

Comentează