Radu Naum

Evadat din Turul Franței, s-a oprit o perioadă pe semicerc. Acum e în suprafața de pedeapsă. Are opinie, și ca editorialist, și ca moderator

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Radu Naum
Handbaliatorii

Vocea lui Ştefan Birtalan e întretăiată, şi nu din cauza legăturii telefonice, nici urmare a micului şi simpaticului defect de vorbire, un bâlbâit care i-a adus porecla „Bibi”. Emoţie. Nu dintr-aceea de soap care să-ţi mulgă lacrimi, o emoţie adâncă, […]

...

Cei de pe urmă

Britanicii s-au culcat cu City-Utd 0-2 şi s-au trezit cu The Queen-Meghan 0-1. De Ziua Femeii. Care e, de fapt, o zi a drepturilor femeii, ceea ce ne reaminteşte paradoxurile unei umanităţi dornice să ajungă pe Marte, dar având probleme […]

...

Gura bate gândul

„E fenomenal ce face LeBron. Dar nu-mi place când persoane care au acest statut în sport se implică în același timp și în politică. Adică, fă ce faci tu bine. Ține-te de ceea ce faci. Eu, de exemplu, joc fotbal […]

...

Cu sportul la psihiatru

„Închisoare pentru lesbianism, wow!”. Comentariu la articolul despre golgota Marianei Cetiner, fosta handbalistă care vorbeşte, în interviu cu Costin Ştucan, despre abuzurile îngrozitoare suferite pe când era copil şi apoi adult. Da, da, închisoare pentru lesbianism! Şi nu se întâmpla […]

...

Masonaras

E probabil ca preşedintele FRF, exasperat de castanele pe care le încasează în numele grecului, să-l fi forţat pe Vassaras să iasă şi să spună ceva, orice. Şi s-a întâmplat ceea ce era de aşteptat. În interviul de la Telekom, […]

...

Frumoşii pierde-vară

La finalul CFR-FCSB a fost ca şi cum cineva s-a distrat luând vorbele unuia ca să le pună în gura celuilalt şi viceversa

Permalink to Frumoşii pierde-vară
miercuri, 17 iunie 2020, 9:59

B. A. Vintilă: „Am făcut un joc bun, sunt mulţumit, am dominat, am avut ocazii, sunt lucuri care dau moral echipei”. D. Petrescu: „Sunt nemulţumit de toţi, chiar şi de mine. De când sunt antrenor la CFR nu am văzut echipa asta aşa slabă”.

Ce ar zice un chinez?
Prezentaţi aceste vorbe unui, să zicem, chinez care tocmai a driblat coronavirusul şi întrebaţi-l cine a câştigat. Noi ştim, dar el ar avea toate motivele să se păcălească. Pentru că, da, cum le zice Dan, niciodată nu am mai auzit aşa ceva de aiurea. Precizăm, pentru chinez, că a fost vorba despre un meci de fotbal nu de unul de balet între trupa de la Bolşoi şi cea de la Metropolitan. Un sport în care nu se joacă pe impresia artistică. De aceea bomboana pe i-ul din Vintilă a fost: „Ne-a lipsit doar golul”. Insignifiant. Un mizilic, o nimica toată. Golul, ce frivolitate!

Nu-i deranjaţi pe artişti cu scorul!
Când joci atât de bine, aşa cum a făcut FCSB la Cluj, ce mai contează rezultatul? Ce mai contează că aproape ai pierdut campionatul, pentru al 5-lea an la rând şi pentru al 3-lea consecutiv în faţa aceleiaşi echipe, evident, „norocoase”?! Importante sunt frumuseţea gestului, şuturile măiastre, pasele dibace, frezele savante, că doar nu vreo pârdalnică de tabelă de marcaj, iţindu-se meschin în culisele acestui spectacol fascinant cu un scremut şi mic, minuscul, uite-atât 1-0! A nu se menţiona. Rugăm a fi scutiţi de această proză hâdă, ucigaşa poeziei unei echipe dăruite, pline de jucători valorând zeci de milioane de euro, gata să frângă inima Europei şi chiar a Americii care, sărmanele, nu mai ştiu cum să liciteze pentru una sau alta dintre bijuteriile din Berceni. FCSB a câştigat de fapt marele meci al campionatului. În sufletele esteţilor, ea e învingătoarea. Mintea, hoţomana, minte!

Când mintea vede dublu
Acum 70 de ani un francez sosea al doilea în „infernul” Paris-Roubaix la 3 minute după ce Fausto Coppi, deja o legendă, trecuse linia de finiş. Marcel Diot, aşa îl chema, a ridicat însă mâinile la final în semn de victorie. „Tinere, ţi-ai pierdut minţile? Coppi a ajuns demult!”, i-au spus oficialii. „Coppi vine din altă lume. Aici, pe pământ, eu sunt învingătorul”, a răspuns serios Diot. Povestea se potriveşte. FCSB se felicită pentru meciul foarte bun reuşit de ca şi cum asta e tot ce ar fi putut realiza. Niciun reproş substanţial. Niciun semn de întrebare, nimic. Şi poate că starea asta de euforie ar fi fost normală dacă CFR n-ar fi evadat la 7 puncte sau dacă în cele trei confruntări din acest sezon cu rivala FCSB n-ar fi reuşit impresionanta sumă de zero goluri.

Profesorul Supărare
Logic, jocul fericit din Gruia ar trebui să nască supărare, nu triluri de privighetoare. Iar supărarea poate fi un bun profesor. Îi poate ajuta să înţeleagă de ce au pierdut titlul (dacă îl vor pierde) încă de la început, în rătăcirile din vara trecută – atunci şi-au compomis şansele şi au ratat Europa din cauza alegerilor fanteziste de jucători şi antrenori. Supărarea le-ar putea folosi în a pricepe cum s-a dezvoltat în mintea fotbaliştilor complexul superiorităţii celor de la CFR, pe care, sigur, ei îl vor nega. Cei de la FCSB ar putea învăţa multe. Dacă ar vrea.

Critica desfiinţării pure
Apropo: autoflagelarea lui Dan Petrescu e de fapt încă un cui bătut în genunchii psihologici ai rivalei. Când te învinge cineva care spune că nu şi-a văzut niciodată echipa jucând mai prost e de rău. Rău, rău.
FCSB n-a pierdut titlul, încă. Dar e posibil să fi rătăcit ceva extrem de preţios. Credinţa că dacă joacă bine, bate CFR. Or de sub asta îi va fi greu să iasă.

Comentarii (29)Adaugă comentariu

Simeone (21 comentarii)  •  17 iunie 2020, 10:28

Fcsb dacă avea acei jucători exponențial care ar valora zeci de milioane, trebuia sa bată la scor pe CFR. Dar din păcate pentru ei acei jucători nu sunt chiar vedetele preamult descrise de patronul Gigi. Eu înțeleg ca el vrea sa facă comerț, sa cumpere ieftin și sa vândă bine, dar în acest caz cred ca se minte singur. Probabil și acest fapt l-a determinat sa reducă salariile la Fcsb. Ai 8 suturi pe poarta cu CFR și nu marchezi. Spui ca e de vina Arlauskis ca e portar mare. E portar bun acest Arlauskis dar 8 suturi pe poarta și nici un gol? Poți pretinde ca ai valoare de 10 mioane de euro când nu marchezi când ai situații? Opinia mea e ca fata de momentul cumpărării de Gigi, Coman nu a progresat, dimpotrivă. Man a progresat foarte puțin, iar Tănase cred ca a stagnat. Surpriza va veni de la Darius Olaru, are toate șansele sa devina o adevărată stea a echipei și a Nationalei

FÎCÎ CÎFÎRÎ CAMPIOANĂ (1 comentarii)  •  17 iunie 2020, 10:41

FÎCÎ CÎFÎRÎ ie iara campeoana, restul ie mai putin important. Apropo, domnu Radu, nu stiti daca revine Paszkany la CÎFÎRÎ? Arpi si Muri este cei mai buni conducatori de club. Haide CÎFÎRÎ!

Andrei F (97 comentarii)  •  17 iunie 2020, 10:48

Problema este in mintea jurnalistului care considera ca fotbalistii lui Becali ar castiga ceva daca-si puneau cenusa in cap dupa meciul de la Cluj...Problema uriasa este cand ne lasa impresia ca Dan Petrescu nu ar fi dat o declaratie corecta cand a spus ca echipa lui Becali a subordonat CFR mai rau decat au facut echipele intalnite in Europa!8-1 la suturi pe poarta!!!Problema este in capul jurnalistului cand emite ideea ca Becali trebuie neaparat sa castige campionatul!!!!Atunci domnule jurnalist,cand ai de gand sa plangi si pentru echipele situate mai jos decat echipa lui Becali?Sau alea nu sunt bune de plans???O alta problema mare in mintea jurnalistului este cand spune ca nu conteaza cum joci ci doar rezultatul...Steaua a jucat la fel de bine ca in meciul contra Craiovei...Diferenta este ca CFR a avut un portar urias la meciul de duminica...Astept iarasi meciurile inchise intre CFR-Steaua cand exista un singur sut pe poarta...Se pare ca asta este ultima tendinta a jurnalistilor sportivi!Inainte ne spuneau ca fotbalistii au ramas datori spectatorilor...Desigur,un jurnalist care urmareste fenomenul sportiv ,care traieste de pe urma acestuia ne spune ca spectacolul poate lipsi...Va urez succes spre audienta zero!!!!

Andrei F (97 comentarii)  •  17 iunie 2020, 10:52

@Simeone (9 comentarii) • 17 iunie 2020, 10:28 Daca ma iau dupa tine Steaua ar fi iesit mai in castig daca nu avea nici un sut pe poarta...Aceeasi jucatori cu aceleasi numar de ocazii in meciul cu Craiova au inscris 4 goluri!Atunci aveau alta valoare????

Mozzie (7 comentarii)  •  17 iunie 2020, 10:58

Culmea este ca abia miercuri apare primul articol care spune lucrurilor pe nume, acesta.... De duminica seara pana azi n-am citit decat banalele vaicareli cum ca echipa lui Becali a jucat bine dar fotbalul e nedrept si au batut ceilalti. Ma simteam in pielea acelui chinez care nu mai intelegea nimic.

Arpi și Muri (1 comentarii)  •  17 iunie 2020, 11:09

Daaa, mai ales ruralii cu bubiță la scufiță de la 100 km de asfalt il așteaptă pe Arpi: Domnu Arpad, noi asteaptă la dumneavoastră să faceți campioni. Echipa nu jucat bine, dar câștigat. Noi dinamovisti, dar acum vopsit cu culorile lui FÎCÎ CÎFÎRÎ. Suntem cîfîrîști de mici.

Hopa mitica (1 comentarii)  •  17 iunie 2020, 11:30

@ Arpi si Muri Astia sunt hopa mitica, nu se sparge, nu se strica. Sunt mereu fanii echipei castigatoare, ca si Dan Bara: tin cu Dinamo dar putin si cu FCSB.

Simeone (21 comentarii)  •  17 iunie 2020, 11:50

@andrei F, cu o floare nu se face primăvară, au marcat 4 goluri atunci, pe greșeli copilărești a apărării craiovene. Ca sa fii valoros trebuie sa joci bine tot sezonul, nu doar un meci. Acel meci e ca uitat și sunt sigur ca oltenii pregătesc răzbunarea. @arpi si muri, tu draga ești bolnav? Ce tot o dai în zeflemea cu FÎCÎ.... Valoarea unei echipe tine de valoarea tuturor compartimentelor, nu doar de portar bun, ci și de apărare bună, mijloc și atac.

mg (115 comentarii)  •  17 iunie 2020, 12:16

..un sarcasm de nota 10! Bursucul n-a reușit(iarăși) să fie decât sardonic..

17 Nentori Tirana (103 comentarii)  •  17 iunie 2020, 12:39

Olaru ? E o gluma ? Nu retin nici o faza buna, e Oaida 2, deocamdata niste incurca lume. Ciudat este ca ambii au terminat agatindu-se permanent de adversari, de parca ar fi avut virsta lui Deac. Retineti un lucru, tinerilor le trebuie antrenor ! Cu parere de rau dar la Steaua n-a mai fost de mult unul. Nici Reghe n-a fost inspirat la ultima lui descalecare, a preluat saracul ce-a gasit din dezastrul lasat de Finu si magicianul Dica. Daca Reghe declara ca nu trece niciodata de MM poate sa ramina la camile. Atunci mai bine Lutu ca tot aia e. Eu zic ca n-a evoluat nimeni. Vina juca bine la Viitorul. S-o fi miticizat ca si Morutan – care a intrat bine dar tot abramburit, ca si Oaida si Olaru care nici nu stiau pe unde sa stea si incotro sa fuga. Genul care uita in ce directie ataca, caci ce are de facut e partea a doua, treaba pe care ar trebui sa i-o spuna un antrenor adevarat. Pacat caci Morutan si Olaru au intradevar viteza. Nici portarul n-a progesat, n-a scos nimic iar daca nu stie sa-si organizeze apararea, daca nu stie ca Popescu e pericol public, atunci degeaba sta in poarta. Poate Coman si Man au progresat putin caci joaca de fiecare data acelasi post, plus ca au devenit barbati, recupereza fara frica, alearga mult si bubuie bine mingea. Tanase si Nedelcu numai in poarta n-au jucat, asa n-ar fi progresat nici cu antrenor. Au fost cei mai buni dar cu CFR trebuiau sa joace la mijloc. Miron, Morutan si noul atacant trebuiau sa joace titulari. Trebuia aliniata o echipa tehnica de vitezisti cu jucatori care cunosc posturile, care stiu ce sa faca si fara antrenor pe margine. Oricum nu era de asteptat ca CFR sa atace, fiind prinsa nepregatita bine fizic. Era clar ca asteapta doar faze fixe pe care Hategan le-a si oferit cu generozitate. Arbitru ? Tanase a recuperat in careu, faza de gol, dar a luat galben ! Nedelcu a stat sa intre Deac in el, sa faca Deac ce stie, adica o tumba si cine i-a Galben ? L-a dat celor mai buni de pe teren ! --- Cu CFR O+O nici nu trebuiau sa joace, plus desigur Chifla Popescu si Betonarnat Filip. Decit cu astia mai bine joci in noua. Scuze dar „impovizatiile“ lui Vintila sint de spitalul 9. Nici impie-Dica-tul nu ajungea la astfel de idei hilare. Apoi, vad ca nimeni nu se intreba, ce-a cautat Chifla Popescu in acea pozitie la autogol ? Cine trebuia sa iasa la intimpinare ? N-a vazut nimeni ca erau doi la corner ? Pai ba tata, astia au antrenor ? Iar Popescu, pai Dica l-a testat fundas dreapta la Plzen dar dupa 15 min l-a avansat la mijloc unde putea face mai putin rau. Desigur l-a avansat apoi pe post de motoreta atomica ca sa faca si mai putin rau, a terminat meciul extrema dreapta ca sa rida de el un intreg stadion. Iar BAV il promoveaza pe stinga ! Pentru prima oara, chiar in meciul decisiv cu CFR ! E de noaptea mintii !

Liviu (28 comentarii)  •  17 iunie 2020, 13:02

Stelei i-a lipsit golul,iar tie naumule iti lipseste mintea! Chiar nu poti trai fara sa scrii sau sa te folosesti de steaua sau fcsb(cum iti place sa zici)?!

Ceferika (10 comentarii)  •  17 iunie 2020, 13:03

@17 Nentori Tirana, cred că tu ești de spitalul 9. Cum poți să interpretezi faultul lui Nedelcu ca fiind o tumbă a lui Deac, când se vede clar intenția de a lovi, de a provoca daune a tânărului berbec? Trebuie să fi dus cu capul să nu recunoști grosolănia și frustrarea care trebuia să-l coste eliminarea cu al doilea galben la călcatul în picioare a lui Păun. Cum te plângi de arbitru când la o fază identică cu Păun care îl calcă pe Nedelcu primește galben dar Nedelcu nu? Oi fi tu mare suporter da'....

Andrei F (97 comentarii)  •  17 iunie 2020, 13:50

@ Simeone (10 comentarii) • 17 iunie 2020, 11:50 Tocmai meciul de la Cluj te contrazice!Pai la CFR nu a jucat bine decat portarul!Fundasii si mijlocasii centrali au fost varza daca au permis 8 suturi pe poarta!Mijlocasii ofensivi si atacantii au fost zero daca un meci intreg au avut ca performanta un singur sut pe poarta adversa!Uiti cumva ca CFR nu a marcat si a fost un autogol?Daca ai privi jocul echilibrat ai vedea de ce numai portarul CFR s-a scos si de ce Dan Petrescu are dreptate cand a spus ca de cand este el antrenor niciodata echipa lui nu a fost calarita de Steaua de aceasta maniera...Ai fi avut acelasi discurs daca Steaua invingea avand contra 8-1 suturi pe poarta lui Vlad?!Si ca oltenii o sa-si ia revansa...se prea poate !Asa este in sport!Sigur o sa fie un meci frumos oricine ar invinge!@17 Nentori Tirana (85 comentarii) • 17 iunie 2020, 12:39 Adica Steaua a fost varza....jucatorii sunt slabi ,antreneaza Becali si cu toate acestea Clujul a tras o singura data pe poarta stelista?Dar ce ai vrea stimabile ca Steaua sa aiba antrenor,jucatorii sa rupa norii fiecare pe posturile sale...?Pai daca cu ,,varzarii,,CFR a avut un singur sut pe poarta cu avea o echipa adevarata in fata se mai prezentau la meci...?

Andrei F (97 comentarii)  •  17 iunie 2020, 14:01

@Ceferika (6 comentarii) • 17 iunie 2020, 13:03 Deac in primul rand trebuia eliminat pana sa se ajunga la faza cu Nedelcu...Dupa ce avea galben in minutul 45 a pus o talpa pe piciorul lui Coman si s-a mai dat si cocos la Hategan ca el nu a facut nimic...

Simeone (21 comentarii)  •  17 iunie 2020, 14:50

Andrei F, au tras la poartă, e adevărat, dar pe mijloc, acolo unde orice portar respinge. Dacă trăgeau puțin plasat, pe colt, probabil marcau. Dacă și suturile aveau forță, probabil Coman și Compania marcau. Chiar cu aceste suturi ei nu s-au remarcat, ci dimpotrivă au arătat limita valorii lor. CFR are jucători adevărați, mai discutam, oricum peste limita superioara a Ligii 1.

Fane (61 comentarii)  •  17 iunie 2020, 15:07

Sunt convins ca asa este. Nici nu va imaginati ce bine imi este ca de trei ani nu ma mai uit la acest campionat de nivel fara cuvinte. Va doresc o mare rezistenta nervoasa.

Lup (4 comentarii)  •  17 iunie 2020, 16:17

Subiectul ar fi fost Duckadam.

17 Nentori Tirana (103 comentarii)  •  17 iunie 2020, 16:27

Scuze CFRika si Andrei, dar trebuie sa revedeti faza: Nedelcu se opreste si ridica miinile, sta bine infipt cu ambele ghete pe gazon iar Deac ii intra cu gambele in genunchi, deja in cadere, undeva la 45 grade. Fault Deac plus simulare dar galben ia Nedelcu. Deac si Costache nu au avut in toata partida un duel contact fara sa cada. De fapt *** i-a dat acea lovitura libera de la 18 m central lui Costache, pentru un strigat si o cadere, "rapidistul" n-a avut treaba cu mingea si nici nu l-a atins nimeni. --- Dar la Tanase cum a fost ? S-a impidicat un CFRica de minge, Tanase a recuperat mingea la 8 m de poarta si se indrepta sigur spre gol cind acelasi *** i-a dat galben ! De ce credeti voi ca a arbitrat *** cind numit era Petrescu ? Daca tot schimbi in ultima clipa arbitrul, fara motiv, atunci de ce nu cu Avram ori cu Kovacs – de departe cel mai de neinfluentat arbitru, unul care ar fi lasat jocul sa curga. Doar pentru ca tinarul si flamindul Hategan a arbitrat acea parodie de meci U Cluj – CFR 0:1 care s-a jucat cu 20 milione EURO pe masa !!! acesta n-ar trebui sa mai arbitreze nici un singur meci al CFR Cluj. De ani de zile cer sa investigheze cineva averea subita a discipolului lui Balaj facuta dupa meci si felul cum a intrat un neica nimeni fara nici o scoala ca Balaj in profituri imense din bisnita cu produse petroliere. Incercati si voi sa vedem daca puteti patrunde in mafie. Mie imi pare ca pe astia doi ii au cu ceva la mina. De fapt Balaj a fost cel care a salutat inlocuirea lui Petrescu, e si ciudat cum a stiut el inaintea tuturor. Hai macar sa-l intrebam pe Petrescu daca el stia ceva la momentul cind Balaj l-a anuntat pe Hategan.

Andrei F (97 comentarii)  •  17 iunie 2020, 16:35

@Simeone (11 comentarii) • 17 iunie 2020, 14:50 Nu cumva esti Simeone care a facut acest nume cunoscut in fotbal?!?!Altfel...ca sa te simti bine iti spun ca stelistii au loc cat incape sa fie si mai buni....Adica ce ei nu pot sa nu traga deloc la poarta ca febletele tale-jucatori adevarati!!!-de la CFR?Cu ajutorul tau am gasit explicatia de ce clujenii nu au avut suturi multe pe poarta.De buni ce sunt!!!Ca sa radem....Barcelona care are peste 10 suturi pe poarta in medie are jucatori tot slabi?----Cred ca voi o sa revolutionati fotbalul!!!Daca este bine sa nu tragi la poarta adversa atunci de ce sa nu excludem portile???

Cosmo (8 comentarii)  •  17 iunie 2020, 17:29

Au jucat destul de multe meciuri, iar cei de la CFR și-au cam dat seama ca nu trebuie sa joace mare lucru să-i bată pe fecebesisti. Asa ca prea multe nu sunt de spus. Next!

xstelu (14 comentarii)  •  17 iunie 2020, 19:19

Andrei F iar ai apărut maaaaah oropsitule pesedeu și beheheu? Tot nu te lași deloc? 🙂 I'al cu tine și p ăla de'si zice Ilie și dispăreți Gica contra!

gigi drobetanu (10 comentarii)  •  17 iunie 2020, 23:41

mie mi s-a parut c acest meci a fost o dovada clara a neputintei unora si a suficientei altora. daca suficienta se bazeaza pe valoare neputinta celorlati nu se poate trata. dan petrescu joaca un teatru nu foarte bun. se lamenteaza la tv ca echipa lui a jucat foarte slab dar in sinea sa face tumbe de bucurie ca va mai lua inca un titlu. pe merit de altfel. echipa vedetelor a mai primit o noua lectie despre cum pot fi batuti. ii lasi sa macine in gol. apropo: de cite meciuri nu mai reusesc gol impotriva lui petrescu? cam de mult! in rest toate bune si sanatate va doresc

Simeone (21 comentarii)  •  18 iunie 2020, 0:32

@Andrei F, Simeone e unul din cele doua prenume ale mele. Probabil ai dreptate, acești jucatori adevărați de la CFR nu au tras pe poarta ci din bun simt, au tras după jucatorii Fcsb știind ca o vor devia în poarta. Dacă vei viziona meciul încă o data îmi vei da dreptate. La acel capitol CFR conduce detașat. Nu am numărat suturile sa îți spun sincer, dar sunt destule. Păcat ca nu a fost în zona acest Popescu, poate scorul era mai mare.

Andrei F (97 comentarii)  •  18 iunie 2020, 9:16

@ Sincrone Nu este nimic în neregula cu numele...cel din fotbal activează la o echipă bazata tot pe apărare dar....parca a reușit un scor mare la ultimul meci!!! Jucătorii or fi fost certați pentru asta? Altfel mă minunez de logică dv..!!! Adică clujenii sunt atât de meseriași încât le iese când își propun să lovească cu mingea un adversar pentru a intra în poarta?!Totuși porțile adverse nu sunt o țintă mai lesne de nimerit?!?!Știi,la fel de meseriași au fost clujenii și cu Dedelunge...Un singur șut pe poartă...Poate de asta ofertele curg râuri pentru meseriasii favorizați de tine!

daniaania (2 comentarii)  •  18 iunie 2020, 12:21

De ce sunteti asa disperati si mereu aceeasi poveste cu victoria fcsb-lui? Deja ii plictisitor subiectul.Fcsb a disparut demult din peisaj, si oricum fotbalul de la noi. CFR a facut o figura frumoasa in EL, cam singura echipa de ani buni din liga 1. In rest ii apa de ploaie.

Observator (70 comentarii)  •  19 iunie 2020, 8:12

Dumnule Naum, l-ati avut ieri in studio pe burleanu si, din cate am vazut, nu l-ati pus la punct cum ar fi meritat; sunteti un tip inteligent si cultivat si ati mai beneficiat de experienta domnului Geambasu, dar ramane impresia ca presedintele a .... scapat ieftin. La acuzatia ca a fost ... parasutat in fotbal, burleanu a raspuns ca are la baza doua experiente: ca a fost fiul uni fotbalist cu peste 300 prezente in Divizia A si ca a fost junior pana la 18 ani! Scuzati-ma, insa cele 2 "experiente" nu valoreaza nici cat o ceapa degerata prin comparatie cu carierele lui Popescu si Lupescu, ultimul fiind si un membru important al UEFA, cu competente in managementul sportiv la nivel foarte inalt! Si eu i-as putea replica corporatistului ca joc fotbal mai des decat el, desi sunt mai in varsta; in plus, am si ... experienta de a fi scris despre fotbal (nu numai pe blogurile site-ului GSP)! De asemenea, nu l-ati taxat pe uzurpator cand a folosit doua vocabule/expresii gresite: "care" (in loc de "pe care") si "ca si presedinte", in loc de "ca presedinte"! Stiu ca dl. Geambasu amendeaza frecvent ultima forma de exprimare, dar ati fost prea gentili cu acest habarnist arivist! In fine, se pare ca i-ati permis sa divagheze si chiar sa deturneze sensul discutiei in mai multe momente, astfel incat ati ajuns in situatia de a incheia in pripa emisiunea! Sper ca data viitoare va fi mai bine si ca personajul in discutie va fi taxat dupa cum merita! O.

Observator (70 comentarii)  •  19 iunie 2020, 8:23

Tot ieri, v-ati referit si la problema corectitudinii in fotbal; concret, v-ati referit la reactiile starnite de modul in care Hagi a alcatuit echipa pentru meciul cu Chindia! Fara sa-i iau apararea lui Hagi, as veni cu un exemplu din ultramediatizata Bundesliga: dupa ce Dortmund a invins nemeritat (si fara sa-i fi folosit cele 3 puncte) la Dusseldorf (Fortuna lupta din greu pentru a evita retrogradarea), "s-a predat" acasa in fata echipei care a produs cea mai proasta impresie dupa reluarea competitiei, adica Mainz. Cu Bayern a pierdut la limita, din cauza unei executii de exceptie a lui Kimmich, insa cu fosta (si actuala) echipa a lui Maxim a pierdut cu 0-2! Stucan, care vede numai nereguli in fotbalul nostru, ar trebui sa aiba in vedere si ce s-a intamplat recent la Dortmund! O.

Simeone (21 comentarii)  •  19 iunie 2020, 9:20

Andrei, nu e vorba de logica, ci doar de ironie. Peste vreo 10 ani vei știi ce inseamna

Andrei F (97 comentarii)  •  19 iunie 2020, 14:52

@@Simeone (13 comentarii) • 19 iunie 2020, 9:20 Daca o sa mai fiu !!!!Sper sa nu stii despre ce vorbesc....Este un compliment....

Comentează