Theodor Jumătate

Vede întotdeuna partea luminoasă a sportului. Jumătatea plină a paharului, deși nu acceptă jumătățile de măsură

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Theodor Jumătate
Deziluzia naționalei îl afectează pe Stanciu

Nu tricoul galben, ci înfrângerile și atmosfera deprimantă l-au destabilizat psihic. El, Maxim și toți ceilalți au o revanșă de luat pentru a regăsi bucuria calificării.

La sfârșit de an, nu am avut nicio îndoială când am ales jucătorul anului. […]

...

În genunchi în fața dictatorului care te ignoră

Am nevoie de o pastilă împotriva durerilor de cap când citesc dedicația patetică a lui Șumudică pentru dictatorul Erdoğan. „Nu m-am întâlnit cu președintele, dar îl admir foarte mult. Am apreciat întotdeauna ce a făcut pentru această țară. Aș fi […]

...

Șumudică și trucul care seamănă cu un șantaj

Marius Șumudică, antrenorul revelației sezonului în Turcia, a fost dat afară de Gaziantep. E posibil? Da. Numai din cauza lui. A forțat ruptura ireparabilă. O are. Straniu mod de a te comporta când ești în vârf, printre cei mai buni.

[…]

...

Esența umilirii și întrebarea lui Demba Ba

„Ăla negru!”. Ce oribil sună! Pierre Webo nu are nume, nu e antrenor, e doar un nimic pentru Colțescu. Așa separă el oamenii. În cei normali și „ăia negri”. Și o face ca și cum ar fi ceva banal, intrat […]

...

Ironia lui Chipciu și lacrimile lui Dan și Cholo

Au fost mulți care-l condamnau și în timpul vieții. Pentru ei, arta creată de Diego, care a făcut oamenii fericiți la fel ca toate marile genii ale lumii noastre, e fără valoare. În ochii lor, Maradona înseamnă doar droguri, hoție […]

...

Cine l-a dat afară pe Bölöni!

Motivele pentru care Loți a fost concediat de Gent după doar 25 de zile sunt stupefiante

Permalink to Cine l-a dat afară pe Bölöni!
marți, 15 septembrie 2020, 3:06

Încă nu-mi vine să cred că Bölöni a fost demis de Gent după 25 de zile. Ce club procedează astfel? Alege un antrenor, unul important, ca Loți, campion al Belgiei cu Standard și care transformase Antwerp dintr-o nou-promovată într-o forță flamandă, semnează cu el un contract pe doi ani, cerându-i să ajute echipa într-un moment dificil, apoi îl concediază nicio lună mai târziu, după trei meciuri, unul câștigat.

Ce președinte spune la prima conferință că „ne cunoaștem de multă vreme, am avut o discuție foarte plăcută cu Laszlo în 2013 și mă bucur că, în cele din urmă, vom lucra împreună”, îl apără de criticile presei și îi promite transferuri, răzgândindu-se dintr-odată și rupând înțelegerea? Cu explicația „a fost greșeala mea, nu mă așteptam ca jucătorii și fanii să se opună atât de mult”. Nu înțeleg. Ivan De Witte îl descoperise pe Bölöni, aflase ce fel de om și antrenor este. În același timp, nimic nu îi era străin în vestiar. Știa cum sunt fotbaliștii săi, ce le place, ce vor. Realiza că, după un Jess Thorup de care se atașaseră, dat afară brusc, după două etape, ar putea respinge mâna forte a românului.

Het Laatste Nieuws scrie că jucătorii nu l-au plăcut din prima zi pe Loți. Cine? Kums, Iaremciuk, Kleindienst, Dorsch și Núrio Fortuna? E rău de tot dacă ei pot impune sau refuza un antrenor ca Bölöni! Și unii se plâng că Messi nu l-a acceptat pe Quique Setién. Amuzant, nu? Enervant de amuzant.

I s-a mai reproșat, printre altele, că nu a mai dorit un antrenor pentru tehnica șutului la seniori, spunând: „Eu trăgeam bine la poartă. E ușor. Închizi ochii și dai în minge!”. Acesta e stilul lui Loți, glumea, nu se putea supăra cineva doar pentru replica lui. Cât despre ideea de a-l avea pe Thomas Matton, 34 de ani, fost mijlocaș ofensiv belgian, ultima oară la Gent, retras în 2017 din cauza unor accidentări, ca expert în tehnica șutului… I-a cerut să se ocupe de juniorii U16. Normal. Ei aveau nevoie mai mult să învețe să tragă la poartă. O decizie logică.

Gent pierde dacă nu îl mai are pe Bölöni. Belgia pierde. El își va mai găsi echipă chiar și la 67 de ani. Nu e un pas înapoi dacă te refuză jucătorii lui Gent, pentru că jucătorii lui Gent nu reprezintă un etalon. În fotbalul mondial, nimeni nu a auzit de Dorsch și Núrio Fortuna. Nu există.

Comentarii (53)Adaugă comentariu

nebulaEXE (12 comentarii)  •  15 septembrie 2020, 15:14

ai mai facut un articol in genunchi despre boloni acum vreo 2 saptamani, cand s-a zvonit prima data ca e pe faras. lumea e stupefiata de metodele primitive de antrenament ale lui loti. omul e total depasit. ii iei apararea orbeste, iar toti de pe aici suntem prosti. toti. suporteri, jucatori, conducatori. numai boloni e bun, ca a luat titlul cu standard (de parca ar fi singurul). ai vazut ce echipa avea standard? luau titlul si fara antrenor. ti-ai luat masura de jurnalist cu ultimele doua articole de opinie despre boloni. nu esti nici macar jumatate

Gogu (2 comentarii)  •  15 septembrie 2020, 15:35

Boloni e mai mult decat depasit ca antrenor, e o religva. Il face pe Multescu sa para holtei. De mult nu am mai vazut un articol atat de prost scris, nici presa comunista nu il elogia atat pe Ceausescu. Prolema cu Boloni, in afara de faptul ca au trecut cel putin 20ani pe langa el fara sa-si dea seama, este caracterul deplorabil si aroganta nejustificata.

Buratino (1 comentarii)  •  15 septembrie 2020, 15:36

nebulaEXE, cum a scris si autorul articolului.....tu nu existi. Ce ai realizat in viata de judeci persoane care au un CV pe 10 pagini. Tu in schimb, pe o foicica.

Pentru NebulaExe (1 comentarii)  •  15 septembrie 2020, 15:58

Tu de unde stii ce metode foloseste el? Ai lucrat cu el? Nu inteleg de unde atata incredere in supozitii:)

MACARIE (1 comentarii)  •  15 septembrie 2020, 16:18

Da, Boloni isi merita soarta !Chiar daca acei jucatoti care l-au demis sunt no name-uri, au tot dreptul sa saboteze pe cineva atat de dificil si antipatic cum e Boloni !Nu se mai poate in zilele noastra cu astfel de metode si cu stilul acesta rigid si super doct! Boloni are ceva antyipatic, ce il caracterizeaza, pe persoana fizica, ca sa ma exprim asa ! Nu-l compatimesc absolut deloc, si-o face cu mana lui proprie si personala!

Flotop (1 comentarii)  •  15 septembrie 2020, 16:23

@nebulaEXE, dar la câte antrenamente de-ale Lui Bölöni ai fost tu?

uliundkarlheinz (1 comentarii)  •  15 septembrie 2020, 16:25

Urmaresc indeaproape fotbalul belgian si trebuie sa va dau dreptate. Conducerea a fost santajabila inainte de meciurile CL si a ales sa-l concedieze pe antrenor. Ceea ce este stupefiant avand in vedere ca metoda de lucru si conceptul de joc al antrenorului erau bine cunoscute conducerii. Vom vedea fiecare unde va ajunge!

Pavel (4 comentarii)  •  15 septembrie 2020, 17:32

Loti al tau este complet depasit, de aceea i-au dat servit. Fosile de acest gen, n-au ce cauta in fotbalul de astazi.

alinsav (4 comentarii)  •  15 septembrie 2020, 17:49

Indiferent de metodele de antrenament ale lui Boloni normal nu este in nici un caz sa dai afara un antrenor dupa doar 3 etape, asta spune mai multe despre conducatorul lui Gent. Desi ma indoiesc ca un antrenor care nu a somat ci a antrenat in ultimii ani in prima liga din Belgia cu rezultate chiar peste potentialul echipei antrenate poate avea metode invechite. Boloni nu pare genul de antrenor invechit si care nu se informeaza ce e nou si modern in fotbal, e un profesionist si un om foarte inteligent si corect cu fotbalul, drept dovada stau campionatele si cupele castigate de el in Portugalia si Belgia, mai avem alt antrenor roman care are performantele astea? Sunt foarte surpins de cata rautate este in comentarii ...

nebulaEXE (12 comentarii)  •  15 septembrie 2020, 17:53

nu sunt supozitii. inclusiv jucatorii au spus treaba asta. si nu inteleg de unde atata neincredre in ceea ce relateaza presa (lasand a o parte ce-au spus jucatorii). s-a bagat si buratino cu retorica a la firea. e fotbal, nu rocket science. boloni n-a realizat absolut nimic in afara ca a facut bani dintr-un joc. putea sa fie joc de table, de carti, de rummy etc. prea multe aprecieri pentru niste capete seci (nu e cazul lui boloni aici) care au stiut sa dea cu picioru in minge.

motrescu mihai (1 comentarii)  •  15 septembrie 2020, 18:04

Pentru Gogu si NebulaExe; crede cineva cu adevarat ca Boloni e depasit la varsta lui, ori ca nu e la zi cu noutatile din fotbalul mare?...ma indoiesc,cunoaste meserie ,presteaza 16 ore pe zi ,mananca fotbal pe paine la micul dejun,pranz si cina.Ar fi doua probleme legate de el.Intai de toate,nu-i suferit de o gramada de romani,nationalisti de altfel,care nu-i iarta originea si nici reprosurile adresate unor personalitati de la noi,Hagi,Contra,Becali,ori unor tineri fotbalisti gen Coman,Man,Ianis Hagi. Si apoi stilul de a antrena.Toata lumea stie ca nu accepta compromisuri,rabat de la munca,joc,disciplina,viata extrasportiva ,efort sustinut,adica exact ceea ce unii fotbalisti nu concep.Tare-s curios ce-o sa faca Gent cu urmatorul antrenor.De fotbalisti n-am ce sa spun ,nu-i cunosc,oricum nu-s cine stie ce piese,altfel jucau la Arsenal,Barcelona,A.C. Milan ori Juventus.Xave?

motanul incaltat (39 comentarii)  •  15 septembrie 2020, 19:37

Echipele belgiene nu conteaza atunci cind il dau afara pe Ianis. Si pe Stanciu . Si pe Chipciu. Si pe Vatajelu. Si pe Boloni.... Nu conteaza nici cind o elimina pe Viitorul la 5 goluri diferenta.... Tot ce conteaza este ca suntem Dacii Liberi. *** off in rest.....

Ioshca (2 comentarii)  •  15 septembrie 2020, 21:03

@gogu,esti complet *** taticule !relicva iti spune ceva ?holtei =celibatar ,care poate avea si 80 de ani ,daca si la fotbal esti la fel de priceput ca la limba romana...mai bine lasa-ne !!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Romeo (1 comentarii)  •  15 septembrie 2020, 21:07

Pt latraii care il trimit pe.boloni la gunoi... e batran?Lucescu sau Ferguson cum sunt??? De unde stiti voi cum.antreneaza Boloni??A-ti fost la el.in vestiar???? Luati-o usor spre.miuta voastra de duminica spre un teren de 10 m.unde dupa 15.minute va.vomitati rinichii din voi si nu va mai dati cu parerea desore un sport la care va pricepeti doar din fotoliu dupa 10 beri baute.

Lulu (1 comentarii)  •  15 septembrie 2020, 21:08

Bree sparangele...Laci nu e rumin bree...baga bine la cap

Faint harted (1 comentarii)  •  15 septembrie 2020, 21:20

Pentru expertii care-l critica pe Loti . Oare stiti cumca cine l-a descoperit pe Cristiano Ronaldo si cu ce metode de antrenament , de a ajuns cel mai bun din lume ?????

Red Fan (3 comentarii)  •  15 septembrie 2020, 21:27

Sunt convins ca cei care il criticati din toate partile pe Boloni , sunteti "miscati" de un sovinism pur romanesc ! Restul , e can-can !

Fara dezinformare (2 comentarii)  •  15 septembrie 2020, 22:22

Heee, heeee, Boloni a fost dat afara de la Gent, restul e calcan.

Gica paraleu (1 comentarii)  •  15 septembrie 2020, 23:47

Locul fosilei asteia este la muzeu. Excelenta vestea demiterii dupa numai 25 zile, s-au convins repede cate parale face.

nebulaEXE (12 comentarii)  •  16 septembrie 2020, 0:01

Gent a castigat in calificarile CL in seara asta. Cu Boloni luau 5.

Resiteanu’ Exilat (1 comentarii)  •  16 septembrie 2020, 1:57

Bine zis, Theodor. Laszlo Boloni a fost un mare jucator, a devenit un mare antrenor si a ramas un mare OM. Dar problema sta in in fotbalisti (care, in general, nu sunt cunoscuti pentru inteligenta) si o parte a publicului (cu un IQ scazut). Oare cati dintre cei care comenteaza aici sau in alta parte sunt amatori de opera? Cati dintre ei au urmarit cei trei tenori? Boloni este un om cultivat, exchilibrat. El nu poate fi comparat cu indivizi ca de exemplu C. Dinu, M. Lucescu sau acel antrenor roman care agreseaza jucatorii.
Numai bine!

VN (1 comentarii)  •  16 septembrie 2020, 3:54

Salutari, Scriu acest comentariu in ideea ca am practicat si eu acest minunat sport, fotbalul, vreo 15 ani, cu placere si cat-de-cat succes, deci cred ca am o parere avizata. De proba am si-o mica inregistrare, cam tarzie, dar asta e: youtu.be/74GRJuyOJIA Ceea ce vreau sa spun este ca, asa-n general, antrenorul de fotbal n-are o contributie importanta la succesul echipei, asa cum o au jucatorii, si-n special cei meseriasi. Cu cel putin un jucator meserias, iti poti permite s-alegi orice antrenor, nu si invers. Oricat de artist e antrenorul, fara jucatori e nimic. Practic o echipa de fotbal poate juca fara antrenor. Asadar, acei jucatori de la Gent au facut legea, mai ales ca Bölöni abia venise. Pe deasupra si fanii-s contra lui. Pacat ca nationala României nu incepe (de cativa ani buni) cu Budescu si chiar Tamas, probabil din cauza antrenorului, poate prea orgolios, oricare-ar fi.

Strugurel activ (1 comentarii)  •  16 septembrie 2020, 5:49

Salutare, foarte multa rautate in multe comentarii

Zagna (4 comentarii)  •  16 septembrie 2020, 8:03

Arogantza si-a intors fatza... Mereu a criticat balcanismele din fotbalul romanesc, iar acum a fost demis in stil... balcanic ! Cred ca a sosit pensionarea.

Alex One (7 comentarii)  •  16 septembrie 2020, 11:26

Te pomenesti ca a plecat cu banii pe intregul contract.

bazileon (2 comentarii)  •  16 septembrie 2020, 12:29

Mult sovinism si ignoranta. Dar, deh, noi suntem Romani!

Barbu (1 comentarii)  •  16 septembrie 2020, 12:43

Respect celui care l-a dat afara *** asta.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Macri’s (1 comentarii)  •  16 septembrie 2020, 12:55

Spre deosebire de multi comentaci de pe aici, Boloni a facut o facultate adevarata, pe bune (nu pentru ca era fotbalist), pe vremea cand o facultate de medicina nu se absolvea oricum. Nu Valahia, nu Cantemir, nu Spiru... Tipul e foarte inteligent si aplicat, deci nu poate fi banuit ca a ramas in urma cu fotbalul. Mai ales de unii care nu l-au vazut la treaba.

Fara dezinformare (2 comentarii)  •  16 septembrie 2020, 13:12

O veste excelenta, locul lui Boloni este la muzeu. La pensie, tataie!

Titel (1 comentarii)  •  16 septembrie 2020, 13:22

Il vrei antrenor la UDMR? E liber, ca pasarea cerului.

Gigi Pastrama (4 comentarii)  •  16 septembrie 2020, 14:35

Notre respect, monsieur president! Il vrei la FÎCÎ DÎDÎBÎ PÎCÎHÎ?

Eugen Qy (1 comentarii)  •  16 septembrie 2020, 14:57

Boloni, asa arogant si rigid cum e el, da lectii de fotbal, multor fotbalisti destoinici. Tot el poate da lectii de limba romaneasca, multora dintre scriericii de serviciu din diferite redactii, ca sa nu mai spun de scriericii platiti sa faca audienta prin comentariile lor, dusmanoase, ori rautacioase, perfide, agramate, sau ignorante de-a-dreptul ! Atata timp cat are cu se mandri ca antrenor si mai ales atata timp cat nu si-a facut tara de ras ca multi alti compatrioti de ai nostri plecati in Occident la talharit, furat, violat, pestuit, cersit si altele asemenea, ar trebui ca pana si "DACII liberi" sa il respecte ca ROMAN ca nu s-a dezis vreodata de tara noastra ci a reprezentat-o cu cinste pe plan international ca sportiv si ca antrenor de sportivi !P.S. Chiar e bun meserias chiar si ca dentist, asa incat cu atat mai mult ca antrenor !

fapta buna (1 comentarii)  •  16 septembrie 2020, 15:54

Un lucru ie sigur: Boloni a fost DAT AFARA de la Gent, dupa numai 25 zile. Restul ie calcan.

bal mascat (1 comentarii)  •  16 septembrie 2020, 16:13

Muzeul Antipa il asteapta sa fie impaiat si expus publicului.

folloni (1 comentarii)  •  16 septembrie 2020, 16:54

Femeia de servici l-a dat afara si daca era putin viglienta, nici nu-l lasa sa intre. Il vrei la FÎCÎ CÎFÎRÎ?

Coco (2 comentarii)  •  16 septembrie 2020, 17:06

Dupa ce am citit articolul asta...am zis sa mai verific inca o data...La cum este scris acest articol, ma gandeam ca poate e vorba de Fabio Capello, Mourinho sau Guardiola...Se pare ca totusi e vorba de Boloni, antrenorul supraevaluat al nostru(sau ma rog, daca il intrebati pe el, al altora). Stimate domn Theodor Jumatate, dvs va mai aduceti aminte de la ce antrenor a inceput dezastrul/caderea echipei nationale a Romaniei? Parca il chema tot Boloni, tot Ladislau, si avea cu 20 de ani mai putin, dar ifosele erau la fel de mari ca si acum, iar la carma nationalei a "rezistat" tot cateva meciuri, reusind extraordinara "performanta" de a nu juca nimic intr-o perioada in care Romania avea fotbalisti colosali. A pierdut fara drept de apel cu Italia (3-0 si 2-0), in conditiile in care in vara aceluiasi an, Romania jucase la Euro 2000 un meci palpitant cu aceeasi Italie, sub bagheta exceptionalului Ienei (da, am pierdut si atunci, cu 2-0, dar uitati-va la meciuri si veti intelege ce diferente uriase au fost). Mai mult decat atat, ca sa va improspatez memoria, a reusit "performanta" de a invinge in acele preliminarii pe Lituania cu "neverosimilul" scor de 1-0 in, ATENTIE, minutul 90, la noi acasa! Asta e marele antrenor Boloni? Daca da, inseamna ca ori aveti standarde foarte scazute, ori sunteti prieten sau apropiat al stimabilului antrenor roman care se considera maghiar si care si-a dovedit caracterul (sau mai bine zis lipsa acestuia)atunci cand in mijlocul acelorasi preliminarii ne-a parasit pentru mai multi bani. Ce e drept, ne-a facut un bine,ca la cum ajunseseram sa jucam, poate nu mai prindeam nici locul de baraj daca ramanea "maestrul" selectioner. Eu nu zic ca e normal sa dai afara un antrenor dupa 3 etape cum a patit Boloni acum, insa la ce caracter dificil are si la ce metode ciudate (fapte confirmate de multi din fostii sai fotbalisti), cred ca mirarea dvs, domnule Jumatate, nu este tocmai justificata. Inchei prin a spune ca, in opinia mea, Boloni este mai jos ca CV, si probabil si ca valoare, chiar si decat alt "reputat" antrenor care a fost candva ridicat in slavi, adica Cristoph Daum. La ciudatenie si la aroganta sunt foarte asemanatori. Chiar si la...contraperformante...desi, cum ziceam mai sus, Daum a realizat totusi ceva in tineretea sa ca antrenor, pe cand Boloni a reusit sa obtina ceva doar la echipe la care oricum obtineau si obtinusera si au mai obtinut si altii...

gio (16 comentarii)  •  16 septembrie 2020, 19:51

@nebulaEXE @Gogu Ideea ca Boloni ar fi "depasit" mi se pare deplasata, ridicola, de unde asa concluzie? Boloni vine de la Antwerp unde a preluat o echipa nou promovata si cu care a terminat in ultimii 2 ani pe locul 4 si s-a calificat in finala Cupei, pe care nu a mai apucat s-o joace, deci ca rezultate nu e defel depasit, dimpotriva a facut din *** bici la Antwerp. Cat despre Standard, a castigat unul din cele 2 titluri ale echipei din ultimii 37 de ani, la fel la Sporting a luat unul din cele 2 titluri din ultimii 40 de ani, o fi rau? Acuma asta cu "depasitu" pare sa vina din reclamatilor unor jucatori care nu s-au acomodat cu cerintele antrenorului, e treaba lor ce declara, dar voi de unde stiti ca antrenamente lui sunt "depasite", v-a antrenat Boloni? Pe Anwerp i-a antrenat f bine, rezultatele spun totul.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

MZM (16 comentarii)  •  16 septembrie 2020, 20:18

Dupa castigarea de catre Steaua, in 1986, a Cupei Campionilor Europeni, toti jucatorii, foarte fericiti, au declarat cat de mult au luptat, cat de greu a fost, ce a facut fiecare pentru a castiga finala etc., adica lucruri normale, obisnuite si corecte. Boloni, insa, a facut o declaratie absolut naucitoare, de un fair-play desavarsit: „Datorez echipei Steaua cea mai mare implinire din activitatea mea de jucator, imi pare rau ca am ratat penalty-ul si ii multumesc in mod special lui Duckadam ca a reparat greseala mea”. Toata stima, Loți, orinde te-ai afla!

Paraschiv (4 comentarii)  •  16 septembrie 2020, 20:38

Zici Boloni si ***, omul este obiect de muzeu. Presedintele lui Gent si-a dat seama la timp, respect pentru justa decizie!

belane (1 comentarii)  •  16 septembrie 2020, 20:41

Articolul are un mesaj corect dar cand citesc unele comentarii despre cum Boloni este depasit imi reamintesc cum cantitatea de frustrare personala in societatea asta este la cote maxime. Boloni este un antrenor de la bun spre f. bun, ceea ce ii lipseste dansului ca sa fie exceptional este acea capacitate psihologica de a detensiona anumite situatii, are o incapatanare alimentata de un orgoliu justitiar care probabil desi ii da dreptate in multe situatii uneori nu face decat sa strice relatiile cu cel la adresa caruia i se aplica comportamentul.

Ciuciu (1 comentarii)  •  16 septembrie 2020, 21:08

Tataia Bolonia fost dat afara dupa numai 25 zile, restul ie calcan.

Gio (16 comentarii)  •  16 septembrie 2020, 21:27

@Coco Caderea nationalei incepe cu mandatul lui Hagi care a ratat barajul cu Slovenia, nu cu Boloni. Loti a lasat echipa pe 2 in preliminarii cu 4 victorii si 2 infrangeri cu Italia, aproape calificata la baraj, chiar a fost laudat pentru felul in care incepuse reconstructia dupa retragerile greilor Hagi, Popescu, Petrescu, Lupescu sau Belo, in locul lor lansadu-i pe Radoi, C Munteanu, Codrea sau M Niculae. A pierdut cu Italia dar si tu remarci ca Italia ne batuse si la Euro (2-0) si atunci il aveam pe Hagi si te contrazic, deci e culmea sa-l acuzi pe Boloni ca a pierdut cu Italia, pai citeste ce jucatori avea Italia si ce jucatori aveam noi. Aia cu Lituania ca am castigat in min 90 sper ca e gluma, Hagi a facut 1-1 cu Georgia acasa, o fi fost mai bine?

banciu (1 comentarii)  •  16 septembrie 2020, 21:41

Hee, heee, de rasul curcilor, trimis la plimbare dupa mai putin de o luna.

Coco (2 comentarii)  •  16 septembrie 2020, 23:20

@Gio Meciul cu lituania din pacate nu a fost o gluma, a fost real, abia i-am batut pe acei indivizi, intr-o vreme deloc departe de momentele cand jucam in picioare la orice ora acel tip de echipa. Eu imi amintesc ca echipa antrenata de Hagi a jucat exceptional atat in meciurile de baraj cat si in meciul de la Budapesta. Ca la baraj nu ne-a ajutat rezultatul final asta e alta discutie, insa echipa juca fotbal! Nu cred ca rolul antrenorului este sa bage mingea in poarta. Uitati-va la nr ocaziilor create in meciurile de baraj sub comanda lui Hagi si uitati-va apoi la orice meci al nationalei lui Boloni si poate o sa intelegeti ce zic totusi...Cat despre meciul cu Georgia, sper ca e o gluma. Altminteri nu cred ca puteti compara partida cu Lituania, care era practic startul unei campanii de calificare, cu meciul cu Georgia care nu mai avea nicio miza...Dl Boloni , ca antrenor, nu se va putea niciodata, oricat de mult ati vrea dvs sau dl Jumatate, cu antrenorii care au facut ceva pentru Romania : Iordanescu, Ienei, Piturca sau Lucescu...Dl Boloni din pacate doar beneficiaza de marketing...cu tot respectul pe care il port pentru ceea ce a insemnat a jucator...

Gio (16 comentarii)  •  17 septembrie 2020, 0:28

@coco Sunteti subiectiv. Meciul cu Lituania a fost primul dupa Euro, reconstructia incepuse, Boloni a invins greu dar a invins. Acei “indivizi” care trebuiau umiliti la scor dupa parerea dvs au smuls egaluri Ungariei si Italiei. Daca tot ati pomenit de Piturca intre antrenorii magici ai Romaniei stiti cate victorii de uitat cu 1-0 a obtinut in fata unor echipe obscure? Sau ce fotbal meschin de uitat ne livra? Sau cum a pierdut 0-3 cu aceeasi Lituanie? Boloni chiar imbunatitse jocul, imi amintesc 2-0 cu Ungaria la Bucuresti a fost un joc foarte bun, probabil gasiti rezumatul pe youtube daca l-ati ratat atunci. Vad ca apreciati jocul lui Hagi de la Budapesta scor 2-0 ca find “exceptional”, de 2-0, cei drept acasa, nu ziceti nimic. Acuma dati-o incolo de treaba cum puteti aprecia o infrangere 1-2 cu Slovenia ca fiind o prestatie “exceptionala”? Sau jocul haotic de acasa 1-1 cand se calcau atacantii pe picioare sa fi fost chiar “exceptional”? Cat despre palmaresul de antrenor al lui Boloni puteti sa-l consultati, nu e chiar de colea campion cu Belgia sau Portugalia cu echipe care castiga 1 titlu la 20 de ani, sau locurile 4 cu Antwerp pe care a luat-o ca nou promovata.

IMGB (2 comentarii)  •  17 septembrie 2020, 4:41

Un scamator Boloni asta !

gelu (1 comentarii)  •  17 septembrie 2020, 19:21

O chifla de antrenor, de aia a fost data fara, pensionarul asta. Il vrei la FÎCÎ CÎFÎRÎ sau la FÎCÎ DÎDÎBÎ PÎCÎHÎ?

Dudu Plumbescu (1 comentarii)  •  18 septembrie 2020, 13:18

ÎHÎ, ÎHÎ a fost dat afara, o decizie inteleapta a presedintelui, bravo la el!

nebulaEXE (12 comentarii)  •  18 septembrie 2020, 20:01

am cautat pe google si the odor 1/2 este un jurnalist de casa al lui loti boloni. mai e inca unu care ridica osanale frecvent. un anume tudorache, din ce am gasit. baietii nu sunt jurnalistii, sunt PR-isti

Comentează