Theodor Jumătate

Vede întotdeuna partea luminoasă a sportului. Jumătatea plină a paharului, deși nu acceptă jumătățile de măsură

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Theodor Jumătate
Deziluzia naționalei îl afectează pe Stanciu

Nu tricoul galben, ci înfrângerile și atmosfera deprimantă l-au destabilizat psihic. El, Maxim și toți ceilalți au o revanșă de luat pentru a regăsi bucuria calificării.

La sfârșit de an, nu am avut nicio îndoială când am ales jucătorul anului. […]

...

În genunchi în fața dictatorului care te ignoră

Am nevoie de o pastilă împotriva durerilor de cap când citesc dedicația patetică a lui Șumudică pentru dictatorul Erdoğan. „Nu m-am întâlnit cu președintele, dar îl admir foarte mult. Am apreciat întotdeauna ce a făcut pentru această țară. Aș fi […]

...

Șumudică și trucul care seamănă cu un șantaj

Marius Șumudică, antrenorul revelației sezonului în Turcia, a fost dat afară de Gaziantep. E posibil? Da. Numai din cauza lui. A forțat ruptura ireparabilă. O are. Straniu mod de a te comporta când ești în vârf, printre cei mai buni.

[…]

...

Esența umilirii și întrebarea lui Demba Ba

„Ăla negru!”. Ce oribil sună! Pierre Webo nu are nume, nu e antrenor, e doar un nimic pentru Colțescu. Așa separă el oamenii. În cei normali și „ăia negri”. Și o face ca și cum ar fi ceva banal, intrat […]

...

Ironia lui Chipciu și lacrimile lui Dan și Cholo

Au fost mulți care-l condamnau și în timpul vieții. Pentru ei, arta creată de Diego, care a făcut oamenii fericiți la fel ca toate marile genii ale lumii noastre, e fără valoare. În ochii lor, Maradona înseamnă doar droguri, hoție […]

...

Profită, Dan! Go west! 

Poate că a venit timpul ca, după o nouă victorie mare în Ligă, Petrescu să antreneze într-un campionat puternic. Departe de China și zona arabă

Permalink to Profită, Dan! Go west! 
miercuri, 14 august 2019, 12:58

Acesta este Dan Petrescu. Când e criticat mai mult, uneori chiar asediat, iese la atac și se bate cu toți de unul singur. Și cu ziariștii, și cu analiștii, și cu ceilalți antrenori, și cu foștii săi coechipieri.

Toți îi sunt dușmani, crede el, și intră în război avându-l ca model pe José Mourinho. La fel ca Mou, are și răspuns pe teren. Câștigă. Câteodată, împotriva tuturor calculelor și în stil de mare echipă, deși nu a avut niciodată o mare echipă, precum José.
El și-a transformat jucătorii, făcându-i să-și depășească limitele cu mult. A doua victorie uriașă în Scoția. După Rangers, a devorat și Celtic! Cu cine? Cu Unirea Urziceni și CFR Cluj, în Champions League.

În fiecare week-end, în fiecare meci, de campionat sau cupe europene, ne arată cât e de bun. Ca antrenor, e poate mai valoros decât a fost ca fotbalist. Inteligent, ambițios, excelent motivator și excesiv de exigent. E un lider, mai mult decât a fost pe teren.
Dar ceva nu se potrivește în cariera lui. Distonează. Cândva, a jucat în Serie A și Premier League și a fost foarte bun. Să nu uite asta de fiecare dată când se duce în Golful Persic pe ruta Doha – Dubai sau în China, pentru a retrograda cu Guizhou Hengfeng. Semnând pentru Al Arabi, Al Nasr sau Hengfeng, regresează. Creează și distruge ceea ce creează.

E timpul să profite de imaginea lui și de această victorie frumoasă de la Glasgow. Să privească spre Vest, nu spre Est. Să caute un club demn de el. Nu va fi Chelsea, dar de ce n-ar putea fi Celtic, dacă tot a învins-o? E peste Neil Lennon. Sau Newcastle, pentru că Steve Bruce nu va fi niciodată mai bun ca el. Sau orice altă echipă din fotbalul de elită. Crystal Palace, Fulham, oricare. Și nu neapărat Marea Britanie, deși acolo îl poartă visul lui.

Ne spune că, de-a lungul timpului, a mai primit asemenea oferte. Acceptă-le, Dan! Chiar și pentru un salariu mai mic, acceptă-le! Timpul trece și vei vedea, la un moment dat, că punctul maxim al carierei a fost prima ligă rusă, la Kuban și Dinamo Moscova. Și e puțin pentru tine.

Comentarii (51)Adaugă comentariu

Emilian (9 comentarii)  •  14 august 2019, 13:10

Cred ca Petrescu a ratat momentul cand era "pe val" pentru a prelua o echipa din vest. Pe de alta parte eu nu inteleg atitudinea lui, de parca s-ar afla intr-un razboi permanant (cu presa, cu arbitri, cu publicul etc.)! El are niste frustrari, parca mereu trebuie sa dovedeasca ceva, si chiar nu cred ca e cazul. Cred ca inainte de a merge la un club din Vest, el trebuie sa ajunga la o atitudine pozitiva, la o reconciliere ci sine insusi si cu cei din jur.

nic (2 comentarii)  •  14 august 2019, 13:21

sa speram ca ajunge CFR in grupele CL .

Tap ISPASITOR (1 comentarii)  •  14 august 2019, 13:24

Mai *** Clujul e in vest si nu e in Romania ci in Transilvania mare diferenta

George (1 comentarii)  •  14 august 2019, 13:24

Un articol foarte bun ! Sper sa il citească și cel căruia îi este destinat.

Nicolae (1 comentarii)  •  14 august 2019, 13:35

Da de ce să plece ,lasă-l să facă treabă în continuare pentru CFR Cluj ,pentru România, atâta știți, să plece spre vest !!!

Liviu12 (29 comentarii)  •  14 august 2019, 13:35

E rasunator numele de Celtic. Ca doar numele le-a ramas din ceea ce erau candva. Valoric sunt la pamant. Cum erau si cei de la Rangers acum 10 ani. O echipa precum Krasnodar era mult mai greu de eliminat, dar multi oameni mai in varsta intreaba daca sunt azeri sau armeni.... Nu mai vorbim de PAOK, dar o auzim atunci pe aia veche cu grecii si turcii pe care ii bateam inainte si treziti la doua noaptea. E mult mai greu sa bati un Gent sau Genk decat Marele Anderlecht, dar pe cine e mai rasunator sa bati?! Unde sa se duca Dan in vest? Poate in Ungaria ca si acolo tot vest e. Ce sa faca acolo? Acolo merge circul lui obisnuit? Acolo merge sa-i injuri pe toti de pe banca? Acolo merge sa faci scandal cu arbitrii dupa fiecare meci? Merge si sa incepi scandalul dinaintea meciului cu replici de gen... ma tem ca arbitrii or sa ne fure? A mai fost Dan prin straini (in vest doar in Polonia* si a lasat impresie proasta peste tot. Merge si asa, daca esti vreum Mourinho, cu nume serios in spate, cu palmares urias... nu Dan Petrescu care spulbera tot intr-un campionat ajuns la nivel de sate, unde comunele bucurestene joaca derbyuri de prima liga si unde justitia romana a contribuit la distrugerea sportului. Aici e Dan mare! In astfel de conditii, unde parca suntem dupa razboi si am adunat cateva echipe sa facem un campionat... ce am gasit pe ici pe colo.

Dan (1 comentarii)  •  14 august 2019, 13:38

Excepțional articol. Chiar uriaș, în contextul în care Dan de România îl va punea în practică. Sunt mândru de Dan Petrescu și felicit din suflet semnatarul articolului. Bursucul poate fi în viitor mai mare decât Îl Luce!

drucker (1 comentarii)  •  14 august 2019, 13:38

Dar cine e Theodor Jumatate ?

Dragoș (1 comentarii)  •  14 august 2019, 13:39

Dar CFR Cluj nu este destul de...vestic pt gustul dvs., dom'Jumătate??? Hop țop...plecați în alte țări! Halal dragoste de țară...

Campion (1 comentarii)  •  14 august 2019, 13:45

Iarta-ma domnule jumatate xiarist, dar pentru voi Bursucul e deja in vest. Departe de China, lumea,araba si coruptia orientala cu radacini istorice la Stambul.

gioni (2 comentarii)  •  14 august 2019, 13:49

retrage articolul *** iarasi un articol anti cfr sati fie rusine

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Isti (1 comentarii)  •  14 august 2019, 13:50

Vorbeste invidia din autor :) Hahaha!! Lasa, ca e bine la CFR. Sa obtina performanta acasa, nu in vest.

gioni (2 comentarii)  •  14 august 2019, 13:55

retrage articolul *** sati fie rusine ***

CFR4x4 (1 comentarii)  •  14 august 2019, 13:57

Hahaha..dintr-odata va pasa voua de valoarea lui..acum l-ati descoperit si apreciat pe Petrescu..Acum 3 saptamani era praf,juca urat..distrugea valorosul fotbal valah.. acum va doriti sa plece,doar sa scapati de el..va sta in gat.. :) Am o veste proasta pt voi: beti multa apa,caci o sa va va stea in gat mult timp de acum..

Andy (1 comentarii)  •  14 august 2019, 13:57

Gandire de ... ***. Care-i treaba cu ,,profita Dan, du-te spre vest''? Cu o gandire de genul asta si indemnati de mesaje de acest tip peste 4 milioane de-ai nostri au luat-o spre vest. Ce-ati spune ca indemnurile sa fie de genul stai pe loc Dane si lupta-te pentru ca liga in care activezi sa se joace pe bune, in meciuri tari astfel incat nivelul sa creasca si macar echipele de pe la noi sa ajunga la calificare directa in grupe (nivel la care au fost, astfel ca nu-i imposibil). Cand nivelul de pe la noi a ajuns atat de jos sigur ca sarantocii considera meciuri de genul celui de aseara o minune. Reveniti cu PICIOARELE PE PAMANT (vorba fotbalistului educat). Sunt doar preliminarii. Si mai au o echipa de eliminat pana in Liga. Deac zicea c-a intrat in istorie, alaturi de Esca. Asa gandeste un ,,profesionist'' care vrea macar sa prinda primavara europeana ...

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Dan (1 comentarii)  •  14 august 2019, 13:58

Dar nu mai bine ramane el in tara si face performanta aici? De ce sa plece??

Petrescu (2 comentarii)  •  14 august 2019, 14:00

Sigur,in stilul gazetei si a sefului tau,Ioanitoaia,nu te puteai abtine in a-l critica pe Dan. ***

caneto (1 comentarii)  •  14 august 2019, 14:17

De ce să caute un club din fotbalul de elită când este antrenor la o echipă din cel mai de elită fotbal, Champions League? :)

Campioana CFR (3 comentarii)  •  14 august 2019, 14:22

Da, ar trebui sa mearga sa antreneze intr-un campionat puternic din vest. Dar, doar dupa ce mai castiga cateva campionate cu CFR si il duce pe cioban in culmea disperarii! Sa piarda bani si sa desfiinteze FCSB ! Sa dispara definitiv din fotbal acest cancer! Nu exista zi fara sa dati stiri cu cel mai mare sportiv al tarii: ciobanul puscarias!

daniaania (1 comentarii)  •  14 august 2019, 14:40

Nu te ingrijora, va pleca cand este momentul in Europa. Acum vrea cu CFR sa obtina glorie si performanta. Este cel mai bun antrenor roman al momentului, iar Hagi este invidios pe el, se vede. CFR va castiga campionatul din nou, au profesionisti pe acolo care isi doresc mai mult.

Unu’ (6 comentarii)  •  14 august 2019, 15:03

Cu toate antipatiile pe care le atrage Petrescu, e de departe un adevarat profesionist care aduce rezultate. Nu stiu daca Becali a invatat ceva din experienta CFR-ului, cat de mult conteaza sa ai un antrenor adevarat pe banca si sa-l respecti.

napoca (2 comentarii)  •  14 august 2019, 15:08

Bucurie mare in Bucuresti ...toti blogherii Gsp se inghesuie sa scrie despre performantza CFR;Ionitoaia a intinerit 10 ani si rade tot timpul,Naum a promis ca nu-l mai suna pe Gigi, ca e satul sa asculte balivernele antrenorului principal de la FCFCSB ,Buzarin este in al noulea cer si a marturisit ca pana acum a tinut in secret faptul ca iubeste Clujul si echipa Cfr-ului si ca FCFCSB nu e Steaua.... Redactia GSP a promis ca-si muta birourile la Cluj si ca e firesc odata ce polul de putere al fotbalului s-a mutat de multisor in capitala Ardealului

Ery (1 comentarii)  •  14 august 2019, 15:15

Theodoreeee DE CE VREI SĂ PLECE PETRESCU ÎN VEST ??? Câtă minte ai crezi că asta ar fi soluția să câștige FCSB-ul Campionatul . Lasă-l și nu-l mai sfătui pe Petrescu să plece din în România pentru binele fotbalului românesc și de ce nu a Clubului CFR Cluj .

doilaunu (9 comentarii)  •  14 august 2019, 15:24

Extraordinar articol, incredibil, fabulos! Profita de el, Theodor Jumatate! Du-te in vest!

scorilo (12 comentarii)  •  14 august 2019, 15:27

Nu vă mai ofuscați atât! Evident că autorul s-a referit la o plecare către vest doar în cazul în care Dan Petrescu se va decide să părăsească urbea lui Boc. Până atunci, rămâne la CFR și face treabă. El, un mitic, alături de alți mitici( Păun, Costache, Bordeianu, Burcă).

alb_rosu_in_VN (4 comentarii)  •  14 august 2019, 15:29

Nu stiu cat de bun antrenor e Dan Petrescu , dar probabil e un excelent motivator. De-aia cred ca a reusit rezultate mai bune cu echipe romanesti (sau unde jucau fotbalisti romani, cu care a putut comunica in limba romana), decat cu echipe din tarile arabe, Rusia sau din China, unde probabil vorbea in engleza, limba pe care n-o intelegau atat de bine fotbalistii sai, desi el o vorbeste foarte bine. Pentru campionatul englez s-ar putea sa fie cam tarziu pentru el, desi nu e imposibil. Cred insa ca ultima mare provocare pentru el ar fi sa ajunga selectionerul nationalei Romaniei, ceea ce cred ca va reusi intr-o zi.

Paul (2 comentarii)  •  14 august 2019, 15:39

ma gandesc ca si jurnalistii ar putea pleca afara, la vreun cotidian de top. dar asta dupa ce fac ceva de calitate in tara lor

MZM (16 comentarii)  •  14 august 2019, 15:41

Dan Petrescu trebuie laudat pentru ce a facut pana acum in campionat si, mai ales, in competitia europeana. Ce va face de aici in colo, inspre ce punct cardinal se va indrepta, va hotari singur la momentul respectiv. Este un mare antrenor! Calificarea cu Celtic i se datoreaza in foarte mare masura. Desigur si jucatorii au meritele lor incontestabile, dar sa nu uitam ca aceeasi echipa (cam aceeasi echipa), cu alt antrenor, era eliminata vara trecuta de Dudelange!

Cristian (17 comentarii)  •  14 august 2019, 15:51

Cat de frustrant trebuie sa fie pt un ziarist cand vede cat de slabi ii sunt cititorii, care citesc printre randuri si inteleg in colturi (indiferent de zona din care provin, ba unii chiar, prin etalarea superioritatii regionale, nu fac decat sa demonstreze de plano o gandire rudimentara si frustrari personale)! Ziaristul nu-l indeamna pe Petrescu sa plece de la CFR, ci ii transmite ca atunci cand va pleca in afara tarii pt un contract net superior (moment care se va intampla negresit, inclusiv in sensul evolutiei profesionale), sa aleaga un campionat puternic, din vest, ci nu tari exotice cu ligi de mana a treia, asa cum a procedat pana acum. Asta este sensul acurat al articolului si este unul pozitiv si laudativ la adresa lui D. Petrescu, fara sa urmareasca dezavantajatea CFR ului, asa cum inteleg in colturi “prea-mandrii (ingusti) suporteri indoctrinati cu teze nationaliste si regionaliste”. In rest, felicitari maxime CFR ului si lui Dan Petrescu si mult succes mai departe!

Cipinho (5 comentarii)  •  14 august 2019, 16:08

Dan Petrescu are un mare defect, e scandalagiu si asta dauneaza imaginii clubului pe care il reprezinta. un club mare nu se preteaza la clinciuri cu arbitri pe teren, cu injuraturi ca la usa cortului si astfel de nimicuri care pana la urma nu ajuta cu nimic. ok, poti protesta la o decizie, poti sa-ti dai o parere insa discreta nu sa o faci pe maimutoiul pe teren. probabil cine l-a avut in vizor in trecut a observat si aceasta bila neagra la Dan Petrescu si au trecut mai departe la urmatorul CV :)

Alex (1 comentarii)  •  14 august 2019, 16:59

Ma oameni buni, terminați, ma, cu plecatul. Încurajați omul sa rămână aici, sa facă performanta pentru România, ca e plin de *** prin liga1, voi nu vedeți? Încurajați-i pe aia sa plece, nu pe asta!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

luis (1 comentarii)  •  14 august 2019, 17:26

drucker (1 comentarii) • 14 august 2019, 13:38 Dar cine e Theodor Jumatate ? Iti spun eu, un NIMENI,Daca spune ca DP nu a fost jucator de nivelul antrenorului DP, este un NIMENI,un habarnist.

Dan (2 comentarii)  •  14 august 2019, 17:33

Stay East ... sic ;-) felicitari pentru articol si succes in Romania.

Canadianul (2 comentarii)  •  14 august 2019, 19:48

Ce bucurie var face mai ales lui Gigi ..ar ramina el cel mai bun antrenor in campionatul Mioritic

GopoSapiens (3 comentarii)  •  14 august 2019, 19:51

Poate ar merita Petrescu să fac un prim pas spre Austria, Belgia sau Olanda, înainte de a râvni la a antrena o echipă în UK, Spania, Germania, Italia sau Franța. Poate ajunge să se lupte cu Boloni, că alt antrenor român care să antreneze la Vest de România nu știu să fie momentan.

Marian (2 comentarii)  •  14 august 2019, 19:55

Cine naiba e,Theodor jumate,e un ***...Ia plecat mintea cu sorcova...

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Marian75 (2 comentarii)  •  14 august 2019, 20:01

Theodor dacă ești așa deștept de ce nu te duci tu la un ziar din vest????!!!***....

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Daniel (1 comentarii)  •  14 august 2019, 20:04

In calitate de stelist ce sustine FCSB: jos palaria pentru Dan Petrescu si CFR Cluj. Un exemplu de urmat in Romania. Daca as fi in locul proprietarului CFR Cluj i-as oferi instant un bonus foarte consistent lui Dan, chiar acum. Iar daca se califica si in grupele CL, inca un bonus. Daca iese din grupe, inca un bonus. Omul le merita cu varf si indesat si e nevoie sa fie foarte bine motivat financiar, sa ramana la Cluj si sa continue sa faca performanta. Personal, mi-as dori sa ramana la CFR cel putin cativa ani. Ramanerea lui acolo va insemna ca vor "aresta" aproape toate trofeele ani buni de acum inainte, cel putin. Dar asta ar insemna ca celelalte cluburi nu vor avea incotro decat sa se organizeze mai bine, sa caute finantare sanatoasa, sa faca lucrurile cum trebuie, sa-si ia staff de calitate. Si sa lase antrenorul sa isi puna in practica ideile, cu orice risc. Altfel, daca celelalte cluburi nu vor intelege nimic din succesul modelului de la Cluj, vom vedea tot mai multe falimente, iar CFR se va bate la titlu doar cu Viitorul, Botosani si Iasi. Multi ani de acum incolo. Subfinantarea si metehnele amatoristice de tip Becali (care se regasesc si la altii) sunt principalele probleme ale fotbalului romanesc. De-aia nu creste in calitate. Disciplina de fier si bani mai multi din surse private sanatoase (nu primarii, consilii locale si ministere). Banii mai multi atrag antrenori si jucatori de calitate. Si investitori care vad oportunitati.

Canadianul (2 comentarii)  •  14 august 2019, 20:06

@Liviu 12 ..auzi mitica tu fusesi confuz la acest articol ..gazetarul a vorbit de Dan Petrescu si nu de *** vostru.....Big mistake ...Big...Huge!!!! Dar ce sa le cezi despre niste agitatori pro *** -machedonezi ...

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

tindala (5 comentarii)  •  14 august 2019, 20:55

@Campion;Nu cumva esti prea categoric in aprecieri?Italia ,Spania,Franta si Belgia, sunt din Orientul cel corupt, sau din Occidentul cel perfect?Ca cele mai rasunatoare scandaluri de coruptie, acolo au fost-cele din Spania si Belgia chiar in acest sezon!

tindala (5 comentarii)  •  14 august 2019, 21:01

@Emilian;Ba sunt chiar justificate rabufnirile lui Dan Petrescu la adresa "specialistilor"care *** lui ***!Ai si uitat emisiunile de la GIGI SPORT 1,de la PRO X si "articolele "GSP-istilor, ca CFR "nu produce fotbal",spre deosebire de fcsb, care cica "produce" in exces?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

tindala (5 comentarii)  •  14 august 2019, 21:13

@MZM;Dan Petrescu a declarat- de cate ori a avut ocazia-ca visul lui este sa antreneze odata si odata,pe Chelsea!Si e logic ca in "in vest",nu poate primi o oferta convenabila (adica intr-unul din primele 5 campionate din Europa si la o echipa cu pretentii+un salariu pe masura),atata timp cat inca nu are-ca antrenor-si un CV in Champions League,adica cel putin o semifinala!Ca asa-geografic sau politic- "in vest"e si in Irlanda sau in Luxembourg!

Stamate Octavian (1 comentarii)  •  14 august 2019, 21:21

Un nou articol care se încadrează in puternicul curent antinațional (antiromanesc) din presa noastra! De ce sa plece Dan Petrescu la o echipa din vest? Ca sa ramana campioana României fara antrenorul care este pe cale sa o duca in Liga Campionilor! Asta vrea autorul articolului, am uitat cum il cheamă! Bravo Dan Petrescu! Rămâi in Romania si adu glorie fotbalului românesc! Esti un mare antrenor ROMAN!

Fumezblanadeoaie (1 comentarii)  •  14 august 2019, 22:25

"Ca antrenor, e poate mai valoros decât a fost ca fotbalist" (cum sa debitezi asemenea anomalii). Ai descoperit si tu roata dupa vreo 16 ani.....tarziu Jumatate, tarziu (pe voi nu va verifica nimeni cand scrieti prostiile astea ma?)

uzu (1 comentarii)  •  15 august 2019, 1:31

oricine isi poate face blog si isi da cu parerea... dar daca ai si pile la gazeta cibanului esti si promovat. deci pana alataieri radeau toti de dan petrescu si de cfr. dinytr-o data i-a apucat admiratia si respectul. :) penibil.

Toader (13 comentarii)  •  15 august 2019, 12:15

Este precum ți-ai aduce copii străini (neromâni, nealbi) în familie pt că ai fost cumva făcut să crezi c-ai tăi nu sînt de treabă, mai mult, ți-i ocărăști cu rost și, mai ales, fără rost. CFR a început jocul, iarăși, cu 3 jucători români.

Dragan (2 comentarii)  •  17 august 2019, 14:29

Bai GSP . De ce aveti un clasament mincinos. Stim ca iubiti Dinamo, dar nici chiar asa pe fata hahalerelor

vasco (31 comentarii)  •  17 august 2019, 15:06

@Tap ispasitor,ce ispasesti tu de fapt?Greseala parintilor tai de a nu -si fi pus prezervativ? Chiar ai ce ispasi!

eso (1 comentarii)  •  29 august 2019, 19:06

Cu toate că trofeele contează, prefer unul spectaculos decât zece chinuite, trase de păr. Petrescu nu va sta niciodată pe 'felia' Klopp/Hagi/Dinu (exemple aleatorii) E pe 'linia' Lucescu/Iordănescu. Antrenori fricoși și mereu dau vina pe femeia de servici în loc să vadă paiul din ochi. Mi-au răpit plăcerea de a privi, de a mă bucură de fotbal. Protasov 'niet taktika' sau Stoichiță valorează mai mult decât chinuiala marca urziceni. Dan, în Anglia? Glumiți?! Ăia vor spectacol în teren și nu scuze patetice la conferințele de presă. 'Enieui' - succes Cluj și Petrescu!

Comentează