Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

O tăcere acuzatoare

Pandemia începuse să-și arate colții când Cosmin Olăroiu, care antrena atunci, ca și acum, în China, și-a manifestat intenția de a-i ajuta pe cei de-acasă.

Permalink to O tăcere acuzatoare
luni, 11 ianuarie 2021, 3:32

S-a adresat unui prieten, cunoscutul jurnalist Victor Ciutacu, iar acesta l-a pus în legătură cu șefii Spitalului de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din București. Cu al cărui manager, dr. Emilian Imbri, Olăroiu a convenit ca unul dintre restaurantele lui (din lanțul Trattoria Il Calcio) să asigure zilnic, pentru personalul medical, 100 de porții de mâncare caldă.

Evident, gratis. În beneficiul celor, admiteți clișeul, din linia întâi a luptei cu noul coronavirus.

Înțelegerea a funcționat 3 luni, cu precizarea că o perioadă, în ultima lună, la spital n-a ajuns doar masa de prânz, ci și cea de seară. Oli a avut o singură pretenție: ca nimeni de la „Victor Babeș” să nu abordeze subiectul respectiv. Să vorbească în public despre inițiativa sa.

Sunt convins că în acest moment vor apărea căutătorii de noduri în papură. Gata oricând să le țină socoteala altora. Să-i judece pe ceilalți și să fie pe cât de exigenți cu aceștia, pe atât de îngăduitori cu ei înșiși!

Fără îndoială că ei vor ridica din sprâncene ce mare efort a făcut Olăroiu că a dat mâncare, vor calcula cârcotașii, de 25.000 de euro, hai 30.000!, când el câștigă în China, de la Jiangsu Suning, 7 milioane pe an?! Ia să nu se mai plângă că doar, nu-i așa?, are balta pește! La urma urmei, putea să dea și mai mult!

Una că Olăroiu nu s-a plâns. Generozitatea lui, căci despre asta discutăm, ar fi rămas secretă, știută de doar câteva persoane, dacă Olăroiu, întors acasă pentru câteva zile în ajunul Crăciunului, nu și-ar fi găsit unicul băiat, pe Antonio, bolnav de Covid-19. Atunci, îngrijorat ca orice părinte, a sperat să obțină sprijin, ori măcar îndrumări, de la cei pe care, la rându-i, îi sprijinise. Atât că, de necrezut, nimeni de la „Victor Babeș” nu i-a mai răspuns la telefon după primele convorbiri! „Am sunat degeaba zile în șir!”, va mărturisi Olăroiu unui amic.

Deși tăcerea celor de la spital, cu dr. Imbri în frunte, e incalificabilă, n-aș insista. Poate că medicii de-acolo, prinși într-o bătaie pe viață și pe moarte, au uitat de necazul lui Olăroiu. Întrucât, vrând, nevrând, ei și-au creat unele obligații morale față de cel care, dezinteresat, le-a întins o mână de ajutor, nu-i aprob pe cei de la „Babeș”. Li se cuvin însă circumstanțe atenuante. La o adică, le accept eventualele explicații, în ciuda faptului că ingratitudinea lor mi-a lăsat, oare numai mie?, un gust amar.

Ceea ce de-a dreptul m-a indignat a fost postarea unui internaut, care întreba ironic pe site-ul Gazetei dacă Olăroiu „nu e tipul ăla care a aranjat un meci al Naționalului?”! Săracul de el, acest individ chiar merită compătimit dacă atât a priceput el din altruismul unui om. Puțin, extrem de puțin.

E trist că cineva poate judeca așa. Și mai trist e că, din păcate, nu-i singurul.

Comentarii (37)Adaugă comentariu

Bratu (104 comentarii)  •  11 ianuarie 2021, 15:39

Excelent articol care scoate in evidenta cine suntem noi in realitate. Neam de carcotasi cum bine ziceti. De rai si invidiosi.

gigi (152 comentarii)  •  11 ianuarie 2021, 15:41

Nu stiu daca trebuia sa generalizati dupa ce a scris un prostanac. Va dau totusi dreptate dar tineti seama ca nu exista padure fara uscaturi.

Alex (1 comentarii)  •  11 ianuarie 2021, 15:59

Nea Ovidiu, aveti dreptate si gresiti in acelasi timp. Oli cand a facut bine medicilor, nu a facut pentru un avantaj ulterior. Si sa dai telefon medicilor e o coruptie in sine. Daca le dadea de mancare politistilor ar fi avut dreptul sa ii sune apoi sa ii intrebe despre mersul anchetelor? Intr-un stat de drept, tot ce este de facut este sa stea ca restul pacientilor la coada, asta este egaliatatea

tango (55 comentarii)  •  11 ianuarie 2021, 16:02

Dle Ov.I ma surprinde faptul ca nu v-ati obisnuit cu asemenea specimene / comentarii!! Este tara plina de iliteratiti functionali care cred ca stiu tot, contesta tot, insulta tot, etc. Partea proasta este ce mareata nostra presa cea de toate zilele le mai si ridica mingea la fileu din cand in cand.

Alex (2 comentarii)  •  11 ianuarie 2021, 16:02

Pai de aia castiga atata ptr ca Oli a fost si va fi un barbat adevarat !!! Nu cred ca au curaj sa-i reproseze in fata ce scriu toti ratatii !! Un om generos,care tace si face...

DJ Thrror (116 comentarii)  •  11 ianuarie 2021, 16:04

Intre directorul spitalului si Olaroiu eu il cred pe primul. Unul care a trait ani buni langa Becali nu are cum sa nu se contamineze cu lipsurile acestuia. Intrebati-l cu cat a cumparat Hotelul Mamaia din statiunea cu acelasi nume, hotel 5 stele al Statului(langa IAKI) si daca a fost cu licitatie sau cu incredintare directa. Stati linistit nu ramane Oli in paguba in raport cu societatea romaneasca. A facut un gest frumos, trebuia s-o lase asa. Atunci si-ar fi aratat cu adevarat caracterul de om altruist, cu suflet bun... Poate ar fi bine sa iasa si sa inchida subiectul, a fost o neintelegere, medicii asteptau sa sune, nu i-a mai sunat, a rezolvat-o imediat in alta parte. OK! Dar de ce spune ca i-a sunat de mai multe ori? Vedeti? Imediat iese minciuna la suprafata!

Dragos (3 comentarii)  •  11 ianuarie 2021, 16:05

Nu pot sa fiu deacord, chiar daca gestul lui Olaroiu este laudabil, dorinta lui de a ramane in anonimat este in total dezacord cu dorinta lui de a apela direct la managerul spitalului in cazul fiului sau, si ce il face un pic ipocrit pe Olaroiu nu este faptul ca a dorit sa isi ajute copilul, ci contrastul dintre cele 2 actiuni, cea de donare si cea de apela la "pile". Consider ca si eu as fi facut la fel.

Xady (3 comentarii)  •  11 ianuarie 2021, 16:05

Altruism e cand dai, si nu iti mai aduci aminte ca ai dat, dl Ioanitoaia. Mie mi se pare ca descrieti mai mult "o atentie" care nu a fost reciproca. Intr-o lume ideala, personalul medical acorda atentie intr-o prioritate stabilita pe considerente medicale si doar pe considerente medicale. Sa nu punem la coada o batrana cu risc ridicat dar fara posibilitati, pentru ca cineva a fost altruist cu cateva mese. Iar, dl Ioanitoaia, daca nu asta e problema pe care vreti sa o dezbateti, dar alta, atunci acordati problemri pe care vreti sa o dezbateti, mai mult de o propozitie la coada articolului, sunt sigur ca nu va invat eu gazetarie.

Gabriel I. (1 comentarii)  •  11 ianuarie 2021, 16:05

Romania este si va ramane tara in care nicio fapta buna nu ramane nepedepsita...astia suntem si din pacate nu cred ca ne vom vindeca vreodata.

Niculae Vasile (2 comentarii)  •  11 ianuarie 2021, 16:07

Este incredibil cum unii oameni care sant vai mama lor ponegresc o calitate umana ca ceea a lui Olaroiu care este un OM, adevarat cu un caracter deosebit!

unulaltul (9 comentarii)  •  11 ianuarie 2021, 16:16

Nu e nimic trist, nimic scandalos. Asta este opera presei, asta este mareata realizare a VOASTRA! Cenzurati, cenzurati cuvinte banale, promovati non-valoarea, cancanul, mediocritatea de ani de zile. Preocuparea voastra pentru educatie, bun simt, civilizatie, intelegere, acceptare(in adevaratul sens al cuvantului nu prostia aia bazata pe rasa) a creat mai intai generatia Pro si apoi genertaia ZU. Acum vaeti parte de monstrul pe care l-ati creat si nu va place? E plina Gazeta cu stiri pe surse, surse de doi bani, in care aruncati cu noroi in jucatori, antrenori, suporteri, ati distrus gimnastica, fotbalul, ati transformat analizele sportive in tribunalul de arbitraj si atat. Fotbalul in Romania s-a redus la blaturi, suspiciuni de balt, omenii si ARBITRAJ. Si culmea, pana si la arbitraj o faza identica este judecata total diferit functie de afinitati si simpatii. Mai bine va coborati din turnul de Fildes si vedeti ce a ajuns Gazeta, candva o publicatie serioasa, azi o trompeta userista care promoveaza CENZURA, TOTALITARISMUL. Daca expresia de unde si pana unde a ajuns sa FIE CENZURATA! Mai exact cuvantul ( p a n a) este considerat jignitor sau ce mama naibii o fi. OPERA VOASTRA este COMPLETA, de ce nu va bucurati de ea?

doilaunu (195 comentarii)  •  11 ianuarie 2021, 16:17

daca il poate ajuta cu ceva pe Oli: sa stie ca si noi sunam pe la spitale si la fel, nu ne raspunde nimeni. Sigur, noi nu ne permitem sa sunam pe directorul de spital (e si vina noastra, nu am donat mancare acolo), noi sunam ca prostii pe numarul de fix pe care il gasim pe saitul spitalului. Iar faptul ca dnul Ioanitaoia vireaza brusc in articol catre un cititor fara prea multa minte, arata inca o data ca la GSP e plictiseala mare.

Marius (347 comentarii)  •  11 ianuarie 2021, 16:21

Bre Nea Ovi, chiar asa la banii lui Olaroiu trebuia sa hraneasca gratis toti medicii din Romania si din tarile vecine...

Iulian (190 comentarii)  •  11 ianuarie 2021, 16:25

@Alex (1 comentariu). Fecior, nu poti *** daca poti scrie tampenia ca a da telefon unui doctor inseamna coruptie in sine. Asta sigur nu dar multa prostie in capul tau este mult mai sigur.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

adrian (12 comentarii)  •  11 ianuarie 2021, 16:27

Tot respectul pentru ce a facut olaroiu....de apreciat si as fi dorit sa vad mult mai multi oameni care sa procedeze la fel...inclusiv pe d-vstra as fi vrut sa va vad facand acelasi lucru...nu ati facut-o...aveti motivele d-vstra...dar nu inteleg de ce ar fi trebuit sa aiba alt tratament?..numai motivul ca are mai multi bani?..gresit...tratamentul este egal pentru TOTI ..indiferent de bani..pozitie sau ajutoare..eu unul personal mi-as dori ca un deputat sau senator de Teleorman sa se trateze in Spitalul judetean din Alexandria...si abia atunci vom avea o asistenta medicala de calitate in toata tara...nu sa folosim 2-3 spitale din tara numai pentru cei care-si permit..si restul sa murim ...Romania esta¡e a tuturor nu numai a unora...credeam ca ati ramas intre putinii"jurnalisti" din tara dar din pacate usor...usor va transformati in purtator de condei plin de interese politice sau nu...pacat...deja cu acest articol jurnalismul romanesc a murit..

Dinu (427 comentarii)  •  11 ianuarie 2021, 16:28

Alex, tu glumesti ori ***?! Pune mina pe dictionar ca sa aflu ce semnificatie are cuvintul coruptie. Desi daca ai trecut de 14 ani ar fi trebuit sa stii

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Viorel (77 comentarii)  •  11 ianuarie 2021, 16:33

@doilaunul (176 comentarii). In loc sa ii faci aiurea morala dlui Ioanitoaia mai bine ai invata ca nu se pune virgula intre subiect si predicat. Faptul, arata!!! Te contrazic intrucat gasesc trimiterea din finalul articolulu foarte inspirata. .

xady (3 comentarii)  •  11 ianuarie 2021, 16:36

Am uitat, era ne-necesar sa mentionati numele spitalului si al personalului medical. Pare un articol comandat, de a-i ataca pe cei mentionati, pentru ca problema putea fi dezbatuta fara a da nume. Iar ei nu au nici o vina, daca isi dezvolta activitatea conform regulilor lor interioare.

Alin (1 comentarii)  •  11 ianuarie 2021, 16:50

Oli cand a facut bine medicilor, nu a facut pentru un avantaj ulterior. Si sa dai telefon medicilor e o coruptie in sine. Daca le dadea de mancare politistilor ar fi avut dreptul sa ii sune apoi sa ii intrebe despre mersul anchetelor? Intr-un stat de drept, tot ce este de facut este sa stea ca restul pacientilor la coada, asta este egaliatatea

Bogdan (2 comentarii)  •  11 ianuarie 2021, 16:51

Si eu am donat pentru un spital. Inseamna ca am prioritate... intaietate? Inca mai traiti in PCR - pile cunostiinte si relatii... este numar unic unde poti intreba ce e de facut in cazul acesta. Dar no' unii e mai egali decat altii... pe dumneavoastra va inteleg ca ati trait in comunism... Probabil de aceea a si sponsorizat, crezand ca isi poate cumpara locul in fata. Sa ii fie rusine. Trebuia sa tina pentru el si sponsorizarea, si faptul ca unii oameni sunt onesti si nu pun botul la mita lui. Repet. Sunt numere de telefon si proceduri ca sa afle ce e de facut....

Traian Macovei (20 comentarii)  •  11 ianuarie 2021, 17:14

Ar fi fost un articol senzational daca atacati problema moralitatii si a legalitaii situatiei. Este moral ca dupa ce ai donat ceva sa ceri favoruri? Este legal ca dupa aceea sa fii favorizat? Este moral dupa ce ai primit ajutor sa nu ajuti la randul tau? Pacat ca ati patinat pe langa subiect.

Ilie (135 comentarii)  •  11 ianuarie 2021, 17:23

Dl. Ioanițoaia are dreptate. De aceea va prezenta factura care arată că nu a fost reclamă mascată la restaurantul menționat în articol. Dl. Olăroiu este cel care a lăudat libertatea din China unde ziariști incomozi sunt închiși sau executați? Ciutacu e un ziarist cunoscut ca fiind o portavoce a infractorilor dovediți Dan Voiculescu și Sebastian Ghiță? Toți fiind prieteni cu cel care are un copil care a ucis un tată fiind beat și drogat la volanul unui autoturism de 300.000 de euro deși nu are nici un servici?

nu-i singurul (53 comentarii)  •  11 ianuarie 2021, 17:55

"...postarea unui internaut, care întreba ironic pe site-ul Gazetei"? ...din păcate e trist că cineva poate judeca așa? NU. Absolut deloc! Trist e doar ca a folosit argumentul nepotrivit, ce poate fi interpretat ca un oarecare atac la persoana. "...Olăroiu nu s-a plâns. Generozitatea lui, căci despre asta discutăm..."? Si eu as putea oferi o astfel de "generozitate" INTERESATA! Asta care e platit cu 7 milioane $ pe an (pentru ce ***'? Ce face asta pentru banii aia? Amesteca cu polonicu' mare si fabrica acolo, in mijlocu' scinteilor ce sar 10 metri, 1 milion de tone de otel pe an, la 45 de grade temperatura si 12% umiditate, cu combinezon termoprotector din folie de aluminiu pe el, si cu casca metalica cu viziera de sticla neagra pe cap? NU. Sta si el la marginea unui teren cu iarba, timp de 4 ore pe zi, si da din gura si din maini! Asta face! NIMIC altceva! NU PRODUCE NIMIC! ...si ca el sunt sute de mii de taietori de frunza la caini, fotbalistici, dupa modelul patentat de "democratie") si-a PLATIT O ASIGURARE MEDICALA EXTINSA CoVid, in exact perioada de criza maxima, pentru familia ramasa aici, a crezut el, "discretul"... Ca "nimeni de la „Victor Babeș” nu i-a mai răspuns la telefon după primele convorbiri" e tipic miticesc si medicinal. Si ca "tăcerea celor de la spital, cu dr. Imbri în frunte, e incalificabilă", si asta e adevarat. Dar totul e o problema personala intre CEL CARE a mituit "dezinteresat" personalul medical SI CEI CARE n-au crezut de cuviinta sa se revanseze, apoi! Strict personal. Sponsorizarile "tintite" trebuie sa inceteze, LEGAL, fiindca sunt MITA MASCATA! Ca si pompierii au primit de la Arafat, cu ani in urma, ORDINUL sa accepte "sponsorizari" DE LA FIRME, iar rezultatul a fost - printre multe altele - ceea ce s-a intimplat la "Colectiv": 64 de morti! Vor sa sponsorizeze sistemul medical? Sa dea banii la Ministerul Sanatatii, cum am dat noi 2% din impozitul anual, pentru dotarea S.M.U.R.D. Atit, si nimic mai mult. Ca noi n-am primit nimic personal de la S.M.U.R.D., pentru aia, si nici nu am dat telefon ca sa fim preluati preferential, ca ne bagau in seama tot asa cum a fost bagat in seama pacaliciul asta platit cu 7 milioane pe an.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

CITA (2118 comentarii)  •  11 ianuarie 2021, 18:01

Daca imi permiteti, va rog, as parafraza inspiratul Dvs titlu al articolului cu "O tacere tulburatoare" mai degraba. Bine, e greu sa mai gasesti ceva normal in lumea asta bulversata in care traim si parca plutim de aproape un an de zile. A trecut, dar mie mi s-a parut o vesnicie acest an totalmente atipic.

Bill (9 comentarii)  •  11 ianuarie 2021, 18:15

@nu-i singurul (41 comentarii). Cata dreptate are Ioanitoaia, ce le mai place unora sa isi bage nasul in treburile altora iar tu te inscrii perfect aici. Daca Olaroiu ia 7 milioane pe an nu te priveste deloc pe tine si prost nu este el ca ii ia poate sunt cei care ii dau. Uite de ce nu poti tu dormi linistit...

Manolo (63 comentarii)  •  11 ianuarie 2021, 18:20

@Macovei. Daca ai inteles ca Olaroiu a cerut vreo favoare ai inteles gresit. Favoruri pot primi numai minunatii nostri politicieni. Acestia oricum sunt obisnuiti sa ia, nu sa dea.

Octavian (7 comentarii)  •  11 ianuarie 2021, 19:29

Sunt multi romani asa cum ii descrieti in articol, dar ma tem ca mai e si o alta problema. Sunt multi utilizator infiltrati din Rusia care stapanesc bine limba romana si posteaza doar ca sa creeze contradictii intre ceilalti utilizatori, sunt probabil si romani platiti care fac asta de buna voie. Va dau un exemplu, cineva scrie un articol pozitiv despre Simona Halep, va fii un utilizator care va spune "da, dar mereu se da accidentata" si va atrage alte comentarii poztive sau negative si tot asa. Problema e si mai mare pt articole politice. SUA a infiintat o comisie care cerceteaza asemenea cazuri, se pare ca Estonia se descurca ft bine impotriva acestor atacuri.

loll (1 comentarii)  •  11 ianuarie 2021, 20:13

el a facut binefacere ca sa primeasca in schimb ceva,eu daca eram in locul lui sunam la alt spital,a aruncat la gunoi tot lucrul bun care l--a facut deoarece a trambitat ca a facut bine si nu a primit un serviciu in schimbul binelui facut.

utilizator autorizat (53 comentarii)  •  11 ianuarie 2021, 21:15

@ Octavian, 11 ianuarie 2021, 19:29 Bai, sorosistule, o sa-i punem lui Bideu pielea-n bat! Ca sa-i vindecam pe toti ai lui. Ia uitati-va, ba, ceausescul oltean a fost ingropat, dar a inviat sub numele "Octavian", si pretinzandu-se "democratic" lauda sorosistii din S.U.A. si Estonia... In Lituania, Drasius Kedys i-a rezolvat pe sorosistii astia de tip nou. Sa nu uiti, "Darie"-"Octavian"!

MZM (390 comentarii)  •  11 ianuarie 2021, 21:32

Da, recunostinta e floare rara. Rămân totusi niste intrebari, oarece nedumeriri. De ce, dupa primele convorbiri, nu i-a mai raspuns niciun doctor contactat? Si-au inchis toti telefoanele? De ce s-au ferit de el ca de un... ciumat? L-a contactat Olaroiu si pe Directorul Spitalului si nici acesta nu i-a raspuns? Oare le-a fost teama tuturor sa-si ia acea mare raspundere de a-l face bine pe copil? Si, apoi, de ce a insistat Olaroiu („am sunat degeaba zile in sir”) sa piarda timpul asteptand un ajutor sau un sfat de la acesti oameni, cand, la banii lui, putea duce copilul cu un avion special la Viena in doua ore? Sau poate ca asa o si fi facut, pana la urma?

CCC (137 comentarii)  •  11 ianuarie 2021, 21:47

@Octavian, daca vorbom despre cei angajati de diverse entitati, inclusiv “”rusii” asa cum spui tu, sa faca astfel de provocari, atunci este ceva in neregula, ilegal, dar trebuie dovedit. Valabil inclusiv pentru autorii articolului care intra sub diverse “clone” doar pentru a provoca discutii in scopul obtinerii de click-uri = bani. Daca este cineva care nu are exact aceeasi parere buna despre o anume persoana, exemplul tau SH, atunci totul este OK iar parerea respectivului trebuie publicata, la fel ca si a ta. Altfel e cenzura!

Octavian (2 comentarii)  •  11 ianuarie 2021, 22:39

@CCC Sunt oameni care au dovedit, ascult din cand in cand podcast.ul lui Joe Rogan, are cateodata invitati interesanti, de la un invitat de al lui am aflat cum se procedeaza. Poti asculta, este episodul *** cu Renee DiResta. Fiecare poate sa isi dea cu parerea, ai perfecta dreptate. E mai greu de dovedit ca exista o entitate care se ocupa cu asa ceva in SUA si Europa, daca sunt rusii si dovedeste cineva ca sunt ei, si ce? Gandeste.te, au fost multe zvonuri ca au fost troli rusi care au influentat alegerile americane din 2016, s-a publicat ceva concret? A spus cineva exact rezultatul investigatiilor? Sau vb despre Brexit, britanicii au raportul despre referendum, daca sau nu a fost influentat de hackeri rusi. Boris Johnson in fata presei britanice "da, avem raportul" si e intrebat daca face concluziile publice, zice ca nu. Ce concluzie poti trage? Vrei o dovada, uita-te mai sus in comentarii la "utilizator autorizat" :)). Cine nu era de acord cu mine probabil raspundea pe acelasi ton cu tine, dar intr-un comentariu am fost numit Ceausescu, am fost asociat cu Biden si Soros. De ce oare s-a simtit el asa de lezat? Sper ca postarea mea sa nu fie interpretata ca reclama, am spus doar unde se pot gasi niste informatii.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

gio (50 comentarii)  •  11 ianuarie 2021, 23:01

Problema are 3 aspecte: 1.Pretentia lui Oli ca sefii de la Babes sa-i raspunda, dupa sponsorizarea facuta, cred ca v-au raspuns ceilalti cititori destul.. 2.Penibilitatea "sponsorizarii", exact mancare le lipsea la medici, zici ca le-a dat masa saracilor :)). De obicei un spital are cantina destuul de ieftina, chiar nu aveau nevoie de Olaroiu sa-i scoata din foame. 3.Nu stiu daca povestea are iz de reclama pentru restaurant, chiar nu cred ca Olaroiu s-a coborat la asta, dar nea Ovidiu pomenind numele restaurantului (desi total irelevant in articol) ii face, vreau sa cred involuntar, reclama.

Mozzie (24 comentarii)  •  11 ianuarie 2021, 23:36

Daca subiectul era dezbatut pe un site altul decat de sport Olaroiu ar fi fost facut țăndări pentru ca a fost incorect mințind în public, mințind prin omisiune. Aici, la nea Ovidiu, e la el acasă, ce spune el e sfânt, ceilalți mint. Niște profitori, s-au îmbuibat pe banii "bietului antrenor". Ei făcând ce, acolo? Frecând menta prin spital. Cam așa sună articolul. Ghiolbanismul din fotbal nu are limite, Olăroiu tocmai a demonstrat asta. Iar presa sportivă îl ia în brațe, doar provine din fotbal, e unul de-al lor.

Ninu (44 comentarii)  •  11 ianuarie 2021, 23:38

@MZM (376 comentarii). Sa stii ca un bolnav infectat cu covid nu poate iesi din spital nici ca sa mearga sa se trateze la Viena. Plus ca nu ar fi primit de catre austrieci fara un rezultat negativ la test. Dar hai sa vorbim discutii si conversatii.

JFM (116 comentarii)  •  12 ianuarie 2021, 0:03

Săracii doctori, dacă știau ei în ce *** intră, cu Olăroiu, Ciutacu, toată presa sportivă... Mai bine se lipseau, îi mulțumeau frumos pentru gest și mâncau un covrig, dar nu erau atât de batjocoriți. Nu vă e rușine măi, oamenii ăia sunt epuizați de muncă, stau 12 ore pe zi în picioare, mulți mor infectați, dar nu pleacă de acolo pentru că trebuie să salveze vieți, le stătea lor mintea la sarmalele lui Olăroiu? Voi puteți să depășiți pragul ăsta al evaluării umane funcție de câte sarmale a băgat fiecare în el de Crăciun și câte brățări de aur are fiecare la mâna? E frumos să-i faceți voi în fel și chip chiar și după ce au explicat ce s-a întâmplat acolo? Tot pe Olăroiu l-ați găsit victima? Ia-ți băi nene sarmalele, du-te la Pipera cu ele și petrece acolo cu idolul tău, acesta vă este nivelul, lăsați-i pe doctori și pe medicii profesori că se descurcă ei cu mâncarea, atunci când au timp, între doua vieti salvate... Nu-i mai batjocoriți atât!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

utilizator autorizat (53 comentarii)  •  12 ianuarie 2021, 16:10

@ Octavian, 11 ianuarie 2021, 22:39 Revin, având în vedere că m-ai lezmajestat. Da' cum de te cheamă pe tine chiar "Octavian", ceaușescule? Ai ales dupe multă cujetare? ...nu-ți place numele tău oltenesc, băi Nicolae? ...că văz că vrei să ți se răspundă "decît" dupe tiparu' dă limbă dă lemn a pinguinilor, ca la a' Paișpelea Congres... Și Bideu, kîrmalahariz, CNN și oamenii lor scoși din jobenul "Dominion" vor tot așa! ...chiar ca tine! Da' te-ai întrecut pe tine însuți cu "argumentarea" : nici procurorul soroșist Mueller, nici Boris, n-au vrut să spună popoorimii dacă rușii i-au atacat... hahahahahahaha! Bă, tu ai creier în căpuțu' ăla gol? Da' cum de ai tu contabilizate "decît" două comentarii la 22:39, dupe ce ai avut 5 COMENTARII contabilizate mai devreme, la 19:29 ? Hă? ...trollache ***!?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Comentează