Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Rădoi e sub Daum!

Repartizarea României alături de Germania, Islanda, Macedonia de Nord, Armenia și Liechtenstein în preliminariile CM 2022 a împărțit lumea fotbalului nostru.

Permalink to Rădoi e sub Daum!
joi, 17 decembrie 2020, 2:29

În măsura în care unii, parcă mai numeroși, au considerat misiunea „tricolorilor” de a se califica la turneul final din Qatar ca ușoară, alții au cerut precauție și vigilență. De pildă, Basarab Panduru a avertizat că „E o grupă foarte grea!”.

În stilu-i caracteristic, conducerea FRF a scăldat-o. Doar șeful Comisiei Tehnice a ieșit din rând, Mihai Stoichiță declarând: „Putem visa chiar la o calificare directă”. După care a lăsat-o mai moale cum că „Germania e favorită certă”. Răspunsul aceluiași Panduru n-a întârziat: „Dacă vine vreunul și spune că batem Germania înseamnă că-i plecat de-acasă!”.

Deși Spania a umilit-o în noiembrie cu un neverosimil 6-0, sâc, pe noi ne-a bătut în 2019 numai cu 5-0!, Germania rămâne principala candidată la calificare. În rest, ținând cont și de criticile adresate mai nou selecționerului Joachim Low (în funcție din 2006!), evident că putem spera. Nimeni și nimic nu ne poate împiedica. Puțin probabil însă, dacă nu imposibil, să ni se împlinească visul.

Fără să intru acum în detalii, nu-i înțeleg pe cei care cred că România ar fi peste Islanda. Concret, peste un adversar care le-a blocat recent „tricolorilor” drumul spre Euro. Una că stilul insularilor, avântat și fizic, nu ne convine. Alta că, nu vă mirați!, Islanda e mai bine cotată în ceea ce privește valoarea de piață a naționalei. Lotul ei e estimat la 56 de milioane de euro, pe când al României la doar 46. Iar al Germaniei, dovadă că aceasta aparține altei lumi, altei galaxii, se ridică la 742 de milioane! De peste 16 ori mai mare, ce-ar mai fi de comentat?!

Vor deduce unii de aici, nu mă îndoiesc, că sunt pesimist. Că văd totul în negru. Nici vorbă, ceea ce nu mă oprește să precizez că, înainte de a ne teme de alții, inclusiv de Macedonia de Nord a lui Pandev și de Armenia lui Mkhtaryan (ex-Dormund, Man. Utd. și Arsenal, în actualul sezon integralist 10 partide din 11 la AS Roma), noi trebuie să ne temem de noi înșine. De propriile slăbiciuni și limite. Adică să recunoaștem că n-avem jucători de mare calitate și nici un selecționer cu experiență.

Deși Comitetul Executiv al FRF tocmai i-a dat lui Mirel Rădoi un vot de încredere, ba încă într-o atmosferă însuflețită, de unanimitate și entuziasm, persistă întrebarea dacă era normal să se întâmple așa? Dacă Rădoi merita un cec în alb în condițiile în care bilanțul său pe banca naționalei, trei victorii, două egaluri, trei eșecuri, procent de reușită 45,81%, trebuie socotit modest ori chiar dezamăgitor? Inferior celui înregistrat de Iordănescu în ultimul mandat, 51% din 17 meciuri, dar și de Contra, 62,5% din 24, el îl depășește însă pe cel al lui Daum, 40% din 10 jocuri. Iar statistica, nefiind părere, nu poate fi suspectată de partizanat.

În clipa în care din palmaresul lui Rădoi scoatem succesul cu Norvegia, atribuit la „masa verde”, nu obținut pe teren, ajungem la un procent de numai 38,1%, sub minimul istoric reprezentat de Daum, situație ce nu justifică entuziasmul din CEx. Amănuntul că în 7 partide a rulat 35 de jucători, dintre care 7 debutanți (Al. și V. Crețu, Burcă, Iancu, Camora, Lazar, B. Mitrea), constituie probă că Rădoi a căutat ceva și n-a găsit. Trebuie să sperăm că va găsi? Pe marginea acestui subiect vom mai discuta.

Comentarii (48)Adaugă comentariu

BB (155 comentarii)  •  17 decembrie 2020, 14:42

Stati linistit ca nu va gasi pentru ca nu stie ce cauta si nici unde. Este ca antrenor cum a fost si ca jucator, inimos dar fara multa calitate. Un adept al stilului de hei rup.

Bazil (77 comentarii)  •  17 decembrie 2020, 14:44

Ii dau dreptate lui Panduru. Chiar ne-am pierdut mintile daca incepem sa ne comparam cu Germania. Care ne bate la miezul noptii si jucand 8 contra 11. *** isi justifica salariul si de aia sare cu gura. Este si el vinovat moral de numirea lui Radoi.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Kornel (96 comentarii)  •  17 decembrie 2020, 14:47

Analiza dv nu o fi ea pesimista insa nici optimista nu e. Cu Germania nu avem treaba si important va fi sa nu o luam din nou pe coaje de la Islanda. Dar cu lotul din ultima vreme avem sanse foarte mici.

Vali (52 comentarii)  •  17 decembrie 2020, 14:51

Din tot ce ati scris pe tema selectionerului asta am retinut o fraza. Ca acesta trebuie sa fie ca un profesor, nu ca un elev. Radoi intra in prima categorie si nu cred ca este normal sa se intample asa. Solutia este una comoda dar nimic altceva.

Mihnea (47 comentarii)  •  17 decembrie 2020, 14:54

L-ati lasat pe Daum si a-ti trecut la Radoi care nu va place nici el. Ma asteptam de la dv sa fiti mai constructiv pentru ca de aratat cu degetul este cel mai simplu. Ca si fotbalistii nostri va multumiti cu un efort minimal.

Coco (6 comentarii)  •  17 decembrie 2020, 15:41

Excelent articolul! Consider ca avem o grupa dificila dar nu imposibila, insa ea devine imposibila in opinia mea din cauza faptului ca avem cel mai slab selectioner din istorie (cel putin din istoria ultimilor 30 si ceva de ani). Daca federatia ar fi fost interesata cu adevarat de rezultatele Romaniei si daca acolo s-ar fi aflat in functiile de conducere macar cativa oameni care sa se priceapa la fotbal, cred ca Radoi ar fi fost indepartat dupa meciul cu Irlanda de Nord(castigat de ai nostri doar cu noroc, complet nedrept si impotriva cursului jocului). Acum chiar era momentul unei schimbari de selectioner, inaintea inceperii campaniei propriu zise, intr-o grupa care, repet, este dificila dar cu un selectioner adecvat am fi avut sanse (la locul 2 vorbesc. De locul 1 doar Stoichita poate vorbi). O sa mai zic un lucru total nepopular probabil. Avand in vedere ca am nimerit din urna a treia pe Islanda, echipa net superioara noua dupa cum s-a dovedit in baraj, consider ca golul marcat de Bicfalvi cu Irlanda de Nord a fost in cele din urma un ghinion pentru nationala Romaniei, fiindca desi prin el am obtinut locul in urna a doua, aceasta urna a doua s-a dovedit mai mult decat nefolositoare avand in vedere adversarul care ne-a venit din urna a treia. Mai mult decat atat, din cauza acestui gol (atentie, NU datorita) ne-am pricopsit in continuare cu acest selectioner lipsit de talent. Poate daca terminam la egalitate si ramaneam in urna a treia am fi vorbit astazi despre o nationala a Romaniei care are un nou antrenor, unul serios. Macar atat, ca oricum grupa arata ca si cum tot din urna a treia am fost extrasi, Germania si Islanda fiind favorite certe in aceasta situatie.

Clujeanul (92 comentarii)  •  17 decembrie 2020, 15:48

Bun articol. Radoi este baiat bun, nu si antrenor. Nu el a facut echipa de la Euro de tineret, a facut-o Isaila. El doar a cules roadele si s-a impaunat cu calificarea altuia.

Ilie (135 comentarii)  •  17 decembrie 2020, 16:03

Rădoi nu e antrenor. E " decât " un fost jucător. Nu are bac-ul . Și dacă ia diploma de antrenor, o ia prin ***. Deci e un ***.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Sasa (29 comentarii)  •  17 decembrie 2020, 16:16

Selectioneri gen Contra sau Radoi sunt cei mai buni pe care si-i permite Romania. Jucatori nu avem, iar salarii foarte mari nu putem da. Niciun antrenor de valoare si cu experienta nu risca sa isi pateze imaginea fara un salariu substantial.

Kyro (61 comentarii)  •  17 decembrie 2020, 16:34

Interesant ... de data asta nu va mai legati de Radoi si nationala cu 2 zile de un meci important. Este si asta un progres dip partea GSP ...

Sibelius (39 comentarii)  •  17 decembrie 2020, 16:41

Daum dupa 2 ani de mandat nu stia cine pe ce post joaca. Radoi a antrenat trei luni si a cautat, in primul rand, jucatori VALIZI. Cam greu de gasit, mai ales in linia de fund. Sunt super-interesante "articolele" in care comparati mere cu rosii si vi se pare ca, desi au aceeasi culoare, unele sunt stricate ca nu se poate bulion din ele.

CITA (2118 comentarii)  •  17 decembrie 2020, 17:16

In primul rand "va dojenesc" putin, stimate maestre, ca eu nu am inteles cum se calculeaza procentele astea de reusita, si nici nu am timp sa caut pe net, dar speculatia cu omiterea meciului pierdut la masa verde mi se pare nepotrivita din punct de vedere matematic. Cel mai corect ar fi fost daca prezentati doua procente, unul pentru presupunerea ca ar fi pierdut meciul la Bucuresti daca veneau norvegienii, si alta pentru un meci egal, ca inteleg ca victoria a fost luata in calculul procentului care il mentine pe Radoi deasupra lui Daum. Rog scuzati un biet inginer iubitor de matematica, ce-si da si el cu parerea pe blogul Dvs, dealtfel foarte interesant de citit zilnic. In al doilea rand, regret mult ca nivelul calitativ al echipei reprezentative de fotbal a tarii a scazut atat de mult in 25 ani. Mai sper in baietasii acestia U21, cand vor creste un pic mai mari.

Manu (167 comentarii)  •  17 decembrie 2020, 17:17

@Sibelius (39 comentarii). Corect era sa recunosti ca esti fan Radoi si sa nu mai bati campii. Vorbesti aiurea despre mere si rosii caci acest articol foarte bun compara carierele catorva din ultimii selectioneri ai Romaniei. Tie nu iti place ca Radoi iese cel mai prost de aici. Asta este un rezultat normal. Pentru ca Radoi nu este antrenor in momentul de fata. Nici de club si deci si mai putin de echipa nationala.

zapacitu’ (911 comentarii)  •  17 decembrie 2020, 17:25

Bre io va zic ceva: daca Radoi face echipa pe structura de la Universitatea Craiova asa cum facura inaintasii lui prin anii 80 cu mult succes, ei bine, daca face chestia asta si lasa mai la coada FCSB si CFR, atunci sigur il va depasi pe Daum la procentaje in 2-3 meciuri oficiale, va zic io bre!

adi_stelistul (359 comentarii)  •  17 decembrie 2020, 17:29

Cu mica (dar nu tocmai) rezerva ca 6 din cele 12 puncte reusite in mandatul lui Daum au fost contra Armeniei. Fara acelea procentul neamtului era de 20%. Radoi n-a intalnit o echipa de calibrul acesteia in cele 7 jocuri. Nu ii iau apararea, am zis-o de cand a fost numit ca e un pas riscant si pentru FRF si pentru Radoi, doream doar sa aduc in discutie un aspect important pentru comparatia pe care o faceti. Veti fi de acord ca luand doar cifrele brute riscam sa facem comparatii irelevante.

Razvan (44 comentarii)  •  17 decembrie 2020, 17:36

Asa este Kyro, Radoi si nationala trebuie sustinuti neconditionat. Ar trebui chiar sa le ridicam statui. Daca acestea s-ar ridica in caz de victorie atunci nu vor aparea niciodata. Buna propunerea ta sa nu cumva sa ii deranjam pe luzerii de fotbalisti. Sa ii lasam in mediocritatea lor fara nici un orizont.

GAF (1 comentarii)  •  17 decembrie 2020, 17:37

iar a "decartat" Giovanni... Sunt câțiva impresari care "baga foale" pentru plecarea lui Rădoi de la Nationalam. Le cam strica socotelile ptr că nu le joacă protejații la Națională.

17 Nentori Tirana (871 comentarii)  •  17 decembrie 2020, 18:08

In 2020 Islanda a luat 18 goluri, a batut greu cu 1:0 Canada si doar cu 2:1 varza lui RaDoi – ca a mea n-a fost. Nici a voastra. A fost mereu a selectionerilor. Ce-ar fi sa se intrebe Stoichita daca de v-o 10-15 ani Nationala mare mai reprezinta pe cineva ? Noroc chior, Islanda o echipa imbatrinita cu care vom avea un meci decisiv peste un an. Iar din prima urna valorica am primit o Germanie care e inca de la CM din Rusia in cadere libera datorita unui selectioner care accepta greu noutati – selectioner care va ramine cu siguranta ! Chiar PiTurcaDoi va lua 6 puncte cu Islanda si ar putea avea un meci decisiv cu Germania – care ar putea prinde o zi proasta iar noi un arbitru bun. ---- Problema noastra este ca deobicei selectionerul prost si neimplicarea FRF in treaba lui. Stoichita vorbeste aiurea si degeaba caci toti PiTurcii au facut exact ce-au vrut. E inadmisibil sa lasi un RaDoi fara experienta de antrenor si selectioner – si fara scoala de antrenori - sa-si alega nu doar secundul ci tot staful, sa nu-i dai un obiectiv – ex sa bata macar Islanda daca tot nu i se impune sa construiasca o noua nationala. Imi pare rau pentru Stoichita in a carui pricepere mi-am pus sperante dar increderea lui in RaDoi nu are nici cea mai mica acoperire. Nu au fost doar rezultatele proaste, trebuiau luate in considerare si jocurile dezastruase, bijbiiala tactica si inventiile in ce priveste titularii si posturile lor, altele decit la echipa de club, altele decit i-ar recomanda cei care-i antreneaza zi de zi ! Nici conferintele de presa nu sint OK, sint sincere dar de nivelul unui om adus de pe strada. Plus aroganta, mai are putin si ne spune sa jucam noi. ---- Hagi e liber. Dan Penalti la fel. … Daca n-ar obosi lumea vorbind ar fi mai potrivit pina si Edi Iordanescu. Atitudinea FRF este ne neinteles, iresponsabila. Ce-si spun oare Multestii, oricare din cei 101 dalm pardon antrenori cu experienta daca iar si iar sint confirmati unii fara scoala, chiar si dupa rezultate dezastruoase ? - scoala fara rost.

nic (10 comentarii)  •  17 decembrie 2020, 18:15

e greu de calificat din aceasta grupa , nu avem valori ,jucatori sunt slabi a se vedea in ce campionate joaca ,RADOI ARE SI EL VINA LUI , dar nare cu cine din pacate .

ILIAKIS (3 comentarii)  •  17 decembrie 2020, 18:16

Nu avem nici o sansa cu Radoi. Orice antrenor din Liga 1 e mai bun. O sa ne facem iar de ris daca ramine, probabil ne batem la locul 4.

gino (513 comentarii)  •  17 decembrie 2020, 19:21

Gaf (1 comentarii). Tu esti altul care delirezi. Cand a folosit atatia jucatori nu a ramas nimeni neincercat ca sa se supere Giovanni pe Radoi. Dupa cum pui ghilimele esti de al casei...

Claudiu (343 comentarii)  •  17 decembrie 2020, 19:23

Adi, eu nu cred ca echipa Belarusului este peste a Armeniei. Oricum nu are in jucator de valoarea lui Mykhtarian.

adi_stelistul (359 comentarii)  •  17 decembrie 2020, 20:10

@ Claudiu: Armenia era pe locul 89 in clasamentul FIFA, Muntenegru pe 81, Kazahstan pe 142, Danemarca pe 24 și Polonia pe 30. Cele 2 amicale ale lui Daum au fost cu Rusia (locul 65) și Chile (locul 13, cu victorie - asta da). Dintre echipele din acest an Belarus e pe 88, cel mai slab clasata. Nu inseamna in niciun caz nimic, mi se pare și mie nepotrivit Rădoi la naționala, încercam doar sa nuanțez o afirmație din articol. Pentru ca sunt niște nuanțe.

Doryn (166 comentarii)  •  17 decembrie 2020, 21:46

De acord cu @Claudiu (337 comentarii). Armenia este la nivelul Belarusului.

Angelo (24 comentarii)  •  17 decembrie 2020, 21:53

@CITA (2063 comentarii). Spui ca esti inginer si ori te lauzi ori ai absolvit la fara frecventa. Ar trebui sa stii cum se calculeaza procentul de reusita pentru ca este foarte simplu. Cate puncte ai facut din maxim posibil, nr de meciurix3 puncte. Asta stie si un absolvent de 7 clase, inginerasule.

Ilie (369 comentarii)  •  17 decembrie 2020, 22:07

Asta numai un mare maestru 'cunoscator' si experimentat de fotbal ca dvs puteati crede, ca Radoi ar putea fi peste Daum

Matteo (84 comentarii)  •  17 decembrie 2020, 22:09

Pe vremea lui Daum te luai de el că de ce zice că n-are cu cine...

Che Guevara (363 comentarii)  •  17 decembrie 2020, 22:12

Sa il punem pe Dan Petrescu la nationala! Acum ca e liber!

Ilie (369 comentarii)  •  17 decembrie 2020, 22:24

Asta cu statistice si procentajele, precum si locurile in clasamentul FIFA inseamna si nu inseamna nimic. Chiar nu stiti cum e fotbalul la virsta dvs, 'maestre'? Noi am plecat satisfacuti din Irlanda de Nord ca n-am incasat-o, cu Islanda si Norvegia facem figuratie penibila, dar sintem in grupa a doua valorica dom'le, iar fraiererii aia in a treia. Cu Daum poate ca o incasam la fel, dar sigur punea o tactica ofensiva in joc, nu ne duceam ca la taiat. Si cine joaca ofensiv ia obligatoriu si niste riscuri. In cazul asta daca pierdem, macar nu ne facem de ris, cum ne facem cu ciupiturile alea de puncte pe ici pe colo, de mai prindem si noi niste locuri in clasamentul FIFA si iar mai credem si noi ca ar fi ceva de capul nostru. Zic tactica, nu mistocareala de fotbal de nivelul lui Alibec. Dar nah, Daum n-avea statistice bune domnule, si ne aducea aminte 'maestru' Ioanitoaia de asta la un articol din doua.

Darius (1 comentarii)  •  17 decembrie 2020, 23:17

Nu știu de ce Macedonia de Nord nu este băgată în seamă. Nu este deloc întâmplător faptul că sunt calificați la Euro de anul viitor. În comparație cu echipa națională a României, as evidenția cel puțin patru jucători peste ce avem noi astăzi. Primul, fără doar și poate, Elmas de la Napoli, unul din tinerii de mare perspectiva a Europei, cu foarte bune calități de jucător ofensiv. Alioski, de la Leeds, Premier League, un stângaci foarte talentat și luptător,un stângaci de bandă cum nu a mai avut România de ani buni. Apoi, l-aș aminti aici pe Ademi de la Dinamo Zagreb, un jucător cu multe meciuri internaționale, foarte bun mijlocaș central, un post la care, din păcate, suntem foarte deficitari. Ristovki, de la Sporting Lisabona, este un apărător dreapta bun, peste ce avem noi. Ar mai fi Nestrorovski de la Udinese, un atacant care marchează în Seria A. Meciurile împotriva Macedoniei vor fi pe muchie de cuțit, cu precizarea ca, vor fi o nuca extrem de tare, greu de bătut.

Vlady (53 comentarii)  •  18 decembrie 2020, 0:04

@Ilie (366 comentarii). Corect. Chiar nu ne-am facut de ras cu tactica indrazneata a lui nentu Radoi. Ca doar 0-4 cu Norvegia nu este de ras, este chiar de plans.

adi_stelistul (359 comentarii)  •  18 decembrie 2020, 7:28

@ Doryn: corect, dar cu Armenia s-au facut 6 puncte, cu Belarus 3. Si in plus mai era Kazahstan, sub cele 2, cu care s-a facut doar 1 punct in vremea lui Daum. Ma rog, nu trebuie despicat firul in patru, si recunosc ca eu sunt cel ce-a inceput...

ion ion (93 comentarii)  •  18 decembrie 2020, 7:32

Ati atins punctele nevralgice. Nu mai avem jucatori de valoare si nici selectioner de incredere. A fi antrenor este o meserie pe care Radoi abia acum o invata. Burleanu nu l-a numit pentru continuarea ciclului de la tineret, cred ca a facut-o datorita faptului ca nu avea fonduri sa plateasca un selectioner cu carte de vizita. Daum i-a mancat o caruta de bani fara sa obtina rezultatele dorite.

Gio (50 comentarii)  •  18 decembrie 2020, 9:04

Grupa e abordabila in sensul obtinerii locului 2, pentru care avem sanse bune. Islanda este o echipa de veterani care intra in reconstructie iar cei care vin din spate nu sunt la nivelul titularilor, dovada ca atunci cand au fost folositi, cum ar fi in Liga Natiunilor, Islanda si-a luat-o rau. Celelalte echipe nu pot ridica pretentii la locul 2 orice ar fi, deci suntem favoriti sa prindem barajele, ceea ce e mai mult decat puteam spera de la tragerea asta la sorti. Cat despre Radoi el nu are inca rezultate dar este suficient de seducator sa mai vrei o campanie pe mana lui, gandidu-te ca si daca schimbi selectioneri la nesfarsit parca schimbi degeaba, o sa vedem daca face ceva, impresia mea este ca nu are experienta necesara pentru un asa post.

Dilimache (657 comentarii)  •  18 decembrie 2020, 10:26

Iar ne-o luam de la toti si ne facem de ras, iar burleanu ramane intepenit in scaun, el si cu baietii de mingi din FRF, o adevarata mafie...

gio (50 comentarii)  •  18 decembrie 2020, 12:36

@Darius Sa lamurim cu Macedonia, ea s-a calificat datorita gaselnitei UEFA numita Liga Natiunilor care a dat si Diviziei D dreptul sa aiba o reprezentanta la Euro. Macedonia a castigat locul infruntand dealde Georgia, Kosovo, Azerbaidjan, Malta, Luxemburg, deci nu vad de ce ne-am speria de Macedonia. Aaa, daca la Euro joaca bine si ia ceva puncte atunci da! Dar pana la Euro ne lamurim la meciul direct din martie.

itu52 (239 comentarii)  •  18 decembrie 2020, 12:38

Baiul este că lumea nu prea mai are „Răbdoi”, este peste poate să te confrunți cu două probleme asemănătoare, națională în reconstrucție și antrenor începător. Este o abordare imatură din partea experimentatei comisii tehnice a FRF. Ca în multe alte cazuri, probabil, „ezistă o explicație”, dar nu ține de noi. Rentierii fotbalului românesc gândesc mult și produc puțin, acesta este modelul trâbițat de Burleanu ca fiind model European. Dacă nu trăiesc din venituri proprii sunt o mare belea pe bugetul țării, intră în categoria birocrație excedentară.

zap (7 comentarii)  •  18 decembrie 2020, 13:21

Ce bine ți se potrivește Trahanache "Stimabile, onorabile! Nu întrerupeţi... Aveţi puţintică.. " si băgatul bățului prin gard ( asta apropo de pesimism ) ! Altfel un comentariu care nu folosește nimănui: daca Radoi califica naționala uiți ce-ai scris, daca nu din ciclul v-am spus eu inca din dec '20 ! Penibil ...

Dtru (268 comentarii)  •  18 decembrie 2020, 15:36

Zap, tu esti prost de bubui. Nu ai 7 clase sau nu ai 14 ani cand pui problema asa. Pai daca Radoi califica nationala normal ca era laudat. Dar cum nu a calificat-o si a terminat grupa pe locul 4 este la fel de normal sa fie criticat. Cand esti pe minus ca Radoi inseamna ca nu esti pe plus, simplu ca bonjur.

anti Burleanu forever (23 comentarii)  •  18 decembrie 2020, 16:27

Nea OVI,un senior al presei sportive. Sa ia exemplu toti ce inseamna un articol adevarat.Oare Geambasu,Naum sau alti asa zisi ziaristi ,citesc aceste articole ?rareori ,am citit vreun articol al lui Ioanitoaia care sa nu imi placa.Respect maestre .Sarbatori Fericite !

ghe (1 comentarii)  •  18 decembrie 2020, 17:23

din nou o luam pe aratura,cum sa ne calificam cu aceasta echipa si cu radai ca antrenor,o sa ne batem ptr. locul 3 ,cu un antrenor bun nationala de tineret castiga medalia de aur.

Ilie (135 comentarii)  •  18 decembrie 2020, 21:25

Dacă după articolul despre Germania nea Alin se regăsește printre comentatori, e jale la voi în redacție. De fapt, dacă Apostol, cel care a avut la nuntă numai manele, este reporter, ce să mai vorbim. Ne dăm intelectuali, că Geambașu, cel care s-a dat de gol că a ajuns ziarist sportiv cunoscându-l pe Ioan Cupen.

zap (7 comentarii)  •  19 decembrie 2020, 8:25

Dtru, cunosti literele, încerci sa citești si pe silabe dar nu-ti iese adica nu înțelegi nimic! Prostovane, calificarea se referă la ce-o sa vina nu la ce a fost! Greu da' greu de tot ...

Marean (270 comentarii)  •  19 decembrie 2020, 11:50

@Zap (5 comentarii). Cel care baga batul prin gard esti tu, vreun pustan cu ifose de intelept. Iar Dtru are dreptate. O dai la intors dar nu tine. Ai postat prima data ceva fara cap si coada.

Ali Bec (212 comentarii)  •  19 decembrie 2020, 12:54

E clar: Radoi trebuie sa plece și sa-i elibereze locul lui Hagi. Așa vrea Giovanni. Așa scrie tov director.

Craiu (67 comentarii)  •  19 decembrie 2020, 19:11

@Ali Bec (194 comentarii). Dl Ioanitoaia nu scrie nicaieri sa plece Radoi. Ii da palmaresul de selectioner care este cel mai slab. Dl Ioanitoaia nu va fi niciodata tov cu unul ca tine. Nu inghite neamurile proaste.

Florin (215 comentarii)  •  19 decembrie 2020, 23:15

Ali Bec, citesc ca astazi il injuri pe Buzarin, il injuri imediat si pe Ioanitoaia si pe restulde la gsp de zici ca esti tata si mama gazetariei sportive...Nimeni nu iti intra in boie de parca tu ai fi vreun guru si toti ailalti niste invatacei cazuti in admiratia ta. Nu esti penibil, esti mai mult, esti Jalnic.

Comentează