Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Pe mâna arbitrului!

Din păcate, meciul dintre Gaz Metan și FCSB, unul dintre cele mai spectaculoase și mai intense din acest sezon, a fost decis de gafa „centralului” Sebastian Colțescu, altminteri specialist în materie. Chiar în minutul 90, când tabela indica 2-2, craioveanul […]

Permalink to Pe mâna arbitrului!
marți, 24 noiembrie 2020, 3:06

Din păcate, meciul dintre Gaz Metan și FCSB, unul dintre cele mai spectaculoase și mai intense din acest sezon, a fost decis de gafa „centralului” Sebastian Colțescu, altminteri specialist în materie. Chiar în minutul 90, când tabela indica 2-2, craioveanul a arătat punctul cu var după ce tânărul Oct. Popescu, care-l înlocuise pe Fl. Tănase în 67, a căzut în careu lângă medieșeanul Butean.

S. Colțescu a crezut că Butean a faultat, dar s-a păcălit. Reluările video și, la fel de convingătoare, imaginile surprinse pe stadion de fotoreporterul GSP Raed Krishan au demonstrat că bucureșteanul a călcat prost și s-a împiedicat singur. Cum n-a existat niciun contact între cei doi, n-a existat nici penalty! E concluzia la care au ajuns – fermă, fără dubii – experții TV Ion Crăciunescu (Digi) și Cristi Balaj (Telekom).

De parcă s-ar fi înțeles între ei, ambii au apreciat că S. Colțescu a greșit. Ba și cu consecințe grave deoarece, în urma erorii lui, FCSB ocupă pentru întâia oară locul 1 în clasament cu avantaj la puncte, două față de Craiova, nu doar la golaveraj. În consecință, SC a primit nota 3 în Gazetă, deși arbitrase bine până în minutul 90! S-a ferit să iasă în evidență, să fie piua întâi, a lăsat la fix câteva avantaje etc.

Împărtășesc opinia, una mai largă, că S. Colțescu s-a păcălit. Nu-l suspectez de altceva. Bunăoară, de rea intenție. Dar nu-i numai vina lui că a viciat rezultatul unui meci important, cu implicații în lupta pentru câștigarea campionatului.

Vinovați sunt și cei care au trimis la o partidă a FCSB-ului un arbitru craiovean, iar asta într-un moment în care echipa din Bănie e una dintre rivalele formației roș-albastre. Pare foarte posibil, chiar de imaginat, ca în faza în care a inventat lovitura de la 11 metri, S. Colțescu să fi gândit că trebuie să fluiere pentru a nu se interpreta că el, un oltean, o nedreptățește pe concurenta Craiovei! Să fi acționat subconștientul său. Cu alte cuvinte, delegarea lui trebuia neapărat evitată. Nu s-a întâmplat însă asta din pricină că la CCA, nu-i nicio noutate, se lucrează cu picioarele. Alandala.

În rest, pentru prestația din prima repriză, în care putea încheia socotelile, FCSB ar fi meritat victoria. A dominat categoric, având și două bare (Moruțan, Buș). Mediașul a reușit să egaleze la 1, împotriva cursului întâlnirii, din singurul ei atac mai serios de până la pauză.

După reluare însă, pe măsură ce FCSB i-a pierdut pe Olaru, autorul unei duble, și pe Fl. Tănase, căci fără Man, accidentat, rămăsese încă din minutul 28, meciul s-a echilibrat. Înviorat de Cardoso și de R. Deaconu, Gazul a oferit o replică infinit mai dârză. Legată și agresivă. Facilitată și de lipsa de experiență a unui adversar care a folosit 5 ex-medieșeni, V. Crețu, I. Cristea, Olaru, Buziuc, Buș!

Greu de spus dacă Jorge Costa a avut ori nu dreptate când a susținut că „Un egal era mai corect”. Sigur e însă, dincolo de orice îndoială, că penalty-ul dat de S. Colțescu și transformat pentru 2-3 de Buș n-a existat. Logic că el pune sub semnul întrebării succesul băieților lui Toni Petrea. De aceea și consider că titlul de mai sus se justifică.

Comentarii (59)Adaugă comentariu

Myty (69 comentarii)  •  24 noiembrie 2020, 15:15

Corect pusa problema. Dar daca totusi Coltescu are ceva de impartit cu clubul din orasul sau? Cred ca trebuia luata in calcul si aceasta varianta.

Mario (56 comentarii)  •  24 noiembrie 2020, 15:19

Si mie mi-au placut cursele negrului Mitica Cardoso Daca este real ca a primit cetatenie romana nu vad de ce nu ar putea fi convocat la echipa nationala. Ne trebuie acolo un aracant mai mult decat un fundas lateral cum este Camora.

Florin (215 comentarii)  •  24 noiembrie 2020, 15:28

Haiducie curata doar ca se ia de la cei saraci si se da la cei bogati. Care sunt si ei saraci dar in felul lor. Cu duhul.

Craioveanu (42 comentarii)  •  24 noiembrie 2020, 15:28

Ia sa nu se mai planga Meme Stoica si celelalte oi ale lui Becali ce furata este marea echipa bercenara. Ieri a fost jaf la drumul mare. Si nu se va intampla nimic daca fecesebeaua va reusi sa castige titlul datorita celor doua puncte furate la Medias.

Ilie (135 comentarii)  •  24 noiembrie 2020, 16:03

Vassaras e un impostor. Și trebuie mers pe mâna lui Crăciunescu, cel ce l-a promovat pe fi'su, Teo, când a fost șeful arbitrajului. Sau cel care a tras cu Rapid în finala Cupei din 1995. Sau cel acuzat de corupție în fotbal de mai multe persoane. El știe exact cum se trântesc meciuri. Oricum, felicitări pentru faptul că, indiferent ce se întâmplă, vinovat este Burleanu. Iar Gino Iorgulescu, care i-a cumpărat fiului său care se droga , bea și se urca la volan, o mașină cu care să reușească să omoare un om și apoi l-a ascuns în Italia, nu are nici o vină. Normal, Iorgulescu de mult nu mai face nimic la LPF.

unulaltul (9 comentarii)  •  24 noiembrie 2020, 16:10

Vai de capul tau. Sa nu stii nici macar un lucru simplu cum ar fi ca FCSB era pe locul 1 inca de etapa trecuta?? Restul nici nu mai conteaza! Se pare ca unii nu stiu cand sa se retraga si insista sa-si arunce la gunoi cariera. Pune mana si informeaza-te cum trebuie inainte sa scrii bazaconii.

Jack (18 comentarii)  •  24 noiembrie 2020, 16:13

Jaf ca in codru. Si pe vremea lui Valentin furau mai cu masura.

traian (21 comentarii)  •  24 noiembrie 2020, 16:17

Speculatie bazata pe pareri mai mult sau mai putin subiective! Craciunesc a spus nu cred ca a fost fault, nedeclarand clar, convins, ca de obicei. Apoi o multime de reluari cui incetin itorul nu pot arata cu certitudine ca nu a fost contact in niciun moment. Piciorul lui Popescu, in aer fiind, are o miscare stranie care poate fi explicata doar printr-o atingere chiar involuntara si in aer de piciorul intind de Butean pentru a bara trecere. Arbitrul a fluierat ce a vazut atunci nu a stat sa analizeze de zeci de ori reluarile ca in studio dupa meci. Oricum Staeua a do9minat categoric la ocazii, suturi pe poarta, cornere, posesie, deci victorie incontestabila si asta in conditiile in care a jucat cu o multime de jucatori U21 și chiar cu doi sub 19 ani. In plus, arbitrul a permis jocul brutal, la intimidare, al gazdelor fara sa scoata cartonasele galebene si rosii. Deci victorie clara, meritata, incontestabila a Stelei!

ciollo (32 comentarii)  •  24 noiembrie 2020, 16:24

Degeaba comentam, aceasta *** numita arbitru, tinuta in brate de no-name-ul vasaras (bun arbitru, zero presedinte) face jocuri in continuare. ***. ***. ***!!! ***. Un alt arbitru iubit in anumite cercuri... Cercuri puturoase si nespalate.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

ciollo (32 comentarii)  •  24 noiembrie 2020, 16:30

Am uitat sa spun; 'dati-mi mai gsp-ilor cartonas rosu, nu galben, ptr ca spun cat de varza sunteti. Zero profesionalism, zero sport, zero deontologie....

Ilang Ilang (7 comentarii)  •  24 noiembrie 2020, 16:40

Maestre, Înțeleg de la dv, ca dl Coltescu, a greșit din cauza unei probleme de conștiința (adicatelea craiovean fiind s a temut sa nu fie acuzat de partizanat dacă nu da un penalti inventat) și din cauza celor care l au delegat. Pe cale de consecință având de ales, a hotărât sa l dea, și sa fie acuzat și de neprofesionalism, cât și de favorizarea fcsb! Și culmea, ne spuneți ca sunt vinovați, cei care l au delegat. Strâmbă logica, maestre!

ciollo (32 comentarii)  •  24 noiembrie 2020, 16:50

Si din nou ma intorc si intreb, matusalemule; dupa ce oltenii, gaman si 'coltescu-***' au distrus deja 30% din meciurile arbitrate de ei, toate in favoarea clonei craiovene, ce penalitati au primit?... In afara de baremuri si felicitari. Si sa nu-mi vorbesti aici de greseli omenesti de arbitraj! Prt. ca astia nu sunt oameni. Nici macar o amarata de ***; sunt doar o sub-***.

dogslayer (2 comentarii)  •  24 noiembrie 2020, 16:58

altceva mai stii? in afara sa scrii de arbitri? deja ne plictisesti ***. de avantajele craiovei cand scrii? hmm...lasa-ne

Simeone (96 comentarii)  •  24 noiembrie 2020, 16:59

Coltescu e un individ ciudat, schimbator, nu ti-l doresti ca prieten. Iti intoarce spatele cand iti e lumea mai draga. Desi craiovean si cu sange alb-albastru, el ține cu echipele din Bucuresti. I-a împins de la spate pe cei de la FCSB, mai mai ca pierdeau daca nu fluiera absolut tot. Iar la faza penaltiului ce sa mai zici? In minutul 90 la scor egal, ar trebui sa fie ceva foarte clar sa dai. Nu poti oferi pe tavă victoria unei echipe!!! Pentru mine e foarte clar ca buna ziua, e anul FCSB-ului, toti trag sa ia o echipa din Capitala. Cum Dinamo e mai mult spre Liga a doua (sau a 4-a), ramane doar FCSB sa devina campioana.

JFM (116 comentarii)  •  24 noiembrie 2020, 17:02

De ce FCSB nu e-n stare sa urce in cupele europene si se poticneste prin te miri ce tur preliminar? De asta.

Andrei F (1607 comentarii)  •  24 noiembrie 2020, 17:03

Ce sa te astepti de la jurnalistii GSP care scriu ca Man,Olaru si Tanase sau accidentat?Baaa...au fost rupti!!!Olaru a fost calcat in careu ,ramane la pamant si peste cateva minute cu tot cu pauza este schimbat!!!Tanase este rupt de o intrare criminala a lui Butean!!!Cardoso trebuia sa fie eliminat pana in minutul 16 cand avea la activ 3 faze de galben!!!Morutan ai fi spus ca juca box ca adversarii tot ii carau peste fata!!!Tanarul Popescu peimeste un cot de la Larie si Coltescu este a n =a oara oltean...Si de penalty!!!Am ras de Craciunescu cand acum nu vedea piciorul in fata lui Popescu la fel cum se lua de mana in fata lui Gonzales!!!Altfel nu-mi trebuie doua zile sa va spun ca a fost penalty clar la Olaru cand este calcat in careu de ramane la pamant...Bus este tinut in careu la faza cand trage putin pe langa poarta...

Clau (1 comentarii)  •  24 noiembrie 2020, 17:04

Bai Ciollo dar tu esti prost rau...Pai cum sa fure Gaman si Coltescu pentru Craiova daca nu au arbitrat-o niciodata. Altfel te crezi spiritual desi bubui.

Shaolin5489 (1 comentarii)  •  24 noiembrie 2020, 17:32

Si in meciul cu Dinamo aceeasi placa, 11 m gratuit la sfarsit, tot 3 puncte pe praduiala!

Mircea (663 comentarii)  •  24 noiembrie 2020, 17:33

@Andrei F (1580 comentarii). Chiar eram curios ce aberatii o sa debitezi in incercarea de a apara ce nu este de aparat. Tu si cu @traian (20 comentarii) traiti intr-un univers paralel tipic fecesebeilor. Carora nu le ajunge ca dl Ioanitoaia scrie fair ca meritau victoria. Nu, ei neaga realitatea si vor sa li se dea dreptate si cu 11 m desi este evident ca nu au. ***.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Giulesti (85 comentarii)  •  24 noiembrie 2020, 17:36

Beeei Craciunescu a spus clar ca mu trebuia acordat penalty. Degeaba o dati voi la intors ca nu tine decat la fraieri.

Nică fără frică (297 comentarii)  •  24 noiembrie 2020, 17:38

Bah Clau tu ești cel mai prost de aici!!! Păi ca să furi pentru Craiova nu trebuie să să arbitrezi meciurile Craiovei ci să le pui piedică CFR ului și Stelei când le arbitrează dar ești prea prost ca să înțelegi!!! Culmea penibilului e că te crezi deștept dar bubui...

zapacitu’ (911 comentarii)  •  24 noiembrie 2020, 17:45

Vazurati bre de ce avem nevoie de arbitraj video? De VAR? D-aia, ca sa nu se ajunga la asemenea vicieri grave de rezultat, mai ales in meciurile cu miza pentru titlu. Tinem cont de o diferenta de 2 puncte primite in plus degeba de FCSB versus Craiova si, daca la final de campionat diferenta in favoarea primilor va fi mai mica sau egala cu 2, vom considera "virtual" ca noi suntem campionii Romaniei. Dar sa ajungem pana acolo, ca nu cred ca va fi cazul, vom recupera si "chifteaua" asta a lui Coltescu.

gheorghe (328 comentarii)  •  24 noiembrie 2020, 17:58

Nea Ovi, Parca matale erai cel care plangea pe aici ca Avram si Coltescu au fost scosi de pe lista FIFA....

Clau (107 comentarii)  •  24 noiembrie 2020, 18:27

Nica fara frica, ai si exemple sau melitezi ca sa te bagi in seama? Coltescu a stricat multe meciuri fiind un arbitru atipic dar nu exista suspiciuni ca ar fi cautat sa o ajute pe Craiova. Vorbesti ca sa nu adormi.i si prost nu te fac pentru ca nu cobor la nivelul tau. Stiu ca cine intra in cocina il mananca porcii.

Andrei F (1607 comentarii)  •  24 noiembrie 2020, 18:30

@ Giulești Crăciunescu a procedat la fel ca la meciul cu Dinamo... Până nu a vorbit MM de cotul lui Gol Crăciunescu se făcea că nu există faza!!! Aș vrea sa- i aud de gesepistii și pe Crăciunescu vorbind de fazele indicate de mine!!!!Să apărați intrările care au dus la accidentări grave nu va face cinste!!! Să te faci că nu există penaltyurile clare la Olaru și Bus...?

tango (55 comentarii)  •  24 noiembrie 2020, 18:32

Dle Ioanitoaia, nu stiu ce sa mai spun! O faceti intentionat sau atat mai puteti? Din nou ignorati miezul problemei: absenta VARului!!. La faza mult incriminata (Da NU a fost penalty)chiar "marele/infailibilul" Craciunescu s-a hotarat greu, daca a fost sau nu penalty, dupa N reluari ale fazei din diferite unghiuri si cu filmari de aproape. Mm vazut din nou penibila analiza de dupa meci in care a abundat cu "parca a fost o atingere... nu se vede clar... se poate..etc.. ca la sfarsit sa spuna clar ca ORICARE abitru s-ar fi putut pacali la o asemenea faza. Si apropos de penaltiuri incorect acordate: sa ne amintim de penaltiurile date impotriva noastra, i.e. cel dat Ucrainei la U21(care era sa ne coste calificarea) si cel din meciul tot la U21 cu Danemarca. Deci se greseste grav la un nivel mult mai inalt si cu consecinte potential mult mai dureroase dar tacem pentru ca nu ne-ar baga nimeni in seama. Si mai mult, am vazut recent in campionatul englez multe goluri anulate in mod ridicol dupa masurari cu rigla a unor potentiale pozitii de offside la care multi au admis ca asa ceva este ridicol. Daca si dupa consultarea VARului se nasc controverse in fotbalul occidental ma gandesc cu groaza la ce se va intampla in ROmioritica dupa introducerea VARului intr-un final; va curge si mai mult "sange" iar urletele de ura, frustrare se vor inmulti. Si inca ceva: vad ca GSP face imediat o analiza "pertinenta", (eu i-as spune cinica) cu clasamentul real versus cel actual fara asa zisele "greseli de arbitraj". Dle O.I., oricine stie ca istoria/viata nu se scriu cu "daca",(ce s-ar fi intamplat daca Napoleon castiga la Waterloo sau daca hitler nu declara prosteste razboi Americii??!!) deci acest fel de articole nu fac altceva sa adanceasca starea de ura/dusmanie intre suporterii romani, sa puna presiune pe arbitri care in subconstient de teama greselilor fara intentie dar analizate la microscop la sange vor gresi si mai mult.

Bogdan (395 comentarii)  •  24 noiembrie 2020, 18:33

Fanii clonei din Berceni refuza realitatea si sustin numai ce le pica bine . A fost penalti ca asa vor ei. Te apuca mila de ei cand ii vezi cu cat talent fac pe prostii. Nu este vorba ca multi chiar sunt.

Andrei F (1607 comentarii)  •  24 noiembrie 2020, 18:37

@ Clau Duritățile nesancționate de Coltescu care au dus la accidentarea celor mai buni jucători ai echipei concurente Craiovei plus doua penaltyuri clare neacordate Stelei nu sunt astea argumente????Intrarea lui Butean la Tănase fata de ce a făcut Mihalache lui Koljici sau Artean- Ciocaldau...nu are termen de comparație...

tango (1 comentarii)  •  24 noiembrie 2020, 18:52

Si inca ceva: se observa ca se acorda mult mai putina importanta faptului recunoscut la unison de toti cei care au comentat si analizat meciul precum a fost "cel mai bun meci de pana acum din campionat" si faptul ca Coltescu a arbitrat foarte bine/fara greseala pana la faza din min. 90. Faza incriminata si clarificata dupa zeci de reluari si fotos a generat ( mai degraba a zgandarit )o stare deja existenta de ura si dusmanie neverosimila care inconloara fotbalul romanesc. Intreb: cui ii foloseste aceasta stare de fapt? Si care ar fi solutia acestei probleme fara solutie?? Sa aducem din nou arbitri straini?? si sa ne discreditam si mai mult in ochii strainilor ca fiind o natie care nu-si poate rezolva singura problemele. Noua, romanilor verzi, nu ne place nimic, contestam tot, vedem peste tot hotii si furtisaguri (vezi comentariile multora care inainte si in timpul meciului de aseara urlau cu neincetare Blat!!), clasa politica este cum este, ne-am constituit 'gasca' de vinovati eterni pentru tot ce se intampla in interior si ne miram ca suntem priviti afara cum suntem priviti.

CITA (2118 comentarii)  •  24 noiembrie 2020, 19:27

Retin informatia importanta ca a fost cel mai bun meci din campionatul intern, asta nu-i putin lucru. Competitia pentru play off este bine sa fie mentinuta, in opinia mea, deci sistemul cred ca e bun (play out/ play off). Legat de gafa arbitrului la acest meci, fara suparare, dar pana nu vom implementa si noi VAR-ul, tot asa se va intampla, si-anume ne vom certa ca la usa cortului fanii diverselor echipe dupa fiecare meci. Si degeaba, pentru ca o decizie odata luata pe teren, nu mai poate fi intoarsa, din pacate. S-a mai intamplat si la case mai mari, si chiar cu nationala noastra, demult de tot, cand un gol perfect valabil (mingea ricosata din bara de sus a portii a cazut in spatele liniei de jos, apoi a iesit). Arbitrul n-a vazut, ca era foarte greu, nu a validat golul desi era perfect valabil, VAR-ul ar fi dovedit-o cu prisosinta, dar pe-atunci nu exista. Vizionati golul la care ma refer si-mi veti da dreptate. Am fost foarte trist atunci, asa cum sunt si-acum multi fani cand vad cata nedreptate se face in meciurile oficiale importante.

Dravale (6 comentarii)  •  24 noiembrie 2020, 19:32

Unii comentatori ai gsp sunt de toată jena! O parte dintre ei apar și la TV după meciuri și încearcă,cu ajutorul unor ”invitați” abonați la banii de la Ringier(pe vremuri era un trust de presă respectabil,acum...) încearcă spuneam,să ne convingă că albul e negru și invers.Ce analize pe faze,ce detalii nevăzute,vai,ce corect disecăm fazele până când ajunge d-l Crăciunescu la concluzia care vă face plăcere ! Jenant...Recunoașteți domnilor din redacția gsp adevărul: FCSB(=STEAUA) și D-l Becali vă calcă pe coadă prin rezultatele echipei și urlați de durere(și de ciudă!).

MZM (390 comentarii)  •  24 noiembrie 2020, 19:45

Dupa parerea mea, arbitrul nu a gresit, a fost fault. Nici Craciunescu, nici Balaj nu s-au pronuntat foarte ferm, pentru ca faza este intr-adevar complicata. Dar exista un argument pe care nici unul din cei doi arbitri nu l-a invocat. De ce oare? Este clar si evident ca Popescu s-a ferit pentru a se proteja de un fault periculos al adversarului care il putea accidenta grav la piciorul stang. De aceea isi fereste piciorul, se dezechilibreaza si pierde contactul cu mingea, in loc sa o trimita in gol (in pozitie iminenta de a inscrie!!!) A fost, deci, o tentativa de atac brutal care a impiedicat inscrierea unui gol. Si , se stie, tentativa de fault se pedepseste cu lovitura libera ca si faultul propriu-zis, mai ales in careu, in situatie iminenta de gol... Dar, dincolo de elementele tehnice ale existentei faultului, mai sunt cateva lucruri de comentat. 1. Brutalitatea jocului celor de la Medias, tolerata absolut impardonabil de Coltescu, ceaa ce a dus la accidentarea si scoaterea din joc mai multor jucatori de la FCSB (Man, Olaru si Tanase). 2. Cel putin 2 jucatori de la GAZ meritau rosu, iar dl. Ioanitoaia lauda echipan gazda ca a dat o replica „darza, legata si agresiva, iar meciul s-a echilibrat”!? Pai cum sa nu se echilibreze daca i-au scos din joc pe cei mai valorosi trei jucatori ai oaspetilor???!!! 3. Autorul articolului mai face o afirmatie de un comic total: „Coltescu s-a pacalit. Nu-l suspectez de altceva”. Vai, cata obiectivitate!? Nimeni, nici dl Ioanitoaia, si nici vrun alt ziarist nu au navut curajul sa aduca in discutie cele trei goluri, perfect valabile, anulate FCSB-ului, de catre Coltescu, in meciul de pomina cu Astra, de acum cativa ani, cand in loc de un eventual 3-0 pentru FCSB, Coltescu a... facut 2-0 pentru Astra! Trebuia, d-le Ioanitoaia, era relevant in context, sa spuneti si de ce nu-l suspectati pe Coltescu ca a intentionat sa ajute FCSB... 4. O ultima observatie. Ce joc greu a avut FCSB, plin de ostilitate si de brutalitati grave din partea GAZ-ului, si abia a reusit sa castige la limita, si ce plimbare de agrement a facut Dinamo la Medias, unde a castigat lejer cu 3-1, dupa ce a condus cu 3-0!!?? Curios, nu,? Mai ales daca ne gandim la faptul ca Dinamo era pe locul 15, iar FCSB pe 1!

Poli 21 (189 comentarii)  •  24 noiembrie 2020, 20:08

Nea ovi, daca tot esti hotarit sa *** atunci spune clar ca nu a fost o gafa ci o actiune premeditata.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Radu K (22 comentarii)  •  24 noiembrie 2020, 21:36

Intrebarea corecta era: ce mai cauta acest Coltescu in arbitraj?? Face praf meciurile la foc automat! Ca fcsb-eaua fura cu arbitrii, nu e nicio noutate. Cu duo-ul Argaseala-Tudor in ograda ciobanului puscarias si Deaconu-bricheta sef de facto la CCA, arbitrajele sunt rezolvate. Daca tot s-a bagat DNA-ul la FRF, hai si la LPF si CCA! Exista cativa candidati seriosi sa se intoarca la mititica. ;) Sunt curios daca apare comentariul. Se vorbeste ca GSP ar fi de fapt a verilor impresari.

Flaviu (86 comentarii)  •  24 noiembrie 2020, 22:22

@MZM (358 comentarii). Minti si ma intreb de ce. Craciunescu a spus clar ca nu trebuia dat 11 metri iar Balaj ca arbitrul Coltescu s-a pacalit. Ce sa mai spuna, sa ceara *** lui Coltescu...Eu il cred pe Dl Ioanitoaia pentru ca nu are nici un interes sa scrie asa, nu pe simpatizantii fecsebisti.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

andrei (3 comentarii)  •  24 noiembrie 2020, 23:49

Din fotografiile GSP nu reiese absolut nimic, este vorba de agățarea gleznei de la piciorul drept al lui Popescu, peste care se sare cu sau fără intenție. Este ca și cum ați prezenta rezumatul unui meci de 1-0 dar din care lipsește golul. Așadar, la TV cu camera din spatele porții se vede clar că glezna dreaptă a lui Popescu ”flutură” în aer imediat după contactul cu piciorul lui Butean, astfel că Popescu se dezechilibrează, calcă prost (din cauza agătării vârfului bocancului său). Vă rog să priviți, dacă aveți ocazia, această reluare și să ne spuneți dacă glezna lui Popescu flutură în aer pentru că este atinsă sau pentru că tânărul Popescu are *** la picior...

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Bota Pompiliu (205 comentarii)  •  25 noiembrie 2020, 0:05

Nea Ovi, asta cu m-au furat arbitrii te-a invatat Stra Luce Ntori de Nord sau invers ?

Andrei F (1607 comentarii)  •  25 noiembrie 2020, 0:58

@Flaviu Cel mai bine ar fi că să nu credeți pe nimeni și să mergeți la sursă- să căutați să auziți ce a spus Crăciunescu...Eu am văzut emisiunea de după meci și Crăciunescu inițial vorbește de o ștergere a piciorului lui Popescu,că faza este grea,că Popescu nu a simulat....și la sfârșit a tras concluzia că el nu vede contactul și deci că nu ar fi penalty dar nici nu dădea galben pentru simulare... Vă mai asigur că l-am auzit pe același Crăciunescu după meciul cu Dinamo când a analizat faza dintre mana lui Pantaru și căderea teatrală a lui Gonzales că a spus,,ce caută mana lui Pantaru acolo pe direcția de alergare a lui Gonzales?,,...Vreau sa spun că la faza cu Popescu nu s- a întrebat de loc ce caută piciorul medieșeanului acolo pe direcția de alergare a lui Popescu dacă nu atinge mingea...Va mai asigur că Panduru cu Balaj de față a spus că tânărul Popescu trebuie învățat să caute contactul cu piciorul adversarului pentru că un fundaș nu poate face acea alunecare fara să atingă mingea și să nu fie penalizat...Dacă ați văzut meciul...ce vroiați să facă și Popescu după ce avusese de a face cu un cot al lui Larie fara cartonaș...când Butean l- a aruncat peste tusa de margine fara cartonaș și când a văzut pentru ce au fost înlocuiți Man,Olaru si Tănase iar că Moruțan ia palme și coate peste fata cu repetiție fara că Coltescu sa umble la cartonase?Popescu se vrea fotbalist și nu alergător in curse cu obstacole...Popescu așa tânăr a văzut cu cine are treabă și chiar a faultat fara să fi avut intenția să vizeze mingea...El a luat cartonaș deși nu a accidentat pe nimeni...

Manolo (63 comentarii)  •  25 noiembrie 2020, 1:19

@Andrei (3 comentarii) Pe dracu agatarea gleznei, terminati bai cu prostiile astea de parca niste berbeci ca voi ati descoperit America. Nu a fost 11 m si punct.Nu mai gasiti voi explicatii savante ca va infundati in ridicol.

marian iordachescu (10 comentarii)  •  25 noiembrie 2020, 4:21

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Bota Pompiliu (2 comentarii)  •  25 noiembrie 2020, 8:51

Nea Ovi, cand Grigore Macavei din Deva, Ion Velea din Craiova si ceilalti fluierau pentru mentorul ,,titrat,, Stra Luce Ntori de Nord nu comentai nimic in ziare ! Asa s-a desfiintat Gheata de aur: Mateut, Camataru so on. Ce rusine pe români !

Bota Pompiliu (2 comentarii)  •  25 noiembrie 2020, 9:45

Nea Ovi, daca aveai licenta in jurnalism stiai ce inseamna impartialitatea: in niciun caz ura fata de Steaua si iubirea fata de Luce - distrugatorul generatiei de aur: Lacatus, Belodedici, Majaru so on.

FORTA STIINTA (6 comentarii)  •  25 noiembrie 2020, 11:33

Daca a ajuns puscariasul ala, scriitorul puscariilor, *** de mm, sa-si dea cu parerea, de parca zici ca-i Nostradamus, inseamna ca nu mai avem niciun pic de respect fata de natia noastra, si dupa cum vad peste 90% din fcsbei nu au nici cei 7 ani de acasa.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Andrei F (1607 comentarii)  •  25 noiembrie 2020, 15:27

Aducere aminte....Chiajna -FCSB ...Tot prin minutul 90 Man primeste o ghiata in cap de la Marc iar arbitrul Cojocaru nu fluiera...In plus Ropotan trebuia sa primeasca rosu pentru duritati...Cine ghiceste ce titlu avea articolul jurnalistului? Cumva FCSB furata? ...FCSB oprita de arbitrii? Nuuuu....Titlul a fost ,,DEZAMAGIREA NUMITA FCSB!!!!!...Si asta desi jurnalistul a spus clar ca la Man a fost penalty iar Ropotan trebuia eliminat...------Acum nu se vorbeste decat de faza cu Popescu ...Despre celelalte faze in care de exemplu varfurile din punct de vedere sportiv ale Stelei au fost scoase din joc prin mijloace nesportive nici un cuvintel...Uite ca acum GSP nu mai umbla cu lupa dupa greseli de arbitraj cum a facut dupa Chindia -FCSB...Curat-murdar

Comentează