Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Mulțumiți cu puțin!

Primul aspect legat de egalul de la Belfast ar fi acela că, atingând ultimul obiectiv al sezonului, "tricolorii" au promovat în grupa valorică 2 pentru CM 2022. Ascensiune ce le asigură, măcar teoretic, un parcurs mai ușor în preliminarii

Permalink to Mulțumiți cu puțin!
joi, 19 noiembrie 2020, 1:36

Nu-i puțin, de aceea demersul merită evidențiat. Nu-i însă nici foarte mult dacă ținem seama, și trebuie, că România a ajuns în urna 2 nu doar prin forțe proprii, ci și prin jocul rezultatelor. Deoarece Rusia a pierdut, ba încă lamentabil, în Serbia. Altfel, în condițiile în care își propusese să câștige grupa de Nations League după ce ratase participarea la Euro 2020 din calificări, naționala lui Rădoi s-a clasat abia pe locul 3!

Deși UEFA i-a dat, logic, 3-0 la „masa verde” cu Norvegia, cine i-a luat-o înainte României? Două formații mai degrabă modeste. Austria de pe locul 25 în ierarhia FIFA și Norvegia de pe 41, nu vreo mare putere, gen Spania, Anglia, Franța ori Germania. Și totuși, păstrând măsura, suntem datori să privim intrarea în urna 2 drept un plus. Nu foarte important, căci diferența între urna 2 și urna 3 nu-i cine știe ce, dar plus.

Unul care trebuie consemnat chiar dacă, apucând să-l lăudăm cu gura până la urechi, n-am face decât să ne mulțumim cu puțin. Să ridicăm o realizare de mâna a doua, măruntă, la rang de performanță. Cu alte cuvinte, să ne îmbătăm cu apă rece.

Celălalt aspect se referă la prestația băieților noștri, care au dezamăgit și pe „Windsor Park”. Unde Rădoi, de-acum la meciul 7 pe bancă (fără cel anulat cu Norvegia), a continuat să caute și, vai, să nu găsească formula cea mai potrivită. Nu-i cazul unei analize amănunțite, însă e de reținut că bilanțul lui Rădoi nu-i încurajator: două victorii, două egaluri, trei înfrângeri.

Dovadă concludentă că afirmația cu căutarea nu-i o exagerare, o alarmă falsă, o constituie detaliul că selecționerul a folosit în scurtul său mandat 35 de jucători, adică peste 3 echipe! Doar Alibec (inexistent la Belfast) și Maxim (introdus în minutul 64) au fost prezenți în toate cele 7 jocuri, fiind urmați de Tătărușanu și Pușcaș (câte 6), de Toșca și N. Stanciu (câte 5) etc. De ce Alibec a rămas în teren 87 de minute n-a înțeles nimeni!

Reiese că Rădoi a testat și iar a testat. Până și autorul golului de miercuri, Bicfalvi, a bifat numai 36 de minute sub comanda actualului selecționer, 20 cu Belarus și 16 cu Irlanda de Nord. Deși el nu se încadrează la promisiuni: va împlini 33 de ani pe 5 februarie 2021.

Nu putem vorbi exclusiv despre frământările lui Rădoi. Să nu uităm nici lipsa de formă, chiar și de valoare a unor jucători. Din păcate, remarcați în campionat și aduși ca mari speranțe, Fl. Tănase și Man n-au arătat nimic. Parcă au cărat apă cu ciurul. La fel, fără să fie singurul, și Nistor, a cărui titularizare a surprins după evoluțiile șterse din Liga 1.

Una caldă și mai multe reci, așa aș caracteriza succint comportarea „tricolorilor” din ultimul timp. Sigur că rămâne loc pentru mai bine. Destul loc. Dar despre asta vom mai discuta.

Comentarii (40)Adaugă comentariu

Vali (46 comentarii)  •  19 noiembrie 2020, 13:45

In sfarsit o analiza cu cap aparuta in ziarul de cancanuri numit gsp. Pacat ca tinerii din redactie aduc cu Radoi. Cauta cu orice pret senzationalul si nici pe acesta nu il gasesc.

Milica (53 comentarii)  •  19 noiembrie 2020, 13:48

35 de jucatori sunt multi insa nu trebuie ignorat amanuntul ca la vreo 6-7 dintre acestia Mirel Radoi a fost obligat sa renunte pentru ca au devenit indisponibili.

Dudu (133 comentarii)  •  19 noiembrie 2020, 13:51

Pana si eu care sunt mare fan Stiinta m-am mirat auzind ca Radoi l-a convocat pe Nistor in locul lui Cicaldau. Iar cand l-a titularizat nu am mai inteles chiar nimic din intentiile lui.

Clod (19 comentarii)  •  19 noiembrie 2020, 13:53

Mda...pasa de gol a lui Tanase nu se pune. Pai...ce sa faca Man, daca la constructie este Nistor, care a mers doar cu pase in spate? Bunul Alibec, o fi carat apa cu ciurul?

Augustin (268 comentarii)  •  19 noiembrie 2020, 13:53

Sugerati printre randuri ca nu avem nici selectioner de calitate si nici jucatori de valoare. Va dau dreptate dar va si intreb de ce avem pretentii pe seceta asta????

Viktor (278 comentarii)  •  19 noiembrie 2020, 13:57

Baiatul asta inca nu a demonstrat ca este antrenor. Federatia il tine in brate ca nu se pricepe si nu are nici destui bani cat sa plateasca un antrenor cu experienta. Dar Olaroiu ori Bursucul nu vin la nationala pentru maruntis.

Clujcampion (22 comentarii)  •  19 noiembrie 2020, 14:09

Domnule Ioanitoaia, Tanase si Man (la fel ca si Coma) nu arata nimic nici la echipa de club, decat atunci cand joaca cu prieteni si sateliti. Sau cand apar arbitrii in prim-plan pentru ca adversarii au tupeul sa joace fotbal.

nino (1 comentarii)  •  19 noiembrie 2020, 14:13

degeaba ai jucatori daca nu ai antrenor,poate spune cineva ca radoi e antrenor de nationala?ce rezutate are ,ce carte de vizita are?faptul ca a antrenat nationala de tineret nu e de ajuns nici pe departe,exista termen de comparatie intre el si petrescu,sau lucescu sau boloni sau sumudica sau ....?

Laur (5 comentarii)  •  19 noiembrie 2020, 14:21

E o concluzie pripita nea Ovi. Pai vrei ca de la primul meci sa zbarnaie? Pana se creaza relatii de joc dureaza. Apoi e trasa de par afirmatia, pentru ca atata timp cat au evoluat cei 2 cu Lituania, e clar ca ei au fost principalele pericole pentru apararea adversa, mult mai mult decat ceilalti mai vechi. Cum au iesit, cum ne-am oprit din dat goluri. Iar Tanase a dat o pasa de gol la mecul de ieri, ceea ce nu e chiar o dezamagire. Urmareste-l pe Gica Hagi la primul meci in nationala sa vezi cum a jucat. Ce faci tu nea Ovi denota o nerabdare anormala. E clar ca sunt de echipa nationala si in plus sunt in crestere, mai ales Man. Nu in apogeul carierei ca atlii care sunt la fel de "mediocri".

nic (34 comentarii)  •  19 noiembrie 2020, 14:22

domnilor ziaristi .nu mai laudati,jucatori nostri non valori .pt anumitre interese sa fie vanduti de patroni si impresari ,nu vedeti ca nu fac nimic afara ,nu mai avem valori din pacate ,cat despre faptul ca nationala a prins URNA A 2A VALORICA ,E vorba aceea ,PR O..... SA FI NOROC SA AI ,, daca se juca partida cu norvegia , nu castigam asa am castigat la masa verde ,ajutorul sarbilor au batut russia ,dar si acel 1 -1 a lor la budapesta ,alfel ne intrecea si HUNGARIA care vine tare din urma .ps vad unele comentari CE ECHIPA BUNA LA U 21 AVEN S -A CALIFICAT LA EURO ,ADY MUTU MARE ANTRENOR ,DAR SI AICEA A FOST NOROCUL ,CU MOLDOVA ,SI BOSNIA CARE AU BATUT BELGIA ALFEL STATEAM ACASA SI CU TINERETUL asa ca mai putin cu laudele la jucatori care jaca in campionatul nostru de 2 bani .

Craioveani (42 comentarii)  •  19 noiembrie 2020, 14:38

@Clod (17 comentarii). Cum va mai demascati voi fecesebistii de la primul rand...Mare pasa a dat Tanase, de peste ...3 metri. Faptul ca dl Ioanitoaia scrie ca Alibec a fost inexistent nu va ajunge. Voi vreti ca produsele tarlei din Berceni sa fie laudate indiferent daca merita ori nu. Cand de regula nu merita.

Florin (215 comentarii)  •  19 noiembrie 2020, 14:41

Se deduce parerea Dv ca Radoi nu este antrenor de Nationala. Nu inteleg de ce nu o spuneti ferm si il menajati. Asa nu faceti altceva decat sa incurajati impostura.

Simeone (96 comentarii)  •  19 noiembrie 2020, 14:56

Totuși Man a avut un șut pe poarta, chiar dacă telefonat la portar. Cred ca avem prea mari speranțe de la Alibec, Tănase, Man, prea mult s-a exagerat cu extraordinarele lor goluri cu Clinceni, Hermanstadt sau Botoșani. Cum au trecut săracii la meciuri internaționale, cum au dat kix. Si au fost niște nord irlandezi. Ce fac când întâlnesc suedezi, danezi, norvegieni, scoțieni nu mai spun cele de Top 5? Se fac de rușine? I-am umflat cam mult, nu credeți? Bișnițareala nu tine la infinit. Minți o data, de doua ori, dar nu merge la infinit după principiul ca prostul nu moare ci doar se schimba.

Dang (3 comentarii)  •  19 noiembrie 2020, 15:02

Domnul Ovidiu Ioanitoaia are probleme cu vederea! Chiar daca din fotografia de profil de pe acest blog al domniei sale rezulta explicit dorinta sa de a vedea mai bine. Dar ce sa-i faci, batranetea isi cere obolul si atunci vede numai ce vrea sau se face ca nu vede ceea ce este mai mult decat evident: - Radoi nu a trimis in teren o echipa care sa castige, spre deosebire de meciul de la Bucuresti cu Irlanda de nord. Mult mediatizatul sistem 1-3-4-3 a fost de fapt 1-5- 4-1, de multe ori varful de atac lipsind cu desavarsire. - cu siguranta, infrangerile suferite anterior i-au anulat avantul ofensiv manifestat la inceput de mandat. - inerent, echipa nationala a revenit la ritmul lent si previzibil din anii trecuti, numai accelerarea lui Tanase si pasa decisiva perfecta data lui Bicfalvi facand sa obtinem punctul necesar. - asa ca Tanase nu a carat apa cu ciurul, ci l-a umplut cu dramul de speranta care ne va amagi pentru cateva luni de acum incolo. - o parte din jucatori chiar nu au jucat rau: Marin, Tanase, Cristea, Tosca, - atat timp cat adversarii foloseau trei fundasi centrali, pentru a pune in valoare calitatile lui Man trebuiau indeplinite doua conditii la care se pare ca Radoi nu s-a gandit: un inter capabil sa-l angajeze si un varf puternic care sa-i creeze culoare. Dar Nistor isi facea simpatic treaba de a trimite lansari in diagonale terminate in tribune, iar Alibec a tot asteptat solutia salvatoare cu care s-a obisnut in jocurile pe calculator. Maestre, uneori ca sa vezi trebuie numai sa te dai un pic in spate!

theo (10 comentarii)  •  19 noiembrie 2020, 15:06

De la aducerea pe banca a lui Radoi i-am urmărit prestatiile ca selecționer. Asemeni implicațiile, influentele subterane din fotbalul nostru, raportarea presei la Radoi și vice-versa. E HAOS în mintea lui Radoi, în selecții, în tactica. E periculoasa și presiunea implicațiilor din fotbal pentru un Radoi prea neexperimentat. Tot ce am văzut cerea de la cinstitul Radoi o demisie de onoare. Dar traim întra agatarii de sistem, de ciolan, de eterne și utopice promisiuni deșarte. Îmi pare rău pt Radoi, e băiat bun. Dar de când a venit e doar haos și inconsecventa. Trebuie sa plece, sa lase mai bun ca el la cârma. În condițiile date CM 2022 este de neconceput, irealizabil. NU NE CALIFICAM decât... cu Dan Petrescu de acum. E singurul care poate tine, struni și motiva o echipa. Singurul care nu ar păcăli selecția. În teren ar întra doar cei mai buni, cei mai pregătiți și cei mai motivați. Fără influente exterioare, sigur. Doar asa...

Ilie (135 comentarii)  •  19 noiembrie 2020, 15:32

Interesant este faptul că Nistor, acest Leagă și Costel al fotbalului românesc, atât din punct de vedere intelectual, cât și umoristic, nu este trecut în titlu. Deși sunt ferm convins că nici Tănase, nici Man nu sunt fotbaliști, ci buni de mers la arabi, alături de Răzvan Lucescu și alți mari oameni de fotbal români.

CITA (2118 comentarii)  •  19 noiembrie 2020, 15:39

Cred ca e inutil ca noi, suporterii echipei nationale, sa ne mai lamentam consumand energie degeaba, ca vai! ce putere in fotbalul mondial am fost in anii '90 si ce echipa stearsa, banala, am ajuns in ziua de azi, cu noua generatie de jucatori. Ce-ar fi util si pozitiv sa facem, chiar ce au oamenii nevoie, sa-i incurajam si sustinem, chiar asa banali cum suntem, cu speranta ca in viitor vom reveni la sclipirea de geniu si vom uimi lumea, asa cum au facut-o inaintasii la CM 92 in SUA.

ioan (4 comentarii)  •  19 noiembrie 2020, 15:57

@Dang ti se vede lâna si mirosi a telemea de Pipera. Tănase a mişcat ceva-ceva, dar cealaltă perlă a ciobanului pe care îl adulezi -Izman- a fost zero barat, el dă goluri doar cu echipele din cooperativa clonei bercenare. dar deh, nu mă aşteptam la altceva de la suporterii de rezultat al consonarilor

Marius (347 comentarii)  •  19 noiembrie 2020, 16:36

@Dang (2 comentatoi). De vina nu este varsta dlui Ioanitoaia ci *** de fecesebist. Pentru ca Tanase nu a facut nimic deosebit tot meciul afara ca i a dat lui Bicfalvi pasa primita de la Marin. Pasa lui Marin a fost buna, a lui Tanase nu a avut nimic special Gsp i-a pus lui Tanase si lui Man nota 5 si nici nu meritau mai mult.

argus (108 comentarii)  •  19 noiembrie 2020, 16:40

Ideea de a folosi 4 jucatori de la Becali nu a dat rezultat. Pe langa astia Alibec si Nistor au fost parnaiasi deci 6 adica mai mult decat jumatate din echipa. Atunci ce sa mai astepti de la asemenea umplutura

zapacitu’ (911 comentarii)  •  19 noiembrie 2020, 17:05

Bre nea Ovidiu, te rog frumos si maximal, scrie bre mai bine de tinereii U21, sunt mult mai promitatori decat baietii lui Radoi! Pe bune, acum, nu glumesc! Merci!

tango (55 comentarii)  •  19 noiembrie 2020, 17:55

Dle Ovidiu, ca de obicei scrieti ca sa placa vulgului ( a se citi celor care nu stiu decat sa vada mereu negru intr-o anumita directie). Sunt unii/multi care indiferent ce se intampla injura fcsb-ul(cand nu era nici un fscbist la nationala, il injurau vartos pe Tatarusanu chiar daca a fost mereu cel mai bun din echipa); din pacate si astazi nu faceti decat sa la cantati in struna din nou. Patetic!!! Am stiut de la inceput ca asa se va intampla pentru ca nu am crezut nicio clipa ca Man si Tanase vor castiga meciul de unii singuri. S-a vazut clar ca toti jucatorii au avut in cap sa nu greseasca vreo pasa ca nu cumva la "cifre" sa se arate cate pase au gresit; si de aceea au preferat mereu sa paseze inapoi la siguranta; nu si-a asumat mai nimeni riscul!! Am vazut la tv o discutie pe marginea meciului cu Danemarca in care cu cifrele insat erau "disecati" toti cei de la U21, care mi s-a parut de un ridicol rar si care moderatorul atoatecunoscator ii contrazicea pe cei doi invitati, Dumitrescu si Balint; aici s-a vazut clar ca presa stie muuuult mai bine decat cei care au jucat forbal si care au realizat ceva. Poate ca urmatorul selectioner va trebui ales dintre colegii dvs, de ce nu!!! Am vazut la Man acea atitudine de frica neincercand nici macar un dribling si care nu si-a sumat niciun risc, preferand sa paseze mai mereu inapoi. Si precum au spus si altii, fiind la inceput, chiar va asteptati ca Man sa rupa gura targului??? Sa nu uitam ca selectionarea lui a fost impusa in primul rand de presa si mai ales de Gigi-Razboinicul Luminii, care ca orice om de afaceri vroia sa-si promoveze marfa. Si, mai ales, sa nu uitam ca si acest Gigi este creatia maiastra a maretei noastre media, care inghite cu nesat orice declaratie a acestui individ. Am mai scris anterior ca nu trebuie sa plangem de roadele sub asteptari ale fotbalului miorotic ci sa analizam mai degraba cu mult simt de raspundere de ce am ajuns aici, si asta in contextul societatii de astazi si mai ales a scolii si educatiei pe care le oferim tinerelor generatii.

itu52 (239 comentarii)  •  19 noiembrie 2020, 18:22

Se vehicula pe GSP că avem doi Rădoi, așa o fi, dar avem numai un Mirel. De aia mă „mirel” eu că apar contradicții în munca la lotul național. Unul vrea să fie neutru, echidistant, adeptul jocului în viteză și orientat pe poartă.Celălalt, atins de Regio, o dă pe fantezii specifice locurilor natale și ne intoxică cu mătrițe, băluțe și licuricii lui Nistor. Unde mai pui că avea capul plin de bancuri. Are după cum am înțeles 7 partide jucate, dar nu sunt semne de cristalizare a unui 11 stabil. Are replici, dar nu are criterii sănătoase de selecție. Dă câte unul gol și trăiește ani de zile din brașoavă( Alibec, Mitriță și ieri Bicfalvi). Nu merge, sunt cazuri izolate, ia d_le golgeterul, i-a omul cu asisturile, ia omul cu marcaje și intervenții strălucite în apărare. Ia oameni care joacă constant. Mi-a plăcut ieri o fază, la sârbi în ultimele meciuri sunt aproape în fiecare minut, a plecat Nedelcearu în viteză din jumătatea noastră și a terminat lângă careul lor cu o deschidere bună pe dreapta. Să ne fie cu iertare, dar ne poate pune FIFA și UEFA în urna capilor de serie, noi tot așa terminăm, nu înțeleg zgomotul din jurul unei performanțe închipuite. Gata, la treabă, nu la întins mâna că băgăm Norvegia în boală.

CCC (137 comentarii)  •  19 noiembrie 2020, 18:43

Da, este clar ca Radoi nu este de nationala. Cel mult, nu inca. Fortat si de imprejurari, a tot cautat .... . Despre meciul ci Irlanda de Nord, nu e mare lucru de spus. Cu doi mijlocasi centrali ultra-devensivi, dintre care unul a dat numai pase inapoi iar celalat foarte pase utile, e greu sa construiesti. Cu un varf practic inexistent, care intra in combinatii dar e capat de linie, nu am reusit nimic in atac. Man si Tanase, ca tot sunt vinovatii de serviciu, au fost foarte departe unul de altul, contrar a ceea ce joaca la club, unde intra amandoi spre centru si combina eficient. Alibec intre ei, Nistor si Marin absenti din preajma careului, au dus la esuarea tuturor actiunilor de atac. Nu prea sunt sperante de calificare la mondialul “douazaci-douajdoi”. Valoarea actualilor selectionabili este departe de a ne da sperante!

tango (55 comentarii)  •  19 noiembrie 2020, 18:51

Si apropos de antrenorul nationalei sau cine vine dupa Radoi. Cu cateva luni in urma am sperat, mi-am dorit, am crezut cu putere ca marele ML, dupa esecurile de la rusi si turci, va reveni, in sfarsit, inapoi in fotbalul romanesc ca sa contribuie cu vasta sa experienta in domeniu, la iesirea din marele impas in care se afla fotbalul romanesc. Am fost fff dezamagit cand s-a aflat ca a ales sa se duca acolo unde nu este iubit deloc decat sa vina la nationala sau macar la Dinamo. A preferat sa se duca acolo unde sunt bani, foarte multi bani!!! O stim cu totii ca ML avut rezultate acolo unde a avut la dispozitie mana libera si cel mai important un robinet deschis la dispozitia sa. Sa intelegem din decizia lui MLca in fotbalul mioritic nu mai exista nicio sansa de performanta, izvorul de talente fiind secatuit!!??!! Am dat de pamant cu Daum, am trait o dezamagire cu Contra, mai traim una cu cu Mirel, si asa lista va continua. Dle Ovidiu aveti de gand sa disecati problema si sa scrieti un articol pertinent in aceasta directie??

Costea (19 comentarii)  •  19 noiembrie 2020, 18:57

@tango (35 comentarii). In ce sens acest articol ar trebui sa placa vulgului? In cel in care critica desi trebuia numai sa laude nimicul calificarii intr-o noua urna care nu difera mult de cea veche. Ce scrieti in continuare contrazice teoria asta. Sau va inchipuiti ca textul in care doi jucatori de la fcsb si unul de la Craiova sunt atacati place marii mase de suporteri. Poate celor de la cfr dar ei nu cred sa depaseasca cateva mii.

BB (155 comentarii)  •  19 noiembrie 2020, 18:58

Bun articol. Documentat, serios, ponderat.

Nică fără frică (297 comentarii)  •  19 noiembrie 2020, 19:06

Tataie, faptul că suntem în a doua urnă valorică nu e nici meritul lui Radoi și nici al jucătorilor ci trebuie să le mulțumim norvegienilor că ne-au făcut cadou 3 puncte că dacă veneau ne mai dădeau 4 goluri!!! Radoi nu are nicio treabă ca selecționer!

zapacitu’ (911 comentarii)  •  19 noiembrie 2020, 19:25

Aha, @Nica mai sus ridica bine problema, ce s-ar fi intamplat daca norvegienii veneau pana la urma si ne bateau aci? In ce urna valorica am fi fost in scenariul ala? Nu de alta, bre nea Ovidiu, da sa vedem cu adevarat de ce trebuie sa le facem plecaciuni norvegienilor ca nu venira la Bucuresti, cu bine zice @Nica mai sus.

motanul incaltat (603 comentarii)  •  19 noiembrie 2020, 19:33

In primul rind clasarea in urna a 2-a valorica nu are nici o importanta... Noi suntem ca valoare actuala sub echipele din urna a 3-a valorica. O sa va convingeti de asta la preliminarile pt CM unde o sa terminam pe locul 5 din 6 sau pe locul 5 din 5. Varianta cu locul 5 din 6 e insa conditionata de mult noroc. Adica sa prindem in grupa San Marino sau Insulele Feroe si jucatorii romani sa prinda o zi de exceptie si sa ii bata cu 1-0 in prelungiri....

ILIAKIS (3 comentarii)  •  19 noiembrie 2020, 19:40

Jucatorii nu sunt top dar selectionerul e NULL. Cu un antrenor potrivit pentru acest nivel si jucatorii pe care ii avem o calificare la Euro era perfect posibila. Asa zisa performanta de clasare in urna a doua e doar un hazard si nu va folosi la nimic daca continuam in aceeasi configuratie.

tango (55 comentarii)  •  19 noiembrie 2020, 19:56

@Nicafarafrica; de ce trebuie sa ne ploconim noi mereu in fata altora de parca nu am avea niciun merit in ceea ce se intampla? Sunt total in dezacord cu afirmatia dvs cu privire la "sa le multumim norvegienilor". Probabil ca daca se anula meciul Austria -Romania tot la fel ati fi spus! iar fostii iugoslavi au jucat cat se poate de profesionist castigandu-si meciurile respective, in mod sigur, neavand habar de implicatia pozitiva asupra Romaniei. Oricum sarbii trebuiau sa castige cu cel putin 3 goluri, coroborata cu o infrangere a turcilor ca sa nu retrogradeze, deci au jucat pentru ei. Mi-a creat o stare de iritare(ca sa nu zic altceva) insistenta comentatorilor de la meciurile de ieri si alataieri cu privire la "ajutorul" celorlalti de parca ar fi jucat exclusiv pentru noi. Personal cred ca acest lucru este o consecinta a faptului ca in contiinta suporterului roman s-a fixat adanc ideea precum ca nimic nu este intamplator si ca totul este un aranjament(blat!!) general, cu un scop anume. Cred ca romanii sunt campioni la "conspiratii" si mai ales la sport unde meritul sportiv este pe plan secund iar interesul blaturilor si al caselor de pariuri este primordial; si binenteles ca nu mai este nevoie de justificari in acest sens pentru ca stim noi mai bine decat toti ca asa este!!.

c.vasile-constanta (6 comentarii)  •  19 noiembrie 2020, 20:15

In lupta surda/subterana dintre FRF si generatiile de jucatori si antrenori experimentati a invins deocamdata ....Radoi,care si-a inceput instruitul in ale fotbalului de performanta pe spinarea Nationalei . Sunt toate semnele ca nu a invatat inca nimic; daca nu gresesc ,totusi a retinut ceva:grija fata de nasul sau de cununie ,ca " de nu suntem "Balcanici"....-vai de capul fotbalului romanesc.

Ilie (135 comentarii)  •  19 noiembrie 2020, 20:49

Interesant titlul cu investiția gigant a lui Hagi. 3,5 milioane e un salariu anual decent în Premier League. Sau jumătate din mașina lui Cristiano Ronaldo

Radu K (22 comentarii)  •  19 noiembrie 2020, 21:02

Ma uitam la meci si nu pot sa inteleg cum are tupeul ciobanu' puscarias sa ceara 10-15 milioane pe Man si nu stiu cate milioane pe Tanase... Daca sutul ala al lui Man e de 15 milioane, eu sunt de 30! Da-o-n .... aia a ....! 10-15 milioane! :))))) Astia sunt maxim de liga a 2-a din Anglia sau Germania! Apoi mai e Alibec - un gras care nu reuseste sa prinda o pasa sau o centrare!! Sa nu-l uitam pe Nistor care e absolut fara sens in echipa. Ok, nici restul nu sunt straluciti, dar astia 4 sunt praf! Nu poti sa joci cu 4 jucatori in minus! S-a vazut ca prin introducerea lui Maxim si Bicfalvi s-a schimbat jocul echipei. Din nou, nu incantator, dar macar mai cu speranta.

Mirel (153 comentarii)  •  19 noiembrie 2020, 21:37

Multi priceputi aici, are competentul de Burleanu de unde sa aleaga repede un selectioner in locul lui Radoi

pandele (49 comentarii)  •  20 noiembrie 2020, 8:32

Avem un SUPER ANTRENOR !!! A reusit cea mai mare performanta din istorie, sa ne "bage" in urna a 2-a valorica. Cu acest antrenor mandru, nevoie mare, RADOI, Islanda a reusit sa ne umileasca, dupa care au urmat un sir de infrangeri (la Islanda ma refer), iar cea mai mare parte a jucatorilor acelei nationale s-au retras. Notre respect, Islanda, replica unui celebru comentator. La noi, RADOI, un ilustru necunoscut in tainele antrenoratului, fara bacalaoreat si fara licenta de antrenor, tine cu dintii de un scaun pe care nu-l merita si pentru care nu e pregatit profesional. De fapt traim in ROMANIA, o tara unde este posibil orice; PRESEDINTELE este cercetat penal pentru diverse case dobandite ilegal, cei care candideaza la diferite alegeri sunt PENALI, desi legea spune clar FARA PENALI etc. In aceste conditii de ce nu si-ar permite Burleanu sa sustina un antrenor FARA SCOALA ?, fara dreptul de a practica aceasta meserie. Nu am nimic cu Radoi, sunt revoltat de acest sistem unde TOTUL SE POATE. Din aceste motive batem pasul pe loc si refuzam sa tintim mai sus. Meritam ceea ce cultivam: prostie si interese, pe bani multi. Sunt curios pana unde va tine aroganta lui Radoi, ingamfatului Radoi.

max (1 comentarii)  •  20 noiembrie 2020, 11:10

au valoare,pe sistem,fara numar,*** !

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Vioreatza (72 comentarii)  •  20 noiembrie 2020, 13:30

Mai tii minte draga nea Ovidiule cand spuneai in timpul lui Daum ca nationala nu a fost niciodata atat de jos si eu iti spuneam ca o sa fie si mai jos si matale nu bagai pe nimeni in seama? O sa ajungem la obiective gen : sa nu luam mai mult de 4 cartonase galbene pe meci sau sa nu luam mai mult de 4 goluri si ziarul matale tot despre "finantatorii" Becali, Prodanca & Co. o sa scrie.....

Pompiliu Bota (205 comentarii)  •  20 noiembrie 2020, 14:22

Pai, nea Ovi, matale erai multumit in 85 cand ne-au batut irlandezii la Bucuresti. De, era mentorul Stra Luce Ntori de Nord si ai sarit sa-l aperi cu ghinionu, mingea refuza antifotbalul si nu s-a simtit lipsa campionilor Europei Belo, Laca so on...

Comentează