Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

S-au spălat pe mâini!

Nu-ți trebuie prea multe cunoștințe juridice, ci doar să parcurgi atent dosarul, spre a constata că Dinamo era în măsură să conteste dreptul de joc al lui A. Vlad în turul semifinalei de Cupă.

Permalink to S-au spălat pe mâini!
duminică, 19 iulie 2020, 2:41

Asta deoarece, titularizându-l pe portarul amintit într-o partidă câștigată pe teren cu 3-0, FCSB s-a folosit, eronat, de prevederile Regulamentului Disciplinar (RD), anulate ca urmare a apariției, în 2 august 2018, a noului Regulament de Organizare a Activității Fotbalistice (ROAF). Conform acestuia, Art. 30, Alin. 5.2, întrucât fusese avertizat în „optimile” cu U Cluj și în „sfertul” cu Hermannstadt, A. Vlad se găsea în stare de suspendare, pentru cumul de cartonașe, la semifinala tur.

La întrebarea „Care dintre cele două regulamente este prioritar?” a răspuns însăși FRF anul trecut când, într-o speță identică, preciza în scris către Viitorul Constanța că „Odată cu intrarea în vigoare a actualului regulament (n.a ROAF), ORICE ALTE DISPOZIȚII CONTRARE ÎN MATERIE SE ABROGĂ” (subl. mea). Clar ca lumina zilei, nimic interpretabil. Negru pe alb.

Pe cale de consecință, ținând cont de RD, nu de ROAF, FCSB a greșit. Ca atare, cu toată prietenia, regulamentar și logic era să piardă la „masa verde”. Putea invoca în apărarea ei un singur contraargument. Acela că, dac-ar fi știut înaintea returului că FRF i-a dat meci pierdut cu 0-3, s-ar fi mobilizat altfel în retur și ar fi învins cu 4-0, de ce nu?

Ca să nu mai spun, deși trebuie, că întreaga încurcătură a plecat de la Casa Fotbalului. FRF era datoare să contabilizeze cartonașele și să comunice cluburilor situația acestora tocmai pentru a se evita asemenea confuzii. Așa se întâmplă în multe țări, nu însă și la noi. La noi e ca la nimeni.

Controversat, interpretat în funcție de simpatii, nu de legi, cazul a ajuns pe masa Comisiei de Disciplină și Etică (CDE) din cadrul Federației. Numai că, stupefiant în opinia mea, inexplicabil, forul respectiv nu l-a judecat pe fond, ci l-a respins din pricina unui pretins viciu de procedură! Pasămite, deoarece Dinamo nu s-a adresat Comisiei de Competiții (care trebuia să se autosesizeze și n-a făcut-o!), ci direct superiorului acesteia, secretarul general FRF, Radu Vișan, care n-ar fi avut calitate procesuală! Motivare, îmi cer scuze, ridicolă, de un penibil absolut, gen mutarea mortului de pe Edgar Quinet pe Academiei.

Dacă lucrurile ar fi stat astfel, CDE ar fi trebuit să termine discuția pe marginea dosarului în 5 minute, hai în 10, nu să-l dezbată în două ședințe, ba și pe durata a aproape 7 ceasuri! De presupus că membrii CDE n-au vrut să se lege la cap, să stârnească o furtună greu de oprit. Au fugit de răspundere, s-au spălat pe mâini! Iar pe noi ne-au luat de proști!

Sunt convins că măcar președintele Comisiei, Daniel Cernat Marin, avocat serios și de succes, s-a lămurit din start de partea cui este dreptatea. A considerat însă că nu-i treaba lui și a colegilor să scoată din foc castanele băgate de acei federali care, deși plătiți pentru asta, nu reușesc să limpezească niște aspecte regulamentare care se contrazic, se încalecă și derutează. Induc în eroare.

În rest, firește că se pune problema, o pun în special fanii roș-albaștri, cum să viseze „câinii” să joace finala Cupei după ce au fost bătuți precum covoarele, 0-3 și 0-1, în semifinale, cum să câștige ei trofeul profitând de o chichiță din ROAF?! Cu atât mai puțin acum, când echipa se zbate la retrogradare și are, pentru că un necaz nu vine niciodată singur, vreo 10 jucători infectați cu coronavirus, ce să caute Dinamo în finală?! Asta să fie ultima sa grijă.

De acord că se pot discuta și aceste chestiuni. Numai că una-i una și alta-i alta. Totuși, legea decide înaintea moralei, iar după lege, repet, Dinamo trebuia să aibă câștig de cauză.

Comentarii (33)Adaugă comentariu

Mircea (663 comentarii)  •  19 iulie 2020, 15:03

Cu adevarat un articol excelent. Felicitari domnului Ioanitoaia pentru ca indrazneste sa spuna adevarul si sa isi ridice impotriva simpatizantii fecesebisti. Nu ca acestia ar fi foarte numerosi dar veti observa din ce vor posta aici cat sunt de agresivi.

Cosmin (13 comentarii)  •  19 iulie 2020, 15:06

Cum bre nea Ovidiu ai dumneata curajul sa il contrazici pe marele crestin ortodox Gigi Becali...de ascultarea insusita de MM, de Vintila si de Tudor nu ai auzit? mie mi-ar fi frica sa nu se roage contra mea in biserica.

Un suporter (152 comentarii)  •  19 iulie 2020, 15:08

Un articol la obiect, dar parca destul târziu. Semnalele trase nu vor trezi pe nimeni din cumetrii de la federație sau LPF. Ceilalți asa zis jurnaliști nu au scris și înclin sa cred ca nu vor scrie nimic despre aceasta nemernicie a celor ce conduc fotbalul nostru. Friptura și paharul de vin oferit de individul de la palat contează mai mult decât legile sportului... Ne afundam (la nivel sportiv dar și ca țară) și nimeni nu vede adevărații vinovați... Sunt ingretosat și dezamăgit de josnica la care s a ajuns....mizerie umana... PS Nu susțin nici una dintre echipele implicate, dar adevărul trebuie sa fie pe primul loc...

Alex (144 comentarii)  •  19 iulie 2020, 15:13

In tara asta a devenit o obisnuinta sa mori cu dreptatea de partea ta. La experienta Dv nu ar trebui sa va mirati de ce se intampla in fotbal pentru ca asa se ibtampla in toate domeniile.

Papa Pius (20 comentarii)  •  19 iulie 2020, 15:18

Sincer va asteptati ca niste clantai de avocati care pledeaza numai ca sa isi umfle buzunarul sa ii faca dreptate lui Dinamo.. sincer va prefaceti ori chiar mimati surprinderea.

dorulet (74 comentarii)  •  19 iulie 2020, 15:22

Bravo domnule Ioanitoaia pentru curaj. Ramaneti numarul 1. Chiar incep sa cred ca va lasa rece ce crede si declara domnul Gigi Becali. Va suspectam ca sunteti mana in mana cu FCSB pe baza prieteniei cu Mihai Stoica si ma bucura constatarea ca m-am inselat.

Viforul (7 comentarii)  •  19 iulie 2020, 15:23

Da' cu cealalta semifinala cum ramane ? Sau trebuia scris regulamentul in doua limbi ?

Grig (105 comentarii)  •  19 iulie 2020, 15:26

Asa este Dinamo a fost furata pe fata insa cine sa ii apere cauza ca nu are cine. Cu toate metehnele lui Borcea pe vremea lui nu ar fi indraznit nimeni sa o nedreptateasca atat de vizibil pe Dinamo. Dar pe Balanescu si Danciulescu nu ii baga nimeni in seama.

Spandy (5 comentarii)  •  19 iulie 2020, 15:39

Domnule Ioanitoaia, va rog sa priviți în urma, sa urmăriți câte decizii a luat acest Domn Cernat în favoarea FCSB ului. O sa aveți surprize mari, toate deciziile importante au fost pt aceeași echipă.....

Andrei F (1607 comentarii)  •  19 iulie 2020, 15:44

Ilogica este la casa ei in GSP!!!Articolul de fata confirma!!!!Cica Regulamentul Disciplinar cade pentu ca ROAF este mai nou!!!Cica FRF anul trecut intareste prin comunicarea facuta Craiovei si Viitorului asta!!!!Pai mai nenea jurnalistule de elita, FRF a comunicat GSP pe 9 iulie ca Regulamentul Disciplinar are intaietate!!!!Si 9 iulie 2020 fata de anul trecut nu este mai nou si nu este tot inaintea judecatii de la comisie??????Apoi ce valoare juridica are opinia lui Stangaciu daca ea a fost trimisa doar la doua participante din cupa????Daca Stangaciu trimitea opinia numai la Steaua ce scriati domnule????-----Nu este cel mai ilogic lucru pe care-l face gesepistii insa!!!!Cand ei se dau in barca la Dinamo-Craiova uita ca tot ei au spus ca si Sepsy a facut aceasi treaba ca Steaua!!!!Cand scrii,,cu toată prietenia, regulamentar și logic,, cum de puneti in discutie numai un club daca spuneti ca doua ar fi gresit????Exista o prietenie pentru Steaua si alta pentru Sepsy?Sau exista un Regulament pentru Steaua si altul pentru Sepsy?...Desigur,din prietenie,conform regulamentelor si logicii!!!!-----Daca am fi independenti de problema cum am accepta ca un oficial FRF care trebuie sa raspunda de binele intregului fotbal sa actioneze doar in favoarea unui club?Daca presarii pot fi partinici un oficial FRF nu poate sa fie!!!!Visan ca si Stangaciu ar trebui demisi!!!!Opinia lui Stangaciu la o judecata corecta ar fi un argument in favoarea Stelei!De ce ?Pentru ca probeaza ca FRF a stiut de problema din Regulamente si nu a facut nimic!!!!Jurnalistul pentru neconcordanta din Regulamente spune ca ar fi o greseala a Stelei.Pai Steaua a facut ea Regulamentele?In Regulamentul Disciplinar mai este un paragraf de care jurnalistul nu vorbeste....Spune acolo ca un club in apararea sa poate folosi orice paragraf ii este favorabil...Dinamo poate castiga doar impotriva FRF pentru ca are contradictie in regulamente si stia .Steaua respectand un Regulament in vigoare nu a gresit nimic... -----Acum fragmentul pe care Ioanitoaia si GSP il vor uitat!!!!,,Federația s-a sesizat după materialul de pe GSP.ro. Cei de la FRF au transmis Gazetei că, în conformitate cu art. 2, punctul 2 din regulamentul disciplinar, când sunt două spețe care se bat cap în cap se aplică prevederile regulamentului disciplinar. Astfel, Dinamo nu are nici o șansă să câștige la „masa verde”, chiar dacă ROAF le-ar da dreptate „câinilor”. Vlad a fost folosit regulamentar în meciul tur.,,GSP-Apostol -9 iulie...

liviuemil (22 comentarii)  •  19 iulie 2020, 15:50

Nu e mai simplu (si la obiect) faptul ca trebuie sa fie doar un singur articol in toata legislatia Romana? Iar daca un alt articol poate fi considerat mai bun, cel vechi scos imediat. Pe cind asemenea discutie in loc sa faci slalom printre ce este acum????

Petre Ioan Crețu (16 comentarii)  •  19 iulie 2020, 15:50

Da, dar Dinamo trebuia să facă contestație în 48 de ore de la meciul cu pricina, ceea ce nu s-a întâmplat. Acum ce vină are Steaua că regulamentele se bat cap în cap? Plus că au câștigat ambele partide. E de râsul curcilor să te prevalezi de o neconcordanță între regulamente și să zici că ai dreptate. Dacă era o încălcare indubitabilă de regulament era normal să piardă Steaua cu 3-0

Andrei F (1607 comentarii)  •  19 iulie 2020, 15:55

Priviti ce scrie Regulamentul Disciplinar:Si uite ce spune la punctul Regulamentul Disciplinar ....,,2 În cazul în care, cu privire la sancționarea persoanelor aflate sub incidența prezentului regulament există prevederi regulamentare contradictorii ori diferite în regulamentele FRF se vor aplica cu prioritate prevederile Regulamentului Disciplinar. În cazul în care nu există prevederi specifice în regulamentul disciplinar se vor aplica normele mai favorabile persoanei sancționate.,,Deci Regulamentul Disciplinar spune ca daca doua regulamente se bat cap in cap se aplica prevederile din Regulamentul Disciplinar!!!!!!!Deci la fel cum a spus FRF in 9 iulie....Anul trecut ce numeste jurnalistul comunicare FRF este o opinie a lui Stangaciu!!!

Capsa11 (14 comentarii)  •  19 iulie 2020, 16:24

Steaua nu putea face o gafă de genul ăsta,mai ales că Argăseală,se pricepe la regulamente. De ce să fie vina stelei,dacă regulametul permitea să-l folosească pe Vlad?!? Dacă și Sepsi a făcut aceeași,,gafă",eu unul nu înțeleg despre ce scrieți și mai ales de ce scrieți numai de,,cazul"Steaua?!?Repet,Sepsi a procedat la fel.Cum să facă două echipe,aceeași gafă?? Sunteți mai mult decât,,strămb la scris",și nu aveți un argument care să susțină ce scrieți.Orice!Un punct de vedere oficial,din care să reiasă că fc dinam0 au fost nedreptățiți.Scris și asumat.Doar presupuneri și nimic mai mult. La fel de bine putem spune că Steaua are dreptate,pentru că și lor tot regulamentul le-a permis ca să-l folosească pe Vlad. Chestia cu...nu știu ce note...către nu știu ce cluburi....și alea parcă mai mult s-au transmis din vorbe..și vorbele alea parcă sunt mai mult sforăieli. Arată acea notă oficială trimisă către acele cuburi,din care să reiasă că nici Vlad nu putea juca în semifinala cu dinam0. Scriem nimicuri,ca să ce?!?

Tanase Victor (3 comentarii)  •  19 iulie 2020, 16:30

Facem discuții doar sa ocolim problemele grave din curtea unei echipe care a fost ajutata de când urmăresc fenomenul sportiv.Sper sa se ajute singura și sa joace toate meciurile amânate .si programate pe teren !

Costinel (23 comentarii)  •  19 iulie 2020, 16:32

Batrane cronicar , nu numai memoria te lasa , dar si demnitatea . alaturat iti parafrazez raspunsul federatiei catre gsp!! ''UPDATE 21:00 Federația s-a sesizat după materialul de pe GSP.ro. Cei de la FRF au transmis Gazetei că, în conformitate cu art. 2, punctul 2 din regulamentul disciplinar, când sunt două spețe care se bat cap în cap se aplică prevederile regulamentului disciplinar. Astfel, Dinamo nu are nici o șansă să câștige la „masa verde”, chiar dacă ROAF le-ar da dreptate „câinilor”. Vlad a fost folosit regulamentar în meciul tur.'' N-ai nici o circumstanta atenuanta cum sccriai singur ''Clar ca lumina zilei, nimic interpretabil. Negru pe alb.'' Doar tu poti sa rasucestiv asa adevarul , sa interpretezi contra Stelei(ca de obicei) , de vechile naravuri nu te lasa!!

Costinel (23 comentarii)  •  19 iulie 2020, 16:46

Practic , cum spuneai in prezentare , esti ''sincer'' cand esti impotriva Stelei si iti folosesti ''privilegiul'' de gazetaras la gsp , ca sa arati asta tuturor!! Ai imbatranit degeaba!!

Vio (188 comentarii)  •  19 iulie 2020, 16:52

@Andrei F (1508 comentarii). Nu stiu cat se bat cap in cap regulamentele dar tu esti sigur batut in cap. Nu vrei sa intelegi ca ROAF 2018 anuleaza tot dinainte, cum precizeaza documentul si articolul dlui Ioanitoaia. Si trebuie sa mai crezi ca daca FCSB avea macar un pic de dreptate comisia de disciplina ar fi judecat cazul si i-ar fi dat dreptate lui Becali. Prost sa fii si sa nu vezi ca toata povestea este cusuta cu ata alba.

Pe tobogan intotdeauna se ajunge jos! (52 comentarii)  •  19 iulie 2020, 16:52

Daca maine ar fi alegeri la FRF domnul Ioanitoaia pe Burleanu si echipa sa i-ar sprijini. L-ati avut pe Lupescu candidat si l-ati tocat din toate directiile. Asa ramane fotbalul in Romania. Ca acum, cu necalificari la niciun turneu, cu bani promisi, cu aplicari de regulament dupa preferinte. Pana o sa iasa Burleanu la pensie fotbalul romanesc o sa fie ca in curtea scolii: care da bine cu pumnul face dreptate la toate fazele din meci!!

Busola pentru debusolati! (52 comentarii)  •  19 iulie 2020, 17:09

Dupa infectarile cu covid19 din liga 1 se vorbeste despre inghetarea campionatului. Si fiecare vrea sa-l ,,inghete,, dupa cum ii convine. Cartu vrea sa fie inghetat cu Craiova campioana si Dinamo vrea sa inghete in liga1. Dupa cum se judeca la frf si lpf in cazul A. Vlad se pot declara campioana si retrogradatele dupa cum vrea sefu'. Lasa-l in ma-sa de regulament daca sefu-i elegant si comunica mai bine ca nasu' Sandu si Mitica! Pentru liga1 ar trebui sa se decida ca la Dedu la federatie: anul asta nu se declara campioana!

dp (1 comentarii)  •  19 iulie 2020, 17:23

Baiatu asta e printre cei mai slabi portari. L-ati vazut sa scoata vreo minge? E rusinos sa vrei, dupa un meci cu el in poarta, sa castigi la masa verde: de ce n-ai sutat pe poarta?

Andrei F (1607 comentarii)  •  19 iulie 2020, 17:23

@ Vio Au ți-am dat fragment din Regulamentul Disciplinar care spune că dacă sunt paragrafe contradictorii Regulamentul Disciplinar are întâietate!!! Ce înseamnă asta ?! Că este un fel de Constituție pentru Regulamentele FRF!!!Că din 2018 sunt regulamente care contrazic Regulamentul Disciplinar adică Constituția FRF și tu - mi spui că eu greșesc și pentru asta crezi că ești deștept....???? Fiecare după mintea lui băiete!!! FRF în răspunsul pentru GSP asta și spune!!! Că dacă sunt regulamente in contradicție Regulamentul Disciplinar are întâietate,scrie clar românește înainte că Vișan sa înainteze contestatia...Nu tot ce este mai vechi este și mai rău!!! Ultima comunicare FRF din 9 iulie asta spune...Curtea Constituțională amendează legile care intra în contradicție cu Constituția!!!FRF a scris in Regulamentul Disciplinar că el are întâietate.Nu poate exista regulamente care sa scrie altceva și să fie corecte... Așa cum Constituția are rang mai mare peste legi așa și Regulamentul Disciplinar are întâietate...Nu ar fi de râs dacă într-o lege ar fi scris că acea lege bate Constituția????

petre (9 comentarii)  •  19 iulie 2020, 17:28

Deci vor juca finala cupei doua echipe care n-aveau dreptul! Frumos FRF-ule!

Relu (3 comentarii)  •  19 iulie 2020, 17:31

Costinele, citezi din doua surse diferite si sustii golaneste ca este una singura. Stilul obisnuit de gainar care in lipsa de argumente recurge la jigniri. Mare priceput Argaseala ca a zis *** Dragomir dar uite ca de data asta a incurcat regulamentele. Evidenta e ca un nou regulament il anuleaza pe anteriorul insa voua nu va convine si nimic nu va impiedica sa aberati in voie. Ti-o spune un vechi utist ca dl Ovidiu Ioanitoaia are dreptate mie in suta.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Cita (2118 comentarii)  •  19 iulie 2020, 17:40

Sigur ca s-au spalat pe maiini, e o situatie milt prea dificila pentru nivelul lor de intelegere ca sa stie cum sa-i dea de cap. Si pe deasupra le mai e si frica sa nu-si piarda job-urile.

Zapacitu (911 comentarii)  •  19 iulie 2020, 17:46

O vrea el nenea Gigi sa scape basma curata si sa joace finala ca sa ramana in Europa si sa fie vizibil pentru a-si vine ulterior jucatorii cu preturi bune, dar uite ca nici Dinamo nu se lasa mai prejos. FRF se spala pe maiini si nu vrea sa avantajeze pe nimeni. E greu nene.

Andrei F (1607 comentarii)  •  19 iulie 2020, 17:52

@ Spandy Care sunt deciziile alea FRF care au avantajat Steaua???? Cumva FRF a închis ochii la cazurile Valiza 2,3...? Cumva FRF a închis ochii la implicarea politica din fotbal? Cumva FRF a închis ochii la cazurile Voiculet,Omrani...??? Cumva Federația a dat campionatul Stelei și nu Viitorului? Cumva Federația închide ochii când fotbaliștii sunt loviți de suporterii steliști meci de meci contra unui adversar? Cumva Federația a amânat pedeapsa luni întregi pentru un stelist? Cumva Federatia a pedepsit pe Mircea Lucescu și pe suporterii care au mers la Saftica sau pe Becali ???

alex (35 comentarii)  •  19 iulie 2020, 17:53

O justitie de anii 50. Dar termenul de autosesizare de catre persoana/compartimentul competent este de 60 de zile. Cu toata aceasta facatura, cine trebuia sa se autosesiseze o putea face ieri, azi sau maine ori raspoimane. Termenul de 60 de zile nu a trecut iar zisa hotarare luata nu are autoritate de lucru judecat. Din ziua pronuntarii zisei hotarari persoana responsabila care nu s-a autosesizat si nu o face comite un abuz .

zona magheru (12 comentarii)  •  19 iulie 2020, 17:55

@ costinel Intr adevar I ai pus gand lui dinamo mai ales ca meciul direct se transmitea pe 3 continente ca pe timpurile cind Ro nu era capitalist democrata

marian (145 comentarii)  •  19 iulie 2020, 18:12

de ce oare burleanu nu a ras pana la ora asta acea comisie? dar marele vo(ce)chin care ne dadea lectii de moralitate pe aici cand purta 38 la camasa (acum si le face la comanda a ajuns cat dedu) ce sfori mai trage?

DANUT (1 comentarii)  •  19 iulie 2020, 19:33

aveti perfecta dreptate. Problema este ca Dinamo trebuia sa faca contestatie inainte de meci , in pauza meciului sau imediat dupa meci, nu dupa ce s-a jucat si returul. S-a tot dat exemplu meciul Steaua-PSG (3-2 pe teren) 3-0 la masa verde, dar UEFA s-a sesizat inainte de disputarea returului si PSG a stiut cum sa abordeze returul. Asa trebuia sa faca si FRF si atunci Steaua(FCSB) ar fi tratat altfel returul si la modul in care s-a prezentat Dinamo ar fi intors rezultatul de 0-3(la masa verde) chiar si pana la pauza. La cum s-au desfasurat lucrurile cred ca decizia sa ramana rezultatele de pe teren a fost cea mai buna, dar pentru greselile facute in calitate de for organizator al Cupei Romaniei toata CONDUCEREA FRF ar fi trebuit sa-si dea DEMISIA.

Costinel (23 comentarii)  •  19 iulie 2020, 21:34

Alo , bre Dl.Ioanitoaia bre ..iar ai adormitara ?..Scoala bre si mai posteaza , ca inca-i ziua

pandele (49 comentarii)  •  20 iulie 2020, 9:14

... :"Au fugit de răspundere, s-au spălat pe mâini! Iar pe noi ne-au luat de proști! " De fapt aceata aprerciere e la adresa ta. Abia astept

Comentează