Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Noduri în papură

Se apropie barajul cu Islanda, programat pe 26 martie la Reykjavik, iar știrile de-afară sunt mai degrabă neliniștitoare.

Permalink to Noduri în papură
vineri, 7 februarie 2020, 3:26

Răzvan Marin continuă să fie rezervă la Ajax, Fl. Andone încă n-a reintrat la Galata, R. Benzar e trimis de Lecce la Perugia, Pușcaș contestat de fanii lui Reading, care cer renunțarea la el etc, etc. Numai Mirel Rădoi să nu te numești într-un asemenea moment, crucial pentru prezentul și viitorul fotbalului tricolor!

Între atâtea vești menite să ne pună pe gânduri, una ne-a mai descrețit frunțile. La debutul ca titular la Glasgow Rangers, unde a ajuns împrumutat de Genk, Ianis Hagi a înscris golul decisiv în meciul de 2-1 cu Hibernian. Încă mai mult, a fost desemnat MVP-ul întâlnirii. „Prestația lui din repriza secundă ne-a adus victoria. S-a comportat extraordinar”, a ținut să precizeze Steven Gerrard, antrenorul lui GR, unul ce trebuie ascultat întrucât a îmbrăcat de 114 ori tricoul reprezentativei Angliei.

Să rămânem însă cu picioarele pe pământ, adică să realizăm că, deși i-a contrazis pe adepții ideii că avântatul stil scoțian nu i se potrivește, Ianis n-a câștigat mai nimic. Poate totuși o bătălie, dar nu războiul. Remarcabilă, prestația lui din confruntarea cu Hibernian nu înseamnă că va fi titular la Rangers meci de meci.

Cu atât mai puțin, că va prinde naționala la Reykjavik. Pe de altă parte însă, dacă presa, inclusiv cea română, l-a urecheat de câte ori a jucat slab, consemnând că nu și-a găsit loc nici la Fiorentina, nici la Genk, pare absolut normal să-l elogieze atunci când, precum miercuri, a avut o prestație de excepție.

Totuși, sunt destui cei care s-au grăbit să strâmbe din nas, aflând despre evoluția excelentă a lui Ianis. Pasămite, fiul lui Gică Hagi, condiție privită de unii ca defect!, a marcat în minutul 84 golul de 2-1 deoarece a greșit defensiva oaspete, care i-a permis să șuteze. „Gaură apocaliptică din apărarea Hibernian”, nota parcă satisfăcut un coleg, ignorând că majoritatea golurilor se marchează, pe toate stadioanele lumii, în urma greșelilor comise de adversar.

Și nu doar atât. În loc să-l felicite pe Hagi jr., măcar o dată și măcar acum, mulți s-au îmbulzit pe net să-l facă cu ou și cu oțet. Că nu va juca niciodată la o echipă de top. Că-i umflat de tatăl lui și de prietenii acestuia. Că are valoare de divizia a treia și așa mai departe. Răutăți gratuite în cazul unui fotbalist care a împlinit recent 21 de ani și care, evident, mai poate crește. Fără ca eventuala lui ascensiune să fie o garanție că va atinge vreodată nivelul tatălui său.

Personal, mă îndoiesc că se va întâmpla asta, căci se urcă greu și rar pe Everest, ceea ce nu exclude varianta că Ianis va putea deveni un jucător apreciat. Gen Jordi Cruyff, de pildă, care nu l-a egalat însă niciodată pe ilustrul său părinte.

Firește că a contat că pe Ianis îl cheamă Hagi, vă imaginați că la Justin Kluivert sau la Enzo sau Luca Zidane n-a contat? Ba da, însă numai până la un punct. După care fiecare dintre fiii unor tați celebri a trebuit să se descurce singur. Unora le-a ieșit, altora nu. În privința lui Ianis urmează să vedem. Să ne lămurim.

Sper să mă fi făcut bine înțeles. Nu-s avocatul nimănui și, ca atare, nu-mi trece prin minte să-l ridic în slăvi pe Ianis. Are drum lung înainte, atâtea și atâtea de învățat. Dar nici nu consider în regulă, chiar deloc, să-l ponegrim și să-i căutăm cu lupa cusururi, noduri în papură, când realitatea ne îndeamnă să-l lăudăm. Pentru că exigența e una, iar lipsa de măsură, implicit și de maniere, alta.

Comentarii (44)Adaugă comentariu

Craiu (67 comentarii)  •  7 februarie 2020, 15:53

De acord. Avantajul de a fi baiatul lui tata devine repede dezavantaj. Ianis trebuie sa arate ca este barbat si va fi ok.

Tudor (301 comentarii)  •  7 februarie 2020, 15:55

In principiu aveti dreptate dar nu trebuie sa uitati ca lumea s-a pornit contra lui Ianis tocmai pentru ca presa (nu Ioanitoaia i-a ridicat osanale si cand nu se impunea acest lucru.

Claudiu (343 comentarii)  •  7 februarie 2020, 15:58

Nu ii dati numele colegului insa lumea stie despre cine este vorba. Nu despre unul care face presa ci face numai scandal si scormoneste in toate gunoaiele. Asta este rolul atribuit in cadrul redactiei si pentru asta este tinut si incurajat.

alin (626 comentarii)  •  7 februarie 2020, 16:01

Adevarat ca nu era cel mai potrivit moment sa fie atacat Ianis. Unii sint insa porniti contra oricui fara un motiv special. Romanilor le este in adn sa injure si mai ales pe copiii de bani gata.

Marcel (190 comentarii)  •  7 februarie 2020, 16:03

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

dan (151 comentarii)  •  7 februarie 2020, 16:22

Bine scris si argumentat !

dan (151 comentarii)  •  7 februarie 2020, 16:24

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

vasco (363 comentarii)  •  7 februarie 2020, 16:24

Atata tevatura pentru un fotbalist!Aaaaa,sau nu e UN fotbalist,e baiatul lui tata...Atunci,depinde in ce tabara se situeaza,unii il critica,altii,bineinteles,fara a fi avocatul nimanui,ni-l baga pe gat.Daca va fi fotbalist ,timpul va dovedi-o,daca nu,nu...Interesant e ca despre Matei...nimic.Si ele fotbalist,dar n-are tata...Ca pe vremea tatalui,conta doar el,despre Dorinel,Timofte,Craioveanu,Tudorel Stoica...asa mai incetisor.Nu-i asa,d-le Ioanitoaia,ca "avocat al nimanui"...Nici macar al lucescului.

Dorulet (74 comentarii)  •  7 februarie 2020, 16:25

Romanul zice ca ziua buna se cunoaste de dimineata dar tot el zice si sa nu te grabesti ca fata mare la maritat. In cazul lui Iannis Hagi adevarul se situeaza La mijloc intre aceste doua vorbe intelepte.

Sorin (128 comentarii)  •  7 februarie 2020, 16:28

Presa ii face mai mult rau decat bine baiatului lui Gica Hagi. Au toata dreptatea cei care il considera umflat cu pompa. Jucator mediocru care a fost ajutat de tatal sau si de numele acestuia.

DaeMoohn (1 comentarii)  •  7 februarie 2020, 16:29

"După care fiecare dintre fii unor tați celebri au trebuit să se descurce singuri"->"După care fiecare dintre fiii unor tați celebri a trebuit să se descurce singur"

Tyty (127 comentarii)  •  7 februarie 2020, 16:30

Nu ii mai cenzurati pe internautii care nu se declara de acord cu punctul de vedere exprimat de dl Ioanitoaia. Tare curios as fi sa stiu ce a scris Marcel de l-ati banat...

Dan T (51 comentarii)  •  7 februarie 2020, 16:37

Cei care-l contesta, frustratii din Constanta si niste fecesebisti suparati ca le-a luat Hagi un titlu.

gogu paleologu (16 comentarii)  •  7 februarie 2020, 16:40

bine punctat maestre, avem si noi o speranta, un jucator care se evidentiaza intr-un club de legenda, si unii arunca cu noroi in el absolut nejustificat, sa ne bucuram pentru reusita lui Ianis, astea sint momente rare, din ce in ce mai rare.

Ilie (135 comentarii)  •  7 februarie 2020, 16:40

Când regretatul Didi Prodan îi dădea gol lui Rangers, atunci formația scoțiană era de calibru. Acum, când Iannis joacă acolo, nu mai e! Vedeți palmaresul echipei și după aceea vorbiți. E cea mai galonată echipă la care joacă un român. Bine că Răzvan Lucescu e la o echipă mare.

Ene (8 comentarii)  •  7 februarie 2020, 16:41

***, ca altfel n-ar suna asemenea titluri ca de ex. Scotia e la picioarele lui Ianis , eu as mai adauga unul : de doua zile stau la coada scotienii sa primeasca un autograf ,!!! Realitatea e ca Ianis e un jucator mediocru in jurul caruia se face zarva mare ***. Mai mult rau decit bine.

Marian Boeangiu (49 comentarii)  •  7 februarie 2020, 16:54

Ca de obicei ,bine scris si acest articol dar argumentele au fost aduse de Stucan! Si nici urma de ponegrire ci numai invitatie la luciditate , la privire critica ,de specialitate asupra intregului tablou. Nu ii poate nega nimeni lui Hagi senior talentul imens, chiar cu sclipiri de geniu , care i-a marcat activitatea fotbalistica dar in virtutea luciditatii care ar fi mult mai benefic sa ne calauzeasca suntem datori sa vedem limpede lipsa dimensiunii europene a calitatii de antrenor. Ianis, pe de alta parte ,este beneficiarul unui intelect deschis, chiar format ,unui talent real ,unei sustineri profesionale excelente dar incomplete. Numai astfel imi explic neglijarea aspectelor pur fizice (forta , viteza) care il arata ca pe un tanar de viitor nu de prezent. Chiesa si Simeone ai mici au inteles importanta pregatirii atletice si au devenit piese importante in echipele lor la aceeasi varsta cu Hagi. Pentru un nr. 10 autentic ,cum se revendica, procentul situatiilor favorabile (pase, driblinguri, suturi) pierdute din cauza fortei fizice si a vitezei scazute este mult prea mare fata de pretentiile unei echime medii europene. Regland aceste neajunsuri poate face un salt spectaculos spre echipe importante. Nu cred ci sunt sigur ca asta incerca sa sublinieze si Stucan. Pentru ca in conditiile actuale realizarile nu pot fi decat intamplatoare si el un jucator usor de citit si contracarat adica ,cu alte cuvinte ,ar fi zmeu in campionate si meciuri neimportante si....fara noroc in cele care chiar conteaza.

gio (76 comentarii)  •  7 februarie 2020, 16:58

Ianis Hagi este umflat cu pompa din toate partile, pentru ca este fiul Regelui. Nu-i permis pentru un ziar de sport care ar trebui sa aiba o anumita coloana vertebrala sa dedice 2 pagini de elogii dupa 1 (unu) amarat de gol dat in campionatul de pe locul 15 din Europa, contra unei amarate de adversare. Sa fi asteptat macar sa acumuleze ceva realizari la Rangers, dar nu, ati dat drumul la sacul de elogii de la primul gol. Favorizarea mediatica si nu numai a acestui tanar fotbalist cu siguranta nu va duce la simpatizarea lui de catre publicul romanesc, care, stim cu totii, nu iubeste pilele, nepotismele etc. O sa continuati acest razboi cu publicul sau o sa reusiti sa-l tratati pe Ianis Hagi corect, fara sa tineti seama cine-i tacsu, asta e examenul pe care o sa-l pierdeti cu siguranta, ca nu tacsu va cumpara ziaru'.

DAN (27 comentarii)  •  7 februarie 2020, 16:58

Domnule Ioanitoaia, fara sa ma laud, si eu am observat, inca odata, la Dl Stucan, *** in ceea ce il priveste pe Hagi. Cam atat. Fiti sanatos!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

GopoSapiens (25 comentarii)  •  7 februarie 2020, 17:00

Numele Hagi a ajuns un fel de Kardashian mioritic în presa de sport de pe Dâmbovița. Scapă un pârț Gică sau Ianis și, văleu frate!, clipocesc două duzini de tastaturi de zici că tocmai s-a găsit leacu' la epidemia din Wuhan. (Bunăoară, articolul de față vorbește despre ce vorbit-a altcineva, care la rându-i spicuia vorbele altora despre un eveniment banal -- un gol, din sutele, marcate-ntr-un campionat oarecare. Uau!) Mai relaxați sfincteru' ăla, to'arăși jurnaliști, mai relaxați! că poate iasă și morcovu' de unde a-nțepenit cu anii...

Steve (4 comentarii)  •  7 februarie 2020, 17:26

Stimate Domnule Ioanitoia, Va citesc de multa vreme si intr-o foarte mare proportie apreciez aricolele dumneavoastra. Din pacate, in acesta aratati exact ce este rau in presa cand afirmati: <> Nu stiu daca ati citit pana la capat articolul colegului dumneavoastra. Iata ce afirma el la un moment dat: <> Deci nu ignora ce spuneti dumneavoastra, si chiar apreciaza executia lui Ianis ... In rest toate se discuta, desigur ...

argus (108 comentarii)  •  7 februarie 2020, 18:30

In sfarsit citesc si eu in gsp un articol cap coada care sa merite citit. Astia suntem noi romanasii, ne place la nebunie sa ne sfasiem intre noi. Daca Ianis era ungur sau polonez presa din tara lui l-ar fi tinut numai in superlative.

bogdan (395 comentarii)  •  7 februarie 2020, 18:35

Aia care nu il inghit pe Ianis si pe tatal lui erau datori macar sa taca de data asta, nu sa debiteze iar tot felul de jigniri. Numai cei lipsiti de educatiune nu isi pot stapani rabufnirile.

Andrei F (1607 comentarii)  •  7 februarie 2020, 18:46

Pacat ca Stanciu nu a avut si el un tata celebru...Cand Stanciu marca 5 goluri in 6 eciuri la nationala acest jurnalist ne tempera,ca sa mai asteptam cu laudele...De altfel Stanciu cred ca este unicat in lume....A fost laudat de presa din Franta,Italia,Germania,Spania dar ce sa vezi ,mereu a avut presa rea in Romania...

CITA (2118 comentarii)  •  7 februarie 2020, 18:54

In ce-l priveste pe Ianis, aveti dreptate ca trebuie sa mai asteptam pana va arata valoarea maxima pe care o poate avea ca jucator profesionist de fotbal. In ce-l priveste pe Radoi si sarcina lui actuala, va spun cu sinceritate ca vom primi ce-o vrea Dumnezeu. Nu-i loc la acest baraj de nici o analiza si nici un pariu, vom avea noroc / bafta, bine, nu vom avea, asta-i viata!

Gio (59 comentarii)  •  7 februarie 2020, 20:00

@Andrei F Sper ca nu te referi la Nicusor Stanciu, *** care s-a impus doar intr-un campionat de mana a doua precum cel din Cehia si unde are 2 amarate de goluri in 25 de neciuri sezonul asta. Nu stiu ce goluri visezi ca a dat pt nationala, in ultimele preeliminarii a dar zero goluri si 1 assist cu Feroe, parca in Nation League reusise 1 gol. In rest umflat cu pompa si stanciu ca si ianis, de presa, de impresarasa prodanca.

Dinu (427 comentarii)  •  7 februarie 2020, 20:14

@Andrei F (1374 comentarii). Numai unul cu ramasitele tale de minte poate intelege ca acest articol cere laude pentru Ianis. Concluzia lui este foarte corecta. Tu insa nu vezi decat fcsb in fata ochilor. Stanciu este un fotbalist bun dar nu exponential. Nu a fost niciodata dar in ochii tai are o calitate extra, a jucat la fcsb.

marin (98 comentarii)  •  7 februarie 2020, 21:00

Haideti sa nu comparam..... https://fr.wikipedia.org/wiki/Jordi_Cruyff Deocamdata Ianis pe unde a fost "transferat" a cam fost zero, din pacate.

gogu paleologu (16 comentarii)  •  7 februarie 2020, 21:20

Stanciu si Ianis trebuie sa fie de-acum amindoi TITULARI ai Nationalei, intram din start cu astia doi plus Coman la jumate pe stanga aripa si avem mijlocu ala pentru ani de zile, avem baza creativa, si sa nu credeti ca astia trei sint pomanagii, alearga si la recuperare, dar deocamdata sa ne bucuram ca unul d-al nostru a marcat golu victoriei pe Ibrox Park la legendarii Rangersi din Glasgow, asta e superpozitiv.

Urod (72 comentarii)  •  7 februarie 2020, 22:38

Stucan a exagerat si parca a devenit o obsesie pentru el numele de Hagi. Iar la dat in cap colegului, noi romanii suntem campioni interplanetari ....!!!!!

Nica fără frica (297 comentarii)  •  7 februarie 2020, 22:54

Ce termen mitocănesc de mahala! *** "l-a urecheat"!!!??? Vai de capul tău tataie!!!! Arată-mi și mie un jurnalist din Europa civilizată care folosește așa termen!!!!!????

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Andu (56 comentarii)  •  7 februarie 2020, 23:35

@Nica fara frica, (268 comentarii) vorbesti sa nu adormi...La cate limbi straine parlesti tu poate sa cunosti vreun ziarist de limba romanes. Nu iti place tie dar termenul urecheala este plastic si bine plasat.

17 Nentori Tirana (871 comentarii)  •  8 februarie 2020, 0:07

Deci nu i-au cerut sefii lui Stucan sa fie Gica Contra. Ma bucura acest articol. Dar data viitoare sa primeasca sarcina sa-i scrie „La multi ani !“ lui Hagi. Sa-l vedem cum se descurca. Pacat. Are talent si articole bune, dar are si niste idei fixe care-i sint batute ca cuiele in cap. Hai sa-i gasim si noi - ca de ce-am avea maniere cind nu sintem platiti ? - „gaura apocaliptica“ din bos-tan lui Stu-can: --- O fi oltean ? Nu-i prea convingator. Moldovean nu-i ca era la U Cluj. O fi ***“. Ala care s-a indragostit ca fulgerat de una mica si ***, sora smecherului care a cazut in *** si a iesit stergindu-su cu niste giste albe, ori lebede, ca tot filmu e numa roma-nta da dragoste de bio. Ce film, de Oscar, zic doar ca daca sora lui Ianis face un film cu viata romantica a smecherilor din Ferentari ar fi bine sa nu-l uite pe Stucan, poate se reprofileaza si scapam de el.

Andrei (276 comentarii)  •  8 februarie 2020, 0:41

@Ioanitoaia. Stucan scrie negru pe alb in articol ca un gol se marcheaza pe greseala cuiva. Invata sa citesti inainte sa urechezi pe altul. Rusine! "Două precizări: golurile din fotbal se nasc din greșelile cuiva, iar execuția românului e impecabilă. "

Andrei Matei (1 comentarii)  •  8 februarie 2020, 0:57

Eu citesc cu interes atat si articolul cat si comentariile. Unii au dreptate altii iar au dreptate, dar ce nu inteleg eu este ca toata presa din Scotia si chiar si unele ziare din Anglia au laudat pe copilul asta si nu a facut nimeni o analiza a golului. Si pe deasupra l'au facut si omul meciului, iar Gerrard care a jucat mai multe minute decat scriu unii cuvinte L'A APEECIAT LA MAXIM! Acum, ce sa zic? Or fi aia toti cu pubalgie si romanii brazilieni in materie de presa??

Stefan Patriche (7 comentarii)  •  8 februarie 2020, 5:13

Nea Ovi, vraiște "comme d'habitude". Io nu- de aia cu pensia, dar 'neavoastra va pricepeți la fotbal decât putin. Deci, fără Jordi, Luca, șamd. Intrați pe Mondiale, iar dacă vârsta v-ar da dreptul, priceperea la folbal, care o veti fi avut? -va citesc de pe la Flacara- nu va da dreptul la comparatii. Nu va pricepeti la ce se joaca!

motanul incaltat (603 comentarii)  •  8 februarie 2020, 6:45

Colegul a observat ceva fff just----o mare greseala in defensiva si jocul impotriva unei echipe mici... Prea s-au bucurat multi de un gol fara mare importanta pt noi. Asa mai comentati cind bateam Malta cu 1-0 si spuneati ca importante sunt cele 3 puncte. Au fost importante doar ca am terminat inaintea Maltei ca in rest n-au contat deloc. Sa vedem ca joaca titular meci de meci si pe urma sa incepem cu laudele... Dar e fff greu ca nu prea are valoare de Vest.... Normal Steven Gerrard l-a laudat cit a putut de mult ca sa-i dea incredere ca e la inceput. Dar daca va face 2-3 ezitari va rupe banca de rezerve ca sa nu credeti ca Gerrard isi risca postul pt ca pe Ianis il cheama si Hagi....In concluzie mon cher, sa avem putintica rabdare si apoi sa vedem de ce este in stare Domnul Goe.....Ca daca nu e in stare o sa-l pupe mamitica si o sa-l vedem iara in Liga 1

Simeone (12 comentarii)  •  8 februarie 2020, 8:27

Important pentru Ianis sa continue tot asa, sa aibe realizari, nu neaparat goluri, dar sa aibe pase decisive, patrunderi, sa abordeze optimist jocurile si sa acumuleze forta. Are ocazia sa se puna la punct fizic in acest campionat scotian, sa munceasca mai mult la sala dar si la executii. Haideti fratilor sa fim optimisti in privinta lui Ianis, sa nu dam cu parul, totusi joaca intr-un campionat ce da echipe in Champions League, sfert finalista de Europa Legue, an de an. Inseamna ca si Ianis trebuie sa aibe ceva valoare. Oricum un bravo de la mine!

bettina46 (12 comentarii)  •  8 februarie 2020, 10:04

Bine scris maestre,articolul de ieri m-a revoltat! Nu stiu de ce GSP a permis aparitia acelui articol.Mai mult comentariul meu la acel articol a fost cenzurat si nepublicat

Manu (167 comentarii)  •  8 februarie 2020, 12:36

@Stefan Patriche (5 comentarii). Vezi ca exista si alte feluri de a te face de ras. Nubtrebuie sa sustii ca tine o prostie mare cat casa poporului. Dl Ioanitoaia a jucat bine fotbal si scrie despre fotbal de 40 de ani.?Si daca nu se pricepea la inceput avea timp suficient sa invete. Afirmatia ta este ridicola iar tu un caraghios.

liviu (333 comentarii)  •  8 februarie 2020, 12:38

Amandoi exagereaza dar Ioanitoaia este mult mai aproape de adevar decat Stiucan. Aceasta nici nu trebuie sa surprinda.

riv (5 comentarii)  •  8 februarie 2020, 13:02

Problema este ca noi ca natia, mai ales voi presa, in loc sa privim rational lucrurile, sarim dintr-o extrema in cealalta. Dupa primul gol il dam cel putin la barcelona, iar la prima pasa gresit il injuram ***. P.S. nu uitati ca ianis a inceput cu gol la deputul la genk

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Birlic (90 comentarii)  •  8 februarie 2020, 18:41

Am zis de mult ca nu-mi mai bat capul cu clonele si Ghesepe-ul dar , sincer, nu ma pot abține. Eu sunt convins că nu ar avea nimeni vreo animozitate la adresa lui Ianis Hagi, care de altfel , am înteles că este un băiat de bun simț, dacă de la o vârstă fragedă (vreo 17 ani), când regele de carton era extrem de intrigat că nu a fost convocat, ''marele căpitan'' al echipei Viitorul, la Campionatul European de Anghel Iordanescu, la acea vreme, într-una ne este băgat pe gât ca Mesia fotbalului românesc, devenind subiect de presă și ''moment istoric'', fiecare atingere de balon, gol, dribling, respirație etc. Lumea s-a săturat de veșnicele comparații cu Ronaldo, Mesii, Mbappé etc. La fel, de tot felul de scamatorii și numere de circ, ca cele de după Campionatul European de Tineret când am câștigat nimic și se vehiculau tot felul de transferuri galactice, se băteau pe semnătura lui Ianis Hagi toate marile cluburi: Barcelona, Real Madrid, Ajax, Spartak Moscova etc și se vehiculau niște sume amețitoare samd. Iar bietul Ianis Hagi exceptând unele meciuri în ''extraterestrul campionat românesc'', cum a pășit dincolo de granițele țării și-a pierdut cadența și locul de titular, apoi părintele încoronat și mimeticii pupincuriști din anturajul regelui de carton, dublați de niște jurnaliști diletanți din presa românească căutau tot felul de scuze pentru faptul că prințul ''balon de săpun'' nu mai joacă titular. Acum a dat un gol frumos la noua lui echipă, nu exagerez, dar peste 50% din articolele de pe site-urile de la DIGI și GSP dezbăteau, în ziua respectivă și ''trăgeau de păr'' subiectul ''extragalacticului'', ''briliantului'' și ''meteoricului'' gol a lui Ianis Hagi și nu știau ce știri să mai inventeze despre un simplu gol, marcat de micul Hagi. Oameni buni lăsați-l pe băiat, în pace să joace fotbal așa cum știe el și nu-l mai ''gâdilați '' pentru că este băiatul lui Hagi *** și așa poate are o șansă să ajungă un fotbalist mediu către superior. Mai mult decât atât, cei care simpatizează cu familia Hagi este imperios necesar să înțeleagă și să admită că publicitatea excesivă și extrem de agresivă despre meritele lui Ghe Hagi și fotbalul prestat de Ianis Hagi a început să-i scârbească pe majoritatea suporterilor români și astfel se crează indignare și intereseaza tot mai putin ceea ce face bun Regele si familia lui.

Ali Bec (212 comentarii)  •  8 februarie 2020, 19:39

Hai sa ne linistim. Ianis e un bun jucător de fotbal. Și Ioanitoaia e un bun jurnalist. Ca doar se văd ambele bine.

Comentează