Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Nu pariez pe Lucescu!

Fiind unul dintre cei mai titrați antrenori din istorie, care a câștigat 33 de trofee în 5 țări (România, Italia, Turcia, Ucraina, Rusia), Mircea Lucescu a câștigat, evident, mulți bani.

Permalink to Nu pariez pe Lucescu!
joi, 31 octombrie 2019, 5:00

Drept urmare, fără să fie vreun Cresus, n-ar mai avea nevoie să lucreze. Mai ales că în iulie viitor, pe 29, va împlini 75 de ani. Adevărat e și că a pierdut destui bani. În afaceri n-a mai cunoscut aceleași succese. Mai nou însă, de când investește în construcții, a mai strâns ceva. A ridicat un bloc impunător în zona Ciurel, urmează să dea la cheie altul în Floreasca etc.

Cum se zice, se descurcă. N-așteaptă să-i aducă poștașul pensia. Ar putea să-și plimbe liniștit nepoții prin parc, însă nu-l lasă pasiunea. A trăit o viață întreagă în fotbal și nu concepe să continue altfel. De aceea, la 8 luni după despărțirea de naționala Turciei, pare plauzibilă reintrarea sa în circuit. Probabil, din primăvară. Îl ajută și faptul că se găsește într-o formă fizică de invidiat. Sigur că, având să încheie încă un contract, probabil ultimul din carieră, nu va mai alerga, ca-n tinerețe, cot la cot cu jucătorii. Dar va putea fi oricând director tehnic sau manager. Omul cu strategia, cu sfatul, cu viziunea.

N-am observat numai eu că vrea să se reapuce de treabă. Ca atare, câteva cluburi românești importante, dacă nu și federația, doresc să-și asigure serviciile lui. Să-l convingă să semneze. Fără să se supere, aș compara postura lui Lucescu cu cea a unei fete de măritat la ușa căreia se îmbulzesc pețitorii. Pentru că, pe lângă frumusețe, posedă și o zestre imensă. Așa cum aceasta e foarte curtată, e și Lucescu. Pentru nume, palmares și experiență.

Între grupările interesate, FCSB i-ar oferi oricare poziție din conducerea celui mai bogat club din Liga 1. La alegere. Deși tehnicianul în discuție i-a dat speranțe lui Gigi Becali atunci când, la meciul cu Mlada Boleslav din preliminariile Europa League, a intrat în vestiarul roș-albaștrilor ca să-i încurajeze, am mari îndoieli că el va merge la FCSB. Din pricină că n-a fost legat de această echipă, contra căreia a luptat mereu. Dar și deoarece se teme că, mai devreme ori mai târziu, Gigi Becali își va călca promisiunea și se va băga peste antrenor. Ceea ce Lucescu nu va accepta niciodată.

Rămân Dinamo și Rapid. Ori invers. Ambele tentante, măcar aparent, pentru unul care a înregistrat numeroase succese cu ele și de care se simte apropiat sufletește. Mici șanse însă, e o părere, nu o certitudine, să opteze pentru vreunul dintre ele. Nu-l văd aruncându-se cu capul înainte într-un bazin despre care nu știe dacă-i plin ori gol. Nici prestigiul, nici averea nu i-au picat din cer, de aceea n-ar fi de înțeles graba de a le pune în pericol.

Rapid din liga secundă pare totuși, surprinzător, o afacere mai atractivă. Deoarece e curată. Dacă nu greșesc, presupune riscuri mai mici tocmai în ideea că, spre deosebire de Dinamo, n-o pot complica alte eventuale datorii. Restanțe uitate sau chiar ascunse. Plus că Rapid va avea curând stadion modern, iar Dinamo la Sfântul Așteaptă! La rându-i, povestea cu vânzarea clubului din Ștefan cel Mare pe un leu e o simplă figură de stil. O glumă nu foarte izbutită.

În lumina acestor argumente, simplificate la maximum, n-aș paria că Mircea Lucescu va reveni în fotbalul românesc. M-aș bucura să se întâmple asta și ar fi în beneficiul general. Dar m-aș abține să pariez.

Comentarii (49)Adaugă comentariu

Giulesti (85 comentarii)  •  31 octombrie 2019, 17:04

Multumim pentru aprecieri. Realizam ca este greu ca un antrenor cu asa talie sa vina in divizia B, dar Nea Mircea ar fi salvator pentru Rapid.

Vlad (309 comentarii)  •  31 octombrie 2019, 17:06

FCSB nu are nevoie de dinamovistul rapidist Mircea Lucescu. Sa se duca unde o vedea cu ochiii dar nu la noi.

Iulian (190 comentarii)  •  31 octombrie 2019, 17:07

Prietenul la nevoie se cunoaste insa prea exagerati cu laudele

mirel (153 comentarii)  •  31 octombrie 2019, 17:09

Astept sa scriti ca angajamentul cu turcii a fost o greseala comisa de marele strateg. Astept degeaba...

Claudiu (343 comentarii)  •  31 octombrie 2019, 17:36

Nu pariezi, Nea Ovi, stii dumneata de ce mai bine ca noi. Ok atunci joaca la pacanele ca Lis!

EMIN (1 comentarii)  •  31 octombrie 2019, 17:44

Multe știe iohanițoaie, pe timpul lui nea nicu știa și căt porumb se făcea la hectar!

F31M (23 comentarii)  •  31 octombrie 2019, 17:44

Aceasta mentalitate avar "aristocrata" ce-mi face greata. Daca Lucescu cu zeci de milioane de euro in banca poate fi catalogat ca "se descurca", atunci un om ce munceste pe 4 mii de euro pe luna, cum se numeste? Un sarac, un ratat, un neica nimeni. Si am zis 4 mii nu 400. Atitudinea asta a voastra a bogatanilor vorbind cu atata "modestie" de averile voastre, mai ales in tara aia extrem de saraca, e dezgustatoare. Sa iti fie rusine sharpe cu ochelari.

Gelu (116 comentarii)  •  31 octombrie 2019, 18:59

F31M (22 comentarii). Bai prostovane, dl Ioanitoaia nu scrie pentru bulumaci ca tine. Aia este o formulare ironica, dovada ca urmeaza fraza cu postasul si pensia. Dar unul care tine pricepe greu si nu intelege nimic.

Nanu (6 comentarii)  •  31 octombrie 2019, 19:10

Trebuie sa fii de rea credinta sau plecat de acasa ca sa il contesti le Mircea Lucescu. Si intri in aceeasi categorie daca te inchipui spiritual ca...debutantul Emin. Pe asta cineva l-a pus sa se faca de ras.

alin (626 comentarii)  •  31 octombrie 2019, 19:15

Nea Ovi, te suspectez ca stii mai mult decit vrei sa spui. Nu ramine aici pentru ca isi pregateste bagajele sa plece afara. Unde, la arabi sau la chinezi?

gino (513 comentarii)  •  31 octombrie 2019, 19:19

@F31M. Cine are ma 4000 de euroi pe luna in Romanica, esti beat sau vizezi? Daca tu intri in categoria asta nu te pretinde ca tara este saraca si fa-ti cruci cu amandoua mainile

di livio (214 comentarii)  •  31 octombrie 2019, 20:16

Gelu, clonă prostacă...da pt cine scrie moș teacă?...pt 29.999 euroi rinjieriști...pt clone năimite să înjure cititorii

Ilidan (3 comentarii)  •  31 octombrie 2019, 21:04

Nu vrea *** sa iasa la pensie sa dea de mancare la gaini? Si tu, Ioanitoaie,la fel? Gata,lăsat-o naibi de meserie ca sunteti invechiti.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Grig (105 comentarii)  •  31 octombrie 2019, 21:57

Hai ca a reaparut nulitatea de di livio care nu stie decat sa injure si sa foloseasca aceleasi 5-6 jigniri. Aratati-mi o singura idee a acestui *** si ma arunc pe geam. Prin capul lui de tinichea nu a circulat niciodata vrei idee. El stie doar sa insulte iar GSP il lasasa baleasca in voie.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Dragu (26 comentarii)  •  31 octombrie 2019, 22:00

Di livio, cei care nu iti canta in struna sunt clone naimite...Gresesti pentru ca singurul *** esti tu...un ***.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Suru (108 comentarii)  •  31 octombrie 2019, 22:15

Hai ca au inceput sa se mobilizeze crancen slujbasii lui Burleanu. Si-au adus aminte ca Ioanitoaia este inamicul 1 al stapanului care le da de mancare platica si prajiturica.

motanul incaltat (603 comentarii)  •  1 noiembrie 2019, 0:32

Trofeele alea n-au fost cistigate nici in Anglia, nici in Germania ,nici in Spania.... Peste 90% in Romania comunista ce este egal cu ZERO.....Citeva in Ucraina, unde Sahtior batea pe oricine si fara antrenor....Pt .mine singurele trofee pt cineva inseamna doar echipe din Vest.....Ca si fotbalist de altfel....Ba invitat la emisiune mai tipa ca un *** si dupa un asa -zis trofeu cind Steaua se retrasese de pe teren prin 88....la scor egal de 1-1.....O rusine de om.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Andu (56 comentarii)  •  1 noiembrie 2019, 2:10

Niste pusti corditi si niste servitori federali au reactionat jalnic la un articol cel putin decent. Nu mira veninul lor dar deranjeaza bonomia gsp care permite gazduirea unor asemenea magarii.

Val (52 comentarii)  •  1 noiembrie 2019, 5:09

Niciodata sa nu spui niciodata . Eu sper ca marele Mircea Lucescu isi va incheia cariera pe noua arena din Giulesti. Poporul rapidist il asteapta cu bratele deschise.

vasco (363 comentarii)  •  1 noiembrie 2019, 6:31

@grig,ar trebui sa te gandesti mai serios la varianta cu aruncatul pe geam.Ai motive...

vasco (363 comentarii)  •  1 noiembrie 2019, 6:33

D-le Ioanitoaia ,nici eu nu pariez pe Lucescu,au pariat turcii si destui altii si s-au fript.

Emilian (19 comentarii)  •  1 noiembrie 2019, 7:17

Spui banalitati si il perii pe prietenul Lucescu. Sigur ca Lucescu nu se baga la vreun club romanesc, decat eventual intr o postura onorifica , de consultant. Cum e Andone la Voluntari.

Bota Pompiliu (205 comentarii)  •  1 noiembrie 2019, 7:29

Nea Ovi, cand o sa-ti faci mea culpa pentru sustinearea distrugerii generatiei de aur din 85 ? Atunci antifotbalul idolului matale Luce a lasat acasa Romania (Belo, Laca, Stoica, Majaru...)

Bota Pompiliu (205 comentarii)  •  1 noiembrie 2019, 7:32

La trofee ati pus si cele 3 ghete de aualeu Camataru, Mateut ?

F31M (23 comentarii)  •  1 noiembrie 2019, 7:44

Gelu (77 comentarii)  Pare ca si-a pus "dl Ioanitoaia" un postac sa "il apere" imediat. Stiti ce se intampla, pana la urma are dreptate sharpele cu ochelari. Pt ca sunteti niste viermi 99%.

Ioanitoaia (5 comentarii)  •  1 noiembrie 2019, 8:27

Gelu, grig, Andu, gata cu calculatorul. Ia mai treceti și prin curte sa puneți mâna pe o găleata și un burete. Pana la amiaza mașina sa “luceasca”!

miu (1 comentarii)  •  1 noiembrie 2019, 8:41

*** *** ***?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

bell (1 comentarii)  •  1 noiembrie 2019, 9:13

va ajunge la arabi sau la chinezi sa antreneze,cluburile din europa in nici un caz nu o sa-l curteze,turcii s-au lamurit cu el,rusii la fel,deci orient sau ***.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Matei (93 comentarii)  •  1 noiembrie 2019, 10:22

Articol bun insa nu pentru minti inguste. Pe astia care il critica Il Luce nu ii pune nici la degetul mic de la picior. Niste nerealizati s-au gasit sa isi dea cu parerea despre un mare antrenor si un mare ziarist. Lumea este plina de frustrati care se cred cineva desi ei sunt niste gauri negre.

Andrei F (1607 comentarii)  •  1 noiembrie 2019, 10:31

Din pacate daca articolul este corect face un mare rau fotbalului romanesc!!!!Daca as fi investitor si aveam dorinta sa investesc in fotbal oare as mai face asta dupa ce citesc articolul?Daca marele jurnalist crede ca Lucescu nu trebuie sa investeasca la Dinamo de ce ar face asta altcineva CARE NU AR AVEA PREGATIREA ACESTUIA ?Si cum vine asta ca Dinamo nu merita investitia de cateva milioane?Ce conteaza ca acele milioane reprezinta datoriile clubului?Pai domnule mare jurnalist patronul ala rau de care te legi dumneata cum a intrat in fotbal?Becali a dat bani pe promisiunea sa primeasca actiuni,a rascumparat datoriile AFC sau CSA si chiar a bagat bani in stadionul pe care la inchiriat la cea mai mare valoare din campionat!!!!!GSP ne spunea ca Becali platea chirie mai mare decat toate celelalte echipe la un loc!!!!Deci cum sa spuneti ca pentru Dinamo este un impediment lipsa unui stadion nou?Pai Becali a primit de plata la greu pentru stadion iar la Dinamo se platesc doar utilitatile!!!!Becali a cumparat ceva nedefinit pe bani multi iar la Dinamo lucrurile sunt mult mai simple...Exista stadion ,exista baza de pregatire,ramane numele clubului,traditia si mai ales suporterii nu sunt dezbinati...Pai Becali ce a primit stimabile?Cum poate fi prea mult sa dai 2-3 milioane pe 51% din Dinamo???Becali cand a primit 51% la transformarea AFC a bagat mult mai multi bani si pentru aproape nimic!!!!Daca Becali a rascumparat de la Piturca 4% din actiuni pentru 500 000 nu poate risca cineva acesti bani pentru a salva Dinamo ca masura imediata????Desigur o sa mai dea apoi cateva milioane dar oricum nu ar fi nici jumate din cat a dat Becali si e clar ca ar primi mult mai mult!!!!Cheltuielile la Dinamo sunt clar mult mai mici si aici nu ma refer la salariile jucatorilor...Un nou stadion al lui Dinamo intr-o tara normala ar fi un alt impediment!!!!Intr-o tara normala nu exista ca un club sa plateasca doar utilitatile si altul sa plateasca o chirie uriasa!!!Finantele lui Dinamo nu permit ca Dinamo sa joace sa si Steaua pe stadionul Arena Nationala...De fapt trecutul dumitale iti spune ca daca Dinamo ar avea stadion nou construit desigur de stat ar fi normal sa plateasca ca acum doar utilitatile.Stimabile,comunismul s-a dus...

Cita (2118 comentarii)  •  1 noiembrie 2019, 11:06

Sa fi vrut si n-aveam noi bani in Romania sa-l platim pe Lucescu precum Ahmetov sau turcii. Asta l-a indepartat de fotbalul autohton, evident in defavoarea celui din urma. Realizarile istorice de prestigiu de la Corvinul Hunedoara, Rapid si Dinamo vorbesc de la sine. Bun articol, fara periuta!

zapacitu’ (911 comentarii)  •  1 noiembrie 2019, 11:14

Hai bre ca visam toti cu ochii deschisi la cai verzi pe pereti. Nu iese fum fara foc, nea Ovidiu scrie pentru ca se tot vehiculeaza prin culise ca nea Mircea s-ar intoarce aici la Steaua, Rapid, Dinamo sau, alta gogomanie, la Nationala. Bre oameni buni, pai daca vroia sa se intoarca venea direct din Ucraina aci la noi, nu se mai ducea la turci si la rusi. Ca sa nu mai spun ca e o mare RUSINE pentru FRF ca cei din Turcia le-au "suflat" cel mai valoros antrenor roman exact atunci cand aveam mai multa nevoie de domnia sa la reprezentativa unu.

vasco (363 comentarii)  •  1 noiembrie 2019, 11:52

@zapacitu,chiar asa te cheama?Asta ar explica multe...

17 Nentori Tirana (871 comentarii)  •  1 noiembrie 2019, 12:25

Care titluri bre nea Ovi ? Zero. Pe cuvint daca inteleg de ce este venerat un membru marcant al cooperativei. Vezi tata sa nu dai mina cu el ca te accidentezi. Ala care prin furt a desfiintat gheata de aur, care l-a lasat pe Dobrin fara minut la CM ? Care a luat in 86 tot ce era mai bun in tara – Balaci, Camataru, Rednic – ca sa piarda doua meciuri cu 17 Nentori, frizeri de linga Tirana care au dormit in autobuz pina la Bucuresti si au mincat din conserve ? Care a pierdut doua meciuri cu Irlanda de Nord si o calificare imposibil de ratat ? Care a trimis 10 mii de brasoveni in somaj, a vindut terenul uzinei cumpatate pe nimic din banii lui Copos iar afacerea de azi e condusa de prietenul fost colonel Gelu Eftimie care s-a ocupat de valuta lui Ceasca, a vindut ***, paduri si marfuri confiscate in vama … iar la Dinamo Profesorul Anghelache ii organiza folcloristele pentru arbitri – doar ai citit ce scria chiar Mister Dinu. --- Lucea - farul asta al tau n-a investit un ban in fotbalul romanesc – Hagi da – si nici nu vrea sa ajute pe nimeni. Ca Copos vrea flori, stadion, bani, ministri care sa se implice, ca comunistii, faruri in tara prostilor. --- Titluri ? N-a luat pe merit nimic, a desfiintat un titlu european – gheata de aur. Cele din patria „rapidistilor“ si militienilor le-a luat CAP-ul in care era membru fondator. In Italia a retrogradat tot ce-a prins – chiar nu stiu ce titlu visezi - in afara de Inter unde a stat doar 3 luni si nici nu-l lasa portarul sa intre mereu. Poate s-a dat un titlu pentru recordul mondial detinut si azi caci a reusit sa adune doar 18 puncte intr-un sezon intreg. Apoi l-a adus Hagi de mila la Galata, cu doua zile inaintea Supercupei. Galata chiar cumparase tot ce era mai bun in Europa dar militianului nu i-a fost de ajuns, in orice caz a reusit sa aduca Galata in urmatorul an in pragul falimentului. Apoi, dupa ce i-a distrus, a tradat – specific. Apoi a urmat Duoniescc, ca cam asa se chema metropola europeana unde a adus ne asta bucurii din care nu se pune nici una pe merit. Acolo chiar aruncase cineva in aer tribuna principala asa de profesionist de mortii au putut fi recunoscuti doar dupa danturi. Asa o „oparea“ costa, le trbuia un nume cu care sa transfere niste bani, asa cum ati vazut ca l-au tot transferat pe Rat, egal unde, Anglia, Spania, de fapt bani, de la rusi la rusi. Cine-i prost sa dea milioane pe unul doar ca sa vinda bilete la casa stadionului. Apoi tot spalari de bani, contracte incheiatede rusi pe iahturi, pina a ajuns cumva sa retrogradeze si Turcia ! Sincer nea Ovi, pe cine ai alege dintre Ja(gar)del si Mister Dinu. De Dobrin nu intreb, stiu. Atunci cum poti sa venerezi un militian, un catelus cu parul cret ? Concret, ce ti-a adus asta tie ?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Banateanul vesel (7 comentarii)  •  1 noiembrie 2019, 13:02

Domnule Ioanitoaia, cand a luptat Lucescu contra FCSB-ului? Chiar nu aveti deloc rusine si desfiintati din condei o hotarare judecatoreasca? fc fcsb popesti leordeni NU e Steaua, domnule Ioanitoaia! Lucescu a luptat contra Stelei, cand a plecat din tara nici macar nu exista clona din Ilfov. Sa va fie rusine, domnule Ioanitoaia, nu sunteti altceva decat prietenul si aparatorul infractorilor care au distrus fotbalul romanesc

?????? (831 comentarii)  •  1 noiembrie 2019, 14:20

@Considerați că faptul că Porumboiu făcea schimbările și probabil contribuia în mod importantant și la formarea echipei de start explică și prezenta actuală în liga a IV- a a echipei din Vaslui, după ce Porumboiu nu a plecat din fotbal chiar ca Dinel Staicu, Borcea, Pădureanu, Nețoiu, Penescu, etc. ?

?????? (831 comentarii)  •  1 noiembrie 2019, 14:32

@Apreciați și că fostul arbitru Porumboiu vorbește, cam ca și Gheorghe Becali, cam de toți banii pe care îi are, ?

?????? (831 comentarii)  •  1 noiembrie 2019, 14:57

Despre Porumboiu ați zice că, după ce ,,a stâns câte ceva ca arbitru", ,,a mai adunat câte ceva" și ca președinte de club, ,,obișnuință de arbitru", probabil, lăsând apoi ,,un club de tradiție" , așa cum numea Porumboiu clubul din Vaslui, să ajungă în liga a IV-a fotbalului, ?

Normal (12 comentarii)  •  1 noiembrie 2019, 16:25

Rapidul i se potriveste cel mai bine !

dinu (427 comentarii)  •  1 noiembrie 2019, 22:02

@Banateanul vesel. Poate banateanul gogoman si necajit. Cine lasa niste ciurucuri ca tine sa isi dea cu parerea in public face un deserviciu societatii romanesti.

di livio (214 comentarii)  •  2 noiembrie 2019, 11:51

Gelu, Nanu, Grig, Suru, Dragu, Andu, Dinu, etc...de fapt ești unu și același prostănac mahalagiu...nume diferite, același limbaj de manelist...zici că am reapărut da io fusei tăt timpu ici-șa...numa că mă cenzurași...tu, Ioanițoaia, Geambașu, Buzărin...văd că și Ștucan linge blidele lu moș teacă...da sînt mîndru...atîția corifei cenzurează comentariile unui neica nime ca mine...și io scriu numa comentarii AIURITOARE, FABULOASE, HALUCINANTE, MONUMENTALE, SAVUROASE, MITRALIANTE, COLOSALE...*** țepelinici

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Ash Ra (1 comentarii)  •  2 noiembrie 2019, 13:44

LASA-TE... LASA-TE... ne plictisesti, ne aburesti. N-ai fost niciodata cineva, ni ci de acum incolo nu vei fi... ovi

Adrian (1 comentarii)  •  2 noiembrie 2019, 13:48

Cat as vrea ca Il Luce sa se intoarca acasa la Dinamo dar deocamdata ii acord incredere lui Dusan pe banca lui Dinamo dar pe Luce il vreau in conducere

Dilimache (657 comentarii)  •  2 noiembrie 2019, 15:09

Au crescut cautarile pe dex online pt Cresus....caci cei care comenteaza nu stiu nici sa citeasca numele, d-apai sa stie cine a fost....Lor daca nu le zici de jiji si pitzi, i-ai bagat in ceatza!

adi (9 comentarii)  •  2 noiembrie 2019, 16:25

Ovidiu Ioanitoaia, este stiuta simpatia fata de Mircea Lucescu, nicio problema.Totusi, ce trofeu a castigat Mirca Lucescu in Italia? Asa spuneti in primul paragraf.

aldo_m (164 comentarii)  •  2 noiembrie 2019, 19:53

nea ovidiule nu cred ca stelistul lucescu are bani incat sa traiasca decent imbatraneste urat si va sfarsi urat de echipa si de suporterii echipei la care el a cunoscut gloria la batranete el merge in vestiarul dusmanilor pt ce pt bani ca altceva nu PUTEM banui PT BANI lucescu a mers in vestiarul fcsb ca nu vine la dinamo o stii si mata e din cauza amicului -dinu -tinereii toata viata s au urat de moarte mi e mila de lucescu chiar mi e mila la batranete el nu se mai identifica cu nici un club despre el peste mult timp se va spune stelistul lucescu atat

Comentează