Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Caii de la bicicletă

Meciul victorios al CFR-ului de la Rennes a semănat cu cel câștigat recent de națională la Torshavn

Permalink to Caii de la bicicletă
vineri, 25 octombrie 2019, 3:12

În Feroe, unde s-au prezentat slab trei sferturi din timp, uneori dezamăgitor, „tricolorii” au învins cu 3-0, deznodământ ce-a schimbat datele problemei. Întrucât ceea ce contează este rezultatul unei partide și mai puțin desfășurarea ei. Ca atare, FRF și Contra după Torshavn, CFR și fanii clujeni după Rennes au avut motive să se declare mulțumiți. În fotbal, dar și în afara lui, scopul scuză mijloacele. Posibil să fie cinic, sigur e însă util.

Dacă oficialilor și suporterilor le ajunge rezultatul, jurnaliștii se trezesc la finalul unor confruntări de genul celor de mai sus în situații incomode. Pe de-o parte, trebuie să aibă în vedere scorul și să-l prețuiască. Pe de alta, să explice că, în ciuda izbânzilor, echipele respective n-au convins. Ba chiar au decepționat. Presa se află, dacă-mi îngăduiți comparația, în rolul miticului Ianus, care râde cu un ochi și plânge cu celălalt. Vă rog să admiteți că misiunea e complicată. Nu-i niciodată ușor să împaci capra cu varza și invers.

Tocmai pentru că GSP, pusă în serviciul opiniei publice, a îndrăznit să admonesteze naționala din pricina evoluției șovăitoare din Insulele Feroe, gașca care domnește la Casa Fotbalului s-a înfuriat. Drept sancțiune, a decis „întreruperea oricărei comunicări cu Gazeta”!

Nimic nou sub soare. Nu-i prima oară și probabil nici ultima când FRF se încordează și trântește ușa în fața noastră. Ne-am obișnuit ca, judecând fără discernământ, dar egoist și ipocrit, Burleanu et Comp. să confunde critica la adresa naționalei cu lipsa de patriotism! Personal, nu prea înțeleg ce efecte va produce pedeapsa amintită. Mi-e însă foarte teamă că federația ne va lua caii de la bicicletă. Iar GSP va suferi așa cum a făcut-o după ce Rotaru și Craiova i-au retras acreditările. Deloc. Chiar deloc.

Dovadă că au existat argumente solide să amendăm prestația „tricolorilor” de la Torshavn o constituie sondajul referitor la Cosmin Contra. Au răspuns la el 40.946 de suporteri, dintre care 25.988, egal cu 64 la sută, au apreciat că selecționerul s-a compromis și trebuie demis. E ceea ce crede publicul larg, nicidecum subsemnatul, cel care, fortuit, nu împărtășește opinia majorității iubitorilor fotbalului. Deoarece ar fi normal ca tehnicianul să-și ducă mandatul până la capăt.

Cum anonim a jucat România în Feroe, la fel a jucat și CFR în Franța. Șters, anost. Campioana noastră a avut superioritate numerică din start, chiar doi oameni în plus între minutele 46 și 82!, dar degeaba. Fără efect. Ea a terminat în genunchi, atacul lui Rennes transformându-se spre sfârșit în asediu. Într-adevăr, ajutată și de Niang, care a irosit un penalty la 0-1, CFR a dominat net și a ratat copios până la pauză. Apoi a devenit de nerecunoscut, o echipă cu capul în pământ, derutată, incapabilă să reacționeze.

Totuși, succesul ei se cuvine remarcat. Fie și pentru că el menține formația din Gruia în cursa pentru primăvăra europeană. Dar sunt de reținut și cuvintele lui Dan Petrescu: „Nu știu dacă victoria este meritată. Sunt supărat pe jucători, nu mi-a plăcut ce-am văzut în repriza secundă!”. Noroc că a recunoscut-o Dan. De-o spuneam numai noi, eram cotați ca elemente dușmănoase, mitici ori puși de concurență, de Gigi Becali, nu?, să denigrăm! Iată că nu.

Comentarii (45)Adaugă comentariu

Marius (347 comentarii)  •  25 octombrie 2019, 15:28

Bine zis. Federatia s-a suparat de data asta ca vacarul pe sat. Nationala a castigat dar a jucat mizerabil si asta trebuia spus.

daniaania (7 comentarii)  •  25 octombrie 2019, 15:29

Daca romanica ar avea echipa de fotbal adevarata nu am discuta acum speta. Fotbalul de la noi si mai ales jucatorii fenomenului sunt super modesti. Asa ca ce tot speculati si criticati o echipa ce face puncte in EL, si UCL ??? Este reala povestea cu sudul si miticii, mai ales cu CFR-ul, si daca ar castiga EL tot ca aseara ati critica zi noapte. Astea sunt romanes.

alin (626 comentarii)  •  25 octombrie 2019, 15:30

Bursucul a avut o pozitie mai realista de data asta insa l-ati auzit pe Mara ce *** ca echipa trebuia felicitata, nu criticata? Cevsa mai zici de Burlan...

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Dtru (268 comentarii)  •  25 octombrie 2019, 15:32

Toate bune si corecte. Cuvantul gasca nu avea ce sa caute intr-un articol excelent. El coboara nivelul si de la Dv aveam pretentii mai mari ca formator de opinie.

florin (215 comentarii)  •  25 octombrie 2019, 15:34

Deci dumneata sustii ca marele antrenor Cosmin Contra trebuie lasat sa strice si ce mai este de stricat la nationala Romaniei. Nu ma asteptam. Pacat ca gandesti asa.

Hasbe (29 comentarii)  •  25 octombrie 2019, 15:43

...și totuși, antrenori și jucători de doi bani, sunt plătiți cu saci de bani (EUR, USD). Încă o dovadă că prostia omenească ( a celor care îi plătesc) nu are limite

dan (151 comentarii)  •  25 octombrie 2019, 15:51

Cam multa ipocrizie ! Dupa ce ati tras in Contra din toate pozitile ati lansat si acel sondaj care, logic, dadea rezultatul pe care l-a dat. In plus, nu sint de acord cu faptul ca presa s-ar gasi in situatii incomode. Scrieti CORECT si echidistand, nu mai incitati si atunci totul va fi ceva mai normal !

a dica (283 comentarii)  •  25 octombrie 2019, 15:57

Sigur ca ce am vazut aseara ne-a lasat un gust amar. Aproape c-am uitat de cele trei puncte. Dintre toate opiniile cea a lui Dan Petrescu imi pare cea mai corecta. Iar vinovat pentru tot ceea ce a insemnat acest meci este antrenorul gazdelor, pentru ca a ajuns in situatia de a pierde acest meci dominand in 8 jucatori de camp cand putea foarte usor sa-l castige, in conditii normale, cu un 6-1. De ce s-a dereglat jocul? Pentru ca francezii erau pregatiti sa castige fara probleme (de unde gesturile alea inconstiente), iar clujenii erau pregatiti sa piarda onorabil. Cand lucrurile au luat o intorsatura neasteptata si s-a intrevazut posibilitatea de a castiga meciul a aparut instinctul de conservare care i-a determinat sa-i lase pe adversari sa joace si sa greseasca, un fel de „sa piara pe limba lor. Lucru care pana la urma s-a si intamplat. Sa ne bucuram doar pentru cele trei puncte si sa speram ca la retur mister sa faca tactica in asa fel sa castigam, dar onorabil.

Eu (5 comentarii)  •  25 octombrie 2019, 16:09

Oricum, miticistanul nu o sa fie niciodata Transilvania. Articol scris de "ovidiu cel mic" pentru restul suporterilor mitici... ... Orice om cu bun simt, in locul tau, pleca de mult din jurnalism; mai "ovidiu cel mic".

ManX (119 comentarii)  •  25 octombrie 2019, 16:12

Totusi "De-o spuneam numai noi, eram cotați ca elemente dușmănoase, mitici ori puși de concurență, de Gigi Becali, nu?, să denigrăm! Iată că nu.", va reprezinta. Cel mai penibil si frustrat a fost aseara Gradinescu. Este o mare diferenta între a critica si a batjocorii. Nu-mi place deloc Petrescu. Sustin CFR-ul dar când acest Scurt-Circuit antreneaza CFR-ul ramân fara echipa.

petrucj (1 comentarii)  •  25 octombrie 2019, 16:22

Interesant punctul de vedere cu privire la Contr, cum ca ar trebui sa isi duca mandatul pana la capat. Parca Daum trebuia demis imediat si nu trebuia lasat sa conduca nationala, era bombardat intruna de GSP si ii era recomandat sa renunte. Doar ca fapt divers. Pe partea cu CFR eu spun ca daca francezii erau in 11 nu aveam nici macar o sansa la cum a inceput meciul. Asa ca am castigat nu conteaza cum am facut-o, 3 puncte sunt 3 puncte banii sunt bani iar peste 1 luna nu mai stie nimeni decat rezultatul. Iar jurnalistii sa o lase mai moale. Cand ma uit la milogeala colegilor de la digi la jj bekly ca sa ii mai scoata o "reflexie" din gura ma apuca greata.

Cita (2118 comentarii)  •  25 octombrie 2019, 16:35

Hai ca parca-l vad pe Dan Petrescu la o "mica" rocada cu Cosmin Contra, ca la sah! :) Lasand gluma deoparte, vad partea plina a paharului si zic ca a jucat foarte bine la Rennes pentru ca au luat 3 puncte! Sigur au gandit abordarea meciului in felul asta. Se vede o crestere a performantelor la Cluj si tare ma gandesc ca prima propozitie va fi o afirmatie adevarata in viitorul apropiat! :)

Florin (67 comentarii)  •  25 octombrie 2019, 16:39

De ce a castigat CFR la Rennes? Pentru ca o antreneaza Petrescu si nu Stucan sau Ioanitoaia...Romania avea meci cu Norvegia la 3 zile si CFR in campionat...de ce sa te deschizi si sa te iei la fuga cu atletii? Ai nevoie de accidentari si jucatori "rupti"? Faci fata fizic la lupta? Putina ratiune...acuma liber la telefoane la palat...

Kunta Kinte (565 comentarii)  •  25 octombrie 2019, 16:41

Pai ce domne, FRF-ul asta e sursa de informatii pentru presa sportiva? Io sa fiu ziarist, n-as crede o iota din ce-mi spun cei de la PR de acolo, pentru simplul fapt ca nu e prima data cand se contrazic in informatii. Iar din faptul ca au fost pedepsiti de UEFA sa joace meci oficial si critic pentru calificare cu tribunele goale pentru ca au permis sa se scandeze mizerii din tribune, pe mine ma face sa nu le acord prea mare respect si nici sa le cred informatiile catre presa, indiferent care-ar fi acestea. Nu numai Burleanu, dar multi de-acolo de la FRF ar trebui sa bage capul in nisip precum strutul din Australia.

zapacitu’ (911 comentarii)  •  25 octombrie 2019, 16:46

Nea Ovidiu, sa multumim Celui de Sus daca la anu va mai vorbi cineva in Europa de fotbalul romanesc in general. Mai bine sa ne uitam la copilasii aceia ce jucara minunat in Italia si se calificara la Olimpiada. Acolo vom putea vorbi de Rumania fotbalistica, asa cred io.

Faur (15 comentarii)  •  25 octombrie 2019, 16:51

@petrucj. Probabil ca nu ai tinere de minte. Gsp a sarit la gatul lui Daum dupa ce neamtul a ingropat nationala pe locul 42 in lume. Cu Contra ea este pe locul 29 deci exista o mare diferenta. Si Daum este antrenor de superclasa de aceea nu il angajeaza nici *** de 2 ani si ceva.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Florin (215 comentarii)  •  25 octombrie 2019, 16:54

De data asta nu va pot contrazice. Eu l-as fi citat pe Deac, cel mai bun om al Clujului care a declarat ca Am fost nitel penibili. Pe el l-as contrazice pentru ca au fost mai mult penibili.

Dragos (250 comentarii)  •  25 octombrie 2019, 16:59

Burleanu face pe marele democrat insa refuza sa intelega ca presa trebuie sa fie independenta. Ea poate gresi, el ca sef al federatiei nu. Ma mir ca fostul gazetar Vochin nu incearca sa ii deschida ochii sefului sau.

Mihai (182 comentarii)  •  25 octombrie 2019, 17:03

@Florin (65 comentarii) Te trezisi, in ce pestera ai stat pana acum? Deci de aia era sa egaleze Rennes in 8 oameni de camp ca a gandit ca un guru Dan Petrescu strategia Clujului? Ori esti prost ori esti foarte prost.

Dorin (166 comentarii)  •  25 octombrie 2019, 17:06

Avocatii lui CFR sa ia aminte la ce au declarat Petrescu si Deac. Sa zica mercy ca s-a terminat asa si sa taca din gura sa nu se faca si mai tare de ras

octavian (95 comentarii)  •  25 octombrie 2019, 17:10

De cate ori am jucat si bine dar am pierdut.CFR-el a jucat foarte debusolat si a cistigat.Trebuia sa ne cerem scuze ?Ziaristii vor sa dea dovada de exces de altruism, dar cad in penibil.Mai penibil decat meciul a fost Gradinescu, acest mafaldescu al comentatorilor.

petrucj (65 comentarii)  •  25 octombrie 2019, 17:34

@faur Eu am tinere de minte. Stiu ca Daum a fost din prima masacrat de gsp si digi. Si mai stiu ca Gurita Impotriva castiga doar cu chiu cu vai impotriva echipelor minuscule. Si pana acum doar un noroc incredibil nu ne-a facut sa luam niste scoruri de maidan cu Spania, Suedia si Norvegia. Toata lumea spunea ca la pana pauza meciurilor mai sus amintite puteam lua 3-6 goluri. Si te rog eu frumos spune-mi un meci oficial cu o echipa de nivelul nostru pe care l-am castigat cu Gurita Impotriva. Care fie vorba intre noi trebuia sa plece dupa injuraturile pe care i le-a adresat lui Puscas. Si doar pentru ca e la echipa nationala si era un motiv.

Manu (167 comentarii)  •  25 octombrie 2019, 18:49

Asa da, un comentariu echilibrat si la locul lui. Garnisit ca deobicei cu un atac la adresa federatiei. Care pare bazat de data aceasta.

Andu (56 comentarii)  •  25 octombrie 2019, 19:08

Nu am informatii in ce masura aveti or nu dreptate in conflictul cu Craiova dar as vrea sa stiu ce consecinte concrete aduce ridicarea acreditarilor de catre un club? Se interzice intrarea la meciuri, prezenta la conferintele de presa dar si altceva.

Mircea (1 comentarii)  •  25 octombrie 2019, 21:06

Bine nea Ovidiu... pai SE compara feroe cu Rennes?? Ai sure buget de178 mil si Cfr de 24 mil

gogu (131 comentarii)  •  25 octombrie 2019, 21:11

@petrucj. Hai sa fim nitel seriodi ca pe Daum nu l-a masacrat nimeni. El s-a masacrat singur cu niste rezultate penibile. Penibili sunt si cei care ii dedica si azi ode neamtului.

pop ion (38 comentarii)  •  25 octombrie 2019, 22:53

Mitici ati fost, mitici ati ramas.. *** in redactia gsp, dupa victoria CFR de la Rennes.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Mihai (1 comentarii)  •  26 octombrie 2019, 0:17

A jucat prost nationala: de acord A castigat 3 -0 felicitari. Identic CFR. Dar zic si eu: e usor sa stai sa arati cu degetul si sa jignesti (ca au fost ca la prostituate, nu cred ca e cea mai respectuasa exprimare). Problema e ca toata lumea in Romania stie sa arate cu degetul, solutii nu cauta nimeni. Eu cred ca pentru a progresa e nevoie sa recunosti si sa accepti ca asta iti e nivelul, sa te pui la munca si sa cauti solutii pentru a crea baze. Sa nu imi ziceti ca "asta nu e treaba mea" pentru ca de forma asta va transformati in partasi la tot ce nu functioneaza. Poate ca la FRF e "o gasca", cum e cate "ogasca" in fiecare institutie guvernamentala din Romania, cum la fel e si "o gasca" in GSP. De exemplu, daca FCSB nu e Steaua, de ce toata ziua apare cate un articol despre vicecampiona, si din cand in cand doar cate o critica despre campioana, iar despre majoritatea echipelor nu se spune nimic. Se vorbeste doar de cativa antrenori si doar cand e "de scandal". Toata ziua este cate un articol despre dna Prodan de cat de "buna" e si cum toti barbatii din Romania nebunesc cand vad pozele ei, cu corpul ei operat. M-am intins un pic cu vorba doar ca sa vedeti ca nu e chiar asa de greu sa arati cu degetul si sa crezi ca tu ai tot adevarul. Ar fi bine daca as vedea cum cineva, poate sa fie si gazeta, invita intr-o emisiune oameni cara vor sa construiasca ceva (gen Hagi cu viitorul) si sa se caute o alternativa reala, un drum pe care trebuie sa mearga sportul in Romania (nici o ramura sportiva nu mai e ce a fost odata). Sa vedem daca e asa proasta idea lui Hagi cu multinationalele, etc, etc etc. In rest e doar ...cancan, gargara, rautate.

Gigi, în rolul miticului Ianus? (53 comentarii)  •  26 octombrie 2019, 1:08

Eu cred că miticii își joacă rolul lor tot timpul, nu pot juca alte roluri. Deși Gigi, machidon fiind, ar putea juca - într-o tragi-komedie antic-modernă - rolul unui grec care face daruri... Multe... Că rolul popii Belciug l-a refuzat... :)))))

motanul incaltat (603 comentarii)  •  26 octombrie 2019, 1:58

In legatura cu echipa nationala eu astept ziua in care sa va purtati ca un om de onoare si sa recunoasteti ca Daum e peste Contra. In legatura cu CfR sau ORICE alta echipa romaneasca nu cred ca puteti sa negati ce vede o tara intreaga.... Bineinteles ca un ziarist crescut in perioada comunista uitati sa scrieti cind Viitorul distruge golaverajul si asa precar al Romaniei sau cind Ianis nu face absolut nimic la Genk, de unde , bineinteles tasu il va rascumpara cu 5-6 milioane . Ca nu e prima data.....

Viorel (1 comentarii)  •  26 octombrie 2019, 7:56

Domnule Ioanitoaia, făcând un exercițiu de imaginație, daca acest rezultat CFR l-ar fi inregistrat in finala EL, oare ce a-ti mai fi avut de criticat? E foarte adevărat ca echipa a jucat prost in a doua repriza, lucru recunoscut de Dan Petrescu și de unii jucatori(vezi interviul cu Deac de dupa meci) dar haideți sa nu ingropam in critici un rezultat extraordinar a CAMPIOANEI ROMÂNIEI, care a invins câstigatoarea cupei Frantei, actuala campioana mondială! Voi miticii, sunteti foarte ofuscati ca de cativa ani polul puterii in fotbal s-a mutat la Cluj, de aceea minimizati rezultatele exceptionale ale CFR-ului si ingropati echipa in critici. Cred ca daca FCSB ar fi avut aceste rezultate, Becali ar fi avut statuie la voi in redactie si va inchinati cu totii la ea! Hai CFR!

keepcalm (74 comentarii)  •  26 octombrie 2019, 10:23

@Viorel, “ Voi miticii, sunteti foarte ofuscati ca de cativa ani polul puterii in fotbal s-a mutat la Cluj, de aceea minimizati rezultatele exceptionale ale CFR-ului si ingropati echipa in critici. Cred ca daca FCSB ar fi avut aceste rezultate, Becali ar fi avut statuie la voi in redactie si va inchinati cu totii la ea!” E deja practica la gazetaria de la centru sa loveasca in echipele din provincie, exceptand binentele echipa regelui sa nu cumva sa il supere ca au castigat multi bani de pe urma gloriei lui ca jucator

Andrei F (1607 comentarii)  •  26 octombrie 2019, 10:48

Pentru pozitionarea liniara fata de Burleanu ...aveti respectul meu!!!Se pare ca este mare lucru la GSP sa nu-ti schimbi opinia atunci cand conteaza ...Dar sa nu vezi nici o hiba la GSP domnule jurnalist?Adica Hagi cand a spus ca nu se face sa critici antrenorul nationalei inaintea meciurilor nu a avut dreptate?Sau nu a avut dreptate Hagi cand a manat GSP la lupta ca tot scria ca sa bati Feroe este nimic?Adica de ce jurnalistii pescari de la GSP sa nu se intreaca cu niste pescari autentici din Feroe?Sau ...unde in lumea asta un ziar prins cu fitile nu-si cere scuze daca chiar a gresit fara intentie?Pai GSP a scris de Hagi ca a fost contactat de FRF si a urmat comunicatul Viitorului care a dezmintit!!!Potrivit dv. Alibec de multi ani trebuia sa joace fotbal in USA!!!!----Aveti dreptate,ce sa va faca FRF ?!Pai GSP plus Burleanu a fost dragoste mare fix cand a trebuit!!!!Inaintea alegerilor FRF!!!!Daca inainte GSP critica FRF pentru centrele de excelenta ilegale,agape,ecursii ,premieri pe banii FRF pentru votanti ce au facut bunii jurnalisti GSP fix inaintea alegerilor?Nu numai ca a criticat tabara Lupescu dar il tamaiau pe Burleanu cat este el de exceptional pentru fotbalul juvenil,de sala,feminin , la sate...Deci FRF egal GSP...Va impacati pentru ca aveti aceleasi interese mici ,mici,mici...

Dilimache (657 comentarii)  •  26 octombrie 2019, 12:25

Nu mai pot cu Burleanu si nici cu Dan Petrescu si nici cu fotbalul de *** din tarisoara asta condamnata la noroi!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Vlaicu (32 comentarii)  •  26 octombrie 2019, 15:09

@Andrei F. Conform obiceiului judeci gresit. Dintre aberatiunile pe care le emiti ca judecati de valoare aceea ca Dl Ioanitoaia ar fi dat-o la pace cu Burleanu este cea mai mare. Dl Ioanitoaia are de ce sa il critice pe Burleanu si ramane pe aceasta linie cu consecventa.

Andrei F (1607 comentarii)  •  26 octombrie 2019, 16:59

@Vlaicu (25 comentarii) • 26 octombrie 2019, 15:09 Reciteste ce am scris!!!!Asta am spus si eu ca domnul jurnalist a fost consecvent cu Burleanu si este de apreciat!Treaba este ca a fost cam singurul de la GSP!!!Ce ar fi daca ai cauta articolele din preajma alegerilor FRF?

popa teodor (1 comentarii)  •  26 octombrie 2019, 19:13

Domnule Ioanitoaia, atentie la folosirea cuvintului "fortuit". Nu ma asteptam la asa ceva din partea unui ziarist, fie el si ziarist sportiv.

pitone (10 comentarii)  •  27 octombrie 2019, 0:01

HAI ROMANIA! HAI CFR!

?????? (831 comentarii)  •  27 octombrie 2019, 1:52

@Apreciați și că Burleanu, Argăseala lui Becali, Stoichiță, care ,,manifestă atitudini publice de proprietari ai fotbalului și ai FRF", pentru a cita și din zicerile lui Stoichiță de pe la emisiunile lui Ioanițoaia, ar trebui să plece de la conducerea FRF dacă selecționerul Contra nu reușește să califice echipa națională la Campionatul European, după ce mulți din actualii membrii ai Comitetului Executiv de la FRF au ratat și calificarea la Campionatul Mondial din Rusia, ? Considerați că MM Stoica ar trebui promovat în Comitetul Executiv de la FRF , fiind evident mai capabil decât Argăseală sau Stoichiță, prin performanțele din CV, ?

?????? (831 comentarii)  •  27 octombrie 2019, 2:11

Deci, remarcați și faptul că atacantul Georg Pușcaș a fost foarte criticat că a ratat un penalty, și nu una sau mai multe calificări la Campionate Europene și Campionate Mondiale, fără a mai discuta și despre Liga Națiunilor, iar Gheorghe Hagi a fost înlocuit după ratarea unei singure calificări, ca și Mircea Lucescu , din funcțiile de selecționeri, de fosta conducere a FRF, care a fost înlocuită de actuala conducere a FRF, după ratarea mai multor calificări, ?

?????? (831 comentarii)  •  27 octombrie 2019, 8:32

@Opinați și că în Comitetul Executiv de la FRF, Burleanu ar putea să își reia locul deținut anterior, de la Minifotbal, iar pe poziție de ținută de Bălănescu ar putea fi chiar și Daniel Stanciu sau Dănuț Coman, Cristian Bivolaru, etc., care la nivel competiției cluburilor din Liga întâi au obținut performanțe mai recente, dacă selecționerul Contra, care este doar la prima încercare de calificare la un Campionat European sau Mondial, nu ca Burleanu, Stoichiță, Argăseală, etc., care au mai multe încercărcări de calificare la CE sau CM, nu ar reuși califcarea la Campionatul European ,? Deci , considerați că ar fi firesc ă rămână Contra selecționer chiar și în varianta când nu ar reuși la prima încercare de calificare și să fie înlocuiți Burleanu, Stoichiță care ar putea primi chiar și o funcție de ,,magazioner" , după cum se mai exprima dumnealui în emisiunile mai vechi ale lui Ioanițoaia, Argăseală, Bălănescu, etc., deci să fie înlocuiți din Comitetul Executiv de la FRF îndeosebi dintre cei care mai au încercări de calificare la Campionate Europene și Campionate Mondiale nevalorificate, ?

Comentează