Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Seară tristă

Titlul de mai sus poate părea nepotrivit, chiar deplasat, în condițiile în care două dintre cele trei echipe românești angajate joi în meciurile retur din Europa League merg mai departe. Cronologic, Craiova și FCSB. Nu și Viitorul, practic condamnată după acel 3-6 fără apel din Belgia. Dar să luăm lucrurile pe rând, băbește.

Permalink to Seară tristă
vineri, 2 august 2019, 2:25

Sincer, în ciuda declarațiilor optimiste ale conducătorilor constănțeni, inclusiv ale lui Hagi, n-am crezut că Viitorul va fi în stare să remonteze handicapul de la Gent. Nu l-a remontat, dar a reușit o victorie frumoasă, fie ea numai pentru palmares și pentru coeficient. Adevărul e și că, deschizând scorul după un fault comis asupra lui Țâru, nesancționat de arbitru, belgienii s-au simțit la adăpost și n-au mai insistat.

Rămân la părerea că Viitorul n-ar fi izbutit mai mult nici dacă Gent n-ar fi luat avantaj. Fair, a recunoscut-o însuși Hagi: „Trebuie să fim realiști, nu meritam să ne calificăm”. În ansamblu, ce construiește Gică întrece orice imaginație. Atât doar că s-ar cuveni să admită și el că nu poate spera la o carieră internațională a echipei sale câtă vreme îi vinde valorile pe bandă rulantă. Pentru ultimul plecat, Drăguș, a bătut palma cu Standard Liege chiar în dimineața returului cu Gent. Sigur că Hagi procedează așa pentru ca Viitorul să supraviețuiască. E de înțeles, doar că atunci nu mai visezi să te impui în Europa. Îți vezi lungul nasului.

Calificată după penalty-urile de departajare, la care Pigliacelli s-a remarcat ca Duckadam II, Craiova merita din plin s-o elimine pe Honved. A jucat mai bine în ambele confruntări, numai că n-a marcat. Din pricina lipsei de inspirație a atacanților, dar și, joi, a serviciului mai slab al mijlocașilor. Până și Cicâldău, „plămânul” formației, a părut obosit. El și-a trecut totuși în cont o bară.

De spus că Universitatea s-a calificat și cu șansă. În ideea că, lovit în cap de o brichetă aruncată din peluza alb-albastră și amețit de o petardă căzută lângă el, „centralul” nord-irlandez putea suspenda jocul în prelungiri. Ceea ce ar fi însemnat 3-0 pentru Honved. Cum el s-a retras la cabină, arbitrul de rezervă a terminat partida și Craiova a câștigat de la punctul cu var, grație unui Pigliacelli magnific.

De presupus, mai degrabă cert, că UEFA, care pledează pentru încheierea întâlnirilor în cazul unor incidente minore, va tăia în carne vie. N-o va ierta pe Universitatea. Pe lângă o amendă usturătoare, va închide pentru un meci porțile stadionului „Oblemenco”. Măcar pentru unul. Ca atare, Craiova va evolua împotriva lui AEK Atena fără cel mai în formă jucător al ei, publicul. Personal, nu-s de acord cu acei fani care, în pofida parcursului echipei, neînvinsă în cele 7 meciuri oficiale din actuala stagiune, tot cer schimbarea antrenorului! Papură ar trebui lăsat să arate ce știe.

Cu sacii în căruță după tur, FCSB continuă cursa, dar s-a calificat rușinos. Absolut penibil, a pierdut la Giurgiu, 2-3, ba i-a zburat și glonțul pe la ureche! La 3-1 și cu om în plus, Alașkert a ratat câteva ocazii mari. Există scuze și nu prea. Mulți accidentați, Bălașa eliminat din vina lui în minutul 27, altele. Totuși, când ai pretenții și bagi atâția bani în achiziții, făcute însă la întâmplare!, nu-i permis să te prezinți jalnic. Sub orice critică. Să te umilească locul 4 din Armenia, țară ce ocupă poziția 98 în clasamentul FIFA!

Bogdan Andone a demisionat după meci, o bilă albă pentru el. Dar și una neagră, deoarece a pasat întreaga vină către Becali: „Echipa e a patronului și deciziile le ia doar dânsul!”. Corect, însă când a acceptat postul, nu cunoștea cine e și cum se comportă Becali?!

Comentarii (42)Adaugă comentariu

a dica (283 comentarii)  •  2 august 2019, 14:42

Trist, dar adevarat. Asta-i nivelul fotbalului de club de pe la noi: tururile 2-1. Ce-i in plus (play off, grupe) e absolut conjunctural. Si dupa ce ca suntem cum suntem ne mai dam si in spectacol. Ma intreb, daca l-au identificat pe cel care a provocat necazul de la Craiova, de ce nu-i publica poza. Sa-l cunoastem si noi pe ***. Nu asta si-a dorit?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

vest (10 comentarii)  •  2 august 2019, 14:51

"Pigliacelli magnific"? Executiile au fost slabe, nivelul echipelor jalnic, public needucat. Ce ar putea fi magnific aici?

Laurentiu (50 comentarii)  •  2 august 2019, 14:55

Domnule Ioanitoaia, daca orice alta echipa s-ar fi comportat sau ar fi obtinut rezultatele Viitorului de cand joaca in Europa, ati fi facut-o cu ou si otet. Domnul "rege" se bate cu pumnii in piept ca face si drege, dar in Europa e ZERO. Inaintea fiecarei campanii europene, domnul "rege" a vandut doi sau trei jucatori. Ce sa intelegem?? Ca nu-l intereseaza Europa, ci doar campionatul nostru mediocru.

Andrei F (1607 comentarii)  •  2 august 2019, 15:01

Puteti sa va decideti?Il criticati mai aspru pe Becali pentru ca se implica prea mult la echipa si face investitii prea mari sau pentru ca a trecut in turul doi cu o infrangere?Altfel ...iarasi priviti cele 3 meciuri din puncte diferite...Pomeniti de un arbitru care vai a prejudiciat Viitorul (!!!!)dar nu spuneti nimic de arbitrul de la Craiova care nu a eliminat un jucator,care a permis portarului sa stea in fata liniei de fund a terenului la loviturile de departajare ....sau de arbitrul de la Giurgiu care potrivit GSP a dat o lovitura de pedeapsa inventata...?As putea sa vorbesc si de arbitrul din Israel dar astept sa va luati de Steaua-Tanase...Nu articolul trecut o dadeati cu Ianis si Viitorul care sunt privite obiectiv de dv. ...?Chiar la primul articol?!

Paul (25 comentarii)  •  2 august 2019, 15:11

cultura zero, fotbal zero. daca ajunge vreo echipa in grupe, o sa fie jale. dar nu va ajunge niciuna in grupe

Ali Bec (212 comentarii)  •  2 august 2019, 15:17

Așa meciuri, așa articol.

Toma (38 comentarii)  •  2 august 2019, 15:38

@Andrei F. Tu te crezi atat de destept ca oricum o da jurnalistul nu este bine si numai tu ai dreptate. Pigliacelli a blocat 3 de 11 metri dar a stat in fata si adversarii au tras prost. Toti gresesc cu exceptia ta care esti alfa si omega. Rad si curcile.

roman (15 comentarii)  •  2 august 2019, 15:39

Cum bre Nea Ovi indrazneste gsp sa il atace pe Hagi ba si pe Becali??? V-ati pornit contra tantarilor sau ce se petrece?

alin (626 comentarii)  •  2 august 2019, 15:41

@Andrei F. *** de fcsb cum sint altii de gripa. Ia vazi nu cumva ati batut voi cu 3-2, nu un adversar de mina a 14-a...

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Dragos (250 comentarii)  •  2 august 2019, 15:56

Ali Bece, ia spune tu Einsteine, cum trebuia scris. Ia invata-l tu pe tac-tu cum sa faca copii. Ia cauta in DEX ce inseamna bun simt.

Parneava (26 comentarii)  •  2 august 2019, 16:16

Probleme la FCSB ?Parca erau in Gruia.Acum sunt si la Craiova.Echipa nationala a jucat meciuri fara spectatori,FCSB a jucat meciuri fara spectatori .Acum probabil si Craiova.Oare cand presa se va sesiza,oare cand organele in drept se vor sesiza si vor lua masurile ce se impun ?.Firma de stewarzi ce pazeste,cine o trage la raspundere? Cred ca FRF ar trebui sa suspende si in campionatul intern cluburile care ne fac de ras in Europa,doar asa poti educa si spectatorii. Cat despre Viitorul....Acum se vad rezultatele in confruntarile internationale nu in campionatul intern. Cumparati de la Viitorul si o sa aveti garantia unor rezerve de lux.Cu mici exceptii toti jucatorii vanduti de Viitorul nu au confirmat la noile echipe.Voi presa ii umflati,ii propuneti pentru selectionata,ca doar doar o sa-i vanda pe sume mari. Regele,Mbape de Romania,Mesi de Romania,Briliantul si alte nume pompoase, atribuite unor jucatori care nu se apropie nici macar,-valoric vorbind-,nici de crampoanele adevaratilor fotbalisti.Daca-si fi ziarist mi-ar fi jena.Intrebarea pe care v-o pun domnule ziarist este daca dumneavoastra si ceilalti din breasla dumneavoastra doriti binele fotbalului romanesc sau nu? Pentru ca in loc sa evidentiati atat plusurile dar mai ales minusurile jucatorilor de fotbal romani,ca fotbalisti nu ii pot numi, elogiati cu frenezie tipic bucuresteana,elucubratiile unor pseudo cunoscatori ai acestui sport,prezentand in spatiul public sume de transfer exorbitante,pentru niste valori de cel mult liga a doua din tarile europene cu fotbal dezvoltat.Nu mai girati nonvalori si oameni certati cu legea,nu-i mai promovati,dezvoltati-va ca o presa corecta si impartiala,atat fata de echipele bucurestene cat si fata de cele din ''provincie''.Pentru ca sa nu uitati,echipele bucurestene au facut performanta de-a lungul anilor,in mare parte cu jucatori adusi din tara.Modul in care dumneavoastra presa tratati echipele din afara perimetrului Capitalei,este absolut nepermis: trei sferturi din ce se publica pe sit-ul GSP,este un permanent elogiu adus echipelor bucurestene si a celor din jur.Inteleg ca va leaga o gramada de prietenii,de unii conducatori de cluburi,dar ce-i prea mult deranjeaza. In Liga 1 sunt 14 echipe,carora nu le stim actionarii sau finantatorii,cu exceptia FCSB-ului a Botosaniului si a CFR-ului.Sau poate pentru restul echipelor este un acelasi finantator ?De ce nu publicati,cerand de la LIga numele actionarilor precum si bugetele cluburilor sustinute de primarii ?Cum sa avem un fotbal curat daca pana si dumneavoastra domnule Ioanitoaia,va alegeti cuvintele cu grija sa nu cumva sa deranjati.Articolul de mai sus, este clar in asentimentul patronului FCSB,care inconjurat de sfetnici foarte bine pregatiti,a fost influentat in a cumpara fotbalisti tineri de perspectiva,pe care sa-i vanda ulterior.Dar si la fotbal este ca intr-o meserie:daca nu-i bun mesterul,ucenicul n-are de la cine invata.Deci nimic nou pe frontul de sud.Doar aceleasi becalisme ce le auzim sau vedem,de ani de zile.Si care nu contribuie la dezvoltarea fotbalului romanesc.Cred ca putin respect pentru toti si putina decenta sunt necesare.Pentru ca,cu ani in urma priveam procesul,recursul si alte emisiuni si le sorbeam din ochi.Azi gandind retrospectiv,au fost doar niste cacealmale fara sare si piper,menite sa faca niste neica nimeni,persoane publice.Si s-a reusit...........

Manea (7 comentarii)  •  2 august 2019, 17:07

O laudati pe Craiova si o criticati pe Steaua iar pe Hagi il tamaiati ca de obicei. Asta nu este o atitudine impartiala.

Olteanu (478 comentarii)  •  2 august 2019, 17:10

@Andrei F. La cat te dai de rotund ar trebui sa stii ca recent s-a modificat regulamentul si portarul nu mai este obligat sa stea cu ambele picioare pe linia portii. Asta cu privire la Pigliacelli.

Cita (2118 comentarii)  •  2 august 2019, 17:10

Sec, niscaiva "arogantze" (A1-A3) pe subiectele din acest interesant nou articol, fara pretentia de a mi se da dreptate, poate nici nu am: A1. Ghent nu e cumva echipa la care a fost vandut Hagi Jr.? Daca DA, imi iertati va rog arogantza: "cedam calificarea, il cumparati pe Ianis la pretul asta, mai mare, negociat in prealabil. A2. Pentru un zapacit care a aruncat in arbitru cu obiectul acela va plati, evident, clubul. Exista inregistrari si, desigur, se poate dovedi cine a facut traznaia. Luat frumos impreuna cu avocatul dansului, chemat in instanta si cerut tot in instanta despagubiri consistente pentru prejudiciul adus clubului. A3. Slava Domnului ca FCSB nu mai e la Armata, o echipa cu un asemenea palmares/carte de vizita in spate nu merita nici instabilitatea antrenorilor schimbati pe banda rulanta, dar nici jocul acesta urat care nu ne mai aminteste nimic din minunatia de pase rapide si precise, de suturile exacte pe poarta si in gol precum si de dinamica generala a acelei fabuloase si unice echipa Steaua.

Kunta Kinte (911 comentarii)  •  2 august 2019, 17:15

Au ramas 3 echipe de club sa ne reprezinte in Europa fotbalistica. Dupa transa urmatoare, daca ramanem cu una, vom multumi cerului ca am avut noroc. Cu zero echipe in turul urmator este o normalitate carpato-dunareano-pontica, asa ca nu voi fi mirat deloc. Over21 in calificari precum si U21 la Olimpiada raman sperantele mele pentru fotbalul rumanesc in viitorul nu prea indepartat.

dan b (283 comentarii)  •  2 august 2019, 17:18

Toti baietii destepti afirma sus si tare ca Viitorul e zero in Europa si ia locul altei echipe... Care ar fi aia si de ce nu-si face singura loc? Si nu uitati, stimabililor, ca Viitorul a fost scoasa de echipe mai bine cotate. Daca Viitorul ar avea bani sa nu-si vanda 4 titulari si sa mai ia 2-3 straini de valoare, asa cum se intampla cu FCSB si CFR, de exemplu, credeti ca ar sta la discutii cu echipe gen Dudelange sau armenii de aseara?

Mos Martin (54 comentarii)  •  2 august 2019, 17:25

Constat ca va abtineti cu greu sa dati frau sentimentelor anti Steaua. Sunteti fan CSA si Talpan si fara sa fie o rusine nu vreti sa recunoasteti...

virgil (113 comentarii)  •  2 august 2019, 17:27

Uite ca tocmai publicul ii facu figura Stiintei. Si nu un singur descreierat ci macar doi. Unul cu petarda si altul cu bricheta. Normal ar fi fost ca, clubul sa ii identifice si sa ii dea pe mana politiei.

Andrei F (1607 comentarii)  •  2 august 2019, 17:30

@Olteanu (470 comentarii) • 2 august 2019, 17:10 Ma faci sa rad!!!Unde vezi tu-este acum un articol pe GSP...-ca portarul Craiovei este cu un picior pe linie...?

gido (12 comentarii)  •  2 august 2019, 17:34

si pana la urma , dintre cele patru echipe din cupele europene, cfr -ul, cu jocul ei nespectaculos, e singura care nu s-a facut de ras...si s-a calificat fara prea mari emotii...si cum au sarit unii ca ulii pe boloni ,cand a declarat ca nu e normal ca o echipa formatoare ca viitorul, intr-un campionat puternic, nu ca n-ar lua campionatul, dar nici n-ar fi in primele locuri niciodata...

17 Nentori Tirana (871 comentarii)  •  2 august 2019, 17:52

Vina cuplului Becali love MM e clara. Fac de 3 ani aceleasi greseli, o spun mai toti cei carora chiar le pasa de Steaua. Dusmanii ii gidila la caterinci si le lauda baietii buni numiti antrenori, bizonii si berbecii din teren. -------------- Spun de 3 luni ca Andone joaca ca in curtea scolii, ca ne indreptam mai curind spre retrogradare. N-am recunoscut de la inceput nici un sistem, nici un post jucat la meserie ori cu bucurie, iar acum se dovedeste ca jucatorii nu-si cunosteau nici posturile pe care au fost repartizati. Ce antrenor e ala care-i foloseste pe Popescu si Filip, care ii foloseste pe aripi ori fundasi, care il tot titularizeaza pe Oaida desi omul incurca peste tot dar e efectiv pe nicaieri ! Ieri cind mai erau 35 de minute si Radio Erevan mai avea nevoie de un gol sa ne scoata fotbalul din cap, Oaida faulta din spate la 18 m central ! Cu un minut inainte Vina pierdea mingea la 30 m si un adversar scapa singur cu portarul. Vina, la fel de dezlinat, peste tot si nicaieri, iata Becali alti doi tineri care au nevoie de un Antrenor. Bunicel Vina, dar chiar ne trebuia al zecelea mijlocas ? - ori mai bine acopeream postul de atacant. Uite, Dragus s-a dus, Ianis s-a dus, o sa plece si Puscas, pina si Ganea era o investitie mai buna. Nu sint bani, cer salarii mari ? I-a socoteste cit maninca Popescu, Filip, Hora, Bizonul, Oaida, Stan, toti cei noua accidentati de staful economicos ales de tine si MM, MM, plus noile asa zise achizitii Salomano si Monteacatini !!! Ce ? Nu-i cumpara nimeni, nu poti scapa de ei ? Pai da, asa patesc gainarii. ------------- Spun de 3 ani ca Steaua nu are antrenor nici staf profesionist iar de linga echipa trebuie in primul rind indepartate cutrele si papagalii patronului. S-a dovedit cine ii baga strimbe si idei de antrenori si jucatori lui Becali, cine prefera numai oameni slabi si neexperimentati, ca EL sa ramina singurul profesionist si sa-i poata domina pe toti din umbra. Din umbra caci la o adica … De cind tot avem „ghinioane“ cu acidentarile ? A fost cineva multumit cum am jucat in ultimii trei ani ? Numai experimente, gainarii pretinse afaceri, „pentru mine banul conteaza“ … - pai ai vindut frate ceva, daca iti fac un audit la singe ai pierdut pe putin 4 milioane cu gainariile tale. Apoi distrugi jucatori tineri care s-ar putea macar vinde precum Morutan, Nedelcu, Balasa – au mai fost si Coman, chiar Tanase pe lista neagra - si pastrezi bizoni lenti si imobili de liga a treia pe care n-ai nici o sansa sa ii vinzi ! ------------- Pe de alta parte „omenia“ si „verticalitatea“ acestor asa zisi antrenori „demisionati“ e de Las Fierbinti. Pai Becali completeaza foaia de joc ? El face schimbarile ? Becali face antrenamentele ? Becali le da tactica si vegheaza de pe margine ca jucatorii sa se incadreze in pozitii si tactica de joc ? Sa fim seriosi, au fost antrenori care l-au si dat afara din vestiar. Dar aia erau antrenori. Au fost si unii care au cerut ca papagalii lui Becali sa stea cit mai departe. Dar aia erau antrenori. Scuze dar vin efectiv niste nimeni, finu, secundu lu finu, varul, secundu lu varu, cumnatu lu antrenoru … cine stie ce amarit mai gaseste MM, un bigudiu care semneaza in alb, nu-i pune la respect si la munca pe papagali, nu-si apara ideile si jucatorii … iar apoi se plinge ca nu este respectat ! Pai scuipati trebuie sa fiti si cu o tinichea de coada trebuie sa plecati. Pai pe Becali nici nu-l vedeti prea des. Iar daca nu stiti sa-i puneti la punct pe papagalii care misuna fara treaba pe linga echipa inseamna ca sinteti ultimii oameni.

Ioanitoaia (5 comentarii)  •  2 august 2019, 18:21

Dragoș, ești băiat de treaba. După ce vii de la cumpărături sa nu uiți sa-mi speli mașina.

Olteanu (478 comentarii)  •  2 august 2019, 18:31

@Andrei F. Este vorba despre un penalty si e f greu de repetat in fata a 25000 de spectatori intaratati. Tu nu esti doar destept si fecesebist, esti si ungur? Lasa tu Craiova, vezi de mortii din vestiarul vostru.

Anghel (107 comentarii)  •  2 august 2019, 18:34

Remarc ca dl Ioanitoaia e corect cu Craiova desi GSP nu are acreditare pe Ion Oblemenco iar directorul ziarului se afla in conflict cu Rotaru si cu Marcel Popescu.

Toader (301 comentarii)  •  2 august 2019, 20:03

După cît de periculoasă se vede-a fi bricheta, armata ar trebui să înzestreze măcar un batalion. Vorba lui Villion, unde sînt bărbații (org. zăpezile) de altădată?

MZM (390 comentarii)  •  2 august 2019, 20:38

Cateva pareri. 1. Becali se distreaza in continuare si nimeni nu are ce-i face. E afacerea lui, sunt banii lui, e spectacolul lui. Intelege exact dezastrul la care a adus echipa, dar nu conteaza pentru el, nu vrea decat sa se dea mare la tv., ce priceput e in ale fotbalului!? A si spus dupa demisia lui Andone: la Steaua nu se va schimba nimic. Va numi un alt antrenor fara c/v, fara vlaga, fara idei, fara prestanta, incapabil sa se impuna in fata jucatorilor. Cred ca adversarii Stelei jubileaza (mai ales CFR!) ca Becali nu-l vrea pe Dan Petrescu. Cu asemenea antrenor si cu banii lui Gigi, Steaua ar cuceri campionat dupa campionat! 2. In legatura cu incidentele de la Craiova, dincolo de ce va hotari UEFA, trebuie spus un lucru: presa greseste grav, tratand cu „intelegere” aruncare cu petarde in teren, in loc sa ceara insistent pedepsire cu inchisoare a vinovatilor. La meciul Viitorul -Dinamo din prima etapa, cand suporterii dinmovisti aruncau petarde in teren, comentatirii tv de la Telecom ne sfatuia sa nu ne speriem ca „sunt doar niste petarde, e spectacolul celor de la PCH”. 3. Chiar daca a pierdut calificarea, Viitorul este de apreciat. Practica cel mai agreabil fotbal din Liga 1.

itu52 (239 comentarii)  •  2 august 2019, 20:49

Avem stadioane moderne, dar se pare ca s-au gresit unele amplasamente.

?????? (831 comentarii)  •  2 august 2019, 21:00

@Opinați despre faptul că în ligile inferioare anumite echipe nu ar avea drept de promovare ar înseamna o "viciere" a competiției, așa cum ar putea fi și pentru acele cluburi din Liga întâi care nu ar avea dreptul să participe în cupele europene, ?

Jimmy (27 comentarii)  •  2 august 2019, 21:16

Ma uit la Dinamo cu Academica Clinceni si ma rog la Dumnezeu ca echipa militiei sa reuseasca performanta...de a retrograda. Era normal sa se intample asta mai demult.

MMm (20 comentarii)  •  2 august 2019, 22:27

Les amis de Alașkert!!!

itu52 (239 comentarii)  •  2 august 2019, 22:58

Ca la noi la nimeni. Au construit stadionul de la Craiova în stil Colosseum cu tribune înalte pentru a rupe posibilitatea interacțiunii dintre cei din teren și spectatori. La Roma fereau astfel plebeii de pericolul disputei sau al fiarelor din arenă. La Craiova, „viceversa”, s-au înălțat tribunele, și nu-i suficient, pentru a feri jucătorii de ceva ce nu are corespondent în vocabular. Ceva ce aduce a de toate: lipsa bunului simț, incultură, aroganță, arțag, superficialitate, răutate și tot ce cuprinde lexicul limbii „daco-romane” în materie de fapte anormale. Înapoi la cușcă și sârmă ghimpată, dar nu din aia demontabilă ca la Ovidiu. Numai așa îi stă bine unui stadion modern. Acum o observație de novice. Arbitrul a fost lovit în cot de o brichetă iar lângă el a explodat o petardă. Are un comportament ciudat, acuză dureri la/în urechea stângă, parcă primea șocuri electrice. În plus avea probleme de echilibru iar medicii îi scuturau capul într-un mod ciudat. Părea o durere acută în zona timpanului, acolo unde purta casca de comunicație. Mă întreb, nu dau cu parul, i-a atins bricheta firele, sau ceva din instalația căștii care împreună cu suflul de la petardă produce presiune pe timpan? Zic și eu, și mai zic că derbedeii zilelor noastre ar trebui să bage la cap că lucrurile de acum sunt mai complicate, glumele de prost gust cu lucruri pe care nu le stăpânesc suficient de bine, pot avea în anumite conjuncturi, urmări grave.

motanul incaltat (603 comentarii)  •  3 august 2019, 3:25

Papura sa fie lasat sa vedem ce stie??? Sunteti cel putin naiv. Papura nu stie nimic.... O *** de jucator--vedeti cariera sa internationala---o *** de antrenor---vedeti ce a facut pina a ajuns la Craiova. In schimb--o sluga perfecta pt un patron puscariabil....

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

dan (151 comentarii)  •  3 august 2019, 8:48

Nu ai lege, nu ai cine sa impuna legea ai haos. Montate camere de luat vederi pe stadion si pedepse ca in Anglia ! Cite petarde ati vazut sa zboare pe acolo la un meci intern/international ??? E uluitor de simplu...dar nu pentru noi !

dan (151 comentarii)  •  3 august 2019, 8:55

Ma intreb de ce nu face Hagi un experiment; sa nu vinda pe nimeni intr-un an/ eventual sa cumpere 1 sau 2 jucatori (daca trebuie) si sa incerce sa-si faca coeficient in Europa ? Doar are contabil care sa-i spuna ca sta bine financiar in anul x si isi permite sa nu vinda nimic...

Toader (301 comentarii)  •  3 august 2019, 9:56

Ăștia cu camerele, n-ați vrea camere de supraveghere ale puterii și-n casă. Cu acte desigur, pt că fără le-am pus noi de bună voie; ghedjături.

vasco (363 comentarii)  •  3 august 2019, 15:28

Seara trista?De ce ?A fost si circ ,cu saltimbacii din teren si de langa,cu focuri de artificii...Deci,distractie!!!Doar ca la o distractie tragi-comica te mai poti uita la "fotbalul romanesc"!Si nu e asa doar de ieri de azi,doar "jurnalistii" si "expertii"din studiourile TV se prefac ca nu observa asta...Chiar ar trebui sa se numeasca "fotbal romanesc",precum "fotbalul american",fiind mult prea diferit de ce se joaca prin Europa...Vorba unora de prin cluburile,de noapte,:-"distractie pe cinste!!!".

Mateias (70 comentarii)  •  3 august 2019, 15:38

Pe oier citesc ca l-au refuzat doi antrenori fara contract, Mangia si Zenga. Ii mai ramane tipului doar solutia de a face el nu numai echipa si schimbarile dar si antrenamentele. Nu ar fi greu la cum le stie el pe toate.

George (164 comentarii)  •  3 august 2019, 17:40

Nu cred ca Bergodi va accepta oferta dupa ce Becali l-a dat afara odata ca pe o masea stricata. Atunci toti l-au laudat pe italian pentru demnitate. Acum ar fi bun de compatimit.

aldo_m (164 comentarii)  •  3 august 2019, 19:53

cum nea ovidiule ai scris barbateste de esecul lui hagi cum marele antrenor hagi cel care renaste fotbalul nostru nu se poate vine marele cutremur de cand a ramas in liga unu CU BALTURI am spus ca e o nulitate ca om si antrenor sa ti explic ca mata ai multe dioptrii jucatorul lui dinamo zacea MORT PE TEREN iar jucatorii lui hagi JUCAU ,la astra in loc sa RETURNEZE MINGEA asa cum era normal ei au jucat o SI AU CASTIGAT urata mentalitate le a insuflat regele ziaristilor da a fost alaturi de dobrin cel mai mare fotbalist dar ca om si antrenor zero

sorin (128 comentarii)  •  3 august 2019, 21:27

@aldo_m. Indiferent cine esti nu ai voie sa il judeci tu pe Hagi ca antrenor. A luat niste trofee si a crescut niste jucatori de top, deci ai face bine sa iti inghiti cuvintele urate. Tu ce ai facut in viata ca sa ai statutul de a ii pune note lui Hagi? Si ai decis tu nimeni in drum ca nu are caracter...indemnul de mai sus cu vazutul lungul nasului este valabil si pentru tine.

aldo_m (164 comentarii)  •  3 august 2019, 22:39

sorinele eu sant medic veterinar adica nimeni in drum am facut o facultate CINCI ANI nu stiu cati din familia ta au studiat cinci ani pe vremea lui ceausescu am si un copil cu academia terminata chiar asa cati din familia ta au academia terminata nimeni in drum ,becali a spus la tv ca hagi era turnator pe vremea lui ceasca tot becali a spus ca hagi nu e antrenor eu doar citez nu te am jignit dar cu tine trebuie sa mi folosesc jumate de creier

Comentează