Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Explicații, nu scuze

Nu m-a entuziasmat faptul că, introdus în minutul 74, Ianis Hagi a marcat la prima atingere de balon, iar golul său a adus victoria lui Genk, 2-1 cu Kortrijk.

Permalink to Explicații, nu scuze
joi, 1 august 2019, 3:20

Mai degrabă aș rezuma că debutul constănțeanului în Jupiler Pro League a fost unul reușit. Că, fără să seducă, Ianis s-a dovedit omul potrivit la locul potrivit și în momentul potrivit. Cine se pricepe la fotbal realizează că nu-i puțin lucru.

Dacă eu aș fi păstrat măsura, alții nu s-au sfiit să-l laude foarte tare pe Hagi jr. Cotidianul belgian La Derniere Heure l-a numit „Decisivul Ianis”, în vreme ce Heet Laatste Nieuws, ziar de limbă flamandă, „Salvatorul român” și „Eroul serii, încoronat ca match-winner”. Superlativele au continuat pe un front larg. Inclusiv ex-internaționalul Gert Verheyen, 50 de selecții, a scris în Het Nieuwsblad că „Ianis a demonstrat clasă. A început cu gol și cu maturitate”.

Precizez, veți realiza imediat de ce, că nu Gazeta Sporturilor a lansat aceste elogii. Ea numai le-a preluat, așa cum a procedat și atunci când alte publicații importante l-au ridicat în slăvi pe Ianis.

Spre edificare, iată un fragment din spaniolul El Mundo Deportivo, cel dintâi care a anunțat că Barcelona se interesează de fiul lui Gică („El Barça podria fichar al hijo de Hagi”): „Prin talent, viziune de joc și într-un fotbal spectaculos, Ianis constituie motorul actualei reprezentative de tineret a țării sale”.

În fine, ca să nu mai lungesc vorba, L’Equipe îl recomanda pe Ianis ca „Moștenitorul Carpaților” și-l caracteriza drept „jucătorul capabil să redreseze echipa națională a României”. Lista citatelor de acest gen nu se oprește aici.

Când nu doar nervoși, ci chiar indignați, destui internauți ne impută că am exagerat cu Ianis și l-am umflat cu pompa, că am făcut o telenovelă din plecarea lui peste hotare, simt nevoia să explic unele lucruri. Nicidecum să mă scuz, cum pretind unii. Asta nu, pentru că n-aș avea de ce.

Bunăoară, resping din start reproșul că GSP l-ar fi prezentat pe Hagi jr. ca pe un geniu, deoarece tatăl său, s-a sugerat asta, i-ar fi plătit pe redactorii Gazetei! OK, să admitem, prin absurd, că ne-ar fi cumpărat pe noi, deși cine-l cunoaște pe Gică știe că nu-i stă nici în fire, nici în obicei. Dar i-a cumpărat pe toți ziariștii din lume, pe francezi, pe spanioli, pe ceilalți, ca să-i laude băiatul?! Haideți să fim serioși și să rămânem cu picioarele pe pământ. O asemenea bănuială nu-i decât o aberație și o calomnie.

Să convenim că, la 20 de ani, Ianis e un tânăr dotat. De perspectivă, promițător. El mai are însă multe de învățat și de perfecționat, de aceea trebuie încurajat, nu contestat cu și, mai ales, fără motiv.

Din răutate, din frustrare sau din amândouă. Cum să-l jignești că „ar fi ideal în Spania la cules cireșe”, „să joace barbut pe plajă la Ovidiu” ori „să care bagajele pe Camp Nou”?! Ce suflet să ai, ca să nu mai zic minte, încât să-ți asumi impietatea (mai corect era mizeria?) de a proclama că „Ianis e un ratat cum a fost și ta-su”?!

Conștient că, nepopulare, rândurile de față vor provoca aversiunea haterilor, aștept reacția acestora cu zâmbetul pe buze. Îi rog pe respectivii doar să fie mai înțelegători cu un puști. Să încerce să-l ajute, nu să-l înfunde. Să-l salte, nu să-i taie aripile. Să fie mai omenoși și mai înțelepți. Într-un fel, mai români.

Comentarii (50)Adaugă comentariu

dinu (427 comentarii)  •  1 august 2019, 15:37

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Felix (1 comentarii)  •  1 august 2019, 15:37

Ce aversiune mamaie, ca nu mai contezi demult..

Paul (25 comentarii)  •  1 august 2019, 15:39

Dle Ovidiu, la cati inculti scriu aici si-si dau cu parerea, nu e de mirare ca enervati atata lume. si afara se umfla cu pompa poate mai ceva ca la noi, dovada citatele din alte publicatii de sport

Gelu (116 comentarii)  •  1 august 2019, 15:40

Dar si matale iti place sa te iei de piept cu toti haterasii de doi lei. Ar trebui sa ii dispretuiesti si nu sa ii bagi in seama pe toti clovnii astia.

razvan (44 comentarii)  •  1 august 2019, 15:42

Cred ca bine faceti. Din cind in cind indivizii astia fara identitate trebuie pusi la punct. Nu vor retine nimic dar merita incercat sa li se mai deschida ochii aia lipiti.

dorian (4 comentarii)  •  1 august 2019, 15:54

Aveti perfecta dreptate...Dar na , ce sa le ceri acestor indivizi?Mai zilele trecute mi a cazut in mana o carte scrisa despre cariera lui Zidane...E inca in librarii...Nici chiar marele Zidane nu prea impresiona la 20 de ani.....Dar na , de unde sa stie babuinii de care spuneti dv mai sus....Ei stiu doar sa critice si sa injure...

Cristian (7 comentarii)  •  1 august 2019, 15:56

Câteva întrebări. E Ianis cel mai bun fotbalist la ora actuală? E Ianis mai bun decât Răzvan Marin. sa spunem. Chiar a avut oferta de la Barcelona? Sau Espanyol? Și dvd chiar îl vedeți salvatorul naționalei?

Andrei F (1607 comentarii)  •  1 august 2019, 15:56

Daca punem in oglinga ce s-a scris despre Ianis sau Stanciu si Viitorul si orice alta echipa ...ma tem ca GSP nu iese prea bine...Pai cat a batut saua GSP dupa insuccesele Stelei cu Lazio ?Sunt termeni de comparatie desi Steaua invinsese acasa?Stanciu reusise la debutul lui 5 goluri in 6 meciuri la Nationala...Atunci spuneati sa mai asteptam...Stanciu era laudat si el de francezi dar in tarisoara era criticat-la ultima aventura a Nationalei mari la o competitie care a contat...Stanciu in ultimul timp a jucat mai slab la Nationala ...Gazetarii l-au miteraliat la foc automat!.Ianis singurel a recunoscut ca nu a jucat bine cu marea echipa a Maltei...Presa a fost,,dulce,,cu printisorul...Daca sunt suporteri care va cer obiectivitate asta nu inseamna ca au ceva personal cu dv. sau cu Ianis sau Viitorul...Steaua a luat bataie de la Botosani...Cand batea Botosaniul era mereu blat in GSP...Viitorul a luat bataie sezonul trecut de la marea echipa Calarasi la Ovidiu...Aproape dupa fiecare meci al Stelei apare un articol in care cel putin 2-3 stelisti sunt pusi la colt mai rau decat o face Becali...Am asteptat si eu sa vad ce note a dat GSP dupa meciul Viitorului din Europa...Ori GSP in editia de net nu a ridicat articolul ori a ,,zburat,,imediat...Si Hagi senior si Petrescu Dan injura jucatorii in meciuri oficiale...Presa nu vede,poate nu o fi nici o problema desi imi amintesc de dv. care ati cerut suspendarea lui Stanciu pentru un deget aratat unor suporteri...------Ca roman nu ma deranjeaza daca Ianis,Viitorul,CFR,Petrrescu ...au succese sportive.Ma deranjeaza doar cand sunt protejati de presa...

Manu (167 comentarii)  •  1 august 2019, 16:01

Excelent. Spus bine si curajos.

dan man (9 comentarii)  •  1 august 2019, 16:03

Toti jurnalistii sunteti molipsitori....luati vrajeala unu de la altul cronic,

a dica (283 comentarii)  •  1 august 2019, 16:18

Nu numai ca nu-l vor incuraja (nici nu are Ianis nevoie!) dar cu cat va creste ca fotbalist vor fi si mai vehementi. Pentru ca asa-i suporteru'. Invidios ca apare o valoare in curtea alte-i echipe, cabotin si cateodata marlan. Dar ce ne facem cu unii oameni de fotbal si chiar ziaristi care dadeau acestor opinii/critici/ironii cate o tuse groasa sa prinda bine la opinia publica haterista si nu o data l-au ironizat pe tata ca sa-l doboare pe copil. Va aduceti aminte, mai ales in perioada Fiorentina si mai apoi, odata cu revenirea la Viitorul. Acelasi lucru se intampla cu Dragus. I-au pus stampila ca e individualist fara sa vada insa si valoarea, talentul si realizarile. O sa-si puna cu totii cenuse in cap cand Dragus va confirma?

Denk (3 comentarii)  •  1 august 2019, 16:30

Radem, glumim, dar dupa un asemenea articol cota lui Ianis a ajuns la 50 milioane de euro. Nici nu mai vreau sa-l urmaresc pe jucator acum, mi-e suficient sa citesc articolele gsp pentru a intelege ca in cel mai scurt timp va deveni cel putin la fel de bun si faimos ca Ronaldo. Cand citesc pe Nea Ovi eu stiu ca citesc adevarul si numai adevarul. :))

Liviu (333 comentarii)  •  1 august 2019, 17:01

@Cristian. Gica Popescu a zis ca Barcelona l-a monitorizat pe Ianis iar Mundo Deportivo a scris. Aici are dreptate Ioanitoaia ca GSP nu putea trece asta cu vederea.

andi (2 comentarii)  •  1 august 2019, 17:03

nu ne-ati spus nimic de pretul dublat de transfer, care aparea tot la voi in ziar acum cateva zile: https://www.gsp.ro/international/stranieri/ianis-hagi-a-fost-prezentat-la-genk-va-purta-numarul-23-ca-michael-jordan-si-eden-hazard-nu-vreau-doar-sa-joc-in-liga-vreau-sa-performez-572442.html "Ianis Hagi, mijlocașul în vârstă de 20 de ani, a semnat pe cinci sezoane cu Genk, care a plătit 8 milioane de euro pentru el. Azi a fost prezentat la campioana Belgiei." pentru ca apoi sa aflam de al oficiali belgieni ca de fapt a costat 4 milioane, deci s-a fasait si cu asta, a fost cireasa de la coli va. Daca nici astea nu sunt exgerari de presa, si dezinformari, nu mai am ce sa zic. Sa nu mai spun ca l-ati dat ca se intereseaza 7,8 echipe de el, desi alti oameni de fotbal au spus ca doar asta a fost oferta reala, de la Genk. Nu o mai dati la intors, ati exagerat la greu, poate cineva pluseaza, sau vrea alta echipa sa il ia. Acu cu avantaje pt voi sau fara, voi stiti. Lasati-o asa cum a cazut. Cat despre ianis, e umflat cu pompa la greu, vom vedea intr-un an ce se va intampla, mi-e sa nu se intoarca ca data trecuta cu coada intre memb re. Sa vedem constanta, valoare, meciuri ca titular, apoi mai discutam. Deocamdata nimic nu a demonstrat.

Lucian (206 comentarii)  •  1 august 2019, 17:06

@a dica. Dumneata muti discutia in alt plan. Nu este nici o legatura intre baba si mitraliera. Nu poti fi zdravan la cap si sa afirmi ca Gica Hagi a fost un fotbalist ratat cand ne-a adus tuturor romanilor atatea bucurii. ***.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Cita (2118 comentarii)  •  1 august 2019, 17:25

Acum chiar ca are sanse mari sa evolueze hotarat catre zona cu celebritati a fotbalului european actual.

Kunta Kinte (565 comentarii)  •  1 august 2019, 17:31

Hagi e un nume mare in fotbal si asa va ramane multi ani de-aci inclolo. Chestiunile in legatura cu heaterii de pe blog par simple la prima vedere, dar in cazul in care acestia sunt coordonati din umbra de un "consilier" malefic, atunci va pot spune ca in acest caz vorbim de BANI. Adica, se platesc bani contra urii facuta publica pe Internet.

zapacitu’ (911 comentarii)  •  1 august 2019, 17:39

Ne bucuraram toti ca Ianis incepu cu dreptul la Genk. Sa o tina tot asa si sa-l bage in primul 11 ca sa dovedeasca valoarea cat mai mult timp dintr-o partida intreaga.

vasco (363 comentarii)  •  1 august 2019, 18:04

Sa zicem ca i-am acorda fiului lui Hagi tot creditul,asa cum ne sugerati.Dar pe cand o sa vedem aceeasi judecata si aceeasi masura in aprecierea altor jucatori sub 21...sa zicem Manea,care a facut un turneu ireprosabil...dar,nici o vorba...Pai cum stam cu obiectivitatea?Plus Ivan,exceptional,mult mai vizibil decat Hagi junior si care nu a comis aroarea de a faulta un atacant advers care tocmai iesea din careu...Sau asta nu se pune.Asa cum e normal,ii doresc succes fiului,dar...am unele ezitari. Mai vedem.

?????? (831 comentarii)  •  1 august 2019, 18:16

@Apreciați că pentru terenurile de tenis propuse de Țiriac ar trebui organizat referendum despre cum și unde să fie construite, că nu decide Țiriac, Băsescu sau Tăriceanu ce și cum să se joace tenis că se văzu ajuns președinte la FRT după ce fu marginalizat de "magnații" pe care îi chema să îi distreze în România, ? Apreciați de asemenea că ar trebui organizat referendum și pentru trecerea arenei de tenis de la BNR în proprietate publică, că nu a construit-o nici Isărescu nici Florin Georgescu sau vreun alt bnr-ist, ?

Vlad (309 comentarii)  •  1 august 2019, 18:18

@vasco. Sper ca glumesti pentru ca Andrei Ivan a fost una din deceptiile de la Euro 2019 iar tu scrii ca a fost exceptional. Ori nu te-ai uitat la meciuri ori nu ai proprietatea termenilor. Dl Ioanitoaia citeaza din presa straina desi nu pare sa fie de acord intotdeauna cu ce citeaza.

17 Nentori Tirana (871 comentarii)  •  1 august 2019, 18:44

Nu retin articol al Maestrului in care sa-l fi criticat macar pe Ianis. Mereu decent cu Hagi. ------------- Ianis are o mostenire grea dar nu-i asta problema. Da, are dreptate, exista intr-adevar prea multi hateri. Imi amintesc bine caci am simtit nevoia sa-l apar inca de cind avea 15 ani, din pacate atacatorii nu erau comentatori ci autori si analisti. La 15 ani Ianis era complet, juca de placere, nu avea picior de sprijin, combina, era poate chiar prea de echipa, sarea la cap, promitea de la inceput si viteza mai mare, ca si cum tatal l-a invatat si tot ce-i lipsea. Oricum ar fi fost, nu exista argumente sa dai intr-un tinar de nici 18 ani, nici sa ironizezi si sa ingropi unul de nici 24, unul care isi mai poate schimba viata si atitudinea – cum face azi prietenul meu Stucan cu ultima achizitie a Stelei. Andrei F are dreptate, ati iesi mai toti e minus cu omenia daca privim inapoi doar cum a fost analizata familia Hagi. Si nu numai, am scris si despre Halep. Nici cu Tiriac nu mi-e rusine, succesul atrage in general priviri urite – ori or simti haterii ca-i probabil bulgaroi, ca la mustata lui groasa si capul patrat …, ca nu spune de unde au venit ai lui ca sa fie primiti cu piine si sare la Brasov. In schimb cu altul cu palarie care are succes doar la femei, unele la care nu aspiram, pe care nici el nu le pastraza, nu are nimeni nimic. Explicatie: Fenomenul haterilor il pun pe seama unei educatii gresite ori lipsa. --------------- Am spus insa ca eu nu l-as fi dat la Fiorentina, nu cred ca a avut de cistigat, cert este ca a ratat CE din Franta, am spus si ca l-as mai fi pastrat si azi cel putin inca un an ori l-as fi dat mai bine la Steaua – cu conditia sa-si puna si aia odata un staf profesionist, cu antrenori adevarati, experimentati, astfel incit MM sa nu mai poata domina pe nimeni, sa-si faca si M² acolo treaba lui cu decenta, oricare ar fi aia. Ma bucur insa ca Ianis a inceput bine, avea nevoie, sper sa i se dea incredere si sa se tina cont ca are si el ca si altii nevoie de o perioada de integrare. Sa ajunga repetat fotbalistul anului ca sa se zgirie pe ochi haterii - caci nu-s si nici nu-i bine sa fiu mielusel.

Ion D. Ion (9 comentarii)  •  1 august 2019, 18:56

Pana una alta s-a intamplat si el sa fie pe acolo cand a facut un coechipier o faza de fotbal. Sa joace meci de meci titular, sa inscrie goluri si or sa taca asa-zisii "hateri" si fara sa le faca Ioanitoaia observatie.

Costy (43 comentarii)  •  1 august 2019, 19:15

Corect articol. Dacă se poate să nu mai provocați, să dați apă la moară, ar fi și mai bine. Vă umbriti toată cariera cu așa comentarii. Nu are sens. Nebagati în seama, vor pieri. În rest, numai de bine. Sănătate

Durden (338 comentarii)  •  1 august 2019, 19:23

dumnezeule mare. cineva il plateste pe ioanitoaia pt un articol in care de citate de la useri anonimi de pe internet. incredibil asa ceva!

Radu (4 comentarii)  •  1 august 2019, 19:38

Nu trebuie sa fi scolit la Coverciano sa intelegi unele lucruri... Presa are rolul ei, dar, de foarte multe ori cauta senzationalul. Nu ma intereseaza ce spune un ziarist din Belgia sau Franta. Ma interrseaza ca Gh Popescu vorbeste de Barcelona, Bayern, de interes urias, iar Ianis ajunge la Genk. Ma intereseaza ca Bivolaru vorbeste de City.. Nu trebuie sa fi speciliast sa realizezi ca Ianis nu e la nivelul acestor echipe.. Nici pe departe. Iar presa din romania, a pedalat pe acest mit Ianis... Nu conteaza ca in campionat, a batut toate loviturile libere primite Viitorul... Si nu a dat nici un gol. Dar nu mai stiati cum sa.l laudati pt un gol norocos din corner, sau golul din lovitura libera de la nationala... A dat gol cu anglia si croatia, merita laidat, clar.. Dar de indisciplina tactica din meciul cu Hermania, nu ati spus mare lucru. IANIS e un copil talentat, care speram ca va ajuta Romania... Dar aceste laide nejustificate, provoaca aceasta iritare a suporterilor.

?????? (831 comentarii)  •  1 august 2019, 19:51

Ați remarcat și faptul că echipa condusă de Gheorghe Hagi, FC Viitorul, nu a reușit să înscrie al treilea gol împotriva formației din Gent nici în al treilea minut de prelungiri, ?

Dudu (133 comentarii)  •  1 august 2019, 20:08

Radule, dupa parerea ta presa romana nu trebuia sa publuce nimic pana la finalizarea transferului. Gresesti. Presa de pretutindeni chiar si cea din Spania, Anglia sau Italia procedeaza la fel. Reia orice varianta cum s-a intamplat si cu Neymar care eta dat sigur inapoi la Barcelona iar acum este in discutii cu Juventus. Publicul vrea sa citeasca asemenea zvonuri si presa o serveste. Pentru asta nu poate fi acuzata.

Marcel (190 comentarii)  •  1 august 2019, 20:09

Daca stam sa judecam atent asa cum pune problema Dl Ioanitoaia este foarte greu de contrazis.

a dica (283 comentarii)  •  1 august 2019, 20:19

@ Lucian Te-ai trezit? Mai citeste o data ce am scris...

?????? (831 comentarii)  •  1 august 2019, 20:19

Dacă s-ar da premiul "Zmeura de aur" pentru participările în cupele europene la fotbal, opinați că Gheorghe Hagi ar putea fi singurul antrenor cu abonament, ?

Ali Bec (212 comentarii)  •  1 august 2019, 21:31

Hehe. Dacă un mesaj așteaptă moderare înseamnă ca nu e cenzurat?

Vasile (11 comentarii)  •  1 august 2019, 21:33

Perspectiva lui Ianis e urmatoarea: Ianis, 20 de ani și jumătate acum, 4 mili9ane euro. Joao Felix, 19 ani și jumătate, 120 milioane euro. Cam asta e diferenta de perspectiva. Păi dacă la 18 ani nu reușești să te impui la Fiorentina, ce pretentii de perspectiva sa mai ai. Păi Dobrin, Balaci si Hagi rupeau normele la 18 ani.

?????? (831 comentarii)  •  1 august 2019, 21:52

În liga întâi CFR Cluj pare a fi singura echipă, dintre cele ce obișnuiesc să anunțe intenții de performanțe în fotbal, care s-a întărit față de sezonul precedent ,când pierdea cu Dudelange, ? Opinați că interesul pentru fotbalul din liga întâi ar putea fi ceva mai redus cu astfel de pregătiri ale echipelor din liga întâi, în sezonul competițional abia început, ?

Feri (85 comentarii)  •  1 august 2019, 23:02

Acum sa vedem cum mai lauda GSP marea echipa fara marca, palmares si suporteri care este Fecesebeaua. Curios pe unde o sa scoateti camasa murdara.

keepcalm (74 comentarii)  •  1 august 2019, 23:44

Daca printul se intoarce la tata dupa un an afara iar va fi terminat ca fotbalist pt europa, va fi un print in regatul tatalui sau, pt ca nu e asa, gica e regele fotbalului din romanica, isi va pune si el o eticheta precum secunzi care trec pe fcsb, sa dea domnu sa ma insel si la anul sa il vad in campionatele puternice, pana atunci sa fim rezervati ai sa incercam si la alti pusti care nu au coniso precum printul, sunt cativa, jurnalisti nostri au comanda sa elogieze numele de hagi, de acord in trecut, cand ne bucura cu golurile lui, acuma insa e mult prea multa lauda pt academia aia facuta pe bani federatiei

?????? (831 comentarii)  •  1 august 2019, 23:57

Opinați că la o echipă cu un alt patron Gheorghe Hagi ar fi fost concediat, ?

Mozzie (6 comentarii)  •  1 august 2019, 23:59

Astia care-l contesta pe Ianis dar si pe taica-su sunt indragostiti de jocul lui Man sau Coman adica de cei care joaca o jumatate de repriza si se sting. Te mai uiti si la cine-l critica, asta conteaza in primul rand.

?????? (831 comentarii)  •  1 august 2019, 23:59

Remarcați totuși și că Gheorghe Hagi a trimis la cluburi din străinătate câțiva jucători despre care s-ar putea zice că ar putea fi și valoroși, ?

Ali Bec (212 comentarii)  •  2 august 2019, 0:38

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

keepcalm (74 comentarii)  •  2 august 2019, 0:55

@Vasile, dobrin, balaci si hagi au fost fotbalisti in adevaratul sens al cuvantului, astia din liga 1 au nume de fotbalisti, e o diferenta enorma, astia invata ce e mingea, pentru aia era o jucarie 👍

motanul incaltat (603 comentarii)  •  2 august 2019, 4:13

Vorbiti de parca s-a vindut cu 50 de milioane nu cu 4... Dar nu asta conteaza ci ce va face pe viitor . Cit despre tasu e cel putin un ratat de antrenor.... Nu conteaza ce face intr-un campionat penibil, anost si corupt ci vedeti toate meciurile jucate in Europa cu Viitorul.... Stim f bine ca ce faci afara conteaza....

Andrei F (1607 comentarii)  •  2 august 2019, 10:25

@motanul incaltat Pentru ca mentionezi sumele de transfer...In cazul Ianis belgienii au iesit public si au dezmintit suma de transfer...Mai mult ,Ajax a dezmintit ca-l avea in vedere pe Ianis si a spus ca au fost folositi intr-o campanie de dezinformare!GSP a vanturat sume ametitoare de transfer,a vorbit de echipe mari de top ...In cazul Stanciu GSP a pus talpa.A contrazis suma de transfer,a minimalizat echipele interesate de jucator...E clar pe cine a ,,inaltat,,GSP si cui a pus talpa...Si ce sa vezi,Stanciu si Ianis joaca pe acelasi post...Sa ne aducem aminte de GSP care cu ani inainte ne vorbea de impresari care inventau echipe interesate de jucatorul lor...GSP o fi ...impresar???-------Si pentru ca vorbiti ca inca Ianis nu a fost cumparat pe 50 milioane....Jurnalistul ar putea a-si aminteasca :CFR a sarbatorit desi nu a invins o echipa mare si inca nu a ajuns in grupe- si cerea temperare....Pai Ianis cand o sa fie vandut pe 50 de milioane ....?

Bota Pompiliu (205 comentarii)  •  2 august 2019, 12:30

Nea Ovi, daca azi era ziua mentorului *** Luce ***, nu il felicitai ? Eu ii urez La multi ani celui mai mare fotbalist dinamovist - Cornel Dinu !

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Comentează