Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Dragoste trădată

Turul barajului pentru L1 a stârnit un interes neobișnuit la Cluj, unde 23.564 de spectatori au asistat, dezolați, la victoria oaspeților.

Permalink to Dragoste trădată
luni, 10 iunie 2019, 3:09

Hermannstadt a învins-o pe U cu 2-0 și, să zic așa, și-a urcat sacii în căruță. Ca unul care am urmărit „Șepcile roșii” evoluând în mai multe meciuri, ultima oară pe viu la Clinceni, mă îndoiesc că vor răsturna la Sibiu rezultatul consemnat duminică. În fotbal însă, nimic nu-i imposibil.

Recent, au demonstrat asta Roma, Liverpool și Ajax. Ba chiar, când Roma a eliminat-o acasă pe Barcelona în 2018, după 1-4 pe Camp Nou, actualul antrenor al studenților, Bogdan Lobonț, figura în lotul formației capitoline. Trăind experiența de-atunci, el speră ca băieții lui, pe care nu-i supărat, deoarece „au făcut ce le-am cerut”, să câștige manșa secundă la scor și să promoveze.

Amânând discuția profesională și înainte să revin asupra declarațiilor lui Lobonț, remarc asistența surprinzător de mare de pe Cluj Arena. Conform statisticii lui Liviu Manolache, expertul GSP, numai 5 partide din Liga 1, din 268 disputate în sezonul abia încheiat, s-au bucurat de mai mulți spectatori! Ceea ce confirmă că U e o echipă foarte iubită. Chiar mai iubită în orașul de pe Someș, să mă scuze campionii României, decât CFR!

Evident că și miza întâlnirii a atras publicul. Întrucât, pe parcursul precedentei sale stagiuni de L1, în campionatul 2014-2015, U a înregistrat o medie a suporterilor de doar 3.700. Detaliul că unii dintre cei 23.564 n-au rezistat presiunii și eșecului, drept pentru care au invadat terenul, au întrerupt meciul preț de câteva minute și, încă mai grav, s-au încăierat cu organele de ordine, a urâțit o după-amiază începută frumos. Nu insist, vreau să rețin numai ce merită, nu dragostea trădată și nici ieșirea unor huligani. Altminteri, nici nu mă mir foarte tare. Asemenea dumneavoastră, știu bine că nu există pădure fără uscături.

Mi-a plăcut optimismul lui Lobonț: „Cum au reușit ei să ne bată, putem și noi miercuri!”. Din ce-am văzut la lucru, o garnitură a „Șepcilor roșii” greoaie și previzibilă, parcă blocată, cu 4-5 jucători aproape de finalul carierei, mai degrabă rămân rezervat. Pe lângă o doză de noroc, căci a înscris ambele goluri în 120 de secunde și pe erorile adversarilor, în special la golul 2, Hermannstadt s-a dovedit echipa mai organizată. Mai realistă, mai așezată.

Fără să risc vreun pronostic pentru retur, apreciez că trupa lui Miriuță a luat un avantaj decisiv. Sigur că, vorba antrenorului sibian, „Va fi foarte greu miercuri”, dar senzația e că zarurile au fost aruncate. E o părere, nicidecum un verdict.

Spuneam că atitudinea lui Lobonț m-a impresionat. Ce anume? Încrederea lui, contrazisă de tabela de marcaj, că se poate. Că nu-i totul pierdut, deși chiar pare pierdut. Că se cuvine încercat. Că atât timp cât mai pâlpâie o șansă, fie ea foarte mică, n-ai voie să te predai, ci datoria să visezi și să lupți. Asta a învățat „Pisica” într-un deceniu și jumătate trăit la cluburi de anvergură din străinătate, la Ajax, la Fiorentina și la Roma. E și ceea ce, evit să patetizez, trebuie să învățăm noi de la el în materie de implicare, de angajament. În fotbal și nu numai.

Comentarii (47)Adaugă comentariu

Clujeanul (92 comentarii)  •  10 iunie 2019, 15:17

Nea Ovi, esti dumneata amabil cu U si cu Lobont care nu stie nimic din meseria de antrenor. A plecat cu batranii Florescu, Abrudan, Giurgiu si altii la drum si a murit cu ei in brate. Amin. Galeria lui U merita alta echipa si alt antrenor.

Calin (37 comentarii)  •  10 iunie 2019, 15:19

Primul care a tradat este Lobby. El este orice la echipa asta numai antrenor nu. Sau este dar nu se vede in jocul mort al Universitatii.

GeoOp (113 comentarii)  •  10 iunie 2019, 15:26

Ziua buna nea Ovi? Ne facem ca ploua. A jucat nationala, Daum a plecat si tot nimic facem...cum e treaba?

Nicu (4 comentarii)  •  10 iunie 2019, 15:37

Sunt sigur că U întoarce rezultatul...Haide U!!!

Ninu (44 comentarii)  •  10 iunie 2019, 15:38

Bine ca mai scrie cineva despre U desi articolul este unul pesimist. Dupa jocul echipei.

Nae Girimea (40 comentarii)  •  10 iunie 2019, 15:43

Lobont este filozof, nu si antrenor. Promovarea este o afacere incheiata. Il incurajati degeaba.

luis (41 comentarii)  •  10 iunie 2019, 15:51

@Clujeanul nu merita nimic acea galerie,***.Fac de rusine orasul Cluj,oriunde apar.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Tudor (4 comentarii)  •  10 iunie 2019, 16:12

Nea Ovi, Ma asteptam sa cunosti istoria si iubirea pentru alb si negru pe care o au fara exagerare sute de mii de fani ai lui U....cat priveste sa spui soptit ca U este echipa mai iubita in Cluj este rizibil.... pentru simplu fapt ca asta i o evidenta mega11 !!! Cat priveste asocierea "iubirii" cu spectatorii (ca nu sunt altceva decat spectatori)ceferesti arata ignoranta vis a vis de istoria si pasiunea pentru alb si negru!! Indiferent de liga si rezultat U este la fel de iubita !!!

Adi (31 comentarii)  •  10 iunie 2019, 16:15

Comunistule, du-te tată la pensie. Mi-e milă de ce copii ar putea să aibe Ioanitoaia și ce i-au putut învăța acest ipocrit. Auzi la el, când îl beștelea fără nicio justificare pe Daum, atunci nu mergea optimismul. Acum, când la butoane e gașca lui, optimism tată. Să ne lăsați în pace chiar dacă Contra e un șmecheraș mediocru, fără niciun merit la națională. Optimism pentru ai noștri, mândru că suntem frații comuniștilor. Uraaaaa!

Feri (85 comentarii)  •  10 iunie 2019, 16:19

Asa sunt studentii in toata lumea, mai cu bune, mai cu rele dar mereu cu temperament maxim. Oricum galeria lui U merita o alta echipa si un alt antrenor nu rateurile actuale.

Andrei (262 comentarii)  •  10 iunie 2019, 16:21

Universitatea Cluj va bate la trei goluri diferenta la Sibiu cand prin Cluj va trece Cibinul si prin Sibiu Somesul. Vrajeala servita de non antrenorul Lobont este una ieftina. Pun botul la ea doar fraierii fraierilor.

Bogdan (395 comentarii)  •  10 iunie 2019, 16:30

@Adi. Esti prost rau daca poti scrie ca Ioanitoaia il bestelea fara justificare pe Daum desi scrii nicio legat, deci esti baiat scolit. Probabil un ziarist nerealizat si invidios cu atat mai prost cu cat il faci aiurea comunist pe Ioanitoaia. Care nu a fost niciodata asa. Din contra a fost un rebel. Si nu il critica fara motiv pe Daum. Il critica din cauza celor mai proaste rezultate din istoria noua a Nationalei. Este ce demonstreaza statistica, nu un coate goale ca tine ori ca altul. Este mare antrenor Daum, sigur ca este cel mai mare. De aia sta somer de 2 ani.

liviu (333 comentarii)  •  10 iunie 2019, 16:34

@Adi. Intre baba si mitraliera nu exista nici cea mai mica legatura. Contra nu are treaba in acest articol si nici Daum deci nu pricep de ce delirezi. Daca ai de platit polite dlui Ioanitoaia cauta un prilej mai nimerit si nu te baga ca musca sub coada calului. Iar cu comunismul las-o jos ca macane. .

alin (626 comentarii)  •  10 iunie 2019, 16:36

***. M-am saturat pina peste cap de tot felul de frustrati care nu stiu altceva decit sa injure.n

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Toader (301 comentarii)  •  10 iunie 2019, 16:43

Trădare, trădare dar să știm și noi. Nu ar fi de mirare după cum s-au dat golurile, sponsori case de pariuri și la unii și la alții, cum să rămână orașul sasului elocvent precum un trabant fără echipă, cum să aibe un oraș de provincie două echipe-n div A. Amândouă golurile par a fi fost aranjate; asemenea greșeli nu fac nici începătorii; reluați filmările. Dar poate Lobonț știe ceva ce noi nu știm; cota va fi acum mare în favoarea calificării sau măcar victoriei U Cluj. Gândiți-vă, dacă U Cluj intră-n A, jumate de jucători, cel puțin, vor fi, din păcate pt ei, dați afară. Prima de calificare nu poate fi nici pe departe la fel de mare precum aranjarea unui meci.

Radou (178 comentarii)  •  10 iunie 2019, 16:44

Nicule, zii sa mori tu ca U va bate la Sibiu si va promova? Te-am citit si de multa vreme nu am mai ras atata. Pui tu salariul pe o luna si eu pe un an ca nu se califica? Te prinzi?

Ducu (121 comentarii)  •  10 iunie 2019, 16:46

Dupa cafteala luata la Cluj trebuie sa o iubesti irational si nebuneste pe Universitatea sa iti inchipui ca se poate califica la Sibiu. Sau sa nu fii implinit varsta de 15 ani ca sa crezi in minuni.

Cita (2118 comentarii)  •  10 iunie 2019, 17:18

Sa vedem daca aceiasi suporteri si la fel de entuziasti, iubitori de echipa, se vor deplasa la Sibiu pentru meciul retur sa-si sustina (de data asta la greu) echipa lor draga U. E de urmarit, la fel ca si celelalte incrancenari pentru accedere in L1. Mutam fain nenea Ovidiu ca ne bagati in seama si pe noi acestia din L2 care visam frumos.

George (164 comentarii)  •  10 iunie 2019, 17:21

U Cluj este o echipa imbatranita asa ca jucatorii au ales sa se mai taraie un an doi in B decat sa promoveze si sa fie dati afara trei sferturi din ei daca nu chiar toti.

Ursu (8 comentarii)  •  10 iunie 2019, 17:23

Si pe mine m-a surprins siguranta lui Lobont ca Universitatea se va califica. Poate ca turul s-a jucat la pariuri iar returul va fi invers. Dl Ioanitoaia judeca lucrurile corect. 99 % Sibiul ramane in liga intai.

zapacitu’ (911 comentarii)  •  10 iunie 2019, 17:28

Cred ca si Mititelu vrea Craiova lui in L1, si mai vrea sa se mute interesul pentru fotbal din Ardeal in Oltenia. Aci noi avem o bogata experienta in fotbal, fuseram demult la un pas sa jucam o finala de cupa europeana. Ne baturam si cu portughezii si cu nemtii si toti gramada se ingrozira de ce buni fotbalisti are Bania Romaneasca. Pe vremea aceea, Sibiul cred ca exista prin Divizia B sau C, nu mai tin bine minte. Oricum, chiar si cu Nicu Ceausescu prim secretar de partid, tot nu avusera sustinere morala prezidentiala asa cum probabil ca au acum.

Observator (92 comentarii)  •  10 iunie 2019, 18:06

N-as trece prea usor peste 2 aspecte: 1. daca este atat de iubita in Cluj, de ce "U" n-a inregistrat o medie mai mare de spectatori, pe ditamai arena? 2. huliganii de pe Somes isi dau iar in petec, provocand acte de-o mare gravitate; ce cauta acesti delincventi printre ceilalti suporteri? Degeaba au fost in tribune bannere cu fotbalistii (si intelectualii) exceptionali care au aparat culorile clubului, daca unii se comporta precum primatele! Raman doar cu regretul ca doua cluburi de traditie vor lupta si sezonul viitor pentru promovarea in prima liga, in timp ce Voluntari si Clinceni strica media numarului de locuitori ai oraselor de pe prima scena fotbalistica a tarii! O.

Ali Bec (212 comentarii)  •  10 iunie 2019, 18:22

@Bogdan: dacă cineva le da drumul unor pui de Gostat din portbagaj nu înseamnă ca e rebel.

Paul (25 comentarii)  •  10 iunie 2019, 18:27

as vrea sa ajunga U in prima liga, sa vad daca Lobonţ o sa leviteze pana la urma. cerneala de pe mizeriile alea desenate pe piele i-a ajuns la creier. nici macar de o lupă nu e nevoie

Grig (105 comentarii)  •  10 iunie 2019, 18:35

U a ratat ultima sansa de promovare atunci cand nu l-a destituit pe Lobont dupa infrangerea de la Cluj cu Mioveni. Lobont le-a impuiat capul sefilor ca a aparat in nationala si la Roma desi a fost mai mult rezerva. Singura care i-a cerut demisia a fost galeria dar sefii au facut dupa capul lor.

Tache (17 comentarii)  •  10 iunie 2019, 18:39

Dle Ioanitoaia in loc sa il laudati pe Lobont era cazul sa ii spuneti in fata ca meseria de antrenor se ia de la baza piramidei nu cum a luat-o el direct din fruntea ligii secunde. Lipsa de experienta a antrenorului s-a vazut in exprimarea confuza a Universitatii care nu a surprins nici un adversar de calibru ci doar codasele clasamentului.

Lestie (78 comentarii)  •  10 iunie 2019, 18:52

Am fost student la Cluj, dar pe U nu am avut-o la inima. E o echipa de amatori, care joaca pentru abonamentul de la cantina.

Leopardu02 (16 comentarii)  •  10 iunie 2019, 19:13

Totusi in ce consta "tradarea"? Concret, nu vraja marii. Pt odangiul Bogdan: spre informatia ta si a altora *** ***, Daum nu e somer, are prea multi bani iar Statul german nu acorda ajutoare sociale in aceste cazuri. Sa nu mai spun ca a fost angajat in Romania, ii plateste Statul roman cumva ajutor de somaj? In mintea voastra submediocra toti cei care au bani destui pt a nu trebui neaparat sa munceasca, sunt someri. Nu inteleg de ce va bateti atata capul cu Daum, omul are destul ca sa traiasca f bine pana la sfarsitul vietii.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Barbu (100 comentarii)  •  10 iunie 2019, 20:08

Nea Ovi, pe astia nu i-a tradat nimeni, i-a tradat doar fotbalul. Daca sunt amatori si chiar joaca pe un abonament la cantina nu su ce cauta printre profesionisti.

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  10 iunie 2019, 20:11

...nea Ovi matale il crezi pe papagalul de Loby?...stai sa vezi ce lupta duce la Sibiu....

laur (111 comentarii)  •  10 iunie 2019, 21:16

Daca U Cluj se lamenteaza cu toate ca a ajuns la baraj atunci Petrolul trebuie sa se impuste direct in cap...Iar Petrolul spre deosebire de Universitatea a si schimbat o droaie de antrenori. Cu finalitate zero.

Narcus (279 comentarii)  •  10 iunie 2019, 21:22

Cum adica spectatorii au navalit pe teren si s-au batut cu stewarzi si cu jandarmii? Cine educatul tineret studios din inima Ardealului, hai ca nu pot crede...Poate miticii aia de la sud de Carpati needucati si agresivi. Undeva s-a strecurat o greseala si astept sa o indreptati.

JEAN PHOUTAILLE MARAIS (280 comentarii)  •  10 iunie 2019, 22:26

Din mocirla noastra mioritica nu putem face un sirag de perle!Mizerie fotbalistica de o mediocritate crasa!Un supliciu,un chin de privit pentru un telespectator neutru...probabil doar clujenii si hermanstatistii au vibrat cumva....Ambele echipe sunt jalbice...Nu poti sa faci din *** bici si sa si pocneasca...Jalnic,sinistru,oribil!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Dilimache (657 comentarii)  •  10 iunie 2019, 23:08

@jean nu stiu cum - perfect spus, poate daca nu foloseati limbaj injurios, am fi citit si restul...

Tudorica (14 comentarii)  •  11 iunie 2019, 0:03

Imi pare sincer rau de U Cluj.... Ar cam trebui sa intre anul acesta in A. La anul, vine Uraganul din Giulesti ce nu opreste in garile mici....

octavian (95 comentarii)  •  11 iunie 2019, 7:53

Un mare oras nu este capabil sa sustina sa sustina pe U. Un mare centenar a fost ratat. Calificarea nu s-a pierdt cu Sibiul. La ora actuala U nu este o echipa competitiva. Dragostea fata de U este nostalgica si platonica. Sa speram in minuni.

Andrei (2 comentarii)  •  11 iunie 2019, 8:17

@Observator: eu aș zice să vă mirați, mai întâi: cum de campioana țării, și anume CFR Cluj, are, în Liga 1, o medie de spectatori comparabilă cu aceea a ”Universității”?

Savien Boch (5 comentarii)  •  11 iunie 2019, 11:00

Iarăşi revin la echipele "cu istorie şi tradiţie". Acest atât de nostalgic popor român nu pricepe că în comunism nu avea cu ce să-şi umple timpul liber şi nici meciurile nu erau televizate, aşa că se ducea la fotbal. De aceea acele echipe aveau spectatori mai mulţi. Chiar dacă ar reveni toate acele echipe în Liga I, mă îndoiesc că ar mai fi atâţi spectatori ca atunci, poate doar în primele etape. Această participare masivă la acest meci de baraj este, pur şi simplu, ocazională. Din nou sunt scoase la înaintare echipele cu galerii. Vedeţi şi dumneavoastră unde au ajuns unii membri de galerii (citiţi infractori) Cei de la Petrolul dezbracă jucători, cei de la Steaua la fel, ba îi mai şi bat, cei de la Dinamo aproape că au dat foc la casa unui membru din stafful echipei, iar cei de la atât-de-iubita echipă a Clujului s-au dat pentru a nu ştiu câta oară în stambă. Nişte huligani şi derbedei, oblăduiţi veşnic de autorităţile locale. Ştiu că am deviat puţin de la subiect, aşa că revin: a iubi atât de mult mediocritatea şi lipsa performanţelor, defineşte, clar, starea naţiei de azi (fie şi numai pe acest crâmpei). Pe scurt, "mici, bere şi manele". Acest club a fost mereu protejatul "sistemului" şi se doreşte în continuare acest lucru. Nu o mai lungesc, amintesc doar că în anul 1969 Ioan Chirilă a scris cartea "Şepcile Roşii", parcă la timp, pentru că adevăratul "U" a murit atunci. Apoi a devenit cu totul altceva... Ar fi multe, mult prea multe de scris despre aşa-zisa echipă-fanion a Clujului, dar nu are rost, mi-aş pierde timpul de pomană...

clujean vechi (1 comentarii)  •  11 iunie 2019, 14:07

1.La meci au fost aprox. 16000 de oameni (conform altor ziare) 2.Nici un sondaj de opinie nu a indicat cum ca U ar fi mai iubita decat CFR. 3.U are aprox.2500 ultrasi CFR cam 500, U are 2000 de suporteri CFR are 5000 de suporteri. 4.U este sustinut politic ,CFR reprezinta spiritul ARDELENESC. 5.Adevaratul U (stimat de o tara intreaga) a murit de mult.

Tudor (4 comentarii)  •  11 iunie 2019, 14:29

@clujean vechi Nu pot sa nu remarc chestiile imberbe pe care le debitezi !!! 1. Ia verifica frumos cate bilete s au vandut si ce zice politia vis a vis de numarul de spectatori 2.nu tre facut niciun sondaj de opinie ca sa realizezi ca franarii au doar spectatori nicidecum parte de iubire !!! 3.cfr cu 5000 spectatori si aia cu mare indulgenta pentru unii care sunt"campioni" e de a dreptul rizibil !!!! 4. U reprezinta spiritul si bataia unor inimi romanesti ....*** !!!!! 5.U nu a murit in bejanie darmite acum si nici nu a jucat in campionatul ungariei !!! nU mor caii cand vor *** asa ca mai incet cu pianu pe scari pentru ca in divizia a 4 a U avea mai mai multi oameni decat frana in liga 1!!! In CLUJ nUmai U !!!!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

TUDOR (41 comentarii)  •  11 iunie 2019, 14:33

CFR e perla Ardealului, rezultatele CFR-ului sunt copleșitoare față de cele aproape zero realizări ale lui U, care are o singură Cupă a României cîștigată în 61 pe când se numea Știința Cluj. CFR are 12 trofee interne, 5 campionate, 4 Cupe ale României și 3 Supercupe. Este deșinătoarea recordului de puncte ăn Liga Campionilor ale echipelor românești, respectiv 10 puncte. Pe măsură ce trece timpul, CFR, perla Ardealului, va întrece U la suporteri. Așa s-a întâmplat în multe părți, A.C. TORINO era mai iybită decât Juventus prin anii 50, Everton era mai iubită decât Liverpool, etc.Până la urmă, valoarea se va impune. Oricum, faptul că o echipă cu zero performanțe a adus atâția oameni la stadion arată anomaliile timpurilor noastre. U este un jalnic instrument al Bucureștiului pentru a contracara pe plan local forța tot mai mare a CFR-ului, care nu convine nimănui.Iar galeria lui U, adică huliganii, sunt niște biete *** lipsite de apărare, cum spunea Orwel în 1984 de clasa muncitoare, manipulați de diverși șmecheri pentru a lovi în adevărata forță a Clujului.Rețineți : U nu a fost nicicând o forță, nu a avut nicio performanță ( cu excepția acelei Cupe), nu a reprezentat ceva amenințător pentru cineva.Acum, de când a apărut Perla Ardealului, lucrurile s-au schimbat și au trebuit reactivați.Se pare că dușmanilor Clujului nu le merge, e bine !!!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Observator (92 comentarii)  •  11 iunie 2019, 15:14

@ Andrei Clujul are mai mut decat merita in materie de infrastructura sportiva: 2 stadioane care pot gazdui meciuri in grupele Ch. League si cea mai mare sala de sport din Romania. Sala este folosita din plin, in timp ce arenele de fotbal au afluxuri mari de spectatori doar ocazional: CFR era echipa a doua a orasului si nu livreaza cel mai spectaculos fotbal, in timp ce huliganii lui "U" ii determina pe unii spectatori civilizati sa treaca mai rar pe la stadion! Cel mai mult ma enerveaza utilizarea stadionului pentru spectacolele din cadrul festivalului Untold, rezultand, pentru destule saptamani, o stare execrabila a gazonului! In rest, cred ca si prin Cluj sunt destui care prefera micii, berea si manelele in loc de fotbal! O.

Cosmo (237 comentarii)  •  11 iunie 2019, 16:12

Nu e stres ca nu promovează U. Echipe faine și cu tradiție sunt mai multe în liga 2, decat in cea a lui Gino. Duminica a fost chiar fain, păcat însă că dobitocii au comis-o în final.

Tudor (4 comentarii)  •  11 iunie 2019, 16:15

@Tudor Ksvc exista in termeni de performanta de doar 11 ani in restul anilor s a zbatut in anonimatul ligilor inferioare asa ca mai incet cu "perlele" :))) transilvaniei nu ardealului (nume dat de unguri) pe care le aberezi!! Faptul ca avand "performante"( cu mult ajutor din partea oficialilor) si nu au mai mult de 5000 de spectatori spune f multe de cat de "iubita" hahaha este kvsc !!! Sa faci comparatii cu juventus sau liverpool arata doar multe etnobotanice n sange ....... in rest suferi grav de complexe de superioritate (vorbind de dusmani ,etc)si tare imi esti ca esti doar o vinitura n cluj nu ca si noi care suntem si clujeni din tata n fiu si pastratori ai unor inimi romanesti!!! Dusmanii adevarati ai Clujului nostru iubit sunt oamenii aka matale cu multa ignoranta dar cu multe complexe de superioritate care cred ca apartenenta la un oras ii face in vreun fel speciali!!!

Tudor (4 comentarii)  •  11 iunie 2019, 16:43

@TUDOR Ksvc exista in termeni de performanta de doar 11 ani in restul anilor s a zbatut in anonimatul ligilor inferioare asa ca mai incet cu "perlele" transilvaniei nu ardealului (nume dat de unguri) pe care le aberezi!! Faptul ca avand "performante"( cu mult ajutor din partea oficialilor) si nu au mai mult de 5000 de spectatori spune f multe de cat de "iubita" hahaha este kvsc !!! Sa faci comparatii cu juventus sau liverpool arata doar multe etnobotanice n sange ....... in rest suferi grav de complexe de superioritate (vorbind de dusmani ,etc)si tare imi esti ca esti doar o vinitura n cluj nu ca si noi care suntem si clujeni din tata n fiu si pastratori ai unor inimi romanesti!!! Dusmanii adevarati ai Clujului nostru iubit sunt oamenii aka matale multa ignoranta dar cu multe complexe de superioritate care cred ca aparteneta la un oras ii face in vreun fel speciali!!!

Toader (301 comentarii)  •  12 iunie 2019, 8:27

Să lămurim treburile; Ardeal (ar+deal) este nume românesc nu Transilvnia (trans/peste+sylva/pădure). „Rădăcina termenului Erdély, adică erdö, nu este consemnat în dicționarele etimologice maghiare și deci este o calchiere a top. rom. Ardeal” (Rizea).

Comentează