Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Cioara vopsită

Deși așa-numitul turneu UEFA de dezvoltare s-a jucat la Mogoșoaia și la Buftea, România U16 a pierdut toate meciurile disputate: 1-3 cu Cipru, 0-1 cu Rusia și 0-1 cu Haiti U17

Permalink to Cioara vopsită
duminică, 21 aprilie 2019, 3:39

Clar că lucrurile merg aiurea și la această națională, despre care se poate spune că e în întregime opera administrației Burleanu, alcătuire, concepție, atitudine etc. Dacă ajunge să te bată la tine acasă și Haiti, ocupanta locului 103 în ierarhia FIFA, nu-ți rămâne decât să privești în pământ și să taci.

Aceste rezultate proaste vin în continuarea celor înregistrate de selecționatele U17 și U19 la recentele turnee de elită. Ambele au ieșit din cursă, cedând la diferențe dezonorante, 1-5 cu Austria, respectiv 0-5 cu Irlanda. Scoruri menite să ilustreze impasul fotbalului tricolor juvenil. Criza lui. Excepția de la regulă o constituie calificarea U21 la CE 2019, competiție ce va fi găzduită în luna iunie de Italia și San Marino.

Cu o floare nu se face primăvară, dar performanța formației antrenate inițial de Isăilă și ulterior de Rădoi merită elogii. Și, în perspectiva turneului final, urări de succes, pumni strânși. Nu vorbim însă despre cea dintâi calificare din istorie a echipei U21, cum a proclamat Răzvan Burleanu la Pro X!

Deoarece, realizând punctaj maxim în grupă, opt victorii din opt partide, 3-2 și 4-0 cu Islanda, 1-0 și 2-0 cu Irlanda, 2-1 și 2-1 cu Lituania, 1-0 și 3-0 cu Macedonia, selecționata pregătită de Victor Pițurcă a participat la Euro 1998. Burleanu ar fi trebuit să știe asta, dar de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere.

Cu ce se îndeletnicește starostele FRF când nu mai are nevoie, căci a fost reales en fanfare, să înființeze la foc automat cluburi de fotbal feminin, de sală și de plajă care să-l voteze pe el cu amândouă mâinile? Se laudă că a revoluționat federația și fotbalul românesc, că le-a modernizat și le-a dus, recunoașteți terminologia?, pe cele mai înalte culmi. Țara arde și baba se piaptănă.

Înconjurat de o armată de yes-men, aduși de el și proțăpiți în dregătorii bănoase, unși peste noapte observatori federali și plimbați peste hotare cu echipele naționale, habarnistul șef devine penibil, absolut ridicol, când se bate cu pumnii în piept. Reprezentativele noastre nu mai prind grupele cupelor europene, publicul fuge de pe stadioane, probă că la Hermannstadt – Poli Iași au asistat deunăzi 50 de spectatori!, dar Burleanu o ține pe-a lui, e în grafic și la vară va fi cald!

O să zică unii că am ceva de împărțit cu Burleanu, că-s obsedat de el și de alte asemenea palavre. Tocmai de aceea, mai departe voi reproduce dintr-un documentar apărut în ProSport. Conform căruia, FRF a înregistrat în 2018 un deficit financiar de 3,8 milioane de euro, oficial micșorat la numai 820.000. În intervalul 2015-2018, adică în epoca Burleanu, Casa Fotbalului a cheltuit 2,6 milioane de euro pe investiții și 18,3 pe salarii, de șapte ori mai mult! Astea nu-s opiniile lui Ioanițoaia ori răutățile lui. Sunt date contabile de necontestat.

Înainte de a fi ales prima oară, în toamna lui 2013, Burleanu sărea la gâtul lui Mircea Sandu și-l acuza că FRF, cu 132 de angajați (mai târziu 149), „are o structură obeză și birocratică”. Că el va face și va drege, că va tăia răul de la rădăcină. Și l-a tăiat: actuala organigramă federală cuprinde 167 de persoane! Dovadă că Răzvan Burleanu nu-i doar un demagog care umblă cu cioara vopsită și induce în eroare. El e chiar profesor în domeniu. Profesor universitar.

Comentarii (40)Adaugă comentariu

Miclea Costin (1 comentarii)  •  21 aprilie 2019, 15:54

Dnl Ovidiu ... uitati ca stam ff bine la fotbal feminin , fotbal pe plaja si fotbal in sala ! Asa ca dnl Burleanul mai are asigurat inca un mandat .

Cosmo (237 comentarii)  •  21 aprilie 2019, 15:55

Sănătate și salutari lui nașu!

Nae constantin (1 comentarii)  •  21 aprilie 2019, 15:59

Tov Ioanițoaia, era mai bun tov Sandu?

teo stemate (23 comentarii)  •  21 aprilie 2019, 16:22

Corect! E o evidenţă faptul că fotbalul nostru, cu acest incompetent în frunte, este în cădere liberă. Iar incompetentul, când ajunge "în capu' trebii", se înconjoară automat de o mulţime de adulatori, care nu numai că-i ridică osanale, dar îi asigură şi proptelile necesare păstrării funcţiei. Din acest carusel vicios, doar fotbalul românesc şi suporterii români au de pierdut, în timp ce incompetentul şi gaşca lui se ghiftuie şi o ţin langa cu "măreţili realizări"... Cineva trebuie să arate că împăratul e gol, iar domnul Ioaniţoaia asta face. Felicitări!

Emil (43 comentarii)  •  21 aprilie 2019, 16:39

@nae constantin. Trebuie sa fii sau rau intentionat prost ca sa intrebi ca tine. Nu era bun Sandu Mircea dar parca nu era asa mincinos si alunecos ca politrucul asta de Burleanu.

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  21 aprilie 2019, 16:48

...dar Liga?...despre liga nu vorbiti ?...acolo este sef un incompetent si mai mare ...Gino Iorgulescu pe numele sau ...care nu i bun de nimik ...are numai o calitate e prieten cu nea Ovi ...

Corneliu (1 comentarii)  •  21 aprilie 2019, 16:57

In mare de acord. Dar acum cateva zile il acuzati pe Burleanu ca impune reguli echipelor din divizia nationala, care nu e mosia lui. Acum ii reprosati ca in prima liga se joaca cu 50 de spectatori. Pentru continuitate ar trebui sa va decideti: este treaba lui Burleanu sa isi bage nasul sau nu. Mie mi sa pare ca ati fi preferat o federatie condusa de fosti fotbalisti ceea ce poate e o idee. Dar nici Fifa sau Uefa nu sunt ( nu ca acolo e f. bine) si nici mandatul lui Mircea Sandu fost fotbalist de succes nu a fost unul fabulos. Iar in legatura cu inconjuratul de yes-men... asa functioneaza orice sistem. Desi fata de alti ziaristi va exprimati opiniile foarte civilizat, totusi nu citesc in Gsp opinii contrare dumneavoastra desi sunt convins ca exista. Citesc e adevarat drept la replica. Morala. Burleanu e un mediocru ca multi alti. Nu e ultimul fraier

Iod (6 comentarii)  •  21 aprilie 2019, 17:16

Tov ***, de ce nu scrieti ca aceasta selectionata e alcatuita din jucatorii fcsb si ai viitorului, cu unicul scop de a promova aceste doua centre, nu Romania?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Iod (6 comentarii)  •  21 aprilie 2019, 17:20

Aceasta nationala e alcatuita pt a reprezenta nasul si finul, intrucat 11 jucatori sunt de la fcsb si viitorul. Deci nu reprezinta Romania.

Ali Bec (212 comentarii)  •  21 aprilie 2019, 17:21

Eheeei, iata ca Daum nu se lasa și ne distruge in continuare bunătatea de fotbal clădită de tovarășii Sandu, Ioanitoaia, Daragomir, fam Becali și alți conflictuali cu legea.

show-ul rosu (10 comentarii)  •  21 aprilie 2019, 17:23

........................burleanu.......... =...................... psd...................

Andrei F (1607 comentarii)  •  21 aprilie 2019, 17:25

Foarte corect articolul!!! Totusi ce ne facem cu prietenul Geambi? El spune ca Lupescu prin neimplicarea de acum a demonstrat ca avea interese personale cand a candidat la FRF...Nu mai vede nimic negativ brusc de la alegerile FRF la adresa lui Burleanu...Geambasu tot Lupascu crede ca este vinovat pentru nereusitele de acum...Realizati ca sunteti singurul ziarist care- l mai ,,vede,,pe Burleranu? Poate ziaristii mai tineri se vad si ei la FRF langa Burleanu...Vochin,Berceanu,Mitran si mai nou Mocanu Protv. ...Pai vopsesc astia....!!!

Nica fără frica (297 comentarii)  •  21 aprilie 2019, 17:43

Tataie sunt 1000% de acord cu ce ai scris și nu le da importanță celor care te contestă când scrii de burleanu pentru că nu sunt decât niște postaci plătiți de habarnist!!! burleanu e de 1000 de ori mai rău decât Mircea Sandu care măcar era om de fotbal și care pricepea fenomenul!

Adrian B (4 comentarii)  •  21 aprilie 2019, 17:48

Cine voteaza vonducerea FRF? Presedintii de cluburi. Daca ei l-au votat pe Burleanu , inseamna ca sunt ffff.fericiti si multumiti. Ce conteaza ca la meci de prima divizie vin 50 de oameni sau ca te bat haitieni, ei sunt foarte fericiti. Domnule Ioanitoaia , nu Burleanu este de vina , ci noi ptr ca am acceptat ca politicul sa se bage in sport. Cel mai bun exemplu : cluburile sponsorizate de catre primarii, sau celebrele Cluburi Municipale care au luat locul celor " muncitorești ". Daca partidul X are cei mai multi primari atunci are si presedintele federației respective. Cate cluburi de fotbal din Romania nu au ca sponsori municipalitatea? Cand o sa fim ca afara , adica municipalitatea sau guvernul vin cu infrastructura : stadioane, sali de sport etc, iar privatii vor veni cu cluburile atunci vom avea in fruntea FRF un bun management. Pana atunci mai este cale lunga, ani lumina domnule Ioanitoaia. Intreaba-l pe presedintele de la Turnu Severin pe cine a votat la presedentia FRF, sau pe cel de la Craiova , echipa Olgutei. PS. Va fac o propunere , dvs si colegilor de la GSP, sunteti gata de un boicot al fotbalului romanesc pana se vor schimba lucrurile?Silenzio Stampa, nu mai scrieti nimic de campionat de FRF etc. De exemplu, comentati Serie A, Premier League , sau axativa mai mult pe alte sporturi,handbal , baschet etc. Aveti curajul ca de luni 22 Aprilie sa scrieti mare in Gazeta : "Stimati cititori in semn de protest ,incepand de azi nu mai scriem nimic de fotbalul romanesc pana cand groparii fotbalului national nu vor fi demisi si trasi la raspundere" Prezinti si lista rusinii in funte cu Burleanu +cei care l-au votat. Aveti curaj domnule Ioanitoaia? Ca sa ne intelegem, nu boicotati fotbalul pe care-l iubim cu totii, ci doar golanelile unor derbedei care au reusit sa ne indeparteze de pe stadioane.

Andrei F (1607 comentarii)  •  21 aprilie 2019, 17:51

@ show- ul rosu.Si tu umbli cu *** vopsita! Burleanu a fost consilierul lui Basescu! Burleanu a fost portocaliu pe care il vreti vopsit in rosu! Pentru corectitudine Lupescu se intalnise cu sefii PSD si a fost taxat pentru asta! Sa fiti sanatosi cu Burleanu cu tot...

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Doryn (166 comentarii)  •  21 aprilie 2019, 18:08

Domnul Ovidiu Ioanitoaia este ultimul jurnalist caruia nu ii este frica sa spuna adevarul despre acest individ pus la frf de servicii pentru servicii. Cine nu pricepe acest adevar traieste pe alta planeta.

Andrei (262 comentarii)  •  21 aprilie 2019, 18:10

Nu sunt eu in masura sa ma pronunt cat bine face si ce nu face Burleanu si echipa lui. Stiu insa ca rezultate nu are dar se lauda de parca a castigat titlul mondial.

Radu (178 comentarii)  •  21 aprilie 2019, 18:14

Daca vom trai rusine ca Nationala sa nu se califice la Euro 2020 cand se organizeaza la noi tragerea la sorti din grupe si se joaca la Bucuresti 4 meciuri de la turneul final Burleanu ar trebui sa demisioneze instant. Si sa ia dupa el si cohorta de colaboratori apropiatii in frunte cu Slughita.

Vlady (53 comentarii)  •  21 aprilie 2019, 18:18

@Ali Bec. Tu chiar esti de felicitat. Sincer. Pentru ca este foarte foarte greu sa fii prost in fiecare zi si cu fiece postare. Faptul ca reusesti in mod constant te ridica in ochii tuturor internautilor. Meriti medalia de aur.

Toader (301 comentarii)  •  21 aprilie 2019, 18:46

Serviciile n-au ce căuta nici în sport. N-are însemnătate cine-i numit șeful FRF, nu el conduce. Copiii sînt cu capul în tembelfoane n-au nici în clin nici în mânec cu sportul, trăiesc cu capul în nori în lumea închipuită/virtuală. Costul tehnologiei, aparate și rețea, mi se pare prea mic (costă mai mult apa de ploaie) , este subvenționat, de cine?, tocmai pt a prinde cît mai mulți în plasă.

Zapacitu’ (911 comentarii)  •  21 aprilie 2019, 18:53

Ori de cate ori comentati, nene Ovidiu, despre oficialii FRF si "minunatul" lor presedinte, sa stiti ca intrati pe zona din fotbal controlata de partidele politice. Acestia (partidele) au tot interesul sa fie promovati atat de presa, cat si de biserica si de sport, adica zonele unde e public bogat, multa lume care apoi se duce sa voteze. Ca atare, inclusiv mult hulitul (pe buna dreptate dealtfel!) Burleanu e stalp pus politic la conducerea fotbalului si nu veti reusi neam sa il smulgeti de-acolo. Nu merge, nenea Ovidiule, cu toata bunavointa matale si a noastra a celor care te citim si te intelegem in mare parte.

Cita (2118 comentarii)  •  21 aprilie 2019, 18:56

Sa fim optimisti in a crede ca U21 va face figura frumoasa la Euro in Italia vara asta si-i va motiva si pe pustanii din celelalte serii sa se mobilizeze si sa le urmeze exemplul. Atat le-a mai ramas de facut, daca Dvs spuneti ca au fost indrumati gresit din start de habarnistul si incompetentul in ale fotbalului monsieur Burleanu.

Kunta Kinte (565 comentarii)  •  21 aprilie 2019, 19:02

Hai bre ca pari (desi nu esti! :) ) o moara stricata cand vine vorba de Burleanu acesta. Oi avea matale ceva pregatit, ca nu faci asa presiune pe cineva chiar degeaba la cat de "vulpoi" in ale presei si fotbalului te afli. Avem si noi ceva experienta de viata si ne dam seama de asta. Partea un pic mai grea in demersul matale, nenea Ioanitoaia, e sa incerci sa-i convingi pe fiecare in parte din cei ce l-au votat pe Burleanu (stiti voi mai bine cine sunt astia) sa nu-l mai voteze in veci si sa schimbe si la nivel administrativ in bine fotbalul romanesc actual.

Paul80 (4 comentarii)  •  21 aprilie 2019, 20:00

nea Ovidiule, cu trecerea anilor devii penibil

motanul incaltat (603 comentarii)  •  21 aprilie 2019, 20:28

Se intimpla la fotbal exact ca in politica... Vechii comunisti si securisti au fost inlocuiti cu copiii lor sau cu relatiile lor . Si astia si-au depasit profesorii....Am avut o sansa istorica in Romania----punctul 8 de la Timisoara. Nimanui nu i-a convenit. Prietenii stiu de ce !!! Asa ca ciocu mic si nu mai faceti pe dizidenti ca l-ati vrut pe Iliescu nu punctul 8 de la Timisoara.....Apropo daca se respecta punctul 8 mai erati seful cel mare de la GSP???? Eu nu cred....

Durden (10 comentarii)  •  21 aprilie 2019, 21:39

nimeni nu contesta faptul ca burleanu nu e praf. dar sa scrii critic despre el, saptamanal, in timp ce despre de-alde sandu scriai o data pe an...bate la ochi, mosule. asa ca lasa-ne cu vrajeala asta ieftina...

Marian (60 comentarii)  •  21 aprilie 2019, 21:54

Că Burleanu e un impostor, un habarnist cum îl cataloghează gazda blog-ului, sunt absolut de acord. Da, e un demagog. Da, e clar că omul nu are nici în clin nici în mânecă cu strategia de dezvoltare a fotbalului românesc, din potriva, mandatul ăsta va fi dezastruos, pentru fotbalul mioritic. A promis multe, nu a realizat nimic, zero absolut. Dar hai să fim realiști cu fotbalul Juvenil de la noi. Câte calificări la turneele finale au realizat echipele de juniori pe vremea lui Sandu? Nici una. ZERO. Vorbim de U16, 17,19 etc. Câte calificări au reușit în istoria fotbalului romanesc? Una sau două, nu mai mult. Cazuri izolate. Întâmplătoare. Și ne vaitam că nu avem un fotbal competitiv. Asta e problema permanentă a fotbalului românesc, ea nu e de ieri de azi, e dintotdeauna. Îmi aduc aminte că pe vremuri era un antrenor nemuritor pe la juniori, Constantin Ardeleanu, un submediocru, dar care era de neanlocuit. De ce? Pentru că nu interesa pe nimeni ca juniorii să progreseze. Într-un cuvânt nu avem tradiție în creșterea juniorilor. Niciodată nu a existat la noi o strategie a dezvoltării fotbalului, mereu s-a mers după ureche, s-au făcut compromisuri. Ne uităm la alții și ne întrebăm, de ce ei pot și noi nu? Pentru că ei sunt profesioniști, se adaptează la ce au și fac ce trebuie. La noi e jale mare. La ei foste glorii nu se sfiesc să lucreze cu copiii, la noi asta e o rușine. Câți din,, generația de aur''care nu a câștigat nimic, lucrează în sectorul Juvenil? Acolo au fost și sunt antrenori gen Ardeleanu. Să nu mai vorbesc de sacrificiile pe care părinții trebuie să le facă pentru pregătirea copiilor.

Birlic (90 comentarii)  •  21 aprilie 2019, 23:14

Moș Ioanitoaia să vă duceți si dumneavoastră și gașca dumneavoastră de postaci și domnul Burleanu cu tot staful unde a înțărcat mutu iapa. Fotbalul romanesc a ajuns un hatis de ***.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Dragu (26 comentarii)  •  21 aprilie 2019, 23:20

Articol dur insa corect. Sa afle lumea inca odata cine e Burleanu si gasca lui de neaveniti. Sandu a fost un bandit trist, Burleanu e de un bandit vesel chiar mai bandit. Burleanu minte cum respira. Nu stiu cine a zis asta dar a avut perfecta dreptate.

Stefan.. (10 comentarii)  •  21 aprilie 2019, 23:29

Presa gigista a mai luat un sut la dorsala. :))) FCSB, pe aceeasi pozitie cu ***. :))) pe 2! :)))))

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

IMGB (72 comentarii)  •  22 aprilie 2019, 2:10

Motane ... Punctul 8 ala era despre bagabontzii aia din PU ?

IMGB (72 comentarii)  •  22 aprilie 2019, 2:14

Cind am vazut titlul articolului am crezut ca Ioanitzoiul iar scrie de prietenii lui makedoni !!!

UnMosh (15 comentarii)  •  22 aprilie 2019, 6:52

Adevarul adevarat este ca nimic nu mai merge in Romania si ar fi de mirare ca tocmai fotbalul sa faca exceptie. Calitatea oamenilor implicati este indoielnica. Ca peste tot, fara exceptie, de sus in jos si de la stanga la dreapta. Nicaieri nu s-au vazut si nici nu se vad rezultate, dar intotdeauna au fost de vina ceilalti. FRF vrea bani de la stat, dar sa nu fie deranjata cu intrebari, ca asta inseamna imixtiune politica si ne da afara UEFA din combinatie. Toti, in toate posturile, isi aranjeaza o vaca de muls. Beleaua mare este ca n-ai pe cine sa pui in loc. Si eu, si matale am face la fel, ca doar romani impartiali suntem.

Alex One (161 comentarii)  •  22 aprilie 2019, 7:07

Chiar asa, oare cu ce se ocupa Burleanu si subalternii zi de zi un an de zile, si apoi inca un an si inca ? Ce fac cand nu sunt in deplasari pe cazari si diurne boieresti ? Nimeni nu stie cum isi justifica lefurile si celelalte avantaje. Am in vedere si situatia din epoca M. Sandu care tutusi a adus si oarece rezultate notabile.Si ma gandesc doar functionarimea de tot felul de sefi si sefuleti de directii, departamente servicii,birouri,etc. Nu ma refer la antrenorii si asistentii echipelor nationale de diverse varste care iata ne reprezinta cu "deosebita" cinste ! Cand se vor face analizele de rigoare ,daca se vor face,cei care vor plati pentru esecurile astea rusinoase vor fi doar tehnicienii nu si smecherii, recte Burleanu si tuterii lui.

Vladone (77 comentarii)  •  22 aprilie 2019, 9:49

Nu mai bine te duci mascat la emisiuni TV si ne lasi pe noi in pace? P.S. - BURLEANU E DE VINA!!!!!

Dilimache (657 comentarii)  •  22 aprilie 2019, 10:06

Viitorul suna bine! :)) O sa se aleaga praful de tot, caci asa se intampla pe tot ce pun mana incompetentii astia...

Cristi (6 comentarii)  •  22 aprilie 2019, 11:04

Nene, esti obsedat cu Burleanu. Lasa-ne ca devii penibil. Cand erau la conducerea fotbalului Mitica si cu Sandu nu ziceai nimic. Cand era coruptia cat casa, toate erau bune. Ai imbatranit si te-ai ramolit. Lasa-ne!

17 Nentori Tirana (871 comentarii)  •  22 aprilie 2019, 13:32

Ce mi-e Haiti, Honduras, Albania 17 NT ori Dunderlange ? Mi-e egal si ca tinerii jucatori au pierdut - asa poate invata ca romanii nu sint cei mai mari si tari ! Poate invata ca trebuie sa munceasca ! Un succes mare este organizarea acestui turneu, participarea la turnee, organizarea de meciuri in general si in toata tara. De altfel capitanul haitienilor a spus ca visul lui este sa joace in Romania !!! Pare batut in cap dar ce vrei Succes mai mare ?! A lipsit cuiva ceva ? A lipsit unui lot ceva ? Asa cum le-au lipsit bani si echipament „vitaminizatilor“ trimisi de ofiteri si politruci la Rio ? Daca da, atunci puteti sa-l faceti praf pe Burleanu ! Lupescu a fost practic sef FRF caci Nasul era bolnav grav. La UEFA a ajuns caci a cistigat Franta cu 3:1 la Bucuresti. N-a antrenat, n-are studii asa cum sustine si licenta de antrenor obtinuta la Köln, ba a si declarat ca nu-i place sa antreneze cind a ajuns cooperativul adjunctul celui pe care il numea cu citeva zile inainte cancerul fotbalului romanesc – M Sandu ! - dar a ajuns seful antrenorilor UEFA. De la parinti si pacanele nu are educatie, nu are educatie si scoala germana asa cum minte toata presa, el a crescut la Dinamo, ca fiu al unui fotbalist, printre ofiteri MI. Iar Gica P ca canditat era de fapt PENSIA Nasului Sandu ! Gica P era omul potrivit, caci a bagat in buzunar 2,1 milioane din cei 2,7 luati pe Zicu, bani pe care nici pina azi nu i-a dat Rapidului. Faptul ca printre cele 4 capate de acuzare lipseste cea de „furt calificat si asocierea in bande de hoti“ se datoreaza doar faptului ca Rapid, Dinamo, … toate cluburile nu s-au declarat ca parti vaduvite, furate ca in codru ! Ele, cluburile, presedinti, impresari, jucatori, antrenori par astfel a fi aceste bande de hoti care actionau sub binecuvintarea politicienilor. Par ! - am spus. Dar Clar ! este faptul ca datorita lor au ajuns toate bazele sportive in paragina iar sportivii trebuiau cautati cu luminarea: in Feb 2016 MTS numara doar 12 mii elevi legitimati in toate sporturile si in toata tara !!! Razvan Lucescu nu avea pe cine selectiona ! Asa a pierdut si el cu niste haitieni, a introdus pensionari – Contra cu Albania 1:1 acasa, Dica cu Israel 0:2 acasa – titirezi – Apostol, Florescu – alti taietori de lemne rapidisti iar in Bosnia a luat 3 aliniind 6 titulari adunati de prin parcuri !!! Credeti ca i-a facut placere ? Cu Honduras, Ucraina, Ulanbator si Tanganica nu mai stiu ! Stiu ca generalul Tata Puiu a carat in Franta exact 8 jucatori fara contract ! -------------------- Nasii – Sandu &Coop, Lupescu, Gica P - ar fi profitat de ocazie sa faca un „sprit“ pe cinste cu invitati de onoare, tarlaua lor, firmele lor, jucatorii tatilor cu damigene. Maestre draga, n-a ales Burleanu antrenorii si jucatorii, ca dovada a jucat titulat in fiecare meci si fiul consilierului Vasilicai si alti premianti. Din pacate nasii sint inca peste tot in fotbal, nu s-au retras ci sint in revenire – ca coopertistii au avut parte de un proces incorect, ei defapt erau dizidenti care luptau cu inima pentru Patria lor scumpa, iar cei care au studiat si ei ceva la brutarie au fost de fapt detinuti politici. Militianul Corleone e invitat seara de seara la RTV ori Antene ca expert in orice. Olguta si DrAgnea fac echipe si stadioane unde vrea muschii lor, au incercat sa ajunga si la FRF prin cel mai mare impostor din toata istoria fotbalului, ma mira foarte tare ca n-au reusit. Asupra pericolului a atras in sfirsit atentia – cu subiect si predicat – Burleanu dar se pare ca nu are ce face, politicul intra ca un val ucigator in sport. Cine va fi vinovat daca echipele noastre vor fi excluse din competitiile UEFA ? Imi pare rau dar eu sustin de cel putin 4 ani ca sint motive serioase de excludere, de fapt inca de cind CFR a cistigat fraudulos campionate cu alte valize si de cind Ministerele intra din nou tare cu copita in sport. E rea o excludere ? Nu stiu, nu stiu citi prosti *** sint cu adevarat, daca sint majoritatea ar putea duce la nationalism si izolare ca pe vremea lui Ceasca si a aca-demicenei Leana. In orice caz, clar este ca daca Romaniei nu i s-a interzis participarea la Olimpiada de la Rio a dus la o si mai mare politizare a COR, numai gradati in conducere, la lot antrenori si medici gradati, desi cei mai multi sportivi au fost „vitaminizati“ doar la loturi !!! Asaltul politicului pare sa nu mai poata fi oprit ! Nu-i vorba doar de Ministere, a aparut un asalt mascat prin ingineria CSM ori CSU ! Echipe ale primariilor, care exista cit timp primarii sint de-ai partidului la putere, cit timp „primarii buni finanteaza de pe tarlaua lor“ echipa lor. CSM si CSU actuale au identitatea primarilor, imi pare rau dar aceste asa zise cluburi nu pot aduce nimic bun !

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Razvan (331 comentarii)  •  22 aprilie 2019, 13:53

Tataie, de Hermannstadt-Iasi se ocupa fratele matale intru' MirceaSandism, Gino! Da, Burleanu e praf, ***! Deci, daca e ceva bun in catastrofa de mandat a lui Burleanu e ca am scapat de dinozauri ca Ioanitoaia, Dragomir , fratii Becali, Kasai, Sandu, etc!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Comentează