Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Zmei cu mielușeii

Ianis Hagi și-a intrat bine în rol, curajos. A dinamizat acțiunile.

Permalink to Zmei cu mielușeii
miercuri, 27 martie 2019, 2:38

La România – Insulele Feroe s-a întâmplat ce trebuia să se întâmple: România a învins cu 4-1, fără dubii. Favorabilă „tricolorilor” la toate capitolele, caseta tehnică întărește afirmația de mai sus: 63 la sută posesie, 18-8 la șuturi, 5-3 la cornere. Dacă insularii au dat 353 de pase, băieții noștri au dat 586 și așa mai departe. După un început evaziv, elevii lui Contra s-au desprins clar și n-au mai cedat inițiativa până la fluierul final. Au fost zmei, dar cu mielușeii.

Normal e, constatând valoarea scăzută a adversarilor, unii dintre ei amatori, să nu insist asupra lucrurilor frumoase arătate de Keșeru și Comp. Ar însemna să repet ce-am scris la repezeală în cronicheta de după meci. Când, din grabă, l-am omis pe Pușcaș de pe lista remarcaților. Cu un gol splendid și un assist la voleul spectaculos al lui Hagi jr, vârful lui Palermo a demonstrat că, deși joacă în Serie B, n-a ajuns în națională pe ochi frumoși. A meritat titularizarea și a justificat-o.

La capitolul slăbiciuni, trebuie început cu nesiguranța liniei de fund. Mai ales a fundașilor centrali și a celui de bandă stângă. Din pricina acestora, în ciuda mediocrității lor, feroezii au ajuns uneori repede în careul lui Tătărușanu. Nepermis de des și de periculos, probă că Tătărușanu a avut în minutul 54, la 3-1, o intervenție salvatoare. N-ar fi fost deloc plăcut ca scorul să devină 3-2.

În centrul defensivei, unde Contra l-a pierdut și pe Săpunaru după ce a rămas fără Chiricheș, el a recurs la perechea Moți – Dr. Grigore, adusă de la Ludogoreț, campioana Bulgariei. Pe lângă vârstă, primul a împlinit 34 de ani, celălalt se apropie de 33, cei doi au comis destule erori de plasament și de intercepție. Pozițiile în discuție sunt în ultima vreme deficitare. Contra a tot împrospătat echipa, dovadă că a terminat la Cluj cu cinci jucători Under 21 (R. Marin, Cicâldău, I. Hagi, Man, Pușcaș), dar n-a găsit o soluție în privința stoperilor. Există propunerea să se orienteze spre Țâru, Nedelcearu, Bălașa ori Pașcanu, ce spuneți?

Postul de fundaș stânga e vulnerabil după ce s-a retras Raț. Personal, nu l-aș pune însă la zid pe Bancu, craioveanul care a primit cea mai mică notă în Gazetă dintre cei 14 „tricolori”, doar 5. În întreg campionatul e secetă de români pe postul respectiv, ocupat de portughezul Camora la CFR, de brazilianul J. Morais la FCSB, de olandezul De Nooijer la Viitorul, toți străini! Plecând de aici, poate c-ar trebui să luăm în calcul și în fotbal varianta naturalizării. În Rusia, cu de șapte ori populația României și de minimum nouă ori mai mulți jucători legitimați, la națională apără brazilianul, Guilherme! Sunt numeroase exemple că altora nu le cade rangul să ofere cetățenie. Numai noi avem prejudecăți, suntem reticenți.

Ianis Hagi și-a intrat bine în rol, curajos. A dinamizat acțiunile. Nu mi se pare logic să se bucure de vreun privilegiu ca fiu al lui Gică, dar nici să fie dezavantajat pentru că e cine e. Ilustrul său tată n-ar dori asta, iar el și mai puțin, de aceea pricep greu, sau deloc, de ce atâta polemică și așa încrâncenare în jurul lui Ianis!

Două cuvinte despre trimiterea lui Mitriță în tribună, pedepsit pentru pretinsa lui lipsă de implicare. Cum am mai scris pe subiect, n-o mai iau de la capăt. M-ar întrista însă teribil dacă, altceva nu înțeleg, Contra ar căuta prin această mișcare în forță să-l scoată pe Mitriță țap ispășitor pentru eșecul de la Stockholm. N-ar fi nici elegant, nici corect.

Comentarii (78)Adaugă comentariu

zapacitu’ (911 comentarii)  •  27 martie 2019, 14:45

Ma asteptai sa il laudati pe Puscas, ce joaca intr-adevar foarte frumos si e promitator. La fel si "Printisorul" Hagi Jr. facu o fenta care ma lasa cu gura cascata aseara, in jumatatea noastra, la o preluare. Au viitor amandoi, insa am ceva de zis: inca prezinta un joc inconstant, ba stralucit precum parintii lor, ba mediocru spre slab - vezi Hagi in meciul cu CFR de la Ovidiu din campionatul intern.

Aurel (74 comentarii)  •  27 martie 2019, 14:49

Bine punctat. Grigore si mai ales Moti nu mai au ce cauta intr-o echipa nationala cu pretentii. Ati trecut repede peste greseala lui Moti de la penalty. E un jucator care ca si Tamas poate gafa cand iti e lumea mai draga.

Cita (2118 comentarii)  •  27 martie 2019, 14:51

Lasati domnule Ovidiu ca acestor zmei le vor creste aripile daca victoria asta la scor i-a motivat suficient. Ceva de genul "inveti din victorii" exact la fel cum "inveti din greseli", important sa inveti sa fii din ce in ce mai bun. E drept ca apararea e cam ezitanta si asta s-a vazut si in Suedia cu cele 2 goluri luate strict pe greseli de fundasi, dar echipa mi se pare, pe ansamblu, destul de bine cladita. Cu putina bafta, cum se zice, vom putea sa speram la locul 2 sau, de ce nu? - la 1!!!

Kunta Kinte (565 comentarii)  •  27 martie 2019, 14:56

Bre nenea Ovidiule, dar matale scrii la foc automat, esti speedy gonzales in extaz! N-avem noi cititorii matale fideli atata viteza la taste sa va comentam! Mi-a placut meciul, stiu ca am castigat contra unor pierzatori cu abonament, dar pentru moralul baietilor, tineri si la inceput de cariera la Nationala, meciul a venit ca un leac bun dupa tristetea din Suedia si gandul negru ca am inceput stramb calificarile.

keepcalm (74 comentarii)  •  27 martie 2019, 15:14

Cred ca nea ovi a vazut un alt meci daca vb de dinamizat joc la ianis, sau poate lo fi sunat regele sa scrie ceva frumos de ala micu, sigur ii e dator regelui, a castigat bani frumosi elogiindul pe rege, nu vad de ce nu ar executa cand i se cere plata, bravo nea ovi dai inainte ca e bine asa 👍, insa unu lucru e sigur, nu faci un serviciu fotbalului in acest mod, dimpotriva

Fabius (39 comentarii)  •  27 martie 2019, 15:28

Am sa va explic eu de ce e atata incrancenare in jurul lui Ianis Hagi. Daca faceti o analiza a articolelor din presa de sport din Romania, veti constata ca voleul lui Ianis, aparat fara probleme de portarul feroezilor, se bucura de mult mai multa atentie decat golul superb a lui Puscas . Din aceeasi analiza o sa constatati ca jucatorul cel mai mediatizat din nationala noastra, este de departe Ianis Hagi, desi nu a rupt gura targului. Daca analizati declaratia lui Gheorghe Hagi in care spunea ca Ianis nu este la nationala ca sa " sa care mingii", veti constata ca seniorul pune o presinue imensa pe Contra, iar acest lucru nu este corect fata de ceilalti jucatori romani. Suporterul roman doreste obiectivitate din partea presei si vrea ca macar nationala sa fie ferita de nepotism sau influente ale patronilor si impresarilor. As risca si as face un pariu. In timp Tudor Baluta va ajunge un fotbalist mult mai bine cotat decat Gheorghe Hagi. Ma bazez pe faptul ca Baluta isi construieste singur cariera si este foarte intleligent.

haideusicfr (287 comentarii)  •  27 martie 2019, 15:31

Aveti dreptate.Camora nici macar nu trebuie ""naturalizat"". Are vreo 10 ani decand este in Romania.Cat priveste restul ,Deac si Keseru au facut diferenta. Hagi a ratat cu poarta goala.

Ducu (121 comentarii)  •  27 martie 2019, 15:35

@leepcalm. Tu ai vazut alt meci. Vezi cifrele Onstat ale lui Ianis si te vei convinge ca gresesti.

Fabius (39 comentarii)  •  27 martie 2019, 15:35

Fabius (26 comentarii) • 27 martie 2019, 15:28, am comis o eroare, Tudor Baluta va ajunge un fotbalist mult mai bine cotat decat IANIS Hagi. Scuze !

keepcalm (74 comentarii)  •  27 martie 2019, 15:36

@Fabius, sigur nea ovi nu este de acord cu tine, si nu doar el, ci toti ziaristi care ii sunt datori lui hagi senior, ianis daca era fotbalist si avea 10% din ce a avut taicasu juca langa simeone si chiesa la fiorentina, odrasle de fosti fotbalisti si aia

Andrei F (1607 comentarii)  •  27 martie 2019, 15:45

Cum se creaza un val mare...?Tot miscand apele...Mai straduiti-va...----Tare si zicerea ca feroezii au avut ocazii doar datorita liniei de fund slabe....Probabil ca la tarmul dv. nu s-a auzit si de mijlocasi defensivi...Va asigur ca daca jocul feroezilor ajunge prea usor la linia fundasilor este meritul mijlocasilor defensivi romani...----La ce a jucat Ianis mi-a parut rau ca nu l-am vazut jucand pe Nistor...Si eu sunt stelist!

haideusicfr (287 comentarii)  •  27 martie 2019, 15:55

Si totusi unde este cronica meciului ? Nu ce zice unul sau altul....

Un oltean (139 comentarii)  •  27 martie 2019, 16:02

Bancu e mai mult mijlocas decat fundas, dar in lipsa de altceva se conteaza pe el si acolo..ar trebui apreciat, nu injurat..in primul rand pentru ca nationala nu are o omogenitate ca pe vremuri, dar cu cat vor juca mai mult impreuna si greselile vor fi mai putine...Selymes la inceput a fost tot un fel de Bancu..cat despre Ianis Hagi, mie personal imi place cum baiatul asta se lupta cu prejudecatile romanilor, e foarte greu sa fii in pielea lui cand toata tara asteapta sa fii ca taica-tau..eu n am vazut pana acum doi Maradona, doi Messi..etc..Ianis Hagi promite sa fie Ianis Hagi..vom vedea..

keepcalm (74 comentarii)  •  27 martie 2019, 16:07

@ducu, ne uitam la fotbalul din teren nu la cifre, cifrele sunt pentru statisticieni, pentru noi cei care suntem consumatori de fotbal e ceea ce se intampla in dreptunghiul verde, cifrele pot sa spuna ca ai jucat exceptional dar ai pierdut, ce iai in calcul, cifrele sau ce sa intamplat in iarba?

aldo_m (164 comentarii)  •  27 martie 2019, 16:15

bre ptr ca stiu ca pe lumea asta matale iubesti doua persoane io vreau becali presedinte si ianis prim ministru la cata gargara faci matale ai fi bun de consilier l psd giurgiu

Alex (144 comentarii)  •  27 martie 2019, 16:19

Pt keepcalm si alti savanti. Uneori Ianis e umflat si nu are valoarea tatalui sau. La 2o de ani insa e mai bun decit Stanciu sau Chipciu sau in cel mai rau caz e comparabil cu acestia. Cine il contesta pe Ianis Hagi nu are alt subiect si umbla sa isi dea importanta..

dinu (427 comentarii)  •  27 martie 2019, 16:21

@aldo m. Cu prosti ca tine chiar nu e nimic de discutat. Daca iti inchipui ca esti spiritual afla ca nu esti. Esti cum am stabilit, prost.

Mirel (153 comentarii)  •  27 martie 2019, 16:24

@haideusicfr. Daca nu citesti pui intrebari de gaga. Cronica meciului a fost facuta imediat dupa meci in articolul Au facut ce a trebuit. Citeste si te da mai putin rotund.

Nealiniatul (5 comentarii)  •  27 martie 2019, 16:33

Ar trebui sa il lasam pe Ianis Hagi in pace. Gica Hagi poate sa zica ce vrea, dar nu trebuie condamnat copilul pentru asta. Invidia si ura specifica neamului nostru, iese in evidenta si de data asta. Pentru cine stie fotbal si vrea sa vada corect lucrurile, din toata echipa asta, doar Razvan Marin si Ianis Hagi arata ca au potential sa joace la echipe de prima mina din Europa. Hagi accelereaza jocul din o atingere, are viziune si plasament foarte foarte bun, arata inteligenta fotbalistica si nu numai. Are totusi doar 20 de ani si un potential fantastic. Trebuie doar ceva timp si cit mai multe minute jucate. Asa ca stimati concetateni, poate ca ar trebui sa mai lasam rautatile si povestea cu capra vecinului la o parte.

Laurentiu (50 comentarii)  •  27 martie 2019, 16:33

Fabius, pertinent comentariu. Eu de mult spun chestia asta. Jurnalistii astia parati si parveniti stau in genunchi in fata regelui.

keepcalm (74 comentarii)  •  27 martie 2019, 16:34

@Alex, nu sunt dusmanul lui ianis, am fost fanul tatalui sau, nu am cum sa fiu dusmanul fiului sau, spun ce vad si ce simt

jos_cenzura (114 comentarii)  •  27 martie 2019, 16:47

Cum de nu l-ati remarcat pe Stanciu? Care, pe langa ca ne-a pierdut calificarea din primul meci in ultimele preliminarii, a facut acelasi lucru si in preliminariile astea. Pierde mingea in zone periculoase mult prea des.

a dica (283 comentarii)  •  27 martie 2019, 16:49

@keepcalm. Tu esti propriul tau dusman, nu poti fi si dusmanul lui Ianis...

dan b (283 comentarii)  •  27 martie 2019, 17:00

@ Andrei F. Ia pune-te pe treaba, scrie un text din ala kilometric si explica-ne si noua, faza cu faza, cum a jucat Ianis. Ca prea le stii pe toate, ar fi pacat sa ne lasi in necunoastere. Ca sa te ajut, nu uita sa adaugi ca n-a executat si fazele fixe, cum ii e obiceiul, ca ar mai fi iesit ceva ocazii. Ca bonus, zi-ne ceva si de Man sa-i faci si lu' nea Gigi o bucurie.

Iorga (16 comentarii)  •  27 martie 2019, 17:05

Laurentiu, te inseli amarnic cind iti inchipui ca ziaristii stau in genunchi in fata lui Hagi care nu are nici o putere si nici ce oferi. Dl Ioanitoaia a explicat odata ca nu merge la Mamaia de ani de zile ca sa fie pus in situatia de a fi invitat de Hagi sa stea la hotelul lui. Generatia veche il admira pe Hagi iar cea tanara care nu l-a vazut jucand a crescut cu povestile frumoase din 1990 si 1994. Cine se gandeste la vreun interes gandeste gresit.

tindala (76 comentarii)  •  27 martie 2019, 17:10

Oameni buni!Mai crestinilor!Ma!Imi vine sa sar pe geam cand ii aud p-astia de la PRO TV comentand!De unde naiba i-or fi gasit?Adica numai pe unul din ei-cel mai insistent-alalalt nu prea mai avea loc sa vorbeasca si el!Dupa ce ca te asasineaza cu Stanciu in sus,Stanciu in jos-de zece mii de ori-mai face si niste planuri, ca ce rezultat ne avantajeaza...pe noi, in meciul dintre Norvegia si Suedia!Nu i-a zis nimeni, ca singurele rezultate care ne avantajeaza pe noi...sunt victoriile proprii?In toate meciurile!Iar cu Spania,eu cred ca nu am mai pierdut cam de mult.Dar daca ei continua sa-i faca loby lui Stanciu si antyloby la jucatorii care nu sunt impresariati de Annamaria,greu de crezut ca vom vedea prea multe victorii!

Natal Banat (1 comentarii)  •  27 martie 2019, 17:12

Bai criticacilor, De-alde ca voi e plina lumea, sa nu faci nimic si sa critici. La vremea lui, Gica Hagi a avut si el contestatari. Si? A ajuns unde a ajuns si s-a pi..t pe criticile acelor "specialisti" Asa si cu voi, aceeasi soarta vor avea criricile voastre de "specialitate". Ca vreti sau nu Ianis va ajunge un mare fotbalist. Iac-asa numai sa crape de invidie rautaciosi ca voi.

Bogdan (395 comentarii)  •  27 martie 2019, 17:12

Ce ne mai place noua romanasilor sa ne credem importanti si sa ne luam la harta...Nu exista nici un rost sa ne certam pe tema lui Ianis jucator promitator la 20 de ani dar departe de valoarea tatalui sau. E un gest necugetat sa il comparam pe Ianis cu Gica.

Savi (2 comentarii)  •  27 martie 2019, 17:13

Bravo un oltean!

al batran (31 comentarii)  •  27 martie 2019, 17:17

Don Ovi a trecut cam multisor cand fundasii laterali tip ,Popa si Iliuta Greavu erau fudasi doar cu extremele in fata . Pe vremea lui Rat deja Iordanescu sau Piturca stiau sa organizeze acele pungi de 2-3 jucatori in jurul acestor extreme acolo unde sunt spatii mai largi. Ba mai mult suedezii ,dar si feroezii aduceau doi jucatori in banda si-l gaseau pe Bancu singur in fata lor. Apararea ca si atacul sunt chestiuni de echipa ,dar trebuie sa ai nu numai jucatori ci si antrenori. La Mitrita incompetenta e si a stafului medical si a celui tehnic care n-au stiut sa-l adapteze la schimbarea de fus orar si nici n-au vazut apatia pe care sunt sigur c-o avea si la antrenamente. Daca comentezi doar cu ochi de microbist sau ca sluga de impresari o dai in bara.

keepcalm (74 comentarii)  •  27 martie 2019, 17:31

@a dica, dute dica si sa dus zise cineva odata

Andrei F (1607 comentarii)  •  27 martie 2019, 17:31

@ dan b (155 comentarii) • 27 martie 2019, 17:00 Te ,,rezolv,,din doua fraze...Ianis s-a remarcar cu suedezii prin emotia produsa romanilor cand s-a gasit sa-l confunde pe arbitrul englez cu Radu Petrescu riscand eliminarea.In meciul cu feroezii Ianis s-a remarcat printr-o ratare in stilul Tade!!!

Scorilo (18 comentarii)  •  27 martie 2019, 17:38

@keepcalm: Nu știu la ce cifre face referire Ducu, dar e distractiv să spui că Ianis a dinamizat un joc în care ai noștri au marcat trei goluri fără el în teren și unul singur cu el pe post de artificier! Pe de altă parte, cifrele Instat îl situează pe Dragoș Grigore printre cei mai buni de pe teren! Cam asta-i treaba cu cifrele. Cât despre Ianis, foarte multă vorbărie în jurul lui, comparativ cu ceea ce arată ( deocamdată) în teren. Și mult prea multă cocoloșeală. Să facem un exercițiu de imaginație: dacă ar fi ratat oricine altcineva în halul în care a ratat Ianis aseară, câtă bășcălie s-ar fi făcut?! Orice s-ar spune, toată atmosfera asta creată în jurul lui, de seră cu iz de nepotism și de teamă de a nu " strâmba, băi, mustață" ni-l face multora antipatic.

Claudiu (343 comentarii)  •  27 martie 2019, 18:14

Ridicati probleme interesante cum ar fi cea legata de naturalizare. La alte sporturi o practicam, la rugby, haltere, handbal dar la fotbal nu si intreb de ce. Dar pe cine sa intreb?

constantin (48 comentarii)  •  27 martie 2019, 18:24

Foarte bine zis! Trebuie să luăm în calcul şi naturalizarea unor fotbalişti din campionatul intern. Contra şi FRF trebuie să se mişte repede, nu să analizeze până când Camora sau Morais ajung bunici.... Mai ales că avem jucători care au vorbit foarte frumos despre România, ţara unde au simţit că sunt fotbalişti. Tricoul echipei naţionale ar putea fi pentru unii premiul la care nu sperau acum câţiva ani, o onoare pentru care nu vor rămâne datori. Eu am fost impresionat de respectul pe care unii fotbalişti străini îl au pentru de această ţară şi nu cred că ne vor face de ruşine. Da, Țâru, Nedelcearu, Bălașa ori Pașcanu sunt soluţii de luat în seamă. Dar cei responsabili trebuie să se mişte repede, timpul nu mai are răbdare cu noi.

BigBear (5 comentarii)  •  27 martie 2019, 18:25

Asta e o non discutie, Feroe nu e o echipa propriu zisa, asa cum este si Malta de exemplu. Practic noi trebuie sa vedem ce facem cu Suedia, Norvegia si Spania si eu personal cred ca vom termina pe locul 3 sau 4 pentru ca nu suntem in stare sa ne adaptam la stiluri de joc diferite. Da, Norvergia si Suedia arata ca echipe slabe pentru ca au un joc mai greoi, static, simplist insa cand o sa jucam cu Spania o sa vedem clar toate problemele pentru ca spaniolii joaca in viteza si au combinatii. Ca o sinteza: Suedia era de batut.. insa ne-au batut, la fel cu Norvegia, acasa la noi o sa scoatem un egal din cele 2 meciuri si cu Spania.. pai aia sunt campioni, etc, pierdem ambele meciuri.. si iar ne cautam si speram. Singura diferenta e ca de data asta antrenorul o sa fie nevinovat, mereu o sa fie vina jucatorilor.

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  27 martie 2019, 18:28

...numai niste nepriceputi ca nea Ovi si Contra cred ca I.Hagi este mai bun decat Mateiu ...si alti 20 de mijlocasi din tara ...dar ce poti sa le faci ?FRF nu doreste performanta...

Ion D Ion (9 comentarii)  •  27 martie 2019, 18:34

Nu e nici o rusine sa joci in Serie B. Mai ales cand esti tanar si inveti. Au jucat ei Hagi si Raducioiu acolo si n-au mai murit. De la ala micu al lui Hagi ma asteptam la mai mult meciul asta, mai ales ca spre sfarsit dupa schimbari devenise meciul un fel de Viitorul-Chiajna, adica era in elementul lui. Dar nimic, pamant de flori. "Voleu spectaculos" in plopi.

Nica fără frica (297 comentarii)  •  27 martie 2019, 19:22

Suntem chiori în țara.....orbilor! După ce i am bătut pe campionii campionilor din Feroe acum contra se crede mai tare ca...Guardiola!!! Cu contra la națională nu avem nicio șansă la vreo calificare!!!

Ștefan Kiraly (23 comentarii)  •  27 martie 2019, 19:51

Bun articol, dar vreau să adaug ceva legat de apărarea tricolorilor, mai ales la opțiunile lui Contra. Fundași are de unde alege, dar, din păcate, lucrează cu ce știe. Nu știu dacă îi monitorizează pe toți, dar fundași avem: - fundași dreapta: Săpunaru, Manea, Benzar, Mățel - fundași centrali: Grigore, Moți, Nedelcearu, Găman, Gardoș, Chiricheș, Tamaș, Pașcanu, Bălașa, Boboc, Ad. Rus, Ghiță, Butean, Ricardo Grigore, Ciobotariu, Borța, Căpușă, Popa, Vlădoiu, Dudea - fundași stânga: Ganea, Bancu, Steliano Filip, Toșca, Fl. Ștefan, An. Radu, Olteanu

aldo_m (164 comentarii)  •  27 martie 2019, 19:55

dinule n am nimic cu neuronii tai poate cei de la psd te platesc sa postezi nu te am jigniit mai baiatule poate oi fi si tu facut cu decretei poate uniii parinti trebuiau sa folosesca prezervativul dac asta e parerea ta o respect asta e daca vrem cu rusi ne trimitem copii sa munceasca la londra asta e gandirea psd ps DINULE vezi ca psd a dat o lege taranii mai au voie sa creasca mai mult de cinci porci -dinule nu fac mistio intreaba la partid

?????? (831 comentarii)  •  27 martie 2019, 20:10

https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/exclusiv-veste-soc-frf-ancheteaza-astra-si-fcsb-totul-s-a-facut-la-initiativa-craiovei-gigi-becali-incalca-integritatea-563413.html ,,Scrisoarea prin care Universitatea îi cere Federației să judece speța argumentează: "Considerăm că existența unui contract de împrumut încalcă principiile de integritate a competiției, așa cum sunt acestea definite prin Statutele și Regulamentele Federației Române de Fotbal. Este de notorietate și de necontestat că George Becali e principalul finanțator al FCSB. Prin acordarea împrumutului, Becali a devenit și finanțator al clubului Astra Giurgiu, fapt care îl aduce într-o evidentă poziție de incompatibilitate, el fiind în măsură să influențeze deciziile ambelor cluburi"." În context, amintind și de finanțarea din bugetul public a formației Petrolul Ploiești sau de cazul lui Cornel Penescu unde se discuta de bani publici acordați echipei de fotbal, considerați că finanțarea cluburilor de fotbal de la "creditorul" "bugetul public" ar putea influența deciziile de la cluburi, "creditorul" fiind același ?

?????? (831 comentarii)  •  27 martie 2019, 20:34

Deci, cum ați comenta despre "asocierea" dintre CSU Craiova și municipalitatea din Craiova pentru disputarea de partide de fotbal pe stadionul din Craiova de către CSU Craiova ?

keepcalm (74 comentarii)  •  27 martie 2019, 21:16

@Scorilo , nu eu spun ca a dinamizat jocul, alti spun asta, si nici eu nu sunt adeptul cifrelor, sunt adeptul a ceea ce se intampla in iarba, nepotismul in romani e ceva nativ, daca ianis ar fi un jucator valoros si promitaror afi fost in atacul fiorentinei langa simeone si chiesa, nu ar fi venit inapoi sub aripa lui taticu, presa aplaudaca scrie numele hagi zilnic sa se deschida articolul, dovada si articolul lui nea ovi

Viktor (278 comentarii)  •  27 martie 2019, 21:25

@aldo. Dinu a gresit ca te-a jignit dar are dreptate. Faptul ca amesteci aici politica e o nota proasta pentru tine. Iar treaba cu porcii e de...porc. Esti usor penibil spre foarte.

AliBaba (223 comentarii)  •  27 martie 2019, 21:28

Ioane D Ioane, vezi ca voleul lui Ianis bine executat a fost in portar, nu in plopi. Cred ca te-ai uitat la alt meci...

Doryn (166 comentarii)  •  27 martie 2019, 21:33

@ovidiu_3003. *** esti in stare sa propui la nationala orice jucator de la Craiova!!!Vezi sa nu ii uiti pe Donkor si pe Rocha ca sunt si ei baieti buni.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Fabius (39 comentarii)  •  27 martie 2019, 21:40

@?????? (428 comentarii) • 27 martie 2019, 20:34 Universitatea Craiova plateste 10000 euro pentru fiecare meci disputat pe "Ion Oblemenco", iar daca 10% din incasari depasesc 10000 euro, atunci se plateste suma rezultata. Daca tu ai dovezi ca municipalitatea din Craiova finanteaza echipa de fotbal Universitatea Craiova, te rugam sa ni le arati si noua. Eu te asigur ca municipalitatea din Craiova iese pe plus in relatia cu clubul de fotbal.

?????? (831 comentarii)  •  27 martie 2019, 22:03

Despre CSU Craiova ați zice că este o echipă de fotbal privată sau o echipă de fotbal a municpalității ? FC U Craiova 1948 De la Wikipedia, enciclopedia liberă ,,În 1991, după ce a câștigat ultimul său titlu național, echipa de fotbal a Universității Craiova s-a separat și s-a reorganizat ca o entitate separată, controlată însă tot de Ministerul Învățământului." Deci, remarcați că marca "Universitatea Craiova" este un bun de drept public, ce nu putea fi înstrăinat, aparținând fostului Minister al Învățământului, în prezent Ministerul Educației Naționale, ?

Cristian (1 comentarii)  •  27 martie 2019, 22:25

Cred ca o soluție ar fi sa renunțam sa aducem atâția jucatori străini și sa începem sa-i creștem pe ai noștri. De exemplu in Coreea de sud a carei naționala a crescut destul de mult și joaca un fotbal foarte plăcut, se permite ca fiecare echipa din prima liga sa aibă maxim 4 jucatori străini din care unul din Asia. Este cred o idee buna dacă s-ar aplica și la noi. Știu povestea cu libera circulație a locurilor de munca, dar la alții se poate! Și încă ceva de reținut: Coreea de Sud a bătut recent Columbia cu 1-0, iar Columbia se afla pe locul 14 in clasamentul FIFA, dacă nu m-a înșel.

Comentează