Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Hagi neagă! 

Fiind ziar de week-end, vă propun să fim mai puțin serioși decât în restul săptămânii. Eventual, să mai și râdem. Chiar dacă uneori amar.

Permalink to Hagi neagă! 
vineri, 8 martie 2019, 4:17

Am citit în Cațavencii că presa i-a solicitat demisia ministrului japonez însărcinat cu organizarea Jocurilor Olimpice din 2020, încredințate orașului Tokyo. Motivul? Ministrul a convocat o ședință de lucru legată de JO, dar a întârziat trei minute! Ca atare, n-ar fi demn să ocupe o funcție atât de importantă. Nu știam că japonezilor le plac glumele. La noi, dacă ar exista o asemenea poveste, Guvernul ar rămâne repede fără niciun membru!

Delirul mistico-fotbalistic al lui Gigi Becali pare nesfârșit. După ce a ratat titlul trei ani la rând, deși a investit fără număr, latifundiarul a mutat bătălia pentru campionat în zona divină! „Visul meu este să câștig Liga Campionilor. De fapt, nu vreau s-o câștig eu, vreau s-o câștige Dumnezeu prin mine, ca să demonstreze că e deasupra banilor. Eu, când pierd, am o anumită stare și spun că nu-s vinovați MM și Teja! Ce se întâmplă e din cauza păcatelor mele”. Sunt mandatat să-l asigur pe Gigi Becali că FCSB nu va triumfa în UCL pe durata vieții sale și, probabil, nici după aceea. Totuși, ca să triumfe în Champions League, formația ar trebui să înceapă cu Liga 1. În ce fel să triumfe aici o echipă despre care el însuși declara recent că „e de locul 3”?! Ferească Sfântu’!

Cosmin Contra a plecat joi dimineața la Napoli cu speranța că, seara, îl va vedea pe Chiricheș în meciul din Europa League cu Salzburg. Sugeraseră ziarele de sport din peninsulă că Ancelotti îl va titulariza, sau măcar introduce pe parcurs, pe Vlad, absent aproape jumătate de an din pricina unei operații la genunchiul stâng. Din păcate, selecționerul a bătut drumul degeaba. Napoli a învins lejer cu 3-0, dar căpitanul „naționalei” n-a intrat niciun minut! Sunt însă mari șanse ca Vlad să prindă returul din Austria după ce Maksimovici a luat galben și va fi suspendat săptămâna viitoare. Altfel, însoțit de directorul tehnic Stoichiță, Contra se va deplasa duminică la Sofia, pentru derby-ul dintre Levski (locul 2) și Ludogoreț (1). Reamintesc că la liderul clasamentului bulgar sunt legitimați Moți, Keșeru, Ad. Popa și D. Grigore, iar primii doi joacă meci de meci. Grigore a fost și el integralist în ultimele etape.

Joi seara, când am auzit că Hagi ar fi în cărți pentru banca Romei, vacantă după demiterea lui Di Francesco, victima eliminării din Europa League (1-3 la Porto), i-am telefonat lui Gică să-l întreb ce și cum. Împotriva obiceiului, nu mi-a răspuns. Tăcerea lui m-a îndemnat la speculații, așa că i-am zis unui prieten „Mă evită ca să nu-i cer amănunte, dar nu iese niciodată fum fără foc!”. A doua zi dimineață, la 9:45 fix, m-a sunat Hagi și s-a grăbit să infirme zvonul. „Ar fi bine să-mi fi făcut Roma vreo ofertă, dar nu-i adevărat. Nu m-a contactat nimeni, n-am vorbit cu nimeni și, în consecință, nici nu merg în Italia! Pregătesc partida cu FCSB și atât”. Gică Hagi e un om pe cuvântul căruia mă bazez.

Pe de altă parte, mă îndoiesc că zvonul a pornit de la FCSB spre a agita apele Viitorului înaintea partidei directe de luni.

Comentarii (56)Adaugă comentariu

Bogdan (395 comentarii)  •  8 martie 2019, 16:42

Nu e prima data cand trebuie sa rectificati elegant greselile facute de Craitoiu si ai lui Nu mai bine ar fi sa ii opriti sa scrie toate nazbatiile...Hagi la Roma rad si curcile.

Bratu (104 comentarii)  •  8 martie 2019, 16:46

A plecat Contra la Napoli ca sa fie drumul cu oameni...Nu mai bine il intreba pe Don Carlo...Ori nu vorbeste italianul cu el. Ar trebui sa rupa romaneste ca a avut doi ani o iubita in Drumul Taberei de statea mai mult la Bucuresti.

knuty (4 comentarii)  •  8 martie 2019, 16:46

Contra s-a dus la Napoli sa se imbete cu Chiriches!!!!!!Doi profesionisti al ALCOOLULUI!!!

GabiS (1 comentarii)  •  8 martie 2019, 16:46

pai zvonul a fost lansat de Andrei Craitoiu, Dumnezeu stie unde a auzit el asa ceva

popici (16 comentarii)  •  8 martie 2019, 16:54

ce sa faca hagi la roma hai sa fim seriosi oriunde sar duce afara nu va avea rezultate aici la noi iese ceva in evidenta ca santem vai de capul nostruu sa se duca mas bucura mai mult de 2-3 luni nul tin

Fabius (39 comentarii)  •  8 martie 2019, 16:56

Glumind as spune ca : Japonezii nu stiu ca " lumea buna vine mai tarziu". Contra trebuia sa-mi dea un telefon si ii spuneam eu ca marele Chiriches nu joaca, la fel si dumneavoastra d-le Ioanitoaia trebuia sa-mi dati un telefon si va spuneam eu ca Hagi nu va fi antrenor la Roma.

Mircea (663 comentarii)  •  8 martie 2019, 17:08

Domnule Ovidiu, Bogdan are dreptate. Va laudati ca a-ti crescut generatii intregi de jurnalisti Asa o fi dar generatia actuala a crescut prost. Numai zvonuri, barfe si manele, nimic important de retinut din activitatea lor.

observator (3 comentarii)  •  8 martie 2019, 17:53

In campionatul I taliei nu merge cu potlogariile cu care este obisnuit Hagi. Si nici nu cred ca jucatorii Romei ar dori sa invete cum sa simuleze asemenea celor de la Viitorul.

Mirel (153 comentarii)  •  8 martie 2019, 17:56

Faptul ca, Chiriches e capitanul Nationalei Romaniei dar rezerva eterna la Napoli care ii mai si da 2 milioane de euro pe an demonstreaza ce valoare are fotbalul nostru. Mica mica de tot.

Costin (46 comentarii)  •  8 martie 2019, 18:01

Maestre, ai cam tacut dupa ultimul meci al echipei regelui si printisorului cu Botosaniul.

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  8 martie 2019, 18:14

...un articol de tot rasul ...

Cita (2118 comentarii)  •  8 martie 2019, 18:17

Bine ca nu i-au solicitat "harakiri", ca pana in douazecidouazeci uita de demisie; :) Gigi va castiga Liga Camionilor daca a reusit sa cumpere masina timpului si va face o minunata calatorie in anii 80, cand Armata organiza si investea in acea minunata echipa Steaua; Lui Contra si Stoichita le tin pumnii sa incerce resuscitarea Nationalei, sper sa le iasa, ce sa mai zic?; Maestre, sunteti prea experimentat intr-ale presei si de foarte multa vreme ca sa nu va dati seama din start ca cineva lanseaza o stire falsa cu un scop. Asta a fost si nimic mai mult. Gica are de continuat minunata munca de selectie, formare si lansare pe piata a unor tineri valorosi ce-ar putea schimba perceptia noastra actuala despre Nationala.

gino (513 comentarii)  •  8 martie 2019, 18:30

@Costin. Omul a fost si a ramas de bun simt. Si tacerea e un raspuns. Negativ dar tot raspuns se numeste.

ManX (119 comentarii)  •  8 martie 2019, 18:49

Mai bine scrieti despre urmatoarele meciuri Hagi-Neaga, ca tot nu minte Hagi. Deci minciunile si dezinformarea vin de la dumneavoastra. Asta cu Hagi antrenor la Roma este mai tare ca aia cu Dragusin antrenor la Alexandria. El chiar a crezut ca o sa fie trimis sa antreneze în Egipt.

geo (199 comentarii)  •  8 martie 2019, 19:24

Sefu, nu mai pune botul la vrajelile baietilor din redactie. Daca era vorba de Real Madrid poate mai mergea.

Argus (26 comentarii)  •  8 martie 2019, 19:40

"Hagi dezminte…"? Toate-s bune si "frumoase", numai ca (scuze, dar asa-s eu, carcotas!) in cel mai bun caz Hagi "dezminte" nicidecum "nu neaga"! Sensuri diferite, asa-i? Salutari respectuoase!

Andrei F (1607 comentarii)  •  8 martie 2019, 19:43

Pacat ca nu mai exista ,,Urzica,,...Auzi ....cica stirile le da Steaua si le vedem scrise in GSP!!!!Tot sa-ti dai cu stangul in dreptul...Delir este sa vorbesti de un arbitraj tendentios vazut numai de tine dar cand arbitrajele chiar sunt catrastrofale sa le limitezi importanta...

Ali Bec (212 comentarii)  •  8 martie 2019, 20:04

Pase in doi între niște pseudo jurnaliști. Unul inventează pentru ca celălatu sa aibă ce clarifica. Asta in cel mai bun caz. De fapt ucenicul a aruncat o piatra intr-o balta și maestrul își imaginează cine știe ce grozavenii ca a sărit s-o scoată.

Geo (199 comentarii)  •  8 martie 2019, 21:23

Bravo Ali Bece, vorba unui postac, nu te dezminti. Ramii cum ai fost, nu fa sa ne schimbam parerea despre tine. Injura ca sa te recunoastem.

Geo (199 comentarii)  •  8 martie 2019, 21:27

Ma socheaza ca terchea berchea il judeca pe Gica Hagi desi mu au facut nu fac si nu vor face in toata viata lir nici unu la suta din realizarile lui Hagi. Multi romanasi sint bolnavi de ura si de invidie. Si mai multi de prostie.

adrian (98 comentarii)  •  8 martie 2019, 21:31

Te doare capul sa citesti cum nimeni in drum ca alibec il numeste pe Ovidiu Ioanitoaia pseudoziarist...Trebuie sa fii batut rau in cap ca sa *** asa tampenie. .

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

beep (63 comentarii)  •  9 martie 2019, 1:28

cica lupescu revine la uefa, "pe alt post". asteptam reactia stimabilului domn ioanitoaia

motanul incaltat (603 comentarii)  •  9 martie 2019, 3:00

Adica -treaba cu Becali care viseaza la CE e delir iar cine crede ca Hagi poate ajunge la AS Roma e sanatos???? Pai prima faza a bolii e sa recunosti simptomele....In alta ordine de idei , Contra toaca banii federatiei aiurea pretinzind ca face deplasari in strainatate nu sa se plimbe aiurea ci sa-l vada chipurile pe Chiriches jucind la Napoli.....Ha-Ha-Ha!!!!!!!!! Ba mai mult aduce o noutate -un fotbalist roman de locul 13 in serie B.....Nu cred ca o sa mai batem nici pe San Marino ca de Insulele Feroe nu pot vorbi. Sunt mult peste noi.

Zona magheru (9 comentarii)  •  9 martie 2019, 5:07

@ observator . Asa e Romania fiind un nimic. MI multé sanse ar avea minteuan.

Andrei F (1607 comentarii)  •  9 martie 2019, 9:52

@motanul incaltat (423 comentarii) • 9 martie 2019, 3:00 Excelent rationament la paralela Roma -CL!!!!Treaba este ca majoritatea cititorilor stiu ca GSP centreaza si tot GSP da cu capul...Ce nu face GSP pentru banuti...

Ioanitoaia (1 comentarii)  •  9 martie 2019, 9:52

Văd ca mi-au apărut slujbașii la datorie. Va rog sa nu uitați de spalatu mașinii!

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  9 martie 2019, 11:25

Geo...dar pe tine nu te vezi ?...tu din care categorie faci parte ?...halal de tine ...

Arion (56 comentarii)  •  9 martie 2019, 11:38

Daca nu ar fi patron la Viitorul Hagi ar fi zburat si de acolo. Treaba lui e sa creasca jucatori nu sa faca performanta. Am citit ca Roma a si batut palma cu Ranieri deci orice speculatie pe aceasta tema nu se mai sustine. Ranieri a luat neasteptat titlul cu Leicester in urma cu doi sau trei ani dar de atunci nu a mai facut nimic deosebit.

angheliu (87 comentarii)  •  9 martie 2019, 11:42

Dupa mintea putina a unora buni sunt numai cei care il ataca pe Dl Ovidiu Ioanitoaia. Cei care au cuvinte frumoase sunt clone, spalatori de masini si alte alea. Ce multumiti suntem de noi si ii contestam pe ceilalti. De aia si suntem la marginea lumii civilizate...

Zagna (56 comentarii)  •  9 martie 2019, 13:15

"Gică Hagi e un om pe cuvântul căruia mă bazez.". Poate inteleg si altii !

Ali Bec (212 comentarii)  •  9 martie 2019, 14:42

Tov. Ioanitoaia are toate motivele sa fie mindru. I-a deschis Hagi telefonul si are admiratori ca geo și angheliu.

Șerban (147 comentarii)  •  9 martie 2019, 14:43

Jiji chiar merită ce i se întâmplă, dar eu „simnt” că nu doar limbarița-i proverbială este cauza eșecurilor! Propun, tuturor, să aveți în vedere și următoarele două repere: 1) Poziția ocupată de Steaua/ FCSB în clasamentele anuale, pe ultimii 10/15/20 ani, privind greșelile de arbitraj și 2) Argumentația FRF/LPF privind întârzierea introducerii probei video în arbitrajul de la noi! Vă doresc un week-end plăcut, tuturor !!!

keepcalm (74 comentarii)  •  9 martie 2019, 15:16

Gigi si fcsb dispar din fotbal daca se introduce var, asta binenteles daca se aplica corect, pt ca uni arbitri decid ca nu e necesar sa verifice var, sau chiar daca il folosesc se fac, ca nu e nimic

gerularupeimana (22 comentarii)  •  9 martie 2019, 17:02

Hagi nu e antrenor de Roma sau alt club cu pretentii pentru ca nu stie sa struneasca vedete, el e expert in tineri si in reabilitari, ceea ce nu-i putin deloc, dar nu e suficient pentru echipele mari. Pentru fotbalul romanesc insa, locul ideal pentru Hagi este la Viitorul unde a facut si face ceva ce absolut nimeni nu si-a imaginat ca ar fi posibill. Hagi ar trebui respectat si pretuit pentru ca e un bun national, pacat ca cei care gandesc asa nu posteaza sau posteaza prea rar pe site-urile de sport, iar papagalii o fac intruna, injurandu-l, hulindu-l si hartuindu-l pentru tot felul de nimicuri, ca are carente de exprimare sau ca face nu stiu ce blaturi. Cum ba frate sa ai un Hagi si sa-ti bati joc de el, tu iubitor de fotbal chiar daca dinamovist, rapidist, oltean sau ardelean, care ai iesit in strada in 94 si care speri ca nationala sa mai joace vreodata un fotbal adevarat? Englezii l-au numit pe Hagi Maradona din Carpati pentru ca pentru Romania Hagi e la fel cum e Maradona pentru argentinieni, argentinienii il adora pe Maradona cu tot sirul lui nenumarat de defecte si desi il au pe Messi , romanii isi bat joc de Hagi desi nu se va mai naste altul ca el.

Andrei (4 comentarii)  •  9 martie 2019, 17:37

Hagi este un erou autohton, pe departe cel mai valoros fotbalist pe care l-am avut vreodata si un om care a crezut, poate naiv, ca poate crea sportivi de valoare. Din pacate Hagi este un antrenor submediocru iar A.S. Roma este un club de talie europeana, angajarea lui ar fi fost ridicola; telefonul pe care l-ai dat matale a fost complet inutil.

keepcalm (74 comentarii)  •  9 martie 2019, 18:31

Andrei chiar crezi povestea cu telefonul? 🤔 Nu am nimic, cu autorul articolui dar daca a ajuns sa creada asemenea zvonuri si sa mai si scrie despre ele inseamna ca a imbatranit si trebuie sa lase condeiul/tastatura jos sa se ocupe de altceva Presa sportiva din romania si nu numai a devenit una de cancan, iar daca autorul articolului scrie despre asemenea prostii e clar prins si el in fenomem, pacat, isi murdareste doar imaginea care si-a creato ani la rand ca jurnalist sportiv

gogu (32 comentarii)  •  9 martie 2019, 19:45

bre nea ovidiule matale l ai laudat mereu pe hagi l ai facut antrenorul anului cel mai bun antrenor bre daca hagi ajungea la roma ,urmatorul papa era de la giurgiu si matale erai denumit ziaristul europei asa ca mata ramai ziaristul bun pt noi si hagi antrenorul bun doar pt matale

?????? (831 comentarii)  •  9 martie 2019, 22:20

Dacă Dinamo ar fi obținut cele 37 de puncte și ar fi jucat la Cluj ,cu CFR în play-off, deci nu în play-out cu Călărași, opinați că ar fi putut obține un rezultat mai bun decât Sepsi, cu cei învinși și de Dudelange, ?

?????? (831 comentarii)  •  9 martie 2019, 22:48

Domnule Ioanițoaia, vă mai "impresionează" despre https://www.youtube.com/watch?v=2WwITmEm6tw , despre care ziceați în emisiunile sportive în vremurile în care domnul Cornel Dinu, și alți, ziceau de "dude" ?

?????? (831 comentarii)  •  9 martie 2019, 22:56

Parcă și domnul Cornel Dinu mai zicea despre "sistemul de joc danga langa" și chiar și Cosmin Contra, când îi mai invitați pe la emisiuni ?

?????? (831 comentarii)  •  9 martie 2019, 22:57

Și Victor Becali, ?

?????? (831 comentarii)  •  9 martie 2019, 23:18

Ați zice și că în "sistemul de joc danga langa" la care mai făcea referiri și domnul Borcea de la Dinamo, Dinamo a obținut rezultate mai bune sau chiar "elocvente", cum zicea domnul Borcea de la Dinamo sau domnul Giovani Becali ?

di livio (214 comentarii)  •  9 martie 2019, 23:24

Bogdan, Mircea, Geo, Adrian...pseudonime ale aceluiași spălător de mașini...mașina trăbă spalată că miroase a pui congelați...zburători, zice Corleone...Ioanițoaia neagă...să ne rîdem cu nea Ovi și clonele din dotare

?????? (831 comentarii)  •  9 martie 2019, 23:32

Printre cei care mai folosesc "elocvent" ar mai putea fi menționați la "și alții", Cosmin Contra, Cornel Dinu, Ioanițoaia, etc. , ?

Jos Cenzura (16 comentarii)  •  10 martie 2019, 11:01

Cum sar la datorie odangiii si valetii tovarasului Director-colaborator :)))))) pai ce faceti domnilor? Terminati intai de spalat masina si de calcat costumul sefului! Ca se supara pe voi si face ca trenu! Din pacate nea ovi s-a straduit din rasputeri sa ajunga obiect de caterinca si bataia de joc a cititorilor. S-a bagat singur in cocina si nu a iesit la timp de acolo, adormind si visand visuri sute, de delir. In timpul acesta l-au papat aia care tac in cucuruz.

Comentează