Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Supercupa la export?! 

De numele fostului nostru coleg Andrei Vochin, din 2014 consilierul președintelui FRF, se leagă măcar două inițiative importante.

Permalink to Supercupa la export?! 
luni, 28 ianuarie 2019, 4:36

Cronologic, una rea și una bună. El e cel care ne-a pricopsit cu Christoph Daum, cel mai bine plătit selecționer din istoria fotbalului tricolor, dar și cel mai păgubos. Neamțul a reușit contraperformanța de a lua naționala (azi a 24-a în lume) de pe locul 23 FIFA și de a o prăbuși pe 41! Surprinzător, Vochin nu și-a recunoscut niciodată greșeala.

Consilierul are însă meritul de a fi lansat ideea regulii Under 21 în Liga 1, a cărei aplicare a înviorat competiția. Pe de altă parte, ea a contribuit serios la calificarea echipei de vârsta respectivă la un turneu final continental după o pauză de 20 de ani. N-a ajutat în aceeași măsură la reprezentarea internațională a cluburilor, campioana fiind eliminată din play-off-ul Europa League de o formație din Luxemburg!, dar schimbarea trebuie considerată pozitivă. Un real câștig.

Zilele trecute, Vochin a mai ridicat o problemă interesantă, care s-ar cuveni dezbătută. S-a referit la varianta ca Supercupa României să se dispute peste hotare. De preferință, în Spania ori în Italia, țări în care trăiesc mari comunități de români. N-am înțeles, dar nu detaliez, formularea lui Andrei că „Burleanu e de acord”, că președintele susține varianta. Păi, el decide într-o astfel de situație ori hotărârea e strict de competența Comitetului Executiv?! Să deducem că onor CEx, alcătuit din yesmeni, e pe post de marionetă?!

Ideea Supercupei jucate în afara granițelor nu-i invenția lui Vochin. Italienii procedează așa din 1993, francezii din 2009 și spaniolii din 2018, când Barcelona a învins-o pe Sevilla cu 2-1 în Maroc, la Tanger. Ca atare, Supercupa Italiei a fost găzduită de Washington și de Riad, de Beijing și de Doha, iar cea a Franței a avut loc la Montreal, la New Jersey ori la Libreville (Gabon). Anul trecut, PSG a spulberat-o pe Monaco, 4-0, la Shenzhen, în China.

Întrucât FRF ar urma să suporte toate cheltuielile, Vochin se temea că acestea vor depăși încasările, din care cauză Casa Fotbalului va ieși în pierdere. N-aș zice, deoarece organizarea unui asemenea meci ar necesita, conform estimărilor specialiștilor consultați, un efort financiar de circa 150.000 de euro. În cazul în care s-ar juca, de pildă, la Getafe, lângă Madrid, zonă intens populată de români. Dacă 5.000 de oameni ar cumpăra bilete pe Coliseum Alfonso Perez (capacitate 17.000 de locuri), cu 30 de euro bucata, preț rezonabil, FRF și-ar scoate banii dați pe zborul charter, pe cazare, pe închirierea stadionului, pe arbitraj etc.

De anticipat că s-ar găsi 5.000 de plătitori, majoritar români, pentru o partidă ce-ar angaja echipe ca FCSB, Dinamo (ambele eliminate din actuala ediție a Cupei), Craiova ori CFR Cluj. Nu cred că ăsta ar fi necazul, cât indiferența localnicilor și, la fel de grav, a televiziunilor, altminteri gata să pluseze nebunește pentru a transmite pe Barcelona, pe Juventus, pe PSG ori pe Milan, adică pe Messi, pe Cristiano, pe Neymar și alte staruri. Sigur nu s-ar înghesui publicul străin la o Supercupă precum Viitorul-Voluntari, cea disputată în 2017.

Internauții au primit cu ironii, în zeflemea, propunerea lui Vochin. „Da, să mutăm Supercupa în Afganistan sau în Somalia. În rest, n-aș vedea vreo altă țară interesată de fotbalul nostru bananier”, scria unul dintre ei. De fapt, acest aspect ar trebui să preocupe conducerea FRF, nu acela că ar risca să iasă în minus. Din păcate, nu prea avem ce arăta lumii.

Comentarii (50)Adaugă comentariu

Adrian (33 comentarii)  •  28 ianuarie 2019, 16:53

Supercupa Romaniei disputata... la altii. O nerozie cum doar Voichin putea debita si doar Ioanitoaia aproba. E un nonsens pornind din insasi denumirea trofeului dar si o injuratura cu scuipati intre ochii cotizantului (prin prezenta la meciuri) roman. Supercupa nu mai este a duetului club-suporteri ci devine masa de manevra pentru niste insi ciudati la minte si suflet.

Bubucul (35 comentarii)  •  28 ianuarie 2019, 17:01

Să vadă și alții foarte clar ce fotbal avem!

adi_stelistul (359 comentarii)  •  28 ianuarie 2019, 17:22

Domnule Ioanitoaia, cam prea mult cautati nod in papura unora, cu tot respectul. Bunaoara Burleanu, un mare "favorit". Iata de pilda: "N-am înțeles, dar nu detaliez, formularea lui Andrei că „Burleanu e de acord”, că președintele susține varianta. Păi, el decide într-o astfel de situație ori hotărârea e strict de competența Comitetului Executiv?! Să deducem că onor CEx, alcătuit din yesmeni, e pe post de marionetă?!". Daca Vochin a spus ca Burleanu e de acord, dumneavoastra traduceti ca hotararea a fost deja luata si brodati pe marginea felului in care s-ar vota in Comitetul Executiv. Pai nu rezulta asta. Rezulta ca unul dintre membrii CEx, intamplator presedintele FRF, s-a exprimat in legatura cu un aspect ce urmeaza a fi dezbatut. Daca stiti ca e interzis, spuneti-ne asta. Daca nu si doar trageti dumneavoastra concluzia ca exprimandu-si opinia Burleanu influenteaza votul, ma iertati, dar asta spune ceva despre ceilalti membri ai Comitetului, nu despre Burleanu. Credeti-ma, nu mi-e simpatic, dar daca vreti sa fiti credibil in calitate de contestatar trebuie sa va reprimati unele mici obsesii (v-o spun cu deferenta, am un real respect). Chiar nu pricep ce v-a casunat aici pe Burleanu. Toate bune.

pawn (64 comentarii)  •  28 ianuarie 2019, 17:27

de ce nu chisinau? sau cernauti?

dinu (427 comentarii)  •  28 ianuarie 2019, 17:32

Ioanitoaia nu aproba ci prezinta. Ori crezi ca il iubeste pe Burleanu si cei din jurul lui.

Bozo (25 comentarii)  •  28 ianuarie 2019, 17:41

Domnule Ioanitoaia, nici FCSB si nici chiar Dinamo nu sunt eliminate deja "din actuala editie". Asta pentru simplul motiv ca supercupa se joaca intre castigatoarea campionatului si castigatoarea cupei Romaniei. Cele doua echipe sunt eliminate din cupa dar campionatul se joaca iar FCSB are sanse mari la titlu (chiar si Dinamo are inca sanse teoretice). Revenind la subiectul articolului, daca supercupa s-ar juca intre doua din cele patru mentionate de Dvs cred ca nu ar fi greu sa stranga 10000 de spectatori intr-un loc cu multi romani precum Spania sau Italia. Ideea in sine nu e rea din moment ce in Romania supercupa nu are mereu potential de a atrage prea multi spectatori. Numai in Roma de ex sunt vreo 90000 de romani conform statisticilor italiene (vedeti la linkul de mai jos). Iar in regiunea Lazio sunt probabil inca pe atatia. Asta inseamna ca in Roma exista cu siguranta un bazin de spectatori suficient de mare si de interesat sa vada supercupa Romaniei. Astfel de statistici sunt disponibile in orice tara europeana si pe baza lor ar putea fi ales locul potrivit pentru o organizare profitabila. Problema este impactul pe care l-ar avea o astfel de initiativa asupra localnicilor ce ar putea sa o interpreteze ca pe un nou pas in invadarea teritoriului lor, ceva de genul: "au venit aici nepoftiti, acum isi organizeaza meciuri de fotbal, in viitor ne dau afara". Supercupele jucate de italieni si francezi pe alte meleaguri sunt privite drept un cadou de tari precum Maroc, Arabia Saudita si chiar si prin SUA. E o sansa sa urmareasca meciuri oficiale intre echipe tari cu jucatori de top. In unele cazuri localnicii suporta parte din cheltuielile de organizare sau chiar platesc sa aibe un asemenea meci. (https://observator.tv/extern/cati-romani-traiesc-in-italia-care-sunt-orasele-italiene-cu-cele-mai-mari-comunitati-de-romani-harta-interactiva-235565.html)

Mihai I (182 comentarii)  •  28 ianuarie 2019, 17:42

@Adrian. Nu te contrazic. Sa nu sa joace la Getafe langa care locuiesc eu si zeci de mii de romanasi si sa se joace la Botosani sau la Ovidiu. Atunci o sa fie tribunele arhipline de vreo 500 de spectatori.

Razvan (331 comentarii)  •  28 ianuarie 2019, 17:42

Viitorul-Voluntari ar produce mai putin interes in Romania decat in strainatate. Cel putin 2-3 ani (pana se conving cei de afara de valoarea campionatului nostru), ideea ar putea produce profit, mai ales daca sunt echipe cu nume (FCSB, Dinamo, Craiova, CFR, chiar si echipe din zona Moldovei) in finala. Despre faptul ca regula under 21 nu a intarit campipnatul romanesc, nu uita, Ioanitoaia, ca al nostru campionat e pastorit de prietenul matale (Gino) si ca nu e vina lui Vochin ca patronii nostri cumpara straini de mana a 7a pt a reduce cheltuielile cu salariile. Dimpotriva, daca nu era regula, acum aveam la FCSB vreun tinerel de 35 ani (liber de contract) pe postul lui Man, vreun portughez din div 3 in locul lui Olaru la Medias, etc...asta neridicand cu nimic valoarea echipei in competitiile europene!

Mihai (3 comentarii)  •  28 ianuarie 2019, 17:47

Ioanitoiule !, vad ca iti aduci aminte de CFR-Dudelange, dar de Mancester United-CFR Cluj de pe Old Trafford (0-1) iti mai aduci aminte ??? si Man United era atunci campioana Angliei ! Dar tu nu vrei sa-ti aduci aminte decat de ceea ce vrei tu !!! Rusinica !

alunelu (2 comentarii)  •  28 ianuarie 2019, 17:49

Extraordinar, 'nea Ovi cata ura puteti avea pentru Daum. Nu stiu ce v-a facut insa dupa atita timp tot mai dati in el. De fapt ati inceput sa dati in el inainte ca el sa fi avut primul meci cu nationala Romaniei.

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  28 ianuarie 2019, 17:58

...*** ...omul este platit cu 20 000 E lunar ca sa ne spuna aberatii ...Daum a fost cel mai bun antrenor pe care l a avut nationala Ro din toate timpurile ...omul trebuia pastrat nu dat afara ...insa te pui cu prostii ?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Alin (626 comentarii)  •  28 ianuarie 2019, 18:09

@alunelu, ovidiu3003 si alti fazani. Totul e adevarat in ce se scrie aici despre Daum, spuneti voi altceva daca aveti ce. Nu aveti oricat v-ati screme. . A avut rezultate mizerabile si e vina lui Vochin ca l-a adus si a lui Burleanu ca nu l-a dat afara mai repede.

Manu (167 comentarii)  •  28 ianuarie 2019, 18:15

Dragi romani si tu Adriene, voi stiti ca aveti dreptate...De ce sa se joace Supercupa la Getafe si nu la Giurgiu ori la Ghimpati, chiar asa? La Chisinau nu ca moldovenii n-au bani nici sa traverseze strada darmite sa cumpere bilete la fotbal.

leo (53 comentarii)  •  28 ianuarie 2019, 18:20

@Adi stelistul. Aici sunt de acord cu dl Ioanitoaia. Vochin facea mai bine sa nu il bage in discutie pe Burleanu dar a vrut sa ii ridice sefului mingea la fileu. Sau a devenit Burleanu o autoritate in materie si nu am aflat noi.

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  28 ianuarie 2019, 18:26

Alin esti la fel de destept ca nea Ovi ...m am saturat sa va explic cum se face performanta ...voi sunteti principalii vinovati daca nu ne calificam la Europeanul 2020...omul ne garanta calificarea...m au cenzurat ca l am facut destept pe nea Ovi ...nu e voie sa spui adevarul in Ro...

cornel dinu (23 comentarii)  •  28 ianuarie 2019, 18:38

Nea Ovi cred ca o supercupa Cfr Cluj - Dunarea Calarasi cred ca ar aduna in tribune vreo 300 de spectatori si un spectacol inimaginabil :)))! Asa or sa vada toti ca liga 1 este egala segunda B sau serie C iar burlica&votchin se umplu iar de bascalie

Andrei F (1607 comentarii)  •  28 ianuarie 2019, 18:41

Adica FRF trebuie sa umble dupa bani si nu pentru popularizarea fotbalului romanesc....?Eu daca as fi in locul lui Vochin sau Burleanu as da liber copiilor pe stadion chiar cu riscul sa pierd cateva zeci de mi de euro...Pana la urma acesti bani sunt nimic fata de ce cheltuieste FRF...Tarile acelea care au mutat cupa prin alte tari au urmarit in primul rand sa prinda contracte tv. in acele tari...Nu este cazul si al Ligi 1...

Andrei F (1607 comentarii)  •  28 ianuarie 2019, 18:58

Si vad ca v-ati schimbat parerea in ce priveste Regula...Daca acum aveam cum am mai avut doua echipe in Europa ce credeti,se faceau transferuri pe bani?Asa toata lumea vrea jucatori liberi de contract...Capitalizarea echipelor romanesti nu are cum sa vina din calificarea unei echipe nationale de juniori...Pierdem in fata unor echipe din Luxemburg sau Cipru si nu ni se pare catastrofa deoarece a doua echipa nationala a obtinut o calificare...Curios,cand Nationala mare se califica nimeni nu se imbata asa usor cu o astfel de performanta si nimeni nu saluta munca care se facea la echipele care dadeau fotbalistii...

John (16 comentarii)  •  28 ianuarie 2019, 19:51

*** *** ***. Ai dat numele complet al echipelor cu mai mare interes in Spania cu exceptia uneia. Ai scris simplu Craiova. Intr-o emisiune pe la TV, te ploconeai in fata conducerii Universitatii ca voi, dentologii lui peste, nu aveti acreditare pe Ion Oblemenco. Poate acum te prinzi de ce nu ai. Cand o instanta de judecata da un verdict, iar FRF a aprobat aceasta decizie voi va incapatanati sa ii cautati in coarne (pardon chelie) falimentarului notoriu de la NY. Ai imbatranit urat, nu ca inainte erai mai rasarit. ***. Nu ai nicio veleitate de jurnalist. Ce te-a propulsat in fata a fost faptul ca ai avut tupeul sa ii repezi pe ziaristii rusi in 1990, la Cupa Mondiala din Italia, dupa meciul castigat in fata lor. Atat!!! Foarte putin cumetre ... chiar foarte putin.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Gabi R (1 comentarii)  •  28 ianuarie 2019, 20:34

Ideea nu e rea . A luat nastere tocmai pentru ca cei plecati peste hotare sa se bucure de un meci intre 2 echipe romanesti . Cand FCSB sau nationala joaca in strainatate vine multa lume la meci . Penibil in toata actiunea asta ar fi ca la Super Cupa care se va juca in strainatate stadionul sa fie arhiplin ...in timp ce la noi ...mallul este arhiplin

Alex (144 comentarii)  •  28 ianuarie 2019, 20:47

Unii citesc una si inteleg alta. Ioanitoaia expune si nu pledeaza iar in final e discret contra ideii. Dar iti trebuie niste circumvolutiuni pentru ca sa judeci. La alde ovidiu_3003 ele lipsesc cu desavirsire. Patineaza musca pe creierul lor cit o nuca.

Val (52 comentarii)  •  28 ianuarie 2019, 20:55

@john. Nu fi prost ca are dl Ioanitoaia nevoie de acreditare de la Craiova cum ai tu de saracie. Mai mult e invers ca din cate stiu dl Rotaru il tot invita la meciuri le de pe Oblemenco si e amanat. Treaba cu ploconirea e o gluma buna. Se va defiinta Gazeta ca nu ii da clona acreditare. Dar oltenii pana nu se dau importanti nu sunt ei.

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  28 ianuarie 2019, 21:36

Alex tu si adeptii lui nea Ovi sunteti destepti de bubuiti ...dar nu va dati seama in frunte cu conducatorul vostru iubit ...

itu52 (239 comentarii)  •  28 ianuarie 2019, 21:57

Nu se potrivește, cei puternici, din toate punctele de vedere, îi dau o tentă caritabilă, iar noi privim exportul cupei ca pe un tun financiar, ceva asemănător celebrei „Gala Bute”. Chiar așa, putem pune fugarii din Costa Rica să facă un pic de valuri pe acolo și să devină intermediari caritabili pentru SuperCupa României. Dăm și noi un ban nou-născuților și mai ales mămicilor oropsite. Au experiență în organizare și mai ales în gestionarea câștigului. Pentru că suntem cam lunatici în fenomen, cel mai bine ar fi să disputăm evenimentul pe Lună. Ar fi inedit, ne-ar privi toată planeta, ne-ar prelua toate televiziunile, am compensa viteza și am da bine la tehnică. Hai dl. Voichin, poate face NASA un exces de zel, le surâde ideea și ne fac oameni.

di livio (214 comentarii)  •  28 ianuarie 2019, 23:16

titluri gsp.ro...de cîți steliști e nevoie pt a curăța un pește?clip DEMENȚIAL...VIDEO ȘOCANT...EXCLUSIV. Stanciu are un salariu COLOSAL...Guardiola aruncă în aer fotbalu european...Stanciu direct in istorie...topul FABULOS în care e depășit de Mutu...Nadal bătut măr...Burleanu ȘOCAT...metoda INCREDIBILĂ prin care Barcelona a dat lovitura...CSM demolată de Gyor...nu v-ați plictisit de titlurile astea cataclismico-cutremurătoare?...n-ați obosit de atîtea bombe și explozii?...EXPLOZIV ȘI DEVASTATOR, GSP.RO E NOUL OTV...adică dambla generalizată

motanul incaltat (603 comentarii)  •  29 ianuarie 2019, 2:37

Eu as propune altceva.... Finala Cupei sa se joace in zone mai putin favorizate ale tarii ca si acolo traiesc romanii. De ex in Fierbinti. Daca s-a reusit un serial, de ce nu s-ar juca si o finala de cupa???? La ce fotbalistii are Romania s-ar potrivi perfect pe un teren ca cel din Fierbinti. Sau daca nu va convine locatia, poate una mai aproape de Bucuresti de ex Ciorogirla.....Si ar veni si mai multi romani decit la Getafe. Iar FRF ar putea veni si cu gratare de mici si bere la pet pentru fiesta de dupa. Plus seminte la punga.........Ar fi un profit garantat

Non-expert (16 comentarii)  •  29 ianuarie 2019, 5:37

Mda... de aia nu s-a calificat CFR ca a inventat Vochin regula U21. Plin de juniori pe teren in acea dubla. Daum a prabusit Nationala, Kita a prabusit avionul in care era Sala. Bine ca nu a fost invers. Burli l-a ucis pe Prodan. :(( gsp impacheteaza de zor. Pesti ucisi. Dar de catre cine?? Si-a amintit *** de handbal... :(( Si i s-a incretzit fatza si mai mult... parul nu. :( Hop hop hop! Si de pe loc in groapa. Nu aia cu lei, aia cu non-valori.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

17 Nentori Tirana (871 comentarii)  •  29 ianuarie 2019, 14:33

Macar daca Horia – Closca ori Crisan – bizonu ala nou avea 150 Kg, cap mare si picioare scurte ! Caci Vedetele vind bilete, tricouri. Ala mic alu Mitica care invata sa merga trebuie sa stie titularii – si astia lipsa. Ala mare si Basilica trebuie sa simta o identitate, ori tocmai identitati se fura azi – nu-i bai – adevrat ca crestinism e ca de fani nu se ocupa nimeni de cind MM l-a trimis la dentist pe unul. Nu cred ca e momentul sa scoatem capul afara ! Din titluri am crezut ca Vochin vrea cupa regelui DrAgneea cu tur retur ca in Spania si finala la Alexandria. ------------------- Faptul ca Super... pentru care iei doi lei papalei se joaca cind fotbalistii adevarati sint pe plaja ar putea atrage spectatori prin Spania, Anglia, Italia, Germania dar nu ai cum face profit p-acolo cu 5 mii de spectatori. Daca nu joaca Steaua nu merg 200 de romani la meci iar cu Steaua de azi m-ar mira sa merga undeva 5 mii. Ieri mai aveai un Budescu, Alibec, Stanciu, Chipciu, Sanmartean … Multi au zburat si ca sa pun mina pe Banel, Chiriches, Rusescu – alaturi de Teixeira singura vedeta de azi. Poate merg unii sa se uite la MM ca la felu trei in speranta ca-l vad pe viu si pe Becali cum ii saluta de la oficiala - ori Duckadam care nu saluta, doar se uita ca felu trei dar stiu ei ca e neamt rece si bun. Cu Real la Madrid au umplut romanii stadionul, dar la un meci de doi lei fara nicio miza, azi fara o singura vedeta, poate chiar contra unor nimeni ca Voluntari, Chiajna, se duc doar inraitii si cei care nu au ce face. In China si Japonia le spui ca joca van Gogh de la Ajax, ca sint doua echipe din Germania, unde e si Castelu lu DrAcula, echipe care au batut de curind Barca, cu Man care are un picior mai scurt, Tanase cu trei miini, cu patroni nebuni si ar merge precis 5 mii ca la circ. ---------------------- PS Super … savarina aia dintre Viitorul – Voluntari chiar s-a jucat in strainatate ! La Botosani. Unde daca ar fi coborit Duckadam din masina americana cu numar de Steaua ar fi fost delir. Apoi, asa s-a nghesuit romanii sa vada Cupa la Chiajna, pardon Voluntari, c-a fost nevoit Pandele sa faca o trecere de pietoni si pentru ei - apropo la bancul cu trecerea de pietoni din Africa de Sud.

Ilie (369 comentarii)  •  29 ianuarie 2019, 16:27

Sigur din cauza lui Vochin ies echipele romanesti din toate competitiile continentale din luna August .. Ba chiar si nulitatile de pe terenurile patriei, precum si tribunele goale, tot Vochin e de vina .. ce va mai bateti capul cu alti vinovati ?

Corin (60 comentarii)  •  29 ianuarie 2019, 19:14

Supercupa Romaniei nu intereseaza pe nimeni. Poate fi dusa si in Patagonia ca e acelasi final. Interes zero.

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  29 ianuarie 2019, 19:57

...nea Ovi ...da destept esti bre...de asta esti platit cu 20 000 de euroi lunar ...

gogu (32 comentarii)  •  29 ianuarie 2019, 20:31

bre nea ovidiule toata lumea stie ca vochin e eminenta cenusie si mata te faci ca nu stii si cum spuneam ca te cunosc nu pierzi nici o ocazie sa i scoti ochi referitor la proasta inspiratie de a numi un neamti ,meru zici v am spus eu bre ma gandesc ca odata cu trecere timpului neuronii lu mata devin mai intelegatori mai toleranti aiurea nici vorba neuonii lu mata paraca ar avea 20 de ani nu te lasi bravo bre ,mereu tanar si cu cutitul intre dinti paraca ai fi brailean nu din giurgiu normal trebuie sa ne luam dupa europa dar ce sa caute o finala chiajna cu ias in spania sau in italia multa sanatate nea ovidiule si poate mai scapi si mata cutitul cred ca abia asteti sa piarda rednic sa i dai putin la gioale

?????? (831 comentarii)  •  29 ianuarie 2019, 22:06

Opinați că ,în aceste vremuri ,competiția din Liga întâi ar fi mai performantă decât competițiile din unele țări arabe ?

?????? (831 comentarii)  •  29 ianuarie 2019, 22:39

Parcă Victor Pițurcă din fotbal zicea că ar fi "cam la același nivel", fotbalul românesc cu cel arab ?

Marcel (80 comentarii)  •  30 ianuarie 2019, 8:37

Supercupa Romaniei in alta tara cu o puternica prezenta romaneasca ar putea fi un lucru bun datorita potentialului financiar pe care l-ar putea prezenta... FRF si-ar putea recupera banii iar fotbalistii si cluburile ar putea incasa mai multi bani decit daca finala s-ar juca in Romania...

user12 (1 comentarii)  •  30 ianuarie 2019, 20:02

""""""Mihai (3 comentarii) • 28 ianuarie 2019, 17:47 Ioanitoiule !, vad ca iti aduci aminte de CFR-Dudelange, dar de Mancester United-CFR Cluj de pe Old Trafford (0-1) iti mai aduci aminte ??? si Man United era atunci campioana Angliei ! Dar tu nu vrei sa-ti aduci aminte decat de ceea ce vrei tu !!! Rusinica !""""" Pe principiul asta propun ca data viitoare cand ne-o mai luam in freza prin Europa sa se vorbeasca doar de Steaua 86 si Craiova 83 iar la nationala doar despre sferul de finala din 94, nu conteaza daca ne bat suedezi cu 6-0

Ilie Golombioschi (150 comentarii)  •  30 ianuarie 2019, 20:04

Pentru Cupa Romaniei regula competitiei de a se juca pe terenul echipei mai slab cotate intr-o singura mansa ar trebui pastrata pana in finala si jucata inclusiv finala respectand aceasta regula care actualmente deja a revigorat cupa chiar daca e aplicata doar pana in semifinale.

?????? (831 comentarii)  •  31 ianuarie 2019, 14:56

Nea Mitică Dragomir zice că dumnealui l-a susținut pe nea Gigi Becali să ia clubul de fotbal Steaua, din care a rămas doar FCSB ?

?????? (831 comentarii)  •  31 ianuarie 2019, 14:58

Deci, Clubul de Fotbal Steaua, de la care nea Gigi Becali a rămas doar cu FCSB , armata luându-și înapoi Clubul de Fotbal Steaua?

Adi (97 comentarii)  •  1 februarie 2019, 22:26

Sa se mai mirebunii de ce nu e trecuta Craiova pe lista candidatelor la titlu. Din cauza de Mitrita transferat...

bogdan a (9 comentarii)  •  3 februarie 2019, 22:19

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

gelu (1 comentarii)  •  4 februarie 2019, 13:13

maestre, de ce nu militeaza gsp pentru ca in play off (dar si in play out) sa fie luate in calcul rezultatele obtinute in prima parte a campionatului DOAR intre echipele ajunse in cele doua serii !!! mi se pare cel mai corect si scapam si de fel si fel de aranjamente din turul-returul primei parti a campionatului !!

Comentează