Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Respect exagerat

În preliminariile pentru Euro 2020 am căzut într-o grupă nici prea-prea, nici foarte-foarte. Putea fi mai bine, dar și mai rău, nu mai intru în amănunte. Conform ierarhiei mondiale la zi, România ar avea, de pe locul 24, a treia […]

Permalink to Respect exagerat
marți, 4 decembrie 2018, 3:29

În preliminariile pentru Euro 2020 am căzut într-o grupă nici prea-prea, nici foarte-foarte. Putea fi mai bine, dar și mai rău, nu mai intru în amănunte. Conform ierarhiei mondiale la zi, România ar avea, de pe locul 24, a treia șansă de calificare. Ar devansa-o Spania (9) și Suedia (14), dar s-ar găsi înaintea Norvegiei (46), a Insulelor Feroe (98) și a Maltei (182). Deși feroezii le-au pus ceva probleme „tricolorilor” la ultimele întâlniri, de ei și de maltezi ar trebui să trecem la pas. Totuși, în clasamentul FIFA, Feroe e sub Curaçao, Trinidad-Tobago și Benin, iar peste Malta se află, de pildă, Tahiti, Grenada și Liechtenstein. Sigur, nu clasamentele joacă, dar merită ținut cont de ele.

Deoarece din grupă vor merge la turneul final locurile 1 și 2, clar că Spania pornește favorită. Urmează ca Suedia și România, eventual Norvegia, să se bată pentru poziția secundă. Gazeta a demonstrat ieri că scandinavii se prezintă mai bine decât noi în ceea ce privește numărul de fotbaliști angajați în campionatele puternice ale continentului. În Top 5, Anglia, Spania, Germania, Italia, Franța, suntem în inferioritate. Avem numai 4 jucători, față de 16 ai Suediei și 7 ai Norvegiei, iar unde-i statistică, nu e tocmeală. Sau n-ar trebui să fie.

De acord că realitatea e de netăgăduit, greu de contrazis. Pe de altă parte, să remarcăm că, exceptându-i pe Robin Olsen, portarul Romei, și pe Lindelof, fundașul central al lui Manchester United, ceilalți suedezi sunt rareori titulari. Plus că Watford, Mainz, Bologna sau Amiens nu-s cine știe ce echipe de speriat. Ca să nu mai spun că Man. Utd al lui Mourinho, locul 7 în Premier League, la 16 puncte de concitadina City!, a ajuns o umbră. Nordicii se anunță însă adversari incomozi tocmai din pricina stilului lor, cum să-l numesc?, mai fizic, mai vânjos. Bazați pe o organizare riguroasă și pe un consum maxim de energie, scandinavii vor amenința la fazele fixe. În general, la jocul aerian, unul nu foarte agreat de băieții lui Contra.

În opinia mea, Spania trebuie considerată un adversar convenabil, nicidecum letal, întrucât stilul ei e mai apropiat de al nostru. Dovadă că am și bătut-o în cinci rânduri de-a lungul anilor. În trei meciuri oficiale, ba chiar și într-un amical disputat la ea acasă. Dacă am putut atunci, de ce n-am putea și acum?

Contra afirma deunăzi „Nu trebuie să mai vorbim despre Spania”, sugerând că trupa iberică are drum liber spre turneul final. Atitudinea selecționerului e de înțeles. El a jucat în Spania (Alaves, Atletico Madrid, Getafe) și a antrenat acolo (Fuenlabrada, Getafe, Alcorcon), unde a petrecut un deceniu. E normal să fie sentimental și, pe cale de consecință, să respecte fotbalul spaniol. Numai că, îmi cer scuze, să-l respecte cu măsură, să nu exagereze.

Totuși, Luis Enrique nu-i marchizul Del Bosque, care a cucerit titlul mondial în 2010 și pe cel european în 2012. Dar și pentru că din echipa de glorie a Spaniei au dispărut Casillas, Pique, Xavi, Iniesta, Villa și nu numai. Evident, ea a rămas redutabilă, între alții, cu De Gea, Ramos, Busquets și Diego Costa, însă nu pare să mai aibă nici dezinvoltura, nici forța de altădată. Deși o nucă foarte tare, nu-i una de nespart.

Asemenea lui Hagi, îl citez și eu pe Lobonț că n-ar fi destul „să luptăm pentru locul 2”. Ca să îndeplinești un vis, mai întâi trebuie să crezi în el. E un capitol la care noi, românii, mai avem de învățat.

Comentarii (57)Adaugă comentariu

Ilie (369 comentarii)  •  4 decembrie 2018, 15:46

Alooo, la capitolul 'realism' cum mai stati ? Va reamintesc ca am fost batuti recent de campioana Luxemburg-ului si ca nici-un club n-a iesit din luna August europeana. Asta la nivel de rezultate, caci la nivel de joc prestat vedeti si dvs cat de pline sunt stadioanele. Dar aveti (iar) dreptate, cu ceva bulan poate ciupim un punct doua Norvegiei, ori cine stie, Suediei, daca nu se vor adapta aia repede din primele minute bezmeticelii de fotbal carpatin

yoomanga (4 comentarii)  •  4 decembrie 2018, 15:49

Mai bine ti-ai vedea linistit de batranete... Toti imbatranim doar ca unele persoane o fac urat. *** isi face simtita prezenta in cazul de fata!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Andrei F (1607 comentarii)  •  4 decembrie 2018, 15:54

Daca Contra o sa fie profesionist 100% am avea o sansa,poate nu neaparat de calificare ci de a ne fi atins potentialul...De ce am rezerve?Pentru ca am citit de curand o declaratie a lui Pancu.Rapidistul spune ca el a pierdut un turneu final deoarece Rapidului i se alocase doar doua locuri desi antrenorul Iordanescu il dorise...Vad ca pe nimeni din presa nu a deranjat aceasta dezvaluire desi ce rau este Becali cand...----In ce priveste Spania se poate ca si Contra sa aiba aceeasi prejudecati ca si dv.. Pai una este sa vorbim de jucatori romani sau nordici care activeaza in Spania,Itlia,Franta,Germania si alta este sa intalnesti una din tarile mentionate...Este ca si cum ai compara ziare care folosesc ziaristi trecuti pe la GSP cu insasi GSP...---Imi place sfarsitul articolului in care ne indemnati sa visam...Se pare ca numai Becali gresestre cand viseaza un jucator apropiat de nivelul echipelor mari...!!!!!????

Jean (280 comentarii)  •  4 decembrie 2018, 15:54

Ilie, nu confunda cluburile cu nationala. Dl Ioanitoaia nu e din aia care fac complimente gratis. In lini nari are dreptate ca Spania e pe tobogan.

Mda (1 comentarii)  •  4 decembrie 2018, 15:54

Mentalitate de *** sa zici ca lupti pt locul 2...inapti! Oricat de bun e adversarul tau, trebuie sa te gandesti ca il bati!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Vladut (2 comentarii)  •  4 decembrie 2018, 16:11

"Adversare-șoc pentru România în preliminariile EURO 2020: Spania, Suedia și Norvegia!" Titlul din GSP dupa tragerea la sorti :))

VLAD (13 comentarii)  •  4 decembrie 2018, 16:11

Nea Ovidiu, noi batem Spania doar la handbal feminin. Deci, scrieti despre aceasta echipa superba! Dar, cu mintalitatea voastra de manelisti, scrieti despre niste nimeni ai sportului. Ce performante au fotbalistii astia? Au un antrenor care umbla cu Laura Andresan! Ei asculta doar manele in cantonament! Nu stiau cate goluri trebuie sa marcheze pentru ca nu au notiuni de baza de aritmetica! Cu cine ne calificam, cu Cicaldau care se imbraca ca un proxenet? Cu jucatori cu fizicul lui Mitrita, Man, Benzar jucam noi cu nordicii? Are vreo sansa Tucudean in fata lui Sergio Ramos sau a lui Piquet? El nu a avut nici una cu niste bucatari din Luxemburg! Deci, daca luam locul trei, suntem tari! Asa ca sa lasam aberatiile lui MM ( iar nu au luat Balonul de Aur Elton sau Tatu), si sa urmarim jocul fetelor de la handbal. Sau nu, pentru a suntem de la Gazeta Sporturilor si suntem niste habarnisti.

Marco (84 comentarii)  •  4 decembrie 2018, 16:16

Domnul Ioaniţoaia, găsesc că aveţi o analiză a situației exagerat de optimistă!

Dragos (1 comentarii)  •  4 decembrie 2018, 16:16

Un comentariu bun si pertinent. A avut dreptate Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei cand a spus ca romanii nu prea cred in ei. Noroc ca el i-a insuflat Simonei mai mult tupeu. Așa si cu Contra trebuie sa fie mai curajos, mai tupeist si sa vizeze mereu doar locul 1, indiferent de adversar. Poti obține mult doar daca îți dorești mult! Altfel stai acasă.

gio (76 comentarii)  •  4 decembrie 2018, 16:17

Sa nu mai vorbim ca la Bucuresti datorita gazonului aratura echipa mai tehnica (Spania) va fi dezavantajata, jocul nostru la intamplare poate fi castigator. In deplasare bagam autobaza ca rusii si poate scapam pe un contratatac, pe Suedia ii pacalim cu vreo simulare in careu gen Man sau Florin Tanase si primim 11m, poate obtinem si eliminare deci problema o sa fie sa-i batem totusi cu Feroe :))

vio (188 comentarii)  •  4 decembrie 2018, 16:29

@Yoomanga. Ia explica tu ce te-a deranjat asa tare de esti necioplit. Din ce ai tras concluziile din postarea ta? Exemplifica pentru ca nu ajunge sa fii neam prost si mitocan.

Liviu (24 comentarii)  •  4 decembrie 2018, 16:35

Parca in amicale i-am batut de doua ori la ei acasa pe spanioli. Un meci prin 90 sau 91 cand a marcat Ioan Timofte un gol superb si prin 2006 cand a dat Marica... gresesc?

dinu (427 comentarii)  •  4 decembrie 2018, 16:36

Pe lista haterilor de serviciu langa ovidiu3003, di livio, bargaoanu si alti frustrati se adauga si yoomanga. Bun venit. Nu exista padure fara uscaturi.

Lestie (78 comentarii)  •  4 decembrie 2018, 16:43

Da, Spania nu e de speriat. Nici Suedia, nici Norvegia... Contra isi ia insa masuri de prevedere, dupa ce a ratat calificarea intr-o grupa mult mai usoara, cea cu Serbia si Muntenegru, pe care Romania ar fi trebuit sa o castige la pas.

Demolarii (12 comentarii)  •  4 decembrie 2018, 16:48

Articolul e mai mult o îmbărbătare, decât o analiză. Ca și organizare și seriozitate , Liga I, este superioara campionatelor din San Marino și Malta doar datorită mărimii bazei de selecție. Suedia și Norvegia stau mai bine că și disciplină, mentalitate și forța fizică. Spania are în plus un campionat puternic....în concluzie, cu norocul lui Contra putem termina pe locul 4-5, cu o diferență de 3-8 puncte.....

Viorel (77 comentarii)  •  4 decembrie 2018, 16:50

Pare optimist dar subscriu la majoritatea aprecierilor din textul dlui Ioanitoaia. Spania e in usoara scadere si Romania in usoara crestere deci e posibil. Nu inseamna ca se va si intampla dar putem spera.

gogu (131 comentarii)  •  4 decembrie 2018, 16:54

In teorie Demolari are dreptate. Astazi insa nationala depinde tot mai putin de campionatul intern asa ca judecata e discutabila si chiar usor de contrazis. Barcelona, Real, Ateltico si celelalte echipe fruntase din Spania sunt pline de straini, asa ca nu prea se mai potriveste socoteala lui Demolari.

alb_rosu_in_VN (171 comentarii)  •  4 decembrie 2018, 16:58

Nu stiu daca e grea sau usoara, dar e o grupa frumoasa, mai ales pentru cei care vor insoti echipa nationala in deplasare. Pe spanioli ii cam cunoaste lumea, cred ca putem sa-i contracaram cumva ca sa scoatem ceva din dubla cu ei. Mai periculoasa mi se pare o echipa precum Elvetia sau Croatia, de exemplu.

Mateias (70 comentarii)  •  4 decembrie 2018, 16:58

Eram sigur ca veti folosi ocazia sa citati din ziarul suedez care a scris ca Romania a fost de ris pe timpul mandatului lui Daum. A facut-o Geambasu, nu s-a abtinut. Pe Dv va felicit ca nu ati procedat la fel. Si daca nu credem noi in noi nici nu o sa creada altcineva.

Iulian (190 comentarii)  •  4 decembrie 2018, 17:02

Analiza realista. Mai frica imi e de Suedia decat de Spania care traieste tot mai mult din amintiri. Bine ziceti ca mai are vedete dar nu de talia celor care s-au retras. Luis Enrique nu imi spune mai nimic ca antrenor.

alb_rosu_in_VN (171 comentarii)  •  4 decembrie 2018, 17:07

Vlad, in mare ai dreptate. Totusi, sa nu ne mintim. Fotbalul nu e un joc pentru intelectuali. Ori il acceptam asa cum e, ori nu ne mai uitam. Stiu ca pe vremea cand Lucescu era antrenor la nationala, se preocupa de o minima culturalizare a fotbalistilor (ii ducea la teatru, ii incuraja sa puna mana pe o carte). Totusi, fotbalistii trebuie sa joace bine fotbal. In privinta sanselor noastre, eu sunt ceva mai optimist. Mi se pare ca e o schimbare in bine cu Contra antrenor, desi valoarea jucatorilor, luati individual, ramane modesta.

Ilie (369 comentarii)  •  4 decembrie 2018, 17:13

@Jean : baiatule, ai dreptate. Jucatorii de la cluburi nu-s aceeasi cu cei de la Nationala. La ultima avem stranieri in draci iar cei citiva din super liga 1 sunt super valori. Ne-au scos toti din August ptr ca ne-au furat arbitrii, stii, asa cum e a doua obsesie a idolului tau Ioanitoaia, dupa Daum. In ceea ce priveste Spania, da sigur, e pe tobogan. Pe Isco, Bernat & co de la Real, PSG, etc .. o sa-i invatam fotbal iar lui Sergio Ramos pun prinsoare ca o sa-i dea Florinel Coman craci

George (164 comentarii)  •  4 decembrie 2018, 17:23

Mama, mama ce de destepti s-au adunat aici. Din aia despre care constati repede daca ii iei la bani marunti ca nu au ouat nici o ideea valabila in toata vietisoara lor.

Anarchy_49 (4 comentarii)  •  4 decembrie 2018, 17:51

Spaniolii pica la anti-doping, locul 1 este accesibil echipei noastre.

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  4 decembrie 2018, 17:57

...nea Ovi decand n am mai batut Spania pe noi ne a batut Albania si ei au iesit campioni mondiali si europeni ...locul trei este maxim ce putem spera ...matale si cu Lobont poti sa visezi la orice ...iar ce face Hagi e o prostie nu asa se obtine performanta ...

Bibi (26 comentarii)  •  4 decembrie 2018, 17:59

Corect, nea Ovidiu ! Mindeset-ul ar fi ca trebuie sa castigam fiecare meci. Cine nu gandeste asa, mai bine sa renunte.

teo stemate (23 comentarii)  •  4 decembrie 2018, 18:00

Un foarte bun articol de încurajare, felicitări domnului Ioaniţoaia! La moral, mai ales al celor tineri, acolo trebuie lucrat. Pentru că selecţionerul va folosi, cu siguranţă, mulţi dintre cei calificaţi la CE U 21, în aceste preliminarii. Cred că articolul a fost scris, în primul rând, pentru ei: nu au de ce să se sperie, chiar dacă întâlnesc echipe, teoretic, mai bune decât a noastră. E momentul lor, al tinerilor din lot, să arate că aceste clasamente pot fi oricând date peste cap de o echipă tânără, lipsită de inhibiţii. Hai România!

cc (50 comentarii)  •  4 decembrie 2018, 18:42

Este destul de greu sa prindem locul 2. O clasare inaintea Norvegiei este posibila, dar cu Suedia nu prea cred. E bine ca avem cu ei primul meci in care vor juca in primul rand sa nu piarda - deci e posibil un egal. Si eu zic ca avem atacanti pt. inaltii nordici - Tucudean si Puscas.

cc (50 comentarii)  •  4 decembrie 2018, 18:47

Nene ovidiu_3003. Vezi-ti de clona voastra si lasa-l pe Hagi in pace. El creste jucatori si ii vinde pe bani buni. De la Craiova/craiolguta ta cati jucatori au fost vanduti(si pe bani buni)?Gandeste-te si tu, daca nu, somn usor!

GeoOp (113 comentarii)  •  4 decembrie 2018, 18:49

Inainte sa ne uitam in curtea celorlalti, hai sa ne uitam la noi nea Ovi. Fa un articol, dar uita ca esti roman pt o ora doua cat timp scrii, in care analizezi echipa noastra. Cand te prezinti cu jucatori din liga 1 nu poti spera mare lucru. Nici macar sa bati Norvegia. Sa nu mai vorbim de Spania sau Suedia. Un exemplu e Keseru. ( ca si atacant e mai vizibil) Chiar daca nu e din liga 1 e undeva pe aproape. El da goluri acolo. Ia cupe, trofee, golgheter, mitraliera...si cand vine sa se bata cu fundasi adevarati...se vede cat poate. Asa si cei din liga1. Lui Mitrita i-i merge la Craiova. i-i sare usor pe fundasii de la Iasi sau Botosani (cu tot respectul pentru dansii)...dar cand o sa dea cu el de pamant suedezii..nu mai face nimic. Cat despre cei de afara, doar Chiriches cand vezi la ce echipa e, poti spune ca avem si noi un fotbalist. Doar ca saracul om... nici el nu-si mai aduce aminte cand a prins ultimul meci. Si apoi sa vedem si pe ceilalti. Suedia..care dupa cum zic toti "specialistii" se bat cu noi, buricul pamantului, pentru locul doi. Astia s-au calificat la mondial in grupa cu campionii..si cu Olanda. Au mers la baraj impotriva Italiei . Au lasat Italia acasa si au mers in Rusia. Castiga grupa cu Germania si Mexic si merg in optimi unde bat Elvetia. Abia in sferturi au luat bataie de la Englezi. Cred ca mai usor ar fi un egal cu Spania. Sper sa gresesc si sa castigam cat mai multe meciuri. Sunt suporter al echipei nationale (doar asta mai urmaresc in fotbal). Dar incerc sa fiu si realist in acelasi timp. Si in acest moment ceea ce cred este ca o sa ne batem pt locul 3 cu Norvegia si o sa si pierdem lupta. Cand macar jumate din echipele din Liga 1 o sa faca ce a facut Hagi, din momentul ala in 10 15 ani o sa avem echipa nationala cat de cat decenta. Pana atunci traim cu visuri din era Hagi, Popescu, Belodedici si cu televizoare aruncate pe geam la egaluri cu Muntenegru si Albania. Inca o chestie...eu cand vad trimiteri la clasamentul FIFA i-mi vine mereu in cap Piturca (locul 6 FIFA) cand bateam TOT ce era de batut si mai iesea si cate o surpriza cum a fost la Euro 2008. (si nu sunt fan a niciunui antrenor, doar nu suport solutia "demisia" mi se pare o prostie) Dar atunci tot voi nea Ovi in loc sa ajutati sa incercati sa-l scoateti ati cerut cu insistenta demisia cu motivul ca... nu faceam spectacol. Uite ca acum nu facem nici spectacol nici nu avem rezultate. Cu respect, GeorgeOp.

Dumi (60 comentarii)  •  4 decembrie 2018, 19:01

Ovidiu 3003, iarasi ai febra? Uiti mereu sa iti iei medicamentele desi cred ca e tirziu sa te vindeci. Unul ca tine ar trebui sa ia pozitie de drepti cu mina la chipiu cind vorbeste de Hagi. Tu nebunache il critici si te faci iarasi de ris.

cc (50 comentarii)  •  4 decembrie 2018, 19:04

GeoOp, in mare parte ai dreptate.Eu totusi sper la locul 3 in grupa(macar, desi nu cred ca-i vom putea depasi pe suedezi pt obtinerea locului 2). Si cu Hagi ai dreptate, dar vezi ca mai sunt *** gen ovidiu_3003, care critica tot ce face el cu Viitorul si pustii lui.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

VLAD (13 comentarii)  •  4 decembrie 2018, 19:23

Ursescu e tot elev de-al lu'matale? Ca nu stie matematica de clasa intai! Asta e profesionalismul vostru? Am citit primele trei articole si nu am vazut nimic interesant despre sport! Ursescu e degeaba la Europeanul de handbal. Articole scrise in carciuma. Un incompetent! E reprezentativ pentru gsp.ro. Urmare a exemplelor pe care le are: Buzarin, Geambasu, Ioanitoaia, etc. Din Gazeta direct in istorie! Nu va e rusine!

Liviu (19 comentarii)  •  4 decembrie 2018, 19:50

O dam toti : ziaristi, jucatori (sic), conducatori, cu bla , bla -ul de inceput iar la final venim cu "atat s-a putut" ," se pare ca nu putem mai mult" , cenuse in cap , aia au avut patru picioare, patru vitezeze (sic), gabarit depasit (adevarat dar e vina cui ?) etc. Hai, sa ne uitam la tot ca la un balamuc frumos ... ca-n rest ne distrugem legaturile nervoase DEGEABA...

bogdan (15 comentarii)  •  4 decembrie 2018, 19:59

Nene Ovi, te rugam frumos lasa-ne...este jenant. Oare ce performanta de club sau de Nationala in ultimii zece ani ar justifica chiar si un optimism prudent? Zero! noi nu mai avem fata sa batem automat Macedonia, Albania si alte mari forte iar Suedia este clar pe val...tot va plac la nebunie statisticile, etc...ce au facut suedezii recent ? Iar asta cu "Spania ne convine stilul" chiar sunteti de comedie...cu De Gea in poarta, cu Pique si Ramos in centrul apararii, cu alde Isco, Asensio si altii la mijloc, cu balaurul ala Brazilian-spaniol virf de la Atleti ne bat si in inferioritate numerica....chiar sunteti de belea...avem exact sansa porcului de Craciun....nene, vom avea viata f grea cu Norvegia, hai sa zicem ca ne batem cu ei la baioneta pt locul 3, dar 1-2 sunte departe de posibilitatile noastre, hai sa scriem articole patriotice, poate vine Avram Iancu pe extrema si Tudor Vladimirescu fundas central....vai de lume nene Ovi...mai rau e ca va fi greu de tot sa mai dai iar vina pe Daum...

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  4 decembrie 2018, 20:17

...cc nu esti sanatos ...ce performanta are Hagi ?...blaturile cu finul sau ?...bine ca a vandut la fcsb ...ce performanta i asta ?

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  4 decembrie 2018, 20:30

...sunt intru totul de acord cu bogdan cinci comentarii ...asa gandesc si eu ...omul va explica mura in gura de ce nu putem nici macar sa visam la locurile 1-2 ...insa prostii care l au demis pe Daum tot cu ...hei-rup ...tot cu hei-rup...

petschovschi (30 comentarii)  •  4 decembrie 2018, 21:23

Cu părere de rău trebuie să o spun, dar acest articol m-a convins că dl. Ioanițoaia e complet rupt de realitatea fotbalului actual. Cu Spania nu avem nicio șansa (tocmai i-am văzut live, pe stadion, la Croația- Spania 3-2). Suedia a ajuns în sferturile de finală ale Campionatului Mondial, e o echipă între primele 8 ale lumii. Iar suedezii au jucători de calitate, nu doar Olsson (Roma) sau Lindelof (Man Utd). Dl. Ioanițoaia i-a "uitat" pe Ekdal (Sampdoria, cu o carieră întreagă jucată în Italia și Germania), Hiljemark (Genoa), Forsberg (Leipzig), Claesson (Krasnodar), Guidetti (Alaves), Lustig (Celtic) și pe mulți alții. Să spui despre suedezi că sînt "rareori titulari" la echipele lor (echipe din campionate serioase, nu Belgia, Turcia sau Bulgaria...) e o dovadă că habar nu ai pe unde și cum joacă. România nu a mai bătut vreo echipă serioasă de ani de zile. La EURO 2016 (unde ne-am calificat dintr-o grupă cu Ungaria, Finlanda, Irlanda de Nord și o Grecie care a pierdut ambele meciuri cu Feroe...) am făcut un 1-1 (norocos) cu Elveția și atît. Ne-a bătut Albania 1-0 în meci decisiv. Apoi avem 0-3 și 1-3 cu Polonia, 0-0 și 1-1 cu Danemarca, 1-1 și 0-1 cu Muntenegru. Ne bucurăm că am smuls niște egaluri norocoase în Nations League (o competiție care nu prea contează) cu o Serbie plină de rezerve și că am bătut un Muntenegru care a jucat fără Jovetic și Savic (adică Mutu și Chivu ai lor). Noi, românii, avem o boală grea: nu reușim să ne vedem lungul nasului, ne credem veșnic mai buni decît sîntem. Primul meci din preliminarii (în Suedia) ne va tăia, probabil, speranțele deșarte....

?????? (831 comentarii)  •  4 decembrie 2018, 22:09

Ați remarcat totuși gazonul foarte bun de pe stadionul Dinamo în comparație și cu terenurile de joc de pe alte stadioane ?

Daniel (223 comentarii)  •  4 decembrie 2018, 22:15

Uite ca aveti dreptate. Nu se pricepe un om cu vasta experienta in materie a domnului Ioanitoaia dar se pricep tot felul de gugustiuci gen ovidiu3003. Nu poti avea dialog cu un specimen care sustine aberatia ca Hagi nu a facut nimic in fotbal. Optica domnului Ioanitoaia e optimista si mira pozitia aceasta tocmai pentru ca e un comentator care deobicei critica. Dar alde petschovschi are voie la o parere si domnul Ioanitoaia nu. Aici reactia imediata e sa razi.

Ion (77 comentarii)  •  4 decembrie 2018, 22:16

@ ovidiu-30003 Tu ești paralel! Să vorbești de blaturile lui Viitorul când ultimul a fost cu voi? Sau a fost blat la Craiova- Viitorul dar numai Viitorul este vinovată? Du-te te la Valori...

cc (50 comentarii)  •  4 decembrie 2018, 23:25

ovidiu_3003 - eu am zis ca Hagi si academia lui promoveaza tineri si ii vinde pe bani buni. Doar cei de la fcsb nu prea confirma, ca-i jiji acolo si are grija de ei. Si am mai spus ca si craiolgutza voastra a vandut jucatori pe bani buni.Dar tu intelegi gresit ce spune lumea.Nu degeaba te intreaba mai toti daca ti-ai luat doza.

?????? (831 comentarii)  •  5 decembrie 2018, 0:59

Cum ați comenta totuși despre faptul că aceia ce sunt implicați în activitatea de întreținere a gazonului de la stadionul Dinamo sunt printre puținii din țară care obțin astfel de performanțe în privința întreținerii suprafeței de joc pentru meciurile de fotbal ?

Misei (20 comentarii)  •  5 decembrie 2018, 1:21

Cred ca am avut mare noroc la tragerea la sorti pentru ca avem asigurat locul patru in grupa.

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  5 decembrie 2018, 3:02

...Ioane de unde stii ca ultimul a fost cu noi ...odata blatist mereu blatist ...la noi Multescu a platit cu postul ...la viitura cine plateste ?...idolul vostru continua cu blaturile ...acum umbla la arbitrii ...

california (349 comentarii)  •  5 decembrie 2018, 6:31

e bine sa visezi, dar periculos sa te scufunzi in lumea viselor; cei mai in forma fotbalisti, stanciu si chipciu, de care cica se tem spaniolii, joaca la sparta praga, care nici ei, cehii, nu mai reprezinta nimic de ceva vreme, adica de vreo 50 de ani; la randul lor, suedezii stiu ca cea mai buna nationala a noastra a fost generatia de aur, pe care tot ei au scutit-o de o semifinala mondiala; asa ca acum, cu spargatorul de aparari tucudean, care nu a dat gol nici macar luxemburghezilor, atunci cand bucatarii, frizerii si portarii (de banca, nu va ganditi la altceva!) si-au luat treaba in serios.

yoomanga (4 comentarii)  •  5 decembrie 2018, 8:49

@vio Articolele semnate de acest fost ziarist care sunt total rupte de realitate! Sa stii cand sa te retragi este o virtute! @dinu daca tu vezi in asta haitereala inseamna ca ai o problema de perceptiune ;)

?????? (831 comentarii)  •  5 decembrie 2018, 9:52

Opinați că apariția unei astfel de fotografii ar fi putut influența evoluția lui Penedo la partida cu CFR Cluj ? https://www.instagram.com/p/BlMzjhAFIJY/?utm_source=ig_embed ?

Hombre (93 comentarii)  •  5 decembrie 2018, 10:52

Da, mai nene, tot visam de nu stiu cati ani. Nu la vise stam prost, ci la fotbal. Generatia facebook a uitat sa mai puna si osul la treaba. Iar daca le iese un meci, zici ca au castigat balonul de aur.

Dilimache (657 comentarii)  •  5 decembrie 2018, 12:02

Iar ne-o luam de ne suna apa-n cap...

Comentează