Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Mutu moralist

Vizat de diatriba lui Gică, rănit de ea, Cosmin Contra s-a declarat surprins și deranjat.

Permalink to Mutu moralist
duminică, 13 mai 2018, 4:20

Supărat că selecționerul „tricolorilor” a chemat un singur jucător de la Viitorul pentru meciurile cu Chile și Finlanda, pe Cicâldău, Gică Hagi i-a reproșat tăios lui Contra că a omis să-i mai convoace pe Ianis Hagi, pe Țîru și pe Cr. Ganea. Dacă nu s-ar fi referit și la fiul său de 19 ani, puteam să-i dăm totală dreptate lui Hagi sr. Dacă nu promovezi tineri în amicale, când s-o faci?!

Cum Gică a întrebat, ba încă pe un ton răstit, „Ianis de ce nu e la lot?”, lucrurile s-au complicat. În sensul în care oricine apără cauza propriului fiu riscă să fie bănuit de partizanat. Hagi se află în această situație delicată, iar eu chiar cred că a exagerat. A îngroșat nuanțele. Deși Ianis merita lăudat în virtutea celor 6 goluri și 3 assisturi din 2018, era mai bine să-l complimenteze alții, nu tatăl său. Se recomandă ca pe copii să-i săruți numai în somn, veche poveste.

Vizat de diatriba lui Gică, rănit de ea, Cosmin Contra s-a declarat surprins și deranjat. Dar a răspuns calm și elegant, civilizat. A argumentat de ce i-a ales pe Budescu și pe Stanciu, ambii însă cu bilanțuri la zi sub ale lui Hagi jr, apoi a precizat că „Ianis rămâne în atenția mea, îl monitorizăm atent”. Sigur că e dreptul oricărui antrenor să hotărască pe cine convoacă și pe cine nu. Privindu-l pe Ianis, părerile diferă, chiar se bat cap în cap. Iubitorii fotbalului s-au împărțit, unii îi iau apărarea lui Hagi, alții lui Contra.

Totuși, primii sunt mai numeroși, 55 la sută din 64.000 de votanți ce se exprimaseră până duminică la prânz în sondajul GSP înclinând spre managerul Viitorului. Încă o dovadă grăitoare că pe marginea subiectului cu sau fără Ianis e de discutat. Clar că tema n-a fost inventată. Poate că Gică a exagerat, dar pretențiile lui au avut o bază solidă.

Când începutul de conflict părea să se stingă, căci Contra s-a declarat „deranjat și pus pe gânduri” de atacul lui Hagi, dar a refuzat să se ambaleze, cine credeți că și-a umflat mușchii tam-nisam? Însuși Adrian Mutu, care l-a numit „penibil” pe Gică și nu s-a sfiit să-l arate cu degetul pentru „lipsă de profesionalism” pe tehnicianul unanim socotit autorul celui mai interesant proiect în fotbalul românesc actual!

Una că selecționerul n-avea nevoie de avocat, el putând să se apere singur. Alta că reacția lui Mutu se explică ușor, cei doi, colaboratori până deunăzi la „națională”, fiind prieteni încă din vremea zburdalnicei lor tinereți. Nu intru în amănunte, deoarece ele sunt cunoscute. Mirându-mă de violența atacului lui Mutu, nu prea mă dumiresc în ce calitate a vorbit acesta. Dacă de fost mare internațional, atunci era dator, calculând că Hagi are în plus 14 ani și 48 de selecții, să fie mai decent. Chiar respectuos.

Sigur însă că, erijându-se în moralist, Mutu n-a vorbit ca antrenor, pentru că, să mă ierte, antrenor încă nu e! N-are licență, iar rezultatele de la Voluntari, două victorii și două eșecuri, ar fi trebuit să-l îndemne să nu-l jignească pe cel care, cu o formație de puștani, a câștigat precedenta ediție de campionat. Și din nou mă opresc, spre a nu-i mai aduce aminte lui Il Fenomeno că el ar fi ultimul, chiar ultimul, autorizat să-i impute cuiva lipsa de profesionalism. Iar lui Gică nici atât.

Mutu știe ce știm toți, așa că n-ar strica să se simtă cu musca pe căciulă și să facă mai puțin pe moralistul. Eventual, chiar deloc.

Comentarii (56)Adaugă comentariu

Teodor (43 comentarii)  •  13 mai 2018, 16:32

Mutu nu a fost jucator rau dar a ramas mai mare nesimtit decit fotbalist. S-a mai facut de ris dar nu ii pasa la tupeul lui nemarginit. O secatura.

Jiji (32 comentarii)  •  13 mai 2018, 16:38

Il.Fenomeno?Dar iL Drogatul ce are?Nici daca traieste 10 vieti nu face pt.fotbalul romanesc ceea ce a făcut Hagi. Ati dat importanța unui drogat

11 (45 comentarii)  •  13 mai 2018, 16:40

Si pentru a completa imaginea nu putea sa lipseasca un articol despre moralitate de la un individ care dadea cu subsemnatul,stim noi unde, inainte de '89.

Coco (6 comentarii)  •  13 mai 2018, 16:45

Continui sa aplaud articolele dvs de om sanatos la cap si decent. Bravo, domnule Ioanitoaia ! Mutu a fost doar un golan cat de cat talentat. Niciodata nu se va compara cu Hagi la absolut nimic.Eu cred ca, asa, ca intr-un film surrealist, proverbul "prostul nu e prost destul daca nu e si fudul" a fost inventat stiindu-se ca la un moment dat urmeaza sa se nasca "briliantul" :))

Bec (1 comentarii)  •  13 mai 2018, 16:46

Cred ca Mutu are dreptate totala.

lord belial (434 comentarii)  •  13 mai 2018, 16:48

hagi, regele fotbalului romanesc mutu, batausul de ospatari nuff said

Mq (45 comentarii)  •  13 mai 2018, 16:49

Asa e nea Ovidiu

Dan t (81 comentarii)  •  13 mai 2018, 16:56

Dar cineva trebuie să o facă! Dacă voi nu l puneți la punct pe ....regele combinator și doar mergeți la două capete! E corect ca cineva să și impună odrasla undeva ?

Emilian (19 comentarii)  •  13 mai 2018, 17:00

Adica tot nu inteleg ce vrea sa spuna cu "ciferele lui Ianis, superioare lui Budescu si Stanciu"?! Adica trebuia sa nu-i convoace pe Budescu si Stanciu ca sa-l ia pe Ianis?! Pe bune?!!:) Pentru ca Ianis "da bine cu ambele picioare"?!!! Da multi "specialisti" mai avem pe metru patrat!!!

lenroc (6 comentarii)  •  13 mai 2018, 17:01

Dacă nici Mutu nu ne mai poate face sa râdem în hohote atunci "viața e pustiu". Nu-l descurajați domnule Ioanițoaia, poate mai produce și alte flotari logice, cine stie, despre subiecte la care e specialist: viata de noapte, ***, ospătari cu falca ruptă...

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Pavel (3 comentarii)  •  13 mai 2018, 17:05

Ușor D-nul Ioanitioaia cu moralitatea.ar fi cazul si la Hagi sa se mai oprească din a-i pune pe toți la punct,arătați -mi un jucător care a confirmat pana acum suta la suta de la academie? Mi se pare foarte penibil Hagi ca încearcă prin toate mijloacele sa ii împingă in fata, lăsați-i sa confirme ca pana acum sant cele mai mari Tepe din fotbalul românesc din ultimii zece ani! Nu sant fan Mutu nici Contra ,dar Hagi ca fotbalist nota 100, ca si antrenor performante putine,titlul de anul trecut s-a luat cim s-a luat(toți împotriva fcsb!) si sa nu uite Hagi când la salvat FCSB de la retrogradare printr-o mare mizerie tipica machidonilor!

Gogu (15 comentarii)  •  13 mai 2018, 17:10

Mosu', iar ai dat-o-n bara! Mutu nu l-a facut penibil pe Hagi. A zis ca declaratia lui este penibila. Nu mai citi printre randuri si nu mai inventa povesti! Apropo, nimic despre Burleanu!? :)))))))))))))

UnMakidon (1 comentarii)  •  13 mai 2018, 17:11

Un berbec plus un berbec egal cu trei berbeci:))Cine sa gasit sa vorbeasca l-au fortat fosti cu echipa nationala ca sa il depaseasca pe Hagi la selectii si goluri marcate.....si pe jumatate au reusit ...acelasi numar de goluri 35...diferenta este ca a lui Hagi au fost majoritatea cu echipe importante si goluri decisive....a lu mister alba ca faina au fost aproape jumatate de la lumea a 3 a in jos.

John (564 comentarii)  •  13 mai 2018, 17:18

@11. ***? De aia a stat dl Ioanitoaia vreo 6-7 ani angajat corector ***?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Misu (234 comentarii)  •  13 mai 2018, 17:25

Gogule, nu stiu ce varsta ai dar prost esti sigur. Cu certificat. Auzi aici citatul mot a mot : mi se pare penibil din partea lui Hagi sa spuna...Deci ce vrei, l-a facut sau nu penibil pe Hagi, nu te da mai destept decat esti. Din cauza unor prosti cu aere ca tine mai progreseaza Romanica la pastele cailor.

Vasca (166 comentarii)  •  13 mai 2018, 17:29

Excelente titlul si articolul cu regretul ca il bagati prea mult in seama pe puslamaua de Mutu. Mutu a fost golan ca fotbalist, intre putinii care au tras pe nas cu talent si nu se va schimba niciodata.

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  13 mai 2018, 17:35

Acest articol este clar impotriva lui Contra pe care l considerati antrenor de mana a doua ...ce nu va convine la el ?...ca este prieten cu Mutu ?

Bogdan (395 comentarii)  •  13 mai 2018, 17:41

Bine zis. Mare fotbalist Mutu e si un mare nesimtit. Printre putinii jucatori pe care l-am crezut capabil sa tranteasca meciuri. Mi se pare un tip fara nimic sfant in el.

Nicolae Cristache (15 comentarii)  •  13 mai 2018, 17:45

Sire, scuze că intru într-o gâlceavă jenantă. Mie mi-a plăcut Contra. A vorbit limpede, fără arțag, logic. Spre deosebire de Hagi, iritat, nedrept uneori, mult îndurerat. Vreau să spun altceva. Folositor este ca Hagi să nu fie diagnosticat cu metodele tradiționale. Pentru ceea ce face el pentru fotbalul românesc, pentru sportul fotbal, niciunul dintre criteriile obișnuite nu ar așeza lucrurile în pătrățelul cuvenit. Hagi este o excepție ca om contemporan nouă. Iar fiul său, care pe mine nu mă impresionează, merită să-i stea alături ca urmaș. Nu piere nimic, nu dăunează nimănui să recunoșteam un adevăr național, dimpotrivă, este cazul să facem din el o bucurie națională.

Valentin (44 comentarii)  •  13 mai 2018, 17:55

Foarte bine a făcut Mutu. Ce a făcut Hagi este o tiradă de om bețiv. Cum naiba să vorbești singur jumătate de ora? Să acuzi că nu face selecționerul convocările...

qytzuEu (7 comentarii)  •  13 mai 2018, 17:56

Pai Mutu ar trebui sa se intrebe de ce l-a dat afara, ca pe o masea stricata, Mourinho pe el de la echipa ! Foarte simplu. Cand la antrenamemt il striga NIMENI nu stia cine ar trebui sa dea sau sa primeasca pasa DrogBA sau DROG DA !!!

stefan 2 (3 comentarii)  •  13 mai 2018, 17:58

cand critici pe cineva, nu o faci prin atac la persoana, ci criticri comportamentul celui in cauza, fara referire la persoana! deci nota 4 pentru Adrian Mutu! oricine are dreptul de a critica!1 grecii, aia vechi, ii considerau pe vecinii lor niste inapoiati si aroganta asta i-a facut sa nu adopte intelegerea pe care acestia o aveau despre imbolnavire pe care o vedeau asa cum urma sa o faca Pasteur, dupa 2000 de ani, adica datorata unui factor invizibil! altfel ar fi aratat medicina! din aceasta cauza nota 4 pentru domnul Ioanitoaia care adopta tactica de a pune pumnul in gura dupa tipicul *tu vorbesti ba?*. Cat despre Hagi, nota 4 pentru ce a facut in acest caz caci, in general, nu ai voie sa pui presiune pe antrenorul nationalei, mai ales cand e vorba de fiul tau!

california (349 comentarii)  •  13 mai 2018, 17:58

cred ca mutu s-a referit la cazul ianis si atunci, in pofida defectelor sale (nu putine), are totusi dreptate; hagi, la care nu poti sa nu observi ca subiectivismul de care da dovada in cazul fiului, incet, incet da pe dinafara, ar trebui sa-si foloseasca profesionalismul pe felia lui si sa-l lase si pe contra sa-si faca treaba lui; in mod sigur nu i-ar conveni nici lui hagi daca ar fi el selectioner sa-l certe unii pe motive de selectie si apoi nu cred ca este vreun selectioner care sa nu foloseasca cei mai buni jucatori (pe care ii crede el), doar ca sa-l supere pe cine si anume tocmai pe hagi; ianis a fost ajutat sa joace in strainatate, de unde s-a intors ca multi altii cu coada intre picioare; toti de la fiorentina erau vinovati, acum a venit si randul lui contra; ianis joaca la o echipa care am vazut ce rezultate a avut in meciuri internationale, coechipierii lui am vazut ce grozavi au fost in selectionatele lui daum, asa ca hagi ar trebui sa dea lectii mai putine pt. ca sunt sigur ca daca ianis se va ridica la nivelul corespunzator, va fi ofertat din nou de catre cluburi straine si va juca si la nationala.

Cosu (98 comentarii)  •  13 mai 2018, 17:58

+1 +1 domnule .

Michael (1 comentarii)  •  13 mai 2018, 18:01

Bai terminatule ne-am saturat de opinia ta. Dupa ce ai facut campanie electorala la greu lui Lupescu si ai denigrat tot in stanga si dreapta mai ai tupeu sa te dai cu parerea? Intotdeauna ai fost *** fotbalului de pe vremea cand faceai *** Proces al etapei in care se fuma si se injura live iar tu nu faceai decat sa agiti spiritele. ***, mereu transformi o stire in cancan

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

vio (7 comentarii)  •  13 mai 2018, 18:08

Hagi poate sa fie si mut(u). Mutu nicidata Hagi!

custov (26 comentarii)  •  13 mai 2018, 18:13

tov ioanitoaia ,da-i pe jijigsp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Marian (1 comentarii)  •  13 mai 2018, 18:13

Rețin, când fotbalist la F.CArges iar antrenor DOBRIN,mutu nu a vrut sa iasă la schimbare. La sfidat pe marele Dobrin!

bara la bara (2 comentarii)  •  13 mai 2018, 18:24

Hagi vs. Contra – Hagi e vizionar si o autoritate in fotbalul romanesc. De multe ori nedrept si chiar daca mai mimeaza intelepciune, ramane un om mai putin diplomat, suferind de mania persecutiei. Si ca jucator parca la fel a fost. Intre timp omul nostru a modernizat, a dezvoltat pt comunitatea locala mancata de stagnare si coruptie. E un land mark pt Romania. Nu e incurajat sa produca mai mult pt toti, nu este creditat suficient. Poti intelege uneori de ce s-a dus in zona aia de victimizat permanent. Pt ca se lupta cu morile si intelege fotbalul sus de tot, sta la masa cu alti oameni decat ar sta Contra sau Mutu sau oricine. Acum ca a sarit cu Ianis, el mai are crize de cearta pe toata lumea, dar acum e nemultumirea si frustrarea de tata dar nu cred ca ii face bine copilului sa-l apere la modul asta in public, nu cred ca asa ii dai incredere. Contra vs. Hagi – Din generatia late Hagi si Mutu, Contra a fost un profesionist ok. A avut mentalitatea corecta. I-a raspuns ca la carte sigur raspunsurile alea nu cred ca le face el. Dar ce a venit din partea lui a fost ok. Hagi, uite care-s criteriile, hai sa vorbim, sa fim profesionisti, luam cifrele propunem. Merge si mahalaua, si se face in fotbal si in afara, dar cred ca Hagi trebuie sa fie putin mai bland cu el si sa astepte, ca totusi nu e tara lui Hagi, chiar daca poate sa fie si presedinte daca ar candida. Mutu vs. Hagi – Mutu e dupa Hagi acolo sus in fotbalul post 90, dar mult mai jos, clar. Generatia lui parca nu a avut rezultate si datorita lipsei lui de atitudine profesionala. Dar observatia lui vizavi de Hagi nu are legatura cu profesionalismul, confundati: a) a zis ca Hagi nu e profesionist facand asta si a avut 100% dreptate b) l-a facut penibil si asa e, dar a gresit orice profesie ar avea el fotbalist, antrenor, manager. Mutu in timp s-a mai cizelat, dar cand scapi controlul vorbelor, incoltit ca nu merge ca antrenor, o dai aiurea.

bara la bara (2 comentarii)  •  13 mai 2018, 18:33

Un lucru totusi important. Orice ar fi Hagi si cu oricine s-ar certa. El greseste tipand in gura mare ca in sedinta cu parintii ca nu-stiu-ce nu i se da baiatului. Daca vrei sa il faci strong mental, nu ti-l retragi de colo si dincolo, zicand ca aia iti put a *** la Fiorentina, ca in Romania toti sunt impotriva ta. Daca vrei sa il educi altfel ca fotbalist decat ai fost tu, nu il trata ca un parinte de psd-ist si nu mai emotiona lumea cu nesigurantele tale de parinte. Daca te uiti la Razvan Marin, uite acolo frate splina, uite acolo atitudine profesionala, fara "sad salads". Acum nici FRF-ul nu ar risca vreodata sau cineva din institutiile locale sa se certe cu Hagi si asta e foarte amuzant, ce forta e Hagi. Asta il face totusi sa ramana un haiduc pistolar care uneori este "vreau schimbare" si numai pt asta e ok.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

nica fara frica ! (297 comentarii)  •  13 mai 2018, 18:45

greseala lui Ioanitoaia a fost ca i-a enumerat numai pe Budescu si Stanciu , dar daca te uiti la toti mijlocasii convocati de contra e normal ca Hagi sr. si jr. sa se simta frustrati ! Mihai Pintilii (FCSB, 42/1), Alexandru Cicâldău (FC Viitorul, 1/0), Paul Anton (Anji Mahacikala, 2/0), Dragoș Nedelcu (FCSB, 1/0), Constantin Budescu (FCSB, 9/4), Nicolae Stanciu (Sparta Praga, 21/7), Dorin Rotariu (Royal Mouscron-Péruwelz, 5/1), Dennis Man (FCSB, 1/0), Alexandru Chipciu (Anderlecht, 34/4), Alexandru Mitriță (CS U Craiova, 2/0), Ciprian Deac (CFR Cluj, 14/1), Adrian Stoian (Crotone, 1/0), Gheorghe Grozav (Bursaspor, 25/5) Hagi jr. avea loc oricand in fatza lui Chipciu care n-a mai jucat de mult timp la echipa de club , Anton , Stoian sau Deac !!! Oricum nu stiu ce-l califica pe contra de a ajuns antrenor la nationala !!!??? Referitor la Mutu , se baga si el in seama doar pt ca nu-l mai baga ....nimeni in seama !!!

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  13 mai 2018, 18:45

...lui Hagi i au murit laudatorii ...si a inceput sa se laude singur ...in realitate este zero barat ...a pierdut calificarea cu Slovenia...nu l am placut ca jucator... Marcel Raducanu a fost muult mai bun ...daca erau timpurile de azi nu auzeam de Hagi ...

nica fara frica ! (297 comentarii)  •  13 mai 2018, 18:50

@bara la bara....."strong mental" ???....scrie bah terminatule romaneste !!!!!!!

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  13 mai 2018, 19:16

...in Ro nepotismul in floare ...ca si cultul personalitatii ...ca si bagatul pumnului in gura...

vasco (363 comentarii)  •  13 mai 2018, 19:17

Bineinteles ca s-au oripilat admiratorii neconditionat ai lui Hagi,cei care l-au propus la presedintie,la statuie,care i-ar da fata de nevasta,hoteluri si tot ce ar revendica acesta in numele faptului ca dat cu piciorul intr-o minge.Si-au adus aminte ca Mutu e un golan,drogat,etc,etc.Hagi are mereu dreptate,el ne-a scos in strada,deci orice zice el...e absolut adevarat.Uite ca nu pot fi de acord cu asa ceva!Iar cand vine un prieten al clanului care a devalizat aproape de distrugere fotbalul romanesc si il ataca pe Mutu doar pentru ca a ales tabara "tradatoare",adic tabra lui Burleanu...parca stau si analizez un pic mai atent.Hagi vrea sa tulbure in continuare apele fotbalului,vrea ca fiul lui,un fotbalis talentat,nimic de zis,dar care daca nu era fi-su nu iesea chiar deloc in evidenta,sa fie considerat,pe model regal,un fel de print,sau macar voievod de ovidiu....Chiar nu realizeaza ca Mutu chiar are dreptate cand ii spune ca e penibil...?E trsit ca nu mai au si altii curajul de a-i spune asta,e trsit ca acest cuvant, penibil, e folosit de unul cu istoricul lui Mutu,dar E ADEVARAT!

nica fara frica ! (297 comentarii)  •  13 mai 2018, 20:10

majoritatea celor care-l contesta pe Hagi sunt niste oameni mici dar care se dau .....mari !!!!....niste neica Nimeni !!!

Claudiu (343 comentarii)  •  13 mai 2018, 20:22

Va mirati degeaba. Mutu e o lichea care nu va avea pic de caracter niciodata. Hagi se crede Dumnezeu Tatal si vorbeste ca un agramat.

coco (401 comentarii)  •  13 mai 2018, 20:33

Mare e gradina lui Dumnezeu daca unul ca ovidiu-3003 considera acest articol un atac impotriva lui...Cosmin Contra in calitate de selectioner al Romaniei. Baiatul asta ovidiu-3003 m-ar face sa rad daca afirmatia lui nu ar fi de plans. Mai rar asa incurca borcane...

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  13 mai 2018, 20:56

...trebuie sa avem simtul masurii...Ianis Hagi este un jucator fara talent ...la 19 ani jumate nu a aratat nimik cu echipele mari ...el se antreneaza si e bagat mereu in echipa la jocuri de catre ta su ...ta su stie ca cel mai bun antrenament este jocul ...tot jucand o sa devina un fotbalist bun pentru Liga 1...dar atat ...nu Nationala... nu Vest ... Probabil o sa joace si in Nationala si in Vest cu rezultatele lui Ciurea...

Gabriel 74 (6 comentarii)  •  13 mai 2018, 21:29

Cred ca in acest moment Hagi exagereaza in relatia sa intermediara cu fiul sau si cu viitorul profesionist al acestuia. Hagi senior este un tata acaparator si dominant dpdv psihologic fata de fiul sau, caruia ii stirbeste din personalitate. El vorbeste prea mult in calitate de tata, nu de manager, iar de multe ori este orbit de subiectivism. La fel a facut si in cazul Fiorentina, cand s-a bagat peste cariera, emotiile si trairile fiului, de parca acesta nu ar fi avut nici un cuvant de spus. Despre Mutu, nimic de spus, el este un baiat smecher si speculativ, suficient de serios cu masca pe care o poarta ca sa pacaleasca vreo naiva impresionata de vrajeala lui.

Bingo (96 comentarii)  •  13 mai 2018, 22:13

Beei ovidiu_3003, parerea ta despre Hagi e egala cu zero pentru ca tu te-ai descalificat cand ai lansat si repetat prostia ca Andrei Ivan rezerva eterna de la Krasnodar e cel mai bun fotbalist roman ever. Deci peste Hagi, Dobrin si Balaci. Asa ca taci si nu te mai obosi sa ne plictisesti.

adrian (98 comentarii)  •  14 mai 2018, 0:37

Chestiunea e ca aia care ii tin partea lui Mutu sunt ca el. Oameni lipsiti de masura, de caracter di de respect. Din pacate sunt destul de multi cei cazuti in plasa lui Mutu.

petre petre (86 comentarii)  •  14 mai 2018, 0:42

In loc sa ne falim cu Hagi noi ii cautam cu lupa greselile de exprimare si nu exista zi de la Dumnezeu sa nu ii facem morala si sa il invatam cum sa faca el mai bine in fotbal pentru bucuria noastra dar pe banii lui. Noi care nu am facut nimic in viatajucam perfect rolul de invatator ...al profesorului universitar. Suntem de pomina.

IMGB (72 comentarii)  •  14 mai 2018, 1:41

Acest Hagi junior are tzurloaiele mai subtiri ca a lu' Madonna .... pai cum se vrea el si ta'su un fotbalist ? Hagi asta senior a fost un fotbalist bunicel ... sigur, nu-i de comparat niciodata cu DOBRIN , adevaratul IMPARAT al fotbalului romanesc .... dar chestia asta ca fi'miu de ce nu-i convocat la lot ma depaseste . Pai fi'tu e un mare boccis magnificus e vai da mama lui ....ii plingi de mila cind il vezi jucind . Aici in Noua Zeelanda sint jucatori de soccer de 10 ori mai talentati ca askilambiku asta de Ianis .... Bre Ioanitzoaio .... ai juma de pensie de la makedoni ?

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  14 mai 2018, 2:54

...bai Bingo eu pot sa fiu subiectiv suta la suta ...prostii ca tine care nu deosebesc talentul de munca pot sa vorbeasca orice ...andrei Ivan ramane cel mai bun fotbalist roman al tuturor timpurilor ...este platit foarte bine la varsta lui la o echipa dintr un campionat de top ...o echipa care termina mereu intre primele patru ...n am nevoie de aprecierea fcsb istilor ...voi sunteti dusmanii fotbalului romanesc ...voi credeti ca faceti performanta cu furaciuni ...

Cristian (82 comentarii)  •  14 mai 2018, 11:01

Am avut si noi un super jucator de clasa mondiala si pe acela il jigneste "presa de sport" si cativa forumisti. Sa fim seriosi, ca sa-ti dai cu parerea despre Mutu trebuie sa fii cineva, nu poate orice necioplit sa arunce cu sudalme. 100 goluri in Italia, idol la Florenta, jucator respectat in toata lumea (mai putin poate la Londra). Mutu ramane Mutu, orice s-ar tiparii prin ziare. Il Fenomeno !!!

Lup (4 comentarii)  •  14 mai 2018, 12:30

E ca și cum Vadim i-ar da lecții de decență Doinei Cornea.

Dorulet (74 comentarii)  •  14 mai 2018, 19:00

@ovidiu 3003. Nenica, tu n-ai pic de tigla pe casa daca poti debita senin asa enormitate. Vezi ca te cearta doctorul pentru ca ai uitat sa-ti iei pastilele la timp.

vasco (363 comentarii)  •  15 mai 2018, 14:40

@Lup,ti-ai gasit comparatie!Te pricepi la apreciat "decenta"?Sau ai vrut doar asa.. sa ne arati ca te pricepi,ca faci comparatii "docte"..?

Comentează