Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Lipsă de respect

După ce așa-zisul Derby al Vestului dintre UTA și ASU Poli s-a întrerupt în minutul 62 la Șiria (40 de kilometri de Arad, 90 de Timișoara), oaspeții părăsind terenul la scorul de 0-0, am căutat să aflu amănunte despre ce s-a întâmplat.

Permalink to Lipsă de respect
miercuri, 25 aprilie 2018, 4:14

Într-un moment în care explicația oficială a constat în aceea că Poli s-a retras în semn de solidaritate cu suporterii ei, cărora organizatorii le-au interzis accesul în stadion, deși își cumpăraseră bilete! Nu numai că nu i-au lăsat să intre, dar organele de ordine i-au și înghesuit într-un țarc, ca pe niște infractori! Situație în care s-ar fi găsit circa 350 de fani. Conform altor surse, numărul acestora n-a depășit 250.

Deoarece stadionul din comuna Șiria, unde UTA își dispută meciurile de-acasă, arena ridicată de baronul Von Neuman în 1940 fiind în reconstrucție, posedă numai 1.500 de locuri, vizitatorilor li s-au alocat, cum stipulează regulamentul, 5 la sută din bilete. Concret, 75 de tichete. Atât că galeria venită de la Timișoara și-a mai procurat vreo 300, pe care le-a obținut de la galeria adversă. Cele două s-au înfrățit după ce ani în șir, chiar decenii, s-au avut ca șoarecele cu pisica.

De-aici înainte, opiniile se bat cap în cap. Invocată de unii, versiunea că suporterii lui Poli au fost opriți la porți pe considerentul c-ar fi prezentat bilete falsificate nu se verifică. Ambele tabere au respins-o. Neînțelegerile par să fi plecat de la faptul că, dorind să preîntâmpine izbucnirea oricărui incident, organizatorii le-au cerut timișorenilor să nu intre în grup, ci individual și să stea fiecare unde există un loc liber. Risipiți printre arădeni, știut fiind că paza bună trece primejdia rea.

Cum oaspeții n-au acceptat, a pornit scandalul. Inclusiv abuzul de forță al unora, cărora le-a căzut victimă, între alții, și corespondentul Gazetei, Cornel Biholari. În fine, dacă te porți urât cu sute de oameni, ce mai contează că mai bruschezi unul, fie el și ziarist?!

Neîndoios că poate impresiona atitudinea conducătorilor, antrenorilor și jucătorilor lui Poli.

Fraternizarea lor cu propriii susținători merită remarcată și, până la un punct, salutată. În ideea că, fără să fie ei (cum se amăgesc uneori) buricul pământului, susținătorii constituie un element important în viața oricărei echipe. Un factor de bază, fundamental. Constituie sau ar trebui să constituie.

Pe de altă parte însă, strict competițional, gestul lui Poli a fost unul nesăbuit, gândit prost, de aceea anticipez că va fi urmat de sancțiuni aspre. Aproape sigur că formația de pe Bega va pierde 0-3 la masa verde, dacă nu cumva va suporta și alte pedepse. Indiferent de scuze, deși în această speță ele chiar s-ar cuveni ascultate, părăsirea terenului nu se justifică decât în cazuri excepționale, limită. Or, la Șiria, nu s-a pus problema așa.

Am auzit argumentul că, retrăgându-se de pe gazon, elevii antrenorului Foale și-au dovedit respectul față de oamenii blocați la porțile stadionului. Am întrebat însă dacă, politicoși cu cei 250 ori 350 de-afară, jucătorii respectivi și șefii lor (care trebuie să fi luat decizia) n-au dovedit o vinovată lipsă de respect față de ceilalți 1.200-1.300 spectatori din tribune, care plătiseră să vadă un meci întreg și nu l-au văzut?! Ca și la adresa televiziunilor și radiourilor silite să-și întrerupă intempestiv transmisiile?!

Evident că nu mi s-a răspuns.

Comentarii (35)Adaugă comentariu

Vlad (3 comentarii)  •  25 aprilie 2018, 16:51

Care restul spectatorilor? Ca si galeria aradeana a refuzat sa intre pe stadion! si nu credeti totusi ca respectul trebuie sa fie in primul rand pentru prostii aia care au mers dupa echipa aia si in liga 5 si 4 si 3, cand televiziunile nu o bagau in seama si ziarele doar asa o stire de 2 randuri la capitolul ciudatenii (si asta cand se strangeau suporterii in numar mare pentru ligile inferioare). de ce nu va puneti intrebarea de ce s-a televizat anul trecut meci de baraj liga 3 si se televizeaza meciuri de liga 3 (Petrolul) si liga 4 (Steaua si Rapid)? va raspund eu sa nu va chinuiti, se televizeaza pentru suporteri care au fost umiliti ieri, ca nu doar suporterii polisti au fost umiliti aseara, ci toti suporterii adevarati ai echipelor de traditie, care au vazut in cele intamplate aseara propria neputinta impotriva unor personaje obscure din conducerea cluburilor, vremelnic in acele pozitii. In concluzie, ca sa respecte televiziuni, radiouri, ziare si alte categorii de spectator, clubul a trebuit in primul rand sa respecte suporterii care au fost tinuti intr-un tarc pe un camp.

gigi (152 comentarii)  •  25 aprilie 2018, 17:17

Bine pusa problema. Numai ai nostri, ceilalti duca-se pe pustii ca nu ne pasa de ei.

Marius (2 comentarii)  •  25 aprilie 2018, 17:28

Buna ziua, Domnule Ioanitoaia, va adresez si eu o intrebare: Ce ati face daca ati fi la o conferinta de presa impreuna cu mai multi ziaristi, iar la un moment dat, cativa colegi de-ai dumneavoastra ar fi dati afara violent, pe motiv ca au acreditari false? In semn de protest si de solidaritate cu cei nedreptatiti, bruscati, loviti, plecati si dumneavoastra, sau, din respect pentru cititori, ramaneti in continuare, ca si cum nimic nu s-a intamplat?

Katona stefan (1 comentarii)  •  25 aprilie 2018, 17:50

Anul trecut clubul Uta a platit amenzi in valoare de 30000 euro!!!la meciul steaua rapid 40000 de lei clubului si 5000 firmei de paza.cei din galerie au aruncat cu bolovani si cu garduri in jandarmi.cei de la Uta nu au intrat in stadion ca pindeau cu rangile pe timisoreni.in meciul tur suporterii in tribune au rupt gardurile si s au incaierat.la stadionul satesc din siria fara garduri si cu vacile pascind pe linga porti am fi vazut numai k1 si mma.daca doreau sa urmaresca meciul erau in teren ambele galerii.scopul era sa ajunga cit de cit aproape sa se incaiere.bravo conducerii si jandarmeriei ca au fost pe faza altfel scenele de la steaua rapid erau pistol cu apa

Vioreatza (24 comentarii)  •  25 aprilie 2018, 18:05

Corect! Își revine Maestrul!!! 🙂

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  25 aprilie 2018, 18:05

...se nasc mai multe intrebari...Cornel Biholari este ziarist ?...cine a auzit de el ?...daca ai legitimatie de ziarist esti ziarist ?...dar nea Ovi este ziarist cu asemenea articole?...si cu cat este platit pentru un articol submediocru precum acesta ?

gigi (152 comentarii)  •  25 aprilie 2018, 18:30

Tati, UTA a umblat cu soalda ca sa vina cat mai putini timisoreni la meci. Poli cu sau fara voie i-a facut jocul pentru ca UTA va castiga la frf cu 3-0. Deductia e ca Poli si fanii ei au gresit calculele.

Teodor (43 comentarii)  •  25 aprilie 2018, 18:35

@Marius. Teoretic e cum spui tu dar Dl Ioanitoaia are totusi dreptate. Existau multe alte forme de protest nu si retragerea de pe teren. Desi nuo spune direct pentru ca nu vrea sa jigneasca Dl Ioanitoaia da de inteles ca socoate retragerea o prostie. Asta e si parerea mea. Nu pedepsesti pe nimeni facandu-iu un avantaj.

bumb (1 comentarii)  •  25 aprilie 2018, 18:39

Teoria dumneavoastra nu poate fi reala "organizatorii le-au cerut timișorenilor să nu intre în grup, ci individual și să stea fiecare unde există un loc liber.". Ce firma de securitate poate sa mentina securitatea intr-un asemenea scenariu? Asa o aberatie nu am auzit de cand lumea, iar dumneavoastra o mai si propagati. Ca si jurnalist va lipseste cu desavarsire coerenta si ideea... bateti mingea in toate directiile...fara logica si fir...cum e si fotbalul romanesc.

Mishu (234 comentarii)  •  25 aprilie 2018, 20:05

De acord. UTA poarta vina intregii tarasenii dar culmea ca tot ea va iesi bine.

sundance kid (205 comentarii)  •  25 aprilie 2018, 20:18

Da . Era nebunie la coada vacii in comuna Siria . Se calcau in picioare in vestul tzarii

nica fara frica ! (297 comentarii)  •  25 aprilie 2018, 20:25

Locuiesc in america de 21 de ani si aici la meciurile de baschet , hochei , fotbal America etc. nu exista forte de ordine si fiecare sta unde are locul pe bilet sustinatorii fiind amestecati intre ei si nu exista niciodata incidente !!!!!....in romania care oamenii se comporta ca in epoca primitiva la fiecare meci trebuie o armata de jandarmi si forte de ordine !!!!.....daca s-ar intampla aici ce s-a intamplat la csa - Rapid s-ar fi lasat cu multi ani de puscarie pe cand in Romania huliganii sunt la putere incurajati mai mereu de presa !!!!.....Cand Becali se disocia si era in conflict cu huliganii care populau tribunele in ghencea presa sarea pe el si le spunea la dejectiile alea umane "suporteri" !!!.....Romania e la ani lumina distanta de normalitatea tarilor civilizate si aici nu ma refer numai la sport !!!....Niciun jandarm nu e agresiv cu suporterii pasnici ci doar raspund la agresiunile huliganilor incurajati de presa !!!...stai in fund pe scaun si uita-te la meci si nu vine nimeni sa te ia la bastoane !!!!....si va mai mirati ca au disparut spectatorii ded pe stadioane !!!....au disparut din cauza la huligani si din cauza ca presa a transformat fotbalul intr-o mahala in care doar azmute , instiga si barfeste !!!!....in gsp numai asta citesti iar cronici despre dispute sportive mai nimik !!!!....Cautam azi ceva stiri despre nationala Romaniei la CM de hochei si....NICIO VORBA !!!...numai CAN CAN sportiv !!!!....ti-e si sila sa mai deschizi gsp`ul online !!!!

exidpol (264 comentarii)  •  25 aprilie 2018, 20:41

o întrebare, de ce comentatorilor (radio, tv...) le este rușine să pronunțe numele adevărat al echipei (fostă STEAUA), adică - fc.fcsb.sa repetând ...la infinit ca ar fi vorba de niște...roș-albaștri?

Bruce Lee (2 comentarii)  •  25 aprilie 2018, 20:56

Buna ziua. Imi cer scuse pentru ca mesajul nu are legatura directa cu delicatul subiect din articolul de mai sus, dar are legatura cu lipsa de respect. Ati putea dumneavostra sau altcineva dintr-o comisie de etica sa se uite la afirmatia domnului Geambasu de acum doua zile? Am incercat alte metode de comunicare dar fara succes. In articolul 'Bataia pe arbitri' domnul Geambasu foloseste o comparatie mai mult decat deplasata. Vorbele domniei sale sunt: 'În primul rând, fiindcă realitatea nu este atât de glisantă şi de flexibilă cum îşi închipuie cei care au citit în almanahul „Femeia” despre Teoria Relativităţii a lui Einstein.' Afirmatia vine din partea aceleasi persoane care acum cateva zile cu maxima ipocrizie il cataloga drept misogin pe Mircea Lucescu pentru ca a considerat raportul dintre fete si baieti drept injust la alegerile FRF. Zic ipocrizie pentru ca dansul pare a fi misogin. Personal cred ca domnul Geambasu ar trebui sa-si ceara scuze public pentru aceasta comparatie jignitoare si injositoare in primul rand pentru autor. O clarificare a felului cum vedeti dumneavostra personal si redactia aceasta afirmatie ar fi utila poate. Cu respect.

cristianbiz (1 comentarii)  •  25 aprilie 2018, 21:22

"Inclusiv abuzul de forță al unora, cărora le-a căzut victimă, între alții, și corespondentul Gazetei, Cornel Biholari." Abuzul cui, domnule Ioanitoaia? (da stiu, era si un link acolo) Nu ar fi stricat sa mentionati, totusi, si aici faptul ca abuzul a venit de la firma de paza. Initial se poate trage alta concluzie, cum ca fanii ar fi fost de vina. Daca suporterii faceau acest gest, nu ati mai fi spus "a fost saltat de unii" ati fi spus direct, de catre cine.

Dragos (250 comentarii)  •  25 aprilie 2018, 21:23

Nea Ovi cine ti-a furnizat informatiile te-a indus in eroare. UTA a gresit dar Ionut Popa a fost mai hot decit adversarii. Fraierii de timisoreni s-au gasit sa isi umfle muschii si vor pierde meciul direct si alte 3 puncte.

John (564 comentarii)  •  25 aprilie 2018, 21:30

Eu doresc sa fac o precizare care nu are legatura directa cu subiectul acestui text. Observ ca nefiind un text critic la adresa federatiei si a presedintelui Razvan Burleanu lumea apreciaza ce scrieti si nu injura. Nu am crezut ca unii injura la ordin. Vazand aceasta reactie incep sa cred in parerea celor care il suspecteaza pe Burleanu ca manevreaza o mare masa de postaci. Si dupa stenogramele sedintei il cred capabil de orice magarie.

Marius (2 comentarii)  •  25 aprilie 2018, 22:08

Domnule Ioanitoaia, cu tot respectul , puneti “ghetele” in cui , nu va mai reprezinta articolele pe care le scrieti de vrea doi ani, imbatraniti urat: naratiune slaba, lipsa concluzii, majoritatea datilor pe langa subiect, incheieri cu “voi mai reveni”

Vio (188 comentarii)  •  25 aprilie 2018, 22:32

@Marius. Au reaparut postacii federali...In acest articol concluzia e limpede si transanta si trebuie sa fii chior sau rau intentionat sa spui altceva. E usor a spune versuri...

gio (59 comentarii)  •  25 aprilie 2018, 23:13

Nu cred ca era cel mai important lucru ca Poli sa termine nenorocitul ala de meci, prin retragere Poli a dovedit ca este alaturi de proprii suporteri atunci cand sunt supusi la abuzuri.

Alin (626 comentarii)  •  25 aprilie 2018, 23:50

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Eu (7 comentarii)  •  26 aprilie 2018, 0:11

Cum oaspeții n-au acceptat, a pornit scandalul. Inclusiv abuzul de forță al unora, cărora le-a căzut victimă, între alții, și corespondentul Gazetei, Cornel Biholari. În fine, dacă te porți urât cu sute de oameni, ce mai contează că mai bruschezi unul, fie el și ziarist?! Adica suporterii sunt ***.... si ziaristul trimisul lui d zeu?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

nica fara frica ! (297 comentarii)  •  26 aprilie 2018, 0:49

m-am uitat la meciul dintre Bayern si Real si nu-mi doream sa se mai termine meciul , intr-atat de frumos a fost. Ce se joaca la noi pare comedie de prost gust comparativ cu ce joaca altii !!!!.....iar la nivel declarativ al antrenorilor si jucatorilor Romania pare .......un Ferentari al fotbalului !!!

Marius (2 comentarii)  •  26 aprilie 2018, 0:52

@Teodor, omiti un singur amanunt: Poli Timisoara este echipa suporterilor, renascuta si sustinuta doar de pasiunea acestora. Sunt de acord, se putea recurge si la alta forma de protest, cum ar fi sa joace cu banderole negre urmatoarele meciuri, dar ar fi fost osolutie tipic romaneasca de "punerea batistei pe tambal", la modul ca ne facem ca protestam. S-ar fi scris doar un rand jumate in cronica meciului. Sunt curios ce a scris observatorul de joc despre acest lucru si ma intreb daca clubul gazda mai poate primi dreptul de organizare al meciurilor pe teren propriu. Sper ca baietii de la Timisoara sa actioneze legal impotriva celor vinovati pentru aceste abuzuri. PS Nu sunt suporter Poli, am facut 3 deplasari pana acum la Timisoara, doar in calitate de adversar (nu ii pot considera rivali), au fost deplasari superbe, de cativa ani nici nu prea mai am treaba cu fenomenul ultra'

Giuliano (5 comentarii)  •  26 aprilie 2018, 10:10

Domnule Ioanițoaia, îmi permit în unele puncte să vă corectez pentru că sursele dumneavoastră v-au spus prostii: 1. Cele două galerii nu s-au înfrățit, cine v-a oferit această informație aberează și dovedește că nu înțelege absolut nimic din ceea ce se întâmplă în jurul lui (să fie Ionuț Popa oare?). Atâta doar că dacă e un derby, nu poți avea derby cu rivalul în afara stadionului sau prezent într-un număr ridicol. Galeria echipei UTA a fost solidară cu rivalii tocmai că rivalitatea noastră nu poate exista fără acest derby. 2. Conducerea clubului UTA nu a pus niciun moment problema ca vreun suporter al lui Poli să intre în alte sectoare fără însemnele clubului pe care-l susține. Singura poziție pe care a avut-o pe parcursul săptămânii a fost asta: ”Nu ne interesează câți au bilet, intră doar 70”. 3. Probabil nu ați văzut meciul sau imaginile pentru că dacă era așa v-ați fi dat seama că pe stadion n-au fost mai mult de câteva sute de spectatori. O dovadă a faptului că în afara celor două galerii pe care organizatorii le-au tratat cu dispreț, microbistul de tribună a abandonat acest derby. Iar acum scurte considerații: 1. Gestul jucătorilor oaspeți de a ieși de pe teren este întru totul de aplaudat. Să nu omitem un amănunt important: această echipă este înființată și susținută financiar de suporteri care au dus-o din Liga a 5-a până în Liga a 2-a. Solidaritatea cu aceștia nu e doar un aspect de moralitate e și unul de normalitate. 2. Conducerea clubului UTA, a făcut de râs un nume și o comunitate prin abuzurile și prostiile săvărșite la acest meci: - cei din conducere știau de 3 zile că timișorenii sunt în posesia a circa 300 de bilete la meci și aveau opțiunea foarte simplă și decentă de a mări sectorul oaspeților cu atât mai mult cu cât vânzarea extrem de slabă a biletelor arăta că acest meci nu va fi sold out deci exista posibilitatea amenajării chiar a unei zone tampon mai mari. De altlfel s-avăzut la barajul de anul trecut cu ACS Poli că atunci când are interes în direcția asta, conducerea UTA-ei e în stare să și dubleze capacitatea stadionului (atunci au fost aduse tribune mobile din Ungaria) - cei din conducere au eșuat în obligația regulamentară de a asigura reprezentanților oficiali ai echipei oaspete locuri la tribuna oficială. Evident că această obligație vine la pachet cu cea de a le asigura protecția. Reprezentanții oaspeților, care așa cum e normal fiind reprezentanți oficiali ai clubului, au venit cu însemnele echipei lor dar s-au trezit aruncați fără nicio jenă în mijlocul spectatorilor de la tribuna I (la Șiria nu există tribună oficială) fără ca cei din conducerea UTA-ei să stea alături de ei așa cum era normal, astfel că oaspeții au trebuit să se refugieze într-o zonă mai calmă a stadionului. Un gest nedemn de clubul fondat de Baronul Neuman, care trădează limitele celor care ocupă funcțiile de conducere în clubul arădean - cel mai grav aspect este acela că au existat suporteri arădeni cărora în prima repriză nu li s-a permis ieșirea din stadion. Acest fapt trece dincolo de abuz și are iz penal pentru că poartă un singur nume: sechestrare de persoane! Iar cum el s-a petrecut în interiorul stadionului, responsabil e organizatorul. Cred că toți cei afectați de cele de mai sus ar trebui să dea în judecată clubul UTA pentru că poate așa o să terminăm cu abuzurile și mârlăniile. Iar în final considerația poate cea mai importantă. Nimic din toate astea nu s-ar fi întâmplat dacă Aradul nu ar fi păstorit de un personaj care a distrus fotbalul arădean. În cei aproape 14 ani de mandat ai lui Gheorghe Falcă stadioanele Aradului au fost demolate unul după altul. Stadionul Francisc Neuman, care va avea 10.000 nu 80.000 de locuri este în reconstrucție din 2014 iar oricine trece în aceste zile pe lângă șantier vede că lucrările stau pe loc iar șantierul pare părăsit. UTA-ei i-a fost dărâmată casa, a fost obligată să plece în pribegie iar cel responsabili de asta și care ar trebui să o readucă înapoi minte și aruncă gunoiul în curțile vecine!

trandafiru (2 comentarii)  •  26 aprilie 2018, 11:23

mai demult, Sorin Satmari avea o dilema legata de minutul si scorul unui meci. Il interesau can-can-ul. Dupa ani si ani, cu bateriile reincarcate la Ana Aslan, ultimul descendent de ioanitzoaur a descoperit ca suporterii nu intra la stadion legal. Hop top cu bilete falsificate. Domnule pe cale de disparitie - in ultimii 50 de ani din banii castigati ati cumparat vreun bilet ca sa intrati la vreun meci. Ati intrat pe usa predintiilor , prin vestiarul jucatorilor prin canalizari etc. Dar bilet NU . Oficial cumparat. Asa ca ciocu mic. Cei ca tine au distrus sportul romanesc. Adica cei care doar iau sau cer in folos propriu nu ofera, doneaza, sponsorizeaza .... Poate saptamama asta cumparam bilet la meci - hai ca se poate nea Ovi - cum iti place sa te te alinti singur .... La peluza, mai lateral, ca e mai ieftin si nu te acuza nimeni ca ai intrat cu bilete falsificate de Tonitza pictate cu ulei de floarea soarelui in carul cu boi a lui Grigorescu. E timpul sa pui tastatua sau pix-ul in cui.

undoi (4 comentarii)  •  26 aprilie 2018, 11:28

Domnule, sunt lucruri pe care nu le poti intelege. Termeni precum pasiune, implicare, empatie iti sunt straini. Important pentru cei care tine este ce le ramane la sfarsitul zilei in buzunar. Suporterii(cei care idirect va platesc prin click-uri, vizite pe site, vizionare la tv, etc.) sa stea cuminti, sa nu se manifeste in niciun fel, iar daca o fac, sa nu va perturbe pe voi de la ale voastre. Ca doar ati scris destul despre animalele care lovesc batrani la meciul Stelei(s-a dovedit o manipulare ***). L-am sunat pe Gigi de 100 ori? Da! Am scris la comanda nu stiu ce articol? Da! Avem suficiente click-uri? Perfect! Obiectiv indeplinit. Pai si cu pasiunea suporterilor si nevoia lor de un sport curat cum ramane "ne-a" Ovi? Vin vremuri grele pentru lingai ca tine si sleahta din jurul tau. Ai vazut cum am trecut de la domn *** intr-un text atat de scurt? Ei bine, asta ilustreaza "evolutia" ta ca ziarist in decursul anilor.

Unu oarecare (11 comentarii)  •  26 aprilie 2018, 11:43

Ciurli Burli e de vina si bineinteles Daum. Am si eu o intrebare, nu inteleg de ce au iesit abia in minutul 62 din teren? De ce nu in min 1 sau 36 sau la pauza? Sa fi ramas la vestiare. @Giuliano: excelent punctat. @Bruce Lee: asa procedeaza "domnul" geambasu cand nu ii convin comentariile, le sterge cu totul, le blocheaza, ameninta cu Politia. Eu bigot si ipocrit mai mare nu am vazut. Omul e un scandal de jurnalist.

Radu (178 comentarii)  •  26 aprilie 2018, 11:44

@trandafiru. Hai ca esti prost rau. Inventezi acuzatii pentru ca in acest articol autorul nu scrie nicaieri ca suporterii au intrat cu bilete false. E acuzatia organizatorilor meciului. Daca nu ai invatat sa citesti fii macar decent, nu fa pe istetul.

Dinamovistul (23 comentarii)  •  26 aprilie 2018, 12:04

E clar ca atunci cind vreti sa fiti obiectiv reusiti. Nu va iese insa de cite ori scrieti despre Fcsb si iubitul ei conducator Gigi Becali. Pe Becali il aparati si il sustineti cu orice risc si nu faceti bine.

doru (127 comentarii)  •  26 aprilie 2018, 12:12

Sincer, nu am inteles pretentia celor din Arad ca timisorenii sa stea unde apuca. Pai atunci nu s-ar mai fi putut asigura desfasurarea buna a partidei....Cred ca stand separat era periculos pentru cei de la UTA caci timisorenii puteau declansa usor incidente care sa aiba consecinte proaste pentru organizatori.

nea marin (1 comentarii)  •  26 aprilie 2018, 12:49

Bun, sa zicem din respect pentru suporteri pentru ca acolo suporterii finanteaza echipa, dar ma intreb de ce abia in minutul 62 ? Suporterii n-au fost lasati sa intre de la inceputul meciului, in aceste conditii echipa daca vroia sa-si respecte suporterii nu intra de la inceput pe teren. Ma mir cum de n-au iesit tocmai in minutul 85. Apropo, daca nu ratau penalty-ul si conduceau cu 1-0 mai ieseau de pe teren sau la acest scor nu-si mai respectau suporterii?

Toto (1 comentarii)  •  26 aprilie 2018, 14:32

@nica fara frica: Domnu' Nica, Dumneavoastra care va aflati intr-o tara "civilizata", cea mai mare putere a lumii, locomotiva progresului si purtatoarea stindardului "democratiei" oferite cu parul, poate ne puteti oferi niste mostre de etica si morala invatate in noua Dumneavoastra patrie. Poate gasiti putin timp sa ne explicati cum rata criminalitatii (in Chicago sa zicem) se bate pe burta cu cifra 0 :)), sau cum e treaba cu political correctness-ul, sau cu cele doar 80 de procente de mame singure in comunitatile negre, sau cum e cu LGBTQ(xyz)-ul, sau cu multele zile de concediu pe care ti le ofera angajatorul la semnarea contractului, sau, eventual, ce facem cu amendamentul 1 din constitutia tarii de adoptie, cand daca esti alb, crestin si heterosexual, nu prea au voie sa spui nimic deoarece esti "White Supremacist". Domnu' Nica, repara-i dom'le pe noii Dumitale compatriotii (daca e ceva de aparat :D) si lasa-ne sa ne zbatem in continuare in mocirla neaosa, pe care meritos ai depasit-o. Baga un barbeque in the backyard, un Budweiser (aia americana originala si nu mizeria aia ceheasca) si nu-ti mai obosi neica neuronu'... Fo' real!

Che Guevara (363 comentarii)  •  26 aprilie 2018, 21:51

Jucatorii au facut exact ceea ce trebuiau sa faca. Amintiti-va ca AS Roma s-a retras de pe teren in Serie A in semn de solidaritate cu suporterii sai.

Comentează