Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

N-a ciuruit pe nimeni!

Dacă succesul lui Burleanu nu m-a surprins, m-a șocat, oare numai pe mine?, diferența de 90 de voturi față de Lupescu.

Permalink to N-a ciuruit pe nimeni!
joi, 19 aprilie 2018, 4:00

Deși n-am vrut să câștige Burleanu, am avertizat în repetate rânduri, inclusiv marți seara la TVR 1, că el pornește favorit în alegeri. Prezenta mai multe avantaje față de contracandidați, între care și acela, cu pondere, că a deschis agenda electorală cu multe luni înaintea lui Lupescu, principalul adversar. În plus, a angajat în campanie întreg staff-ul federal numit de el.

Spre deosebire de Lupescu și de Pușcaș, Răzvănel a făcut campanie pe banii FRF, nu pe ai lui. N-a scos un sfanț din buzunar pentru transport, cazare, masă etc. Totul a intrat la protocol, s-a decontat în interes de serviciu. De pildă, intitulată Raport de joc, cărțulia de 137 de pagini dedicată mărețelor realizări din mandatul 2014-2018, folosită de Burleanu ca program electoral, a costat (conform contabilității FRF) 12.800 de euro. Aștept ca președintele să demonstreze că a achitat personal costurile de redactare și tipărire, dar sunt sigur că n-o va face.

Dacă succesul lui Burleanu nu m-a surprins, m-a șocat, oare numai pe mine?, diferența de 90 de voturi față de Lupescu. La o analiză amănunțită, nici ea n-ar fi trebuit însă să impresioneze, deoarece s-a datorat într-o proporție covârșitoare fotbalului feminin, celui de sală și diviziilor inferioare. Nu pretinde nimeni că, în ciuda lipsei de audiență, fotbalul fetelor și futsalul nu-s importante. Sunt, asemenea celui din Liga 3. Numai că niciodată nu se vor obține prin intermediul lor performanțe internaționale răsunătoare.

Acordându-le acestor segmente o atenție deosebită și arătându-le interes, Burleanu n-a făcut altceva decât să-și urmărească, în final să-și atingă, propriul interes. Dând Cezarului ce i se cuvine, a știut să se organizeze și să-și mobilizeze exemplar suporterii. Iată o comparație semnificativă: în 2014, din 224 membri cu drept de vot au participat la scrutin 171, iar în 2018 au votat 254 din 256!

Dacă sub domnia lui Răzvănel s-au desființat sau se chinuie prin ligile 3 și 4 echipe cu tradiție (Rapid, Petrolul, Jiul, Corvinul, Oțelul, Farul etc, etc), în schimb au apărut 32 de cluburi noi (256 minus 224), majoritatea de fete și de futsal. Ai căror reprezentanți au mers pe mâna celui care a oferit unităților respective numeroase facilități. În special, scutiri de taxe. Acestea și-au dat votul, am citit undeva, modestiei și bunului-simț. Într-adevăr, la 33 de ani, Burleanu conduce ultimul tip de Mercedes și locuiește în Pipera (gurile rele zic că într-un apartament de 170.000 de euro), asta în timp ce FRF îi plătește costumele de haine și, să nu râdeți, până și abonamentul la fitness! Da, curată modestie!

Altminteri, nu cred că apropierea de Dragnea și de Firea, adică de PSD, i-a tăiat craca de sub picioare lui Ionuț. Nu l-a împins în față, dar nici nu l-a încurcat foarte tare. Indiferent cine-ar fi fost de partea lui, Papa Francisc, Dalai Lama ori Obama, Lupescu tot ar fi pierdut. Concret, el s-a aventurat într-un război fără sorți de izbândă, căci zarurile fuseseră dinainte aruncate.

Plin de sine, arogant, Răzvănel a salutat propria-i victorie cu expresia „i-am ciuruit!”. E cazul să afle că se înșală amarnic dacă-și imaginează că i-a pus la pământ pe Lupescu și, odată cu acesta, pe cei din echipa lui. Pe Chivu, pe Răducioiu, pe Stelea, pe Andone, pe Dorinel, pe alți „tricolori”. Ba și pe Mircea Lucescu și pe Sir Alex Ferguson, toți monștri sacri care au scris pagini memorabile în istoria balonului rotund. Să nu se supere, dar pe lângă aceștia, el rămâne ce-a fost și e în fotbal. Un anonim, un neica nimeni.

Comentarii (200)Adaugă comentariu

Catalin (4 comentarii)  •  20 aprilie 2018, 6:58

Cum?! Nu ai murit inca , tataie? S-a *** Burleanu pe toată campania ta de *** pro-Lupescu.

Ilie (369 comentarii)  •  20 aprilie 2018, 7:27

Cum ziceati maistre, cel ce face ultimul *** face mai bine ?

Ilie (369 comentarii)  •  20 aprilie 2018, 7:41

@Dan Radulescu : da domnle, auzi, 'sub domnia lui' Burleanu au disparut cluburile istorice, nu cumva sub smecheria prietenilor lui ioanitoaia care se tot plimbau pe la Procesul Etapei si erau ridicati in slavi. Lui Gheorghe Stefan de la Ceahlaul, astazi la puscarie, ii declata fatis ca il 'iubeste' ptr cit de abil e in 'adaptare', adica cit de smecher e. Nu-i prea convine lui ioanitoaia da se iasa din sistem. Il incurca Burleanu asta. Ce masina are si Lupescu nu mai spune. Nu prea a spus nici ce smecherii de 'licitatii' familiale a facut Lupescu pe vremea cind era 'adjunctul marketing' al lui Mircea Sandu. Gratie ultimului a si ciupit post la UEFA. Sa vedem daca o va spune totusi cind se va intoarce la UEFA acum, din 'concediul fara plata'

Catalin (1 comentarii)  •  20 aprilie 2018, 8:17

Minunat text!!!!

Mircea (97 comentarii)  •  20 aprilie 2018, 8:30

Din tot ce scrie ioanitoaia aici reise ca Burleanu este un bun manager, ca stie sa administreze, calitati care se cer unei asemenea functii. A inteles ca fotbalul nu inseamna numai liga 1 si ca pt a crea performanta pe o perioada indelungata trebuie intai sa dea atentie sportului de masa. Care, apropos, ioanitoaia: este o strategie practicata cam de majoritatea tarilor vestice: se incepe cu sportul mic pt a ajunge mare.

alt adi stelistul (44 comentarii)  •  20 aprilie 2018, 8:39

A CIURUIT e doar o expresie dintr-un film, iar Burleanu a ales-o perfect, chiar daca IOANITOAIA n-o agreaza

Ned (10 comentarii)  •  20 aprilie 2018, 8:48

esti orbit de ura si ranchiuna, ***; cum naiba se face ca inca esti angajatul gazetei ??

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Lucian (2 comentarii)  •  20 aprilie 2018, 8:49

Pe lângă Ferguson ori Lucescu ,Burleanu a fost si ramane pt încă 4 ani președintele FRF . Nu compari mere cu pere. Lucescu e antrenor Burleanu administrator. Asa si dumneavoastra sunteți cineva in gazetărie si neica nimeni in antrenorat , administrarea unui club de fotbal ori in alte sute de domenii.

vasco (363 comentarii)  •  20 aprilie 2018, 8:51

SOC!!! ZBANG!!!Nici acum nu-si dau seama ce i-a lovit!Ha!Ha!Ha!Ce bine-mi pare ca ati luat teapa,voi cei din mafia becalista si securista..Mi-a placut fata lui Balaj,o incantare!In rest...ascultati-l pe Radu Banciu,parerea lui despre "generatia de aur"...Singurul care are curaj sa v-o spuna in fata.

Ned (10 comentarii)  •  20 aprilie 2018, 8:54

@Marcel: bine scris dar ioanitoaia nu doreste sa inteleaga si nici sa vada realitatea. Probabil din cauza capacitatii intelectuale sau a varstei... In ochii mei este un gazetar care imbatraneste urat.

dubluv (195 comentarii)  •  20 aprilie 2018, 9:07

foarte urata declaratia lui Burleanu cu 'ciuruitul'. Dar noi, neutrii, putem face o analiza la rece: Razvan Burleanu 168 voturi, Ovidiu Ioanitoaia 78 voturi. Razvan Burleanu un 'neica nimeni' in sport, Ovidiu Ioanitoaia personalitate coplesitoare (sau autocoplesitoare) a sportului romanesc. Mda, asa pare: maestre, v-a cam ciuruit.

Obelix (1 comentarii)  •  20 aprilie 2018, 9:27

Sunt curios sa vedem peste 6 ani , cati copii - care dupa cum se spune se afla in pregatire in Centrele de copii si juniori -se vor regasi in primele doua ligi de fotbal. Ca doar presedintii de asociatii de fotbal pentru copii , au fost majoritari

?????? (831 comentarii)  •  20 aprilie 2018, 9:38

Vă mai amintiți dacă Gică Popescu (Baciul) a fost dintre cei implicați în fotbal care a făcut discuție și despre "demioritizarea" fotbalului românesc ? Sau și domnul Ioanițoaia ? Considerați că s-au gândit să nu mai fie furate "oile" , că în acele vremuri se folosea și exprimarea, de către cei ce comentau fotbal, ''joacă fotbal ca oile și ca berbecii"?

Gigi (5 comentarii)  •  20 aprilie 2018, 9:42

Ma crucesc sa vad câți neica nimeni comentează! La muncă, fraților!!!

Io (11 comentarii)  •  20 aprilie 2018, 9:43

Asocierea Generatiei de Aur cu penalii Becali a contribuit la victoria lui Burleanu. Generatia de Aur e o amintire frumoasa dar neamul Becali si cei asociati cu ei sunt imaginea lumii interlope, mai cunoscuti decat camatarii, Sportivii si altii. Iar presa sportiva i-a promovat si inca ii mai promoveaza. Se scrie mai mult despre ei decat despre toate adevaratele valori ale acestei tari; pentru subiectele Becali, Gica Popescu, Borcea aduc rating si vanzari.

oy (9 comentarii)  •  20 aprilie 2018, 9:47

Maestre, te-au prins cu minciuna chiar colegii de la GSP, pe prima pagina: http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/strategia-fabuloasa-a-lui-burleanu-metoda-prin-care-si-a-castigat-votantii-e-mostenita-de-la-mircea-sandu-537688.html. Din cele "32 de cluburi noi (256 minus 224), majoritatea de fete și de futsal", cele mai multe sunt de copii si juniori, 19 mai precis. Exact ce ati cerut in ultimii ani, investitii in juniori, baza de selectie mai mare, vorbele alea marete din ziarele ultimilor ani. Nu stiu ce sa zic, poate sa mai citesti si matale datele si lasi "propaganda"!!!

cata (19 comentarii)  •  20 aprilie 2018, 9:55

intru cu mare drag pe gsp zilnic. si o sa intru in viitor la fel de des pana in ziua in care fituica asta va disparea. impartialitatea a disparut complet. este o nesimtire ca se incearca manipularea asta odioasa si deloc informarea publicului.

vitrina (5 comentarii)  •  20 aprilie 2018, 10:04

1) Cand sustii - fara sa intelegi - un looser care si-o ia la diferenta de 90 de voturi, devii ridicol (mai rau decat sa fii prost). 2) Burleanu e raul cel mai mic. E un natarau care cu siguranta va putea fi dat jos de un candidat cu adevarat serios. 3) Lupescu in mod cert s-a asociat gresit cu Prunea si prezenta garantia reabilitarii fostului clan mafiot Sandu-Kassai. Ca sa fortez putin ideea, a-l vota pe Lupescu echivala cu a-l vota pe Iliescu (un Iliescu talamb). 4) Lupescu in mod cert si-a facut si dusmani cat timp a fost la FRF. 5) Burleanu se pare ca nu a facut greseli fata de marea masa a electorilor. Despre ce vorbim? 6) GSP, prosport si toti astia care mancati o paine de pe urma acestui fenomen, habar nu aveti cand, cine, unde, cine e campioana, ce jucatori sunt, ce buget au, astia mici de la feminin, futsal, copii. Stim in schimb despre silicoane, Cristea (*** aia din Iasi, preocupata de costume), MM si Memelusha, clanul Becali. 7) Daca vrei sa aduceti informatii care sa ajute la intelegerea in masa a fenomenului, astfel incat electorii sa vada mai bine ansamblul, mergeti pana la Barlad, Jimbolia, etc si vedeti ce cluburi sunt pe acolo, ce asteapta ei de la FRF si ce primesc, cine e campioana la fotbal feminin, cine e golgeter la futsal si de ce nu joaca in Liga 1, lasati-l pe Becali sa-si mute oile in campionatul Bulgariei, Ucrainei, Ungariei, Serbiei sau chiar Turciei daca nu-i convine aici. Pana atunci, mergeti la croitor sa va carpeasca nadragii, ca sunteti ciuruiti rau de tot. V-a ciuruit! Noroc cu Tolo, ca el e singurul motiv pentru care dau click pe aici!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Marian Gavrilescu (9 comentarii)  •  20 aprilie 2018, 10:06

A vorbit cineva cu votantii lui Burleanu? Am inteles ca nu ati vrut inainte, caci ca jurnalist (nu stiu definitia, poate-mi spuneti dvs) ati tinut cu un candidat. Dupa, de ce nu-i intrebati? Stiu, sunt neimportanti, ***, habarnistu, etc Oare? Burleanu nu o sa fie niciodata placut de publicul larg. Nu o sa fie niciodata placut de media NU vinde si nu plateste. Sunteti mandru de dvs, nea Ovi? Va intreaba unul care a cobtribuit constant la audienta dvs. Toate cele bune!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

california (349 comentarii)  •  20 aprilie 2018, 10:14

faptul ca tara este unde este, se datoreaza si conducatorilor, dar in special se DATOREAZA poporului; chiar daca intr-o zi ar aparea un conducator valabil, a doua zi el ar fi tradat in schimbul unei ciorbe cu ciolan; da-i ciorba sau sarmalele si n-o sa mai vada primele de E90.000 pe care si le decide burleanu, sau faptul ca-si plateste costumele si fitness-ul ca un ***, din banii federatiei; sa ai posibilitatea sa alegi un presedinte de federatie care vine dupa 4 ani activati la varful fotbalului, cu experienta internationala si relatiile fara de care nu se poate face mare lucru in lumea de astazi, iar acesta sa nu adune nici macar o treime din total voturi, spune mult.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

daniels (63 comentarii)  •  20 aprilie 2018, 10:25

Ba i-a cam ciuruit pe toți nea Ionitoaia!!! Cu ochelarii aia de cal a lu matale nu mai bunghesti de mult ce se petrece în fotbalul actual! De atâta pupincurism v-ați murdărit încât nu mai percepeți fenomenul! Da a câștigat cu echipe de fete! Lupescu ce-a câștigat cu băieții de la generația de aur??? dar nu Lupescu trebuia sa fie contracandidat !!! Popescu sau Chivu sau cine mai știe !!! Lupescu a lins pe vremea lu nașu și acum ce credea ??? ciurli-burli și-a făcut jocul , cărțile și iaca alți 4 ani de suferință urmează pentru fotbalul romanesc! Asta e țara și ăștia sunt proștii care votează în ea!

jijrinovschi (34 comentarii)  •  20 aprilie 2018, 10:38

***;inca a fost elegant cu voi,vezi ce v-a transmis oracolul din bacesti ca s-a *** si asta stie ce zice;asa ca ciocul mic batrine si invata sa pierzi,mergi la pensie ca a trecul vremile tale de codos al fotbalului.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Bunicu (47 comentarii)  •  20 aprilie 2018, 10:56

Sa va fie rușine ca cenzurati adevarul,nu vă convine,demisionațipe tine tea ciuruit cel mai tare.

vasile stoian (1 comentarii)  •  20 aprilie 2018, 11:14

Cand limbajul de lemn se transforma in gandire de lemn , atunci e momentul pentru o pauza pe timp nelimitat.

11 (45 comentarii)  •  20 aprilie 2018, 11:15

Poate ca i-a ciuruit pe jurnalistii care se luptau de zor sa puna presedinte la federatie, totusi declaratia nu-i face cinste, il duce undeva acolo, la acelasi nivel cu jurnalistii din ziua de azi.

11 (45 comentarii)  •  20 aprilie 2018, 11:22

@Mircea In mintea lor, sportul incepesi se termina cu cei care fac milioane de pe urma lui.

gilos (328 comentarii)  •  20 aprilie 2018, 11:31

Nea Ovi, 1. Metodele folosite de Razvan Burleanu au fost preluate de la Mircea Sandu, care a domnit peste 20 de ani in fruntea FRF, fara ca dumneata sau alti asa-zisi jurnalisti sa-si manifeste indignarea profunda. 2. Deconturile, gen casa, masina, costume etc idem, in era lui Sandu erau si mai mari. Atata vreme car statutul si regulamentele FRF ii permit, nu a gresit cu nimic. Mai mult, banii sunt ai FRF, nu-s bani publici. Bugetul FRF a ajuns pe plus in era Burleanu, fata de cele ale lui Mircea Sandu, care beneficia de sume uriase provenite din calificarile "generatiei de aur" 3. Cluburile traditionale au ajuns in situatia dezastruasa datorita managementului practicat de fosta conducere a FRF, cu cooperative, cumetrii, sifonari de bani, devalizari etc. Nu Burleanu le-a adus acolo ci cei care au administrat FRF-ul si Liga, Sandu si Dragomir PS Intrucat v-ati plasat de la inceput in tabara reprezentatilor vechiului sistem, ati scris articole rautacioase si pline de ura, puteti sa luati aceasta infrangere a lui Lupescu ca una personala. Daca aveti constiinta ar fi cazul sa reflectati o perioada. Daca nu, sa fiti sanatos si, cum bine ziceati in scurtul editorial de ieri "nu mor caii cand vor cainii" sau "caine latra, caravana merge inainte"

11 (45 comentarii)  •  20 aprilie 2018, 11:42

@Obelix pai si tu de unde crezi ca au aparut si jucatorii de azi, ai cumva impresia ca fcsb, Dinamo ori CFR Cluj au luat copii de 8-9 ani si i-au transformat in jucatorii care sunt azi?

nimeni (52 comentarii)  •  20 aprilie 2018, 11:45

Domnule Ioanitoaia, Ce aveti cu Burleanu? De ce nu e bine sa fie un jucator de U21 in fiecare echipa?Cum pot creste altfel? De ce sa nu dea cluburile din Liga 1 5% taxa de solidaritate?din ce pot trai cluburile din ligile inferioare? Ah, ca nu mai sunteti agreat Dvs de catre noua echipa a FRF e partea a 2-a, dar mai bine asa. Ce sa cautati Dvs, din fostul sistem? ramaneti cu sandu si gasca.pt ca aia au nenorocit fotbalul.din cauza lor echipele de traditie au disparut

AlexZece (15 comentarii)  •  20 aprilie 2018, 11:50

As fi de acord cu dumneata,insa tonul si ranchiuna evidenta ce reies din text ma fac sa ma duc un pas inapoi.Si sa nu uitam,domnule Ioanitoaia,ca nu erati la fel de virulent si impotriva Nasului si a lui Corleone.Doar erau ***?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Maxi B (5 comentarii)  •  20 aprilie 2018, 12:19

Hahhahahhahahahahaahahahah Mori de ciuda, 'nea Ovi, asa-i? Pfff... :)))) Eu zic sa faci un gest de demnitate si bun simt si sa iesi odata la pensie... Ce zici? Nu mai bine mergi la pescuit, joci carti cu alti pensionari in fata blocului... si acolo le poti explica tu "din surse sigure" si folosing argumentul suprem am mosilor senili "asculta la mine", le poti explica totul despre cele facute si nefacute de Burleanu. A da, era sa uit, inca o data hahaahahahahahahahahahahahaahhaaaaahahahahaha, ce ma bucur ca ai luat teapa :)))))))))))))))))))))))))) Hahahahahahaa

Maxi B (5 comentarii)  •  20 aprilie 2018, 12:22

Ce teapa si-a luat 'nea Ovi! Hahahahahahaha! Mooor! Hahahahahahahahahaa!

mixx (2 comentarii)  •  20 aprilie 2018, 12:43

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Toni (3 comentarii)  •  20 aprilie 2018, 12:49

Dumneavoastra, la fel ca multi altii, nu vreti sa intelegeti ca fotbalul nu inseamna exclusiv liga 1. E normal, prin comparatie, ca futsalul, fotbalul feminin, etc, sa aiba mai multe voturi. Doar dumneavoastra si presa in general, acordati importanta exclusiva ligii 1, cu specimenele ei. Nu imi pasa cine a castigat, nici cine a pierdut, pentru ca pe mine direct nu ma afecteaza cu nimic, dar ma amuza cum unii oameni par atat de surprinsi, ca si cum doar liga 1 ar vota, doar votul lor ar conta, cand ei sunt 14 sau cati sunt, dintr-un total de 256 de membri cu drept de vot.

CCC (137 comentarii)  •  20 aprilie 2018, 12:56

Trist ca a castigat burleanu. Nici lupescu nu ar fi fost mai bun, in opinia mea. Poate Marcel Puscas ar fi reusit ceva, a avut un program solid si axat pe fotbal, nu pe can-can, ca ceilalti doi. A fost clar ca burleanu va castiga din momentul in care dragnea a afirmat ca-l sustine. Intotdeauna trebuie sa interpretati exact invers afirmatiile telehotmaneanului! Doar nu va asteptati sa fie cinstit! E clar ca prin spate l-a sustinut pr burleanu! Domnule ioanitoaia, e grav si trist ca au disparut echipele de traditie din fotbalul romanesc, dar nu incercati sa legati aceste disparitii de actvitatea burleanului! Chiar nu au legatura. Mai degraba sunt conectate cu sustinatorii lui lupescu, nasul si corleone. Apartenenta la vechea cooperativa a unor sustinatori a fost inca un bolovan legat d3 piciorul lui lupescu (cel cu care dacea pasele de maxim 6 metri). Greu de tarat atata balast .... . Imposibil de castigat. Cartea/program a lui burleanu a fost tiparita pe banii frf pentru ca s-a vrut a fi un soi de raport de activitate a federatiei in ultimii 4 ani. Daca banii proveniti din vanzarea acesteia intra in conturile burlanesti, atunci ar putea fi o problema. Daca intra in conturile frf, ne vedem peste 4 ani, cand va castiga iar burlanul. Repet, nu-l agreez, e clar xa nu are habar de fotbal! Dar a fost extrem de abil in a se inconjura de “yes-men”, de votanti pe care i-a “cultivat” prin diverse metode, inclusiv “spagi electorale”, pe scurt, de oameni deveniti “ai lui”. Drept dovada, cluburilr d3 fete si copii nou infiintate nu l-au tradat. Au “tradat” cele de liga 1, in frunte cu CFR, care spera ca fcsb va fi depunctata si cu ajutorul arbitrilor va castiga inca un campionat. A “tradat” craiolgutza”, care drept multumire a primit deja, la doua zile de la alegeri, organizarea finalei cupei Romaniei, in care este ca si calificata. Cinstit, nu? Daca alegerea locului de disputare a finalei s-a facyt abia acum, cand se stiu cele 4 semifinaliste, de ce nu s-a ales un oras neutru, care sa nu avantajeze nici o echipa?

thvs86 (12 comentarii)  •  20 aprilie 2018, 13:11

E fiert acest domn care deja nu numai ca nu mai merita calificativul de "maestru" cum impropriu ii mai zic unii, dar se indeparteaza pe zi ce trece si de ideea de jurnalist impartial. Sper sa va retrageti la pensie mai repede; Ovidiu Ioanitioaia: timpul unor astfel de oameni in media a trecut de mult.

Mircea (97 comentarii)  •  20 aprilie 2018, 13:16

@Marian Gavrilescu: bine punctat !

Hagi (21 comentarii)  •  20 aprilie 2018, 13:59

Ah, ce-mi place, ce-mi place "maestre" cum te perpelesti; banuiesc ca nu prea dormi bine noaptea. Da, ma bucura sa-ti citesc de acum articolele pline de frustrare si venin, imi place sa te vad cum iti mesteci infringerea. Asta si meriti pentru ca ai lasat la o parte deontologia si impartialitatea. Nu sint fanul lui Burleanu si daca nu erai matale cu articolele de toata jena pe tema asta, chiar mi-ar fi parut rau pentru Lupescu. Asa ca inghite-ti frustrarile pentru inca 4 ani si distreaza-ne cu noi articole comico-absurde.

blat blater (7 comentarii)  •  20 aprilie 2018, 14:13

e alarma mare - ordin pe unitate (inclusiv la frf ) ca tovarasu reales sa fie aparat: deci au aparut tot felu de indivizi care injura competenta (deci generatia de aur) si sustin impostura tovarusului scolit la baneasa

stefan (8 comentarii)  •  20 aprilie 2018, 14:28

rugăm insistent ca r. burleanu să recunoască ce serviciu/ servicii îl susține/ susțin pentru a afla, în sfârșit, cine conduce de fapt românia. vă mulțumesc (pont: nu, nu este psd ...)

solutia optima (7 comentarii)  •  20 aprilie 2018, 14:49

sa ramana burlica cu fetele vesele la futansal si sa se infiinteze o noua federatie de PROFESIONISTI (liga I si II) condusa de LUPESCU!

Che Guevara (363 comentarii)  •  20 aprilie 2018, 15:10

Ce inseamna victoria lui Burleanu, maestre Ioanitoaia ? Este semnalul ca s-a reintrat in normalitate. Nu mai exista vedete. Nu mai exista persoane cu statut special, asa cum va obisnuisera anii '90. A fost o perioada de tranzitie cand PSD cu ajutorul mass-media a creat un tip special de oameni - superstarurile - care aveau drepturi mai multe si privilegii fata de oamenii de rand. Intre timp, noi astia muritorii, am pus osul la treaba si am recuperat decalajul dintre "high society" si middle class. Acum nu va mai puteti lauda la noi cu banii dumneavoastra, ca avem si noi. Nu va mai puteti afisa cu masini scume, avem si noi. S-a terminat perioada arogantelor de gen Gigi Becali si/sau Borcea. Faptul ca alegatorii nu au dat doi bani pe armata de "vedete" afisata de Lupescu si au preferat oamenii simpli din echipa lui Burleanu arata ca oamenii sunt satui pana peste cap sa fie tratati de sus. Oamenii s-au saturat sa fie considerati niste soareci , niste gaze nesemnificative, iar cai care dispuneau de ceva cascaval sa fie considerati zei printre muritori. De-asta se enerveaza acum Hagi in presa. Cum? El care e regele, parerea lui ... nu da nimeni doi banuti pe ea? Reveniti cu picioarele pe pamant! Suntem toti egali si cand murim ne ducem in acelasi loc. Pana atunci hai sa nu ne mai dam rotunzi si sa contribuim in egala masura pentru binele fotbalului si al societatii in care traim. TERMINATI cu vedetismele ca nu mai impresionati pe nimeni cu ele. In cel mai fericit caz va flatati propriul ego si atat.

alexandru valeriu (38 comentarii)  •  20 aprilie 2018, 15:21

N-am auzit sa fi fost fotbalist , nici macar jucator de fotbal (burleanu ,un nimand) , dar bun jucator la cheltuit banul romanilor ,cu spijinul *** si a *** someri . Niciunde nu ploua cu dolari -chiar nici la UEFA sau FIFA . Valeriu din Boston .

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

luis (41 comentarii)  •  20 aprilie 2018, 15:51

Bai ioanitOAIA,Burlanul s-a referit la cei de teapa ta.Si da,pe voi v-a ciuruit,pe tine,pe naum,pe decebal radulescu si ceilalti.Voi nu sunteti jurnalisti,suteti niste ahtiati de putere si senzatia ca aveti dreptate doar voi.Voi sunteti doar niste manipulatori fara onoare si respect.

MZM (390 comentarii)  •  20 aprilie 2018, 16:11

Domnilor, de ce mi-ati eliminat comentariu (la cateva ore dupa ce l-ati afisat)? Care este motivul?

gio (59 comentarii)  •  20 aprilie 2018, 16:55

Asocierea lui Burleanu cu decaderea unor cluburi precum Rapid, Petrolul, Jiul, Corvinul, Oțelul, Farul este hilara si penibila. Corvinul nu mai exista de nu stiu cand, Jiul era prin liga 3,4 si acu 4 ani, Petrolul? Istoria tumultoasa a acestei echipe incepand cu fuziunea Astra- Petrolul din 2005 este de notorietate, Otelul? Jefuita de catre unii in maniera Urziceni, Farul se zbatatea prin Liga 2 acu 4 ani, acu o gasim in Liga 3. Probabil spectaculoasa e doar caderea Rapidului unde iarasi nu vad ce treaba are burleanu. Cand este sa devina nea Ovidiu penibil, il mai tragem de maneca ))

Comentează