Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Toți au vrut și au putut

După 13 meciuri fără victorie în fața unor adversari din Peninsulă, FCSB a reușit să spargă gheața.

Permalink to Toți au vrut și au putut
vineri, 16 februarie 2018, 7:46

Într-adevăr, a învins echipa de rezerve a lui Lazio, cu 3 titulari în formula de start și cu alți 3 intrați în repriza secundă, ceea ce nu-i scade însă din merite. Istorică, izbânda e prețioasă pentru că e prima, dar și deoarece conferă reale șanse pentru „optimi”.

E treaba lui Lazio că și-a menajat vedetele. În orgoliul lor, italienii acordă mai mare importanță Seriei A decât Ligii Europa, probă și înfrângerea suferită acasă de liderul Napoli, 1-3 cu Leipzig! Repet, îi privește. Campionatul lor a fost cel mai tare din lume, dar nu mai e. Vanitatea și nostalgia persistă însă, iată o cauză din pricina căreia Squadra Azzurra va vedea Mondialele la televizor!

De data asta, Steaua a avut ce i-a lipsit uneori pe plan intern, atitudine. Curajul, refuzul complexelor, dăruirea dusă, nu urmează o figură de stil, până la sacrificiu. De la mezinul Vlad, providențial în câteva intervenții, la veteranul Teixeira, neobosit la 37 de ani, băieții lui Dică au luptat exemplar, pe alocuri eroic. Iar Dică însuși a absolvit un examen extrem de pretențios. Organizarea formației (așezarea, presingul sufocant, schimbările etc) a depus mărturie că Nick a pregătit confruntarea cu seriozitate și cu pricepere. Ca un profesionist versat.

Totuși, nu mi-o luați în nume de rău!, mi se pare exagerată distanța dintre notele din GSP, unde Dică a primit 9 și Inzaghi 5. Să reținem că, pe lângă o posesie de 60 la sută, Lazio a avut o bară și 3 ocazii de gol uriașe. La una dintre ele, nimeni n-a înțeles cum Caceres n-a băgat mingea în poartă! De acord că FCSB a trecut, prin Budescu și prin Gnohere, pe lângă majorarea scorului, numai că o ratare precum a lui Caceres se vede o dată pe sezon. Poate și mai rar.

Împinsă de la spate de un public extraordinar, care a creat o atmosferă unică, FCSB a primit răsplata unui splendid efort colectiv. Toți au vrut și, în plus, toți au putut! Chiar și cei care n-au sedus, Nedelcu, Man ori Fl. Tănase, de pildă, au transpirat abundent. Deși nu-i cea mai fericită idee să aleg dintre remarcați, apreciez că Vlad, Planici, Gnohere și Budescu au strălucit. Mai ales Budescu.

Uluitor în unele faze, amintind de tenisul lui Ilie Năsase, unul ce înfrunta și chiar sfida gravitația, Budescu s-a întrecut pe sine. Pe când evolua la Astra și Daum se încăpățâna să nu-l convoace, îl lăudam de fiecare dată, iar internauții mă beșteleau pentru asta! Îi rog să mă scuze, dar Budescu n-a devenit magic doar pentru că s-a transferat la FCSB! Nu, acesta a demonstrat mereu, inclusiv prin puținele mingi pe care le mai greșește, că fotbalul înseamnă un joc. O plăcere. O imaginație. Un vis.

După cum, printr-un gol înscris la capătul unei pase geniale servite de Budescu, Gnohere i-a contrazis pe cei care susțineau că, fiind corpolent și greoi, el nu-i un vârf de contraatac. Că e mai potrivit jocului pozițional. Evident, o impresie falsă.

În fine, Lazio a jucat mai mult joi seara, iar FCSB mai eficient. Pe scurt, mai bine. Deși „nu ne e frică de nimeni!” (Gnohere), tot aș fi înclinat să-i dau dreptate lui Nick că „Lazio rămâne în continuare favorită la calificare”. Sunt convins că roș-albaștrii își vor apăra cu dinții șansa pe Olimpico, sunt sigur și contez pe devotamentul lor. Iar cine a avut noroc o dată poate avea și a doua oară.

Comentarii (46)Adaugă comentariu

Ghencea (129 comentarii)  •  16 februarie 2018, 20:05

De data asta foarte obiectiv. E cea mai buna dovada, ca sa va pastisez ca daca vreti puteti redeveni ziaristul de clasa dinainte.

cata (19 comentarii)  •  16 februarie 2018, 20:11

Deci nu ai cum :)))))))))))))))))))) "editorial" despre un meci de Europa League si el ajunge sa-l mentioneze pe Daum. ciudat cum de nu il critica pe Iordanescu ca nu l-a luat la Euro.

aham (140 comentarii)  •  16 februarie 2018, 20:12

un meci bun. nu stralucit, dar bun. cand te uiti la diferentele financiare..e cu totul altceva, nu mai e un meci bun, e un miracol. lazio are jucatori de clasa mondiala, fcsb n-are nici macar 1. cu atat mai mare e meritul echipei. pana la urma e singura echipa care continua sa reprezinte romania cu succes in europa.

Cosu (98 comentarii)  •  16 februarie 2018, 20:12

Ehe , daca era echipa tricoului roz altfel suna articolul .

Cosu (98 comentarii)  •  16 februarie 2018, 20:14

App , e STEAUA 1 LAZIO 0 NU REZERVE LAZIO .

Cita (2118 comentarii)  •  16 februarie 2018, 20:15

Aveți dreptate. Mi-a plăcut comparația cu Ilie Năstase și afirmația filozofică despre jocul în sine, despre plăcerea de a te juca si ă mai greși uneori. E valabil pentru orice sport și vă felicit ca ați pus problema în felul ăsta cu referire la Budescu. Sa avem succes în Italia și să ne calificam în optimi!

Valentin Condeescu (1 comentarii)  •  16 februarie 2018, 20:47

Corect.FCSB dupa jocul aratat ei si Cluj se vor bate la titlu.Craiova din pacate,cu toate ca sunt susținător ca si dvs. al echipei ii lipsește ceva la mijloc iar,apărarea nu e de departe cea mai italienească(cu toate ca am avut si noi fundași de mare clasă).

vio (28 comentarii)  •  16 februarie 2018, 20:53

Extraordinar!Asa ceva nu s-a mai vazut! Daca ne bucuram atat de tare dupa un meci castigat cu 1-0 cu mult noroc inseamna ca subconstientul nostru isi face datoria si stim ca suntem subtiri.Simtim asta dar nu putem s-o spunem cu glas tare,ca deh ,suntem un popor mandru nevoie mare.In schimb glasuim tare pentru mai nimic.Pacat , calificarea se va decide dupa 2 meciuri ,altfel eram calificati in vara europeana!

corneliu (18 comentarii)  •  16 februarie 2018, 20:59

Numai dacă se califică poate fi lăudată o echipă. O victorie cu 1-0 doar pentru palmares e ca sexul de unul singur.

Florin (215 comentarii)  •  16 februarie 2018, 21:02

Cosule, las-o jos ca macane. Asa multe rezerve ca nici St Radu nu a intrat. Mucles ca te faci de ris.

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  16 februarie 2018, 21:03

...nea Ovi matale nu te pricepi ...nu te supara ...cum sa ti placa Budescu ?...de ce sa ti placa un ratangiu ?...ca a dat o pasa pe culoar la 10 meciuri ?...din acea pozitie era greu sa nu dea o pasa buna ......lipsea si marcajul la francezul african ...Budescu e picior mort ...sau mana moarta cum vreti s o luati ... Trebuie remarcat norocul incredibil avut de Vlad ...un portar mare are si un noroc pe masura ...asa se spune ...barele trebuie sa fie ale lui ... Vlad o sa ajunga portar mare ...norocul nu i lipseste ...

gioni (109 comentarii)  •  16 februarie 2018, 21:03

au venit la distractie italienii

Andrei F (1607 comentarii)  •  16 februarie 2018, 21:11

Puteati si sa spuneti ca Dica si Becali au reusit unde Sumudica si Nicolae au ratat...Altfel desigur,Sumudica- i cel mai tare...Ham...

EugenQy (35 comentarii)  •  16 februarie 2018, 21:30

Comentariile unor dinamovisti, in sala in care am vazut meciul, sunt de toata frumusetea. "Daca asta nu e manareala pentru casele de pariuri, inseamna ca am privit la altceva , nu la fotbal 25de ani." spunea unul, pe cand altul il calma:" lasa frate ca nu se termina asa, ca italienii macar golul egalarii il vor marca", iar altul: " pariez ca sunt intelesi ca nici, astia, uite la Budescu, nu marcheaza, nici macar gunoieru' ala venit de la noi"...ar mai fi ceva de zis?

MZM (390 comentarii)  •  16 februarie 2018, 21:39

Steaua a castigat dupa un joc bun, pe alocuri foarte bun, invingand o echipa dintr-un campionat prestigios al Europei. Antrenorii, jucatorii, tot staff-ul si nu in ultimul rand Gigi, merita toate felicitarile. Urmeaza insa returul de la Roma pe care nu prea au cum sa-l castige, oricat ne-am dori unii. Dar obiectivul in competitia europeana a cam fost atins. S-a ajuns in primavara, s-au castigat bani, onoare si...puncte. Din pacate, aceasta dubla cu Lazio va avea, probabil, consecinte negative in jocurile din campionat: multe jocuri la 3 zile, accidentari, suspendari si... pierderi de puncte. Dar apropo de rezervle echipei italiene. Daca aceasta echipa (de rezerve) care a fost invinsa de Steaua ar juca in campionatu nostru, ar castiga probabil an de an competitia! Adica, sa o lasam mai moale cu rezervele echipelor italiene! Nu-si pot permite sa tina in lot si sa plateasca regeste jucatori slabi.

Cosu (98 comentarii)  •  16 februarie 2018, 21:41

Florica , STEAUA BUCURESTI 1 LAZIO 0 . Cat ai plans in fularul lui Lazio? Hahahaha hahahaha

Adu (70 comentarii)  •  16 februarie 2018, 21:54

Marea problema de la FCSB e ca patronul a facut puscarie pentru infractiuni in fotbal, si toti oamenii de fotbal de azi se inchina in fata averii lui. Adica, nu mai e sport, e feudalism la mila banilor multi. Fotbal e doar de reclama...

Andy_Murray (1 comentarii)  •  16 februarie 2018, 21:54

Daca tenisul lui Nastase sfida gravitatia, atunci ce sa mai spunem de Federer ? Ramanem fara epitete, maestre. Ne cam jucam cu cuvintele....

haideusicfr (287 comentarii)  •  16 februarie 2018, 21:56

Sper sa va bata Dinamo sa va sune apa in cap. Sa va treziti la realitate.Lazio pesemne ca a avut o zi proasta.

solomon neagu (1 comentarii)  •  16 februarie 2018, 21:58

Seara buna nea Ovidiu,evidenta iese tot timpul in fata,in sfarsit o mega lauda la adresa Stelei !

iesi la pensie (6 comentarii)  •  16 februarie 2018, 21:59

Tataie, cat ii mai minti pe fanii tai ca nu esti suporter fcsb si becali? Pe zi ce trece incepi sa o iei pe aratura. "De data asta, Steaua a avut ... ", tataie te-a lasat de tot memoria. Chiar daca pe urma ai scris doar de fcsb, a fost de-ajuns o data sa dovedesti josnicia.

Viorel (103 comentarii)  •  16 februarie 2018, 22:00

Iritant, enervant, de neinteles cum un ziarist de talia, experienta si curajul lui Ioanitoaia se refera la Steaua folosind cu obstinatie formula absurda impusa celei mai bune, cunoscute si performante echipe din fotbalul romanesc de o justitie surda, schioapa si evident oarba aservita intereselor obscure ale unui grupulet de ofiterasi retrograzi care se mai cred inca in epoca stalinista. Neghiobii vor sa intre din nou cu bocancii de instructie in fotbalul romanesc si sa se rancordeze la banul public folosind sportul ca pretext si paravan. Din pacate ziaristi precum Ioanitoaia incurajaza aceste practici ale trecutului numind Steaua, echipa cu cei mai multi suporteri (peste 50%), asa cum vor bolsevicii din MApN, adica FCSB. Rusine pentru ziaristi si ziarele care accepta si incurajaza abuzurile, ilegalitatile si absurditatile venite din partea MApN,

Adu (70 comentarii)  •  16 februarie 2018, 22:02

In esenta, FCSB de azi e doar turma lui Gigi Becali, care a facut puscarie pentru tentativa de masluire a campionatului cu valiza, dar a fost reprimit in fotbal dupa puscarie, de catre complicii sai la fel de criminali din fotbal! Statul român, FRF, presa sportivă - toți s-au prefacut că nu văd! :D

Fcsb1947 (1 comentarii)  •  16 februarie 2018, 22:06

Vad ca isi dau cu parerea si "baietii" care dormeau la ora aia. Cum sa nu fii hater cand singura realizare in timpul vietii tale a fost miracolul de la Liberec, in timp ce la vecini, victime precum Chelsea, Ajax, Valencia, Herta BSC(nu e restaurant, e Herta Berlin), Betis, Galatasaray( film turcesc) s.a.m.d.

Adu (70 comentarii)  •  16 februarie 2018, 22:11

Daca Gigi are asa multi bani de ii plateste pe toti sa minta in folosul lui, este ca avem un capitalism superb de mintit constiintele cu bani?! :O hohohoh

Adu (70 comentarii)  •  16 februarie 2018, 22:17

Domnu Ioanitoaia, de ce faceti afaceri cu un mafiot ca Gigi Becali? Este ca pentru bani, nu pentru sport?! :D

Unu oarecare (5 comentarii)  •  16 februarie 2018, 22:18

Ce treaba are Daum cu meciul de aseara? Dar macar fii corect daca tot aduci vorba, Tata Puiu de ce l-a lasat acasa? Esti j e nan t. Un tovaras Director- colaborator. O b se dat si macinat de ura. Incredibil ca exista asemenea om, cu pretextul de a fi ziarist. In rest, chiar nu era rau articolul...

Bogdan (395 comentarii)  •  16 februarie 2018, 22:20

@Andrei F. Stai sa vedem returul si apoi sa-i laudam pe Dica si pe Gigi. Pina atunci sa tinem cont ca Sumudica a luat un campionat si se descurca in Turcia, iar favoritul tau Dica inca e scolar. Impresia e ca faci pe zmeul cind nu e cazul.

Vlad (309 comentarii)  •  16 februarie 2018, 22:25

Sunt curios ce zic dupa ce citesc acest text aia care tipau ca dl Ovidiu e anti Steaua. Articolul e de bunsimt si puncteaza exact cum s-au petrecut lucrurile in seara de joi.

itu52 (239 comentarii)  •  16 februarie 2018, 22:28

Mai ușor claxonul, nu vedeți cum tremură motorul. Mai avem de lucru la reglaje, dacă apasă mai mult pedala, intrăm în trepidație si nu ne mai revenim. Sunt prea puternici și versați, să-i intimideze un amărât de 1-0. Au avut multe atacuri pe stânga, foarte viguroase, care ar trebui să-i dea de gândit lui Dică, nu cred că acolo o să fie mai blânzi. În mod normal dau cel puțin 2 goluri. Să sperăm că dau și ai noștri un amărât de gol și așa cu bufa, bufa și pe jos cu tăvălitul, mergem mai departe.

Andrei F (1607 comentarii)  •  16 februarie 2018, 23:15

@ Bogdan Ce sa vedem? Pai Sumudica a castgat la retur? Pe cuvant?A castigat mai multe puncte cu Genk?

arh. Gheorghe Petrescu (486 comentarii)  •  17 februarie 2018, 1:51

A fost un meci de zile mari norocoase si am inteles ca, se poate. La Roma va fi adevaratul meci de calificare, dar, sant convins ca toata echipa noastra va face un meci fantastic. Dica, trebuie sa imagineze un scenariu fotbalistic de clasa pentru o victorie de prestigiu. Acum cred ca se poate, si staff-ul formatiei FCSB, crede ca e posibil un event de varf in fotbalul romanesc. Bat vanturi favorabile pentru fotbalul romanesc si anume, FRF, se va schimba in bine cu noii veniti de marca in stiinta fotbalului, cu o mentalitate bazata nu pe hazard ci pe o conceptie tehnico-tactica cu goluri in fotbalul romanesc. Afara cu toti cioflingarii si nepriceputii in materie de fotbal caci, abia atunci vom avea noi rezultate scontate. Ma repet, bate un vant de primavara fantastic pentru intreg fotbalul romanesc. Hai FCSB si HAI ROMANIA!

Coco (6 comentarii)  •  17 februarie 2018, 3:35

Inca un articol care arata de ce sunteti un jurnalist de renume. Cei care va critica sunt fie dinamovisti care nu inteleg ca in cupele europene trebuie sa tinem cu reprezentanta Romaniei indiferent care este ea, fie fani dubiosi ai si mai dubiosului si bizarului Daum. Daca cei din prima categorie sunt incurabili, despre ceilalti nu spun nimic, doar imi permit sa le adresez o intrebare : ce mai face prietenul vostru Daum ?Abunda de oferte dar parca nu mai e nimeni extaziat de el pe nicaieri. Cat despre dvs, domnule Ioanitoaia, raman acelasi admirator devotat al articolelor dvs.

Alex One (161 comentarii)  •  17 februarie 2018, 8:26

"De data asta, Steaua a avut......." si " De acord ca FCSB a trecut....."Maestre. alege ori Steaua ori FCSB ? Romanii aveau un dicton"Electa una via" adica, daca alegi o cale mergi numai pe ea.

bratu (104 comentarii)  •  17 februarie 2018, 8:32

Un comentariu care explica bine. Buna intrebarea lui Vlad. Nu cred ca dl Ioanitoaia e impotriva Stelei insa nici nu o lauda ca altii cind nu merita. Mai cred ca atit cit a jucat Pintilii trebuia remarcat. Si nici nu l-as fi trecut pe Man la capitolul dezamagirii.

Bingo (96 comentarii)  •  17 februarie 2018, 8:37

@Andrei F. Taci nene ca nu ai dreptate, doar esti unul dintre tipii care nu il inghit pe Sumudica. Adevarul e ca Sumudica a facut cu Astra in europa league ce nu s-a asteptat nimeni, nu mai dati voi in el pe considerentul ca nu o suporta pe Steaua. Chiar nu mai aveti loc de el?

laur (111 comentarii)  •  17 februarie 2018, 9:00

Alex One. Corecta observatia dar cred ca i-a scapat. Puterea obisnuintei. Unii zic insa numai Steaua mai ales la tv. Remarc ca esti tare la latina...

Andrei F (1607 comentarii)  •  17 februarie 2018, 10:08

@ Bingo Daca dumneavoastra stiati ca Steaua o sa invinga Lazio o sa- mi cer scuze...Eu asta spuneam,daca Sumudica a fost tare potrivit acestui ziarist atunci Dica este si mai tare...Fa intai paralela si apoi...

17 Nentori Tirana (871 comentarii)  •  17 februarie 2018, 10:33

Uite ca se poate, inclusiv Maestrul poate ! Bravo. Public fantastic, meci bun, articol de pus in rama. Nic-Stein ma supara mereu, maestrul a cenzurat preluarea UEFA Direct din mai 2003 in care favoritul lui, doar IL dinamu, abereaza si minte – oare tontolanul nu pledeaza pentru libertatea de exprimare aparind-o pina si pe instigatoare Dorela Matei ? - , dar cei bun e bun, eu nu critic doar de-al dreacului ce sint - ca altii. Ce mai vor astia ? - observ ca din pacate pe linga federali au mai aparut pe blog si „adevaratii stelisti“, cei in scutece, frustrati ca „adevarul“ lor se joaca prin araturi la Ciorogirla, prin namti la Steinul Ars si in capul lui Laca-Stein. Ce vreti ba, nu puteti recunoaste realitatea ? Steaua nu numai ca batut Lazio, iar asta va ramine in istorie, ca si dubla „victorie“ a dinamovistilor din septembrie al anului in care Steaua cistiga CCE, Steaua a dominat meciul, a terminat facind presing. Asta e. A trebuit sa-si inghita consonele vocale si maestrul Radu Pa, care a vazut exaltat doi loazari in Napoli Lazio, in timp ce nu vedea cum Steaua a luat ametitor in viteza in meciul bun facut cu CFR – traducerea s-o caute in dex-u arbitrilor. La Lazio au jucat totusi nume grele, poate ca astia sint titularii, cine sa stie in afara de Radu Pa, poate ca Pip e tot un fel de Stein caci Circo Imobilul mi s-a parut un fel de bizon, dar mai nervos. Pacat ca n-a jucat stilpul St Radu, mi-ar fi placut sa-l ocoleasca putin Costica, poate s-ar fi mobilizat si el mai tare. Cel mai important lucru, Steaua mentine sanse de calificare, iar daca vor reusi sa-l controleze pe Andreson cred ca are prima sansa. Nu are mereu Benzar in fata un fotbalist adevarat, a invatat precis ceva. -------------------------------- As vrea sa cred ca NicStein e „vinovat“ pentru cresterea in viteza si implicare in joc a mijlocasilor cu care a surprins CFR. Combinatiile n-au mai iesit asa bine caci Bizonul e alt tip, nu se preteaza, dar viteza si jocul direct tot au ametit apararea italienilor. Au oare prea multe vocale ? La urma urmei pot spune si romanii ca Steaua a folosit 7 rezerve: Vlad, Gaman – astia de cind s-au nascut au jucat un meci la Steaua -, Morais si Bizonu n-au jucat de mult, copilele Man, Nedelcu – prevad ca noul Beckenbauer o sa-i ingroape pe laziali la Roma -, Coman vrea sa le marite Becali si le-a scos la agatat … Aaaa !

Geo (199 comentarii)  •  17 februarie 2018, 12:17

@unu oarecare. Chiar asta esti, un oarecare. Daca nu intelegi legatura cu Daum e pentru ca nu vrei. Ioanitoaia are meritul ca i-a sustinut pe Budescu si Alibec cind inca nu Iesisera in primplan. Nu ai tu si nimeni dreptul sa contestati asta.

++ (194 comentarii)  •  17 februarie 2018, 17:54

da, dar tot Daum e de vina.

Durden (338 comentarii)  •  17 februarie 2018, 18:21

nici un articol fara daum sau burleanu! bravo pensionare!

Lucian (206 comentarii)  •  18 februarie 2018, 0:17

@Durden. Atit ai inteles tu din articol pentru ca atit te duce capul de bibilica. Iti patineaza musca pe creierul mic si neted, dar nu te lasi. Stii doar sa jignesti si de aceea esti penibil. Provoci mila si sila.

Alex One (161 comentarii)  •  18 februarie 2018, 9:13

@ Laur,o iau ca si apreciere nu ca pe o bascalie. Unul din comentatorii ultimului meci, cel cu automatismul "doar la PROTV......",a inceput cu Steaua ,a continuat cu FCSB si apoi ca sa nu se mai complice a bagat masiv "elevii lui Dica". Acuma noi ce sa credem,ca Dica e profesor ? Cred ca unii zic Steaua, nefiind neaparat simpatizanti stelisti, nu numai din obisnuinta ci si dintr-o atitudine de fronda fata de o decizie judecatoreasca de neinteles.

Observator (92 comentarii)  •  18 februarie 2018, 11:11

@ Fcsb1947 Tot pe durata vietii baietilor la care va referiti, Dinamo a invins echipe precum Shakhtar (de doua ori in acelasi tur), Spartak Moscova, Benfica (la Lisabona), Everton (5-1), CSKA Moscova, Besiktas si Bayer Leverkusen, ca sa ma refer la cele mai importante, nu la Sturm, Beitar sau la alte cateva! O.

Comentează