Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Liber la înjurături!

Nervoasă și, conform obiceiului, pusă pe scandal, căci scandalul crește tirajele, presa turcă s-a năpustit asupra antrenorului român de 72 de ani și a șters pe jos cu el.

Permalink to Liber la înjurături!
marți, 10 octombrie 2017, 4:27

Cu Lucescu pe bancă, Turcia a condus cu 1-0 și cu 2-1 în Finlanda, dar partida s-a încheiat 2-2. Oricum, rezultatul ei conta numai pentru palmares deoarece ambele formații rataseră calificarea la CM 2018. După 0-2 în Ucraina, Semiluna a luat o gură de oxigen prin victoria obținută acasă în fața Croației, dar a ieșit definitiv din cărți în urma neverosimilului eșec suferit la Eskișehir, 0-3 cu Islanda!

Înfrângerea cu insularii i-a activat pe contestatarii tehnicianului bucureștean. Adus să salveze de la naufragiu o corabie pe jumătate scufundată, Mircea Lucescu n-a reușit. Mizând pe Arda Turan, rezervă la Barcelona, a tras un loz necâștigător. A insistat ca mijlocașul de 30 de ani să revină pentru selecția 100, după ce în iunie fusese exclus din lot deoarece sărise să bată un ziarist care-l criticase că a jucat prost în „amicalul” de 0-0 cu Macedonia, dar a greșit. Înlocuit în minutul 60 contra Islandei, Turan le-a râs în față spectatorilor, gest care l-a determinat pe Lucescu să renunțe la el înainte de Turku.

Era însă prea târziu. Nervoasă și, conform obiceiului, pusă pe scandal, căci scandalul crește tirajele, presa turcă s-a năpustit asupra antrenorului român de 72 de ani și a șters pe jos cu el. L-a jignit în fel și chip. Cotidianul Fotomac l-a numit „arhitectul șef al dezastrului”, iar fostul arbitrul Cakar l-a făcut „escroc”! Atât că Lucescu își asumase riscul de a fi bălăcărit, anunțând că „nu vin la reprezentativa României pentru că prefer să fiu înjurat de străini, nu de ai mei!”. Parcă a găsit ce-a căutat, nu?

Deși prietenia cu Mircea Lucescu mă onorează, afirm că acesta s-a pripit semnând la Istanbul într-un moment în care campionatul, dominat de străini, e mai slab ca oricând, chiar necompetitiv. Evident mai sărac în valori decât în anii 2000-2003, perioadă în care românul își adjudeca titlul cu Galata și cu Beșitaș.

Consider că Mircea a mai comis o eroare. Constatând că Super Lig nu mai produce ca altădată din pricina importurilor masive, majoritatea vedetelor ajungând pe Bosfor în amurg, gen Pepe, Quaresma, Van Persie ori Eto’o, Lucescu a pledat pentru limitarea numărului de străini în campionat! În ciuda bunei-credințe, intervenția respectivă i-a pus în cap impresari influenți și președinți de club, care l-au perceput ca pe un pericol iminent, menit să le strice o afacere de zeci și sute de milioane de euro.

Dacă poate fi înțeleasă atitudinea unor suporteri și oficiali turci, naționaliști și lipsiți de răbdare, nu-i de admis, sub nicio formă, reacția acelor români care nu-l scot pe Lucescu (ca și pe mine) din „boșorog”, „depășit”, „epavă”, „mort după bani” etc. Ingrați, ei omit că antrenorul pe care-l desființează a câștigat 31 de trofee în 5 țări (6 în România, unul în Italia, două în Turcia, 21 în Ucraina, unul în Rusia). La care trebuie adăugate Supercupa Europei 2000 și Cupa UEFA 2009. Cu vinovăție, aceiași mai uită că un eșec, cât de dureros, nu poate șterge istoria atâtor victorii. Nici discredita o carieră de care noi, compatrioții lui Lucescu, avem suficiente motive să fim mândri.

Întrucât eu pot fi bănuit de partizanat, vă invit să citiți ce a postat pe gsp.ro Mihai Dinu în 8 octombrie, ora 11:19. „Cât de urât pot comenta unii despre un antrenor român care a înregistrat performanțe deosebite în fotbalul național și internațional! Să fie de vină doar prostia, invidia, ignoranța sau, pur și simplu, răutatea unora de a terfeli profesionalismul și demnitatea unui român de succes?”. Stimați prieteni, s-a dat liber la înjurături, poftiți, serviți!

Comentarii (95)Adaugă comentariu

Hombre (93 comentarii)  •  10 octombrie 2017, 20:39

In Turcia, daca lucrurile nu merg, dai cu antrenorul de pamant. In Romania, il pastrezi pe Daum si te gandesti ca poate noi suntem de vina. Si faci asta pana nu mai ai nicio sansa la calificare.

Titu Sandronicus (110 comentarii)  •  10 octombrie 2017, 20:55

Mos Teaca, former-ul (sic) taxator de la ITB si energic călător prin continentul Antarctica, unde ar fi vizitat nenumarate capitale dupa cum a tinut sa ne anunte cu emfază, emite o pretinsă metaforă în cel mai pur stil al limbii de lemn : " Semiluna a luat o gură de oxigen" (sic!!) Se pare ca, aflat în imposibilitatea de a scrie o compunere in care sa nu foloseasca clişee, exprimându-se original şi evitând orice expresie răsuflată, "asu' la presa sportiva" (sic), ar fi anuntat ca se va inscrie la scoala vieţii in clasa zero profesională. Cum între "maestru" si limba romana s-a închegat de mult timp o relatie apropiata de cea dintre călău si victimă, e greu de crezut că o flaşnetă hârbuită va deveni arteziană de măiestrie..(sic) P.S. Cu ochii in semiluna umflata de oxigen (sic), pseudo-admiratorii "maestrului" devin tot mai vehementi in solicitarea adresata acestuia de a-si depana amintirile din vizitele efectuate in capitalele continentului Antarctica! P. S. 2 Sunt semne ca afirmatia "maestrului" : "majoritatea vedetelor ajungând pe Bosfor în amurg" ar fi declansat o adevarata teorie a conspiratiei, multi analisti punându-si intrebari. De ce vedetele nu ajung pe Bosfor dimineata? Sau la prânz? Liber la teorii! (sic!!)

cpt.ahab (19 comentarii)  •  10 octombrie 2017, 21:06

Lucescu e un orgolios si un pasionat de meserie, pana la maduva! Ar trebui apreciat pentru faptul ca e atat de viu la varsta lui! Dincolo de excesele si neputintele sale, ramane un foarte mare antrenor, cu o mare longevitate in fotbalul care conteaza. Suficient pentru ca romanii lui sa-l deteste, asa cum detesta pe oricine se ridica dintre ei si are succes! Si tot ei se mira, apoi, ca omul nu vrea sa se mai intoarca pentru a lucra intr-un mediu viciat de pizma, nerabdare, ura si necinste.

Bog (20 comentarii)  •  10 octombrie 2017, 21:09

Ar trebui sa mai recrutati niste ziaristi turci in echipa gsp daca tot e liber la injuraturi. Aveti doar de invatat.

constantin (48 comentarii)  •  10 octombrie 2017, 21:13

Comentariul meu aşteaptă moderare... L-am 'înjurat" prea rău pe Mircea Lucescu?

itu52 (239 comentarii)  •  10 octombrie 2017, 21:20

Se pare nea Ovi, că prostiile se fac în tinereţe şi la bătrâneţe. În primul caz e vorba de pripeală, dorinţa de succes ce te împinge să cam sari calul, în cazul al doilea, începe să te preseze timpul, să te obsedeze neîmpliniri, să accepti provocări care te depăsesc (pentru simplul motiv că toate s'au schimbat în jurul tău). Păi, d_ta mai faci gazetăria cu stiloul şi coala de hârtie, nu! Te scalzi în scule de înaltă tehnologie, da? Da, dar nu ca unul de 25 de ani, te mai incurcă ochelarii şi căştile, cam scârţie. Glumim, e prea deştept să nu termine frumos o carieră atât de bogată şi plină de satisfacţii.

gio (59 comentarii)  •  10 octombrie 2017, 22:16

@Hombre In turcia dau cu antrenorul de pamant? Serios? Federatia turca tocmai a dat un comunicat ca nu se pune problema inlocuirii, n-ar fi exclus sa-si duca contractul in continuare, cum si-a dus si Daum Cat despre critici prin presa sau a oamenilor de fotbal si Daum a avut destule.

zona magheru (205 comentarii)  •  10 octombrie 2017, 22:18

Acum aproximativ doua luni de zile vorbeam cu o familie respectabila de turci aici pe coasta de vest a Americii si am discutat tot felul de subiecte inclusiv fotbalul . I-am luat direct . I-am intrebat daca sunt fani Fenerbahce si mi-au spus ca DA . Tin minte la un moment dat ca respectabilul turc mi-a spus ca amindoua natiunile au mentalitate balcanica si ca nici una dintre cele doua tzari nu o sa ajunga la civilizatia vestica in timpul vietii noastre .

Gheorghe (1 comentarii)  •  10 octombrie 2017, 22:25

Au si turcii ioanitzoii lor, care fac *** despre lucescu si ar prefera in schimb un turkaletz la natzionala. Ca gesepeu cu nea ovi si geambashu

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Mircea (97 comentarii)  •  10 octombrie 2017, 22:37

@alin: inteleg ce vrea sa spuna ioanitoaia dar pe mine ma intereseaza atitudinea lui lipsita de respect si de profesionalism. Injuraturi si jigniri nu au granite. Este normal sa fie atacat, el este o gluma proasta a jurnalismului sportiv: sa-ti bati joc de un antrenor strain iar apoi sa scri acest articol... e foarte normal sa fie atacat. Din partea mea, ar trebui sa-si dea demisia.

Lestie (78 comentarii)  •  10 octombrie 2017, 23:01

Nu stiu ce a fost in capul lui Lucescu cand a acceptat sa preia "nationala" Turciei. El ar fi trebuit sa stie mai bine ca oricine ca nu se descurca decat atunci cand are in spate pe cineva capabil sa-i rezolve problemele. La Dinamo au fost Militia si Securitatea, la Galatasaray-baskanii, iar la Donetk-Ahmetov. Pe Turcia cine sa o ajute? FIFA? UEFA?

Daum (2 comentarii)  •  10 octombrie 2017, 23:11

Tataie, nationala a terminat meciurile, de maine sa revi la subiectele cu idolul acestei harti de ambalat hamsii, nimeni altul decat inegalabilul jiiiiiiiiiiiiiiiiiiji beeeeeecali !!! Stim ca "nu-l suporti"si toate articolele de rau la adresa lui nu sunt altceva decat tot o promovare agresiva a acestui personaj.

Gelu (116 comentarii)  •  10 octombrie 2017, 23:36

@Mircea. Ioanitoaia e un mare gazetar si facator de ziare. Gluma proasta esti tu. Dupa mintea ta Ioanitoaia trebuia sa sustina un antrenor ca Daum care nu a castigat meciuri dar a facut filozofia lui peste prajit ca va va ataca si cand mingea va fi la adversar. Tu si prietenii tai nu aveti logica si nici respect. Sa ii judecati voi pe Ioanitoaia si pe Lucescu cand va veti putea compara cu ei.

ballack505 (5 comentarii)  •  10 octombrie 2017, 23:59

Articol pertinent si corect scris de Ioanitoaia. Cel incorect a fost despre Daum... Atacat total nejustificat, desi 'neamtul' era evident spre apusul carierei. Nu cred ca acea calificare la WC'18 s-a pierdut din cauza lui Daum.

motanul incaltat (603 comentarii)  •  11 octombrie 2017, 0:55

Turcii i-au dat 3 milioane pt ce???? Nimic. Absolut nimic. Sa te umileasca Islanda, sa bati Croatia prin furt si sa faci egal cu Finlanda sunt rezultate dezastuoase venite din partea unui antrenor dezastru. Pe Daum l-ati criticat dar pe Lucescu niciodata. A avut dreptate jurnalistul turc-a fost si este doar un escroc. Episoadele Timisoara sau vatmanul de tramvai nu ramin nerazbunate. La Inter s-a facut de ras, olandezii aia batindu-si joc de el. La Zenit la fel. La Sahtior da a cistigat trofee- ca a prins un patron naiv care-i facea orice voie la transfer de brazilieni si meciuri aranjate in campionat. Daca era asa un mare antrenor de ce nu a fost niciodata ofertat de englezi sau de nemti?????Sau chiar de italieni din nou???? Ca el stie sa se descurce in multe limbi de circulatie internationala-nu era un Claudiu Raducanu. Pai daca sa vorbeasca stia -altceva ii lipsea si asta au vazut-o si nemti si englezi si italieni----meseria . Asta era problema. Nu stie meserie ci doar cirpeala cum se utilizeaza pe la noi. Si-au dat seama de asta rusii si acum turcii. Eu zic ca nu mai are nici o sansa -cariera sa e TERMINATA.... In Grecia sau Cipru nu poate sa antreneze ca aia platesc putin iar tarile arabe la virsta si posibil probleme de sanatate pe care le are e moarte curata..... Eu i-as propune sa-l inlocuiasca pe Ilie Dumitrescu ca si datator cu parerea. Nu se cistiga mai nimic dar macar ramai in atentia publicului din Cringasi.

Che Guevara (363 comentarii)  •  11 octombrie 2017, 0:59

In 70 de ani cariera ai timp sa aduni trofee destule. Problema se pune atunci cand incepi sa te culci pe lauri si de cate ori dai gres sa scoti ochii contestatarilor cu trofee dintr-o alta viata. Fotbalul se joaca pentru public si atunci trebuie sa te astepti si la critici nu numai la laude atunci cand esti implicat in el. Cine nu vrea sa fie criticat sa joace fotbal in sufragerie cu familia lui.

IO (154 comentarii)  •  11 octombrie 2017, 1:11

Ce a castigat in Italia? A reusit sa retrogradeze doua echipe intr-un an, dar asta nu e trofeu.

sorin (5 comentarii)  •  11 octombrie 2017, 3:35

Parerea mea e ca n-ai ce sa mai ceri la orice antrenor trecut de 70 de ani . Pentru tot ce a facut Lucescu pina la 70 de ani , ii trebuie ridicata o statuie .

anonimul (4 comentarii)  •  11 octombrie 2017, 4:17

Ciudat domne Ioanitevici! Practic, Lucescu in Turcia e in oglinda Daum in Romania! Atunci cand ziaristii, in special astia ai Gazetei il faceau terci pe Daum, nu se supara nimeni! Acum sare de fund in sus nea Ioanitevici, cand lui Lucescu i se face la fel in Turcia. Practic, nea Ovidiu, isi da cu stangul in dreptul si lufteaza de zile mari!

oy (9 comentarii)  •  11 octombrie 2017, 5:56

Ce mare diferenta de atitudine intre critica adusa lui Daum si cea adusa lui Mircea Lucescu. Chiar daca amandoi au ratat calificarile, in situatii similare, unul "merita" si trebuie injurat de la primul meci iar al doilea, "merita" si trebuie iertat, ba chiar sa-i certam pe cei care indraznesc sa-l critice. Stramba judecata!!

Banel (35 comentarii)  •  11 octombrie 2017, 6:01

Nu-ti e rusine,tataie?!

arh. Gheorghe Petrescu (486 comentarii)  •  11 octombrie 2017, 6:03

Mr. Mircea Lucescu este un gigant in fotbalul European si trebuie apreciat pentru ce a facut intr-o viata de om, in profesia lui , "Fotbalul". Se pare ca lumea libera de astazi, este pertinenta, fara scrupule, fara rusine, fara caracter pentru un om care a facut lucruri mari pentru fotbalul romanesc si european. Eu am varsta domniei sale si pot spune ca marele Lucescu senior a ramas si astazi un caracter de fotbalist, emblematic, atat pentru Romania cat si pentru Europa. Daca turcii sant suparati pe mr. Lucescu, au dreptate, ei au avut "Imperiul Otoman", din istorie, ce nu permitea infrangerea, dar cu timpul vremurile se schimba si nu ne mai recunoastem ca oameni, cu inteligenta si rabdare, asa ca si in Turcia furia nebuna a insuccesului in fotbal au capitulat la toate nivelele. Dupa mine, eu nu ma duceam in Turcia ca sa scot fotbalul lor, deja in cadere libera ci stateam linistit in banca mea si cugetam. Dar probalil, mr. Lucescu a crezut ca va merge ulciurul la apa si acum. De data asta ulciorul s-a spart atat de rau ca, marele "IL DUCE", a fost infrant si batjocorit de multa lume. Maestre, regaseste-te din nou si vino la pasiunera ta, (dvs), de multa vreme, "FOTBALUL"! Din SUA va transmit sanatate si succese in Fotbalul de MAINE!

Dilimache (657 comentarii)  •  11 octombrie 2017, 9:03

Superb, s-au trezit iar frustratii care nu au facut nimic in viata sa il comenteze pe unul care pe capul si munca lui a castigat cam cat 10 generatii de destepti care isi dau cu parerea pe aici!

Alex One (161 comentarii)  •  11 octombrie 2017, 9:28

Asa e maestre, "scandalul mareste tirajele". Adevar valabil si pentru presa din Romania. Deci nimic nou doar o marturisie,tardiva dar reala. Iar Lucescu a fost tratat "turceste" ,cand intolit in sultan tragand din narghilea cand numit "escroc", dupa rezutate, ca sa-i in viata.

Mircea (97 comentarii)  •  11 octombrie 2017, 9:59

@Gelu: probabil ca a fost candva un gazetar mare ... acum insa nu mai este. Un gazetar mare nu jigneste si balacareste ca la gura cortului pt ca un gazetar mare foloseste inteligenta si abilitatea analitica in exprimare. In momentul de fata intre el si presa de scandal nu este nici o diferenta. Si este ok daca vrea sa stea acolo dar sa o lase mai moale cu "gazetar mare".

brandremist (1 comentarii)  •  11 octombrie 2017, 10:42

Ați omis ceva aici, domnule Ioanitoaia: salariul lui Lucescu. Oare cât îl plătesc turcii ca sa "reușească" un egal cu Finlanda ( egal reușit și de modesta noastră națională)?

mircea_deca (14 comentarii)  •  11 octombrie 2017, 10:44

mai duceti-va la culcare,imbuibatilor......................

mg (138 comentarii)  •  11 octombrie 2017, 11:38

..nea Ovi, presa asta turcă (şi rea) a identificat cumva şi groparul fotbalului turc ? E o vorbă pe la noi : ce ţie nu-ţi place, altuia nu'i face..

catalin (4 comentarii)  •  11 octombrie 2017, 12:15

http://www.sportscouting.ro/blog/2017/10/09/luce-selectionerul/

Cristian (82 comentarii)  •  11 octombrie 2017, 12:47

Pai dvs personal dl Ioanitoaia l-ati facut pe Daum in fel si chip, sa inteleg ca aceasta caracterizare: "presã pusă pe scandal, căci scandalul crește tirajele" Acum stim si noi, postacii, ca de fapt suntem folositi, noi va înjuram, iar dvs inghititi cu brio pentru rating, publicitate si implicit, banii rezultati. Sa va fie de bine zic!

Pictor Viturca (1 comentarii)  •  11 octombrie 2017, 12:49

1. "Nervoasă și, conform obiceiului, pusă pe scandal, căci scandalul crește tirajele, presa turcă s-a năpustit asupra antrenorului român de 72 de ani și a șters pe jos cu el." Chiar a disparut orice urma de rusine?! Pai asta face si gsp de ani buni!!! 2. Atunci cand iti da Islanda 3-0 acasa mai bine iti asumi dezastrul nu cauti scuze puerile

Ilie (369 comentarii)  •  11 octombrie 2017, 16:09

Pai tot asa ai facut si dta, 'maestre' in privinta lui Daum, cu precadere dupa ce am luat-o de la polonezi. E adevarat ca ceva mai 'finut' decit turcii, fara insulte, dar tot cu mojicii - citez : '***', 'paznic de la Dachau', 'impostor', etc .. De insulte ('escroc' si altele) s-au ocupat trupetii dvs ***, ori alti 'maestrii' ai fotbalului prost imbatriniti, gen Dinu, dar care ptr dvs 'se pricepe la fotbal'. Iata deci cite asemanari cu cele de la turci, insa nu din postura de victima cum va place sa va afisati, ci chiar cea de calau. Tot de scandal e si revista dvs, nicio notiune de respect a omului (Daum ori cititorul), tot ce va intereseaza e ori tirajul ori a face pe plac sponsorilor finantatori, gen Becali care, o subliniati chiar dvs, ii considera pe Daum / Burleanu 'periculosi'. Adica exact ceea ce denuntati despre Lucescu in Turcia. O oglinda, 'maestre' ?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

gilos (328 comentarii)  •  11 octombrie 2017, 16:48

Nea Ovi, Lucescu si-a asumat un risc, dar nu i-a iesit de data asta. Daca ar fi reusit sa invinga Islanda ( la Istanbul !! ), aceiasi ziaristi care azi sterg pe jos cu el, l-ar fi facut rege, imparat, zeu...Nu a fost departe si n-ar fi fost imposibil. Mircea Lucesu este un tip inteligent si sunt sigur ca a luat in calcul si esecul. Asta e, un risc asumat. N-a fost sa fie de data asta. PS La ce atitudine ati avut dumneavoastra fata de un selectioner strain, Daum, cred ca era mai onorant sa va abtineti sa comentati despre ce a scris presa turca fata de Lucescu. Numai bine !

Popa (1 comentarii)  •  11 octombrie 2017, 17:48

Pana la urma, sa le iei banii la turci pe nimic e tot un succes, nu? :))

Filbert (32 comentarii)  •  11 octombrie 2017, 18:29

Lucescu a avut o cariera remarcabila insa a ratat finalul, retragerea adica. Cum stim cu totii, ultima impresie conteaza foarte mult...Pacat.

Liviu (19 comentarii)  •  11 octombrie 2017, 19:40

In locul domnului Lucescu as fi preferat sa ma injure ai mei... dar probabil ca dansul a analizat valoarea "materialului" cu care ar fi avut de lucrat si i-a preferet pe turci crezand ca-s mai abrasi. S-a inselat, nici ei nu-s mai spahii, asa ca acum suporta consecintele. Cat despre succese? de acord... dar ia analizati cine-i finanta cluburile si ce jucatori primea. La turci a lucrat doar cu "materialul clientului" si nu i-a iesit.

serghei (107 comentarii)  •  11 octombrie 2017, 19:52

Mama ce-l ridicati in slavi pe Lucescu, zici ca-i Mourinho sau Guardiola. E un antrenor bun si atat. N-are nimic fantastic.

Stra Luce Nthori de Nord (205 comentarii)  •  11 octombrie 2017, 20:28

Nea Ovi, cand ne povestesti cum a fost desfiintata Gheata de Aur (Camataru, Mateut, Camataru) ?

Undergrant (18 comentarii)  •  11 octombrie 2017, 20:37

Liber la injuraturi, fireste! Domnule Ioanitoaia, la ce altceva va puteti astepta de la creatura de care nici familiei, nici societatii nu i-a pasat niciodata (in consecinta notiunea de bun-simt ii este complet straina iar cele de prost-gust si de ura i s-au altoit de suflet volens-nolens, prin contaminare de la "organismul-gazda", democratia originala)?! Am ajuns sa citesc editorialele lui Tudor Octavian deruland textul cu grija sa nu cumva sa ajung la "Comentarii" si sa ma indispun vazand cum niste purtatori ilegali de creier insulta un reputabil scriitor si gazetar... La fel, o alta placere pentru un om obisnuit este sa citeasca editorialele si orice alte texte scrise de Andrei Plesu: ei bine, cand dau "click" sa accesez textul filosofului imi vine in minte automat expresia "bai, Plesule", des folosita in comentariile ce-i capuseaza subsolul opiniilor "tiparite virtual". La fel ma intristez "a priori" inainte de-a deschide editorialele dumneavoastra..., imi amintesc cum, acum cateva decenii bune, aducea postasul "Sportul" si atunci aveam alt motiv de stress, trebuia sa astept sa-l citeasca taica-meu si apoi bunicul, ca sa pot sa pun mana pe el... Dar, fara suparare, sunteti intr-un fel partas la tot ce se intampla..., pentru rating si, intrinsec, publicitate, ingaduiti pe "prima pagina" (virtuala) stiri pe care Ovidiu Ioanitoaia (cel dinainte de injectarea noastra cu "guerilla selling") nu le-ar fi digerat nici sub tortura...

Undergrant (18 comentarii)  •  11 octombrie 2017, 21:08

@Serghei & Co: Stimati domni, daca vi se pare ca Mircea Lucescu nu este demn de increderea dumneavoastra, faceti-i figura si nu-l angajati niciodata! Dar de ce il insultati? E greu de inteles ura manifestata fata de un antrenor care de cateva decenii castiga, prin munca, bani grei si are succese internationale la care bunicul hater-ului nu indraznea sa gandeasca..., i se pareau ca WC-ul in casa!

Alex (106 comentarii)  •  12 octombrie 2017, 1:26

Aveti mult tupeu sa publicati articolul asta dupa ce i-ati facut lui Daum inca de la instalare. Ma rog, se spune ca cei mai tupeisti ajung sefi. Explica multe, domnule director.

George (4 comentarii)  •  12 octombrie 2017, 2:25

Observ ca majoritatea comentatorilor acestui articol sunt mai inventivi şi mai spirituali decât babeta cu stiloul în mână . Injurături nu putem d-le ca sunt imediat radiate de obedienţii mariei dumitale. Nici nu ne stă in caracter. Dar Lucescu nu putea sa vina la nationala Romaniei, vesnica Speranta a d-lui Ovidiu. Ca venea galeriea Stelei si il gratula cu celebra apucătura. Nu se putea concentra saracu să facă mutările . NU-ţi dai seama. Eu sincer nu am citi articolul decat aşa in diagonala . Nu pot sa ma injosesc chiar atat . Dar asta transpare : ca tu ai luat apararea lui Il Luce ca este singurul care ar putea să salveze ceva pe plaiurile mioritice. Ma indoiesc. De fapt FALS . Articolul e un fals . M-am lamurit. Sper ca nu v-ati simtit ofensat. Sung sigur ca citesti aceste comentarii . Pentru ca un om *** este obsedat de ce spun altii despre el . Imi pare rau pentru tine . Ce pot sa fac pentru tine este să-mi fie milă.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Nea Caisa (1 comentarii)  •  12 octombrie 2017, 6:35

Ma mir ca nea Mircea nu a spus ca vinovat de ratatrea calificarii este vatmanul de pe tramvai.. :)

vasco (363 comentarii)  •  12 octombrie 2017, 10:18

@lestie,perfect zis!Cand ai militia in spate...e usor!

Bob (24 comentarii)  •  12 octombrie 2017, 22:55

Cat de penibil sa fii sa te asociezi pe tine cu Mircea Lucescu? Nu e nimeni ingrat cand te face pe tine depasit, epava. Azi esti orice numai jurnalist nu. Esti o rusine pentru ideea de jurnalism sportiv. Folosesti argumentele doar cum iti convin, manipulezi, ai dublu standard. Ii acuzi cu iz de moralist pe turci ca fac scandal pentru ca vinde? Tu?? Tu, mare boss la GSP, ai tupeul asta? In alta ordine de idei, cat timp tu ai tacut malc la toate golanelile lui Mircea Sandu, esti total necredibil cand faci acum pe justitiarul. Esti fix ca un traseist politic care redescopera brusc ca e de stanga si nu de dreapta. Valabil si invers. Ti-as cere sa-ti fie rusine dar e clar ca cer in van.

Comentează