Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Ne-am trezit tîrziu!

În faţa unui public admirabil, mai puţin fluierăturile de la sfîrşit adresate cui?, dar pe un teren catastrofal, ce părea scobit de cîrtiţe, reprezentativele României şi Franţei au inaugurat Arena Naţională din Bucureşti printr-o remiză albă. Judecînd după aspectul general […]

marți, 6 septembrie 2011, 11:18

În faţa unui public admirabil, mai puţin fluierăturile de la sfîrşit adresate cui?, dar pe un teren catastrofal, ce părea scobit de cîrtiţe, reprezentativele României şi Franţei au inaugurat Arena Naţională din Bucureşti printr-o remiză albă. Judecînd după aspectul general al meciului, dominat de oaspeţi uneori autoritar, poate că aceştia ar fi meritat să cîştige. Spre lauda lor, „tricolorii” au luptat exemplar, reuşind să compenseze diferenţa de valoare, favorabilă „cocoşilor”, printr-o organizare minuţioasă şi un devotament împins pînă la sacrificiu. Şi cînd au greşit pasele, şi au greşit destule!, băieţii noştri au alergat după fiecare minge de parcă ar fi fost ultima.

Din păcate, deşi ne onorează, rezultatul nu ne convine în condiţiile în care şansele de calificare la Euro 2012 sînt mai degrabă iluzorii. Să admitem însă că ne-am trezit tîrziu şi că au atîrnat greu în balanţă, cît nişte pietre de moară, egalurile cu Albania şi din Belarus.

Sigur că vrem mai mult şi e normal să vrem mai mult, dar în momentul actual atît putem. Voi reveni.

Comentarii (139)Adaugă comentariu

Gino (513 comentarii)  •  7 septembrie 2011, 10:56

Luati aminte la ce a scris Gigi mai devreme. Cand noi avem putin, voi vreti totul, chiar sa castigam Mondialele! Dar cine suntem noi, fratie, de ce sa nu nwe onoreze 0-0 cu francezii? Purceaua e moarta in cotet si voi va credeti fiii lui Stefan cel Mare. La ce draq stam noi bine ca sa stam la fotbal?

Mymy (52 comentarii)  •  7 septembrie 2011, 11:00

Baietilor lui Piturca li se poate reprosa ca sunt limitati sau alesi gresit, dar nu ca nu au luptat. Ioanitoaia are perfecta dreptate. Baietii au vrut, dar nu au putut mai mult.

Mario (2 comentarii)  •  7 septembrie 2011, 11:29

D-le Ianitoaia, cred v-ati uitat la alt meci, poate la Bosnia – Belarus, cum nu intelegeti de ce i-am fluierat. Chiar nu va este clar, n-am jucat nimic, avem o echipa de alcolisti si club-ari care in min. 60 ereau terminati, nu mai alergau.
Cu 2-3 min. inainte de final, noi trageam de timp, sa se termine egal ca si cum eream pe primul loc calificati deja.
Suntem o rusine a Europei, FRF este o banda de imbogatiti exact ca in politica care nu are nimic in comun cu fotbalul. Avem un stadion bijuterie, dar nu avem gazon si fotbal, e penibil este injositor, nu am cuvinte sa-mi exprim regretul ca am fost pe stadion. Aceasta echipa nu merita acest public minunat care a fost ieri.

calella (2 comentarii)  •  7 septembrie 2011, 11:56

Ce a scris este perfect adevarat! ca la fasole ne vor bate toti, cu chin vom scoate si noi ceva egaluri, sau vor aparea din mila Domnului cea victorii! nu mai sunt sanse…pacat din partea gazetarilor, ca nu vor sa auda vocea natiunii! oare ce e mai credibil? va intreb pe dv.? ce zic 2-3 impresari, care habar n-au de fotbal, sau ce sa zic,cca. 10 milioane de oameni, ca nu toti suntem microbisti…? voi chiar sunteti orbiti de bani? „bravo” voua atunci, „iarasi ne ajutati sa facem diferenta”…a fost un spectacol total ce au facut suporterii, dar echipa ne-a tradat! franta a jucat pe acelasi teren ca si noi…deci? nu mai invinuiti fantezii, va rugam frumos!!!!!

Paul (2 comentarii)  •  7 septembrie 2011, 12:24

E interesant cum toata lumea de pe stadion, mai putin presa, a inteles ca nu Marica a fost fluierat la schimbare, ci Piturca, care inlocuia un atacant veritabil cu o extrema cand pe noi ne ardea buza mai tare.
E la fel de interesant de ce nu se spune nimic despre huduielile copioase pe care si le-a atras Tatarusanu, pentru ca a tras fara rusine de timp in minutele de final (si probabil nu fusese ideea lui sa faca asta, ci i se sugerase de pe margine).
Iar fluieraturile din momentul in care echipa a salutat publicul au fost pentru grupul lipsit de mentalitate, in frunte cu „pustnicul” Piturca, pentru care echipa nationala reprezinta o afacere personala.
La fel cum inducerea unor idei eronate reprezinta o afacere mult prea personala pentru foarte multi dintre membrii presei scrise si vorbite (fara referire la autorul acestui articol).

caine rosu 18 (16 comentarii)  •  7 septembrie 2011, 13:04

Fratilor, spilu’ e asta: daca nu scapa de Mutu, Piti o lua iar in freza ca la Euro 2008 cu Olanda, cand se ruga Adi de el sa-l lasa sa atace!! Satana vrea doar rezultate de palmares nu riscuri pt o victorie!

Darius (4 comentarii)  •  7 septembrie 2011, 13:11

Barbugiul a rezolvat calificarea inca din San Marino, s a asigurat sa nu avem nici o sansa!! sa imi raspunda si mie cati dintre titulari de aseara se ridica la valoarea lui Mutu, Sanmartean, Tamas…nu mai vb de alte variante care puteau face diferenta Varga(super pregatit fizic) Gigel Bucur era o solutie pt repriza secunda, Muresan, Hoban, Parvulescu, Goga ….
Lazar a confirmat ca e fotbalist …dar asta se stia deja(pacat de accidentare, probabil gazonul … vezi cazul Evra ) . Cand o sa aveti curajul de a spune lucrurilor pe nume ??? Cand o sa incepeti campania mass media impotriva acestui sistem corupt si mizer care se numeste FRF ????

meteor (1 comentarii)  •  7 septembrie 2011, 13:27

tot respectul pentu dl ioanitoaia,dar ma uit acum pe gsp si raman uluit…acest putoi de robert nita se da mare cunoscator.de cand?mai are un pic si da o smetie colegului de platou din stanga,pentru ca are curaj sa-l contrazica.dle marin aveti grija ca desteptul asta le stie pe toate …nu tie rusine bai gaza de nita ?vezi-ti lungul nasului,bai basinosule si superperformantule…

Meka (11 comentarii)  •  7 septembrie 2011, 13:36

Toti jucatorii au luptat exemplar dar am avut impresia, si cred ca nu numai eu, ca Franta era de batut aseara. Imi pare rau ca sa terminat cu huiduieli dar pe cine sa invinovatesti? Pentru ca singurul vinovat nu mai are nici un fel de responsabilitate in ceea ce priveste echipa nationala. Despre gazon vreau doar sa spun ca nu este altceva decat o mizerie cu care din pacate ne-am obisnuit…defapt este puroiul macinat la nesfarsit de mafia comisioanelor administrative.

Paul S. (1 comentarii)  •  7 septembrie 2011, 13:38

„…băieţii noştri au alergat după fiecare minge de parcă ar fi fost ultima…”

Probabil ca dl.Ioanitoaia nu a vazut si finalul penibil al meciului… Parea ca jucatorii nostri nu stiau rezultatul din Bosnia si credeau ca un egal cu Franta ii mentine in lupta….

Din nefericire nu exista mentalitate de invingatori la acesti baieti, asa ca putem mult si bine sa speram la calificari, sa ne tocim nervii pe stadion si in fata TV-ului, ca problema e una mult mai grava decat faptul ca Tatarusanu credea ca joaca impotriva Rapidului si trebuie sa mentina un egal nesperat…

Mare pacat, in rest a fost o seara frumoasa , o atmosfera superba si tot ce am fi asteptat de la jucatorii nostri ar fi fost sa lupte pana la ultimul fluier.

bbby (1 comentarii)  •  7 septembrie 2011, 13:49

mutu trebuie reprimit ptr 2014 tamas la revedere fundasi avem destui…..si vom avea sanse mari..daca publicul este aproape de echipa pe acest stadion

marin robert (2 comentarii)  •  7 septembrie 2011, 13:50

RUSINE SELECTIONERULUI , CARE A CATADICSIT SA-L BAGE IN ECCHIPA PE GIGEL BUCUR IN MIN. 90 , ATACANT FIIND , DE PARCA TRAGEAM DE TIMP , NU CA TREBUIA SA MARCAM UN GOL !!

ADY (21 comentarii)  •  7 septembrie 2011, 13:53

Echipa nu a avut ca obiectiv calificarea si nu vrut sa riste nimic, jucand la 0-0.
Sper ca pentru ,,mondialele” din 2014 sa nu fie stabilit ca obiectiv promovarea in urna a treia valorica…

dorel (4 comentarii)  •  7 septembrie 2011, 14:32

sanatate ,eu am vazut meciul pe M6 (postul francez care a transmis meciul)si am fost mindru cind Thiery Roland(un echivalent al domnului Topescu)aprecia Arena National spunind c-ar fi frumos daca si Franta ar avea citeva stadioane la fel pt euro 2016 dara am fost mai putin mindru cind a facut comentarii la adresa gazonului,dealtfel m6 a prezentat multe cadruri cu aratura de pe gazon.Cit despre meci ,atunci cind joci cu dodel nu prea sunt multe de spus.inca o remarca :comentatorul francez era surprins de tactica lui Piturca stiind ca noi aveam nevoie de 3 puncte mai ales incepind cu min 70 cind se stia scorul Bosniei.Eu cred ca Arena National va fi mai mult o casa pt concerte decit pt fotbal mai ales ca in urmatori 10 ani nu cred ca ne vom califica la un turneu si nici nu vom putea tine piept echipelor mari (raspunsul il gasim la centrele de copii si juniori((vezi bac-ul din asta vara-toamna,si cred ca in urmatori 3-4 ani vom avea acelleasi rezultate)).Sanatate si voie buna.Ce bine c-avem stadion!!!

ion (12 comentarii)  •  7 septembrie 2011, 14:44

fluieraturile au fost adresate echipei nationale de fotbal care, desi avea nevoie de victorie, a tras de timp, multumindu-se cu un 0-0 care nu ajuta pe absolut nimeni!

niquell (24 comentarii)  •  7 septembrie 2011, 14:46

Dle Ioanitoaia ,
trecu si partida asta , publicu a facut spectacolul care trebuia sa-l faca fotbalistii , antrnorul Frantei mai avea un pic si spunea ca sa-l scoti pe Mutu in situatia data trebue sa fi nebun…si din pacate avea dreptate avem echipa care stie sa faca cei spui dar nu avem lider…care sa mai treaca si peste tactica „mister-ului”si sa atace cand simte momentul …gazonul cred ca ar trebuii sa-l aduca de pe Central ca ala no sa mai trebuiasca …steagurile le aruncam la gunoi …imnul se schimba dupa nevoia momentului …poate cand vom juca cu Anglia vom zice ca suntem urmasii lui Merlin…coruptie , grandomanie , prostie extrema …..si lipsa de reactie ! si asta nu din partea noastra a suporterilor dupa cum se vede …voi jurnalistii sunteti singurii care pot face ceva , voi aveti toate armele la dispozitie si pina nu se va face nimic voi sunteti adevaratii vinovati . Dle Ioanitoaia dute acum si uitate in oglinda si vei intelege totul….

calinescu_ (46 comentarii)  •  7 septembrie 2011, 15:15

EU PROPUN CA DE ACUM INAINTE GSP-UL SA SE NUMEASCA GIGI -TV !!!!!
VA BATETI JOC DE TOATE SIMBOLURILE NATIONALE !!!!
ATI TRANSFORMAT ECHIPA NATIONALA A ROMANIEI IN SRL -UL LUI PITZURCA SPECIALIZAT IN UMFLAREA DE JUCATORI …..
CE SA CAUTE LA NATIONALA UN CHIRICHES , UN DODEL , UN COCIS , UN LUCHIN SAU CHIAR BORCEANU (PARCA NU-I NORMAL SARACU’)?????
DACA CU GIGI ESTE VORBA DE CONTINUITATE , VAD CA MAI NOU APARE CRITEA OPRIA CU AL SAU LUCHIN ……
SUNT SIGUR CA FAMILIA PITZURCA A LUAT CEVA DIN GARAJUL LUI OPRIA ….!!!!!!

marius (28 comentarii)  •  7 septembrie 2011, 15:22

exact cum am scris si ieri: mari sperante nu putem avea de la echipa lui piturca.era sa scriu ca ei incearca dar nici macar asta nu pot…pai cum sa tragi de timp cind la 0-0 stii foarte bine ca vezi CE la televizor?!

radu (4 comentarii)  •  7 septembrie 2011, 15:33

piturca nu mai era astazi antrenorul echipei nationale, daca eu eram presedintele federatiei. va spun si de ce. a sfidat 55.000 de spectatori, 22.000.000 de romani si orice logica. chiar nu a-ti observat asta domnule ioanitoaia? cum sa intrebati de ce a fost echipa huiduita? nu s-a vazut si de la masa presei ca s-a tras de timp in ultimele zece minute, fix dupa ce bosnia a cistigat meciul cu belarus? 0-0 a fost un rezultat doar pentru palmaresul d-nului piturca. nu l-a interesat nimic altceva decit orgoliul lui si sa nu redebuteze la nationala cu o infringere. ce daca s-a pierdut o calificare? avea pe cine sa dea vina( a si facut-o de altfel). are si dreptate in parte, era mai usor sa cistigi cu albania decit cu franta, dar asta nu-ti da dreptul sa nu incerci. in momentul in care afli ca bosnia a inscris lasi totul deoparte si risti pentru a pastra sanse de calificare. el ce a facut? a comandat sa se traga de timp. ce si-a zis d-nul selectioner? nu am obiectiv calificarea si pot sa-l infund si mai rau pe razvanel(care are si el o mare parte din vina, am mai spus). si atunci consider ca un astfel de caracter nu este ceea ce trebuie echipei nationale a romaniei. si mai am o intrebare pentru cei din presa: nimeni nu stia care este de fapt starea gazonului inainte de meci? cum de nu a scris nimeni nimic, nu a tras nimeni un semnal de alarma? probabil si gazonul a fost o „tactica” a lui piturca si cred ca si ziaristii au fost complici. din pacate nu am reusit decit sa ne facem de ris in intreaga lume.

george (1 comentarii)  •  7 septembrie 2011, 16:33

Banuies ca dumneavoastra v-ati bucurat atunci cand Tatarusanu tragea de timp si cand Piturca l-a introdus pe Gigel Bucur in minutul 90. Suntem jalnici! Tragem de timp cand singura noastra sansa este victoria!

Bogzan (4 comentarii)  •  7 septembrie 2011, 16:47

Trebuie scos Marica din echipa nationala.

Bogdan (4 comentarii)  •  7 septembrie 2011, 16:48

Trebuie scos Marica din echipa nationala. Definitiv !

dorel (4 comentarii)  •  7 septembrie 2011, 17:11

de accord cu tine „radu”.Sunt convins ca nenea Piturca va termina pe locul 4 pt mondiale si nu numai din cauza lui.nu-i materie prima si nici nu stiu cind va mai fi…poate peste vreo 15-20 de ani.

dorel (4 comentarii)  •  7 septembrie 2011, 17:12

domnule ioanitoia chiar credeti ca ne-am trezit?

utaaradan (75 comentarii)  •  7 septembrie 2011, 17:24

Romania avea nevoie de trei puncte,nu de un joc care se aseamana unui jucator de zaruri sau pocher: la cacealma, jucam tot timpul la mica ciupeala,poate ne iese! imi pare rau,dar in fotbalul de astazi ,nu mai merge,iti furi singur caciula.
Romania trebuia sa atace,sa forteze,nu sa traga de timp, pt. ca doar victoria conta, egalul doar la palmares,dar cu palmaresul nu te califici,ci cu puncte.

Carlo (11 comentarii)  •  7 septembrie 2011, 17:57

Ce a facut Piturca, i-a sfidat pe spectatori? Nici vorba, constient ce gloabe antreneaza, s-a bucurat sa scape cu 0-0. Nu faceti o tragedie din ce nu e. Razvanel a incasat-o de la Franta fara drept de apel si a prezentat infrangerea ca pe o victorie. Si eu consider ca ne-am trezit tarziu si stiu din cauza cui.

Mymy (52 comentarii)  •  7 septembrie 2011, 18:41

Bai, ati inebunit, nu il mai vreti nici pe Marica in echipa? Cine sa joace varf, mama sau sora-mea? Hai ca m-ati lasat cu gura cascata.

BOgdan (1 comentarii)  •  7 septembrie 2011, 18:46

Domnule Ioanitoaia,

Stadionul a huiduit cum ar fi facut-o cu orice echipa care ar fi tras de timp pe finalul unui meci cand scorul ne era defavorabil. Si din pacate a trebuit sa ii huiduie chiar pe ai nostri, cu Tatarasanu in frunte, Piturca, … Ar fi trebuit sa ii huiduie si pe copiii de mingi, dar erau inexistenti…

Trist, foarte trist. Si poate mai trist de atat este faptul ca dumneavoastra nu ati inteles acest lucru…

Stima

adrian (1 comentarii)  •  7 septembrie 2011, 19:26

s`au trezit prea tarziu??? nu au intrat trezi si au adormit pe teren…in orice caz poate avem noroc sa bata bucatarii pe bosnia :))

steelgalati (12 comentarii)  •  7 septembrie 2011, 19:59

DA,ne-am trezit tarziu si ne-am culcat devreme!La atata munca ce rezultate sa avem?Astept sa faceti o analiza mai amanuntita,a despica firul in 4 de la inceputul campaniei de calificare si pana la RATAREA EI.Eventual sfaturi pt viitoarea campanie de chinuit fanii !Ar fi de preferat sa nu-l menajati nici pe Piturca chiar daca nu putem scapa de el!Am inceput sa avem infrastructura,avem tineri de perspectiva,restul depinde de cei platiti sa faca treaba-nu mare!

srobertgeorge (10 comentarii)  •  7 septembrie 2011, 20:06

oricat ar zice el ca nu calificarea a fost pierduta de razvan lucescu..nu puteam spera ca batem franta din moment ce am fost incapabili sa batem albania si belarus..dar franta de aseara a fost intr-o forma slaba si ar fi trebuit sa-i batem…dar pentru asta aveam nevoie de 2 schimbari in primul 11….lemn tanase si maricica…cand joci cu un singur varf si astepti o ciupeala pai bagi frate un atacant rapid si bataios…marica a fost doar o gloaba patetica..nici in primele 5 minute nu putea sa alerge..trebuia nagat gigel bucur..nu este cel mai bine cotat atacant dar la strategia folosita el era singura optiune..iar in locul lui dodel putea sa-l bage si pe pantilimon ca sigur ar fi jucat mai bine…

MIKI II (181 comentarii)  •  7 septembrie 2011, 20:09

Cand Razvan l=a selectionat pe Florescu a fost o drama nationala. Pana la urma s-a vazut ca Florescu n-a fost chiar o piatra de moara.
Piturca vine si el cu, incerc sa-l citez. Jucatori in care are incredere. Cine erau acestia, Codrea, Ovidiu Petre si Cocis. A renuntat la Codrea, Ov. Petre s-a rupt si a ramas Cocis titular de neinlocuit cu toata prestatia lui cotata la un zero absolut. La fel si talentatul Dodel, un alt zero absolut. Marea speranta, Marica, lent si mereu al doilea la intalnirea cu mingea este mentinut in echipa 90 de minute cand se face inlocuirea, la misto, cu Bucur. In conditiile de pe teren, cred ca rapidul Bucur era mult mai potrivit decat marfarul Marica.
In ceea ce priveste tactica de joc, am avut ocazia sa vedem inca odata in repriza a doua cum nu trebuia sa joace echipa. Dar asta stie Piti si asta aplica. Nu are nici macar justificare ptr. ca un meci egal valoreaza cat o infrangere in cazul de fata. Tragerile de timp penibile si aparare cu 10 jucatori in fata portarului ne-au aratat inca odata cat de penibili putem fi. La fel ca si declaratiile selectionerului de dupa meci.

Mirceacelbatran (663 comentarii)  •  7 septembrie 2011, 20:43

@utaaradan. Ca de regula, tu te dai rotund. Romania trebuia sa atace, sa forteze si sa castige, dar cu cine? Cu niste jucatori de doi lei? O spui de parca numai tu stiai ce trebuie facut cand era la mintea cocosului.

euu (2 comentarii)  •  7 septembrie 2011, 20:49

trebuie sa fii prost sa nu vezi cum tragea de timp tatarusanu, fara rusine!

Sabie Cristian (3 comentarii)  •  7 septembrie 2011, 21:43

-cand toti sunt coNrupti (de la conu x) si gazonul e rupt …este clar ca dupa ce s-a realizat o astfel de constructie ,multi au beneficiat de pe urma constructiei ei…meciul a fost aranjat de la inceput intre jucatori ,cand s-au intalnit pe teren…Riberi i-a spus lui Rat:ps,ps,hai sa jucam in pace sa nu ne accidentam,ce rost are sa pierdem atatia bani ptr o accdentare stupida!
-este buna limitarea ptr prezenta jucatorilor straini intr-o echipa de fotbal din Romania…sa ne axam pe cresterea jucatorilor autohtoni…imi place ce face Hagi la Constanta …o sa dea roade ,ptr ca rolul lui asta este ,sa creasca fotbalisti de mici ca sa ii faca mari…asta este lectia ce i-a dat-o Mircea Luceascu,care l-a propulsat pe Hagi in fotbalul mare cand el era atat de mic (ca varsta,caci talentul lui era mare)
referitor la jucatorii straini,consider ca ar fi bine sa se aduca un jucator de valoare in locul celor 4-5 jucatori straini care nu aduc nicun fel de culoare in fotbalul romanesc…

Che Guevara (363 comentarii)  •  7 septembrie 2011, 22:54

In primul rand in Romania sunt oameni care mor de foame. Fiindca nu le ajunge salariul sau pensia. In al doilea rand spitalele cad pe pacienti. Nu sunt medicamente, nu sunt bani pentru intstrumentar medical sau pentru salariile doctorilor sau asistentilor. Daca te operezi trebuie sa vii cu tot de acasa inclusiv manusi chirurgicale. Dar avem stadion care a costat dublu fata de cel din Istanbul desi e mai mic. Si nu a fost construit de la zero, a fost construit peste unul altul care deja era acolo. In plus terenul nu a costat nimic. Si asa e plin de hibe. Va dati seama ce teapa a luat Romania cu National Arena?

groparu (41 comentarii)  •  8 septembrie 2011, 3:19

Ba nu ne-am trezit deloc. Dormim de vreo 20 de ani si gindim ca acum 50 cind ne bucuram pentru un meci nul scos cu o echipa mai tare. Ce mare socoteala e ca am facut meci nul cu Franta care la acest meci era o echipa de batut daca ar fi existat o alta abordare din partea antrenorului. Francezii au avut gauri mari in aparare dar ce poti face cind antrenorul iti dicteaza formula 1 plus 10 plus zero racnid la Marica cind acesta nu venea in propria jumatate. Toata tactica a fost pentru ca Piturca sa nu piarda si sa poata zice” nu din cauza mea nu ne-am calificat”. Inclusiv aratura de pe teren a facut parte din tactica jocului deoarece toata lumea a stiut dupa primul antrenament ca terenul nu va tine dar Piturca declara ca e foarte bine asa. Chestia cu” ne-am trezit” e poate valabila pentru publicul de nota 10 care la final la fluierat copios pe Piturca care tragea de breton sa nu i se vada ochii. E penibil sa tragi pentru 0 la 0 cind stii ca scorul asta nu are cum sa te ajute. Cui ii foloseste ca un ziar local francez scrie ca antrenorul roman Piturca i-a servit o lectie omologului francez despre cum se poate face un meci nul fara sa primesti gol” . Tactica realizata de antrenor in prezent seamana izbitor cu ce facea Piturca in mandatul anterior atit tactic cit si ca selectie. Poate ca oficialii FRF se vor trezi si vor realiza ca nationala nu e bunul lui Piturca ci reprezinta natiunera romana. Cu mofturile si nervicalele lui , cu figura lui de nating autentuic Piturca nu are ce cauta la conducerea nationalei. Insa cei care l-au instalat acolo au tinut cont de un singur lucru: Piturca are aceiasi calitate cu Nasu Dragomir si alti conducatori, e interlop ca si ei. Si daca Romania e condusa de smecheri si interlopi de ce nu ar fi si fotbalul la fel. Vezi Ovidiu ca nu ne-am trezit?

marin preda (3 comentarii)  •  8 septembrie 2011, 9:14

visam frumos,dar….nici in vise nu suntem mai buni ca francezii

jiji (6 comentarii)  •  8 septembrie 2011, 10:36

si eu am huiduit pe tatarusanu din simplu motiv ca tragea de timp cand scorul ne era defavorabil…prefer o infrangere cu 0-3 si sa vad lupta decat un 0-0 dealtfel inutil si sa vad atitudine multumitoare cu acest scor….ati imbatranit rau domnule ioanitoaia…ca si mircea sandu si dragomiru….

Comentează