Gusti Roman

Am pasit in gazetaria sportiva in 1995 si am parcurs pas cu pas etapele ei, din era printului in era digitala

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Gusti Roman
Marti se va lansa Dieta cu ciocolata, o carte de nutritie in care Diana Artene explica si principiile unei activitati sportive sanatoase

Diana Artene lanseaza marti, 18 mai 2021, impreuna cu editura BookZone, probabil cea mai bine informata carte de nutritie: Dieta cu ciocolata. Diana Artene este doctor in nutritie oncologica, cu dubla licenta in fiziokinetoterapie si nutritie-dietetica, master in stiintele nutritiei […]

...

LPF cere redeschiderea stadioanelor, dar in conditii de siguranta! O initiativa foarte buna, care merita macar discutata!

Justin Stefan, secretarul general al LPF, a anuntat ieri pe facebook ca a cerut MTS sa analizeze posibilitatea deschiderii stadioanelor: „Intrebare fara raspuns: de ce partiile de schi sunt deschise, iar stadioanele de fotbal sunt inchise? Ambele sunt facilitati sportive. […]

...

10 intrebari pentru Ovidiu Burca dupa Snagov – Rapid 3-2

Sincer, stiind povestea echipei din Snagov, citind despre antrenorul ei, acuzat la randul sau de meciuri trucate,si vaznd cotele dinaintea meciului direct cu Rapid (12 la 1 solist, 25 la 1 pauza, 1 final), victoria gazdelor 3-2 (2-0) mi s-a […]

...

Mesaj pentru Ionuț Lupescu!

Draga Ionut! Ultimii ani ai carierei tale iti dau dreptul de a fi privit ca un candidat ideal pentru alegerile FRF din aprilie. Esti sobru, serios, dedicat fotbalului si ai acumulat o experienta interesanta in structura de conducere a fotbalului […]

...

Cum mi-a redat Botosaniul sentimentele de suporter!

Constatare:

FC Botosani a fost permanent in top 7 in clasamentul primei ligi in acest sezon si pastreaza sanse matematice la play off.

FC Botosani este calificata in sferturile Cupei!

FC Botosani a vandut in acest sezon de aproape 1,4 […]

...

Noul GSP.RO

Luna februarie tinde sa devina una a schimbarilor in viata GSP.ro. In februarie 2008, printr-un concurs de imprejurari, a trebuit sa refacem din temelii siteul in doar o luna. Design, platforma noua tehnica, flux de informatie si work-flow redactional. Nu […]

sâmbătă, 19 februarie 2011, 8:19

Luna februarie tinde sa devina una a schimbarilor in viata GSP.ro. In februarie 2008, printr-un concurs de imprejurari, a trebuit sa refacem din temelii siteul in doar o luna. Design, platforma noua tehnica, flux de informatie si work-flow redactional. Nu a fost usor, dar am reusit.La 3 ani de atunci, GSP.ro se pregateste de haine noi. Iar schimbare este radicala din toate punctele de vedere.Va descriu mai jos citeva din planurile ei:

1. Conceptul.  Este realizat in-house de echipa GSP. S-a pus accent pe claritatea de afisare a informatiei, dar in acelasi timp s-a construit un site in care informatia partenerilor nostri din publicitate sa ajunga mai usor la cititori.Fluxul principal de informatie pe homepage va ramine, ca si pina acum, pe prima coloana. Homepageul va afisa cea mai buna informatie din site, cea mai noua urmind a fi descoperita pe fiecare dintre categorii!Pentru ca, noul GSP va avea si homepageuri de categorie, dupa o structura simplificata si unificata cu cea a printului:- fotbal intern- international- sporturi- opinie+ video – sectiunea GSP TV refacuta la rindul ei din temelii de echipa de dezvoltare a GSP+ comunitate – sectiune ce va fi prezentata intr-o forma noua la inceputul lui martie (vom vorbi separat despre ea)

2. Editorial La conferinta WAN- IFRA de acum doua saptamini, desfasurata la Paris pe teme de Sport News, s-a pus accentul pe reorganizarea redactiilor pentru a asigura transmiterea informatiilor in timp real pe diferite platforme. Modul de lucru al ziaristilor se schimba in intreaga lume.Tipul de jurnalist care isi iroseste ziua pentru a-si publica doar in print informatia nu mai este de actualitate. Pentru ca important in acest moment este transmiterea informatiei in timp real. Publicul de azi nu mai functioneaza dupa modelul vechi, sa vina la chiosc dimineata, sa ia ziarul, iar procedeul acesta sa-l repete zilnic. Publicul de azi este mult mai pretentios si trebuie sa fii pregatit tu, publisher, sa-i oferi informatia in orice moment al zilei! Iar instrumentelor tale (print, online, mobile, radio, tv)  trebuie sa le acorzi toata atentia.Odata cu noul site, Gazeta isi schimba si fluxul editorial. Este o etapa foarte importanta, care nu va fi deloc usoara. Redactia Gazetei, de departe cea mai valoroasa echipa de ziaristi de sport din Romania, va acoperi informational intreaga zi, iar contentul produs de aceasta va ajunge in timp real la cititori.

 3. Platforma tehnica Ca si in 2008, content management systemul este sub licenta RUN, alaturi de care am lucrat excelent in tot acest timp. Diferenta fata de 2008 este ca acum Gazeta are propria echipa de dezvoltare new media, care este formata din profesionisti adevarati. Aceasta echipa a creat acum conceptul, designul, editorul integrat si o parte foarte importanta pentru viitorul new media al produsului (video management systemul).Si, nu in ultimul rind, noul GSP se va lansa luni printr-un proiect special realizat de echipa de sales impreuna cu unul dintre importantii sai parteneri.Ramineti alaturi de noi pentru amanunte!

Comentarii (83)Adaugă comentariu

valentin-StiintaCraiova (9 comentarii)  •  20 februarie 2011, 11:10

Mai sunt 2 zile . Astept cu nerabdare .

madalin (1 comentarii)  •  20 februarie 2011, 11:42

Vizitez zilnic gsp.ro, mi se pare un site bine pus la punct din punct de vedere informational. Totusi ar trebui sa aruncati un ochi la gazzetta dello sport si sa remarcati comentarii si articole chiar legate de sport si nu stiri gen „cancan”. As dori sa vad in ziar si pe gsp.ro articole despre tactica: analiza, stil de joc al formatiilor din Romania si nu numai; analiza tehnico-tactica a partidelor (macar a meciurilor importante din etapa) realizata inainte si dupa meci etc. Va multumesc ca ne tineti informati zilnic!

adi (1 comentarii)  •  20 februarie 2011, 15:11

ar trebui sa acordati mai multa atentie si celorlalte sporturi, nu doar fotbalului. Avem handbalul care are rezultate, si din pacate prea putin promovat

Ardelean SCARBIT (1 comentarii)  •  20 februarie 2011, 16:28

Sa speram ca nu va fi valabila zicala din popor – LUPU isi SCHIMBA PARUL, DA NARAVUL BA …..- aici ma gandesc si la raspunsurile pe care le aveti la orice sugestie care nu va convine (vezi chiar comentariile de la acest articol).
Foarte multi cititori subliniaza apetenta voastra ptr. JIJI , Steaua, banel,tanase,manele,curve, țâțe si povesti balacarite… si ce sa vezi ?…. voi nu le vedeti…..nu vreti sa le vedeti…..
Revin…poate haina noua o sa-l aduca si pe OMUL NOU DE SPORT – PROFESIONISTUL- nu specialistul in balacareli si privitul pe gaura cheii, care din pacate sunteti 80% dintre comentatori si redactori.
Poate o sa castigati, daca tineti cont de ce doreste publicul de sport si nu manelist sau scuzati mânărist…..
poate c-am tot aia….

jan pitesti (1 comentarii)  •  20 februarie 2011, 17:04

mai vb si de alte echipe.

costacurta (1 comentarii)  •  20 februarie 2011, 18:36

pai de ce putea fi banat? oare, mult succes gsp, sper sa fie de bun augur, mult succes in continuare.

sorinache (1 comentarii)  •  20 februarie 2011, 18:43

Ca sa nu ne suparam nici noi, iar voi sa va faceti in continuare treaba, puneti va rog o sectiune separata Gigi Becali!

Sergiu (1 comentarii)  •  20 februarie 2011, 23:24

Eu unul sper ca in noul GSP sa fie mai putina publicitate.. nu de alta, dar cand incercam sa intru pe GSP de pe un calculator ceva mai slabut, incepea sa porneasca tare ventilatorul iar mozilla sa fie cat pe ce sa dea crash :))
Site-ul e plin de publicitate in flash, fara ad-block din mozilla te apuca noaptea sa incarci pagina.

Va place noul GSP? — Gusti Roman (64 comentarii)  •  20 februarie 2011, 23:47

[…] ← Noul GSP.RO […]

marius pavelescu (1 comentarii)  •  21 februarie 2011, 2:47

am 2 intrebari. de ce continuati sa scrieti cu „i” ca pe vremurile de trista amintire, in loc de „â”, asa cum se scrie de 20 de ani, si de ce raman stiri vechi de 2-3 zile pe coloana a doua a sitului cum sunt si acum?

virus (2 comentarii)  •  21 februarie 2011, 4:20

Daca o sa lasa-ti cancanurile pt ziarele de scandal,daca in locul lor ve-ti scrie numai sport(rezultate din toate sporturile,din ligile inferioare)sa lasa-ti minciunile afara din sport in special cele cu referire la transferul de jucatori care nu au nimic cu realitatea,si mai multi de daca……..Spuneti ca asta cere cititorul si aveti dreptate ,dar cititorul se poate educa .

Cititor dezamagit (1 comentarii)  •  21 februarie 2011, 7:45

„S-a pus accent pe claritatea de afisare a informatiei, dar in acelasi timp s-a construit un site in care informatia partenerilor nostri din publicitate sa ajunga mai usor la cititori” – Asta nu mi-a placut cum suna . Inteleg faptul ca vreti sa castigati bani din publicitate – e absolut normal , DAR nu mai faceti talmes-balmesul de acum . Mai exact in momentul asta vizitez mai des concurenta daorita faptului ca pe gsp.ro sunt amestecate stirile din sport cu cele tabloide sau de alta natura de pe celelalte site-uri ale trustului sau ale sponsorilor . Vreau claritate – stirile din sport sa fie foarte vizibile , iar reclamele mai pe margine .

Gsp.ro, relansare cu Orange « Orlando (64 comentarii)  •  21 februarie 2011, 8:15

[…] Orange, de maine urmand a fi disponibil pentru toata lumea. Augustin Roman, directorul Gazetei, a pus pe blog planurile pe care le are cu noul site, am selectat mai jos ceea ce mi s-a parut mie cu […]

mihnea80 (1 comentarii)  •  21 februarie 2011, 8:26

Sper ca noul format sa fie mai „aerisit”, reclamele publicitare – adunate toate intr-un loc, pe o singura coloana, nu ca si acum, intercalate printe stiri si bloguri.
De asemenea, folosirea emoticoanelor, care „coloreaza”textele mi se pare inadecvata pentru un portal de stiri sportive, nu vreau un cancan sportiv.
Nu stiu in ce masura e posibil, insa ar fi indicat sa avem optiunea de a modifica sau sterge mesajele postate. ( cel putin de a le editata in primele 2 min de la postare)

Krys (1 comentarii)  •  21 februarie 2011, 9:26

Sper ca in curand atunci cand vor fi verificati angajati dumneavoastra veti citi si ce posteaza cititori. Pana acuma mie imi da impresia ca angajati va pacalesc. Sa va explic de ce. Articolele sunt controlate daca sunt bune prin numarul de accesari. Pai cum sa nu fie accesat un articol cand titlul e ceva gen : ,, A murit Mutu!”, iar cand deschid articolul sa il citesc gasesc: ,, Andrei Ghita zis si Mutu a murit…..”
Genu asta de articol clar e o pacaleala dar pe ziarist nu il intereseaza atata timp cat are accesari.

gpa (1 comentarii)  •  21 februarie 2011, 9:37

Daca va fi intr-adevar ceva senzational promit ca o sa ma mut numai pe gsp.ro. M-am saturat de porcarii si balacareala. Sper sa fie ceva bun, tare de tot.
Astept !!!

gsp.ro si blogul lui Augustin Roman au fost relansate | refresh.ro (64 comentarii)  •  21 februarie 2011, 10:01

[…] va relansa gsp.ro. Oficial. Detaliile despre noul site sunt prezentate de catre Augustin Roman pe noul sau blog (via Adrian Toca / Twitter). De la Orlando Nicoara aflam totusi si adresa si parola noului site […]

Augustin Roman (437 comentarii)  •  21 februarie 2011, 10:55

valentin – incearca sa te loghezi pe gsp si sa comentezi

Riciu (1 comentarii)  •  21 februarie 2011, 10:56

Succes in noul format dar sa dati stiri si articole despre majoritatea echipelor din Liga 1 nu numai despre Steaua si „cioban” ca pana acum, precum si din alte sporturi ca doar sunteti Gazeta SPORTURILOR!
Ce articole interesante scria Catalin Oprisan si nu erau despre maimutarelile si cuvintele pline de „intelepciune” ale unuia sau altuia cu pretentii de patron si sef de club! Numai de bine si Poli sa ia campionatul!

lucian007 (1 comentarii)  •  21 februarie 2011, 11:02

Schimbare şi de conţinut sau doar de imagine?

ALX (1 comentarii)  •  21 februarie 2011, 11:30

ba nu o mai dati in ipocrizie si in vrajeli lasati-ne cu echipele voastre desculte ,asa e peste tot in lume in gazzetta,marca,sport,tuttosport ,fanatik etc ..se scrie de juve-milan-inter si restul ………….de barca-real putin de valencia si atletico si restul in romania conteaza 4 echipe apoi restul la si altii (STEAUA-DINAMO-RAPID-CRAIOVA)

Razvan (3 comentarii)  •  21 februarie 2011, 12:33

Gusti vad ca ignori mesajele la care nu ai raspuns….repet: luati in considerare au ba o aplicatie (full) pt Ipad? Multumesc

costel cernomoret (1 comentarii)  •  21 februarie 2011, 12:34

Aveti dreptate gsp-ul e cel mai bun site de sport.Pot concura cu voi dar la mare distanta doar prosport si sport.ro.Site-urile dolcesport si digisport sunt f.f. slabe.

Augustin Roman (437 comentarii)  •  21 februarie 2011, 12:35

razvan – da

Raul (1 comentarii)  •  21 februarie 2011, 12:52

Foarte frumoasa noua fata a gsp.ro , va doresc mult succes.

Robert K. (1 comentarii)  •  21 februarie 2011, 13:02

Buna ziua. Ar fi ceva extraordinar, un vis, sa deveniti primul ziar care se deosebeste de restul, sa dati startul, sa creati precedentul necesar, sa deveniti un ziar serios.
Fara „Strambe”, fara alte femei, fara linkuri catre CanCan, fara alte subiecte decat strict cele legate de SPORT.
Mi-as dori sa ignorati toate scandalurile si polemicile artificiale, nici macar sa amintiti de ele cu o silaba. Scrieti doar strict ce este legat de sport, fiti voi primii care fac asa ceva, sunt ferm convins ca poate functiona si asa.
Doi la mana, ar fi foarte bine daca ati merge pana la capat cu o stire inceputa. Exemplu fiind imprumutul lui Mladen de la AS Roma la Rapid, despre care a trebuit sa aflu din presa italiana ca s-a intors defapt inapoi.
Modelul Kicker.de mi se pare cel mai reusit si serios din toate punctele de vedere. Cu stima.

LIE (2 comentarii)  •  21 februarie 2011, 15:54

Va doresc mult succes.Va promit ca voi clabora cu Dumneavoastra.Dar am rugaminte sa nu mai abordati problemele de INVESTITII ca sunt complicate datorita pieti libere si a multor cunostinte de specialitate.In rest va apreciez activitatea.

anakin (1 comentarii)  •  21 februarie 2011, 16:01

mi-ar placea sa nu mai fie atata imagine cu tenta imorala. sincer, la un moment dat sotia m-a intrebat foarte serios daca eu vreau sa vad sport sau femei goale. iar cei care vor rade sau vor comenta, sa gandeasca de doua ori inainte de a o face. am vazut ca si un alt „comentator” a ridicat problema. intr-adevar, informatia predomina pe site, dar asa cum o musca mititica nu are ce cauta intr-o farfurie cu supa, tot asa nici imaginile indecente nu au ce cauta aici. este doar o parere, parerea mea. daca vreau femei goale, merg pe site-uri de profil.
sau, daca din ratiuni de publicitate (si, implicit, materiale) nu le puteti inlatura total, macar ascundeti-le, sa le vada doar cine doreste. e neplacut sa te bati de ele inevitabil. multumesc. cu respect!

LIE (2 comentarii)  •  21 februarie 2011, 16:41

Am citit regulile dpa ce am dat mesajul si le accept in totalitate.Pentru cei care avem posibilitatea sa comunicam si prin vidio-verbal, aveti posibilitatea sa ne oferitii?Asta pentru un schimb util de pareri. Sint multe de discutat pentru ca sint multe persoane care detin informatii care ar putea fi utile.Pentru AUDIO-VIZUAL vas recomanda programulSKYE pe care il folosesc si sint multumit de el.Va doresc SUCCET idei lansate.

mario (1 comentarii)  •  21 februarie 2011, 20:53

eu in noul gsp.ro as vrea sa vad cat mai putine cancanuri si dezbracaciuni. as vrea ca acest ziar sa acorde o mai mica atentie lui gigi becali care deja devine plictisitor.
cred ca a venit momentul ca macr presa sportiva scrisa sa nu mai dea ata importanta clanului becali gigi victor si ion becali.
fotbalul romanesc este intoxicat de aparitiile acestor samsari.
cred ca a venit momentul ca gsp.ro sa faca un alt fel de presa sportiva o persa in care profesionistii sa apara si nu nonvalorile si samsarii.
cred ca a venit momentul sa ignorati patronii gen gigi becali care se crede si antrenor si patron si perparator fizic si psiholog la steaua
cred ca a venit mmomentul ca in acest ziar sa apara doar parerile oamenilor avizati profesionisti si priceputi in ce inseamna fotbalul

Free-Tips (1 comentarii)  •  21 februarie 2011, 22:06

fain

valentin-StiintaCraiova (9 comentarii)  •  22 februarie 2011, 18:31

Nu se poate rezolva ca sa postez si eu comentarii ? Scuza-ma daca sunt prea insistent..

Noul GSP.ro – liderul ziarelor online in februarie! — Gusti Roman (64 comentarii)  •  4 martie 2011, 11:03

[…] nu!Luna februarie a acestui an puncteaza doua evenimente majore:- schimbarea conceptului siteului (redesign si update tehnic) si a fluxului editorial. Astfel, in acest moment exista o diferenta majora de continut in favoarea GSP, iar feed-back-ul […]

Comentează