Cristian Geambaşu

Jurnalist box-to-box, de 25 de ani mereu în echipa ideală a presei de sport. Respectat, temut și foarte apreciat. Întotdeauna la obiect, tăios, fără ocolișuri

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Cristian Geambaşu
România nu este o echipă!

Radicevici, Grbici, Mehmedovici. Pe bancă, Kim Rasmussen. Cunoștințe mai vechi, adversare mai noi. În zi bună, Muntenegru poate bate pe oricine. Dovadă victoria cu Norvegia la distanță de 5 goluri. România are nevoie tot de o victorie la măcar 5 […]

...

Taci!

Asistăm de niște ani la o degradare alarmantă a relației jucător-antrenor în tenis. Poate ar fi și mai potrivit să spunem jucătoare-antrenor, fiindcă majoritatea copleșitoare a situațiilor provin din tenisul feminin. Antologica secvență în care Sorana Cîrstea îi cere arbitrei […]

...

Cine este cel mai mare adversar al naționalei României?

Calculele hârtiei indicau naționala masculină de handbal a României favorită în dubla întâlnire cu omoloaga din Kosovo. Incredibil, mai există așa ceva! Naționala Kosovo este una dintre puținele reprezentative în fața căreia România mai poate fi considerată favorită. Ca să […]

...

Dinamo pe modelul Barcelona

Totuși, modelul propus de asociația DDB este inspirat din organizarea unor cluburi ca Barcelona.

Lucrul esențial în acest tip de conducere este absența unui patron, a unui privat care face doar ce îl taie capul. În cazul unor entități ca […]

...

Acești doctori care îl enervează pe Marica

Hai că nici LeBron James nu ar fi zis-o mai bine decât Ciprian Marica! „Ne-am săturat de ăștia scoși în față să bage groaza în populație” este o frază-manifest a zilelor pe care le trăim și numai un om cu […]

...

Turnătorie sau spirit civic?

Coman are de ales dacă să colaboreze cu Justiția. Adică să dea cu subsemnatul sau să păstreze tăcerea. Nițel mai greu decât la fotbal, Florinele!

Permalink to Turnătorie sau spirit civic?
joi, 25 februarie 2021, 5:28

Sună frumos orice îndemn la apărarea legii. Anchetatorii îți propun să colaborezi cu Justiția pentru prinderea răufăcătorilor. A băieților răi. Iar tu, om corect, cu simț civic, poți refuza o asemenea ofertă? Dar ce înseamnă, de fapt, să colaborezi cu Justiția?

Uneori să identifici un hoț, care i-a săltat portofelul din geantă doamnei în vârstă, care nu mai poate să apere. Alteori înseamnă să suni la 112 ca să spui cum ai văzut că mai ies trei camioane cu lemn tăiat din pădurea seculară. Acestea sunt acte civice demne de laudă. Pe timpuri, apăreai chiar la Panoul de onoare al întreprinderii.

Destructurarea

Câteodată însă, a colabora cu Justiția înseamnă să îi dai în fapt pe cei alături de care ai încălcat legea. Sau de pe urma ilegalităților cărora ai avut de câștigat. Cam acesta este cazul lui Florinel Coman și al său permis de conducere din Ucraina. Care nici măcar un permis adevărat nu este, ci doar un document descărcat de pe net.

Conform fanatik.ro, lui Florinel Coman i s-a comunicat că va scăpa de o pedeapsă cu executare dacă va colabora cu anchetatorii. „Miza principală este destructurarea grupului infracţional care a distribuit mai multe acte false pe întreg teritoriul ţării, în special în Moldova”, mai susține sursa cu pricina.

În numele unei justiții mai mari

Așa lucrează organele de anchetă și Justiția. Sau și așa. Dai cu subsemnatul, îi dai în fapt pe cei cu care te-ai înhăitat și scapi cu o pedeapsă mai mică. Sau, dacă ești băiat cu prezență scenică, scapi fără nicio pedeapsă. Pentru bibliografie, consultați cazul Dinu Pescariu. Sau file din dosarul mitei pentru arbitri, când un fost „tricolor” a transpirat serios până a ieșit teafăr din întâlnirea cu organele de anchetă.

Altfel, inutile întrebările noastre naive. Este moral ca în numele unei justiții mai mari să fie făcuți scăpați infractori mai mici? Sau nici măcar mai mici, ci pur și simplu esențiali pentru rezolvarea unor cazuri importante. Cum ar fi, de exemplu, capturarea unei rețele de crimă organizată, specializată în distribuirea de acte false.

Uitați-vă în Inbox!

Este treaba lui Coman dacă va alege să se ajute ajutând Justiția. Dacă domnii din spatele afacerii sunt de proveniență ex-sovietică, rezervele atacantului fecesebist nu sunt productive, dar sunt justificate. Fotbalistul a precizat că nu îi cunoaște pe cei care i-au făcut rost de documentul respectiv, fiind contactat pe net de aceștia. Interesant. Ia uitați-vă repede în inbox, poate chiar în junk, să nu aveți și voi vreo ofertă asemănătoare.

Ce chestie, dom’le, niște necunoscuți îți trimit pe mail un permis fals de conducere, tu îl descarci, îl printezi și pleci la drum pe Autostrada Soarelui. E că-i mișto? Și mai haios este că în tribune sunt unii care te încurajează, unii care cred că permisul de conducere este un act inutil și că dacă știi care-i pedala de accelerație și ambreiajul, frâna dă-o-ncolo!, te poți urca la volan cu drepturi egale cu ale unui șofer responsabil și prudent.

Dacă și alți crăișori…

A mai fost întrebat vitezistul nostru dacă „nea Gigi” are vreun amestec în toată tărășenia. Și a negat. Normal. Păi, cum să aibă liderul spiritual asupra acestor tineri altă influență decât cea izvorâtă din Sfânta Scriptură? Sau cum să știe patronul dacă și alți crăișori din curtea lui au apelat la aceeași fabrică de permise ucrainene, din moment ce el nu trăiește decât în post și rugăciune?

De un lucru ne-am lămurit însă definitiv după primele audieri. Actul prezentat de Coman polițiștilor este un fals ordinar, iar posesorul nu a susținut în viața lui vreun examen pentru permis auto. Nici în Ucraina, nici în Transnistria, nici în Osetia. Asta îl califică în ochii multora drept un exemplu demn de urmat. De aici începe o poveste pe care nu ați vrea totuși să o spuneți nepoților. Dacă și când îi veți avea.

Comentarii (84)Adaugă comentariu

Ekneb (1 comentarii)  •  25 februarie 2021, 17:51

Daca este adevarat, si probabil este, cum ca nu are permis, dar circula des, fregvent cu masina, atunci eu nu pot intelege ce este in capul lui coman , poate doar zeama de varza, altfel nu mi explic. Cred ca toti soferii (care au permis) au fost opriti in trafic macar odata in viatza de politie. Cum sa risti inchisoarea pt a conduce fara permis???? Doar cu multa zeama de varza in loc de creier, altfel nu mi explic.

Radu K (13 comentarii)  •  25 februarie 2021, 17:53

Nimic in plus de adaugat. Bravo! Bun articol!

ROSIN (2 comentarii)  •  25 februarie 2021, 18:00

Eu nu as fi incantat sa stea unul ca Florinel la racoare dar mi-as dori sa aiba de ales intre doi ani la racoare si a da o amenda pe masura posibilitatilor lui si ale clubului FCSB . Adica sa-i usture bine si sa dea un exeplu si altor neinfricati , zmeii lu peste .

JFM (151 comentarii)  •  25 februarie 2021, 18:03

Peste tot în lume ți se pune în vedere că o eventuală colaborare cu anchetatorii îți vor ușura viața mai încolo. Nu i s-a pus lui Florinel asta în mod special, nu e vânat Becali, parcă văd că încep victimizarile de paradă. Probabil că anchetatorii și-au dat seama că nu e o simplă infracțiune ci că e una mare ce ține de rețelele transfrontaliere, poate chiar crima organizata, dacă se traficheaza permise auto tot ei ar putea să o facă și cu altceva, mult mai grav. Procurorii vor să prindă un fir, atât. Dacă Florinel crede că e șmecher și că oricum "îl scapă nea Gigi" atunci se va ține mândru și va păstra legea tăcerii. OK, dar după aia dacă anchetă capătă un curs total nedorit iar perspectiva unei sentințe maxime va fi și mai aproape să știe Florinel că nu-l mai întreabă nimeni nimic în sensul ca asta să-i fie de ajutor. Acum sau deloc!!! Florinele, la 25-27 de ani până îți refaci formă fizică va mai trece un an, un lucru e sigur și e în ajutorul tău, ai scăpat de Becali, poți să pleci liber de contract. E și ăsta un avantaj, dar... mai bine rezolv-o acum dacă poți. Cu anii ăștia pe care-i ai sigur NU te mai întâlnești. Și n-o să te mai caute nimeni atunci să te felicite că i-ai fentat pe procurori. Nimeni! Vei fi uitat, pe cont propriu.

Mozzie (151 comentarii)  •  25 februarie 2021, 18:09

Spiritul civic e pentru oamenii normali, onesti, decenti, care vor sa schimbe murdaria lumii in care traim. Borfasii, jmecherii, smardoii, interlopii zic ca esti turnator, asta pentru ca le strici lor apele. Cred ca Florinel pe fond e baiat bun, cine stie ce o sa faca, aici intervine si frica de represaliile de la club desi ar putea sa capete protectie. Iar pe plan sportiv sa-si anuleze contractul cu Becali, sa plece liber, imediat.

Ion D. Ion (3 comentarii)  •  25 februarie 2021, 18:13

"Asta îl califică în ochii multora drept un exemplu demn de urmat." Pai cine il tabloidizeaza, nu voi? Nu voi ne intoxicati ca vai cu ce bolid a fost prins Florinel, cu pozele aleia cu limba scoasa care face semne obscene si ca acum are sofer pe alalalt cu masina de peste? Va accept articolele moralizatoare, dar numai dupa ce va curatati propriul ziar.

Kendo (29 comentarii)  •  25 februarie 2021, 18:23

Eu sunt curios daca mai exista oameni cu adevarat corecti in tara asta. Chiar asa de jos am ajuns ca natie? Nu fac nicio comparatie cu nimeni, ma doare la basca daca ungurii, finlandezii sau americanii sunt mai corecti sau nu. Eu vreau sa stiu ca un medic care pune mana unui copil in ghips stramba si cere mita intra la bulau, ca unii care fura camioane cu lemne si apoi ii bat pe aia care indraznesc sa-i filmeze infunda puscaria si ca baietasul asta pe numele lui Florinel (pe cuvant ca am crezut ca il cheama Florin, dar banuiesc ca numele e pe masura creierului) plateste pentru prostia lui. Sigur, nu cu puscarie, ca nu a omorat pe nimeni, dar cu ceva sa-l usture si sa se gandeasca mai bine data viitoare, cand poate risca sa omoare pe cineva.

Doru (7 comentarii)  •  25 februarie 2021, 18:27

Am si eu o problema cu luatul examenului de permis. Am cazut examenul 4 ani la rand si am ajuns la concluzia ca as vrea si eu un permis ca a lui Florin Coman. Eu nu voi circula cu 150 km pe ora, voi conduce mai incet, voi avea grija de automobilele din fata mea si din spate. Coman are masina de vreo 3 ani si conducea, am si eu masina dar nu am indraznit pana acum sa conduc de frica politiei.

Poenaru (2 comentarii)  •  25 februarie 2021, 18:34

Felicitari pentru articol, tovarase Geambasu! O mostra de jurnalism clasic gesepist si un nou cui in cosciugul dusmanului de clasa, FCSB. Nu multi jurnalisti sunt capabili sa emane asemenea autentica manie proletara, sa infiereze cu atata luciditate si perseverenta tot ce vine din curtea becaliota. Coman e vinovat si ar trebui impuscat la zid! Nu pentru ca a condus fara carnet, ca au mai facut-o si altii, ca Dan Nistor; chiar distinsul nea Cornel Dinu, care fugea de politisti prin Bucuresti acum vreo 15 ani cu record de alcoolemie si nu s-a mai obosit nimeni sa ceara tot felul de pedepse. Dar tovarasii astia respira aer alb rosu si nu stau la mila lui Becali, precum elementul asta infractional care e Coman. Stati, va rog frumos, cu ochii si pe Tanase, ca si ala pare suspect, sunt sigur ca a trecut cel putin o data in viata strada pe rosu! Si mai dati-i putin la temelie copilului aluia, Popescu, cum isi permite sa-si manifeste talentul pe bani murdari? Caine pana la moartea fcsbelei, ca dupa aia mai vedem noi ce facem!

bazileon (23 comentarii)  •  25 februarie 2021, 18:39

Am avut un coleg, palestinian, care conducea excepțional. Carnetul sau era un fals grosolan libanez. Când era oprit de miliție, dadea dreptul si pleca mai departe. Dupa vreo zece ani, devenit un profesionist respectabil, a dat examenul și l-a luat cu brio. Ce ne spune asta? Ca daca lucrurile vor merge așa și in cazul Coman, degeaba "Revoluția"

gicapuia (32 comentarii)  •  25 februarie 2021, 18:43

Daca nea Gigi are vre-un amestec, Florinel poate sa-si mareasca salariu . Pai nea Gigi nu are cumva ceva cozi la baietii de la penitenciare !?!?

Adi (1 comentarii)  •  25 februarie 2021, 18:46

Daca Mario care a omorat un om este si sigur nu va face puscarie Florinel de ce sa faca ca inca nu a omorat niciun pieton?

Eu, sibianul (1 comentarii)  •  25 februarie 2021, 18:49

Citind subtitlul, am renuntat sa mai citesc articolul, probabil aveti dreptate domnule Geambasu, dar... e greu si cu gazetaria!!! Adica: "Coman are de ales dacă să colaboreze cu Justiția", dupa care ... punct!?! Pai, daca are de ales, are intre si intre, ori sa faca aia, sau sa n-o faca... cum ziceam, devine grea si gazetaria...

victor L (285 comentarii)  •  25 februarie 2021, 18:51

Pai, atit de incuiat la cap e Coman incit nici sa invete pentru carnetul de sofer nu se incumeta? Si cum o sa-l ierte Justitia aia oarba daca pe Gica Popescu nu l-a iertat?

luis (32 comentarii)  •  25 februarie 2021, 18:56

Bah "poenarule", sa inteleg ca tu esti de acord, ca toata lumea sa incalce legea si sa conduca fara sa fi facut scoala de soferi, sa dea unexamen teoretis si practic? Ai fi de acord ca unul din asta sa-ti omoare familia pentru ca este habarnist si nu cunoaste reguli elementare de circulatie? Intreb pentru un preyen. Si nu este vorba de Coman, in general. Coman nu este pus la zid ptr ca joaca la fcsb. Este pus la zid ptr ca este un jmecher ***, iresponsabil si arogant, care crede ca statutul de fotbalist la fcsb ii da dreptul sa ignore legea.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

chromophobia (5 comentarii)  •  25 februarie 2021, 18:58

Mi-a spus un coleg ca a vazut la stiri ca un barbat a furat o cafea I-a dat 9 luni,CU EXECUTARE!Legile sunt facute ca sa fie incalcate de smecheri pt.a scapa mult mai ieftin decat fraierii care iau cu executare.

gicapuia (32 comentarii)  •  25 februarie 2021, 19:00

@ Kendo . Curiozitatea iti este satisfacuta, lamurita daca citesti postarea lui@Poenaru . E un roman get beget. Este tipologia pura a poporului nostru. A mea . A ta. A noastra.

a dica (129 comentarii)  •  25 februarie 2021, 19:01

Din pacate pentru el o sa ia cu executare, pentru exemplu. Minte creata! Pacat, de mic avea aplecare spre nefacute. Doar Hagi a tras de el, dar acum baiatul a crescut, a trecut de la nazbatii la penale. E tanar, o sa mai joace fotbal, dar ce face nea Gigi fara milioane?

Mari (1 comentarii)  •  25 februarie 2021, 19:01

***!Atat e de zis despre acest jucator de fotbal,ca fotbalist nu e.Daca era avea grija de cariera lui.Dar cum e doar un jucator de fotbal ,care a facut si el 3 lei,acum se crede mare scula pe bascula.E si un pic de educatie becaliana acolo ,care e bazata tot pe smecherie.Calc-o Comane,da la scoala ,mai invata de la uni care au sa te invete si alte lucruri in viata,nu doar smecherii.Parca te vad si pe tine vandut ca mare vedeta ,iar apoi esti ,ca multe alte vedete autohtone,titular pe banca de rezerve.Ca daca ne adunam acum cu baietii din cartier nu stiu daca ne bateti si noi avem spre 50 de ani.Asa jucatori de fotbal santeti acum.Fotbalisti sigur nu santeti,cei mai multi dintre voi!Cand santeti televizati,la ore de varf,ma ia somnul dupa 15 min.Iar cand mai aud ca faceti,uni-alti ,si pe smecherii imi vine sa tot dorm,sa nu mai aud de personaje din astea,decupate parca din filmele cu prosti.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Stefan Stancescu (1 comentarii)  •  25 februarie 2021, 19:04

Trebuie sa primeasca puscarie cu executare si amenda penala daca va fi gasit vinovat!! Un caz asemanator s a intamplat in Iasi si omul a facut puscarie si amenda a primit. Iar despre credinciosul de Becali care *** si sfideaza legea , cine oare are tupeul sa i inchida gura??? Cineeee????

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Catalin Mihai (11 comentarii)  •  25 februarie 2021, 19:31

Si-n USA cei care coopereaza cu justitia sunt lasati sa scape daca au ajutat autoritatile.Si-n Romania Florica si tenismenul din dosarul Microsoft au scapat dupa ce au turnat pe altii..Problema e ca nu stiu cat de mult vor ajuta autoritatile informatiile furnizate Dar d-nul Geambasu in ura lui viscerala impotriva FCSB-ului uita asta

magicfzr (1 comentarii)  •  25 februarie 2021, 19:34

Probabil ca florinel este si ***. Nu ar putea lua carnetul legal nici in urmatorii 5 ani. Ar trebui dat exemplu din el sa vad si restul ce poti pati facand asa ceva. Fals si uz de fals, si mai dureaza si de vreo 4 ani...

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

corneliu (88 comentarii)  •  25 februarie 2021, 19:46

Nu am vazut un asemenea material, vehement, d-le Geambașu, în cazurile fiului lui... Ginelă Iorgulescu! și a d-lui Huidu, unde s-a lăsat cu morți!

Dinca Vasile (10 comentarii)  •  25 februarie 2021, 19:47

Legea e lege si nu mai e nimic de comentat! Trebuie sa plateasca! Societatea nu are nevoie de astfel de fobalisti! Chiar daca sunt ei la FCSB !!!!

ManX (83 comentarii)  •  25 februarie 2021, 19:51

Deci comform fanatik.ro, Coman o sa aiba o condamnare mai usoara daca o sa colaboreze cu justitia. Cum au obtinut aceasta informatie? Este legal ca deja a transpirat ceva din ancheta? Pe surse...Chiar v-ati face datoria de cetatean daca ati colabora cu cititorii si ne-ati spune de unde au informatia. Aparam justitia, nu? Este chiar mai grav decat fapta lui Coman. Care anchetator nu a pastrat secretul? Poate domnul Tolontan( pentru care am o stima deosebita)sa faca o ancheta in acest sens? Sa vezi acum colaborare intre politia romana si cea ukraineana. Cred ca si raketii or sa fie invitati la masa negocierilor. O sa ajunga si asta un Donnie Brasco. O sa primeasca si o cupa pe langa medalie.A încercat sa-l obtina legal in România? Nu am gasit nicio informatie in acest sens. Ca a incercat ilegal este sigur ca a incercat. Pozitiv este faptul ca nu a reusit.

Kosta (1 comentarii)  •  25 februarie 2021, 20:11

La puscarie cu el,a incalcat legea sa stea la puscarie,poate acolo se apuca de fotbal,vine unu ca el si-ti omoara copilu pe trecere de pietoni,si ce faci?? La opt clase care le are mai vreti si sa gandeasca ca un adult,LA PUSCARIE

Ilie (150 comentarii)  •  25 februarie 2021, 20:24

Problema lui Coman nu e condusul fără permis, îi dă un an cu suspendare. Problema e că a comis fals și uz de fals plus conducere fără permis. În schimb e de admirat că nu e turnător. Dar asta nu o poate înțelege unul care a plecat la concurență pentru un pumn de bani, deși, dacă nu era trustul Pro, era un nimeni. Chiar și cu susținerea lui Ioan Cupen. Și nu, nu îl susțin pe Coman. Din contra, e un cocalar fără minte, care nu o să ajungă niciodată un fotbalist bun. La fel ca Man, Moruțan, etc. Un exemplu clar este Steliano Filip, un ratat. Sau frații Costea. Sau Ivan. Sau Alibec. Toate marile speranțe promovate de specimene ca Becali sau Prodanca.

Poenaru (2 comentarii)  •  25 februarie 2021, 20:58

@gicapuia tu, mai băiatule, scrii ‘vre-un’, sforai populism prin toate găurile și apreciezi genul asta de gazetărie. E bine ca ești woke și implicat și ca ai o părere buna despre tine. Respect. @luis nu prea înțelegi tu despre ce e vorba, nu? Ți-aș recita dintr-o poezie “Ca nu iubesc mandria si ca urasc pe lei/ Ca voi egalitate, dar nu pentru catei”, dar mi-e ca tot nu ai înțelege.

RGL (2 comentarii)  •  25 februarie 2021, 21:07

Nu numai ca Florinel nu are permis de conducere dar a mai si prezentat un document care stia ca este fals. Deci: 1)conducea cu viteza (mult) peste cea legala; 2) nu are carnet valabil in Romania or in alta tara; 3) a prezentat un documet fals. Cum adica sa primeasca amenda? Indiferent daca unii au scapat sau nu. @Poenaru: ce legatura are pe unde joaca? Putea sa joace la Real Madrid si tot nu ar fi trebuit sa conteze. Asa ca sa mearga un pic la "racoare". Poate scrie o carte sau doua si iese mai repede.

Toader (116 comentarii)  •  25 februarie 2021, 21:08

Se dă pedeapsă pt ce faci rău unui om nu pt ce ai putea face rău. Un om liber merge unde vrea, cînd vrea, cu ce vrea dacă nu face rău nimănui și nu strică avuția cuiva. Sclavului din Imp Roman i se dădea de stăpîn un permis să meargă unde era trimis sau lăsat. Cu un sfătuitor bun nu ar plăti nici măcar amendă. Permisul de conducere este un contract prin care te obligi să te supui unor reguli făcute...de cine?, iar dacă le-ncalci te obligi să plătești. Florinel n-are.

fikat fortifikat cu țărtifikat forte (64 comentarii)  •  25 februarie 2021, 21:25

"bazileon (23 comentarii) • 25 februarie 2021, 18:39 Am avut un coleg, palestinian, care conducea excepțional. Carnetul sau era un fals grosolan libanez. Când era oprit de miliție, dadea dreptul si pleca mai departe"... Asta e esența afacerii! La Rromînica, facultatea de "Drept"... Prezentă în CV-ul oricărui milițian al Patriei. Dacă nu era așa, acest mic papițoi care dă cu piciorul în bășică la saivan nu și-ar fi permis să circule la volanul unui automobil cu un țărtifikat fals! Cu DOPAJUL nu e tot la fel? Și tot la saivan...

RipensistuTM (4 comentarii)  •  25 februarie 2021, 21:51

Faptul ca grupul infractional organizat numit FeCe FaciCeSpuneBecali are permisiunea de a exista este dovada ca inca suntem o tara subdezvoltata si corupta.

Gicu (1 comentarii)  •  25 februarie 2021, 22:46

Conducere fără permis, fals și uz de fals. Coman conduce de 3-4 ani. Tot atâția ar trebui să ia. Să vedem.

itu52 (1 comentarii)  •  25 februarie 2021, 23:20

Pentru că poți, noi nu, pune doamna bătrână să „se” apere. Prin anii ”90 și oleacă după, parcă era la modă traficul de permise auto în zona celor ce nu știau să scrie și să citească. Beneficiarii, cei care puneau presiune(mită) pe partea coruptibilă a societății, erau din rândul „șmecherilor” înavuțiți din „**”, ”**”, camătă și multe alte matrapazlâcuri. Pentru că sunt perseverenți, inventivi și umblați au trecut la alt nivel, filiera internațională. Recapitulând Florinel a fost audiat, deci omul nu poate da cu subsemnatul, nu poate susține sala. Ce să facă, să-și vândă bolidul? Să se lase de fotbal și să pună burta pe carte? Vă dați seama în ce ape se scaldă? Dacă știa omul mai lăsa din maidanisme și avea acuma permisul în buzunar. În concluzie școala e de vină, când atrage fură materia primă de la gura fotbalului, iar când respinge creează încurcături celor ajunși la mălai nesperat. Soluția, pentru că nu avem nici fotbal, nici școală, jos miniștri, adică jos guvernul. Iaca unde duce aplicarea legii în România. Pentru limpezirea lucrurilor ar fi bine să se publice în gazetă o mică biografie a lui Florinel. Poate îi sare în ajutor și dl. Hagi, până la vânzare Florinel a călcat serios prin sălile de clasă de la Academie. Poate așa o lăsăm și noi mai moale cu presupunerile. În rest, găinăriile legii ne transformă în justițiari, dar nu ne ferește de legea găinarilor.

George Udrescu (17 comentarii)  •  25 februarie 2021, 23:44

Marco Reuss a dat 700000€ pentru asta.

Nică fără frică (138 comentarii)  •  26 februarie 2021, 4:22

Ești penibil geambasule!!! Al doilea articol cu același subiect! Ți s-a pus pe Coman!!! Zici că cine știe ce crimă a făcut!!!! În America când îi prinde poliția pe ilegali cu permise false le dă o amendă și gata!!! Ce nu înțeleg eu e de ce e o problema să ai un permis de conducere în România!!!??? În America e cel mai simplu lucru să-ți iei un permis auto din 2 motive! 1 că e foarte greu să trăiești fără să conduci în America și al doilea pentru că permisul este și cartea fiecăruia de identitate!!! Nu înțeleg de ce e mai simplu să iei un permis fals din Ukraina decât un permis legal în România!!!???

Ilie (150 comentarii)  •  26 februarie 2021, 5:54

Gianni, un tată de ziarist italian, îl propune pe Oct Popescu la Juventus. Sigur nu e plătit de Ioan Becali, care a mai făcut așa ceva. Iar gsp.ro preia totul. Pe gratis.

drucker (3 comentarii)  •  26 februarie 2021, 8:17

Situatia lui Coman e tragica . Vorbin de concurs de infractiuni , toate pedepsite individual cu inchisoare . Fals , uz de fals , conducerea unui vehicul (...) fara permis . Sincer nu vad cum va scapa fara inchisoare cu executare . Singura lui sansa este sa colaboreze neconditionat cu procurorii . Altfel cariera lui de fotbalist s-a incheiat aici .

Dan (3 comentarii)  •  26 februarie 2021, 9:36

Da, geambasule, este doar o părere. Crezi că ai reușit să dregi busuiocul? Din zi în zi ești tot mai mic, om cu diplomă cumpărată! Micuțule, dragutule!

DANIEL (1 comentarii)  •  26 februarie 2021, 10:32

D-l Geambasu d-voastra de dinamovist ce sunteti vedeti tot cei mai rau la Steaua pacat ca nu sunteti drept in afirmatii .

Tavi (ex Octavian) (48 comentarii)  •  27 februarie 2021, 4:44

@CristianGambasu Buna Ziua Domnule Geambasu. Nu stiu cat de serios e Coman. Nu ma pricep. Sunt relativ conservator. Cred in munca. Cred in bun simt, competenta si familie. Realitatea - CURRENT DESCRISA DE "DEMOCRAT (!) NY Attorney General" - despre DEMOCRATUL (!) A. Cuomo ma impinge sa va intreb: Va aduceti aminte ce-ati scris despre Cuomo? Va dati seama ca ACuomo a luat un EMMY pentru cum a descris la televizor cum a omorat oameni? MII DE OAMENI! NYTimes a primit un Pulitzer pentru cum au reportat "Russia Collusion"? Credeti ca e vreo diferenta intre aceste premii ilustre (un Pulitzer e aproape un Nobel, un EMMY e aproape un OSCAR) si AcDrDoc E. Ceausescu "Fellow of the Royal Society"? Daca puneti uneori politica in scrierile Dumneavoastra poate ar trebui sa urmariti evolutia faptelor ce le reportati. Poate nu vedeti legatura. Explicit: Derbedeii sunt derbedei! La toate nivelele. Altfel: Sanatate! Va citesc cu regularitate scrierile despre tenis si, dupa cum vedeti, chiar si unele despre fotbal. Multumesc.

anghel (5 comentarii)  •  27 februarie 2021, 22:37

Carmen iohanis -fals si uz de fals -este hotarirea justitiei -si nu face puscarie cu toate ca a aruncat in strada 8 familii-si tu pseudo jurnalist nu ai scris nimic ,acum a sarit justitiarul din tine -esti un oportunist *** -nu o sa mai citesc articolee tale .

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

mark (6 comentarii)  •  28 februarie 2021, 5:21

La pușcarie, tată ...

Comentează