Cristian Geambaşu

Jurnalist box-to-box, de 25 de ani mereu în echipa ideală a presei de sport. Respectat, temut și foarte apreciat. Întotdeauna la obiect, tăios, fără ocolișuri

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Cristian Geambaşu
România nu este o echipă!

Radicevici, Grbici, Mehmedovici. Pe bancă, Kim Rasmussen. Cunoștințe mai vechi, adversare mai noi. În zi bună, Muntenegru poate bate pe oricine. Dovadă victoria cu Norvegia la distanță de 5 goluri. România are nevoie tot de o victorie la măcar 5 […]

...

Taci!

Asistăm de niște ani la o degradare alarmantă a relației jucător-antrenor în tenis. Poate ar fi și mai potrivit să spunem jucătoare-antrenor, fiindcă majoritatea copleșitoare a situațiilor provin din tenisul feminin. Antologica secvență în care Sorana Cîrstea îi cere arbitrei […]

...

Cine este cel mai mare adversar al naționalei României?

Calculele hârtiei indicau naționala masculină de handbal a României favorită în dubla întâlnire cu omoloaga din Kosovo. Incredibil, mai există așa ceva! Naționala Kosovo este una dintre puținele reprezentative în fața căreia România mai poate fi considerată favorită. Ca să […]

...

Dinamo pe modelul Barcelona

Totuși, modelul propus de asociația DDB este inspirat din organizarea unor cluburi ca Barcelona.

Lucrul esențial în acest tip de conducere este absența unui patron, a unui privat care face doar ce îl taie capul. În cazul unor entități ca […]

...

Acești doctori care îl enervează pe Marica

Hai că nici LeBron James nu ar fi zis-o mai bine decât Ciprian Marica! „Ne-am săturat de ăștia scoși în față să bage groaza în populație” este o frază-manifest a zilelor pe care le trăim și numai un om cu […]

...

Când Hagi nu și-a mai pus mâinile în cap

Ultimul pe lista agresorilor din fotbal, numitul Artean. Ca și ivorianul Viera, care putea să-l schilodească pe Ianis, echipierul Viitorului nu a arătat deloc că a înțeles că era să îl omoare pe Cicâldău

Permalink to Când Hagi nu și-a mai pus mâinile în cap
miercuri, 16 septembrie 2020, 9:04

22 februarie 2019, Sfântu Gheorghe. Minutul 48 al partidei Sepsi-Viitorul încheiată cu scorul de 0-0. La o fază banală, undeva în jumătatea de teren a gazdelor, Ianis Hagi aleargă spre minge și este întâmpinat cu talpa sus de ivorianul Ousmane Viera.
Faultul violent și cu o intensitate care elimină lipsa intenției lasă urme adânci pe genunchiul decarului Viitorului. Care, se vede la reluare, a avut norocul să nu fie atins pe piciorul de sprijin de gheata adversarului.

Ștampila

Ianis se tăvălește de durere, pe marginea terenului tatăl lui își pune mâinile în cap și se așteaptă la ce e mai rău. Din fericire, ce e mai rău nu s-a întâmplat, piciorul, deși traumatizat, este întreg, cu os cu tot, iar după câteva minute Ianis strânge din dinți și continuă să joace. Ștampila crampoanelor lui Viera a rămas însă acolo, pe genunchi, martoră a unei agresiuni care nu ar trebui să se petreacă între oameni care împart greutățile și riscurile aceleiași meserii.
Inițial, Viera nici nu și-a cerut scuze. A făcut-o doar după ce televiziunea, presa asta ticăloasă în general a insistat pe episodul în care apărătorul lui Sepsi era să-și schilodească adversarul.
La fel de revoltător, arbitrul întâlnirii, Marcel Bârsan, nu doar că nu îi acorda cartonaș roșu ivorianului, dar nu dicta nicio sancțiune la faza cu pricina. Nu știm nici până în ziua de azi ce a fost în mintea arbitrului. Probabil nimic.

Artean e zen, Cicâldău mai puțin

14 septembrie 2020, Ovidiu. Minutul 5 al partidei Viitorul-Craiova încheiată cu scorul de 4-1 în favoarea oltenilor. La o altă fază banală, Cicâldău, în control la minge, este busculat și lovit în cap de Artean.
Comoționat, mijlocașul craiovean se prăbușește inert pe gazon și urmează clipe de groază mai ales pentru cei din apropiere. Artean nu are nicio reacție, nu încearcă să sară în ajutorul sau măcar să vadă care este starea celui pe care tocmai era să îl omoare.
Cicâldău își revine totuși. Se ridică greu și se clatină în drum spre marginea terenului. Iese, dă să cadă, este sprijinit. Cei din staff-ul medical îl ajută, amețit și nu foarte conștient jucătorul ar vrea să continue.
Cristiano Bergodi urmează sfatul doctorului și face schimbarea, Mateiu în locul lui Cicâldău. După ce se consultă cu arbitrul de rezervă, „centralul” Andrei Chivulete îl elimină pe Artean, care nu dă niciun semn că se căiește sau că înțelege ce a făcut. La fel ca Viera.

Dincolo de „pepsiglas”

Prezent la meci în calitate doar de patron și de fondator al proiectului Viitorul, Gică Hagi stă într-o lojă, în spatele unui geam. De sticlă sau de „pepsiglas”, vorba doamnei ministru a învățământului. De data asta, în momentul faultului la Cicâldău, Gică Hagi nu își mai pune mâinile în cap.
Este adevărat că acum nu mai este el antrenor, ci spaniolul Ruben de la Barrera. Doar antrenorii își pun mâinile în cap când cineva este pe punctul să moară sau să fie lăsat olog pe terenul de fotbal.

Analiză pe fază

Mi-ar plăcea ca Gică Hagi să analizeze cele două faze. Mai puțin fotbalistic și mai mult uman. În afară de faptul binecunoscut că este un tip pozitiv, îl știu un om cu simțul dreptății.
Nu trebuie ca Artean să fie aruncat în groapa cu var nestins, dar o reacție din partea clubului ar fi necesară. Știm, fotbalul nu este un joc de domnișoare, dar mi se pare că pentru unii domni a devenit un spațiu de defulare a violenței fizice.
Altfel, acest abandon al lui Hagi, urmat de numirea spaniolului Ruben de la Barrera în postul de antrenor, mi se pare o strategie sinucigașă.
Campioana din 2017 nu joacă nimic, este un amestec ciudat de jucători plafonați și jucători prea tineri și se află pe ultima poziție în clasament, cu un punct după 3 etape. Optimist (ironic?) Ruben se declară mulțumit de felul în care elevii lui asimilează noul stil de joc.

Un mic pariu

Paradoxal, aflăm că Ruben de la Barrera se află în zona de confort și nu îl paște niciun pericol. Asta ne spune Ilie Dumitrescu după ce a vorbit recent cu Gică Hagi. Vedeți ce diferență de perspectivă? Ceea ce nouă ni se pare o farsă, lor li se pare un proiect care va rodi.
Mai puțin candid decât Ilie, nu aș paria totuși că pe Ruben îl mai bate mult vântul prin Dobrogea. Nu joc la pariuri sportive, nu sunt nici protagonist în spoturi publicitare de profil, dar cred că am șansele mele.

Comentarii (27)Adaugă comentariu

Silviu (2 comentarii)  •  16 septembrie 2020, 10:15

Domnule Geambasu, dar despre marele manager GP, nimic...

Dsn i (1 comentarii)  •  16 septembrie 2020, 10:18

Un comentatiu rau voitor scris fara echilibru , o urare mascata de rau pentru Viitorul. Start greoi in primele trei etape cu multe cauze unele obiective ce nu are cum sa prevesteasca raul decat in mintea acestui ziarist care mai degraba se bucura de necazurile altora si foloseste momentul de a "ajunge" la Hagi.

Umila parere (67 comentarii)  •  16 septembrie 2020, 10:21

Ambitios cum sunt aromanii, Hagi si-a propus sa devina patron in momentul in care a fost umilit de agramatul din Pipera. Atunci si-a jurat razbunare, prin infiintarea unui club rival finului sau . Toate bune si frumoase, numai ca, lipsit de forta financiara necesara realizarii acestui proiect, a trecut la metode mai putin ortodoxe. Promoveaza in prima divizie dupa un blat ordinar cu Sageata Navodari, supravietuieste in primul an, tot datorita unor blaturi sinistre, victoriile in deplasare obtinute cu Dinamo si Steaua fiind material de procuratura, devine campion in urma altor victorii, demne de vechea cooperativa. Fostul coleg de nationala, Rat il acuza de concurenta neloiala, unul dintre copiii academiei sale ajunge la Viitorul prin ceea ce s-ar putea chema ilicit sportiv. Daca regalitatea lui Hagi este incontestabila pe plan national, lucrurile se schimba la nivel international. Rezultatele strutocamilei numita Viitorul sunt evidentiate de infrangerile umilitoare incasate in cupele europene. Scuza lui Gica "ie tineri, face experienta", frizeaza ridicolul. Constient de valoarea modesta a echipei, Hagi face pasul in spate, aduce un spaniol nevinovat care sa incaseze infrangerile echipei sortita retrogradarii si probabilei disparitii. Viitorul, un hibrid care n-a adus ceva fotbalului romanesc, de aceea ii urez grabnica desfiintare!

Mirel Paun (1 comentarii)  •  16 septembrie 2020, 10:25

Salutare domnule Geambasu. Sunt de acord cu dvs: nivelul de violenta din fotbalul romanesc este absolut de nesuportat. Sigur ca fotbalul e un joc dur, dar n-are legatura cu huliganismul si lipsa de respect pentru colegul de bransa. Fotbalistii profesionisti ar trebui sa inteleaga diferenta intre a intra prin alunecare la minge si a rupe picioare, a sparge capete. Daca n-ai respect pentru adversar si nu intelegi ca din sportul asta va castigati amandoi existenta n-ai ce cauta in dreptunghiul ala de iarba. Lacatus a platit pentru putin pentru schilodirea lui Ardelean, Gabi Muresan e bine mersi in politica, Vieira cred ca inca joaca. Si mai e ceva: atacurile astea primitive denota si o tehnica deficitara. Cand nu te mai ajuta pasa, viteza, pozitionarea in teren, nu mai ai suflu recurgi la asemenea interventii de animal scapat din cusca. Eu zic ca nu numai eliminarea ci si pedepse drastice de genul: cat a stat pe tusa cel pe care l-ai accidendat atat stai si tu suspendat, stimate adept al jocului barbatesc

a dica (129 comentarii)  •  16 septembrie 2020, 11:08

Ati fost la stadion, domnule Geambasu? Ati vazut reactia lui Hagi? Ce sens are aceasta polologhie plina de venin? Iar chestia cu „era sa il omoare” e de-a dreptul groteasca. Ne-am speriat cu totii pret de cateva zeci de secunde, apoi spaima a trecut. Artean - ucigasul (?!) era si el ametit, n-a fost asa de inspirat sa se tavaleasca si el un pic pe jos. Pana la urma a fost o lovitura cap in cap, asa cum se mai intampla in fotbal, mai ales prin careu, si de multe ori nici macar nu se fluiera. E adevarat, Artean este agresorul si a primit ce merita. Cu siguranta a inchis ochii si a sarit, cu elan, la cap. Neglijenta se plateste. Exclud partea cu moartea si intentia. De ce si-a pus Hagi mainile in cap (justificat!) la atacaul lui Vieira? Pentru ca acolo se putea lasa cu „adio fotbal”. Aici, cred ca doar cei ce se aflau in loja pot spune care a fost reactia lui Hagi cand s-a petrecut evenimentul. Cred ca toti cei prezenti pe stadion, pret de cateva zeci de secunde, n-au avut ochi decat pentru Cicaldau, iar televiziunile au dat un singur cadru cu Hagi gesticuland, mai tarziu. Il acuzati pe Artean de lipsa de compasiune (cred ca si el era un pic buimac), dar nu vedeti ca cei care sar in ajutorul lui Cicaldau sunt jucatorii Viitorului, nu arbitrul, nu craiovenii. In concluzie, mergand pe aceiasi linie anti-Hagi, indiferent de ce face sau nu face, va consider, in continuare un mincinos si un dezinformator/manipulator, domnule Geambasu.

Pavel (3 comentarii)  •  16 septembrie 2020, 11:09

Nu investeste nimeni la Viitorul, atata timp cat Gica vrea sa aiba controlul, adica vino sa investesti, dar tot eu decid, ca doar echipa este a mea. Ramai cu echipa ta, scufunda-te cu ea, cu tot! L-a acuzat pe Bosanceanu ca vrea sa mentina controlul, atunci cand Hagi a vrut sa investeasca la Farul, astazi face exact acelasi lucru de care il acuza pe patronul Farului. Stadionul din Ovidiu este construit cu banii primariei, de asemenea hotelul din incinta complexului sportiv, pe care nu-l poate termina, datoriile acumulate la banca depasesc 10 milioane de €. S-a aruncat ca orbetele intr-un proiect in care nu avea putere financiara, doar din orgoliul nemasurat de-a fi concurentul lui Jiji. Acum da din colt in colt, vin scadentele din toate partile si n-are pe unde sa-si scoata camasa. Banii castigati din fotbal sunt insuficienti pentru un proiect de asemenea amploare. Nu mai are gloabe de vandut la pret de cai de curse, s-a lamurit lumea ce tepe da Viitorul, creditorii bancilor ii bat la usa, vine pretul de platit pentru aroganta de-a fi patron de echipa in prima divizie. Domnu' rege,"nu va mai ascundeti dupa unghii!"

bettina46 (18 comentarii)  •  16 septembrie 2020, 12:04

Orice, numai sa dai in Hagi ! Esti ridicol!

Vlad Tepes (3 comentarii)  •  16 septembrie 2020, 12:24

Inainte de '89 Jiji era mascota lui Hagi, o sluga care ii facea poftele. Sigur ca lui Gica i-a venit sangele in ochi cand fostul majordom, imbogatit din bisnita, tot cu bani imprumutati, care, ajuns patron al Stelei, tot prin mijloace ilicite, il da afara cu infinita superioritate. Fara aroganta lui Becali sunt convins ca Hagi nu si-ar fi riscat banii si nervii intr-un proiect in care sansele de reusita erau extrem de reduse, dar asa se intampa cu omul lipsit de ratiune, orbit numai de dorinta razbunarii. Bazandu-se pe diploma de ASE (saracul, stim cum a obtinut-o) si dupa un scurt stagiu cu managerul hotelului Iaki, si-a spus ca este suficient de instruit sa inceapa activitatea de patron de fotbal, doar cunoastea fotbalul ca nimeni altul!?! Numai ca fotbalul, devenit afacere rentabila, are nevoie de oameni pregatiti, rabdare (roadele se culeg in timp) si mai ales solide rezerve financiare. Fara un adevarat miracol, existenta Viitorului se apropie de epilogul firesc, amanat de nenumarate ori prin manevre nedemne de un rege.

gheorghe (147 comentarii)  •  16 septembrie 2020, 13:50

Dar cate cruci si matanii fac pe teren fotbalistii de pe plaiurile mioritice ati remarcat ? Tutuaje si inchinaciune, cam asta e trendul....

alinsav (13 comentarii)  •  16 septembrie 2020, 13:53

Mie pare-mi-semi ca Hagi si-a pus mainile in cap la propiu cand a vazut ca Cicaldau a cazut inert si zic asta desi sunt suporter al Craiovei. Nu pot intelege un cui foloseste un asemenea articol malitios, imi pare mai degraba scris din dorinta de a plati niste polite mai vechi ...

alinsav (13 comentarii)  •  16 septembrie 2020, 13:53

Mie pare-mi-se ca Hagi chiar si-a pus mainile in cap la propiu cand a vazut ca Cicaldau a cazut inert si zic asta desi sunt suporter al Craiovei. Nu pot intelege cui foloseste un asemenea articol malitios, imi pare mai degraba scris din dorinta de a plati niste polite mai vechi ...

Birlic (32 comentarii)  •  16 septembrie 2020, 14:10

Un articol subiectiv , previzibil cu niște ''subtilități'', absolut gratuite. Ați făcut o paralelă nepotrivită a ceea ce s-a întâmplat acum ceva timp cu accidentarea lui Ianis Hagi și accidentarea lui Cicâldău dorind să prezentați ''fin'' lipsa de empatie, insensibilitatea și nepăsarea patronului Hagi și a lui Artean ( jucătorul lui Hagi, ați prins-o?), atunci când se întâmplă ceva rău cu un adversar. Interpretați dumneavoastră, domnule Geambașu, din limbajul non-verbal al personajelor principale ( Hagi nu și-a pus mâinile în cap, Artean nu a avut nicio reacție, etc.), din fața televizorului (scuze, bănuiesc, nu știu dacă ați fost pe stadion) cum că Hagi nu a ''suferit'' suficient pentru ceea ce trăia în acele momente fotbalistul Cicâldău și la fel sugerați că jucătorul Viitorului nu i-ar fi păsat că un confrate se afla în pericol în acele momente. Dacă altădată v-am apreciat calitatea articolelor, mesajele transmise și onestitatea celor spuse, acum consider că ați scris aceste rânduri așa ca să fie ceva scris, fără să le gândiți foarte mult și ați folosit niște ''ingrediente'' clasice pentru trafic: Nepotrivirea informațiilor, denigrarea, abaterea atenției, distragerea cititorilor, exagerarea mizei și presărat cu un pic de ''venin'' ați ''gătat'' de un ''cozonac''.

Vlad Tepes (3 comentarii)  •  16 septembrie 2020, 14:12

@ Pavel Nu uit cum urla la Preda, "vinovat" ca portatul de rezerva nu intra mai repede in locul titularului, accidentat. Cum ma, sa urli asa la fostul tau coleg de nationala? Daca eram in locul lui Preda ii dadeam doua dupa ceafa de-si inghitea dintii. Sezi bland, aratare caraghioasa, cu nasul borcanat, rosu de manie! Taran necioplit, care crede ca toate i se cuvin.

viorel (33 comentarii)  •  16 septembrie 2020, 14:18

Din nou teme marginale, speculatii, umplutura. Pai asta este articol de nivelul unui jurnalist precum Geambasu, care se vrea reper de moralitate si profesionalism in bransa? Pe cand curajul de a scrie adevarul despre relicvele sovietoide din sportul romanesc, cazarmile sportive ale armatei si politiei, care risipesc anual 50 mil euro de la buget pe nu se stie ce, in afara de buzunarele largi ale uniformelor profitorilor din MApN si MI, care folosesc sportul ca paravan pt interesele lor personale. Cat sa mai fie Romania rusinea UE si NATO, fiind singura tara care pastreaza cu mare grija relicvele sportive militarizate CSA si CS Dinamo, desfiintate de multa vreme peste tot in lumea libera, civilizata, dezvoltata. Cand are de gand presa romana sa sparga blocada informatioanla marsava construita in jurul celor doua cazemate sportive sordide? Cand principialul, incoruptibilul, Geambasu se va comporta ca un adevarat ziarist liber din UE si nu ca unul dominat de frica din fostul spatiu sovietic? Nu mai merge cu scuza penibila ca orice critica la adresa anomaliei sportive militarizate CSA ar fi interpretata ca un sprijin pentru Jiji, ciobanul cel viteaz. Nu mai tine acest pretext ridicol, aratati adevarul despre CSA, CS Dinamo!

Emanuel Iancovici (1 comentarii)  •  16 septembrie 2020, 14:27

Domnule Geambașu sunteți puțin nedrept. În primul caz, vorbind de reacția exagerata, era vorba despre propriul lui copil în primul rand. Reacție poate exagerata dar cine are copii înțelege mai mult. În al doilea rand, cine sa va mai înțeleagă pe voi micul grup de hateri, Mironica, Stucan și Geambașu, când își pune mâinile în cap și țipă nu e bine, dacă nu își pune mâinile în cap și nu țipă, iar nu e bine lol

Trecut putin prin fotbal (2 comentarii)  •  16 septembrie 2020, 14:32

Vai ce natie de oameni suntem!Nu stiu daca Hagi si-a pus sau nu mainile in cap sau daca e obligatoriu sa faca aceleasi gesturi mereu,dar inainte de a critica ca nu a avut reactia de la meciul cu Sepsi,trecand peste faptul ca atunci era antrenor,e de notat faptul ca era vorba de fiul,Ianis.Sigur ca te sperii cand vezi un atac violent de genul acesta,dar intotdeauna,oricat de uman ai fii,tot te doare mai tare sufletul cand cel lovit e copilul tau,decat atunci cand nu e.Acest lucru e valabil pentru noi toti,e o minciuna sa spui altfel.

Trecut putin prin fotbal (2 comentarii)  •  16 septembrie 2020, 14:41

Iar legat de comentariile contra Hagi spun ca orice om are pacatele si greselile lui,deci si Hagi,e clar.Dar va spun un lucru,performanta echipei de tineret,a avut ca suport 2 lucruri.Jucatorii formati la Academia Hagi si regula cu jucatori tineri din prima si a doua liga.Iar viitorul nu poate fii bun decat daca producem asa cum a produs Hagi.A dus in spate nationala ca jucator,o face si ca formator.Sigur ca si ceilalti au avut mare valoare,Popescu etc. si muncesc si altii sa produca talente,dar Hagi e fruntea,de departe,iar multi nu vad asta si scot raul in evidenta.

Eugen Qy (1 comentarii)  •  16 septembrie 2020, 15:22

Exista un personaj INFECT, care infecteaza totul in juru-i ! Se numeste Viorel si are o singura IDEE CSA, ARMAAT, Dinamo, MILITIA, bocanci, tancuri sovietice si desfiintarea acesor relicvestaliniste ! toate astea intr-o singura si unica ideepe care o repeta ca papagalul la infinit crezand ca vreun ziarist il va baga-n seama . I-am raspuns cat am putut de politicos dar el se incapataneaza sa scrie DOAR de cele de mai sus (mi-e si greata sa le repet, ca si asa o face el inspaimantator de mult) Daca, sa zicem, ar fi vrut sa demoleze mitul Nadiei Comaneci, ar fi tinut-o ca inecatul ca performantele (EXCEPTIONALE DE ALTFEL ALE SPORTIVEI NOASTRE) sunt intr-o epoca revoluta, in care COMNUISMUL adus de tancurile sovietice dicta ce si cum in tara noastra, dar acum se vede cu oichiul liber ca nu mai e in stare sa repete macar exercitiul pe care l-a facut de 10 la Montreal !etc In acest fel ar suna ineptiile acestui VIOREL si ale clonelor lui multiple !Ar cam fi timpul ca astfel de indivizi sa primeasca un ajutor substantial de la societatea romaneasca . Un pat intr-un Spital in care sa poata sa isi descarce totalitatea frustrarilor acumulate de-a-lungul timpului. Tratament adecvat si odihna cat mai multa in liniste si pace !

viorel (33 comentarii)  •  16 septembrie 2020, 16:15

pt sarmanul eugen tot de la oi! E nevoie de argumente, de fapte, nu de vorbe si ale stalcite, greoaie, impleticite, tipice lui eugen! Absolut nicio legatura cu performantele Nadie. Comparatie total nepotrivit, care arata deficitul major de logica al eugenului. Nu contesta nimeni performantele cluburilor armatei CSA si militiei CS Dinamo, in regimul autoritar, asa au fost vremurile atunci, nu exista alternativa. Dar dupa 1990 nimic nu mai poate justifica mentinerea doar in Romania a celor doua cazarmi sportive incompatibile cu democratia. Deci cum ziceam fapte nu baliverne eugenesti: 1. Romania unica in UE in care inca mai exista cluburile sportive ale armatei și politiei în sportul de performanta. 2. Romania singura din NATO in care armata si politia se amesteca direct, prin structuri proprii, in sportul de performanta. 3. Romania unica din lume in care, in 2020, se construieste un stadion intr-o unitate militara. 4. Romania unica din UE si NATO in care bugetul institutiilor de forta (armata, politie) este deturnat de la scopurile sale legale catre intretinerea unor unitati militare sportive anacronice, inutile, desfiintate peste tot. Acestea sunt fapte nu balmajeli buimace eugenesti!

Gigi Buzu (6 comentarii)  •  16 septembrie 2020, 19:42

"Potrivit surselor ProSport, Gheorghe Hagi i-a transmis lui Louis Munteanu că în cazul în care nu va pleca în Italia, nu îi poate promite că va mai juca la fel de multe minute ca până acum. În cele din urmă, tânărul atacant a acceptat să plece în Italia, unde va semna cu Fiorentina un contract valabil pe patru ani, cu condiția ca primul an să în petreacă la echipa de tineret. În ceea ce privește sumele care se învârt în jurul acestui transfer, FC Viitorul va încasa nu mai puțin de un milion de euro în schimbul lui Louis Munteanu. Atacantul în vârstă de doar 18 ani se află deja în Italia și va semna în cel mai scurt timp. Acesta va avea un salariu lunar în valoare de 7.000 de euro, urmând ca din acești bani să își plătească singur chiria". Practic, l-a obligat pe un tanar de 18 ani sa plece la Fiorentina, un an la echipa de tineret pentru a incasa un milion de euro! Bai baiete, asta-i mobbing in toata regula!?!

Fara dezinformare (3 comentarii)  •  16 septembrie 2020, 20:36

@ Gigi Buzu Oficial, politica lui Hagi este "ie tineri, face experiente", neoficial este sa "iasa banu' la baiatu", toti aromanii sunt la fel. De aceasta data a recurs la un santaj ordinar. Creditorii il preseaza, un milion de euro ii da scurt ragaz, s-a inhamat de buna voie intr-o afacere peste puterile sale. A inceput deja sa rascheteze tigaia de ultimile resturi, deznodamantul este aproape.

Juvettte (1 comentarii)  •  17 septembrie 2020, 10:05

@Gheorghe Faza cu "inchinaciunile" am observat-o si eu. Problema e ca romanasii nostri , probabil ortodocsi, dupa ce fac crucea regulamerntar, de la dreapta la stanga mai fac si gestul sarutarii medalionului cu Fecioara Maria, specific catolicilor... Probabil au vazut la Messi... Dar faza si mai tare e ca multi africani din campionatul nostru fac crucea la fel ca ortodocsii de la dreapta la stanga . WTF!! Si ca sa inchei cel mai tare din parcare este jucatorul de la Voluntari, Mailat , care in paranteza fie spus mie imi place cum joaca si care ne ofera tot tacamul: crucea ortodoxa, pupatul medalionului, catolic, si tinerea pamelor in sus si privitul spre cer musulman... PS Am vazut ca Halep nu mai face crucea la sfarsit de meci ci priveste doar spre cer. Globalizarea (sau globalistii?) isi spune cuvantul ...

dan (67 comentarii)  •  17 septembrie 2020, 16:09

@Gigi Buzu : De unde ai informatiile astea ? Eu stiu ca TOTI abia asteapta sa plece sa joace "afara" iar tu vii sa afirmi ca-i vorba de "mobbing" ???? Crezi ca 7000 de euro/luna e putin ??? Ce naiba vorbesti ?

anti Geambasu forever (15 comentarii)  •  17 septembrie 2020, 16:54

E foarte posibil ca la anu' ,echipa "regelui" sa joace la matineu. Singura problema ar fi cand se va intoarce printisoru',ca el multi purici nu face prin strainataturi.Pai ,baiatu' lu' tata se va intoarce in Liga2 ? capitan in Liga 2? la valoarea lui inestimabila...?

Paraschiv (4 comentarii)  •  17 septembrie 2020, 22:55

@ Gigi Buzu Hee, hee, din nou cel mai bun comentariu. Felicitari si pentru cunoasterea situatiilor de mobbing. Nu baga in seama toti neispravitii, agramati. Respecte deosebite!

Comentează