Cristian Geambaşu

Jurnalist box-to-box, de 25 de ani mereu în echipa ideală a presei de sport. Respectat, temut și foarte apreciat. Întotdeauna la obiect, tăios, fără ocolișuri

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Cristian Geambaşu
România nu este o echipă!

Radicevici, Grbici, Mehmedovici. Pe bancă, Kim Rasmussen. Cunoștințe mai vechi, adversare mai noi. În zi bună, Muntenegru poate bate pe oricine. Dovadă victoria cu Norvegia la distanță de 5 goluri. România are nevoie tot de o victorie la măcar 5 […]

...

Taci!

Asistăm de niște ani la o degradare alarmantă a relației jucător-antrenor în tenis. Poate ar fi și mai potrivit să spunem jucătoare-antrenor, fiindcă majoritatea copleșitoare a situațiilor provin din tenisul feminin. Antologica secvență în care Sorana Cîrstea îi cere arbitrei […]

...

Cine este cel mai mare adversar al naționalei României?

Calculele hârtiei indicau naționala masculină de handbal a României favorită în dubla întâlnire cu omoloaga din Kosovo. Incredibil, mai există așa ceva! Naționala Kosovo este una dintre puținele reprezentative în fața căreia România mai poate fi considerată favorită. Ca să […]

...

Dinamo pe modelul Barcelona

Totuși, modelul propus de asociația DDB este inspirat din organizarea unor cluburi ca Barcelona.

Lucrul esențial în acest tip de conducere este absența unui patron, a unui privat care face doar ce îl taie capul. În cazul unor entități ca […]

...

Acești doctori care îl enervează pe Marica

Hai că nici LeBron James nu ar fi zis-o mai bine decât Ciprian Marica! „Ne-am săturat de ăștia scoși în față să bage groaza în populație” este o frază-manifest a zilelor pe care le trăim și numai un om cu […]

...

Pe cine acuză Dan Petrescu?

Aici începe șarada pe care o propune antrenorul CFR-ului. Și tot aici se termină

Permalink to Pe cine acuză Dan Petrescu?
miercuri, 15 iulie 2020, 8:59

Dan Petrescu dezlănțuit trage în toate direcțiile. S-a întâmplat după victoria confortabilă în fața Mediașului, unul dintre vilegiaturiștii lipsiți de griji din play-off. Problema este că acuzațiile grave ale lui Dan Petrescu merg către o entitate misterioasă. Cineva acolo, sus, nu iubește Clujul.

Cine, de ce ce, pentru ce?
Așa, poți spune aproape orice, fără riscul de a fi suspendat. Sau dat în judecată de cel/cei vizați. „Toată țara vede cine trebuie să ia titlul! Nu ne vor campioni, s-au plictisit de CFR Cluj!”. Deci cine nu îi vrea campioni pe clujeni? Cine nu îi vrea din nou campioni, cine s-a săturat de ei? Cine a luat în brațe Craiova și de ce? Datorită unei subite simpatii pentru echipa din Bănie? În virtutea principiului rotației puterii în fotbalul românesc? Contra unor sume de bani cu care Rotaru și oamenii lui ar alimenta corupția?

Orice este posibil, toate variantele rămân deschise după tirada devastatoare a lui Petrescu. Toate și niciuna. Acuzați fără nume și prenume. Cel mai comod. Trăim în plină ficțiune, într-un roman polițist de mâna a șaptea.

Puterea tăcută
Bineînțeles că publicul avizat pricepe unde bate antrenorul dublu campion cu CFR. Deși nici pentru acest segment de audiență nu este foarte clar cine ar trage sforile. În ce scop. Liga? Federația? Liga și Federația împreună? Complicat, nu trebuie să explicăm de ce. Și ce departe par vremurile în care Clujul interpreta dezinvolt rolul pe care îl joacă azi Craiova! Acela de putere tăcută, deci cu atât mai de temut. Acela de forță care se alimentează cu frustrările adversarelor. Ceva însă nu se schimbă. Playlist-ul presupușilor favorizați rămâne același. Noi suntem serioși. Noi nu discutăm despre arbitraje, noi ne vedem de fotbal. Cei care se plâng sunt slabi, își pavoazează neputința cu pretexte.

Craiova a aspirat forța rivalei din Gruia
Dincolo de vorbe este fotbalul. Din cauza problemelor din birouri, ca să îl cităm pe Djokovici, jocul Clujului șchioapătă. Logic, și autoritatea lui Petrescu s-a diluat. Forța, siguranța și soliditatea s-au topit într-un soi de blazare amestecată cu țâfnă. În schimb, Craiova a aspirat calitățile rivalei. Jucătorii sunt plătiți la zi și sunt plătiți bine, antrenorul are autoritate, dorința de victorie hrănește fotbalul chiar și atunci când jocul nu strălucește.

Așa s-a întâmplat la meciul câștigat cu FCSB, când adversarul dominase la impresia artistică. Craiova este ceea ce se cheamă echipa momentului și arbitrajele nu neapărat prietenoase, dar nici pe departe ostile, vin în siajul respectului pe care îl degajă gruparea cu coeficientul seismic cel mai mic din Liga 1. Ceva de neconceput în urmă cu câțiva ani, Craiova o oază de liniște!

Durabilitate, ce glumă!
Clujul nu a pierdut titlul matematic, dar atitudinea defetistă a lui Petrescu netezește cumva drumul Craiovei. În lumina crizei recente, până și nemaipomenitul parcurs european al CFR-lui din urmă cu nici un an s-a transformat în istorie antică. Și tot ce se întâmplă acum cu CFR-ul poate fi o lecție de care ar fi bine să țină cont Craiova. Dacă va câștiga titlul. Și dacă nu. Ideea principală: a vorbi despre durabilitate în fotbalul românesc pare o glumă. Una la care nu râde nimeni.

Comentarii (48)Adaugă comentariu

Ilie (150 comentarii)  •  15 iulie 2020, 11:37

Un articol foarte bun. Felicitări!

goe (1 comentarii)  •  15 iulie 2020, 11:45

Domnule Geambasu Domnule Geambasu ….. of of of

Cristi (6 comentarii)  •  15 iulie 2020, 11:53

Era si normal sa loviti in DP (ca asa este romanul educat) intradevar el are un fel de a vorbii ,dar este cel mai bun antrenor de aici.Si cum nu are dreptate cand de etape bune Craiova este avantajata de arbitrii indiferent de adversar ??? Asta nu conteaza ????? Exact ce spune si DP ca va faceti ca nu vedeti ca deh, gresesc arbitrii saracii.O sa va faceti ca nu vedeti si la mecirile urmatoare ale oltenilor, da, da sa nu mai castige CFR titlul ca ii prea mult deja ii enevant !!!! Da cine ii echipa asta a oltenilor, ca cea adevarata nu este ???Ce se vede este ca toti dati in CFR indiferent daca numai ei pot salva rusinea in EL, asta nu conteza pt voi deloc. Sa vedem ce o sa scrieti cand Astra nu va juca cu oltenii cum au facut-o cu CFR(pt bonusuri venite de unde ?). Nici macar voi care ar trebuii sa scrieti adevaruri nu o faceti, mai bine faceti altceva in viata.

Ceferika (5 comentarii)  •  15 iulie 2020, 12:01

Înțelegem că acest articol de câteva rânduri este o odă adusă craiolguței, laude și limbi în dos pentru o eventuală performanță, dar nu înțeleg de ce e băgat Petrescu și CFR-ul în proza asta! Puteai s-o faci simplu, curat, fără să te legi de CFR.

Costinel (51 comentarii)  •  15 iulie 2020, 12:03

...'' Așa s-a întâmplat la meciul câștigat cu FCSB, când adversarul dominase la impresia artistică.'' - halal impresie artistica , fara sut pe poarta ??!!si pazita la greu de barsan.Dar tu n-ai cum sa fii impartial , ramai cel mai bun inginer jurnalist si cel mai bun jurnalist dintre ingineri - marcat caine pe viata !!

Andrei F (698 comentarii)  •  15 iulie 2020, 12:06

Articol care se inscrie in corul GSP ....ProCraiova pe fata....antisport pe fata!!!!Argumente?!Cand te uiti la declaratiile lui Dan Petrescu poti sa fi surd la declaratiile oltenilor si mai ales la actiunile acestora?!Cine a spus ca o echipa nu o sa joace finala Cupei desi Craiova nu are treaba cu acea competitie?Cine a facut hartie la FRF ca finala Cupei Romaniei sa se joace in alta zi?!Si mai ales ce logica este asta?Oltenii spun pe o parte ca Steaua nu joaca finala si pe alta trimite hartie la FRF ca daca se disputa finala la data stabilita integritatea competitiei are de suferit?!Am ajuns ca oltenii sa se preocupe de integritatea competitiei dupa magaria facuta de ei cu Viitorul?!Si tu mare ziarist la GSP sa nu scrii o fraza despre asta ,ba chiar mai mult,GSP sa nu informeze despre hartia trimisa de Craiova?!-----Apoi cat de jurnalist sportiv mai esti daca inchizi ochii la meciurile Craiovei cu Gazul din Banie,la meciul CFR -Craiova si la meciul Craiova-Steaua unde numai deciziile arbitrilor au facut din Craiova castigatoare?!Pai arbitrajele astea au dat linistea de care vorbiti!!!!Daca oricum joci castigi ce umbrela mai mare poate fi?Integritatea competitiei de care au mare grija acum oltenii nu are de suferit daca arbitrii impung de zor prin arbitraje strambe?!Integritatea competitiei nu are de suferit daca presarii vad numai ce le convine oltenilor???GSP nu este prinsa cu pantalonii in vine avand in vedere anii trecuti facea statistica in care ieseau in evidenta echipele avantajate la greu de arbitrii?Cum a ajuns GSP sa-si renege identitatea ?Si pentru ce?----Sa vorbesti de durabilitate alaturi de Craiova care a fost infiintata cand si cum?????Nu-mi vine sa cred ca acest articol a fost scris de un jurnalist sportiv socotit de varf...Durabilitate cu cati antrenori...?Sau durabilitate cu arbitraje favorabile?

Umilă părere (67 comentarii)  •  15 iulie 2020, 12:43

“Ce-i ăsta, un complot? V-ați aliat împotriva mea?”- epica scenă din “Filantropica” i se potrivește ca o mănușă antrenorului din Gruia. Toți ii fură, toți îi păcălesc, toți complotează împotriva echipei înființată în anul răscoalei. Țăranii de la Flămânzi s-au răzvrătit împotriva monopolului clujenilor: “Bini, frati, da’ numai lor li dă pinalti?” Legenda spune că Dănuț are valizele pregatite în caz de ratarea obiectivului, un fel de "plec la mama!". Drum bun, îți așteptăm revenirea cu cometa Halley!

itu52 (288 comentarii)  •  15 iulie 2020, 12:53

Fotbalul nostru, fotbalul vorbit, stârnește dispute acerbe în vegetația bălărioasă a vocabularului. Avem pe această temă imaginație, inspirație, folclor și realități demne de băgat în seamă. Știe Dan ce știe, îi place la nebunie postura hoțului ce strigă ... „hoțul” și ca un bun degustător, pățit, suflă și în apă rece. El nu vrea să fie „albitru”, așa că trece la atac cu două runde înaintea întâlnirii directe, speră într-o decantare precoce și favorabilă a finalului de campionat . Discursul lui, cu premeditare, vizează zona imparțialului, zona care-ți poate netezi într-o fracțiune de secundă drumul spre extaz. Oxigenul lui Dan se cheamă fotbalul românesc, aici scapă el de complexul vorbirii și poate pregăti amănunțit disputele. Handicapul hărțuirii psihologice, limbaj și specific național, l-au împiedicat să câștige campionate în străinătate, l-au determinat să revină la balneoterapia balcanică a exprimării. Temerile lui s-ar putea să fie gratuite, experimentul „Craiova fotbalistică” nu a fost clasat, mai are episoade pe rol, șocul cel mare așteaptă la cotitură. I-aș transmite să stea liniștit că „partidul e-n toate”, nu scapă el ocazia de a produce cutremure sociale în paradisul oltenesc. Camerele „var” din subsolurile politicii de șlefuire a neamului sunt bine ermetizate, clocelile lor sunt imprevizibile și năucitoare. În mod normal stilul (heirupist, gălăgios) oltenesc ar trebui să se închine conglomeratului fotbalistic ardelenesc aciut de ani buni în fruntea fotbalului notru. Vom vedea, ca totdeauna va trebui să suportăm și să validăm ce iese la suprafață, regula sfântă a democrației distopice.

Andrei F (698 comentarii)  •  15 iulie 2020, 13:08

De ce se plange Petrescu ....????Uite de asta:,,Ambele lovituri de pedeapsă au fost acordate corect, însă Horațiu Feșnic a interpretat apoi greșit faza din care oltenii au trecut în avantaj în minutul 27....În minutul 60, Gaz Metan ar fi trebuit să primească o lovitură de la 11 metri, susține fostul arbitru Cristi Balaj. Claude Dielna, aflat la debutul pentru formația olteană, a intrat riscant prin alunecare și l-a doborât pe Velisar.---Asta spunea GSP dupa Craiova-Gaz Metan!!!----,,Verdictul lui Ion Crăciunescu: ”Este o fază în care jucătorul craiovean încearcă să-i pună piciorul în față, dar lasă pulpa acolo, piciorul deplasat. După părerea mea este fault. El nu retrage decât vârful, dar pulpa o lasă în direcția de alergare a jucătorului. Este 11 metri!” ,,Asta dupa CFR-Craiova----------------------------Plus greseala lui Barsan la tinerea lui Man de catre Acka...Craiova-Steaua...

Kovács „Pisti” (64 comentarii)  •  15 iulie 2020, 13:11

@ "Umilă părere", 15 iulie 2020, 12:43 Băi bre, îi durea la ba nană pe muncitorii feroviari unguri din Gara Clujului, în 1907, de flămânzii voștri dășculți moldoveni și valahi mâncători de păpșoi putrezit, care s-a răsculat în Romînica aia de peste munți! Pricepi, minte umilă?

FÎCÎ CÎFÎRÎ IA CAMPEONATUL? (2 comentarii)  •  15 iulie 2020, 13:17

Toti romanii doresc titlul de campioana pentru Craiova. Pregatiti-va sa fiti injurat de bautorii de lapte de iapa. Altceva nu stiu, n-au invatat intr-un mileniu de cand au venit in Europa. Foarte bun articol, felicitari!

Iar miroase a cumâs (8 comentarii)  •  15 iulie 2020, 13:26

*** din Cluj au uitat acordurile cu Viitorul, pe principiul: un titlu tie, unul mie, doua dintre titlurile de campioana fiind decise dupa aranjamente in meciurile directe. Nasol, a ruginit locomotiva cu aburi.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Darius (2 comentarii)  •  15 iulie 2020, 13:38

Dan Petrescu ~ un *** ,protejat de cooperativa arbitrilor ,la fel ca si echipa de cotonogari din Cluj

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

adi_stelistul (454 comentarii)  •  15 iulie 2020, 13:43

Foarte interesant e ca Dan Petrescu spune de-a dreptul ca exista entități care pot decide titlul indiferent de valoare și de meritul sportiv. E... interesant, nu?

adi_stelistul (454 comentarii)  •  15 iulie 2020, 13:49

Încă și mai interesant e ca, din spusele lui Petrescu(!), respectivele entități “s-au plictisit de CFR”. Deci cândva au fost... interesate de CFR, nu? Pare destul de clară concluzia asta din spusele lui Petrescu.

Radu (1 comentarii)  •  15 iulie 2020, 14:23

Dan Petrescu a avut curajul să spună public ceea ce este evident și ceea ce toata lumea a văzut și vede. Acum urmează linșajul mediatic...

Gică face pipică pe ungurică (9 comentarii)  •  15 iulie 2020, 14:44

@ Umila parere Hehe, big like pentru comentariu! Plangarica de la Cluj pierde campeonatul, dupa ce a condus tot sezonul, marfa! Plangi Danut, plangi

Freddy RE (26 comentarii)  •  15 iulie 2020, 15:11

“Blazare amestecată cu țâfnă”? Pai exact asta scrie la intrarea in oras, acolo unde sta nenea Pet Rescue cu chirie. Amuzant va fi de azi in doua luni, cand respectivul va fi declarat “mitic” si - vai - cate altele.

Lombardia (2 comentarii)  •  15 iulie 2020, 15:13

Văd că toată lumea sare asupra Craiovei, CFR și FCSB. Să nu uităm totuși, cum și în ce fel a câștigat CFR ul în vremea guvernării Boc, cu Arpad P atâtea campionate, cupe, Cum câștiga DP, Culio și alti jucători meciurile punând o presiune non-stop asupra arbitriilor. Cei de la CFR au fost așa de siguri pe ei, un pic cam aroganți, că tot ei vor câștiga și anul acesta campionatul (ori așa le era promis sau chiar acontat) și ca nimeni nu îi mai ajunge la numărul de puncte. FCSB, în meciul câștigat la Craiova cu 1 - 0, in tur, Andrei Ivan a fost faultat în careu de Cristea și nu a fost acordat penalty. Să nu uitam, acel henț la 2 metri de careu, iar arbitrul de casă al lui Jiji, a dictat "penalty" și nu a mai făcut nimeni scandal. FCSB cu Reghe antrenor, Ana Maria Prodan impresar....nu aveau voie, total interzis, prin influențarea jucătorilor. Și multe altele.... CFR ul cum a câștigat la Botoșani? Cei de la BT nici nu au vrut să-i deranjeze prea mult pe cei de la CFR. În meciul cu Astra, au fost egalați din vina lor, cei 2 fundași se uitau la Alibec de la 4,5 metri distanță. FCSB si Becali, la câte meciuri /omenii a luat parte? CFR a ieșit campionă și cu ajutorul Craiovei și acum face scandal și pune presiune aupra celor de la Craiova. Cum a reușit CFR sa primească licența, ei fiind in insolvență anul trecut? P.S. Craiova deranjează, asta se vede. Craiova vinde bine, pe bani multi, are stabilitate, liniște, condiții. Cel mai bun să câștige campionatul, dar fără să instige și să provoace scandal în presă mereu.

Simeone (56 comentarii)  •  15 iulie 2020, 15:21

Când Dan Petrescu spunea toată lumea nu vrea CFR campioana se referea în special la echipele din București, Giurgiu și Craiova, chiar mulți oameni din Cluj (în special suporteri ai lui U Cluj, geloși ca echipa lor nu a realizat nimic nici măcar pe plan intern, nu vorbesc de meciuri europene), da, trendul e sa dam și la alții, sa îi mulțumim, sa apreciem strădania celor din Bănie. Mda, un titlu în Bănie ar încuraja și alte echipe din România sa investeasca masiv, sa ia antrenori cu ștaif, jucători, poate chiar infrastructură. Poate ca doua titluri consecutive ar fi suficiente pentru CFR, dar DP nu se mulțumește cu ce are, cu puțin, vrea mai mult. Sunt sigur ca în acest an și-a propus grupele UCL, iar la experienta echipei probabil atingeau acest scop. Pentru frumusețea acestui sezon mi-aș dori un meci decisiv în ultima etapa.

adi_stelistul (454 comentarii)  •  15 iulie 2020, 15:33

@ Kovacs: Da, ma, Pisti, ai dreptate. Abia in 1919 i-a durut si pe cei din Cluj, ca si pe cei din Budapesta, cand le-a vazut opinca atarnand de catargul Parlamentului. Acum, ce sa zic, daca-i luau mai devreme in serios...

JFM (151 comentarii)  •  15 iulie 2020, 15:44

Exact in anul in care CFR a demonstrat ca este singura echipa care poate razbate in Europa reusind niste rezultate spectaculoase exact atunci s-a activat invidia romaneasca, Miorita e mai actuala ca oricand. Cineva de la FRF si altcineva de la LPF n-au uitat ca Dragnea i-a impins, discret, catre fotoliile actuale. Daca Dragnea vrea Turris in primul esalon si Craiova lui Olguta campioana in an electoral exact asta se incearca sa se realizeze. Merg pe mana unui infractor? Da, pentru ca e unul caruia-i datoreaza luxul in care stau acum. Sigur ca Dan Petrescu nu poate spune toate astea dar, printre randuri, se poate citi acest tip de frustrare.

Andrei F (698 comentarii)  •  15 iulie 2020, 15:47

@Lombardia (1 comentarii) • 15 iulie 2020, 15:13 Dar de meciurile in care Brandan trebuia sa ia 3 rosii intr-un meci nimic?Dar de prima victorie a Craiovei tot cu Barsan cand Morais a fost eliminat si ati primit si penalty?De golul anulat total gresit al lui Benzar unde nimeni nu a gasit o explicatie???Despre ofsaidul inventat la Popa si penalty la Brandan la un meci pe Extensiv terminat 0-0???De meciul in care Man a ridiculizat toata apararea Craiovei si acelasi ACKA a si faultat si a fost iertat de arbitru...?De tinerea de sort al aceluiasi Acka iertat iarasi de arbitrul Barsan???------Apoi ce destept esi tu!!La meciul acela cu penalty la Cristea obtineati fix o jumatate de punct!!!!Acum Barsan a bagat in curtea voastra doua puncte!!!!Ce zici de asta?Apoi alte doua puncte cu CFR si 3 cu Gazul....si unde erati acum....?Ati devenit mai cu putin bun simt decat CFR....Si in mai putin timp si inca nu ati castigat nimic!!!

Dan (1 comentarii)  •  15 iulie 2020, 17:30

Uitați-vă la "fumigenele" aruncate de Dan Petrescu în ani trecuți... Toată lumea a fost împotriva lui....

Lombardia (2 comentarii)  •  15 iulie 2020, 17:31

@Andrei F: eu nu contest, dacă a fost penalty ok . Toate echipele (CFR, FCSB, Craiova, Viitorul ...au fost avantajate /dezavantajate la un moment dat). Dar să începem să facem scandal, să căutăm vinovați mereu, alții sunt de vină nu noi, este exagerat. Da, a fost penalty la Acka, așa cum a fost henț la Coman. Man nu a ridiculizat nicio apărare, a trecut doar de Acka, un jucător foarte lent. Așa pot spune de Mihăilă că și-a bătut joc de apararea FCSB ului, cand a făcut ce a vrut cu Adi Popa. Dacă acest lucru se intâmpla celor de la CFR sau FCSB nu mai iesea atâta scandal, așa că, hai să lăsăm teatrul ăsta ieftin...hoțul strigă hoții, cea mai bună apărare este atacul

Petrucj (14 comentarii)  •  15 iulie 2020, 17:38

3 penalty-uri nedate în 3 meciuri, 1 cu Craiova unu cu Astra și încă unu cu Mediaș. Arbitraje imparțiale. Nea Geambașu pe astea nu le-ai enumerat mai sus la plângerile lui Dan Petrescu.

Pavel (8 comentarii)  •  15 iulie 2020, 17:49

Dan Petrescu îl acuză pe neant că ieste înțeles cu complotul ca să nu câștige băeții lui campeonatul. Lăsati-i să se pregătească de șampon lig!

Andrei F (698 comentarii)  •  15 iulie 2020, 18:03

@Lombardia (2 comentarii) • 15 iulie 2020, 17:31 Am documentat ca echipa Craiova in Play off a avut 3 arbitraje datorita carora a castigat...Steaua a avut penalty la Giurgiu si presarii spun ca la meciul cu Botosani a beneficiat de o eliminare usoara....Cu echipa ta trebuia sa aiba un penalty.Acum cum o fi si cu Barsan?A dat niste penaltyuri care iarasi am documentat ca jucatorii Stelei primeau cel mult galbene...pentru Craiova au devenit penaltyuri clare!!!!Pentru Steaua Barsan putea sa fie corect la o faza simpla cu Man!!!Ce a patit Planici de la ARLAUSKIS intrece cu mult faza Vlad-Koljic...Cauta pe internet fazele respective,comentariile fostilor arbitrii,ce au spus presarii si ai sa vezi adevarul...Pentru ca pareti un om decent....daca Barsan era rau intentionat si facea si contra Craiovei tot o singura greseala stiti cat putea sa fie scorul?????2-3....Ce spuneati atunci...?----Despre hent la Coman mai bine uitati....Nici Craciunescu nu a spus asta...Si Craciunescu si Balaj si presa au pierdut mult din credibilitate dupa meciul vostru...

Achim (9 comentarii)  •  15 iulie 2020, 18:12

@ Pavel Da cine-i frate neantul asta, nu-i spiterul din “Cuibul de viespi”? Cred ca l-a *** pe Dan ca prea face ca ***. Injura mai bine ca Cornel Dinu.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Nilă Oprișan (2 comentarii)  •  15 iulie 2020, 18:39

Are dreptate Dan nevricosul, se vede mana complotului. Le-a deraiat locomotiva din cauza ca baetii aia cu nume de bautura marinarului le-a ciordit ferul de la sine. Le-a zis doctorul, adica medicul Arafat ca nu au suficient fer si baetii au colectat ferul de unde au putut.

Gică face pipică pe ungurică (9 comentarii)  •  15 iulie 2020, 19:19

@ Nila Oprisan Bine ca nu le-a spus sa se lumineze ca furau corentul de la stadion. Da iera mai usor ca are baetii galeti mari de arama, incap in iele cel putin 30 chile de corent. Trei transporturi si gata corentul la stadion, ii lasa pe intunerec sa-si muste din mana ca din paine.

Nică fără frică (138 comentarii)  •  15 iulie 2020, 19:39

Geambasule în gsp tocmai a apărut un articol în care se arată că fără "greșelile" de arbitraj acum CFR ar fi fost la 9 puncte în fața Craiovei! Citește articolul EXCLUSIV Dan Petrescu nu exagerează: arbitrii o fac pe Craiova campioană! Iată scorul erorilor comise în play-off: cum ar arăta clasamentul fără greșeli în lupta la titlu

Daminuta (18 comentarii)  •  15 iulie 2020, 20:16

@Kovács „Pisti” (43 comentarii) Dumitale ți se potrivește perfect aforismul ''Dacă tăceai poate, doar dădeai senzația că ești prost, așa ai deschis gura și ai înlăturat orice dubiu''. Genul acesta de remarcă fără raționament, spusă de un oarecare cu clase cât trenul, pune etichete proaste pentru o etnie care a dat și dă multi oameni de valoare, dar din care, din păcate tu nu faci parte. Superioritatea ta nejustificată ca și mândria inutilă denotă un caracter slab și urât care de obicei încearcă să acopere frustrările și anumite neputințe. Peste tot, indiferent de etnie și culoarea pielii conotația unei astfel de atitudinii este negativă și de repudiat. Așa că stai jos, ești un prost.

17 Nentori Tirana (677 comentarii)  •  15 iulie 2020, 20:18

Va acuza pe voi toti caci permiteti mult prea multe, nu luati atitudine. --- Dan Penalti ii acuza pe toti, are probabil o lista lunga. Eu simt ca are dreptate, puneti-va si voi in locul lui. --- Eu sint suparat doar pe Steaua, in special pe G B care nu se tine de cuvint si pare ca ar prefera clona neocomunista crai-olguta-na campioana numai ca sa nu cistge „***“ inca un titlu. Colegul Stucan a mirosit si el ceva cind il indemna pe D P sa se imbrace gros pentru pomana Stelei. E un motiv sa i se intoarca cuiva stramosii in mormint, ca oamenii seriosi sa treaca la Talpan, ba chiar un motiv intemeiat ca unii sa-si depuna cetatenia roma-na. Caci asa ceva nu cred ca se mai poate intimpla nici in Coreea de Nord, ca unei echipe de partid, de penali, infiintata ilegal, promovata ilegal de doar 3 ani, careia voi toti i-ati construit un stadion, care a folosit ilegal si numele Brancusi, sa i se mai si compuna o istorie de catre mai toata presa – la voi delireza azi sarmanu A Craciun. Apoi mai e si „Scornicestiul“ lui DrAgnea, sa vedeti voi balamuc la anul. --- Ori poate D Penalti simte ca mine si nu acuza oameni ci o „mentalitate“ a multora care ar vrea … cind spune „se vrea“. Eu as acuza iar lipsa de educatie, prostia si nationalismul mitic din Las Fierbinti – tata Dane, poate te-a batut Domnul caci e serialul tau preferat ! Acum il ai pe propria piele. Mie mi-e greu sa cred ca arbitrii ori patronii o fac intentionat pe CraiOlga campioana. La ei e ca in dialogul celebru dintre Gigi si Mitica: ba ***, ba ***, apoi se pupa, ba tata, n-au nici demnitate.

micea (1 comentarii)  •  15 iulie 2020, 20:45

stati nu va grabiti ca inca nu s-a terminat campionatul!! sa vezi cum va iti schimbi discursul daca Cfr va castiga!!!

Dudu Plumbescu (9 comentarii)  •  15 iulie 2020, 20:47

@ Gică E naspa cu galeata, te prinde gaboru, da nu ala care fuse si se duse pe la Corvinul, ala cu ochii albastri si fluer de table. Nu mai au catuse, ca isi prindea bilutele cu ele, nici pestol sa nu deranjeze locatarii. Au arme de hartie, lucreaza in iechipa, unu scoate pestolul si celalat striga bam- bam, impusca imfractorul prin zgomot. O basculanta ie buna, o parchezi la stadion, iei o bena de current si pleci rapid. Poti sa-l vinzi la Rin, prapaditul ala nu are dupa ce bea apa, iti da jumatate de pret, oricum plateste DÎDÎBÎ sau PÎCÎHÎ.

xstelu (63 comentarii)  •  15 iulie 2020, 20:55

Andrei F iar ai apărut maaaaah oropsitule pesedeu și ***, tot nu te lași deloc măaaaaaah? Mâh Gica Contra maaah

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Garido (18 comentarii)  •  15 iulie 2020, 22:05

Eu propun ca titlul,sa i se acorde CFR-ului ,inteleg ca ceferistii si-au cumparat abonament la titlu iar ceilalti joaca degeaba ,,scrie si in Biblie ca doa CFR-ul are voie sa castige titlul . Si la anul la fel sa fie ,marele antrenor de renume mondial Dan Petrescu Penalty sa devina campion si sa mai prinda un contract la o echipa de renume mondial, chinezeasca bineinteles .

a dica (129 comentarii)  •  15 iulie 2020, 23:16

Sa fii in situatia lui Dan Petrescu si sa nu o iei razan trebuie sa ai un psihic beton sau sa nu-ti pese. Se vede cu ochiul liber ca oltenii sunt alesii, parca prea pe fata, prea cu ata alba. Craiova nu joaca cel mai bun fotbal insa are asa o siguranta de parca cineva le-ar fi garantat un parcurs fara surprize. Analizand mai profund delegarile arbitrilor veti intelege care-i directiva si de unde vine. Norocul nostru, al „consumatorilor” neutri, este ca probabil lucrurile se vor transa in ultima etapa. Se va vedea cu ochiul liber, fara a apela la statistici.

CFR4x4 (1 comentarii)  •  16 iulie 2020, 5:14

Va recomand calduros articolul de azi din GSP: "Petrescu nu exagereaza:arbitri o fac pe Craiova campioana ! >Cate puncte au primit oltenii si cate i-au fost luate Clujului: CLASAMENTUL fara erori " Si nu e scris de vreun clujean..clujenii stiu mai multe faze pro Craiova si impotriva CFR-ului. Dar e ciudat ca si dvs ca toti jurnalistii de sport impingeati mult in fata vesnica poveste a greselilor de arbitraj pro si contra in fiecare an...acum e linisteeeee,nu mai gresesc arbitrii ??? Sau e ok ,ca gresesc pt cine trebuie ???

Vali (49 comentarii)  •  16 iulie 2020, 5:44

Meciul direct decide campioana.Arbitrii străini la meciul ăsta și se termină cu acuzațiile la adresa arbitrajului.

motanul incaltat (455 comentarii)  •  16 iulie 2020, 5:50

Cum adica cine sunt aia care nu mai vor Clujul campioana???? Sunt aceeiasi care i-au stopat Clujului drumul spre cistigarea Europa League.....Pot fi de la vatmani de tramvaie la oameni potenti care conduc lumea din umbra....Aceiasi care l-au dat afara din campionatul chinezesc ,din Rusia sau de la arabi....Dragnea s-a intinlit odata cu ei ---erau 4 . La Dan Petrescu sunt mai multi.

Caooradea (7 comentarii)  •  16 iulie 2020, 7:31

CFR e la mana lui. Dc castiga toate meciurile, este campion. Daca sunt buni, pot castiga si cu arbitraje ostile. Doar de ei depinde. Si de Dan, sa pregateasca echipa lui mai ales mental.

Me (1 comentarii)  •  16 iulie 2020, 9:43

Nesintitul si vulgarul Dan *** esre un ridicol si un *** so a inceput plangaceala la tv, doar doar o incurca cumva or Craiova dar uita toate *** lor cu arbitrii din ultimii ani gen penalty-ul cand Gustavo suta la poarta iar Camora era langa el, atunci erau "corecti", uita toate penalty-urile primite gratuit prin care au castigat cu 1-0 si in felul asta au luat titlul, niste *** astia de la cluj fara onoare si fara educatie ... Golanii si *** de la cfr Cluj striga *** .. ***!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Andrei F (698 comentarii)  •  16 iulie 2020, 11:25

@CFR4x4 (1 comentarii) • 16 iulie 2020, 5:14 Nu exagerati!!!Daca in ultimele zile suporterii olteni sareau calul vad ca acum veniti si voi cu putere....Pai Hategan pentru voi la pumnul dat in fata de Arlauskis lui Planici plus tinere plus ca portarul nici nu atinge mingea ....nici macar nu a dat fault!!!In plus presarii nu au luat foc-vantul batea spre Cluj-si fostii mari arbitrii au desbatut faza atat de ridicol incat am ras cand i-am auzit ce au spus dupa contactul Valad-Koljic....In plus Barsan era la centru cand Djokovici loveste mingea dar si pe Vlad si desigur ca s-a dat gol cica valabil!!!!Sau sa-ti amintesc de capete sparte de Mailat si arbitrul nimic?Sau sa-ti aintesc de Anganovici cu maxilarul cusut in urma interventiei lui Rus si marele Balaj nici fault nu a dat....?Anul asta bate vantul spre Craiova dar pana acum voi ati fost impinsi de uragane!!!!

Comentează