Cristian Geambaşu

Jurnalist box-to-box, de 25 de ani mereu în echipa ideală a presei de sport. Respectat, temut și foarte apreciat. Întotdeauna la obiect, tăios, fără ocolișuri

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Cristian Geambaşu
România nu este o echipă!

Radicevici, Grbici, Mehmedovici. Pe bancă, Kim Rasmussen. Cunoștințe mai vechi, adversare mai noi. În zi bună, Muntenegru poate bate pe oricine. Dovadă victoria cu Norvegia la distanță de 5 goluri. România are nevoie tot de o victorie la măcar 5 […]

...

Taci!

Asistăm de niște ani la o degradare alarmantă a relației jucător-antrenor în tenis. Poate ar fi și mai potrivit să spunem jucătoare-antrenor, fiindcă majoritatea copleșitoare a situațiilor provin din tenisul feminin. Antologica secvență în care Sorana Cîrstea îi cere arbitrei […]

...

Cine este cel mai mare adversar al naționalei României?

Calculele hârtiei indicau naționala masculină de handbal a României favorită în dubla întâlnire cu omoloaga din Kosovo. Incredibil, mai există așa ceva! Naționala Kosovo este una dintre puținele reprezentative în fața căreia România mai poate fi considerată favorită. Ca să […]

...

Dinamo pe modelul Barcelona

Totuși, modelul propus de asociația DDB este inspirat din organizarea unor cluburi ca Barcelona.

Lucrul esențial în acest tip de conducere este absența unui patron, a unui privat care face doar ce îl taie capul. În cazul unor entități ca […]

...

Acești doctori care îl enervează pe Marica

Hai că nici LeBron James nu ar fi zis-o mai bine decât Ciprian Marica! „Ne-am săturat de ăștia scoși în față să bage groaza în populație” este o frază-manifest a zilelor pe care le trăim și numai un om cu […]

...

Efectul Kilmarnock

Înfrângerea lui Rangers cu a 7-a clasată din Scoția a adus și primele critici la adresa lui Ianis. Ha, de-abia așteptați, vă frecați mâinile, vor exclama unii!

Permalink to Efectul Kilmarnock
vineri, 14 februarie 2020, 8:58

Subiectul Ianis Hagi vine servit pe tavă. Cel puțin la prima vedere. Când nu ai ce scrie sau discuta la o emisiune de fotbal, intri pe ianishagi@vorbe.ro și pui în mișcare tocătoarea. Te ajută totul, dar mai ales celebritatea&atitudinea tatălui, cu adevărat celebrul Gheorghe Hagi.

Eroul de pe Rose Bowl și ziariștii scoțieni
În amonte și în aval se află cei mulți, care ori nu îi suportă pe Gheorghe și pe Ianis, ori sunt necondiționat de partea lor. Neutri, mai puțini. Să intrăm totuși în subiect. Eroul de pe Rose Bowl tocmai a ținut să le spună unor jurnaliști scoțieni că integrarea fiului la Rangers nu este o surpriză, căci Ianis a fost obișnuit de mic cu presiunea, cu țintele înalte. Mă rog, nu chiar cu cuvintele astea, dar în esență acesta era mesajul.

Ca un făcut, problema a apărut imediat după întâlnirea lui Hagi tatăl cu ziariștii care nu se zgârciseră cu superlativele după primele apariții ale lui Hagi fiul în tricoul lui Glasgow Rangers. Iar problema se numește Kilmarnock, echipă de pe locul 7 din 12 din Premiership, prima ligă scoțiană.

De la adorație la îndoieli
Kilmarnock este prima formație aflată sub linia celor 6 care se bat la titlu și tot prima de sus în jos în ierarhia celor care se luptă pentru evitarea retrogradării cu alde Ross County și Hearts. Modesta Kilmarnock tocmai a reușit să îi bată cu 2-1 pe cei de la Rangers într-un meci la care Ianis a fost pe teren 82 de minute, întâlnire pe care oaspeții din Glasgow o avuseseră sub control timp de 77 de minute, cât conduseseră cu 1-0.

Ca peste tot în lumea consumatoare de fotbal, după înfrângere criticile au curs valuri, valuri. Ca să adăugăm și o notă locală, să zicem că la ei au curs cum curge single malt-ul în paharele de cristal din bătrânele distilerii.

De la antrenorul Steven Gerrard, nimeni altul decât cel care îl elogia fără limite pe Ianis după primul meci și primul gol, până la suporteri, lumea a șters cu buretele uitării „adorația” cuvenită celui mai proaspăt transfer al lui Rangers, făcând loc îndoielilor și ironiilor.

Ne-a mai trecut fierbințeala
Steve G a evocat absența maturității și a atitudinii de învingător a formației pe care o pregătește, presa a remarcat că tânărul Hagi s-a pierdut în mediocritatea echipei. Totuși, el a primit un 6 din partea The Scottish Sun, varianta provincială a celebrului tabloid londonez. Notă care lasă însă loc speranțelor. Probabil că acest 1-2 cu Kilmarnock va avea în România efectul unui antitermic, căci pe mulți îi cuprinsese fierbințeala după debutul lui Ianis la Rangers.

A fost o revărsare de superlative periculoasă, care i-a prins în horă și pe români, și pe scoțieni. Acum ne-am mai liniștit și, fără patimă, putem discuta aplicat. Nu vi se pare că este timpul pentru o analiză serioasă, profesională, dar mai ales onestă a specialiștilor pe subiectul Ianis Hagi? Că de „calde” suntem sătui.

Câteva întrebări. Deocamdată fără răspuns
Ce fel de fotbalist este? Ce calități, ce defecte are? Punct cu punct, nu generalități care ori îl amețesc, ori îl enervează pe nerăbdătorul lui părinte. Poate crește Ianis la capitolul forță? Dar la viteză? Se implică suficient în joc, ilustrează spirit de echipă? Dar de lider? Are Ianis joc de cap sau este un capitol la care nu a lucrat?

E suficient să fii un bun executant al fazelor fixe, inclusiv penalty-uri, și să lovești mingea cu ambele picioare? Este pregătit fizic și mental să facă ambele faze ale jocului? Sunt întrebări firești care ar trebui să își găsească răspunsuri. Nu de verdicte definitive este nevoie aici, ci de puțină sinceritate.

Vehiculez o utopie, niciun om din sistem nu va risca să spună ce gândește pe subiect. De la cei care se ocupă nemijlocit acum de echipa națională până la cei care nu mai sunt legați de fenomen decât prin trecut. Supralicitat de celebrul lui tată și înconjurat de mustăceala tematică a celor care nu-l înghit pe acesta, Ianis este obligat să se descurce singur.

Trebuie lăsat să se descurce singur, dragă Gică! Ianis este un fotbalist bun, poate fi și mai bun. Însă nu pare să aibă scânteia părintelui. Este acesta un blestem? Evident că nu.

Comentarii (20)Adaugă comentariu

JFM (151 comentarii)  •  14 februarie 2020, 10:03

Daca nu era baiatul lui Hagi nu-i acordati nici o atentie si nu starnea atatea patimi in randul haterilor. Nu era nici "talent cum rar mai vezi", nici "o mare dezamagire". Era un jucator oarecare, ca multi altii, care nu au rupt gura targului pe unde s-au dus. Sa ne iasa din cap ca vom urma traseul sarbilor sau al croatilor la acest capitol. Ei au deja un trecut, din anii 90 tot exporta, confirma, ajung vedete internationale consacrate despre care se vorbeste si azi. Noi vorbim doar despre Hagi si Popescu, la acel nivel. Noi ne aliniem fotbalului lor doar la nivelul preturilor solicitate, clauzelor de reziliere. Asta dupa ce am tot dat tzepe, am tot umflat preturile, absolut nejustificat.

Marius (42 comentarii)  •  14 februarie 2020, 10:27

"Trebuie lăsat să se descurce singur, dragă Gică! Ianis este un fotbalist bun, poate fi și mai bun. Însă nu pare să aibă scânteia părintelui. Este acesta un blestem? Evident că nu." Uau, rezuma perfect situatia lui Ianis. Sincer mie mi-a placut si cu Kilmarnock. Totdeauna cauta sa dea pasa din prima, de multe ori in fata, cand chiar nu a apucat sa se informeze da pasa din prima la mijlocasul la inchidere, care daca ar fi un Stevie G ar putea schimba rapid jocul pe partea cealalta, ceea ce la Rangers n-am vazut deloc. In repriza a doua a cazut fizic, la inceput a incercat sa continue ca in prima repriza dar apoi se vedea ca a obosit, nu se mai gasea cu fundasul de banda si in loc sa scoata mingile spre centru pierdea mingile care le avea in fata. Edificatoare este faza cu vreo cateva minute sa iasa. Dupa un corner al lui Kilmarnock la care Ianis a tinut bara la coltul scurt Rangers a plecat pe contraatac pe partea dreapta. Ianis a sprintat de la bara pe centru nemaiavand timp sa plece si el in dreapta unde ii era locul. Faza a plimbat mingea de pe dreapta pe stanga aproape de linia de fund de unde centrarea s-a dus in centru in careu unde era tocmai Ianis care isi termina alergarea in urmarirea fazei. Desi mingea n-a venit perfect, ea n-a venit nici chiar prost, dar Ianis nu a mai avut putere sa se bata cu fundasul advers si mingea i-a fost suflata usor. Sunt sigur ca de aia a fost si schimbat. Concluzia e ca Ianis nu este un fotbalist rau, are inteligenta, stie sa urmareasca faza, are suficienta tehnica sa rezolve multe faze prin pase din prima fulgeratoare. Ii mai trebuie rezistenta la efort si mai ales antrenament special la sprinturi. Eu cred ca daca se tine de treaba serios in doi ani de zile o sa aiba fizicul pe masura tehnciitatii.

Chis Alexandru (55 comentarii)  •  14 februarie 2020, 10:57

Dle Geambasu, de ce trebuie sa va luptati cu toti suporterii, indiferent de coloratura lor de fani? Inteleg ca aveti o anume "afectiune" legata de Viitorul, CFR si Dinamo *din obligartie sau de frica?), dar asta nu inseamna ca toti microbistii trebuie sa se "incoloneze" in spatele unui "Pdeudo-Rege" pe care il preaslaviti si care - in opinia dvs! - trebuie neaparat sa aibo o progenitura ce, musai, sa-i semene in ale jocului cu basica tatalui! De ce nu spuneti un cuvant despre acele arbitraje de care beneficiaza Viitorul (protejata FRF si LPF!)? Chiar trebuie sa "inchideti ochii" de fiecare data cand Viitorul este arbitrata de Hategan, Barsan, Comnaescu sau Fesnic si acestia isi dau in petec, spre "mutenia" unor redactori sportivi care par loviti de amnezie? De ce nu sunteti impartial? Ce va mana in acesta "lupta absurda" in care popularitatea dvs va avea mult de suferit? Nu vedeti ca toti suporterii vad acele mizerii peste care dvs treceti cu atat de multa nonstalanta? In loc sa "cadelnitati" la un Sfinx care nu este nicidecum fair play, mai bine recunoasteti fer ca eludati anumite "aspecte" pentru ca va stirbesc acea aura pe acre presupuneti ca o aveti. Intrebarea este: sunteti constient de conul de umbra in care va afundati uneori voit?"

Simeone (6 comentarii)  •  14 februarie 2020, 11:16

Hagi junior e încă necopt pentru un joc cu o echipa ce pune accent pe un joc fizic. Nici cu Islanda nu cred ca e bine sa fie introdus, nici măcar rezervă. Poate în meciul următor cu Ungaria sau Bulgaria

itu52 (288 comentarii)  •  14 februarie 2020, 11:21

La adulatori și detractori problema este simplă, ei orientează activitatea și comportamentul familiei Hagi spre justificarea alegerii lori. Mai mult, sarcina opozanților este înlesnită de atitudinea incisiv-inexpresivă a „regelui”. Expunerile lui, lapidar-îmbârligate, despre fotbalul românesc, sunt greu digerate de oficiali și public. Ianis, visul frumos al familiei și speranța renașterii naționale a fotbalului nostru, parcurge povârnișul autodeterminării. ADN-ul obligă, fragilitatea tinereții îl defavorizează, iar adverarii, uneori coechipierii, sunt opozanți de temut. Pe teren nimeni nu este binevoitor. Când ești un nume, adversarul uită de fair-play, iar cochipierul își aduce aminte că mai are 10 coechipieri. De aia tata Hagi și profesorul Gerrard ar trebui să lase „clapsonul” mai moale. Perturbă procesul natural de sedimentare a valorii, declașează acțiunile santinelă și pornesc caruselul pizmei. E greu, e mai greu ca oricând, malaxorul fotbalului industrie nu are menajamente, e subjugat de profit.

klausz (1 comentarii)  •  14 februarie 2020, 12:50

Articolul pune o intrebare pertinenta, la care ma grabesc sa-mi spun parerea. Ce "calitati" are Ianix Hagi? Raspuns: nici una. Indeobste lumea este indusa sa se exprime prin indicarea lipsei de abilitate fizica a respectivului si inca intr-un mod care sa sublinieze aspectul presupus corijabil. Da, nu are viteza, dar poate sa lucreze sub acest aspect, da, nu are forta, dar mai poate pune masa musculara etc. NU, NU mai poate spori in viteza si NU, NU mai poate pune forta. Ianix e incredibil de lent nativ, nu are agerime, viteza, iar asta la 21 de ani e deja plafonata. Pe de alta parte, la scheletul lui, are masa musculara cantitativ necesara, dar nativ muschii aia sunt dezastru, nu au vlaga, vana, fibra, nu au nimic. Nici sub acest aspect nu are marja de imbunatatire. Dar astea sunt o nuimica toata pe langa problema lui principala: Ianix Hagi nu are nici un pic de tehnica, nu stie deloc fotbal. Pu si simplu nu nimereste mingea care ruleaza, da pe langa balon, asa cum s-0a intamplat de o multime de ori deja. Aplaudacii ii numara "pasa de gol" luftul lui penibil de la Genk cand a dat pe langa minge vrand sa dea la poarta, iar mingea a ricosat la un coechipier despre care Ianix nu avea habar ca se afla acolo... Ridicol... Asa zisul gol din primul meci titular, pe care il dati pe gsp non=stop chiar si acum, e o intamplare: i-a venit mingea sarita, mult mai usor de lovit, si incet, pasata cu capul, ca daca era pasa de picior nu o nimerea. Dar a dat cu capul in pamant, fara sa vada poarta. Deci o intamplare, un noroc.

mg (232 comentarii)  •  14 februarie 2020, 13:04

..simpaticii scoțieni par să fi uitat că un skotch de calitate trebuie lăsat la învechit în butoaie de stejar arse-n flăcări pe dinăuntru, ca să dea aroma aia de caramel.. Poate că și lui Ianis i-ar prinde bine un tratament ceva mai aspru (iar nouă vreo două cuburi de gheață..) pentru că îndelunga lui cocoloșire nu prea dă rezultatele-așteptate. De dragul lui Gică, sau poate (mai degrabă) de frica gurii lui, a fost urcat prematur pe un soclu ușor cam înalt față de realizările sale, atâtea câte-au fost.. Treaba asta se poate-ntoarce oricând ca un bumerang, contra bunelor intenții. Iar anii trec. De câte ori să mai revină (ca de la Florența..) la Ovidiu, în marsupiul părintesc ?

Ionut (1 comentarii)  •  14 februarie 2020, 15:33

Cred ca problema lui Ianis este disparitia Nr.10 Clasic din fotbalul modern, iar el in pozitia respectiva se simte cel mai bine. Jucatori precum Mesut Ozil, 10 classic nu mai fac fata la cel mai inalt nivel, fotbalul se bazeaza pe forta si viteza in ziua de astazi, iar Ianis nu poseda aceste calitati pentru cel mai inalt nivel de performanta.

Andrei (222 comentarii)  •  14 februarie 2020, 16:03

@Geambașu. Oamenii nu au nimic cu Ianis. Sunt pur si simplu sătui de nepotismele de care se lovesc mereu in viata cotidiană. Indivizi mediocri băgați in fata. Iar atitudinea lui Gica Hagi confirma faptul ca Ianis face parte din aceasta categorie "privilegiată". Atitudinea presei, care prezintă minut-cu-minut prestația lui Ianis într-un campionat modest (penibil), nu face decât sa sporească dezgustul in rândurile publicului.

a dica (129 comentarii)  •  14 februarie 2020, 17:35

Ianis este un fotbalist foarte bun, are multe calități și stăpâneste multe procedee tehnice. N-are insă acea sclipire, inspirație, fler care să facă diferența. Dacă vine în timp și asta atunci, cu siguranță, va fi de echipă top 10 din Europa. Toți care spun că Hagi trebuie sa lase copilul de izbeliște ar trebui să știe că, spre deosebire de Gică care a fost și un talent nativ, Ianis a realizat prin muncă tot ce are. Și munca asta a fost permanent ghidonată de părintele său. Eu cred că, în timp, Ianis Hagi se va impune ca un mare fotbalist. Tocmai pentru că e susținut de tatăl lui și că își dorește mult să facă performanță. Numai că s-au grăbit cu ieșitul afară. Trebuia s-o facă peste 2,3 ani când era deja liderul echipei naționale. Și să plece acolo unde să fie titular. Așa la 21 de ani toți te iau să te crească, să prindă o conjunctură, să explodeze jucătorul și apoi să te vândă pe bani mulți. Ori noi vrem ca Ianis să joace acum, să rupă porțile acum, să câștige meciuri de unul singur, să se impună, într-un campionat mediocru, în fața unora cu barba sura care, în loc de bun-venit au avut grije să-i transmită, „Băiatu, treci la coadă. Dai tu goluri din corner, dar aici ,bine, rău, eu le bat. Că și eu am stat la rând”. Ce s-a văzut la ultimul meci? Un Hagi excesiv de altruist, nu prea a greșit, a dat multe pase rapide care i-a gasit de cele mai multe ori nepregătiți pe coechipieri. Toți evitau parcă să-l joace. Așa e la început. Dacă scoțienii l-au luat să-i scoată din mediocritate vor fi nemulțumiți pentru că Ianis nu va reuși. Decât dacă coechipierii îi vor recunăaște calitățile si îl vor accepta necondiționat. Exact așa cum se întâmpla la Viitorul.

di livio (158 comentarii)  •  14 februarie 2020, 19:08

vor exclama unii...iară, din nou, încă o dată aceiași unii...da care-s ăia unii?...MISTER, mister Geambașu...or fi ăia care șopteau dinspre Cluj că Olaru-i divină?...Segărceanu-Somnorilă nu-i divină numa dacă era neamț...la Kilmarnock așa trebuia să fie, doi pauză unu final...putea să joace Messi la Rangers că tot degeaba...două goluri în zece minute, deja vu de enșpe ori...inclusiv Iași-Viitoru și cîte or mai fi

cfrescu (24 comentarii)  •  14 februarie 2020, 23:09

Ianis este evident unul dintre cei mai buni jucatori romani, chiar la o varsta inca frageda. Foarte important ca are si ocazia sa joace intr-un campionat mai bun si mai serios decat al nostru. Un caracter admirabil, nu poti sa nu-l iubesti; are inca loc suficient de progres, clar ma gandesc la o viitoare echipa nationala condusa de Radoi in care el va straluci in Europa alaturi de fostii lui colegi de la la U21. In rest, nu are rost sa tot vorbim aiurea... si nu-i mai tot bagati in seama pe cei care fac altfel.

motanul incaltat (455 comentarii)  •  15 februarie 2020, 0:41

Nimeni nu are nimic nici cu Hagi nici nu fiu-su. Insa Hagi senior n-a facut fata nici la Real nici la Barcelona iar fiu-su a fost dat afara de la Fiorentina si de la Genk. Va fi dat afara si de la Scotieni???? Ramine ca timpul sa ne spuna.... Astea sunt faptele reale.... Pe nimeni nu intereseaza ca Sumudica spune ca e cel mai bun fotbalist pe care l-a vazut vreodata. Nici ce zice Mitica Dragomir , taica-su sau o presa sportiva care nu demonstreaza ca e libera sa spuna ce vede toata lumea.Insa un lucru e clar ---nu e fotbalist de top si nici nu va ajunge vreodata....Cine crede ca depindem de el sa ne calificam la vreun turneu se insala amarnic. Nu depindem nici de el nici de vreunul de la U21. Au demonstrat ca in Italia a fost o intimplare. Pt ca daca era un turneu lung se faceau de ras. Dar le-a iesit cu 4 meciuri sa pacaleasca suporterul roman.... Nu insa si cluburile profesioniste din Vest ca aia au simturile fine........

ManX (83 comentarii)  •  15 februarie 2020, 2:05

Este cel mai mai bun articol pe care l-am citit scris de tine. Analiza corecta, adevarata si scrisa dupa o "cercetare" indelungata, ani de zile, o parere care o au cei mai multi oameni cre iubesc fotbalul. Pacat ca cel care ar trebui sa-l intelega nici macar nu o sa-l citesca. Nu are timp sa mearga nici sa voteze. Nu pot sa spun ca nu are prieteni. Are chiar foate multi cred, dar un oui prieten iti spune adevarul cu orice risc. Ii doresc mai mult succes oui Ianis sa scape din menghina tatalui sau decat succes in fotbal. Ii doresc sa le realzeze pe amandoua.

codrut (1 comentarii)  •  15 februarie 2020, 8:36

Liga scotiana e slaba , Celtic si Rangers ....in rest e cam ca in Romania . Nu e mare scofala sa joci aici . Fotbalistii cu pretentii nu vin in Scotia !

gigi manastur (2 comentarii)  •  15 februarie 2020, 8:44

problema acestui baiat este ca este sub cele spuse de marele iorga " gena valaha este slaba." si spun asta pentru ca a tot jucat a fost antrenat i s-au dat sanse tatuca a facut istericale ce l-au atins si pe contra cel ce l-a propulsat cu numarul 10 dar frecind si banca de rezerve. imi aduc aminte de nesu cel cu marea nenorocire. mai tneti minte ce grosime aveau picioarele lui fata de un vlaodiu? era ridicol. slabanog si parea fara vlaga. dar avea ceva din ambitia si rautatea lui boloni si el la fel de skinny... dar cu vlaga. tari in picioare cu forta , clesti aveau nu picioare. iannis este un romantic al fotbalului. ma si vad pe cind eram pusti si driblam ieseau sa ma vada multi de prin blocurile pe unde stateam. dar nu aveam rautate. dacaintra unul mai tare dadea de-adura cu mine. am si renuntat. asa si cu iannis . jucator bun de a face reclamala tv fotbalului dar in joc... cu mici exceptii nu face fata. angajamentul. rautatea pozitiva si nematuritatea lui plus inca baiatu' lui tatuca il fac dependent de familie de povestile din fotbal nu si de a participa concret. nici hagi nu facea toate meciurile tari. plus sa nu uitati un detaliu era jucat era cautat. avea o sarcina clara si nu prea tinea cont de cele ale antrenorilor de unde l-au lasat sa joace cum vrea... erau si stereotipuri la el usor de ghicit mai putin pasele. dar mai tot timpul plecat depe dreapta spre centru si sutat cu stingul. ma rog pentru mine un dobrin sau balaci erau mult mai imprevizibili . a trecut prea mult timp si iannis nu spune nimic. se invirte ca un electron pe orbita alergind in gol. nu cred ca va mai dura mult si se va intoarce in tara sau va ajunge prin cipru sau alte tari de genul asta. hagi tatal a gresit flagrant dar este tatal lui si isi doreste sa fie de succes copilul lui. asa ca din prea multa dragoste se poate muri.

john (1 comentarii)  •  15 februarie 2020, 14:25

Hagi, lasa-l sa se descurce ...Nu-l apara,nu-l ataca.Ce va fi ...va fi.

Birlic (34 comentarii)  •  16 februarie 2020, 2:54

Domnule Geambașu afirmați în articol, că există ''Neutri, mai puțini'' în comentariile la adresa lui Hagi fiul. Îmi permit să vă contrazic și să afirm că inclusiv pe acest blog, cei mai mulți comentatori în privința acestui subiect, sunt neutri și poate chiar apreciază calitatea umană a ''copilului''Ianis și fac apel către presă și anturajul familiei Hagi să-l lase să joace fotbal așa cum se pricepe el. Problema generală este că lumea consumatoare de sport s-a săturat, poate scârbit este cuvântul mai potrivit, de modul în care presa și presiunea prostească a regelui de carton promovează într-un mod agresiv și cu o frecvență extrem de iritabilă numele fotbalistului Ianis Hagi de câțiva ani în coace. Suporterii sunt saturați de incisivitatea ''regelui de aur'' în a-și impune cu forța, odrasla la echipa națională și criticile aduse ''neștiutorilor de fotbal'' de pe la echipele de fotbal unde a jucat, cel mic, circul privind transferurile la marile cluburi din Europa și sumele amețitoare vehiculate, după Campionatul European de Tineret, dublate de repetitivitatea obsesivă a cazului Ianis de către anumiți ziariști diletanți, făcând câte un ''moment istoric'' din fiecare șut la poartă, gol, dribling, respirație etc..

conache pavel (1 comentarii)  •  16 februarie 2020, 6:05

Dle. Geambasu Ianis Hagi este un fotbalist mediocru spre bunicel, faptul ca n-a facut fata la Fiorentina, Genk si Rangers e elocvent nu ? incercati sa "dregeti busuiocul dar va da cu virgula" mai bine abandonati "subiectul", se intampla atatea lucruri interesante in sport pe care le puteti comenta.

Ted (5 comentarii)  •  16 februarie 2020, 15:38

Exagerări tipice unei colonii in degringolada, Gh. Hagi este gratulat ca fiind regele regilor însă are dreptate Boloni , Hagi nu a câștigat cupe sau campionate , și acum este conflictual și agresiv cu toată lumea, despre fiul său doar tatăl său ne -a împuiat capul tot timpul la tv că e cel mai bun decar din tara și după cum se vede sunt doar țipetele fantasmagoriile lui ........

Comentează