Cristian Geambaşu

Jurnalist box-to-box, de 25 de ani mereu în echipa ideală a presei de sport. Respectat, temut și foarte apreciat. Întotdeauna la obiect, tăios, fără ocolișuri

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Cristian Geambaşu
România nu este o echipă!

Radicevici, Grbici, Mehmedovici. Pe bancă, Kim Rasmussen. Cunoștințe mai vechi, adversare mai noi. În zi bună, Muntenegru poate bate pe oricine. Dovadă victoria cu Norvegia la distanță de 5 goluri. România are nevoie tot de o victorie la măcar 5 […]

...

Taci!

Asistăm de niște ani la o degradare alarmantă a relației jucător-antrenor în tenis. Poate ar fi și mai potrivit să spunem jucătoare-antrenor, fiindcă majoritatea copleșitoare a situațiilor provin din tenisul feminin. Antologica secvență în care Sorana Cîrstea îi cere arbitrei […]

...

Cine este cel mai mare adversar al naționalei României?

Calculele hârtiei indicau naționala masculină de handbal a României favorită în dubla întâlnire cu omoloaga din Kosovo. Incredibil, mai există așa ceva! Naționala Kosovo este una dintre puținele reprezentative în fața căreia România mai poate fi considerată favorită. Ca să […]

...

Dinamo pe modelul Barcelona

Totuși, modelul propus de asociația DDB este inspirat din organizarea unor cluburi ca Barcelona.

Lucrul esențial în acest tip de conducere este absența unui patron, a unui privat care face doar ce îl taie capul. În cazul unor entități ca […]

...

Acești doctori care îl enervează pe Marica

Hai că nici LeBron James nu ar fi zis-o mai bine decât Ciprian Marica! „Ne-am săturat de ăștia scoși în față să bage groaza în populație” este o frază-manifest a zilelor pe care le trăim și numai un om cu […]

...

Încă un derby surogat

Dacă doriți spectacol, fotbal-șampanie, suspans și momente memorabile, nu le căutați la un meci CFR-FCSB! Dar victorie cu 1-0 pentru campioană, care își securizează locul în clasament

Permalink to Încă un derby surogat
duminică, 2 februarie 2020, 10:28

Nu trebuie să fii un vizionar, nici un jucător versat la pariuri ca să îți dai seama de asta. Este suficient să contempli palmaresul ultimelor întâlniri și profilul antrenorului CFR-ului. CFR, teoretic echipa care trebuia să își asume mai multe riscuri. În virtutea statutului de gazdă, de campioană cu repetiție și de formație calificată în fazele superioare ale Europa League.

Suprafața de joc este o rușine și în spatele calității precare a gazonului se ascund greșelile fotbaliștilor. La nivel tehnic, singurul care are notă de trecere este Moruțan. La capitolul dăruire este înghesuială, Camora, Bordeianu și Djokovici, plus Planici, Momcilovici sau Crețu luându-se la întrecere pentru anularea intențiilor ofensive ale adversarilor. Man și Coman trebuia să fie filtrele fine care să decanteze jocul FCSB-ului, nu au făcut în schimb decât să contribuie la dezordinea echipei care a încheiat prima repriză fără șut la poarta CFR-ului.

Partea secundă a derbyului începe fără Momcilovici, schimbat cu Darius Olaru. Un fundaș mai puțin pe teren, în contrapartidă încă un jucător cu calități ofensive, la construcție. Practic, schimbarea nu se simte decât în reorganizarea efectivului, pentru că Oaidă trece fundaș stânga. Iar Olaru nu aprinde vreo lumină. Nici măcar un opaiț. Dar parcă se riscă ceva mai mult, parcă terenul se mai aerisește. E o adiere de vânt proaspăt, uite că începe să și plouă. Deci, să nu ne pierdem speranța!

E o falsă impresie. Odată cu picăturile de ploaie se oprește și bruma de fotbal. Bordeianu și Omrani se întrec în execuții grotești, iar mingea pare nu de fotbal, ci medicinală. CFR este totuși formația mai articulată. Nespectaculoasă și pragmatică, trupa de comando antrenată de Dan Petrescu speculează la maximum prostia în tandem comisă de Nedelcu și de Planici. Ultimul este eliminat, iar în prelungirea loviturii libere executate de Deac, Vinicius reușește golul carierei. La 1-0 pentru clujeni, FCSB nu poate să replice serios, fiindcă „Bizonul” Gnohere arată ca după o cură cu cârnați de Pleșcoi și din cauză că marile speranțe Man, Coman și Tănase nu fac cât un Pintilii în zilele lui bune.

Dar Pintilii s-a retras, retrasă este și ideea că Vintilă ar fi vreun mare antrenor. Apropo, după ce l-a învins pe Pițurcă și l-a obligat să plece de la Craiova, Gigi Becali n-a mai reușit asta și cu Dan Petrescu.

Râdem, glumim, derbyul îl păcălim!

Comentarii (28)Adaugă comentariu

Andrei F (698 comentarii)  •  2 februarie 2020, 22:43

Pentru amuzament...Am văzut comentariul jurnalistului la pauza meciului...Remarca atunci că arbitrul ar fi iertat steliștii de un penalty dar ați vorbit și de intrarea grotescă a lui Omrani pe glezna lui Tănase! Cum Omrani a primit galben pentru intrarea dura la Momcilovici ce credeți trebuia eliminat în minutul 30? Apoi văd că jurnaliștii nu mai sunt scandalizați când jucătorii ridica mâinile în sus la arbitrii...Adică s- a dus ,,moda,,cu Tănase și Alibec?

Mircea (1 comentarii)  •  2 februarie 2020, 22:47

Bine Geambaşule, eşti glumeţ, dacă era vreun articol scris de Crăiţoiu mai înţelegeam. Ştii mai bine decât noi cine e antrenor la echipa asta cu nume imposibil.

Ali Bec (13 comentarii)  •  2 februarie 2020, 22:50

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Nepriceput (1 comentarii)  •  2 februarie 2020, 22:55

Domnu' Geambasu, nu l-a batut Becali pe Dan Petrescu, dar ce campionat e asta, valoric, cand de abia bati un Gigi Becali cu 1-0! Hai sa batem cuba si sa desfacem sampania pentru marile victorii impotriva antrenorului Becali. Desfiintati campionatul si hai sa ne apucam de altceva!

daniels (17 comentarii)  •  2 februarie 2020, 22:58

cand a fost vehiculata ideea ca Vintila o fost vreun mare antrenor???

JFM (151 comentarii)  •  2 februarie 2020, 23:10

Ce-mi plac serile TV cu Becali urlând disperat a pagubă! Îl caut pe toate canalele

JFM (151 comentarii)  •  2 februarie 2020, 23:11

Ce-mi plac serile TV cu Becali urlând disperat a pagubă! Îl caut pe toate canalele!

1Oarecare (20 comentarii)  •  2 februarie 2020, 23:57

1.Nu poți spune după doar un meci, doua trei proaste despre un antrenor ca este slab. 2.Tot voi ii ridicați in slavi si pe antrenori si pe jucători ca mai apoi să ii faceți albie de porci, suna a ipocrizie. 3. Și tu ești un ziarist slab si un lecaculo.

dragos_chiva (3 comentarii)  •  3 februarie 2020, 0:53

Un derby este un meci deschis oricărui rezultat (da, chiar și unei înfrângeri domnule Geambașu). Personal cred că dumneavoastră de abia așteptați momentul portivit să mușcați din Bogdan Vintilă, dar ați fost nevoit să vă reprimat această pornire instinctuală timp de 14 etape. Dar astăzi gata, a venit momentul mult dorit și ați scos asul (briceagul) din mânecă.Felicitări! Un comentator sportiv nu are dreptul să spună cine este antrenor mare și cine nu este, fiindcă el este formator de opinie, fie că vrea, fie că nu vrea (el este sau în cazul dumneavoastră ar trebui să fie un profesionist iar profesioniștii nu vorbesc despre alți profesioniști cum că ar fi nulități, știți?). De asemenea atacul la persoană nu ar trebui să facă parte dintre instrumentele folosite de un profesionist și știți de ce? Ei bine, fiindcă asta înseamnă că se duce prea jos, se duce spre mahala, înțelegeți? Dar în ziua de astăzi când salariile jurnaliștilor se achită în funcție de numărul de accesări ale articolelor lor, acestea trebuie să fie explozive, vituperante, chiar veninoase pentru a stârni masele largi. Ca să rezum, în această seară ați uitat că -teoretic-sunteți un profesionist în meseria de comentator sportiv și nu un chibiț fotbaliator din tribuna stadionului și v-ați pus pe desființat oameni. Totuși trebuie să recunosc că în această seară ați plusat la capitolul popularitate (populism?) iar cei care sunt populari primesc recompensa potrivită după ce fac frumos și ăsta nu este puțin lucru pentru dumneavoastră. Oare să nu mai fi rămas nicio modalitate de a practica jurnalismul curat în ziua de astăzi?

grama gabriel (1 comentarii)  •  3 februarie 2020, 1:59

fara suparare,FCSB ae defila in campionat daca ciobanul ar lasa un antrenor adevarat sa.si faca treaba..nu o spun ironic,desi sunt rapidist pur singe

motanul incaltat (455 comentarii)  •  3 februarie 2020, 2:26

Norvegia, o echipa pe care toti credeau ca este un fel de out-sider al grupei din care am facut parte si care normal, a terminat in fata noastra---ceea ce a desconsiderat toti pacalici care si-au dat cu ideea la sansele noastre de calificare---a dat Europei un jucator de 19 ani vindut cu 45 de milioane de euro, mult peste cit valoreaza tot clubul FCSB care ar fi primul ca valoare din Romania. Si ghici ce???? Jucatorul nu numai ca nu sta pe banca ci joaca fenomenal meci de meci la o echipa cu pretenti. Jucator care este mult mai mic ca virsta ca Neadaptatul de Ianis, de Razvan Marin sau mult trimbitati Man, Coman sau alte vedete FCSB-iste care nu fac absolut nimic nu intr-un meci cu City, United, Liverpool ci intr-un meci cu CFR.....As propune sa stingeti lumina si sa plecati acasa, numai ca lumina este stinsa de mult. Iar voi nu aveti unde pleca caci sunt sigur ca ati fi facut-o demult.Eu nu am nici o putere, dar daca as avea as baga la puscarie toti patroni de trusturi sportive care dau atitia bani pt un campionat atit de slab. Motivul-spalare de bani.

Adrian (20 comentarii)  •  3 februarie 2020, 6:07

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

doilaunu (71 comentarii)  •  3 februarie 2020, 7:27

Daca a zis Geambasu ca Vintila nu este mare antrenor, atunci asa e! Imi amintesc cand si de Halep a zis ca nu va ajunge niciodata o mare campioana.

Sorin (1 comentarii)  •  3 februarie 2020, 8:50

Spuneti-i domnului Geambasu sa-si imbunatateasca cunostiintele de gramatica, articolul pare scris de un scolar de clasa a III-a, nu este permis unui jurnalist sa insaileze propozitii fara predicat.

Toader (116 comentarii)  •  3 februarie 2020, 8:54

Care'o fi legătura între nr de jucători străini şi fotbal mai slab nu s'a jucat vreodată'n România? (cei cu "fotbalul a evoluat" să nu se facă, iar, de rîs).

gigi manastur (2 comentarii)  •  3 februarie 2020, 9:01

de obicei un jucator nou venit sau reaparut de la naftalina da doua sau trei goluri gata este bun de nationala .este colosal. la fel si cu antrenorii. se uita ca sint si meciuri strategice. se uita ca trebuie timp pentru a trage linie despre un personaj din fotbal fie antrenor fie jucator. eu cred ca este rautate aici vis a vis de vintila. omul dialogheaza cu becali si a recunoscut azi becali ca stia de echipa. s-a jucat cu frica dar nu antrenornul ci jucatorii interesati sa cumpere masini bengoase. sint necopti la minte si nu realizeaza ideea de sportiv de sperormanta. tutele le dau tircoale si singele din vene impreuna cu inima le dicteaza verbul " a dori ." mafiotii mari spuneau ca daca nu pui frina la gura , si la ...nu vei face nimic. vei intre in probleme. la fel si aliebac pina mai ieri cu masini de peste o suta de mii de euro. dalai lama spunea intr-o zi ca intelge ca sint nevoi de doua masini chiar dat fiind ca sotia lucreaza dar intrebarea ramine dece trebuiesc masini de lux? asta spune multe despre tine. am vazut politicieni mari americani si nu numai cu masini modeste fata de fotbalisti. actori mari la fle. opulenta asta balcanica cu orgolii fara sa intelega diferenta dintre orgoliu si demnitate intre vointa si ambitie sau intre destept si inteligent ii fac pe sportivii romani sa fie modesti cu neuroni putini inadaptabili afara. acolo se munceste. multi vin din familii sarace si si-au jucat si isi joaca sansa la singe. vintila nu este un antrenor rau si veti vedea ca stie bine ce sa faca in comparatie cu alti antrenori. cit despre dan petrescu in aceiasi nota... 8 jucatori in careu care sa se apere , minge lunga si gata. nu este echia de a tzse faze de combinatie. vor fi invinsi la greu de spanioli. isi vor arata limita. nu c red ca cfr va mai ajunge in grupe vreodata . o sa vedeti cum vor cade daca nu vor accede mai departe. se trege din greu pentru bani si echipa. nu este echipa cu staif fntezie inexistenta. eu cred ca mai trbuisc niste meciuri ale echipei fcsb ca sa se traga linie vis a vis de vintila. cum sa uiti ce a facut pina acum? pot fi si accidente domnule gemabasu. mai sint zile... si daca cfr-eul nu se va califica v a urma si zile mai negre. cit despre ce va urma la anul cfr va ajunge o echipa medie. asa nu se poate juca mereu si la bafta cind nu te cunosc adversarii. asa ca nu va grbiti cu sentinte.

Andrei F (698 comentarii)  •  3 februarie 2020, 9:13

Nu este frumos??? Și acest jurnalist dar și pe GSP nu se vorbește de intrările lui Omrani la Tănase și Moncilovici dar ce sa vezi?!?! Nici Geambașu și nici GSP nu par a ști că la doua durități poți fi eliminat!!!! Apoi este amuzant că Becali și toți comentatorii spun că CFR a jucat agresiv!!!Eroare gravă!!!Statistica ne arată că Steaua a faultat mai mult și că CFR a avut mai multe lovituri libere!!!De amuzament vedeți ce faulturi fluieră arbitrul la începutul meciului!!! Și mai amuzant a fost când au sărit la cap Costache și Planici se lovesc și arbitrul fluieră după ce jucătorii rămân la pământ desigur...lovitura libera pentru CFR deși Planici lovise mingea.... Fac pariu că nici o televiziune nu o sa procedeze altfel decât GSP!!! Adică toate se vor axa pe rosul la Planici și deloc la ce a făcut Omrani!!! Toate vor lăuda arbitrul pentru galbenul lui Olaru dar nu o sa arate că și Olaru suferise un fault identic fara sa de-a cartonas!!! Nici un ziarist sau comentator nu a fost deranjat de Omrani care mereu era cu mâinile pe sus la arbitru , de reacțiile lui Djokovic care stârneau pe stelusti,de Petrescu care că mereu avea propriul meci cu arbitrii!!! Dar ce lecții de conduită primeau Tănase,Coman sau Alibec!!! Erata...Alibec era criticat pentru reacțiile din teren doar când juca la Steaua!!! Deci...avem surogate și prin presă și comentatori domnule Geambașu?Presarii pariau pe onestitatea arbitrului deși acest om a fost la meciul cu incidentul Rusescu - Mureșan unde GSP ne vorbea de 7 greșeli mari de arbitraj contra Stelei...Recent acest arbitru a fluierat la Dinamo- Steaua unde Coman era jignit de spectatori,unde lui i se striga apropouri rasiste și ce sa vezi...nu a auzit nimic!!! Și Presarii uită și acoperă...

dan (67 comentarii)  •  3 februarie 2020, 9:25

@dragos_chiva: Frumos spus dar din pacate ideea de jurnalism curat este utopica...

17 Nentori Tirana (677 comentarii)  •  3 februarie 2020, 9:52

Cum va juca CFR stiam cu totii. Eu stiam si ca Steaua nu are de citiva ani buni antrenor, staf … Este inadmisibil sa nu legi doua pase iar asta nu-i vina lui Coman ori Morutan, e clar vina antrenorului. Nici nu aveau unde pasa. CFR se apara si ataca cu toata echipa, Steaua ataca izolat, doar pe dreapta unde Cretu a fost activ mai inghesuiau cite 3 jocul caci Man n-a mai avut forta sa intre in centru unde a parut si Tanase fara vlaga. Oaida, ce sa spun, o spun de un an intreg, la baiatul asta se termina absolut toate mingiile. Ba bolovanilor, orbilor, chiar daca pui unul legat la ochi pe gazon tot nimereste in 10meciuri o pasa, un sut, ori macar nu faulteaza in careu ! Da Gigi tata, Popescu mai lipsea, macar jucam rugby. ***. Apoi a intrat altul de la dansuri populare ca oricum ai tai topaiau p-acolo parca avind grije sa nu calce pe oua. Apoi, asa zisul tau antrenor l-a scos pe Coman, „ca oricum nu se mai putea face nimic“ !!! si a permis unui bizon sa se rostogoleasca pe teren. E o rusine istorica acest meci. Cine se ocupa la voi de transferuri ? Degeaba aveti bani daca sinteti ***. Nu mai dati vina pe teren caci pe orice teren organizarea ar fi fost la fel de proasta, la fel de izolat ati fi atacat, ca niste *** v-ati fi aparat. Morutan ? Eu as fi blocat acel sut. Absolut niciodata nu si-ar fi pus-o in fata mea Vinicius pe dreptul, nici in somn nu ar fi tras fara sa pun piciorul. Apoi a mai intins unul la alibi piciorul – cred ca era Oaida – iar altul a intors spatele – cred ca era Olaru. Pai asta e echipa de prima liga ? Si-o iau si de la Voluntari. Iar ca antrenor adevarat n-ai voie sa lasi acea zona libera ! Nu era doar Vinicius pe faza, Dan Penalti a mai avut acolo citiva care asteptau o minge, Steaua n-a avut pe nimeni. Dan Penalti a presat in zona din fata careului, a antrenat, a pregatit, voi v-ati rugat, dar modesti, umili si muncitori n-ati fost niciodata. Ba tata, *** de-abia revenit in echipa sa-ti cumperi masina de 100 mii ? Iar fotbalisti, dupa ce-ati aratat in fata lui Vinicius, n-o sa ajungeti niciodata. Poate Pesti, aici are dreptate Becali. --- Imi pare rau dar Kovacs a fluierat pentru prima oara in viata lui absolut totul. Se stie doar ca ai lui Penalti cad la fiecare contact. Iar fault n-a fost aprope niciodata. A intrerupt jocul Stelei, a favorizat jocul la ciupela al CFR. N-a influentat rezultatul. Am fost noi sub orice critica, nici nu spun ca a facut-o intentionat dar stiind cum a arbitrat pina ieri mi se pare extrem de suspect. Coman a avut dreptate, acesta delegare – hai ca la Bucuresti mai mergea – chiar la Cluj a pus o prea mare presiune pe brigada de arbitrii. Imi pare rau dar asta n-a fost fotbal, a fost mai mult circ si teatru, iar arbitrii au aici „meritul“ lor incontestabil. Nici Avram acum 5-6 ani nu facea praf, fluierind orice simulare, in halul asta un meci de fotbal. Suspect rau, cred ca subiectul merita cercetat.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

mda (6 comentarii)  •  3 februarie 2020, 9:59

***... Acum, pe telefonul meu primele trei articole sunt despre greselile Becali si FCGB. Cele despre invingatorii de la CFR sunt periferice ! ***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

whiteredarad (8 comentarii)  •  3 februarie 2020, 10:43

1 Morutan, care "la nivel tehnic, singurul care are notă de trecere"...nu a contat in joc, doar asarit coarda 2. Miljlocul CFR-ului a facut ceea ce stia mai bine ...sa rupa jocul, sa tina mingea departe de poarta sa. mijlocul FCSB-ului, prin contrapunere nu a reusit nimic.3 Marile vedete ( " de zeci de milioane") Coman si man au fost doi nevinovati, nu au produs nimic, casu Tanase. 4 . CFR a "bubuit" in aparare, dar a recuperat , de munte ori mingea in atac, a avut citeva ocazii, chiar si cu jocul asta. FCSB, daca azi nu a jucat ofensiv, inseamna ca nu stie juca %% Sutul lui vinicius a fost unul de jucator valoros. Una peste alta CFR este -cum era de asteptat- peste FCSB. Nici nu se putea altcumva, cind vintila nu este d nivelul lui D Petrescu, in plus se mai si baga becali peste el. S-a cam terminat campionatul. Sa notam ca si Kovacs si Hetegan au arbitrat perfect, si ca, in general nu au fost -in toata etapa- mari probleme de arbitraj.

Matei Ciprian (1 comentarii)  •  3 februarie 2020, 10:44

cfr cluj - varianta 2019-2020 este cea mai *** echipa posibila.. pe langa faptul ca portarul trage de timp din prima repriza, restul jucatorilor sunt bine invatati de mercenarul dan petrescu doar sa rupa jocul, sa faca faulturi grosolane si sa traga de timp cu fiecare ocazie. Sa te uiti la un meci al cfr ului este un chin pentru un iubitor al fotbalului. Fcsb/steaua de fapt... sa vii dupa o pregatire de iarna si sa nu ai nici o idee de joc, nici o tactica este chiar rusinos mai ales ca se vrea castigarea campionatului.. Tanase, Morutan, Nedelcu, Oaida, Olaru nu au ce cauta titulari... sutul lui tanase din repriza secunda din careu este o executie de liga a 3 a... una peste alta avem un fotbal de ***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Andrei F (698 comentarii)  •  3 februarie 2020, 11:20

@17 Nentori Tirana (585 comentarii) • 3 februarie 2020, 9:52 Adica si tu crezi ca un jucator cazut poate fi calcat pe picior si nu se da nici cartonas galben-faza Omrani care-l calca pe Tanase?

Ery (3 comentarii)  •  3 februarie 2020, 11:53

AAAAH ! Mă trec fiori calzi de plăcere *** . HAI CFR CLUJ ȚINEȚI-O TOT AȘA CU VICTORII !!!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

ana (6 comentarii)  •  3 februarie 2020, 14:04

A castigat echipa mai buna, care a avut si ocazii mai multe.Fcsb nu a tras la poarta.Orice discutie dupa, este penibila. CFR este cea mai buna echipa, punct.

17 Nentori Tirana (677 comentarii)  •  3 februarie 2020, 14:37

Bravo @ ana, daca femeile ar juca fotbal poate am fi si noi cineva ! --- @Andrei F, nicidecum. Vorbeam la general. N-am facut nici o acuzatie, pina si lucratorul gsp care m-a taiat a interpretat gresit textul meu, am spus doar ca mi se pare suspect modul de arbitraj care a favorizat teatrul si a intrerupt prea des jocul. Caci pina ieri acelasi arbitru a lasat jocul liber devenind astfel de departe cel mai bun arbitru – am spus-o de nenumarate ori. I-am dat si o portita de scapare, presiunea pusa pe arbitru ! Daca va analiza cineva arbitrajul va vedea ca peste 80% din ce-a fluierat n-a fost fault, ba a mai dat si lovituri impotriva Stelei cind stelistii au fost cei faultati. Imi pare rau dar la asa un arbitru de bun e suspect rau. Faza cu pricina ai vazut-o bine, era de rosu aprins, mai ceva ca al lui Planici. La Planici se justifica rosu doar caci Deac scapase singur. Dar Planici a faultat din lipsa de mobilitate – staf, antrenori, zero barati ! Am spus, rosu era meritat dar trebuie spus ceva, chiar daca Planici ar fi faultat intentionat, n-a pus in nici un moment in pericol sanatatea si cariera lui Deac ! La Tanase au intrat si altii criminal, intentionat spre a-l scoate din joc pe cel mai bun om al nostru, iar Omrani nu este la prima incercare, la prima abatere groasa de la fair play in fotbal ! A fost rosu curat, iar daca arbitrii au vazut e o dovada de implicare in favoarea CFR ! --- Inca odata, CFR a cistigat meritat, nu scuz prestatia jalnica a Stelei, mai ales a antrenorului si stafului in general ! Iar daca Becali nu vede acest lucru, eu nu mai am ce sa-i fac ! Poate Dan Penalti nu s-ar fi descurcat cu „vedetele“ noastre, poate am fi jucat urit, poate l-am fi criticat de pe primul loc, dar un lucru e sigur: daca era al nostru nu era la CFR ! Iar acest meci l-a cistigat pentru CFR doar Dan Penalti ! Doar Dan Penalti singur a adus CFR peste 20 milioane doar in acest sezon ! Poate venea si Ianis Hagi. Cine, ce om normal la cap vine la Steaua ca sa fie antrenat de impie-Dica -tii astia, de rudele lui Suncu, ori ale lui Becali, de baiati buni si religiosi dar batuti in cap ? – vezi doar conferintele de presa. „Sa fie sanatosi !“ Omul a vazut si ocazii, a vazut un meci echilibrat cistigat intimplator ! Te doare mintea. Nu stiu ce sa mai zic, se pare ca prostia in Romania nu are limite !

Andrei F (698 comentarii)  •  4 februarie 2020, 7:08

Din ciclul ,,Sa inebunim poporul cu televizorul!,,seara trecuta am urmarit un nou episod.Actori principali au fost Craciunescu-Digi,Balaj-Dolce...deci am incercat sa urmaresc analiza arbitrajului de la CFR -Steaua...In ordinea intamplarilor din meci.....Balaj incepe cu simulare de galben la Itu minutul 3-Craciunescu nu se ocupa de faza...Ambii discuta de faza cu Coman care loveste mingea dar este agresiv doborand un jucator advers...Balaj spune ca Omrani are intentie cand il calca pe Tanase cazut la pamant-Craciunescu nu spune nimic de faza!...La faza cu Omrani cu genuchiul in abdomenul lui Momcilovici inebunesti direct!Balaj spune ca a fost suficient galben -Craciunescu intreaba initial de ce a fluierat arbitrul!!!apoi ,dupa ce din studiou i se spune ca nu joaca el mingea si ca-l loveste pe Momcilovici care cade Craciunescu parca lasand de la el spune ca da, se putea da doar fault!!!!De aici Craciunescu si DIGI m-au pierdut comutand programul!!!De ce ?Craciunescu la Craiova -Medias a migalit fazele incat cineva din studiou a spus ceva de genul ca-si manifesta simpatia fata de arbitrul Avram!La meciul de la CFR a trecut ca prin branza si in plus lasand impresia ca Omrani a fost mai domn decat Coman!!!Pe Balaj l-am urmarit si la faza cu eliminarea lui Planici.Fostul arbitru spune ca trebuia rosu pentru ca Deac scapa singur cu portarul si cum nu mai putea interveni alt stelist ...a fost de rosu.Imediat eu mi-am amintit de faza golului lui Man la Craiova unde in tusa Akka il impinge dar nu stiu daca atunci Balaj a spus ca jucatorul Craiovei trebuia eliminat.Dupa ce a spus aseara trebuia!!!Balaj putea trece cu bine chiar daca ma intreb daca nu cuva Regulamentul s-a schimbat si la doua galbene nu se mai da rosu!!!!Nici Balaj si nimeni din studiou nu au spus ca Omrani trebuia sa faca dus dupa minutul 30!!!Si nu este totul!!Balaj a tinut sa vorbeasca de presiunea facuta de bucuresteni pe arbitru dar a gresit grav!!!A intrat in niste amanunte intime care pentru oricine ridica semne de intrebare!!Cum sa stie Balaj unde sta,cu cine si cine este prietena lui Covaks(iubita studenta din Cluj..)...?Ce independenta mai are Balaj daca ne arata fatis prietenia cu arbitrul meciului ...?Si pentru ca si Balaj s-a ridicat impotriva a ceva din Regulamntul arbitrilor imi doresc ca la toate meciurile Craiova-CFR sa arbitreze Coltescu.Stiu eu si Dan Petrescu de ce!!!Deci asta a fost momentul in care si Dolce a fost butonat...M-as bucura daca as citi ce au simtit si alti telespectatori care au urmarit emisiunile televiziunilor de sport...Cum Telekom a gasit nimerit sa modifice unilateral contractele abonatilor dupa isprava cu canalele Eurosport ma bucur ca de acum nu o sa mai pot urmari acesti mari arbitrii aflati in dezacord total!!!Stiu ca exista si LOOK dar astia m-au pierdut repede prin comentatorii care la meciurile CFR din campionat le spuneau jucatorilor ceferisti,,ai nostrii,,....Deci domnule Geambasu,nu mai plangeti ca Telekom vinde si pleaca din Romania?!Telekom acum cand va scriu se autodistruge in Romania!!!Libertatea-ziarul a vorbit se sute de plangeri ale abonatilor la adresa Telekom si sa vedeti ce urmeazadupa ultimele actiuni ale Telekom!!!Eu am sa fac plangere si la ANCOM SI ANPC!!!Si domnule Geambasu,la faza unde ati spus ca au dat roade presiunea pusa pe arbitru-minutul 3 penalty CFR-Craciunescu nu a selectat ca o problema faza iar Balaj a spus ca a fost simulare si trebuia galben pentru Itu!!!Adica fix ce vedeati si combateati mereu la Tanase sau Coman...Cum de tocmai acum v-ati pacalit?A,poate la fel cum nici dv. nu ati adunat duritatile lui Omrani cu Tanase si Momcilovici victime?

vasco (267 comentarii)  •  5 februarie 2020, 21:00

Doamne!Cate comentarii si patimi pentru nimic.Fotbalul romanesc nici macar surogat nue ,e un NIMIC.

Comentează