Cristian Geambaşu

Jurnalist box-to-box, de 25 de ani mereu în echipa ideală a presei de sport. Respectat, temut și foarte apreciat. Întotdeauna la obiect, tăios, fără ocolișuri

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Cristian Geambaşu
România nu este o echipă!

Radicevici, Grbici, Mehmedovici. Pe bancă, Kim Rasmussen. Cunoștințe mai vechi, adversare mai noi. În zi bună, Muntenegru poate bate pe oricine. Dovadă victoria cu Norvegia la distanță de 5 goluri. România are nevoie tot de o victorie la măcar 5 […]

...

Taci!

Asistăm de niște ani la o degradare alarmantă a relației jucător-antrenor în tenis. Poate ar fi și mai potrivit să spunem jucătoare-antrenor, fiindcă majoritatea copleșitoare a situațiilor provin din tenisul feminin. Antologica secvență în care Sorana Cîrstea îi cere arbitrei […]

...

Cine este cel mai mare adversar al naționalei României?

Calculele hârtiei indicau naționala masculină de handbal a României favorită în dubla întâlnire cu omoloaga din Kosovo. Incredibil, mai există așa ceva! Naționala Kosovo este una dintre puținele reprezentative în fața căreia România mai poate fi considerată favorită. Ca să […]

...

Dinamo pe modelul Barcelona

Totuși, modelul propus de asociația DDB este inspirat din organizarea unor cluburi ca Barcelona.

Lucrul esențial în acest tip de conducere este absența unui patron, a unui privat care face doar ce îl taie capul. În cazul unor entități ca […]

...

Acești doctori care îl enervează pe Marica

Hai că nici LeBron James nu ar fi zis-o mai bine decât Ciprian Marica! „Ne-am săturat de ăștia scoși în față să bage groaza în populație” este o frază-manifest a zilelor pe care le trăim și numai un om cu […]

...

Bancu, apărător al folclorului fotbalului…

... sau exponent al rasismului și xenofobiei? Mai degrabă victimă a unor obiceiuri proaste, cultivate cu o consecvență demnă de o cauză mai bună

Permalink to Bancu, apărător al folclorului fotbalului…
marți, 1 octombrie 2019, 1:39

Nu este nevoie de judecătorii Procesului de la Nurnberg pentru schimbarea atmosferei din fotbalul românesc. La acest faimos proces a făcut trimitere în glumă Sorin Cârțu după meciul Craiova-Viitorul 3-1. Acolo, la Nurnberg, erau judecați niște criminali de război. La noi este vorba despre niște criminali ai limbii române. Niște teroriști ai bunului simț. Deci, nu este nevoie de un tribunal internațional. Este nevoie de mai multă decență și reținere. Și de educație.

Forma, minunată, fondul, mai puțin
Corectă atitudinea lui Victor Pițurcă. Măcar în formă. Managerul oltenilor a spus că nu va tolera niciodată derapaje rasiste la echipa lui. Precizând în prealabil că nu crede că Bancu i-ar fi zis „cioară împuțită” lui Bradley de Nooijer. Înnobilat de banderola de căpitan, Bancu este declarat imun la remarce rasiste. Și de Pițurcă, și de Sorin Cârțu. Ultimul a nuanțat decisiv la o zi după meci, olandezul este „un negru frumușel, arată bine”. Ceea ce este cu totul altceva decât „cioară împuțită”, simțiți diferența! Cum să-i zici cioară împuțită unui negru frumușel?

Amprenta lui Piți și copilăria Viitorului
Meciul de la vestiare este mai complicat decât cel din teren. Acolo, pe teren, Craiova a revenit după ce a fost condusă cu 1-0 prin golurile de o frumusețe aparte ale lui Cicâldău și Koljici și prin nereușita lui Căbuz la șutul-centrare al lui Bălașa. Sub comanda lui Pițurcă s-a schimbat ceva în bine, nu doar în consistența jocului, ci și în atitudine.

În schimb, Viitorul continuă să copilărească, într-un fel spunând peste ani povestea acelei găști nebune din Regie care odată cu trecerea timpului ajunsese gașca bătrână. Dar să îi lăsăm pe alții mai pricepuți să analizeze meciul din teren, cei care vorbesc doct despre tranziții pozitive și negative, despre pungi de presiune și alte, și alte elemente tehnico-tactice.

Iar noi să continuăm incursiunea în inefabilul întâmplărilor de la cabine. Departe de ochii camerelor și ai publicului larg. Să ne întoarcem la celălalt meci. Cel din spatele cortinei.

Înjurătura, bun național
Absolvit de vină de șefii lui și acuzat direct de Cătălin Anghel, înlocuitorul conjunctural al lui Hagi, Bancu, „pe fond de oboseală”, a produs o declarație ambiguă imediat după meci. Locul comun? Toți, împricinatul și avocații lui, recunosc baia de înjurături care însoțește momentele tensionate ale meciurilor și revărsarea reziduurilor verbale la pauză ori după meci.

Tuturor li se pare însă ceva natural, o terapie de descărcare nervoasă. Înjurătura face parte din peisaj, ba pentru unii aparține unui fond folcloric special. Toleranța la violența verbală, cultura înjurăturii la români ar fi poate o temă interesantă la cursurile pentru licența PRO. Întrebarea este însă cine să fie conferențiarii?

Posibil că unii vor vedea în acest articol un atac murdar la adresa lui Bancu. Pe care Pițurcă tocmai l-a recomandat călduros la națională, ce-i drept pentru postul de mijlocaș, nu de fundaș stânga. Dincolo de faptul că Bancu este un fotbalist cu potențial interesant, mi s-a părut de-a lungul timpului că este un om civilizat și purtător de vorbe inteligente.

Din păcate, în afara întâmplării de acum pledează contra lui și acel episod în care dragul nostru Nicușor a interpretat rolul de rapsod al unor cântece obscene adresate rivalilor din campionat. Vă mai aduceți aminte? Rapsod secund, vocea principală era șeful clubului, Mihai Rotaru. Alinare, în maneaua cu pricina măscările erau la adresa unor compatrioți, nu destinate unor negri mai mult sau mai puțin frumușei.

Și ce, mă moralistule, nu se întîmplă și la alții? Ba da, simpaticilor, dar ei măcar se tratează. Suportă amnezi, suspendări, sunt obligați să dea declarații în care se dezic. Educația se face și prin constrângeri, nu doar clipind pișicher cu ochiul.

Comentarii (38)Adaugă comentariu

Alex (107 comentarii)  •  1 octombrie 2019, 14:18

Buna ziua! Bancu a greșit in primul rând fata de el pentru ca violenta verbala duce la violenta fizica. A-l crucifica acum pe Bancu pentru o vorba spusa la nervi rod al unei educații precare a fotbaliștilor si antrenorilor este putin prea mult. Da, Bancu a greșit asa cum a greșit si Petrescu si Hagi si Grozavu ....etc. Nu cred ca exista fotbalist in Romania sa nu înjure ...ma amuza autosesizarea CND prin președintele ungur cu privire la acest caz...mai ca l-as crede in condițiile in care nu a măsurat cu aceeași măsura derapajele rasiste si xenofobe din Harghita si Covasna ....Bancu a greșit cand a înjurat intr-o petrecere privată pe iz de manele parte a culturii rrome ....identificați de multe ori cu celebra galerie a Rapidului .... Dar cand la Viitorul Gica Hagi, tatăl lor spiritual, ii înjura de toate cele ...mai ales de mame ....Tira se revolta, iese cu năduf in fata sa zică ca mama poate fi folosită in diverse scopuri dar asocierea cu o pasare, nu?....Zi buna sa avem!

Birlic (34 comentarii)  •  1 octombrie 2019, 14:20

Un articol corect scris cu tâlc și foarte la obiect. Oricare alte comentarii ''savante'' ale ''docților'' din fotbalul românesc și nu numai, sunt de prisos.

emil (6 comentarii)  •  1 octombrie 2019, 14:22

jucator bunicel dar nu e prima oara cand are o asemenea remarca. La craiova se stie treaba asta. Sper sa -i scoata Piturca tampeniile din cap.

Andrei F (37 comentarii)  •  1 octombrie 2019, 14:28

Si totusi ce a fost la Craiova nu o sa fie nici ,,incalzirea,,pentru meciul din etapa viitoare...Desigur ,ca mereu multi o sa ne dovedeasca iarasi ca nu aud...

Dante69 (4 comentarii)  •  1 octombrie 2019, 14:38

L-am crezut pe Geambașu un om inteligent cel puțin după aparențe. Dar în zilele noastre inteligenta, cel puțin în aparențele ei, consta în măsura în care se adera la moda corectitudinii politice. Autorul ar trebui să știe că un anumit mod exprimare nu înseamnă aprioric și un mod de gândi. Obsesia de a pune la index în numele unui civism întocmit prin laboratoare idelogice creează noi activiști ai noii ordini. Altfel Geambașul bate apa in piua din dorința de a fi modern și deci, sperând, inteligent și frecventabil. Cineva ar trebui să-i spună că oglinda poate fi mincinoasă uneori.

BogdanD. (4 comentarii)  •  1 octombrie 2019, 15:42

Jucatorul de fotbal roman, incepand de la juniori si pana ajunge sa promoveze, creste auzind injuraturi ca la usa cortului, aproape zilnic, de la antrenorul lor. Zilele trecute, nu mai aveai loc de scuzele ziaristilor in favoarea lui D. Petrescu si Hagi pentru ca au fost suspendati, chipurile, ei fiind cei pentru care ne uitam la jocul de fotbal si trebuie sa fim mai ingaduitori cu ei, ambii fiind cunoscuti in lumea fotbalistica pentru injuraturile pe care le adreseaza propriilor lor elevi! ..... in schimb acum toti la unison, s-au gasit sa il acuze pe Bancu pentru niste injuraturi ... dubla masura e la loc de cinste in Romania ...dle Geambasu ...totusi unde este dovada? Eu nu am auzit ce a zis Bancu. Nu s-a vazut nici din mimica fetei si culmea, jucatorul care a fost discriminat, nu a dat nici o declaratie!!! (in schimb pe Dan Petrescu l-am auzit cand l-a injurat pe Manea, si pe Hagi l-am auzit injurand de nemurate ori, si nu voi uita niciodata cand l-a scuipat in figura pe un adversar, la un meci transmis in direct!) presa sportiva s-a manelizat pur si simplu! Felicitari dle Dante69. ati scris ceva ce gandesc si eu, dar nu as fi putut scrie niciodata asa ceva, pentru ca nu am talent editorialistic .... comentariul dvs. m-a facut sa risc si eu o opinie!

a dica (129 comentarii)  •  1 octombrie 2019, 16:47

La clona asta psd-ista asta-i un mod de viata. Aroganti, rudimentari in atitudine si exprimare, rasisti, xenofobi. Va aduceti aminte cum explica Marcel Popescu semnele obscene adresate adversarilor? Cica asa se saluta prietenii... Sa se salute intre ei, nu la televizor! Bancu i „s-a părut (autorului) de-a lungul timpului că este un om civilizat și purtător de vorbe inteligente.” Haida de! Cei ce mergeti la stadion nu-l vedeti pe nervosul Bancu meci de meci cum isi injura adversarii, cum incearca sa-i intimideze? OK, asa-i la fotbal, dar acum s-a dovedit a fi si rasist. Grav e ca a sarit sa-l apere, jignindu-l pe Anghel, super civilizatul Cirtu care, crezand ca e spiritual, o comite si el. In mintea lui, daca esti negru trebuie sa fii neaparat urat, simpaticul de Nooijer fiind exceptia. Incoltit de ziaristi, balbaindu-se, Bancu a cam recunoscut (va amintiti?, dupa modelul: „nu-mi aduc aminte, o fi zis copilul ceva, o fi injurat...”). Revenind la clubul care-l apara pe Bancu, aflam ca stadionul de 50 de milioane de euro pe care l-au primit de la stat a inceput sa puta si se pare ca se ia si la oameni.

Unu’ (71 comentarii)  •  1 octombrie 2019, 16:50

@BogdanD. D-aia suntem ultimii in Europa cu genul asta de mentalitate. Vrem sa traim ca in Vest, dar sa nu facem nimic pentru asta. Ce e cu scuza asta ca si Petrescu si Hagi au injurat(culmea e ca cei 2 sunt suspendati pentru injurii), deci de ce sa il pedepsim pe saracul jucator? Nu e ca si cum ar fi un adult in toata regula si jucator la echipa nationala. Cand ne intrebam de ce fotbalistii romani nu reusesc sa isi depaseasca conditia si de ce fotbalul romanesc e o mocirla, asta e unul din motive.

Adi (270 comentarii)  •  1 octombrie 2019, 18:07

imi place ca ai scris-o negru pe alb. sa lasam analizele tactice ale meciurilor si chestiile care tin efectiv de fotbal, altcuiva. noi hai sa ne axam pe scandal si cancan. respect!

nypd (32 comentarii)  •  1 octombrie 2019, 18:12

@Dante69 : fractura logica, daca "un anumit mod exprimare nu înseamnă aprioric și un mod de gândi"(mai pe romaneste, una spui, alta fumezi) atunci "oglinda poate fi mincinoasă uneori". Daca, insa, exprimarea e rostirea publica a unui gand atunci oglinda nu poate fi mincinoasa ci doar expresia de moment a unei ipostaze existentiale.

Adrian (20 comentarii)  •  1 octombrie 2019, 19:19

Da, domnule Geambasu, asa cum domniei voastre i se pare normal uraganul de injuraturi proferate de Dan Petrescu ori de Hagi. Dar acum avem de-a face cu un copil (totusi) si il putem calca in picioare caci ne permitem. Cand este vorba de oameni mari, stam in banca noastra. Nu spun ca trebuie iertat Bancu, asa cum nu cred ca trebuie sa facem o problema natinala dintr-o rabufnire la nervi, dar olecuta de oglinda nu ne strica in dormitor. Ce ziceti? Va intreb pentru ca mai alaltaieri erati mirat, adica ce daca Dan Petrescu a porcait un arbitru, ce mare filozofie? Vedeti ce inseamna, d-le Geambasu, sa judeci cu dubla masura? Unii isi aduc aminte.

Cristian Geambaşu (913 comentarii)  •  1 octombrie 2019, 21:32

Nu ați citit articolul dedicat înjurăturilor lui Petrescu. Cred că mă confundați cu vreun coleg care se mira. Poate îl recuperați, articolul. Iar Hagi nu a înjurat, vedeți că sunteți în greșeală. Dar dacă vă face plăcere să susțineți asta, cum doriți. Și nu vă faceți probleme, nu stau în nicio bancă, mai ales cu oamenii mari

da (31 comentarii)  •  1 octombrie 2019, 19:22

@unu' ao perfecta dreptate. Traim cu un constant sentiment de inferioritate fata de Vest sau America, dar cumva Cartu, si alde se simt superiori. Cu ce? Ca nu au demonstrat absolut nimic prin munca. Sa fac o paranteza, la fel cu 'marii' nostri antrenori Edi, Gica si altii care nu produc nimic pe teren (la nivel inalt) dar vin sa le dea lectii lui Coltescu sau Kovacs. Domnilor antrenori, arbitrii arbitreaza in Europa saptamanal, voi va uitati la televizor....

jonescu (4 comentarii)  •  1 octombrie 2019, 19:25

...caut un articol de-al tau domnule,de acum cativa ani cand un jucator de la Viitorul i-a rupt piciorul lui Bancu...nu-l gasesc !...si apropo,arbitrii...ce au scris in foaie...ereau vreo doi langa el !

Cristian Geambaşu (913 comentarii)  •  1 octombrie 2019, 21:28

"ereau" în ce limbă este? Dacă nu vă supărați

a dica (129 comentarii)  •  1 octombrie 2019, 19:27

@ unu' Hagi e suspendat pentru lovirea unui panou publicitar cu piciorul, nu pentru injurii.

Mario (1 comentarii)  •  1 octombrie 2019, 21:51

Un olandez a omorât o fetiță din Romania, poliția olandeza zis că e păcat că s-a sinucis un om, nimic despre viața fetiță care a murit în chinuri groaznice, și noi plângem un olandez care vai doamne ce a pățit, l-a făcut ăla *** sau cum naiba l-a numit. Despre ce vorbim d-le ziarist?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

di livio (158 comentarii)  •  2 octombrie 2019, 0:19

și jurnaliștii înjură, nu-i așa?...îl înjurau de mama focului pă unu Daum...erea unu Geambașu, pe româneste, fără supărare...zicea de Daum că seamănă cu un șef de lagăr de la Dachau...și mai erea unu moș teacă, tot pe românește...ăsta-i zice lu Burleanu ciurli-burli...Bancu are de la cine să învețe...corifeii gesepiști

NR (1 comentarii)  •  2 octombrie 2019, 0:48

Vă salut domnule Geambașu. Scurt și la obiect. Foarte bun articolul. Dle Mario am onoarea. Îmi puteți livra un link unde e stipulat că autoritățile din Țara Lalelelor deplâng moartea făptașului?

jonescu (4 comentarii)  •  2 octombrie 2019, 6:30

...am gresit !..."erau" in loc de "ereau" domnule Geambasu !...totusi,raportul arbitrilor ...si piciorul lui Bancu...

JFM (151 comentarii)  •  2 octombrie 2019, 8:01

Eu i-as da cel putin 10 etape fara posibilitatea de reducere a perioadei. Este foarte grav, astia ca Bancu ne coboara in subteranele conditie umane, fac din noi un popor abia iesit din pesteri. Bancu va ramane in memorie cu rusinea asta increstata pe frunte, indiferent ce mare fotbalist ar ajunge, daca nu cumva a si ajuns.

Sorin B (1 comentarii)  •  2 octombrie 2019, 9:35

Domnule Geambasu, nicaieri in lumea asta cineva nu este vinovat pana nu se dovedeste. La fel si cu Bancu, eu am observat ca pe inregistrarea video intre Bancu si Bradley era un arbitru. Daca in raport nu scrie nimic, atunci sa avem pardon, Bancu trebuie sa primeasca niste scuze.

granjan (1 comentarii)  •  2 octombrie 2019, 9:39

Mi-ar fi plăcut ca în articol să inserați și faptul că Bancu a suferit o dublă fractură de tibie și peroneu într-un meci cu Viitorul, acum patru ani, iar atunci Hagi a fost extrem de revoltat la adresa arbitrului fiindcă a dictat fault la intrarea lui Șeroni. Care, ca idee, la acel fault a primit al doilea galben.

alt Sorin (65 comentarii)  •  2 octombrie 2019, 12:28

@jonescu ,@granjan - sa inteleg ca voi sunteti oltenii aia care mai zilele trecute voiau sa bata un ungur pentru ca tocmai aflasera ca Mihai Viteazu a fost ucis de unguri?

jonescu (4 comentarii)  •  2 octombrie 2019, 13:33

...nea "alt Sorin"...un soldat valon l-a ucis pe Mihai Viteazul...de alergat, oltenii îi aleargă pe toți proștii...vezi că ai cam transpirat !

Leo (6 comentarii)  •  2 octombrie 2019, 14:24

Ce ziceti domnule Geambasu, era mai bine sa-i fii rupt Bancu piciorul lui De Nooher, asa,ca sa fie egalitate si la picioare rupte intre Viitorul si Craiova?

fred (1 comentarii)  •  2 octombrie 2019, 15:45

Am luat-o pe aratura cu noile inventii gen rasism,sexism etc ,nu mai pori spune ceva ca imediat esti judecat,la una care si-o "trage " la greu nu poti sa o faci cum este de fapt,nu mai poti spune cuvantul negru unuia care asa este din nastere,dar ca sa-l faci pe unul ***,***,*** etc merge ,*** nu merge.O sa le spunem *** la cei ***,e bine asa geambasule ?

Nica fără frica (138 comentarii)  •  2 octombrie 2019, 19:34

Geambasule ce-ți mai place să-i persiflezi pe cei care scriu sau se exprimă incorect gramatical (ereau -erau) dar tu ditamai jurnalistul ce scuze ai când spui jucătoarea română în loc de.....româncă!!!?? Știi cum e vorba cu paiul și cu bârna....

Ilie (57 comentarii)  •  3 octombrie 2019, 9:26

Tocmai dumneata te-ai gasit sa faci pe moralistul in ale xenofobiei prostesti ? Cum era aia cu fata de gardian de la Dachau a lui Daum ? Ai scapat de consecinte doar ptr ca apartii (activ) unei tari cu civilizatia inca neactualizata, altminteri trebuia sa dai socoteala in fata instantei ptr o asa declaratie, iar directia redactiei sa dea afara astfel de ***. Asa a scapat si Bancu. Deocamdata.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

?????? (278 comentarii)  •  3 octombrie 2019, 9:30

Apariția lui Mutu pe la București pare să fi "stimulat" și activitatea de "public relations", a lui "Guriță", după cum chiar Cosmin Contra se exprima despre comunicarea cu presa sportivă, ?

Gelula (12 comentarii)  •  3 octombrie 2019, 10:20

D-le "ziarist", Cand nu ai argumente (adica aproape intotdeauna) stii ce faci? Mai scrii rapid un pseudo-articol. Boanchis e la ani-lumina distanta de tine, el este un creator. Te intrebam noi acuma cum de nu iti pui mataluta urmatoarea intrebare, daca tot ai mereu cu tine sabia dreptatii absolute: De ce autoritatile olandeze au lasat un asemenea *** sa iasa din olanda si sa faca ce a facut la Gura Sutii? Ca doar stiau clar ce ii poate pielea!! Pe tine, ca "formator de opinie" nu te framanta deloc aceasta intrebare??? Ma uitai la trustul ringier si vad ca nu are legatura cu olanda... E mult mai usor, nu-i asa, sa te iei mereu de Hagi, Halep, Miki-"Nimichi" (brava pentru acel articol glorios). Adica de niste oameni care, pe langa niste calitati enorme ca sportivi si o ambitie iesita din comun, au si ei defectele lor. Nu asa multe ca tine, asta sigur. Ai vreun raspuns sau mergem pe burta?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Andrei F (37 comentarii)  •  3 octombrie 2019, 10:49

Curios,tare curios!!!!De ce se transforma un jurnalist GSP in aparatorul lui Hagi cand acesta greseste?Cum adica ,,Hagi nu a injurat,,si apoi,,sunteti in greseala,,?De unde credeti ca stie acest om ca Hagi a injura sau credeti ca omul vrea sa-l persecute pe Hagi?Uite eu stiu ca Hagi injura de la voi...Dupa meciul Viitorul-Iasi de acum pana si Craciunescu a tacut din gura cand moderatorul emisiunii a aratat cum Hagi injura...Este vorba de emisiunea la postul tv. unde apareti si dv.!!!!Apoi ,,Hagi nu a injurat,, nu da bine daca esti jurnalist GSP...GSP a vorbit de injuraturile lui Hagi in nenumarate articole...22 ianuarie Antalya-victima Ghiita...31 august 2014-victima Benzar....5 decembrie 2018 la Medias-victima Luchin....20 februarie 2015 tot la un meci cu Iasi....Au fost parinti care au spus ca Hagi are acest comportament cu copiii de la Academie...Si gasiti nimerit sa fiti avocatul lui Hagi la asa ceva?Sau acceptati mai repede injuraturile decat tamaiatul...???

Cristian (1 comentarii)  •  3 octombrie 2019, 12:08

Mie mi se pare extraordinara treaba asta...pai hai sa facem un exercitiu de imaginatie..voi, din redactia gsp, jucati rummy cu aia de la prosport..probabil aveti si voi vreo 2-3 de *** pe-acolo, ca si ceilalti..la un moment dat se enerveaza unu ca nu i vine 2-ul de albastru si il face pe unul din adversari, “de ***”...jucand la aceeasi masa...cum mai apare el in ochii colegilor?!..pt mine, antrenorul, sau ce o fi el, de la Viitorul, si-a ascuns neputinta pe masura educatiei lui, sau a nr de clase de pe la scoala..un fel de Vintila la Fcsb...jenant!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

HAKAN ALUPIGUZ (1 comentarii)  •  3 octombrie 2019, 15:55

Multumim pentru un jurnalism sportiv de inalta calitate. Viitor luminos pentru presa sportiva, alaturi de comentatorii digi. Ca o paralela: exista muzicieni si muzicanti. Oare noi ce vedem la asemenea articole? Pe cine a deranjat o cearta intre 2 jucatori pe un teren de fotbal? Pe cei care nu stiu sa comenteje un meci si pe cei care nu au ce sa relateze de la un asemenea aveniment.

Florin (1 comentarii)  •  3 octombrie 2019, 16:12

Dacă Bancu a greșit sa plătească! Probabil mai sunt câțiva implicați in altercația respectiva care au auzit. Dacă nu ar trebui sa i ceara scuze, tot clubul Viitorul, unui jucător pe care au fost foarte aproape sa L pensioneze la 20 de ani. Dar pentru scuipatul către un copil de mingi in fata unei întregi tribune, ce ar merita dl. de Nooijer? (In jurul min. 80, in fata tribunei a doua).Sau el are voie pt ca, copilul era alb!

Comentează