Cristian Geambaşu

Jurnalist box-to-box, de 25 de ani mereu în echipa ideală a presei de sport. Respectat, temut și foarte apreciat. Întotdeauna la obiect, tăios, fără ocolișuri

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Cristian Geambaşu
România nu este o echipă!

Radicevici, Grbici, Mehmedovici. Pe bancă, Kim Rasmussen. Cunoștințe mai vechi, adversare mai noi. În zi bună, Muntenegru poate bate pe oricine. Dovadă victoria cu Norvegia la distanță de 5 goluri. România are nevoie tot de o victorie la măcar 5 […]

...

Taci!

Asistăm de niște ani la o degradare alarmantă a relației jucător-antrenor în tenis. Poate ar fi și mai potrivit să spunem jucătoare-antrenor, fiindcă majoritatea copleșitoare a situațiilor provin din tenisul feminin. Antologica secvență în care Sorana Cîrstea îi cere arbitrei […]

...

Cine este cel mai mare adversar al naționalei României?

Calculele hârtiei indicau naționala masculină de handbal a României favorită în dubla întâlnire cu omoloaga din Kosovo. Incredibil, mai există așa ceva! Naționala Kosovo este una dintre puținele reprezentative în fața căreia România mai poate fi considerată favorită. Ca să […]

...

Dinamo pe modelul Barcelona

Totuși, modelul propus de asociația DDB este inspirat din organizarea unor cluburi ca Barcelona.

Lucrul esențial în acest tip de conducere este absența unui patron, a unui privat care face doar ce îl taie capul. În cazul unor entități ca […]

...

Acești doctori care îl enervează pe Marica

Hai că nici LeBron James nu ar fi zis-o mai bine decât Ciprian Marica! „Ne-am săturat de ăștia scoși în față să bage groaza în populație” este o frază-manifest a zilelor pe care le trăim și numai un om cu […]

...

Sub 21, peste tot ce știam

Acest 4-1 cu Croația valorează simbolic mai mult decât ar fi valorat o victorie la Stockholm sau la Oslo a echipei mari

Permalink to Sub 21, peste tot ce știam
marți, 18 iunie 2019, 9:38

Croații s-au temut degeaba. Nu suporterii români erau periculoși pentru ei, ci jucătorii români. Românii din tribune au fost exemplari, la fel cei din teren. Departe de a fi perfect, bazat mai puțin pe posesie și mai mult pe reactivitate, jocul naționalei U21 s-a bazat pe o ireproșabilă disciplină tactică. Plus oportunismul clasic al fotbalistului român din care s-au și născut golurile lui Pușcaș, Ianis Hagi și Tudor Băluță. De ce nu cel al lui Petre, care a încheiat balul.

În materie de disciplină, aplauze în picioare. Toată lumea a muncit, de la Manea și Ștefan, fundașii laterali, până la Denis Man, Ianis Hagi, Cicâldău sau Pușcaș, oamenii din față. Cu un mare plus în contul lui Tudor Băluță, prezent și implicat în ambele faze ale meciului. Noul jucător al lui Brighton a recuperat și a pasat, a reușit intercepția, apoi finalizarea de la golul de 3-1. Golul care a adus liniștea și curajul de a arăta urmașilor lui Modrici că mai cresc fotbaliști și prin România.

O zi bună pentru fotbalul românesc această zi de 18 iunie. Asta este, prin repetiția unor evenimente devii și superstițios. 29 de ani de la egalul, 1-1, cu Argentina, de la Copa del Mondo, 25 de ani de la victoria împotriva Columbiei la World Cup ’94. Iar acum acest 4-1 cu Croația, la Europeanul de tineret. Victorie frumoasă, care merită gustată și savurată, dar care nu trebuie supralicitată.

Ținând cont însă unde a ajuns fotbalul nostru, observând că tremurăm pentru o întâlnire cu Astana și analizăm serios deplasarea FCSB-ului la Orhei, avem motive să așteptăm viitorul care ne dă întâlnire mâine, nu peste ani. Să așteptăm cu încredere meciurile cu Anglia și cu Franța, fără să despicăm firul în patru și încercând să nu pierdem contactul cu solul. Dar să ne bucurăm din suflet, pentru că nu bați Croația în fiecare zi. La nicio categorie de vârstă, la niciun sport!

La sfârșit, dar nu în cele din urmă. Mirel Rădoi a pregătit perfect meciul, a știut să-i țină montați pe băieți. Atenți, concentrați, dar nu crispați. Așa că nu este cazul să îi dăm sfaturi ce să facă mai departe. Probabil că omul așteaptă niște felicitări, pe care le merită cu vârf și îndesat.

Excelent, băieți, bravo, Mirel!

Comentarii (46)Adaugă comentariu

je (29 comentarii)  •  18 iunie 2019, 21:52

ete ***..... ai perfecta dreptate .... dupa ceva timp....

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

MIhai (1 comentarii)  •  18 iunie 2019, 21:55

Avem manji! Avem antrenor! Avem suporteri! Felicitari tuturor!

Alex (17 comentarii)  •  18 iunie 2019, 21:59

'De ce nu cel al lui Petre'? Pentru ca a fost o faza frumos construita intr-un moment al jocului cand noi in mod obisnuit nu avem mai mult de un jucator in zona respectiva.

Cipok (1 comentarii)  •  18 iunie 2019, 22:00

Totuși...4-1...nu că 3-1 ar fi fost rău ;)

adi_stelistul (454 comentarii)  •  18 iunie 2019, 22:12

Mărturisesc că n-am crezut în șansa lor. Mă gândesc la bietii croați, atât de siguri. Aroganța, cand e gratuită și nu se bazează pe ceva, costă. Ma mai gandesc ca cele mai slab cotate echipe ale turneului, Polonia, Austria și România, au debutat toate cu victorie. Si ma mai gandesc ca ultima prezența românească cu echipa de fotbal la olimpiada a fost la prima ediție desfășurată la Tokyo. Ce-ar fi ca la a doua ediție olimpică la Tokyo să avem încă o prezența, după 56 de ani? Pot să mă gândesc (si) la asta?

Aurel (75 comentarii)  •  18 iunie 2019, 22:20

Cristian, poate nu ai crezut când am spus că suporterii români de afară nu o să creeze probleme. Răspunsul e simplu. Ei vin să susțină echipa, nu să poarte războaie de tot felul. Iar aici în România nu sunt decât o mână de oameni (întotdeauna aceeași) care provoacă scandal. Despre meci nu pot fi decât mulțumit. Am văzut tupeu în joc și multe faze care nu le vedem la naționala mare. România la fotbal poate avea un viitor foarte bun. Sincer după Contra următorul selecționer ar merita să fie Rădoi pentru modul cum pregateste echipa dar mai ales pentru că este imparțial atât la selecție cât și la nominalizarea primului 11. Practic folosește cei mai buni jucători. (Și ține cont că eu sunt dinamovist)

ManX (83 comentarii)  •  18 iunie 2019, 22:22

Am vrut sa scriu un comentariu pâna sa citesc articolul si sa întreb pe cineva daca este pomenita si formidabila performanta a generatiei de Rosia faliment Montana de acum 25 de ani. Nu mai raspundeti la asta pentru ca era imposibil sa cobori pe pagina fara sa remarci asta în articol. Suntem vai de capu' nostru daca dam o asa importanta acestei competitii. Doar la noi este asa entuziasm. Felicitari baietilor, ei sunt speranta noastra. Cu mesajul meu nu erau ei vizati ci generatia de ziaristi Stanciu. La 25 de ani baiatul asta s-a retras din fotbal. La ziaristi mai trebuie sa treaca o generatie care sa nu fie crescuta de Ovidiu Ioanitoaia.

Florin berceni (9 comentarii)  •  18 iunie 2019, 22:25

Nu-l ujtati pe Isaila.

Vali (49 comentarii)  •  18 iunie 2019, 22:25

Multă.....sănătate tuturor postacilor care prevedeau ca nu vom lua niciun punct la acest european.

Florin berceni (9 comentarii)  •  18 iunie 2019, 22:26

Nu-l uitati pe Isaila.

Adi (12 comentarii)  •  18 iunie 2019, 22:35

Articol penibil. E ca și cum ai zice că Vasilica Dancilă e ok că a rămas prim ministru. Dl Geambașu, cum *** ați ajuns dv comentator sportiv? Cum să spuneți asemenea prostii?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Ana (1 comentarii)  •  18 iunie 2019, 22:53

Mașina de fotbal construită de Hagi!

Radu macrea (3 comentarii)  •  18 iunie 2019, 22:55

Bravo Gică.....până la urma vei reusi......poate vor incepe si alti sa construiasca pe termen lung.....eu ma indoiesc.....dar poate isi vor da seama ca poti face performanta si crescând jucatori iar asta va ajuta enorm . Bravo si lui Mirel....continua asa...dar peste toti ...creatorul ...geniul....Gica Hagi.

?????? (278 comentarii)  •  18 iunie 2019, 23:11

@Dacă domn Mihai Stoiciță, de la Comitetul Tehnic al FRF, face ,,aprecieri pozitive" înseamnă că este bine, că dumnealui ,,este cel mai în măsură'' ,,să formuleze considerații obiective'', la victorii, ?

Sub 14, nu castigati! (64 comentarii)  •  18 iunie 2019, 23:20

Sub 14, nu castigati! 11 + 3 = 14. Arbitrii iarasi au fost "gigea"... Oare de ce? Faulturi dure evidente asupra croatilor au fost trecute cu vederea. Complet ignorate de arbitrul de centru! Iar la auturi evident in favoarea croatilor, mingea a ajuns la "viitorii"... E groasa, bre! Se numeste "Stat Paralel" sau altfel?

a dica (129 comentarii)  •  18 iunie 2019, 23:34

Sa ne bucuram! Avem valoare, avem o generatie care ne da sperante. Chiar si la U 19, doar ca acolo selectia e cam dubioasa. O singura nelamurire am: am vazut unde a stat Gica Hagi in tribuna, n-am vazut insa unde au stat federalii. Probabil dupa facultati, vorba lui Moromete, sau dupa contributia fiecaruia la ridicarea fotbalului romanesc din colb...

Madalin (1 comentarii)  •  18 iunie 2019, 23:50

Felicitari acestor copii care fac parte dintr-o generatie talentata. Sincer le doresc mult succes pentru a ajunge cat mai departe la acest campionat si chiar sa il castige, apoi fiecaruia pe plan individual sa ajunga la echipe bine cotate unde sa faca performanta urmand sa aduca iarasi dupa multi ani faima si cinste Romaniei.

Mihai (6 comentarii)  •  19 iunie 2019, 0:17

Felicitari baietilor, dar ar fi bine sa ne cumpatam. Eu unul am auzit clar "corecturi" elementare legate de pozitionare facute de Mirel (ca Rapidist, il felicit) pe transmisie. Credeti ca astia cotatati mai bine dupa nume, ca Franta, Spania, Anglia, au aceleasi lacune? Eu nu. Talent am avut mereu cu diumu, dar nu poti construi ceva durabil pe o fundatie subreda. Si eu ma bucur, dar nu ma imbat cu apa rece, tot cu bere sau vodka.

itu52 (288 comentarii)  •  19 iunie 2019, 0:41

E bine, poate că scorul este un pic sever, mai prindem și noi un pic de culoare în obraji. Ne cam găbejisem, noroc că-n vremurile astea se poartă barbă. Urmează Anglia, sunt cam duri și am numărat vreo 7-8 d_alde Mbkoko sau cam așa ceva. Nu vor avea probleme cu căldura și nu cred că ne pot pune probleme, ai noștri sunt mai tehnici și VAR_ul e cu noi. Aștept ca Ivan să se convingă că nu e suficient să fugi fără rost și să se ceară afară așa cum a făcut Stanciu. Două exemplare supraevaluate și păguboase pentru echipă.

Ss (1 comentarii)  •  19 iunie 2019, 0:46

Noroc ça urmeaza Anglia... Si nu Elvetia

vali (1 comentarii)  •  19 iunie 2019, 7:12

pt dl "sub 14 nu castigati". Asta e despre fotbal nene..nu despre tot soiul de #. Trezeste te si lasa sportului frumusetea lui. Restul e ***..din care unii va alimentati zilnic

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

ianiu (21 comentarii)  •  19 iunie 2019, 7:48

Țineți minte ce vă scriu eu aici. Am câștigat pe merit și am fost net superiori croaților. Însă nimeni nu pomenește de un singur lucru. Trei din cele patru goluri s-au marcat pe fondul unor greșeli grave ale fundașilor sau a portarului croaților. Când primim noi astfel de goluri, toată lumea e preocupată să-i împroaște cu noroi pe tricolorii care au greșit flagrant. Acum nimeni nu mai vorbește de gafele croaților, acum noi suntem the best, cei mai tari...Ianis e zeu (deși n-a rupt gura târgului ieri). Abia aștept articolele și editorialele după un eventual eșec cu Franța sau Anglia. Probabil i se va cere demisia lui Rădoi, schumbări neinspirate, registrul tactic deficitar, evoluții lamentabile ale fundașilor ...și analize peste analize...

Observator (211 comentarii)  •  19 iunie 2019, 7:50

Nu cunosc vreo performanta notabila a croatilor la volei, hockey si, mai ales, la rugby, ca sa ma refer la jocurile sportive. La fel si la gimnastica, scrima, box, haltere, lupte ... O.

Observator (211 comentarii)  •  19 iunie 2019, 8:00

Relativ la tenis: autorul continua sa fie obsedat de hegemonia celor 3 (Djokovic, Nadal si Federer) din tenis, de parca am avea noi vreun jucator care nu se poate afirma din cauza lor! Tsitsipas este viitorul lider al acestei generatii, insa Thiem va dobandi cateva titluri la Roland Garros in viitorul apropiat. Zverev are ceva din bohemia rusa, care nu-i va permite sa devina stapanul circuitului! Ar fi frustrant ca Nadal sa-l poata egala sau chiar depasi pe Roger la numarul de titluri de GS gratie performantelor sale exceptionale de pe zgura pariziana! O.

Unu’ (71 comentarii)  •  19 iunie 2019, 8:43

O presiune imensa pe Contra. Nu poți sa mai ieși in fata cu grozav, Anton, Stanciu și tosca când tineretul joaca de maniera asta.

maistor kokir (76 comentarii)  •  19 iunie 2019, 9:09

Daca batem Anglia, suntem calificati pt Japonia 2020.

MZM (198 comentarii)  •  19 iunie 2019, 9:26

Domnilor, stiți bancul cu PUSCAȘ?... PUȘCA Și cureaua lată/ Vai de echipa croată!

Adi (3 comentarii)  •  19 iunie 2019, 9:31

ieri a fost ok.... am avut si noroc! Sa nu uitam sansele care le-au avut baietii(inclusiv cel atit de laudat Hagi jr.). Vine Anglia si Franta.....aici trebuie sa arate ce pot! Hai Romania!

Liviu (11 comentarii)  •  19 iunie 2019, 10:00

Merita două rânduri și regula U21 din campionat, care - iată - dă rezultate...

valeriu mangu (30 comentarii)  •  19 iunie 2019, 10:42

Arc peste timp ...de la Luceafarul la Viitorul ...Si datorita lui Hagi coparticipant inteligent si talentat la ambele . In rest felicitari baietilor si antrenorilor. Va multumim !

cris (5 comentarii)  •  19 iunie 2019, 11:23

Eu nu cred ca arbitrii au tinut cu noi, ca sa raspund comentariului cu 'sub 14 nu castigati'. Centralul putea sa dea penalty din prima ca vazuse faza, noroc ca l-au intors cei din VAR ca el daduse corner. Iar la cele 2 galbene din prima repriza fusese fault doar la unul din ele si nici ala de galben. Plus faultul la Man care nu l-a dat, galben dat jucatorului roman gresit. La offside-ul de la ultimul gol tot gresit a ridicat, oricum ar fi fost verificat de VAR si daca nu ridica. As fi vrut sa vad reluarea de la golul 2 de pe linia portii (camera sau goal line technology). In concluzie noroc cu VAR ca altfel arbitrii din teren au fost slabi.

Ali Bec (13 comentarii)  •  19 iunie 2019, 11:46

Singurul pe care ati uitat sa-l felicitați e Burlă. Probabil asta va fi onoarea tovarășului Ioanitoaia

Andrei F (698 comentarii)  •  19 iunie 2019, 11:50

Interesant articol!Interesante si articolele pe aceasi tema din GSP!Am totusi o nelamurire...De ce nu citesc si cine a fost jucatorul roman care a pasat gresit si a ajutat pe adversari sa inscrie?Am citit doar ca cei doi fundasi centrali au avut o pozitionare gresita si ca portarul putea sa faca mai mult dar nu si cine este jucatorul roman care a pasat adversarului...---Puscas cel mai bun jucator roman de aseara...Ma amuza cand vad cum altii sunt impinsi in fata...

17 Nentori Tirana (677 comentarii)  •  19 iunie 2019, 11:50

„Romania sintem toti !“ - citat Radu. Bine ca n-a fost perfect, bine ca fiecare a mai si gresit … nici Radu n-a scos chiar tot ce putea. Bine ca are fiecare ceva sa-si reproseze, inseamna ca vom da si mai mult cu Anglia. De remarcat sint toti, bravo ! ------------- Tot de la Gica Hagi au invatat ca dupa un gol-doua sa viseze deja la musciulet cu cartofiori prajiti – e normal, e mioritic, asa ca pastorul Mirel trebuia sa vada de pe margine decaderea si asaltul adversarilor si sa faca si el ceva sa-i tina pe ai lui in priza. Dar probabil nu se astepta nici el la un 2:0 asa rapid iar la topaiala generala i-a scos cineva si lui cablul. Pe Cicaldau l-a furat des peisajul, nu din vina lui dar a fost prins de citeva ori prea avansat. In locul lui as fi pus ochii pe decarul advers, care in prima repriza a fost des liber si prea a facut ce-a vrut – se vedea de la o posta ca el dirijeaza. Fundasul nostru vedeta de pe stinga a avut citeva dueluri – sub nasul lui Mirel ! - la care a riscat prea mult, de trei ori am scapat efectiv doar cu noroc. Lui Nedelcearau ii recomand sa faca cumva bine sa nu mai fie nevoit sa se intoarca pe calciie si sa sprinteze inapoi – sa nu faca cumva gauri in gazon. Ivan a fost bun pina la finalizare. Chiar nu poate, nu mai are forta pentru o secunda ori se gandeste deja la tumba ? ------------------- Hai Romania ! - frumos a spus Radu cind s-a referit la suporterii care dupa opinia lui au invins si ei chiar daca din tribuna, ar trebui sa ia si Vasilica notite, caci „Romania sintem toti“ a spus Radu, din partea mea chiar si ea si psdistii ei. Daca mi-am calcat pe inima sa remarc un Ianis l-as remarca din echipa Vasilicai pe tvarsu Ciocil... pardon Iordache care nu si-a pierdut gluma de ofensiva, pe tvarsu Base multumita caruia drumurile noastre au ramas bio-naturale ca sa nu ne invadeze musulmanii si care e gata sa-si lase neanul Mondial in Patria lui scumpa si sa intareasca ofensiva afara, sa salveze si Brucselu de musulmani, deocamdata atit, caci tvarsu Tariceanu, saracu de el, el nu mai stie de mult ce face – ultimul pachet cu pampasi a ajuns la o brutarie iar DrAgnea a crezut ca-s pentru el. Hai baieti sa le aratam politicienilor cum arata campionii europeni !

alb_rosu_in_VN (116 comentarii)  •  19 iunie 2019, 13:37

Victoria Romaniei, desi neasteptata, este pe deplin meritata, iar baietii merita felicitari, in frunte cu Mirel Radoi! Romania a jucat ca o echipa, chiar daca, luati individual, jucatorii croati sunt mai valorosi (sau, in orice caz, mai bine cotati). Acum ne asteapta un meci si mai greu, cu Anglia, care a pierdut prin doua goluri luate in ultimele 6 minute. Cum urmatorul meci reprezinta ultima sansa pentru englezi, meciul cu ei va fi extrem de greu. Insa echipa a dovedit unitate, determinare si valoare, asa ca avem sansa noastra. Ar fi frumos, cum observa cineva mai sus, ca aceasta echipa sa obtina calificarea la JO de la Tokyo si cred ca asta e miza cea mai importanta in acest moment pentru noi. Hai Romania!

Observator (211 comentarii)  •  19 iunie 2019, 13:42

Se spunea prin studiourile Digi Sport ca actuala generatie vorbeste mai bine decat cei din "vechea garda"; asa o fi, insa atentie la genurile muzicale care se asculta! Daca "bubuiala" este rap, nu-i a buna! Politica , justitia si serviciile se bucura de toata atentia la noi, insa perfomeaza pe plan european doar cultura si sportul! O.

Alex (1 comentarii)  •  19 iunie 2019, 16:02

Bravo! Avem viitor in fotbal! Succes pe mai departe si astept cu nerabdare aceasta generatie sa scoata romanii in strada la un CM de seniori. Hai Romania! Finala!

Nica fără frica (138 comentarii)  •  19 iunie 2019, 17:26

Să-i mulțumim lui Gică Hagi pentru această națională de tineret!!! Nu e întâmplător că 10 jucători au trecut pe la echipa lui!!!

Marc (27 comentarii)  •  19 iunie 2019, 17:35

Pe cand un editorial despre atat hulita regula U21 din campionat. Sau sughitzatzi cand trebuie sa-l laudati pe Burleanu?!

cuiul lui Pepelea (1 comentarii)  •  19 iunie 2019, 19:47

Coppa del mondo a fost in ’90, in Usa a fost World Cup, cu doi de “p”, daca voiai sa stilizezi “alla italiana”. Am tinut mereu cu toate echipele romanesti in cupele europene, le-am considerat “ale mele”. Imediat dupa tragerea la sorti, managerii CFR-ului s-au lamentat pentru tragerea la sorti, a inceput sa-mi fie GREATA de acest club, pentru prima data voi tifa impotriva lor, desi adversarii sunt o echipa hibrid. Dupa ce ai semnat cea mai mare contra-performanta din cupele europene, eliminati dupa dubla infrangere de 7 ospatari din Luxemburg, INDRAZNESTI sa te lamentezi de adversarul harazit de sorti???

17 Nentori Tirana (677 comentarii)  •  19 iunie 2019, 20:10

Hai Romania ! - va rog eu baieti minunati sa nu cititi, e pentru altii. ---------- @Observator, am dansat si eu pa linga Pitesti ori Ploiesti, ca de atita determinare mai stiu doar ca locatia nu era San Marino ... „o hora“ de v-o 30-40 de ore din 3 zile si trei nopti, alaturi alti 100 de risipitori, „bubuia“ un sigur acordionist, dar pe un Hohner german, dar neaos gazar nu prazar ca Ivan, si nu mi-a picat rangul. Pauza am facut numai pentru 3-400 de asa zise sarmale, caci minuscule, 4-6 litri de asa zisa tuica – caci mai curind apa de ploaie „ochii lui Dobrin“ - si era doar o simpla petrecere, nici meciul cu pensionarii din vecini jucat dupa prima noapte de determinare totala nu l-am cistigat. Observator draga, n-ai nici o frica, baietii astia ai nostri inteleg foarte bine sa adune in fiecare secunda forte pina in ultima secunda a finalei ! - consider ca in aceasta privinta Mirel s-a facut bine inteles, ma bucur ca ideea de acumulare permanenta, nu de risipire, a repetat-o in vestiar si dupa marea victorie. --------------- Stimate @Observator, „de gustibus non est disputandum“ - Confucius. De ce nu zici cine ? Bubuie prazul in Ivan si in loc sa bubuie mingea vine cu „bubuieli“dintr-o boxa de doi lei. Uite, Ponta a fost la Woodstock, martori sint Ilici, Bombonel si Mondialu pe care l-a trimis Base de ciuda la brutarie, iar cind a preluat Domnul Ponta pe merit guvernul a adus mai intii unul care sa le puna muzica buna prostilor care facusera pina atunci economie. Degeaba ! Sint unii care nu inteleg nici balada romaneasca de lupta „Negru Voda“ - Phoenix, ori aia de dragoste fata de minoritati „Atit de frageda“ - Mondialu plus Eminescu – "de-abia atingi covorul moale ..." cum fredona Base in barca cind trecea noaptea lacul spre zeita roma-na Elena Gabriela –ca ii ardea ca sa discute despre Confucius. Ca sa nu-l preia Gretel ori Galina cind ajungea in stufaris fredona "Sotia pretenului meu" si il prelua pestele Cocos care avea si cheia iatahului. Si tot degeaba, Zeita l-a parasit iar marinelu e nevoit sa plece la musulmance in Brucsel. -------------- PS Din alt meci recent. Confucius a scris ceva si pentru inaintasul Abramburicei, pretenu meu Liviu-Martian Pop, nu va luati de el garantez pentru el ca-i baiat bun, anume celebru slagar „literis et viorica !“- care sta la baza Acordemiei Romane, a sefei ei si a firmei Xerox.

constantin (241 comentarii)  •  19 iunie 2019, 20:24

Felicitări acestor copii minunați! Bravo, Mirel! Bravo, Gică Hagi! Este și munca ta....

dan b (129 comentarii)  •  19 iunie 2019, 21:41

Zice un *** mai sus (ce animal nobil!) ca Ianis a avut noroc. Pai daca avea noroc ii intra lovitura libera (bara) si era cel mai tare gol al primei serii din acest european.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Observator (211 comentarii)  •  20 iunie 2019, 11:51

@ 17 Nentori Tirana Interventiile mele nu meritau atata atentie din partea dvs. Pentru mine, cele 3 domenii (politica, justitia si serviciile, intr-o ordine aleatorie) sunt departe de ceea ce ar trebui sa fie. In privinta muzicii, gusturile se discuta; daca ne referim la acelasi gen (rock-ul, de exemplu), nu se discuta optiunile pentru un anume curent (hard, heavy, gothic, simfonic etc.) sau pentru anumite grupuri din cadrul acestuia. Cand vine insa vorba despre unele (nu ma refer la muzica clasica, jazz, folk, pop) genuri (manelele sunt in cea mai mare masura detestabile), dictonul nu are valabilitate! Cred ca ati vrut sa glumiti cand nu ati precizat cu exactitate orasul in care ati dansat, mancat si baut; este de neiertat sa se confunde Pitestii cu Ploiestii si Braila cu Galatii! In privinta preferintelor pentru dimensiunile sarmalelor (nu ma dau in vand dupa ele) si gradele tariilor (prefer vinul), fiecare cu gusturile sale; oricum, un mare minus pentru ardeleni ar fi ca nu sunt mari conumatori de peste! O.

Comentează