Cristian Geambaşu

Jurnalist box-to-box, de 25 de ani mereu în echipa ideală a presei de sport. Respectat, temut și foarte apreciat. Întotdeauna la obiect, tăios, fără ocolișuri

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Cristian Geambaşu
România nu este o echipă!

Radicevici, Grbici, Mehmedovici. Pe bancă, Kim Rasmussen. Cunoștințe mai vechi, adversare mai noi. În zi bună, Muntenegru poate bate pe oricine. Dovadă victoria cu Norvegia la distanță de 5 goluri. România are nevoie tot de o victorie la măcar 5 […]

...

Taci!

Asistăm de niște ani la o degradare alarmantă a relației jucător-antrenor în tenis. Poate ar fi și mai potrivit să spunem jucătoare-antrenor, fiindcă majoritatea copleșitoare a situațiilor provin din tenisul feminin. Antologica secvență în care Sorana Cîrstea îi cere arbitrei […]

...

Cine este cel mai mare adversar al naționalei României?

Calculele hârtiei indicau naționala masculină de handbal a României favorită în dubla întâlnire cu omoloaga din Kosovo. Incredibil, mai există așa ceva! Naționala Kosovo este una dintre puținele reprezentative în fața căreia România mai poate fi considerată favorită. Ca să […]

...

Dinamo pe modelul Barcelona

Totuși, modelul propus de asociația DDB este inspirat din organizarea unor cluburi ca Barcelona.

Lucrul esențial în acest tip de conducere este absența unui patron, a unui privat care face doar ce îl taie capul. În cazul unor entități ca […]

...

Acești doctori care îl enervează pe Marica

Hai că nici LeBron James nu ar fi zis-o mai bine decât Ciprian Marica! „Ne-am săturat de ăștia scoși în față să bage groaza în populație” este o frază-manifest a zilelor pe care le trăim și numai un om cu […]

...

S-a antrenat cu Eto’o!

Aceasta a devenit o recomandare suficientă pentru un transfer la Dinamo. Nu este glumă, este o farsă în desfăşurare

Permalink to S-a antrenat cu Eto’o!
vineri, 30 noiembrie 2018, 9:18

Cuprinşi de festivismul marţial al centenarului, uităm să zâmbim. Şi e păcat, căci viaţa ne oferă atâtea ocazii să descreţim frunţile. De exemplu, Dinamo. Acolo este o sursă inepuizabilă de umor. Predomină comicul de situaţii, dar mai ales cel involuntar.

Pe noi de ce nu ne vede Luana?

La Dinamo nu curge cu puncte, dar plouă ridicol. Aflăm, bunăoară, că una dintre ultimele achiziţii ale formaţiei lui Rednic este marfă de fotbalist. Ştiţi de ce ivorianul Abdel Diarra este privit în Ştefan cel Mare ca o lovitură pe piaţa transferurilor? Fiindcă pe când era la Antalyaspor, unde se mândreşte (!!??) că a apucat să evolueze un meci în Cupa Turciei (mamă, mamă!), a prins un antrenament cu Samuel Eto’o. Vă daţi seama? Păi, noi, ăştia care popularizam fotbalul prin licee, ce să mai zicem? Că am făcut echipă cu Ionuţ Lupescu, Marius Niculae şi Daniel Niculae, cu Ionel Ganea şi cu Gabi Torje? Pentru noi de ce n-are ochi Luana?

Syrianska din Suedia, nu din Siria!

Abdel Diarra, 23 de ani, este fundaş central. Primul stoper transferat de Dinamo în era Mircea&Luana Rednic. Abdel a bifat câteva meciuri în play-out-ul ligii secunde belgiene, la Beerschot. Speranţă în Cote d’Ivoire, Diarra a mai trecut pe la Karsiyaka, liga a doua din Turcia, şi la Syrianska. O celebră formaţie nu din Siria, aşa cum am fi tentaţi să credem, ci din Suedia! Iextraodinar!, cum ar zice domnul ministru al justiţiei. Al justiţiei din România, nu din Suedia.

Păzea, altul de la juniorii belgieni!

Celălalt transfer perfectat acum câteva zile de Dinamo este Andy Kawaya, un atacant belgian născut în Republica Democratică Congo. Are 22 de ani, nu a jucat deloc în 2018, iar în 2016 a suferit o fractură de peroneu care a lăsat urme în randamentul sportiv. Kawaya a crescut la juniorii lui Anderlecht. În condiţii normale, asta era o recomandare importantă. Aşa ar fi fost dacă nu l-am fi cunoscut pe Kino Delorge, care evoluase la toate naţionalele de juniori şi de tineret ale Belgiei şi nu ştia să bată penaltyuri. Bun, să zicem că el nu fusese recomandat de ochiul fin al domnişoarei Luana.

De plâns

Bine, bine, şi ce-i de râs în toate astea?, vor întreba oamenii cărora le pasă că Dinamo a ajuns câmp de manevră pentru tot soiul de experimente sinucigaşe. Este de râs fiindcă mult trâmbiţata primenire a lotului seamnă cu o cacealma de proporţii cosmice. Încercăm să tratăm în registru umoristic o situaţie care denotă ori amatorism de cea mai pură esenţă, ori interese obscure. Asupra cărora ar fi bine ca la un moment dat să ne aplecăm mai atent. Până atunci, să recapitulăm ce se întâmplă cu jucătorii transferaţi. Simon Zenke este gras, Naser Aliji s-a accidentat fără să apuce să debuteze şi pare mai aproape de o despărţire decât de un transfer definitiv, iar Gregory Tade simte nevoia să înceapă cu un mic concediu dacă tot s-a lovit la marele amical cu Chiajna. Vă podidesc lacrimile sau vă pufneşte râsul?

Improbabila metamorfoză

Algerianul Rachid Ait Atmane şi italianul Mattia Montini închid lista nou-veniţilor. Rachid a jucat modest cu Gaz Metan, dar măcar a fost integralist, iar Mattia Montini a apărut în jumătatea a doua a aceluiaşi meci. Fără să impresioneze, fără să arate ca un duşman al mingii. Cum vi se pare? Aveţi senzaţia că Ait Atmane şi Montini plus cei evocaţi înainte sunt oamenii care vor împinge Dinamo spre play-off? Greu de închipuit că Rednic îi va metamorfoza în superfotbalişti pe aceşti pacienţi.

Altfel, persoane răuvoitoare, dar pretins bine informate, susţin că Mircea Rednic i-a delegat competenţele pregătirii efective a echipei lui Iulică Mihăescu. În timp ce el… El ce?, veţi întreba. El gândeşte strategia şi noua listă de transferuri. Ce, e uşor?

Comentarii (36)Adaugă comentariu

cc (30 comentarii)  •  30 noiembrie 2018, 9:47

Cristian, greu la deal cu "dulaii" mici, mici de tot.

Laurentiu (32 comentarii)  •  30 noiembrie 2018, 10:09

Mmda. Un articol ce pare scris la comanda. De ce nu asteptati sa vedeti cum joaca acesti jucatori si apoi sa va dati cu parerea. Faptul ca s-a antrenat cu Eto'o nu inseamna nimic. Eu nu am auzit pe nimeni de la Dinamo sa spuna ca asta a fost motivul pentru care l-au transferat pe acel jucator. Crezi ca daca tu, Tolontan, Ioanitoaia ati lucrat cu Ioan Chirila, sunteti mari jurnalisti?? Dimpotriva.

17 Nentori Tirana (677 comentarii)  •  30 noiembrie 2018, 10:53

Doar Haz de Necaz mai poate face PCH. ------------------- Miau, dat sperante de retrogradare stirile ca Lucescu Mondialu se va implica personal la Dinamo. Miau, dat vise punctele caci e doar unul in plus pina la … Miau. Miau, dat sperante de orgasm ca cateii nu vor ceda, vor lupta cu inversunare pina in ultima secunda. ------------------ Miau, dat lacrimile, ca se intregeste in sfirsit neamul lui Ceasca si Lena, Ilici si Pota, Base si Elena din Buzau, Mondialu si Vasilica cu vigurosi cautati de Luana prin contrast dupa experienta trista cu un Gicu moale ca tuica de Pitesti. Propun PCH ca la urmatorul meci sa se adune „ca un el de Parlament“ si sa proclame printr-o scenografie istorica de vis unirea cu Coasta din Fildes. Ca doar Haz de Necaz mai pot face.

Observator (211 comentarii)  •  30 noiembrie 2018, 11:02

@ 17 Nentori Multumesc pentru reactia avuta, insa cred ca exagerati, cum au facut-o - intr-un alt sens - si cei doi detractori (ultimii doi)! Titularul blogului este o persoana rezonabila si un bun ziarist, insa are anumite obsesii (Simona, noua generatie din tenis, Dinamo si, mai nou, Argentina); a fost prezumtios fata de mine (in legatura cu subtilitatile stilistice, semantice) si m-a ... pierdut, insa ii urez sa scrie cat mai putine materiale ... redundante! Sper ca cei doi detractori nu activeaza in departamentul de resurse umane ale vreunei institutii, pentru ca la evaluat persoanele sunt jalnici, n-au pic de discernamat! O.

Andrei F (698 comentarii)  •  30 noiembrie 2018, 11:02

Treaba cu Rednic este impartita...Pe o parte e trecutul unde a mai obtinut si ceva rezultate,a adus jucatori straini necunoscuti care la fel ca acum ridicau sprancenele dar apoi valorificati bine financiar de Dinamo...Gnohere este un exemplu...Totusi la Dinamo daca Rednic este al treilea antrenor acest sezon trebuia sa arate ca este mai antrenor cu cam aceasi jucatori folositi si de fostii antrenori...Factorul Luana parca si la ultima despartire a contat...Acum pare ca ar conta deja prea mult.Si totusi ar mai fi ceva...cand s- a trecut la Regula cu tinerii jucatori Dinamo isi freca mainile de bucurie pentru ca alaturi de Viitorul avea cele mai bune loturi de juniori din tara...Cum de la Dinamo nu se vede mare lucru? Nu au imresarii care trebuie?Sau antrenorii?

constantin (241 comentarii)  •  30 noiembrie 2018, 11:36

Să le luăm pe rând, începem cu fotbalul şi terminăm cu politica (dacă l-aţi adus în discuţie pe domnul Profesor). Ce cumpăra Dinamo înainte de era MLR? Jucătorii refuzaţi de Mediaş sau Botoşani, nu de Steaua. Parcă au trecut veacuri de când ne băteam cu Steaua pe jucători. Acum luăm nişte jucători de o valoare incertă, este adevărat, dar care au trăit în alt fotbal, unul superior celui din România. Aceşti jucători, chiar de valoarea celor de la Mediaş sau Botoşani, prezintă un avantaj: nu ştiu cine sunt Steaua, CFR Cluj sau Craiova. N-au complexe. Îmi aduc aminte de răspunsul dat de fostul patron de la CFR Cluj, atunci când a fost întrebat de ce cumpără jucători din Portugalia, dar care nu se ridică peste nivelul celor din România. A spus că jucătorilor din România le tremură picioarele atunci când aud de Steaua, Dinamo sau Rapid (alte vremuri...), pe când ăia din Portugalia au altă scară de valori. A avut dreptate? Orice fundaş din România are ceva emoţii, atunci când ştie că urmează să se întâlnească cu Bizonul, de exemplu, nu cred că şi Diarra. Pe scara lui de valori, sperăm că are, Bizonul nu exiată. Poate ieşi o treabă bună, zic eu, doar dacă are şi valoare. Rămâne de văzut. Eu nu cred că Dinamo se pregăteşte de play-off, indiferent ce a promis Rednic, ci de evitarea retrogradării. Să nu aşteptăm minuni în iarnă, anul ăsta nu vine Moş Crăciun, ci Moş Gerilă. Pentru Dinamo. Mai cred că era MLR începe cu adevărat în vară, atunci când Luana va fi trimisă după jucători la supermarket, nu la talcioc. N-am zis hipermarket sau mall... ____Domnul Profesor...Ce face domnia sa? Spune iextraordinar, probabil un regionalism. Mai adaugă un "i", nu taie un "e" sau un "r". Eu îmi aduc aminte, deşi n-am fost vizat, de ăia care spuneau salar, nu salariu. Că spuneau este una, dar au tăiat 25% din salariu şi multă lume a început să primească salar... Deşi FMI-ul nu fusese de acord cu acestă măsură. FMI-ul! Unde pleci în concediu?, am întrebat un bugetar. Nu mai plec, n-am bani, primesc salar, nu salariu ca alţii. N-o mai lungesc, dar nu pot să-l ratez pe domnul Iohannis cu al său "următorul Centenar"... Dacă spunea Veorica...

Observator (211 comentarii)  •  30 noiembrie 2018, 11:40

M-am grabit: "... al vreunei institutii..."!

F31M (52 comentarii)  •  30 noiembrie 2018, 11:55

Rautati romanesti specifice. Hai sa (ne) radem, hai sa facem caterinca. Exact la fel ati scris si despre Gnohere la vremea lui, monsieur Geambashu si acum o sa-l desemneze hartia dvs de impachetat cozonaci ..pardon, gazeta tuturor sporturilor, drept fotbalistul strain al anului. Facem pariu? Deci mai bine eu zic sa asteptam, putintica rabdare sa vaza ochii si abia apoi sa comentam. Rabdare? Pai de unde, cine are cateva luni la dispozitie pt un jucator de minge sa ne arate ce stie! Maxim cateva ore dom'le sa coboare din avion deja echipat si sa fie aruncat din masina direct la Saftica. Asa e la Romanica, noi le stim pe toate cand defapt nu stim nimic.

F31M (52 comentarii)  •  30 noiembrie 2018, 11:58

Apropo, aveati posibilitatea sa scrieti un articol despre performanta echipei Dinamo la handbal masculin. Dar de ce sa alegeti ceva de bine cand puteti face vesnica-ca-caterinca.

scorilo (34 comentarii)  •  30 noiembrie 2018, 12:45

Articol prost, pornit de la o premiză falsă. Pe cine ai văzut de la Dinamo mândrindu-se cu faptul că Diarra s-a antrenat cu Eto'o? Asta-i o miștocăreală ieftină, tip "Times New Roman", a unui angajat gsp( că jurnalist nu-i pot spune), preluată apoi de diverși indivizi aflați în pană de subiecte.

victor L (285 comentarii)  •  30 noiembrie 2018, 13:21

Asa deci si prin urmare, "S-a antrenat cu Eto’o!" este o gaselnita jurnalistica. Ce faceti? va ironizati breasla? Puteati afla cine a lansat-o si, "şo pe el!"

17 Nentori Tirana (677 comentarii)  •  30 noiembrie 2018, 13:36

@Observator, cu drag, n-am exagerat cu nimic, va citesc de multi ani, sper sa va razginditi. Nu are oricine curajul sa-si expuna - in scris - altora opinia personala, am ramas putini, asa ca oricare plecat ar fi o pierdere. Chiar postaci – care au talentul de a ajunge la Soros, Iohannis si alti *** pe orice subiect - , macar ne incalzesc cafeaua. Chiar daca-i plateste azi DrAgnea ori ieri Udrea din Troia pardon Buzau, cu atit mai mult, e mai buna cafeaua. ------------------- Scuze domnule Observator, unul de-tractor e din echipa mea, nu ma poate supara, n-o sa-l atentionez niciodata, nici daca vrea s-o ia pe Vasilica de sotie. Eu doar constat ca sub „Soarele care rasare de la Bucuresti“ nu creste nici un fir de iarba ! - iar asta pe Arena Nationala ! Singura solutie inca o … inchidere a tarabei. ------------ Pentru ai mei eu „Doar consatat“. Mai departe constat ca Base se autodenunta ca proprietar si agricultor – in timp ce se mira ca un prost ca din saminta creste ceva – cu toate ca fica „roma-nului“ Base a pus banii, ca notar ce-a fost unsa de EL sa mizgaleasca cu pixul pentru euroi grei in toate retrocedarili aranjate de al lui Base peste Cocos, Capone al neamului lui Mitica dupa cum dezvaluiau dezvaluirile in direct - la ora de cea mai mare audienta – ale lui Gigi Becali ! Gigi era doar invidios, dar asta nu conteaza. Ca apoi a gasit-o p-a lui Pandele, care daca saminta era poezie era si Gabi regina Angliei. Dupa declinul poetei pus la cale de Statul Paralel a pus Gigi ochii de expert pe porcarul DrAgnea junior care l-a mituit cu iarba de la Turnu nu stiu cum,dar o asezare construita tot de neamurile bulgaro-albaneze ale lui Gigi, ca si Pelesul de altfel. La Pitesti se piteste Gigi ca zice, ba tata, ce sint prost ?, hai sa profit si eu deti Dica ca frumuselu meu mi-a mincat milioane ce euroi. Macar iarba sa-mi dea pentru mioarele mele. ------------ PS astea zise ca sa nu ma liseze PCH ca o tot tin cu miau, miau, miau, sa nu-mi dea premiu nici roma-nul Laca care a uitat ca a fost facut om la Steaua, a antrenat la Steaua, ca coloneii CSA l-au lasat soldat, ba si-au si batut joc de el ca om … simplu, ... eu vreau doar ca si ei unirea cu Costa din Fildes. Ne adunam, dam o fuga pina in Costa de Fildes, facem o hora, facem una si la Buzau si ... Hai s-o proclamam, ce ...

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

zorrozabal (151 comentarii)  •  30 noiembrie 2018, 13:46

Rednic ne persifleaza pe cei care suntem sceptici si le zice tuturor ca accederea in play off e garantata!Dar asa zicea si "faimosul"Miriuta!Pana in ultima etapa!Si era in stare sa zica si in play out,daca nu-l dadeau afara!Dar pe noi cu ce ne-a 'incalzit"ca l-au dat afara...dupa?"Buba"e la Negoita ca ne-a pricopsit cu fcsb-istul David si a lui David ca l-a adus pe Rednic in conditiile impuse de acesta!Noi suporterii,i-am fi zis altfel!Rednice, daca esti asa scula de antrenor,ia sa te vedem ii faci dulai fiorosi pe cateii lui Dinamo?Nu ca sa vii tu, cu toate "soldurile"din liga a doua din...Belgia,si sa nu obtii nici o victorie-pana acum-si sa ne tot zici ca o sa fie bine si...la vara cald!

cc (1 comentarii)  •  30 noiembrie 2018, 14:05

Andrei F - vezi - ti de FCSB-ul tau.

New York (13 comentarii)  •  30 noiembrie 2018, 14:11

Voi, presa, ati scris ca s-a antrenat cu Etoo, ca si cum asta ar fi relevant. Apoi tot voi faceti micheteaux ca asta a fost criteriul suficient pentru Dinamo.

cc (30 comentarii)  •  30 noiembrie 2018, 14:22

Pt. Observator si 17 Nentori Tirana - se stie ca, Cristian Geambasu este dinamovist.Si pt. Simona cred ca avem toti afinitati. La naiba, doar este romanca noastra cea mai buna clasata in top. Vom vedea ce va urma. Eu am incredere in ea. Cat despre detractori ce treaba ai tu cu ei "observatorule". Ei cu ale lor, tu cu ale tale.Doar nu stai la mana lor! Esti baiat destept!

Observator (211 comentarii)  •  30 noiembrie 2018, 14:25

@17 Nentori Multumesc, din nou, insa sunt oripilat atunci cand cineva scrie despre mine, contrar tuturor evidentelor, ca as fi un novice intra-ale scrisului si un necunoascator in privinta fotbalului, geografiei, literaturii si a gramaticii! Geografie: daca-mi amintesc bine, dl. Geambasu a fost in America de Sud in vara anului 2017; in acea parte a lumii, in intervalul iunie-august anotimpul corect era cel de iarna (invers fata de emisfera nordica), nu cel de vara! Tot geografie: m-am referit la Braila, bineintels, care a stat (si va sta) intotdeauna mai bine decat Buzaul in materie de personalitati care conteaza la nivel national (si international) in domeniile artei! Cum scriati, traiesc intr-un oras transilvan, care, in ultima perioada, se poate lauda doar cu un bun actor (suferind, in acest moment) si cu cateva persoane care activeazape la diverse televiziuni! Accept ca dvs. sa aveti conceptii politice si fotbalistice diferite, insa mi se pare degradant ca dl. Geambasu sa-mi spuna/scrie ca nu ma pricep la muzica (l-am apreaciat pe S.W si m-a persiflat in legatura cu unele dintre preferintele mele) si la nuante stilistice/literare! O.

cc (30 comentarii)  •  30 noiembrie 2018, 14:53

Observatorule - fiecare avem preferinte muzicale, nuante stilistice si literare.Este o vorba "nu poti sa te caci in gustul omului". Lasa-i si pe altii sa vorbesca. Si apropo- iubesc a voastra Transilvanie! Nu conteaza din ce parte esti.Respect!

Observator (211 comentarii)  •  30 noiembrie 2018, 15:40

@ cc Va cam grabiti cu afirmatiile: am scris ca traiesc in Transilvania, insa nu sunt de loc din acest colt de tara si nici nu ma simt asimilat; dupa destui ani, cunosc bine situatia de aici. Oamenii sunt in regula, insa politicienii - de slaba factura! O.

Observator (211 comentarii)  •  30 noiembrie 2018, 15:44

@ cc Ca sa inchei: gusturile nu se discuta, insa nu si in materie de muzica! Sunt doar cateva genuri care pot fi respectate; exprimandu-ma eliptic, sper ca am fost pe intelesul tuturor! O.

Blakkumen (22 comentarii)  •  30 noiembrie 2018, 16:38

@Observator: geambasu asta face intotdeauna. Persifleaza si isi da aere de mare cunoscator, dar dansul e cam pe langa la orice se baga. Are falsa impresie ca doar el se pricepe la muzica sau la sport, unde chiar nu se pricepe absolut de loc. Un fel de sfertodoct. Te apuca rasul cand se apuca sa scrie despre handbal. Un sport pe care nu il urmareste decat ocazional si despre care scrie doar la infrangeri. Ca in 2015. Cand a sarit pe fete dupa infrangerea cu Rusia, dar i-au dat peste bot, luand la final bronzul, fiind cu un pas in Finala, contra Norvegiei, daca nu rata Alice in ultimele secunde... @cc: nu e vorba ca geambasu are "afinitati" pt Halep. Dimpotriva. Bine a zis unul, are o obsesie. A aruncat cu noroi, a acuzat-o de simulare, a ras de ea, nu si-a cerut scuze. La victorii i-a cantat ode. Cum se numeste un astfel de om? ;)

cc (30 comentarii)  •  30 noiembrie 2018, 18:26

observatorule - te respect, nu conteaza in ce regiune traiesti/locuiesti.Chestia cu gusturile unde am inclus si muzica a intrat in context dintr-o greseala de-a mea.Si ai zis de muzica - sunt cateva genuri ce pot fi respectate(sunt cam multe) - Replica din partea ta.Respect!

tarus (4 comentarii)  •  30 noiembrie 2018, 18:30

Dumnezeule, ce *** de editorial. Deci GSP face un articol in care ia in balon Dinamo, razand ca transfera mari jucatori care s`au antrenat cu Eto`o si 'se mandresc' cu un meci in cupa Turciei. Dupa care vine Geambasu si construieste un editorial de mare angajament pe baza acelui pamflet, de parca nu colegii lui au scos asta cu Eto`o si cu mandria. Astept cu interes urmatorul editorial in care probabil va veti victimiza, din nou, ca nu sunt respectati jurnalistii de la gsp.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

cc (30 comentarii)  •  30 noiembrie 2018, 18:37

Observatorule - unde sunt politicienii nostri. Si da, ai dreptate,dar diferenta intre afinitate si obsesie pt. Halep din partea lui Geambasu Cr. nu prea este asa cum o zici tu(cu scuzele de rigoare). Si pt. fetele noastre la C.E. hai sa le tinem pumnii.HAI ROMANIA!

Anarchy_49 (1 comentarii)  •  30 noiembrie 2018, 19:36

Craiova a luat jucatori din serie C italiana si sunt f buni pentru campionatul nostru. Chibitati aiurea despre jucatorii adusi de Rednic. Se va face o selectie pentru ca doar o parte vor ramane. Aia buni.

Blakkumen (22 comentarii)  •  30 noiembrie 2018, 20:02

@cc: da, Hai Romania!! Si la Multi ani Romania!!! PS: nu stiu daca mi te-ai adresat mie in ultmul comentariu, sau Observatorului.

itu52 (288 comentarii)  •  30 noiembrie 2018, 20:42

Pentru mine problema la Dinamo este simplă, s-a dorit o cacialma și a iesit o ciulama. Pe acolo oficial nimeni nu știe ce este. Au avut suporteri mulți și li se aplică ”sârba-n căruță”. În atare situații un om cu scaun la cap, urmărește comicul situației și vede fotbal adevărat acolo unde nu bântuie stafia revoluției. În vremurile astea tulburi eu mă mir că se mai joacă încă, fotbal în România, pentru că e tratat ca un viciu pentru jucători și obiect de tortură pentru suporteri, că spectatori nu mai există. Peste tot domnește haosul, nu știe nimeni ”cu subiect și predicat” al cui e câinele, de cine e hrănit, pentru că piața(spectatorul, platnicul) lipsește. Nonsens domnilor, economie de piață fără piață. Cronologic, ar trebui sa așteptăm limpezirea altor ape, până la decolmatarea fotbalului. Până atunci să urmărim și să ne distrăm cu tămâierile anuale din săptămâna premergătoare Crăciunului.

Andrei (222 comentarii)  •  30 noiembrie 2018, 21:24

@ Geambasu, "the joke is on you", cum se zice pe aici, fiindca titlurile voastre tembele promoveaza astfel de intelesuri. Lasati-o mai usor cu interviurile "monumentale", declaratiile "savuroase" si jucatorii "minune", inclusiv cei care s-au antrenat in compania unui camerunez celebru. Cu alte cuvinte, cei pe care-i apostrofezi in articol nu sunt singurii care aluneca pe tobogan in ridicol. Ca reprezentant gsp, te cam tii de mana cu ei, sa stii.

vic1968 (36 comentarii)  •  30 noiembrie 2018, 21:33

Asta cu s-a antrenat cu Eto'o a aparut in gesepea, nu s-a laudat el cu chestia asta.Bai, va framanta nenea Strambu' de scoateti aburi...Nu va place deloc, voua va placea cu Miriuta si cu Bratu.Mai scrieti si voi si de alte treburi, uite de pilda cum a fost treaba aia cu mamutu' radioactiv care i-a contaminat pe toti bucurestenii...

Durden (270 comentarii)  •  30 noiembrie 2018, 22:21

@17 Nentori Tirana Eu iti inteleg frustrarea, e ok..probabil ca daca nu faceai pe pseudointelectualul pe un blog sportiv ca sa iti poti varsa nervi pe plebei, iti bateai nevasta acasa si faceai puscarie..dar tu stai linistit, daca atat te duce capul, aia e..

F31M (52 comentarii)  •  30 noiembrie 2018, 22:56

Tarus, ce bine spus! Inca-ca-cateva articole din astea si ii promit domnului Geambasu ca nici macar puternica curiozitate nativa nu ma va mai fortza sa-i citesc articolele pline de tot mai mult *** si amatorism made in sectorul agricol ilfov. Oarecum respectabil la un moment dat, ajuns un *** de jurnalist romanash pamfletar ca la coltul blocului. Nu i-ar fi un pic de jena de alti colegi de-ai lui ce inca scriu rar dar bine.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Laur (287 comentarii)  •  1 decembrie 2018, 0:41

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Lari (287 comentarii)  •  1 decembrie 2018, 2:00

***, ești piesă, bă! :))

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Lari (287 comentarii)  •  1 decembrie 2018, 2:04

Comentează