Cristian Geambaşu

Jurnalist box-to-box, de 25 de ani mereu în echipa ideală a presei de sport. Respectat, temut și foarte apreciat. Întotdeauna la obiect, tăios, fără ocolișuri

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Cristian Geambaşu
România nu este o echipă!

Radicevici, Grbici, Mehmedovici. Pe bancă, Kim Rasmussen. Cunoștințe mai vechi, adversare mai noi. În zi bună, Muntenegru poate bate pe oricine. Dovadă victoria cu Norvegia la distanță de 5 goluri. România are nevoie tot de o victorie la măcar 5 […]

...

Taci!

Asistăm de niște ani la o degradare alarmantă a relației jucător-antrenor în tenis. Poate ar fi și mai potrivit să spunem jucătoare-antrenor, fiindcă majoritatea copleșitoare a situațiilor provin din tenisul feminin. Antologica secvență în care Sorana Cîrstea îi cere arbitrei […]

...

Cine este cel mai mare adversar al naționalei României?

Calculele hârtiei indicau naționala masculină de handbal a României favorită în dubla întâlnire cu omoloaga din Kosovo. Incredibil, mai există așa ceva! Naționala Kosovo este una dintre puținele reprezentative în fața căreia România mai poate fi considerată favorită. Ca să […]

...

Dinamo pe modelul Barcelona

Totuși, modelul propus de asociația DDB este inspirat din organizarea unor cluburi ca Barcelona.

Lucrul esențial în acest tip de conducere este absența unui patron, a unui privat care face doar ce îl taie capul. În cazul unor entități ca […]

...

Acești doctori care îl enervează pe Marica

Hai că nici LeBron James nu ar fi zis-o mai bine decât Ciprian Marica! „Ne-am săturat de ăștia scoși în față să bage groaza în populație” este o frază-manifest a zilelor pe care le trăim și numai un om cu […]

...

Iarna la Dinamo. New ruşinea absolută

Nu pe cine doare sau pe cine distrează acest Astra-Dinamo 2-0. Ştim. Pe cine surprinde? Cum era de aşteptat, cârpeala s-a rupt

Permalink to Iarna la Dinamo. New ruşinea absolută
sâmbătă, 24 februarie 2018, 11:42

Giurgiu, februarie, se întoarce iarna, pleacă Dinamo din fotbal. Zăpada ascunde mizeria, gunoaiele. Marfa de doi bani. Ninge. Ca în coşmaruri. Albul nu ca simbol al purităţii. Albul ca imagine a anulării absolute. Al ruşinii cosmice. Pentru ceilalţi, da, ninge ca în poveşti. Basme cu căpcăunul răpus, căruia i s-a atârnat şi o tinichea de coadă. Zdrang, bang! Bineînţeles că au motive să râdă de tine, copia flămândă a adversarului istoric.

Şi sigur că ironiile adversarilor sunt bune. Au rol terapeutic fiindcă îţi dau dimensiunea umană a lucrurilor. A lucrurilor bine făcute şi a lucrurilor prost făcute. Dinamo 2018 este un lucru prost făcut. Aşa a fost croit, sub minciuna însănătoşirii financiare. Ieftin. Second hand. După chipul şi asemănarea patronului, acţionarului, finanţatorului. Ce-o fi el.

Pe cine doare ştim sau bănuim. Pe cine distrează iarăşi cunoaştem. Dar pe cine surprinde acest Astra-Dinamo 2-0 care îi lasă pe roş-albi în afara primelor 6 echipe ale campionatului? Mai existau naivi care îşi închipuiau că acest porc îngrăşat după ajun va coafa realitatea? Era o glorie sau o împlinire dacă Dinamo prindea ultima spiţă a roţii play-off-ului? Nu, pentru că minciuna continua. Şi afacerile mărunte, şi promisiunile de târgoveţi calici. Care, pe deasupra, mai sunt şi suporteri ai Stelei!!?? Să nu te prăpădeşti de râs? Să nu râdă ei, steliştii, fecesebiştii, ce-or mai fi şi ei, de tine în hohote?

Asta au reuşit negoiţii şi davizii şi guvizii să facă din această echipă: o mediocritate cu ciorapii rupţi, fardată strident, dar cu ifose de mare doamnă. Da, la final am înregistrat tristeţea jucătorilor, nu a tuturor. Am văzut supărarea lui Vasile Miriuţă, sinceră. Nu am auzit nicio explicaţie de natură profesională, fotbalistică. Cu emoţiile şi cu partea senzorială ne ocupăm noi, Vasile, tu încearcă să ne explici de ce. „Pă” partea tehnică. Păntru că de ce.

De ce v-aţi prezentat aşa? Fără nicio idee, sleiţi de puteri, goliţi de idei de conţinut. Cât conţinut ar putea avea Nistor şi Hanca, mă rog. Şi da, pe terenul acela îngrozitor pe care poate nu ar fi trebuit să se joace, dar pe care Astra a zburdat căci are un antrenor de care mai râdem noi, cum râdem de toate şi de toţi, dar care, uite, ştie meserie.

A venit iarna la Dinamo. Este aşa frig că nici câinii nu mai au puterea să latre. Înăuntru, nişte domni în costume achiziţionate la reduceri îşi numără bănuţii. De-o şaorma cu de toate.

Comentarii (138)Adaugă comentariu

Che Guevara (113 comentarii)  •  25 februarie 2018, 18:48

Si inca ceva: pe site-ul GSP clasamentul arata ca Dinamo este calificata in play-off. Probabil aveti vreun scrib care nu se poate impaca deocamdata cu situatia de facto.

groparu (15 comentarii)  •  25 februarie 2018, 19:21

Ce se amina de citiva ani s-a intimplat.In conditiile in care tot ce avea mai bunicel s-a vindut, au ramas in general ciurucurile. Insa acest incident major din viata echipei nu va ramine fara urmari.In sensul ca ori se pune piciorul in prag ori acest team va dispare din prima divizie in cel mult 2-3 ani.Exista interese majore din partea unor grupuri de interese pentru care echipa Dinamo constituie un ultim obstacol in transformarea terenurilor de sport in zone imobiliare. In fapt acesta e unul din motivele pentru care la Dinamo nu se mai investeste. Si daca bani nu sint, nimic nu e. Actualul lot e sub nivelul locurilor 1-6. Iar antrenorul este la nivelul lotului. Nu le poti cere mai mult decit arata pentru simplul motiv ca nu pot.Asta e valoarea lor. Stiu Dinamo de peste 60 de ani si va garantez ca in mementul de fata detine cel mai slab lot din toate timpurile.In fotbalul zilelor noastre daca vrei performanta, banii vorbesc.

zorrozabal (151 comentarii)  •  25 februarie 2018, 19:23

Chiar acum,a fost amanata- din cauza ninsorii-partida de fotbal dintre Juventus Torino si Atalanta Bergamo,care trebuia sa inceapa la ora 19!Oare de ce partida dintre Astra Giurgiu si Dinamo Bucuresti nu a fost amanata- din cauza ninsorii?

Adu (66 comentarii)  •  25 februarie 2018, 19:29

Sistemul asta cu play-off si play-out e nesanatos. Rupe in doua campionatul si mai mult creeaza sanse de blaturi. Ce va fi acum play-out-ul?! Un loc unde cine are puncte destule o sa vanda cui e amenintat de retrogradare. Ce va fi play-off-ul? Un rai al celor 6 echipe care se bat pentru titlu, toate castigand mai mult din TV, si dintre care daca se aliaza 4 contra 2 pot face blaturi ca sa decida cine va fi campioana, la mica intelegere! Rusine!

zorrozabal (151 comentarii)  •  25 februarie 2018, 19:59

In campionatul trecut Miriuta antrena pe CFR Cluj!Clubul era in insolventa si il pandea falimentul!Salariile erau reduse de administratorul judiciar, iar clubul a incropit echipa cu jucatori adunati in ultimul moment si care acceptasera sa joace pe salariile alea reduse!Situatie nu cu mult diferita fata de cea de acum de la Dinamo-in ce priveste salariile si jucatorii!Pe langa aceste necazuri,la CFR au mai venit si depunctarile,pentru insolventa si pentru datoriile catre fostii jucatori!Si ce a facut Miriuta?Nu numai ca nu a retrogradat cu CFR Cluj,dar a intrat si in play off- batandu-se cu sanse reale la titlu-pana la meciul cu Dinamo de pe teren propriu-iar in final a terminat pe locul 4!Probabil ca tocmai pentru acest motiv-performanta in conditii de austeritate financiara-l-a preferat Negoita,cand l-a angajat ca antrenor al lui Dinamo!Ce a urmat...s-a vazut!Ce nu s-a potrivit?Miriuta poate sa invoce in apararea lui,vanzarea de catre Negoita a celor mai buni jucatori si aducerea altora cu mare intarziere,situatie in care acei jucatori- adusi in ultimul moment-nu au putut sa faca o pregatire corespunzatoare cu echipa!Poate de aceea,Dinamo inca nu avea o idee clara de joc, iar jucatorii nu aveau "trasee"de joc!Miriuta la Dinamo,s-a comportat ca un suporter,nu ca un tehnician!Cu inima, nu cu mintea!Ultimul antrenor care a castigat trofee cu Dinamo,a fost Dario Bonetti,in anul 2012-cupa si supercupa!Dar atunci nu era Negoita!Poate sa vina si Guardiola,daca nu sunt bani,nu va fi nici performanta!Singurul castig din aceasta nenorocire-si nu trebuie ratata aceasta ocazie-va fi acela ca in play out, se va putea incepe reconstructia lui Dinamo!Multescu a crescut echipe frumoase,cu tineri,la Sportul Studentesc,la Dinamo si chiar actuala Craiova!El le "crestea",dar cand sa culeaga roadele "se lua in gura"cu sefii si pleca,iar altii deveneau mari antrenori in urma lui!Poate ca va reusi sa faca la Dinamo,o echipa de "caini rosii"!Doamne ajuta!

Cristi (99 comentarii)  •  25 februarie 2018, 20:30

zorrozabal, ai cateva erori in postare: 1. Ultimul trofeu castigat de Dinamo este anul trecut, cu contra, cupa ligii. 2. Miriuta este un antrenor f slab, fara viziune si strategie...cel mai bine s-a vazut in meciul cu FCSB, cand a gresit suspect schimbarile. 3. Multescu nu reprezinta o varianta rezonabila pt Dinamo. Cred ca mai degraba Niculescu, Alexa...sau chiar Bratu, in cazul in care nu ar putea fi readus salvatorul Rednic.

motanul incaltat (455 comentarii)  •  25 februarie 2018, 20:31

Si ce e si mai rau s-a calificat in play-off Viitorul , care reprezinta noul tip de fotbal romanesc.... Cica. O mizerie mai mare decit mizeriile trecutului. Care o sa-si ia in cupele europene o caruta de goluri de la echipe ce joaca prima data in Europa.De ce in Romania sefii de toate nivelurile trebuie sa fie cei mai inculti incapabili si *** oameni posibili???? Doar pt ca pot???? Una dintre cele mai tari glume-amenintarea lui Hagi ca pleaca din Romania. Unde sa te duci frate la inteligenta de o detii????? Ar fi fost mortal un cuplu: Hagi-Claudiu Raducanu. Nu le rezista nimeni in Universul asta. Sau in Multiversurile astea dupa anumite teorii.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Cristi (99 comentarii)  •  25 februarie 2018, 21:34

motanul incaltat, sa nu confunzi niciodata inteligenta cu gradul de cultura sau cu modul de exprimare. Ar fi si mai grav sa confunzi inteligenta profesionala cu gradul de cultura. Hagi are indubitabil o inteligenta profesionala probata la nivel national si mondial in domeniului fotbal (in intregul sau) atat cat mintea ta si a tuturor cunoscutilor tai prezenti si viitori nu vor cunoaste vreodata.

Che Guevara (113 comentarii)  •  25 februarie 2018, 21:53

Lasa-ma cu Hagi ca daca nu avea datorii Becali la el sa ii cumpere fotbalisti dupa aceea dadea de mult faliment cu Viitorul. Vezi bine ca deja Gigi a inceput sa planga dupa banii platiti lui Hagi pe jafuri de jucatori pe care "regele" i-a recomandat ca valori. Stai sa mai ia FCSB doua-trei infrangeri si spune oierul tot. Adu-ti aminte cum a ramas Viitorul in Liga I si cum a luat campionatul dupa o cearta pe la TAS si tot e trebuie. Astfel de circ nu merge in campionatele serioase europene. Hagi se poate duce in cel mai fericit caz in Macedonia daca tot zice ca e machedon. Pentru ca in Albania nu are loc si in Turcia nu-l mai primesc aia.

F31M (52 comentarii)  •  25 februarie 2018, 22:17

Prilej de bucurie nationala si de a mai batjocori ceva sau pe cineva in Romania. N-a intrat Dinamo in play off. Bine ba, bucurati-va! Sper sa aveti mai multe meciuri interesante si overall televiziunile, federatia, toate cluburile, jurnalismul/presa, fotbalul romanesc in general sa aveti numai de castigat! Asa ne-ati tinut degetele incrucishate la spate parca castigati la loto. Hai enjoy acum alde meciuri fcsb-aviatorul. Hai hai au jucat un meci pe bune in 6 sezoane. Nevermind asta. Consider ca Dinamu primeste exact ce trebuie. Numai cu umilinta ne educam. Domnule Geambashu, fecesebistul cel mult si larg nu are cum sa rada de mine (personal). Eu cumpar parizer o data pe an (de pofta) nu la doua zile..

Urod (270 comentarii)  •  26 februarie 2018, 0:29

@ticbis....eu sunt mai pretențios și am alte aprecieri... De afacerile lui Negoiță nu ma interesează cum nu ma interesează de afacerile lui Becali... Treaba lor cum aleg sa și le facă, sunt majori.... Dar nu mai suport prostul gust care este peste tot în România și care începe cu Becali... Sunt obligat să-l suport doar pt ca niște ziariști considera ca asa se face presă... Tu dacă consideri ca asa este bine, este opțiunea ta... Și Bernard Tapie de la Olimpigue Marseilles a fost închis, dar nu era grobian... Acest personaj Becali, împreună cu verii lui au umplut tara asta cu prostul gust al lor și probabil pt mulți ani de acum încolo... Echipa de care spui tu, se autofinanteaza pt ca este singura pe piața și cu toate astea reușește sa iasă pe locul 2...Cand a avut concurenta cu niște ani in urmă, ieșea în primele cinci și mai și intrase în gaura cu banii... Toate canalele de TV, sunt pline de cum se lauda Becali, de cât fotbal stie...!!!... Am văzut cât fotbal știe, în fiecare an își i-a câte cinci și pe urma îl apuca smerenia și-și cere iertare de la toți... Crede-mă ca sunt satul de cea ajuns tara asta.. Eu am fost învățat cu altceva... Nu știu ce vârstă ai, dar orice știi tu de cea fost înainte de '89 sa știi un lucru... PROSTUL GUST SI MÂRLĂNIA NU EXISTAU SA FIE PROMOVATE CUM SUNT ACUM... Asa ca te rog sa înțelegi de ce nu suport asemenea personaje...

Urod (270 comentarii)  •  26 februarie 2018, 0:45

@Andrei F... Nu te supara dar nu vreua sa mai fac polemica cu tine... Am senzația ca intenționat te faci ca nu înțelegi ca să faci polemica pe blog... Oricum poți citi răspunsul pe care l-am dat lui Ticbis.. Trebuie sa înțelegi ca sunt și alți oameni cu alte gusturi, alte pretenții și care din '90 vor sa trăiască într-o tara civilizata... Adică, au fost atât de fraieri încât sa creadă ca se va întâmpla ceva în sensul asta... Becali nu face parte din dorințele lor... Când o sa aveți puterea sa alegeți drumul corect indiferent cu ce sacrificii, tu și alții ca tine veți înțelege cat de mult ați greșit dar timpul pierdut nu-l mai aduce nimeni înapoi... Deci, cu alte cuvinte va fi prea târziu pt voi ca să mai știți ce înseamnă civilizația..

sundance kid (150 comentarii)  •  26 februarie 2018, 2:23

Ion Gheorghe Da. Portdrapelul a fost purtat de tipa de la sanie care a avut cea mai buna pozitionare dupa ceilalti olimpici . Locul 7 nu se premiaza . Nu ma intereaza olimpiada de iarna pentru ca niciodata nu am avut sportivi care sa ma faca mindru de vreo medalie .

zorrozabal (151 comentarii)  •  26 februarie 2018, 8:48

@cristi 1.-Nu am considerat cupa (mama)Ligii un trofeu de referinta!2.Eu doar mi-am exprimat nedumerirea fata de slaba prestatie a lui Miriuta ca antrenor al lui Dinamo,fata de prestatia pe care a avut-o la CFR Cluj,cu o echipa si cu salariile comparabile cu cele de la Dinamo si cu nu stiu cate puncte penalizare!Am fost cel mai vehement contestatar al lui Loczy bacs-pentru schimbarile fara nici o logica pe care le facea-dupa cum cerea galeria-si pentru ca l-a alungat din haita pe Rivaldinho!3.-Intr-adevar Multescu,cu staful lui numeros, este peste punga lui Negoita si iata ca a fost preferat Bratu-pentru acelasi motiv pentru care a fost preferat si Stoican,la timpul lui-adica probabil a acceptat un salariu de 1000 de euro pe luna,numai sa fie antrenor in prima liga-si cu atat mai mult la Dinamo!Deocamdata sa fim fericiti daca Dinamo nu va retrograda!

zorrozabal (151 comentarii)  •  26 februarie 2018, 9:18

@ticbis Asta e prea gogonata,ca Becali ar fi un ingeras,ca" nu e frate cu primaru" si ca "Becali nu e sprijinit de nici un partid"!Chiar ne crezi cazuti din luna ieri?Becali este nasul de cununie al multor primari de sector din Bucuresti,inclusiv primarul general!De ce?Pentru ca principala lui afacere este specula cu terenuri de constructie,majoritatea situate-logic-la periferie,unde nu sunt canalizare,strazi asfaltate si alte utilitati, iar daca esti nasul primarului,aceste"necesitati in serviciul cetateanului"se...rezolva, iar terenurile respective devin mult mai scumpe!De unde stiu asta?A zis-o chiar el-gura pacatosului adevar graeste-cand era invidios pe un concurent,unul Popoviciu-pe care l-a si turnat la DNA!Apoi,Dragnea era nelipsit din loja lui Becali, iar Ponta l-a vizitat si la penitenciar!Acum vreo doi ani,presa se minuna cum a cumparat Becali-cu un milion de "dolaari"-un drept litigios asupra unui teren revendicat de un fost proprietar si a fost despagubit de statul roman- pentru acel teren-cu cca 75 milioane-pe baza unei expertize facute de un anume expert!Poate Negoita sa se puna cu Becali?Poate doarPaskany, dar altcineva,deocamdata nu!

Liviu (27 comentarii)  •  26 februarie 2018, 10:02

Un ochi imi plange altul se bucura. Unul plange pentru HALUL in care a ajuns nu o echipa oarecare ci pot spune pentru noi - un mod de viata- iar celalalt rade pentru ca altfel nu se scria atata despre DINAMO. GSP incepea, continua si se termina cu echipa oierului si nelipsitele lui VISE. Sa ni uite nici fcs ... etc si Astra ca roata se intoarce...

ticbis (80 comentarii)  •  26 februarie 2018, 10:34

@zorrozabal: N-ai inteles nimic din comentariul meu! N-a spus nimeni ca Becali ar vreun "ingeras" de om de afaceri :))) Faptul ca s-a incuscrit cu tot felul de primari pentru iluzia de avantaje in diferitele lui afaceri imobiliare n-are nicio legatura cu fotbalul!!! Mai mult, in mai toate meciurile cu echipele acestor primari a cam luat bataie, deci nu l-a ajutat cu nimic! Realitatea este ca nu are sprijin nici politic si nici din partea sistemului, dimpotriva; altfel ar fi ramas si acum cu marca si numele Steaua si nici puscarie n-ar fi facut, asa cum nici Dragnea nu va face si tot asa cum Badea controleaza inca cu drepturi depline statul pe numele, marca si stadionul Dinamo printr-o societate aflata de vreo 6 ani in insolventa! Cat priveste cumpararea drepturilor litigioase, te anunt ca este un business perfect legal si exista mari case de avocatura care se ocupa special cu asa ceva si fac bani buni din activitatea asta! Revenind strict la fotbal, Becali are meritul de a fi rezistat de unul singur in jungla asta controlata la sange de politic in ciuda tuturor piedicilor care i se pun. Steaua este singura echipa din Romania care se autofinanteaza de cativa ani si produce bani si este administrata de o societate cu toate taxele, impozitele si darile la stat platite la zi, fara datorii catre stat sau terti; eu despre asta vorbeam! Aaa, ca nu e tipul de patron de fotbal care ne-ar place, e o alta discutie; dar in lipsa de altceva mai bun trebuie acceptat cu bunele si relele lui, macar nu si-a batut joc de club asa cum au procedat altii, in frunte cu Negoita! Ca a pierdut marca si numele pentru ca i s-a facut lehamite sa mai imbuibe generalii cu banii clubului, consider ca bine a facut; aia daca vor bani nemunciti n-au decat sa mearga la ***! @Urod: raspunsul de mai sus este valabil si pentru tine!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

haideusicfr (141 comentarii)  •  26 februarie 2018, 11:15

Rusinea "absoluta " Dinamo. Mandria "totala" fcsb . (1-5 cu Lazio. si mai sunt vreo cateva "istorice")

Urod (270 comentarii)  •  26 februarie 2018, 11:29

@ticbis...raspunsul tău nu se potriveste pt mine... Prostul gust n-are justificare și nici acoperire prin asa zise fapte de vitejie în fotbal... Are legătură cu lipsa de educație și tocmai ce-am mai spus, ca nu am fost crescut în asa ceva... Și tocmai pt asta eu pot gândi ca decât prost gust și golaneala, mai bine fără fotbal... Dar nu știu ce fac cei care nu știu sa facă mai nimic altceva... Fără fotbal pt ei este sinonim cu a muri de foame...

Titus Amza (1 comentarii)  •  26 februarie 2018, 11:40

Trist...dar adevarat din pacate, dar am o intrebare de ce la altii merge si la Dinamo nu si ma refer aici doar la Astra care la fel a vandut tot ce se putea vinde si echipa totusi merge sa fie de (vina) antrenorul?????

Andrei F (698 comentarii)  •  26 februarie 2018, 12:07

@Urod (41 comentarii) • 26 februarie 2018, 0:45 Vai domnule ce elitist sunteti!!!Ca declaratii ,,puternice,,Becali sa stiti ca are un rival puternic:Cornel Dinu...Acum un an il aveam si pe Sumudica...Desigur Becali vorbeste mult dar nu injura alaturi de galerie sau nu injura suporterii sau oficialii altor echipe sau echipe intregi....Aici tot voi sunteti campioni...Asadar ...priveste in propria ograda....Poate totusi ai si dreptate...La voi injuraturile vin din prea multa educatie-care numai voi puteti sa o aveti...Vorbesti ca vrei o tara civilizata...?Pai civilizatia voastra a fost data afara din stadion la Bilbao...

zorrozabal (151 comentarii)  •  26 februarie 2018, 13:39

@ticbis Intrebare:Daca Becali nu se baga in politica- isi facuse si partid-cu sprijinul "serviciilor"ca sa-i deturneze electoratul lui Vadim,ba zicea si ca o sa candideze la presedentie-deci,daca nu s-ar fi apucat de politica,mai facea puscarie?asa simulacru de puscarie cum "a facut"el?La fel ca si Dan Diaconescu-alt prieten al lui Base,ca si GG-care a patit-o mult mai rau,fiindca era mai periculos, cu populismul lui!

Urod (270 comentarii)  •  26 februarie 2018, 14:09

@Andrei F.... Cornel Dinu este într-adevăr un erudit, dar asta nu înseamnă ca nu face și greșeli când mai exagerează... De fapt el exagerează și din cauza ca fotbalul a ajuns atât de jos și bineînțeles că-l apuca disperarea... Dar ce legătură am eu cu Bilbao...?!!!!... Sau dacă nu-mi place Becali sunt neapărat dinamovist...?!!!... Eu pot sa fiu orice, cum și tu poți sa fii ce vrei tu... Dar toți avem o obligație... Sa fim purtători de creier, vorba lui Cornel Dinu și sa avem minima civilizație... Ce fac cei din galerii, nu este treaba mea și nici nu ma interesează... De exemplu acum ma interesează dacă Lupescu va fi ales... Asta ma interesează cel mai mult...

Andrei F (698 comentarii)  •  26 februarie 2018, 15:20

@Urod (42 comentarii) • 26 februarie 2018, 14:09 Deci va intereseaza doar derapajele lui Becali...?Civilizatie in fotbal inseamna sa ne raportam la un individ si nu la galerii,echipe sau altii cu derapaje mai mari...?Puteti sa tineti si cu Dinamo dar treaba este ca multe din curtea acestui club nu stau bine...Si nu ma refer din punct de vedere fotbalistic...La anul Dinamo poate fi sus si Steaua jos...,,Treaba,,cu Bilbao are legatura cu civilizatia ceruta de dumneavoastra...

jedi (1 comentarii)  •  26 februarie 2018, 15:40

dinamo se poate desfiinta acu... ca sa scape de rusine

Che Guevara (113 comentarii)  •  26 februarie 2018, 17:21

Sistemul cu play-off a fost introdus ca sa nu mai existe blaturi. Sistemul este atat de bine pus la punct incat, daca cedezi puncte intentionat, nu le mai poti recupera pe parcurs. Practic o morisca de genul: Flacara pierde cu Bistrita, Bistrita pierde cu Ceahlaul si Ceahlaul returneaza punctele la Flacara Moreni nu merge. Pentru ca s-ar putea ca Ceahlaul sa joace in play-on si Bistrita in play-off. Prin necalificarea lui Dinamo in play-off observam acum ce club era principalul beneficiar al "cooperativei".

noe (5 comentarii)  •  26 februarie 2018, 17:26

ULUITORRRRR,s-a schimbat regulamentul acum o ora,daca primul loc din play-out are mai multe puncte decat cel de pe primul loc din play-off se joaca meci tur retur intre cele doua echipe si cine castiga e campioana romaniei.

Urod (270 comentarii)  •  26 februarie 2018, 17:39

@Andrei ***Este utopie sa pretinzi ca în galeriile de la fotbal civilizație.... Nicăieri în lume nu o sa găsești pt ca așa sta treaba.... Heysel-ul nu s-a întâmplat la tenis...!!!. ... În schimb, noi ăștia de pe lângă galerii putem fi altfel...

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Andrei F (698 comentarii)  •  26 februarie 2018, 19:54

@Urod (43 comentarii) • 26 februarie 2018, 17:39 Heysel-ul...? Pai incheiem orice discutie daca pentru dumneavoastra sunt termene de comparatie intre cazul,, Heysel,, si Becali...Englezii pentru ca au vrut civilizatie au taiat in carne vie dupa Haysel iar dumneata declari aici ca nu se poate face nimic...?Daca galeria celuilalt club era in culpa probabil ca aveai alt discurs...Englezii acum nu mai au garduri de protectie pe stadioane.Asta inseamna civilizatie...Cand au avut meci cu ai nostrii si s-a inceput cu petarde,fumigene tot stadionul a reactionat...Asta inseamna civilizatie...

Comentează