Cristian Geambaşu

Jurnalist box-to-box, de 25 de ani mereu în echipa ideală a presei de sport. Respectat, temut și foarte apreciat. Întotdeauna la obiect, tăios, fără ocolișuri

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Cristian Geambaşu
România nu este o echipă!

Radicevici, Grbici, Mehmedovici. Pe bancă, Kim Rasmussen. Cunoștințe mai vechi, adversare mai noi. În zi bună, Muntenegru poate bate pe oricine. Dovadă victoria cu Norvegia la distanță de 5 goluri. România are nevoie tot de o victorie la măcar 5 […]

...

Taci!

Asistăm de niște ani la o degradare alarmantă a relației jucător-antrenor în tenis. Poate ar fi și mai potrivit să spunem jucătoare-antrenor, fiindcă majoritatea copleșitoare a situațiilor provin din tenisul feminin. Antologica secvență în care Sorana Cîrstea îi cere arbitrei […]

...

Cine este cel mai mare adversar al naționalei României?

Calculele hârtiei indicau naționala masculină de handbal a României favorită în dubla întâlnire cu omoloaga din Kosovo. Incredibil, mai există așa ceva! Naționala Kosovo este una dintre puținele reprezentative în fața căreia România mai poate fi considerată favorită. Ca să […]

...

Dinamo pe modelul Barcelona

Totuși, modelul propus de asociația DDB este inspirat din organizarea unor cluburi ca Barcelona.

Lucrul esențial în acest tip de conducere este absența unui patron, a unui privat care face doar ce îl taie capul. În cazul unor entități ca […]

...

Acești doctori care îl enervează pe Marica

Hai că nici LeBron James nu ar fi zis-o mai bine decât Ciprian Marica! „Ne-am săturat de ăștia scoși în față să bage groaza în populație” este o frază-manifest a zilelor pe care le trăim și numai un om cu […]

...

„Decât Dinamo Bucureşti”, opera lui Negoiţă

Asta a reuşit aşa-zisul salvator al clubului. Să creeze un surogat pe care îl prezintă ca pe un produs premium

Permalink to „Decât Dinamo Bucureşti”, opera lui Negoiţă
sâmbătă, 17 februarie 2018, 4:17

Impecabilă tactica fecesebiştilor înainte de meciul cu Dinamo! În locul declaraţiilor războinice, cântece de sirenă! Hârjoană în loc de hărţuială. Tremurăm, brrr! Ne e teamă de voi, ne-aţi dominat în ultimele întâlniri! Şi farsa cu „Doar Dinamo Bucureşti”, bravo, aplauze! Aşa e, ce poţi să zici? Apoi, Vasile Miriuţă atras în capcană de Becali, care l-a făcut să spună tot ce nu era de spus. Peste toate, victoria cu Lazio, care, cu toate rezervele posibile, tot nu ar avea probleme să prindă play-off-ul în România. Cum este cazul cu alţii.

Bunul samaritean
Din Ştefan cel Mare vine replica tăioasă. Nedelcearu vândut la UFA, în Rusia. Bufa şi la gară, nu aveţi voi succese în cupele europene câţi jucători putem vinde noi! Noi, adică Negoiţă. Ionuţ îl transferă pe Ionuţ la prima adiere de crivăţ sovietic şi ne vorbeşte despre cât de tare şi-a dorit jucătorul crescut de Dinamo să plece de la Dinamo. De-aia s-a făcut tranzacţia, dragi suporteri, nu pentru că domnul Negoiţă ar vrea să se îmbogăţească!

Bunul samaritean îşi ia de la gură ca să aducă bani la club. Păi, ştiţi voi pe ce buget a stat în sezonul trecut echipa Dinamoului, vorba lui nea Imi? 7 milioane de euro, nici mai mult, nici mai puţin. Asta îi spune Ionuţ Negoiţă lui Victor Vrînceanu în timpul interviului. Mergea şi un selfie al colegului meu, să îi vedem mimica atunci când a aflat că Dinamo trăieşte pe picior mare, deşi poartă pantofi ieftini.

„Când am păşit prima dată pe stadionul Ştefan cel Mare, m-am gândit că nu o să plec niciodată pentru că tot ce îmi doream era să joc la Dinamo! Iată că au trecut anii şi viaţa m-a trimis într-o altă aventură! Mulţumesc, Dinamo, cu siguranţă ne vom revedea!”

Cel mai prost moment
Frumoase gândurile lui Nedelcearu, nimic de zis. Sper că şi sincere. Oricum, mai inspirate decât acel „Bandit” inscripţionat pe tricou după o tâmpenie comisă în grup. Problema este că n-au trecut ani aşa mulţi de când Nede apăra culorile roş-albe din moment ce echipa conta pe el şi pentru calitatea de jucător sub 21 de ani. Iar perfectarea transferului la UFA pică în cel mai prost moment. Să traducem mesajul şi pentru specialiştii de la RIN. Dinamo îşi vinde copilul exact înaintea derbyului cu rivalul istoric. Şi îl vinde pe o sumă derizorie. 600.000 de euro.

Farfurii zburătoare
Probabil că „Ăla” ar fi cerut şi ar fi luat pe Nede vreo două milioane şi jumătate. Nu contează cum îl împacheta el. Iar suporterii dinamovişti, lăudaţi ipocrit de Negoiţă, trebuie să priceapă că asta e viaţa. La Becali, brânza e pe bani, la Negoiţă e pe jucători liberi de contract şi pe sume de transfer care făceau sens acum vreo 20 de ani. Plus că micuţul Nede, câine din fragedă pruncie, a avut revelaţia că dacă schimbă haita poate avea un salariu de 8 ori şi ceva mai mare. De la 3.000 de euro pe lună la 25.000. Pe Pământ rusesc, la UFA. Nu la UFO. Unidentified Flying Objects. Recte OZN-uri. Farfurii zburătoare vândute la preţ de veselă de cantină de Negoiţă.

Şampanie? Nu, vin spumant
Răducioiu, cu inocenţa şi cu sufletul lui de copil, a băgat şi el de seamă înaintea derbyului că „la Dinamo obiectivul nu este acela de a face performanţă”. Să stea pe palierul lui!, parcă îl şi auzi pe patronul lui Dinamo, care ne informează că echipa pe care o conduce are obiective îndrăzneţe acum, după ce s-a însănătoşit financiar. Şi să vedeţi ce de şampanie o să mai curgă după calificarea în play-off! Mă rog, nu chiar şampanie, că e scumpă, nişte vin spumant acolo, de 15 lei sticla, dar locul 6 trebuie sărbătorit cumva. Nu vi se pare jalnică situaţia? Aproape că nici rivalii nu mai au chef să râdă de ei.

Împotriva evidenţei
Totuşi. Pentru frumuseţea unei poveşti vechi de aproape 70 de ani. Şi în pofida unui om de afaceri care lucrează sistematic împotriva demnităţii sportive a propriului club, pe care vrea să îl decadă de la ipostaza „Doar Dinamo Bucureşti” la starea „Decât Dinamo Bucureşti”. Să credem că deznodământul derbyului nu este scris dinainte. Poate că Vasile Miriuţă, pe palierul lui, va şti să trezească orgoliul echipei pe care o antrenează. Poate că dragostea suporterilor va compensa atitudinea de buticar mărunt a investitorului.

Dar Steaua de azi este mai puternică decât Dinamo din punct de vedere fotbalistic.

Comentarii (53)Adaugă comentariu

Unu’ (1 comentarii)  •  17 februarie 2018, 16:27

Geambasule...poate ne explici si noua cum "faceau sens"...:)(if that MAKE SENSE)

Cucurigu (1 comentarii)  •  17 februarie 2018, 16:28

„Cei slabi nu pot niciodată să ierte. Iertarea este atributul celor puternici.” — a spus Mahatma Gandhi. prin urmare fcsbistii se manifesta conform acestui principiu, aproape perfect. Gigi Bulău nu va fi niciodata Negoiță! Si viceversa....

Mate (2 comentarii)  •  17 februarie 2018, 16:29

Las' ca si Italia sta acasa dupa cinci decenii si mii de minute de pacalit fotbalul la CM-uri... si level :) 7 e bun.

Bula (28 comentarii)  •  17 februarie 2018, 16:35

steaua de azi nu mai exista, domnule buticar ziarist! Cat va mai incapatanati sa tineti in viata o iluzie?!!

Steaua1986forever (8 comentarii)  •  17 februarie 2018, 16:38

Domnule Geambasu, sangele alb-rosu va iese la iveala. Din nou. Nici macar cel mai pasionat ultras din pch nu putea sa scrie cu atata emotie cand vorbea de acest club. Felicitari pentru asumare.

Cosu (42 comentarii)  •  17 februarie 2018, 16:39

Excellent.

custov (3 comentarii)  •  17 februarie 2018, 16:41

salvatoru *** , adaug ; Răducioiu, analiză acidă înaintea derby-ului: "La Dinamo obiectivul nu este acela de a face performanță" - cu salvatoru de la ringrandmeniulzilei, DINAMO trece prin cea mai urata perioada de la infiintare - 0 pe linie

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

ian (5 comentarii)  •  17 februarie 2018, 16:43

Va multumim (noi cei care tinem cu Dinamo) domnule Geambasu pentru acest articol si in general pentru atitudinea corecta pe care o aveti fata de acest personaj sinistru (neghinita) care se autointituleaza salvator profitand de complicitatea presei din Romania majoritar aservita ciobanului si echipei poporului.

dan t (31 comentarii)  •  17 februarie 2018, 16:47

daca si voi jurnalistii nu respectati o hotarare judecatoreasca.....cine sa o mai respecte! sunteti primii care dati tonul la haos! FCSB...NU E STEAUA

Cosu (42 comentarii)  •  17 februarie 2018, 16:47

Pregatiti- va , vin the haters , domnule Geambashu .

Cristian (17 comentarii)  •  17 februarie 2018, 16:49

Cucurigu...corect: Gigi nu va fi niciodată Negoiță! Cu toate bubele lui, ciobanu'i-a dat clasă din orice poziție acestui Tănase Scatiu de la RIN! Vă rod ficații să vedeți Steaua mereu acolo sus, iar Mimao să se bucure penibil că se califică în play off sau că bate echipe celebre precum Chiajna, Voluntari sau Aerostar Bacău! Vai de capul vostru de ***! Rușinea Europei!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Mos Martin (2 comentarii)  •  17 februarie 2018, 16:49

Si cel mai rau e ca nu se intrevede nicio iesire din situatia asta. In orice pauza competitionala se gasesc cate un Nedelcearu, Costache, Anton, etc, de vandut pe 6, 7 sute. Omu-i cumpatat, ce rost are sa se riste cand are asigurati acesti firfirei.

IO (65 comentarii)  •  17 februarie 2018, 16:51

Cu sau fara "Nede", (budi, tata si alte prescurtari) Dinamo nu poate in acest moment sa spere la mai mult de un loc in play off. Cu toatea acestea are capacitatea de a castiga cu FCSB-ul.

adi_dinamo (18 comentarii)  •  17 februarie 2018, 16:55

Bun articolul...in ritmul asta Dinamo nu va creste niciodata...daca tu iti vinzi intr-o singura iarna (perioada de transferuri) 3 capitani cu DOAR 1.5 milioane euro. ca o comparatie fcsb l-a vandut pe nita la 31 de ani si portar cu 2 milioane. deci corect...fcsb este peste Dinamo la momentul actual iar maine doar noi suporterii si poate ideea ca " in derby se poate intampla orice" ar putea sa incline situatia in favoara noastra! Hai Dinamo!

Grigoriu (12 comentarii)  •  17 februarie 2018, 16:58

Din pacate atat poate Dinamo in acest moment ! Urmariti acest video si imi veti da dreptate ! O zi buna !

Grigoriu (12 comentarii)  •  17 februarie 2018, 16:59

https://youtu.be/Wg8NB62fhg0

Cutzy (19 comentarii)  •  17 februarie 2018, 16:59

Stai linistit Geambashu Ca îi batem pe snobii aia si cu Echipa asta de giurumele. Nede era pericol public în apărare și nu merita nici 500.000... Da, Vasile sa se ocupe de echipă ca are cine manca *** Unde ai văzut matale fotbal la *** în trei meciuri oficiale anul ăsta? Și Becali nu și-a dat portarul titular cu 2 zile înainte de restart? HarLem era plecat dacă chinezîi mai puneau 500.000. Ești plin de ipocrizie ca albina de miere

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

andy (18 comentarii)  •  17 februarie 2018, 17:15

Astia de la ,,doar Dinamo Bucuresti nu joaca in Europa,, de ani buni sunt aparatorii legii acum si se supara cand le spune lumea ca Steaua este una singura,adica FCSB.

tisi (20 comentarii)  •  17 februarie 2018, 17:16

Aveti dreptate 100%, domnule Cristian Geambasu...... V-as aprecia si mai mult daca ati formula o singura solutie viabila pentru Dinamo in acest moment.... Toata lumea stie ca acest domn Negoita nu are bani pentru o echipa puternica, poate ia si nu da bani (e doar o presupunere) la Dinamo!

Gogoasa (1 comentarii)  •  17 februarie 2018, 17:18

Corect !!! Nici spumant nu este !!! Este un spritz cu multe bule !!! Sa speram ca, coana Chirita, pardon Miriuta v-a reusi maine sa faca bici din acest spritz si sa nu se faca si sa ne faca de rusine !!!

Matusa Tamara (6 comentarii)  •  17 februarie 2018, 17:38

Geambasule , Dinamo fara Negoita n-ar mai fi existat astazi . Bun , rau asta e ,speram intr-un patron mai bun .

Andrei F (698 comentarii)  •  17 februarie 2018, 17:45

Conform rezultatelor omologate ,Steaua de multi ani este mai puternica decat Dinamo...Din pacate mai intervin niste necunoscute...De exemplu Barsan...Domnule ce ochi demn de Data-tot s-a pomenit de SF- a avut asistentul daca a vazut mai bine decat centralul!Ce te faci ca tot Barsan a condus un meci unde un stelist a luat un cot in fata asistentului,nu stim ce a spus asistentul dar Barsan nici nu a oprit meciul...Daca arbitrul o sa arbitreze in stilul Barsan unde coatele sunt permise...O alta neciunoscuta poate fi loviturile in stil ,,Boldrin,,...Un jucator sa fie lovit de obiectele aruncate de ,,spectatori,, pentru a n oara...Necunoscuta asta se tot repeta si este acceptata ...Dinomo este puternica la ,,coregrafii,, ca acestea...

Sasa (51 comentarii)  •  17 februarie 2018, 18:01

Legat de salvatorul lui Dinamo prin procedura de insolventa prin care principalul pagubit a fost statul roman (adica contribuabilii de rand au luat inca o teapa pe langa cele cateva zeci de mii), eu stiu un lucru: dl Negoita este trimis in judecata acuzat de bancruta frauduloasa in cazul procedurii salvatoare de insolventa a clubului Dinamo. Daca va justitia va confirma acuzatia, dl Negoita va deveni cunoscut in istoria fotbalului romanesc ca si groparul lui clubului Dinamo.

MZM (198 comentarii)  •  17 februarie 2018, 19:06

Domnule Geambasu, aveti dreptate in totalitate si, asa cum a observat si Raducioiu, la Dinamo nu se urmareste performanta, ci... sa moara capra rivalei. Daca maine reusesc, cu o mobilizare puternica (si cu ajutorul fluerasilor) sa invinga sau sa faca un meci egal, cainii mai traiesc fericiti un an. Momentul le e favorabil. Steaua este obosita dupa jocul foarte greu cu Lazio si cu doar 2 zile de recuperare, vineri si sambata. Mai intervine si euforia succesului, asa incat oricare echipa din Liga 1 ii poate pune probleme. Apoi, daca Dinamo prinde play-off-ul, scopul este iarasi clar, a spus-o Miriuta, vor face totul ca Steaua sa nu ia campionatul! Ce sa mai spui despre asemenea "obiective"? Interesant este insa ca multi ziaristi se straduiesc sa considere jocul direct dintre cele doua echipe ca fiind... "marele derby". Ce derby poate fi intre Steaua si o echipa, Dinamo, care nu mai reprezinta nimic pe plan intern si european de mai bine de zece ani?

aditza (1 comentarii)  •  17 februarie 2018, 22:06

mai mult decat corect. este un articol care reflecta intocmai situatia dificila de la Dinamo (perioada prelungita, ce pare ca nu se mai termina). mai bine ma duc la meciuri in liga 4-5 decat sa ne umileasca de aceasta maniera domnu “investitor”. vinde tot si prost. Becali a luat 2mil € pe un portar de 31 de ani. si noi? cand a facut Rednic echipa, l a dat afara, macar Puriul avea ochi la fotbalisti dar a cerut procent la transferuri. Jalnic si patetic. Am fost cu Craiova si Chiajna, dar maine zic pas. Dl “investitor” isi bate joc de noi........

FC Dinamo (2 comentarii)  •  17 februarie 2018, 22:08

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Mihalcea (7 comentarii)  •  17 februarie 2018, 22:20

Acest articol reprezintă opinia tuturor suporterilor dinamoviști sănătoși la cap. Liderii peluzei chiar dacă par a fi sănătoși la cap totuși pun botul la diverse foloase necuvenite motiv pentru care refuză să conteste cel mai odios personaj din istoria clubului Dinamo. Pe anti-dinamoviști nu pot să-i acuz că-l asimilează pe gropar unui „salvator”. Interesul lor e ca Dinamo să fie jos și, prin urmare, să rămână acest marțafoi la conducerea clubului. Pe de altă parte, lingăilor din presă (cu crăciunescu lider) care îl albesc pe acest inclupat, chiar nu pot să le găsesc vreo scuză. Se vând ca ....pe 2 lei. Respect Geambașule! Ești câine până la moare și dincolo de ea!

cortes (51 comentarii)  •  17 februarie 2018, 22:55

Cristi, vezi că Steaua este în Liga a IV-a. Este o hotărâre judecătorească definitivă în sensul ăsta (nu este nimic interpretabil sau negociabil aici). Echipa lui Becali este o clonă, promovată pentru audiență de media pe post de Steaua. Un fel de Abibas în loc de Adidas. În legătură cu Dinamo, Negoiță minte cu convingere. Este un escroc perfect. El în fapt a făcut un bine clubului că l-a vândut pe Nedelcearu și a băgat banii în buzunar.

Urod (270 comentarii)  •  17 februarie 2018, 23:10

Nimic nou, este același Negoiță... Am mai spus-o.... campionatul nostru ar avea nevoie de 100 de Negoiță. Are comportamentul corect din punct de vedere financiar și în spațiul public... Terminați cu exemplele proaste gen Becali... Etc... Parca vreți o tara normala.... Atâția bani are, de atât se face performanță. Dacă reușește sa vândă clubul la un investitor potent, este perfect. Ce i se poate imputa, sunt preturile derizorii cu care sunt vânduți jucătorii. Dacă vrem sa fim și noi normali, hai sa terminam cu acest Becali.... Banii lui nu trebuie sa ne facă sa fim atât de slabi, dacă vrem sa fim pe drumul corect....

lucian (1 comentarii)  •  17 februarie 2018, 23:14

ultima fraza nu trebuia scrisa sa asteptam finalul derbyului

F31M (52 comentarii)  •  18 februarie 2018, 0:03

Tre sa fii modest la minte sau rau intentionat sa nu vezi din Romania ceea ce se vede din Fiji, si anume ca cei ce au dovedit ca-s *** cu betia aceea inainte de meci, au fost vanduti: Filip, Costache, Nedelcearu. A luat aproape 2 meleoane pe ei, bravo Negoita! Asa as fi facut si eu. Poate Costache mai are o sansa dar ceilalti doi sunt irecuperabili, o cauza pierduta. Adevarul e ca ce mare aparare avea Dinamo cu Filip si Nedelcearu sa nu-i cedeze fara 6-7 meleoane?! Te doare parul de pe picioare. In alta ordine de idei, cu acest articol m-ati convins domnule Geambashu de intentiile dvs de manipulare. Doriti sa instigati suporterul dinamovist, la fel cum face si Marica fi-mi-ar sila de el. Ce nu intelegeti oameni buni din discursul lui? Ce vreti sa va faca Negoita? Sa va arate bani, bani si iar bani. Onoarea unui club salvat si insanatosit nu va ajunge, vreti un Borcea sa vanda meciuri cu Lazio, Volska (la pariuri), Haiduk (tot la pariuri), fc5b (lu' nashu') ..sa vanda jucatori pe 3 mil pe care sa ii bage in buzunar!!! Nu in club. Lucru pt care se afla in puscarie acum. Era mai bine bai baieti? Dl Geambashu, de Gigishor de ce nu scrieti nimic de ..din toate timpurile defapt. Cotizeaza sau va e frica ca va baga la portbagaj? Sau chiar nu aveti nimic de zis ca doar e un exemplu de finantator? Imi este sila de felul in care alegeti sa va exercizati profesia. Nu uitati sa ne scrieti dupa derby. Ce dracu ne facem daca ruptul in cur de Negoita arici la buzunar profitor ce se imbogateste de pe urma vanzarilor de jucatori de la Dinamo (LOOL), il bate pe marele investitor buzunare largi Gigishor?? Sa nu va ascundeti.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Demolarii (40 comentarii)  •  18 februarie 2018, 0:23

Un articol care explică o contradicție: Performanta de a câștigă titlu în Liga I este falimentar din punct de vedere financiar. Comparând fotbalul din Romania cu cel dintr-o Liga de FOTBAL vom vedea că suntem departe că oferta. Mult can-can, și presa. 10 canale de sport tv, sute de ore de dezbatere și analize. Atât. Pentru că subiectul se restrânge de fapt la 4-5 echipe care , deși au cate o echipa cate un rezultat european, oferă prea puțin pentru spectatori. Popularitatea fotbalului se datorează stadioanelor , prin mărimea lor. Nu numărului de emisiuni Tv, sau analizelor. Oricine are o cultura primara financiară, își dă seama că Becali s-ar fi retras fara Negoiță. De ce? Fără "zgârcenia" de la Dinamo, costurile de la Fcsb ar fi fost mult prea mari pentru G Becali. Cat privesc alte considerații, I Negoiță le-a expus cu ani în urmă, la emisiunea " În arena leilor". Cam pe când Dragomir îndepărta fani prin Legea antihuliganism care contestau sistemul de premiere cu Valiza. Poate că ,daca finanțatorii de atunci ar fi propus un sistem fiscal care să permită o stabilitate financiară în lumea sportului, azi echipele ar avea și ce vinde: imagine, spectacol, valori... Etc. Am o dedicație pentru secretarii de tip Geambașul: când praful se va așeza peste Generația din epoca de Aur și Epoca FcPremieraCuValiza Mogoșoaia, un copil va juca fotbal cu o pereche de șosete, fără să-i pese de orele irosite in scopul de a ne convinge că fotbal fara G Becali, MM sau Geambașu nu se poate......

pawn (106 comentarii)  •  18 februarie 2018, 6:23

cred ca astea sunt limitele lui negoita. dar altceva voiam sa spun; din gesturi mici realizezi uneori (eh, asa, partial) cam cine-i omul. a stat de vorba miriuta (care e un tip foarte ok, deschis, prietenos si sincer) cu becali la tv. iar negoita (ai zice, dupa frate-sau, ca e om de stanga, convins ca toti oamenii sunt egali, chestii frumoase) vine si varsa ca un paturica-scatiu: "miriuta sa stea pe palierul lui. patronii vorbesc doar cu patronii, antrenorii cu antrenorii si tot asa". mda...

Emilian (16 comentarii)  •  18 februarie 2018, 8:11

In sfarsit un articol care vorbeste clar despre ipocrizia lui Negoita si starea jalnica a clubului Dinamo care a ajuns sa sarbatoreasca cel mult atingerea locului 6! Cu vin spumant de 15 lei, bine spus! Singurele consolaru vin din directia "caprei vecinului", vezi situatia Rapidului care a patit-o si mai rau.

zorrozabal (151 comentarii)  •  18 februarie 2018, 9:22

E regula de 3 simpla din aritmetica de scoala elementara:daca Dinamo nu reuseste decat un egal-norocos cu Craiova-iar fcsb face scor cu Craiova-ghici cine va castiga partida dintre Dinamo si fcsb?Sau altfel:daca majoritatea jucatorilor lui Dinamo sunt veniti ca jucatori liberi de contract si joaca si ei asa la alibi-pana isi gasesc angajamente mai bune-e realist sa asteptam de la ei sa fie "cainii rosii",in meciul cu echipa simpaticului domn Becali?

ovidiu_3003 (644 comentarii)  •  18 februarie 2018, 9:27

...asa este ...dinamu este un surogat prezentat ca produs premium ...performanta fara bani ...cine a mai vazut ?

constantin (241 comentarii)  •  18 februarie 2018, 9:57

Dacă Dinamo intră în play-off, atunci ce poate spune că Negoiţă a reuşit să păcălească fotbalul şi câştigă timp pentru a mai face tranzacţii de buticar. O să vândă tot ce se poate vinde, aşa dă impresia. Cu părere de rău spun că Dinamo nu ar trebui să intre în play-off, pentru că doar aşa se va grăbi vânzarea clubului către alt investitor. Să sperăm că există...

itu52 (288 comentarii)  •  18 februarie 2018, 10:21

Cocostârcii jumuliți și-au luat zborul din ograda lui Dinamo, fără a umple cu bani căciula lui Negoiță. Fiindcă i-au mai căzut și căteva plombe autohtone patronul demagog, a dat-o pe sentimentalisme. Odraslele sunt slăbiciunile romănilor, ele sunt viitorul și salvarea națiunii. Probabil că a găsit prin casa părintească ceva notițe de la ”întâlnirili” cu făuritorul de vremuri noi și le consideră geniale pentru a înmuia galeria. Încă un pic și o dă pe ”iepoca de aur” a lui Dinamo. Se pare că a cam sărit calul, ar cam trebui să se gîndească și la explozia mămăligii.

Observator (211 comentarii)  •  18 februarie 2018, 10:48

Mai suparator decat faptul ca Negoita vinde pe banda rulanta jucatorii este suma derizorie pe care o obtine pentru fiecare; dupa parerea mea, sumele de transfer ar trebui multiplicate cu 5, pentru a fi cat de cat rezonabile! Pentru jucatori de aceeasi valoare, sarbii si croatii ar fi obtinut de 10-15 ori mai multi bani! O.

Valentin (1 comentarii)  •  18 februarie 2018, 12:21

#Doar Dinamo București se pregătește de 10ani de champion lieg#

Mircea Ordean (10 comentarii)  •  18 februarie 2018, 14:26

Feroce condei (o spun admirativ).

motanul incaltat (455 comentarii)  •  18 februarie 2018, 19:42

Ca suporter ai dreptate ca sef de club nu prea. 600.000 de euro nu este o suma derizorie este cam ce merita un fotbalist roman la ora actuala. Povestile lui Gigi ca vinde cu sute de milioane de euro au aceeasi credibilitate cum ti-as spune eu ca o sa cistig la loto multe milioane , o sa am yachturi si jet privat . Nu mai mentionez femeile ca ele vin la pachet.....De super masini chiar n-are rost. Se subintelege. Acum sa revenim la realitate. Normal Patronul Dinamoului voia 4 milioane -2 pt. el si 2 pt. Nicolae Badea. Acum sa inteleg ca pretul Diamoului a scazut el costind doar 2 milioane pt Badea si doar 1, 4 milioane pt Negoita?????? Ca asta revine dintr-o aritmetica de baza.....

clau (1 comentarii)  •  18 februarie 2018, 20:22

Dinamo ar fi trait/existat si fara Negoita Ce nu inteleg la Negoita e faptul ca a reusit sa-si batjocoreasca nebunia de a se implica singur la un club de traditie. A sters imaginea de salvataor al clubului cu o atitudine bazata pe indeletnicirea celor care-si fac veacul langa hotelul dansului....... Atitudine provinciala

Bogdan (1 comentarii)  •  18 februarie 2018, 22:22

Cristian, stim toti ca esti stelist, asa ca articolul asta de demolarea psihicului dinamovistilor imi(na) provoaca greata. Sper sa bata Dinamo ca sa te culci trist. Maine iar o sa apari iar pe sticla cu fata ta de preot blajin sa ne predai lectii de fotbal. Ar cam fi timpul sa te transferi la FCSB, ai facut destule servicii ~din umbra~.

Cristian Geambaşu (913 comentarii)  •  19 februarie 2018, 0:01

Bogdan
Gresesti. Foarte tare. Punct. Sper sa intelegi de ce

F31M (52 comentarii)  •  18 februarie 2018, 22:59

Unde sunteti dom'le Geambasu? Scrieti? Scrieti cu putere dom'le. 81 de minute echipa finantatorului dvs preferat de 'nspe meleoane nu a suflat in fata carpelilor lui Negoita! E adevarat? Va intreb: E adevarat? Ne-a predat un antrenor fara valoare de Dinamo prin schimbarile facute altfel nu egalati niciodata iubitori de telemea. Ahhh cateva secunde. Cand Rivaldinho a lovit bara data trecuta in min 90 n-a intrat sa va batem. A intrat saracia asta in min 93 sa mai aveti cu ce va spala pe dinti in play off . Bulanosi ca intotdeauna. Ah, apropo, se pare ca Dimanu e un picushor mai buna ca Lazio? Cum asa moncher? Ce mult mi-ar placea sa te intalnesc la o discutie in viata asta.

Cristian Geambaşu (913 comentarii)  •  18 februarie 2018, 23:56

Va inselati din mai multe puncte de vedere. Sau te inseli, ca vad ca o data ma domnesti, o data ma tutuiesti. Nu mai conteaza. Va inselati fiindca nu am finantatori favoriti. Si cu atat mai putin G Becali. Vedeti ca mai la deal exista o multime de comentarii care ma inregimenteaza in tabara dinamovista. Pai, ce ne facem mon cher? Faptul ca echipa lui Vasile si-a depasit conditia prin ambitia lui Torje si prin avantul pe care ti-l da un derby cu Steaua (FCSB) nu schimba lucrurile. Negoitza este (ramane) un afacerist marunt care propune o saracie controlata si nu poate sustine echipa decat la nivelul locurilor 5,6,7, iar lipsa de valoare a lotului se vede si atunci cand jucatorii nu pot tine un rezultat. Altfel, bravo lor, au reusit un meci foarte bun pe care totusi fecesebistii l-au controlat tot timpul desi scorul arta altceva.

Andrei F (698 comentarii)  •  19 februarie 2018, 13:25

Si uite ca am avut dreptate!...Coatele-n gura si la meciul asta au fost permise.Toata presa vorbeste de cazaturile lui Tanase dar nu sufla o vorbulita de rostogolirile de circ ale multor dinamovisti care ma faceau sa cred ca au fost loviti asa de rau incat intra Ambulanta pe teren!Desigur ca faza in care Avram se uita cum Man incaseaza un cot in fata este salutata de presa la fel ca tusierul care a vazut mai bine ca Barsan pentru Craiova sau Tudor vede mai bine ca tusierul pentru CFR...Digi a spus ca prestatia lui Avram a fost mai buna decat a jucatorilor din teren...Ce sa inteleaga Iordanescu Jr. daca a vazut meciul?Iordanescu spune ca a fost trimis in tribune pentru ca depasise un metru spatiul bancii de rezerve pe cand Miriuta trecuse de coltul terenului de ma gandeam ca ajunsese majoreta! Am avut dreptate si cu obiectele aruncate in jucatorii adversi...Avram nu s-a sinchisit macar sa se faca un anunt pentru calmarea spiritelor...Si cred ca Ghnoere lua si 10 etape de suspendare daca meciul cu Dinamo era peste 10 etape...Presa nu a spus o vorbulita de jucatorii care faceau gramada pe Barsan...Daca nu sunt stelisti?

lord belial (189 comentarii)  •  20 februarie 2018, 9:33

dom' inginer, ''făceau sens '' e barbarism. insusiti-va, rogu-va, cunostintele elementare de limba romana inainte sa mai inaintati texte spre tipar. altminteri, am ras. dar nu de asta sunteti mai slabi ca noi, ptr ca va vindeti jucatorii, ci ptr ca nu aveti jucatori valorosi, de la rotariu ala incoace. antrenori nici atat. iar cu ''spiritul lui dinamo'', (ala de a face scenografii de peluza cu bani de la PSD), nu aveti loc nici in play off in romania. dom inginer, dinamovist faultat dupa acest meci, le spune pe bune: STEAUA > dinamo hai steaua!

F31M (52 comentarii)  •  20 februarie 2018, 15:37

Scuze pt tutuiala, la suparare se mai subtiaza respectul. Supararea ca iar au scapat ca prin urechile acului. Nu sunt de acord, s-a jucat echilibrat cu un plus pt Dinamo, mai incisiva, mai hotarata sa pedepseasca greseala adversarului. Nu sunt de acord nici cand spuneti ca jocul lui Dinamo s-a datorat avantului pe care il da derby-ul sau ambitia lui Torje. Sa fim seriosi, din ultimele 10 derby-uri cate a castigat fcsb? Zero! Cate Dinamo? Aveti dvs acces mai repede sa verificati. Deci nu poate si pus numai pe seama avantului, a hazardului. Dar ma rog, ce stiu eu, dvs sunteti specialistul din fenomen. Sa stiti ca si mie mi-ar placea sa investeasca Negoitza zeci de milioane pe sezon. Dar nici nu am nerusinarea sa ii cer sa faca asta de parca mi se cuvine averea lui. Nu banii decid totul, sa ne uitam la PSG sau chiar la FCSB. Eu mai degraba i-as reprosa alte decizii naive. De exemplu daca il tinea pe Rednic, anul trecut ne bateam la titlu si la fel si anul asta si poate chiar il castigam. Fara sa cumpere jucatori de 2-3 milioane bucata. In alta ordine de idei, nu-i luati in seama pe cei care va considera dinamovist, nu este cazul. Sunteti pregatit pt Lazio? Se vor incasa 3, chiar daca mi-ar placea sa se califice fcsb. Si apoi cine stie poate picati cu Viktoria Plzen. Cum asa aia nu s-au calificat? Nu conteaza, apar in urna numai pt fcsb :)) sa continue bulanul porcesc.

di livio (158 comentarii)  •  20 februarie 2018, 20:44

decit Daum, monser...te tutuiesc conform regulilor comunitatii, mai draga afroditule

Comentează