Cristian Geambaşu

Jurnalist box-to-box, de 25 de ani mereu în echipa ideală a presei de sport. Respectat, temut și foarte apreciat. Întotdeauna la obiect, tăios, fără ocolișuri

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Cristian Geambaşu
România nu este o echipă!

Radicevici, Grbici, Mehmedovici. Pe bancă, Kim Rasmussen. Cunoștințe mai vechi, adversare mai noi. În zi bună, Muntenegru poate bate pe oricine. Dovadă victoria cu Norvegia la distanță de 5 goluri. România are nevoie tot de o victorie la măcar 5 […]

...

Taci!

Asistăm de niște ani la o degradare alarmantă a relației jucător-antrenor în tenis. Poate ar fi și mai potrivit să spunem jucătoare-antrenor, fiindcă majoritatea copleșitoare a situațiilor provin din tenisul feminin. Antologica secvență în care Sorana Cîrstea îi cere arbitrei […]

...

Cine este cel mai mare adversar al naționalei României?

Calculele hârtiei indicau naționala masculină de handbal a României favorită în dubla întâlnire cu omoloaga din Kosovo. Incredibil, mai există așa ceva! Naționala Kosovo este una dintre puținele reprezentative în fața căreia România mai poate fi considerată favorită. Ca să […]

...

Dinamo pe modelul Barcelona

Totuși, modelul propus de asociația DDB este inspirat din organizarea unor cluburi ca Barcelona.

Lucrul esențial în acest tip de conducere este absența unui patron, a unui privat care face doar ce îl taie capul. În cazul unor entități ca […]

...

Acești doctori care îl enervează pe Marica

Hai că nici LeBron James nu ar fi zis-o mai bine decât Ciprian Marica! „Ne-am săturat de ăștia scoși în față să bage groaza în populație” este o frază-manifest a zilelor pe care le trăim și numai un om cu […]

...

Plouaţi, blazaţi. Egali cu norocul

Poate că golul de 1-1 al lui Keşeru merita un stadion mai mare, un oraş mai important, o competiţie fastuoasă. De fapt, pînă la reuşita de o frumuseţe aparte a atacantului stelist, atitudinea campioanei României exprima o stare de blazare […]

vineri, 7 noiembrie 2014, 12:06

Poate că golul de 1-1 al lui Keşeru merita un stadion mai mare, un oraş mai important, o competiţie fastuoasă. De fapt, pînă la reuşita de o frumuseţe aparte a atacantului stelist, atitudinea campioanei României exprima o stare de blazare de înţeles eventual dacă vorbeam despre Real sau Barcelona.

Asta lipsise în fond Stelei pînă la golul egalizator al lui Claudiu: ambiţia care se naşte din hărnicia fiecărui gest, a fiecărei pase. Umilinţa care înnobilează, care te ridică peste adversar atunci cînd nu te consideri mai bun decît el, ci îi demonstrezi asta pas cu pas.

Asta a lipsit Stelei şi după ce Keşeru egalase. Rio Ave este o echipă mică, are un stadion mic şi locuieşte într-un orăşel de pe malul Atlanticului. Dar Rio Ave este o echipă mai solidă şi mai puţin naivă decît Dinamo, pe care Steaua a jucat-o pe degete în derbyul de vinerea trecută.

Acesta a fost handicapul nevăzut al Stelei în meciul din Portugalia, siguranţa pe care ţi-o induce victoria din marele derby. Chit că marele derby este mai mult o realitate virtuală întreţinută de media.

Încă o dată, prin ploaia deasă de pe stadionul lui Rio Ave, se vede atunci cînd Raul Rusescu lipseşte din echipă. S-a văzut de cînd s-a transferat în Spania şi s-a simţit cînd s-a întors. Iar Rusescu va lipsi mult timp. Asta este marea problemă a lui Gâlcă pentru sfîrşitul sezonului de toamnă, dincolo de golul salvator, 2-2, al lui Filip. Filip, marele cîştig al ultimelor saptămîni. Prin extensie, Latovlevici, marele perdant.

Comentarii (33)Adaugă comentariu

rosu albastru (9 comentarii)  •  7 noiembrie 2014, 0:14

De câte meciuri de acest fel mai avem nevoie ca să ne convingem că Gâlcă nu e antrenor de Steaua!

Adi (1 comentarii)  •  7 noiembrie 2014, 0:24

Antrenorul stelei are o si mai are problema daca ii pastreaza pana la final pe Sanmartean, Tanase si Chipciu. Macar mai castiga 1 minut de prelungiri aferent celor doua schimbari! Aceasta problema se numeste Costel Galca-FRICA-CAPRA.

Gabriel Bratu (30 comentarii)  •  7 noiembrie 2014, 0:34

Galca are de fapt o mare probleme cu trei jucatori care se cred prea importanti pentru Steaua: Tanase, Chipciu, Sanmartean. Au fost „praf” aseara, toti trei. Steaua nu e blazata de fapt, ci acesti trei jucatori au o problema de atitudine si de interpretare a jocului. Cei trei uita ca scopul e sa faci ceva util echipei, nu sa tot incerci sa te remarci tu, individual, cu realizarile tale personale.

Cristian (18 comentarii)  •  7 noiembrie 2014, 0:37

galca e inca la inceput dar parca are adn de antrenor. la sofia a fost ghinion curat. dar sa vedem si ce jucatori are: de ex papp=petarda (parerea mea). o fi dat el gol cu dinamo dar nene dinamo = chiaja. fara suparare. un articol corect. filip un real castig. prepe la fel. pana in decembrie mai sunt vreo 10 meciuri si doar keseru si chipciu atacanti e cam putin.

ddt (1 comentarii)  •  7 noiembrie 2014, 0:37

Rezultat echitabil , penaltiul ala nu se da in cupele europene in veci…
Da nu am facut un meci grozav, dar nici ei nu au fost atat de buni incat sa merite 3 pct.
Tanase trebuie vandut ASAP.Nu joaca nimic si mai rau ii pune pe adversari pe contraatac mereu.In locul lui sa joace Sanmartean, mult mai util in linia de 3.Si Bourceanu la inchidere, sau Breeveld, pt mai multa soliditate in fata apararii, ca avem nevoie.
@rosu albastru, Steaue e pe primul loc in liga 1 cu cifre identice cu cele din perioada Reghe, calificata mai departe in cupa, si cu sanse dectul de bune la primavara EL.Care e problema?bulgarii ne-au eliminat la 11 intr-un meci in care ne-au lipsit 2 mijlocasi importanti.Tg mures ne-a batut cu arbitrul, kievul sunt mai buni si ne-au batut la ei nu la noi.Nu vad mare problema cu aceste infrangeri.
Intr-adevar nu jucam chiar la fel de bine ca cu Reghe, dar ne descurcam destul de bn .Atunci erau si cativa fotbalisti valrosi care acum nu mai sunt……asa ca mai usor cu pretentiile.Jucam ok.Nu exceptional da destul de bine.

Natus Vincere (47 comentarii)  •  7 noiembrie 2014, 0:52

Filip tocmai ce i-a facut vant lui Latovlevici (aka marea vedeta necunoscuta) din primul 11. Bravo mai Filipe, meriti toate laudele din lume pentru ultimele 2 meciuri. Cand iti respecti meseria, respecti jocul si adversarii, nu are cum sa nu ai success. Sincere felicitari!

rosu albastru (9 comentarii)  •  7 noiembrie 2014, 1:20

Pt. ddt: În campionat avem noroc că restul praf. Victoriile vin din sclipirile unor jucători. Prinde Cheșeru un meci bun, după aia Sînmărtean, un Rusescu, dar mâna antrenorului nu se vede! Poți spune cam ce joacă Gâlcă? Să nu zici că e tiki-taka Barca! 🙂 Cu bulgarii nu a fost neșansă, ci jocul la egal conceput de Gâlcă. A fost suficient să facă Varela o incursiune și portarul Stoianov a fost eliminat. De ce nu au jucat așa măcar 30 min.? Calificarea în primăvara? Să fie, voi fi bucuros, dar mi-e cam teamă de meciul cu danezii, că de ucraineni nu mai zic.

lord belial (189 comentarii)  •  7 noiembrie 2014, 1:45

e bine sa mai stea nitel si lato pe banca si sa joace filip, ca s-a miscat binisor ultimele meciuri
tanase, insa, cu parere de rau de el, chiar incepe si pe mine sa ma plictiseasca. poate ar fi bine sa mai ia si el un loc pe banca. slabut el, slabut sanmartean, slabut chipciu. echipa fara suflu in fata…rusescu + keseru ar fi facut treaba mult mai buna, e clar

dificil la aalborg, fara szukala si rusescu. tanase, tata, am fost fanul tau de multe ori, dar mai ia si tu un loc pe banca

talmaciu (1 comentarii)  •  7 noiembrie 2014, 1:54

Filip e un bocanc degerat, e zero barat. Sare mingea din el ca din lemn, e mai lent decat melcu si nu are nici oaie sa traga un penalty si sa fie si gol. Norocul lui ca ailalti de pe banca sunt si mai prosti.

gery76 (78 comentarii)  •  7 noiembrie 2014, 5:17

-Ce-i care-l sustineti neconditionat pe Galca dati-mi si mie un meci in care Syeaua a stralucit sezonul acesta,bulgarii tur-retur au fost mai buni ,noroc chior cu Arla,cu Aalborg daca in prima repriza era un 3-0 sau 4-1 pentru danezi nu avea nimeni ce obiecta,din nou Arlauskis facand un meci senzational,la Kiev am fost net inferiori,iar acasa cu Rio ,portughezii[ de altfel o echipa extrem de limitata]au fost per-ansamblu cel putin egalii stelistilor.

-Daca ajungeau in Liga si picau din intamplare cu Bayern sau Real ,i-ar fi dat cu terenul in cap lui Galma.A venit el cu stilul spaniol ,cand ei insasi l-au abandonat in mare parte dupa dezastrul de la mondiale,dar deh,nu putem intelege noi cei multi stilul ”galactic”al lui Galma.

catastrovevlici lato (2 comentarii)  •  7 noiembrie 2014, 7:22

Steaua a facut un meci bun per ansamblu, s-a vazut ca suntem mai tehnici si mai buni ca ei. Meritam victori fara doar si poate la limita la un gol diferenta, tocmai clasa care o avem peste adversari. Intr-adevar Sanmartean nu a fost in cea mai buna zi a sa, Chipciu sters si cu extrem de multe pase elementare gresite, Tanase in nota obisnuita, adica slab, penibil ! Meci greu si extrem de tensionat in Danemarca ! Mergem sa ne jucam sansa, macar egal sa facem sa nu luam bataie !

mircea (4 comentarii)  •  7 noiembrie 2014, 7:56

trebuiau facute 3 schimbari tanase, sanmartean, chipciu S-a vazut de ce Sanmartean nu a facut cariera la greci, are prea multe fite in cap e jucator de anii 70 o fenta doua si apoi traieste tot meciul din ele, tanase a facut si el un meci mare la nationala si de atunci e mare vedeta, nici chipciu nu a stralucit

kos_tyn (16 comentarii)  •  7 noiembrie 2014, 8:07

steaua atat poate. altii nu pot nici atat. steaua joaca mediocru, mult peste conditia natiei noastre submediocre

zatarra (1 comentarii)  •  7 noiembrie 2014, 8:37

steaua are in echipa 4 retardati..tanase, chipciu, lavtovlevici ( trebuia pus in capul listei) si adi popa! daca scapa de petardele astea steaua va fi o echipa mare de tot! eu nu inteleg cum antrenor poate forma o echipa care sa aiba in componenta ei aceste 4 epave care se vede la orice tv din lume ca fac mai mult rau echipei, decat bine!
vinde i galca! si vei ajunge antrenor mare!

remus (9 comentarii)  •  7 noiembrie 2014, 8:39

DDT are dreptate

Alex One (122 comentarii)  •  7 noiembrie 2014, 9:00

„Rio Ave este o echipa mica” ? O ineptie repetata devine axioma. Mica in raport cu cine ? Sigur nu e Benfica sau Porto dar in Romania s-ar distra cu CFR, Petrolul, Astra, samd. Este o reprezentanta in EL al unui fotbal mult peste cel romanesc asa ca putina luciditate n-ar strica.Au dovedit o tehnica superioara Stelei care,nu-i asa, e peste orice echipa din Liga I, ca si campioana dupa unii „specialisti” din presa, iar Tarantini net superior prea mult laudatului si prea suparatului Lucica al nostru. Dar nu asta e subiectul zilei ci faptul Astra a bagat ceva la coeficient .Asta da moment istoric !

entziu (4 comentarii)  •  7 noiembrie 2014, 9:05

Doua pareri vreau sa-mi exprim: 1.Cunoscandu-l pe Galca, facem pariu ca in urmatorul meci il vedem pe Latovlevici, desi Filip a fost cu 10 clase peste el si cu dinamo si cu Rio Ave? 2. L-am vazut pe Gabi Matei in meciul de cupa cu Iasiul. O prestatie excelenta. Ma intreb de ce joaca in continuare titular aceasta nulitate pe nume Adi Popa? Gabi Matei n-ar fi o solutie? Sau oricare alt jucator? Pentru ca mai prost decat Adi Popa nu ai cum sa joci, deci n-ar fi nicio pierdere sa intre altcineva.

Redsox (31 comentarii)  •  7 noiembrie 2014, 9:23

Si eu cred ca e o problema de mentalitate. Nu-mi dau seama daca Galca e bun ( asa ar zice rezultatele dar a luat echipa asa cum e) sau il salveaza jucatorii. Se joaca cu indolenta si suficienta. Tanase a n-a oara a dovedit ca atunci cand e nevoie, cand ar trebui sa faca diferenta, el NU E. Tine de minge aiurea, suteaza ca pe maidan, in ansamblu incurca treaba. Imi pare ca Steaua e o echipa facuta din jucatori care nu sunt valorificati. Si revin la calitatile lui Galca. Poate nu stiu eu dar pare ca nu motiveaza jucatorii ( ar fi si greu cu stilul lui lesinat, anti-comunicare). Iar Sanmartean, Chipciu Pintilii parca nu sunt convinsi ca ceea ce au de facut pe teren e ceea ce trebuie. Nu mai au acea placere a jocului si scanteie. Poate alte sarcini tactice si de joc? Nici conditia fizica nu mai e cea de pe vremea Reghe. Ceea ce duce la greseli.

JW (1 comentarii)  •  7 noiembrie 2014, 9:37

Nu stiu de ce nu observa nimeni ca Rio Ave sunt o echipa excelenta! Da, au avut mult ghinion, au fost un fel de Steaua in CL anul trecut, dar au potential, intr-o zi buna pot sa bata pe oricine. Nu m-ar mira sa-i incurce si pe Aalborg si pe Dinamo Kiev.

alex (4 comentarii)  •  7 noiembrie 2014, 9:53

E unul dintre cele mai bune sezone facute de Steaua din anii 90 pana acum. Sanse mari de calificare in primavara europeana, primul loc detasat in campionat, fara ajutor de la arbitri, calificata in cupa ligii si cupa Romaniei. Jocul ofensiv este mai spectaculos decat pe vremea lui Reghe.
Ma uimeste cati specialisti in sport se napustesc pe Steaua, dupa un meci in care mingea degajata de portar era intoarsa de vant 20 de metri.

Zaius (1 comentarii)  •  7 noiembrie 2014, 9:55

Se vede că încă te mai roade. Ai pomenit mai mult de Dinamo decât de Rio Ave.

Liviu (1 comentarii)  •  7 noiembrie 2014, 10:21

Iti doresc Dm-nule Geambasu sa ajungi pe un teren de fotbal ,in sort si in tricou,pe un teren inbibat cu apa pe o vreme caineasca -cum a fost cea de aseara -adica ploaie cu vant puternic si pe deasupra ff.frig .In aceste conditi cat fotbal poti sa joci si cat de neblzat ai putea sa fii. Sunt tare curios cum ai reactiona . Caci altminteri din caldura si comoditatea unui birou faci tot felul de analize care mai de care mai aiuristice. Si inca ceva ,fie ca a castigat fie ca a facut meci nul -pentru voi presa -e o mare tragecie si „vedeti „in permanenta numai „probleme ” Si apropo de specialisti de pe aici care tot vorbesc de Galca . El este in toate „obiectivale” pana acum. Deci restul e doar invidie si prostie .

Miguel (1 comentarii)  •  7 noiembrie 2014, 12:08

E adevarat faptul ca Steaua in ultimii ani ia mai toate meciurile de sus pentru ca au avut rezultate bune ce au lipsit multi ani , de prin 2006 de la Steaua lui Oleg si Oli.Aseara Steaua pur si simplu nu a fortat,a lasat impresia ca joaca sa se odihnesca , mult prea relaxant si asta i-a costat. In plus , trb sa amintim faptul ca Steaua are nu mai putin de 27 de meciuri jucate pana acum plus alte 3-4 pe la echipele nationale au cel putin 11 jucatori , incepe sa se simta si oboseala,insa si lipsa lui Rusescu, cu toate ca acest Keseru este poate cel mai bun si spectaculos atacant avut de Steaua desi nici Galca nu l-a vrut si poate nici Reghecampf. Una peste alta , un punct important obtinut de Steaua , acum urmand o deplasare grea in Danemarca unde pot obtine calificare , depinde doar de ea.

geo (1 comentarii)  •  7 noiembrie 2014, 12:14

nu am vazut multe meciuri ale Stelei,dupa meciul de ieri,impresia este de lipsa de motivatie si ambitie la jucatori,pacat,sportul(fotbalul in speta) se face si din placere,nu doar ca sa fii prezent pe teren.Filip a fost cu siguranta,cel mai bun jucator al stelei,aseara,chiar facand abstractie de faza golului.

George 27 (5 comentarii)  •  7 noiembrie 2014, 12:29

Daca toţi jucatorii Stelei ar fi ca Arlauskis, Sukala, Varela, sau măcar ca Papp, Prepeliţă sau Keseru, echipa ar fi de talia celor mai bune formaţii din Italia sau Spania. Din păcate mai încurcă lucrurile, de prea multă vreme, Tănase, Latovlevici, şi chiar Chipciu şi Sânmărtean. La asta se mai adaugă şi lipsa unui antrenor. Pentru că Galca nu este antrenor. Se agită doar pe marginea terenului cu gura căscată precum peştele pe uscat.

pystaru (7 comentarii)  •  7 noiembrie 2014, 13:12

Problema lui Galca este Gigi Becali care ii tot impune sa joace cu Tanase. Sunt foarte multi care spun ca e bun ca face faza defensiva, parca sunt platiti de Becali sa spuna lucrul asta. Daca Steaua nu scapa de Tanase, Lato si Popa nu va face performanata europeana, iar Chipciu trebuie sa-si revizuiasca atitudinea. Daca va tot incerca sa fie el miezu din echipa si nu va juca pentru echipa meci de meci va fi un Tanase 2. Daca Galca vrea respect de la toti sa-i scoata pe Tanase si Popa din echipa.

SAG (25 comentarii)  •  7 noiembrie 2014, 13:25

Chestia cu glontul si…..urechea se potriveste cum nu se poate mai bine…
Nu apararea e de vina ci atacul in care Tanase nu a invatat pana acum sa prinda poarta si Chipciu care dribleaza pana pierde…. Portughezii au sutat pe spatiul portii devreo 8 ori in timp de alde Dodel doar de doua ori(golurile)….
Ma intreb, daca in min. 90+4 in punctul in care Filip a trimis torpila cu golul egalizator era Tanase, unde ar fi ajuns sutul lui Dodel ???!!!

vapodotro (2 comentarii)  •  7 noiembrie 2014, 14:31

Poate cu norocul asta al Stelei ajungem in primavara, dar norocul ti-l mai faci si singur.
Cine stie….

dlq1 (25 comentarii)  •  7 noiembrie 2014, 14:38

Acum 3 luni in urma cand scriam ca Galca nu e inca antrenor de STEAUA, toti imi sareau in cap. Acum cand se adevereste pas cu pas ceea ce scrisesem atunci, vad toti dar unul n-ar recunoaste. GALCA nu e de echipa STEAUA ! Victoriile sunt ale jucatorilor. Galca nu face NIMIC sa fie cu ceva peste adversari din punct de vedere tactic. Pregatirea fizica la pamant, moralul aproape de pamant, despre tactica am scris, e slab de tot, atunci CE FEL de antrenor e Galca ?

adi_stelistul (454 comentarii)  •  7 noiembrie 2014, 15:13

Rio Ave e o echipa mica, dar care in sezonul trecut a fost finalista si in Cupa Portugaliei si in Cupa Ligii. A pierdut ambele finale cu Benfica. Adica a fost, in acele competitii, peste Porto, Sporting sau Braga. Si s-a intamplat in 2 competitii intr-un singur sezon – deci nu e tocmai o intamplare.
As mai adauga, in oglinda, doua casete tehnice: prima e cea a meciului Rio Ave – Dinamo Kiev: 51-49 posesie, 14-12 suturi (intre care o bara a portughezilor) si 4-4 la cornere. Scor 0-3. Cea de-a doua e a meciului de aseara: 47-53 posesie, 14-12 suturi (a naibii coincidenta, doar ca fara bare) si 2-5 la cornere. Scor 2-2. Steaua a stat in cifre mai bine decat Kievul, desi a jucat prost. Probabil ca o explicatie pentru diferenta de scor vine si din faptul ca, desi a ramas o echipa mica, Rio Ave n-a mai fost cu Steaua la fel de naiva.

florin (11 comentarii)  •  7 noiembrie 2014, 16:36

Nu jucatorii sunt praf; Galma ala e chior si mut, ai nostrii nu joaca nimic de cand cu galma asta.Jucatori avem antrenor ioc, am zis!

dannad_bv (1 comentarii)  •  8 noiembrie 2014, 1:44

Plouaţi, blazaţi. Egali cu norocul

te oftici?………….

17 Nentori Tirana (677 comentarii)  •  8 noiembrie 2014, 11:30

Nu mi s-au parut blazati, a lipsit putin din energie. Doar Prepelita a jucat energic, cu fata mereu spre atac. Sa nu-l deochi, e prima oara ca joaca asa, dar trebuie sa spun ca pentru mine a fost omul meciului. Singurul caruia i-au priit aerul respirabil, frigul, vintul, ploaia si terenul extrem de greu. Pentru el au fost conditii bune, i-au dat energie. Domisoarele, efectiv nu se simt in largul lor cind se poate respira, cind nu le bate soarele in cap, cind nu joaca pe beton uscat ca la club pe masa. Ar trebui jucat mai repede, exersat sutul, ar trebui consultat Laca, sa le explice el cu cita placere poti bate rusnaci pe gheata.

In nordul Danemarcei va fi poate mai rau, iar cei mai buni de ieri, Szukala si Prepe vor lipsi. Daca pierdem putem doar spera ca Ave va repeta jocurile foarte bune. Daca reusesc e posibil sa cistige si la Kiev. Sint buni, tehnici, rapizi. Ma ingrijoreaza doar amatorismul. Steaua nu e Hornbach nici Avicola. La Sofia si joi iar, Galca nu avea solutie de atac pe banca. Daca Keserü lufta si ieri, asa cum a mai ratat, aia eram. I-a iesit, ne-a scos, cit de cit. De la Hornbach, daca pleaca masina de gaurit vine alta. La F C Barcelona, Bayern, daca pleaca o GAINA, vine greu alta care oua aur. Cei mai buni se pare ca nu au cu cine sa-si prelungeasca contractele. Presedintele de imagine al Hornbach crede ca daca Szukala pleaca, o sa aduca alta masina de gaurit in locul lui, alta gaina la Avicola. Pap este un cistig clar insa, ca fundas central, caci Papp asa a jucat la primul gol, asa a produs 11 m, arata doar ca mai are de invatat. Gica P. tinea miinile pe sus cind dadea intentionat de pamint cu un coleg croat. I-a promis un hotel portughezul, voia sa-l ia acasa, daca il vedea sotia pe Papp cu mina pe uritul ala barbos ? Caci la cum a fost arbitrajul inca de la inceput, te puteai astepta la orice. N-a avut nici o linie, nici o constanta. Fluiera efectiv ce voia.
Galca n-a gresit inca nimic, dar n-am idee ce va face daca mai pica cineva in aceste trei saptamini. Probabil va juca cu Papp si Lato pe benzi, caci ar trebui sa dam gol, Filip va trebui sa inchida fara fault, va trebui sa spere ca nu vom rata din 2 m si trage numai peste poarta, ca nu se mai accidenteza si Varela, Chipciu, … .

PS
ar trebui vorbit si despre presedintii cluburilor Astra, Rapid, Mures si alti recidivisti. Nu-i prinzi Geambasule pe astia la o miuta ? Cadru organizat, joc barbatesc, un cotisor, un piciorus in figura. Caci dupa cum dau astia din gura, ar trebui sa incaseze si ei citeva mici atentii, sa vada cum este.
Macel a fost si la acel 1-1 la Astra, tot cu Kovasc.
S-au dat in sfirsit pedepse, dar n-au invatat nimic. Ati vazut intrarea lui Laban de joi ? Iti ingheata singele oriunde te-ai afla. Cum se vede de pe teren, care e mesajul ? Asta e fotbal ? Eu cred ca l-au adus pe Vama la Rapid doar pentru suporteri, pentru lupte de strada, caci omul nu are nimic comun cu fotbalul.

Comentează