Cristian Geambaşu

Jurnalist box-to-box, de 25 de ani mereu în echipa ideală a presei de sport. Respectat, temut și foarte apreciat. Întotdeauna la obiect, tăios, fără ocolișuri

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Cristian Geambaşu
România nu este o echipă!

Radicevici, Grbici, Mehmedovici. Pe bancă, Kim Rasmussen. Cunoștințe mai vechi, adversare mai noi. În zi bună, Muntenegru poate bate pe oricine. Dovadă victoria cu Norvegia la distanță de 5 goluri. România are nevoie tot de o victorie la măcar 5 […]

...

Taci!

Asistăm de niște ani la o degradare alarmantă a relației jucător-antrenor în tenis. Poate ar fi și mai potrivit să spunem jucătoare-antrenor, fiindcă majoritatea copleșitoare a situațiilor provin din tenisul feminin. Antologica secvență în care Sorana Cîrstea îi cere arbitrei […]

...

Cine este cel mai mare adversar al naționalei României?

Calculele hârtiei indicau naționala masculină de handbal a României favorită în dubla întâlnire cu omoloaga din Kosovo. Incredibil, mai există așa ceva! Naționala Kosovo este una dintre puținele reprezentative în fața căreia România mai poate fi considerată favorită. Ca să […]

...

Dinamo pe modelul Barcelona

Totuși, modelul propus de asociația DDB este inspirat din organizarea unor cluburi ca Barcelona.

Lucrul esențial în acest tip de conducere este absența unui patron, a unui privat care face doar ce îl taie capul. În cazul unor entități ca […]

...

Acești doctori care îl enervează pe Marica

Hai că nici LeBron James nu ar fi zis-o mai bine decât Ciprian Marica! „Ne-am săturat de ăștia scoși în față să bage groaza în populație” este o frază-manifest a zilelor pe care le trăim și numai un om cu […]

...

Adu-ţi aminte, Gică!

Gică Hagi vrea să sufere, aşa că a hotărît să absenteze de la meciurile echipei naţionale. Suferinţă în semn de solidaritate cu Gică Popescu, aflat acum în închisoare. „Este forma mea de protest”, anunţă fostul căpitan al naţionalei care nu […]

joi, 9 octombrie 2014, 5:07

Gică Hagi vrea să sufere, aşa că a hotărît să absenteze de la meciurile echipei naţionale. Suferinţă în semn de solidaritate cu Gică Popescu, aflat acum în închisoare. „Este forma mea de protest”, anunţă fostul căpitan al naţionalei care nu se dezice de celălalt căpitan al aceleiaşi echipe din perioada ei cea mai bună.

Bineînţeles că este dreptul lui Hagi să fie alături de Popescu. Este chiar nobil să nu îţi abandonezi prietenul. Să crezi în el şi dacă a greşit. Să crezi în el mai ales că ţi se pare că n-a greşit. Evident că este tot dreptul lui Hagi să creadă că lui Popescu i s-a făcut o nedreptate. Nu discutăm aici despre un politician care se îndoieşte de verdictul justiţiei, ci despre un om-simbol care judecă sentimental. Ca pe vremuri, Hagi s-a angajat într-un dribling periculos şi este de presupus că va înşira pe traseu mai mulţi adversari. Nu pe toţi. Există destui români care au convingerea că finalizarea Dosarului Transferurilor face lumină în tenebrele fotbalului românesc. Inclusiv cu riscul condamnării unor personaje emblematice ale acestuia.

Nu îmi propun să-l cert pe Hagi, nici să îi predau o lecţie de civism. Ţin la el enorm, chiar dacă îmi displace să îl numesc „rege”. Cu sau fără ghilimele – am înţeles că e supărat tocmai pentru folosirea acestora cînd flanchează apelativul majestăţii. Majestate, să fim serioşi!

I-aş aduce aminte însă un episod de demult, din 1990, pe cînd naţionala se afla în Italia, la Cupa Mondială. La Bucureşti, nişte oameni manifestau la Universitate, fiindcă se prinseseră că securiştii, activiştii şi oportuniştii puseseră mîna pe putere. Confiscaseră bruma aia de revoluţie. Oamenii aceştia, printre care se strecuraseră şi tot soiul de provocatori sau pierde-vară, credeau tare de tot şi în libertate, şi în Gică Hagi, care se lupta cu Maradona la Napoli. Din păcate, „tricolorii” nu au înţeles deloc ce se întîmpla în ţară. Ori nu au vrut să înţeleagă, ori au fost dezinformaţi. Faptul este că au transmis un mesaj la TVR prin care cereau linişte în România, unde li se părea că bandele legionare puseseră stăpînire pe ţărişoară. Mesajul a fost citit mi se pare de George Marinescu pe tonul acela grav, de ţîrcovnic-servitor al mai marilor zilei, care sperie naţiunea. Vezi Doamne, „golanii” îi împiedicau pe fotbaliştii tricolori să se concentreze asupra performanţei. Apropo, eu am pus ghilimelele la golani, „ei” nu le puneau.

Şi noi, „golanii” ăia, am suferit atunci şi ne-am întristat, dragă Gică, dar să ştii că am continuat să mergem la meciurile naţionalei. Să mergem, să o susţinem şi să o iubim fără să pretindem în schimb vreo graţiere. Înţelegi, dragă Gică, dacă tot vorbim de forme de protest?

Comentarii (81)Adaugă comentariu

Cristian (9 comentarii)  •  10 octombrie 2014, 0:21

Tizule,
Subscriu la cele spuse de un coleg blogger, mai sus: chiar crezi ca „majestatea sa”, asa zisul „rege” (voi, la Gazeta, l-ati numit primii asa!), va pricepe vreo iota din cele scrise de tine??? Sa fim seriosi! Analfabeti ca el si „senatorul CASCHETA” (nu am virgula pentru S!), nu pot pricepe nimic!… Si cand te gandesti ca „TATA PUIU” a fost desemnat antrenorul secolului XX in RO… Alta idiotenie, tot a Gazetei, ca sa nu spun blasfemie! Se rasuceste in mormant Pista, si se vor rasuci si Imi si Mircea… Asta o spune un dinamovist convins!
O seara buna!

Marc (27 comentarii)  •  10 octombrie 2014, 0:31

Pacat de Hagi, desi ii inteleg frustrarea.
Dar mai mare pacat e ca mai sunt oameni pe aici care nu au inteles ce a insemnat „golaniada”.
Sau poate au inteles, dar nu le convine ca nu mai sunt privilegiati
Hagi a fost „rege” chiar si inainte de revolutie. Si altii ca el luau salarii de la fabrici, bani cu punga, iar faptul ca niste golani de la Timisoara (unii acum in mormant) le-au dat oportunitatea sa castige milione de dolari, nu se pot pune la socoteala.
Pacat!
Il iubesc in continuare, dar imi lasa un gust amar.
Asta si deplangerea lui Sandu si a mafiei din fotbal. Acum insista cu Popescu…
Pacat!

motanul incaltat (455 comentarii)  •  10 octombrie 2014, 0:35

Cu Italia -nu cred ca ai dreptate: Nu Hagi sau alt component au facut vreo declaratie, ci un anume insotitor moca al nationalei, fost communist inrait…. Iti dau un ex: eram in armata la finele lui 89 cind un maior ,ne-a adunat pe platou sa ne povesteasca de teroristi de la Timisoara. La exact 10 zile dupa ce Iliescu a preluat puterea a fost facut colonel pt. merite deosebite in Revolutie. Au fost doar 10 zile pt. unul care era impotriva Revolutiei si apara din toti rinichi cuceririile socialismului……Si asa au fost multii…………Gideste-te unde lucrai in 89 —-eu habar n-am si ce-ti spunea seful tau in perioada 14-16 decembrie. Si mai gindeste-te daca apoi a fost destituit sau facut si mai sef………………..

Fluids (1 comentarii)  •  10 octombrie 2014, 0:46

Hagi cel mai bine isi exprima neputinta prin scuipaturi si injuraturi. De data asta n-a mai injurat, doar a scuipat pe nationala. A scuipat el arbitrii, un om amarat care a ajuns rasfatzatul tuturor, un catzarat pe un piedestal de lut. Un rege de tinichea.

maistai (1 comentarii)  •  10 octombrie 2014, 3:08

Geambasule, dece nu publici scrisoarea la care te referi ?
Asa trebuia sa incepi.
Sau, ai tu numai amintiri din ceatza.

Eu (3 comentarii)  •  10 octombrie 2014, 4:07

Ziaristule care esti, nu intelegi ca nu vrei sau nu poti. Sau poate doar vrei sa iesi la balcon cu un editorial ‘beton”. In care ‘dai’ in Hagi, dar nu dai, il dojenesti doar……Asa vrei tu sa apara….Dar uite ce apare pt cei care te ‘citesc’ pe intentii: Hagi, in frustrarea lui globala -pe care ar fi trebuit sa o subintelegi ziaristule, face un protest SPORTIV si de sportiv! Care ascunde chestiuni SOCIALE pe care tu nu le vezi iar el nu crede oportun sa le spuna! Anume: cand condamni nu condamni ‘pe spranceana din interes’ ci aplici legea pentru toti! Orice avizat vede ca sunt condamnari ‘la comanda’ si doar strict limitatii se bucuraca li se mai dao condamnare pt a ascunde multe alte infractiuni mult mai grave. O sa-ntelegi ce scriu dar nu o sa ai curaj sadezvolti.

adi (15 comentarii)  •  10 octombrie 2014, 4:51

Hagi s-a transformat in MAMA infractorilor.Pe Becali il scoate la un pui de somn la Academie sa explice copiilor cum spaga ,minciuna ,marlania,mitocania ,injuraturile sunt calitatile unui om adevarat.Ce rege? Ce generatie de aur?(locul 5-8 la un Mondial e Generatie de aur!!!! A scos oamenii in strada????? Pe aia care nu aveau altceva mai bun de facut.Si Iliescu a scos oamenii in strada.Si Miron Cosma.Si Vitkor Ponta . Bietul Corneliu Coposu nu a reusit ,El a platit cu 35 de ani de inchisoare si apoi a primit flegme de la „patriotii” romani.Dar Gica ,gigi ,giovani si alte caricaturi trebuie compatimiti si eliberat!!! Penibil!

DAN (1 comentarii)  •  10 octombrie 2014, 5:58

forza STIINTA !!!
ILIE BALACI !!!

caty (23 comentarii)  •  10 octombrie 2014, 6:29

Imi este imposibil sa inteleg ce legatura are Nationala de fotbal cu condamnarea lui Popescu. Pai, Nationala sau Burleanu l-au pus pe Popescu sa faca evaziune fiscala?
Ce pacat ca bunul simt si inteligenta nu trec la Hagi de nivelul crampoanelor!

ion c (15 comentarii)  •  10 octombrie 2014, 7:37

Murdarie de articol scris parca la comanda „portocalie”, care a furat nu cu gentutza ca Gica Popescu, ci cu camionul, aducand tara la sapa de lemn. Dar le va veni si lor randul, istoria se poate fenta pentru o generatie sau doua, dar nu mai mult.

Darkblue eyes (31 comentarii)  •  10 octombrie 2014, 7:39

De fapt si de drept Geambasu se face ca nu vede adevaratul protest al lui Hagi ( si al altora): sistemul juridic hibrid, partinitor, controlat si manipulat politic. Acolo e buba. Sistemul ICCJ in care sunt doua ( doar doua complete de judecata!!!) aceleasi mereu si care judeca alternativ. Unul judeca altii fac recursul. Si intre, beau cafeaua impreuna in birou. Cu cei 10 zece sau cati sunt se face praf justitia din Ro. Dar se si controleaza totul. Asa ai situatii cand oamenii sunt achitati la o instanta si condamnati greu in alta de zici ca esti pe o alta planeta. HAgi impotriva acestui sistem mafiot protesteaza. Si nu numai. Probabil ca nu ar fi facut-o daca nu ar fi fost in contact direct cu Gica Popescu. Dar sistemul putred ramane. Mai iese si presedintele in zbateri publice de batranel ramolit si pune capac. cam asta e fie ca place sau nu. Gica nu e chiar prost cum ar vrea unii. Iar recursul la memoria cu golanii e dea dreptul penibil stimabile Geambasu. Ce avea s..a cu prefectura? cand nu mai ai argumente recurgi la clisee? E de prost gust

Florian (2 comentarii)  •  10 octombrie 2014, 7:39

Nu mai vine Hagi la meciurile nationalei? Sa stea linistit acasa !

Cand el juca la nationala noi mergem la meciurile Romaniei.

A fost, este si va ramane un analfabet in ale civismului. Cand scuipa si injura pe teren, noi stateam in tribunele stadionului.

Este dreptul lui Hagi sa protesteze cum o vrea fata de o decizie a instantei, caci deh el isi permite sa comenteze deciziile instantei.

Dar ce legatura are echipa nationala de fotbal cu mizeriile pe care le-a facut Popescu Gheorghe?

Stai acasa Gheorghe Hagi, nu se supara nimeni !

birlic (46 comentarii)  •  10 octombrie 2014, 8:02

De ce sa spune ca te nasti cu caracteru ,ori il ai, ori nu , Rejele cum spuneti voi,e din a doua categorie ,adica nu-l are. Mai tineti minte ca am batut Anglia la mondiale cu cei doi Gica pe banca sau cum la-u dat afara pe Piti dupa ce calificase nationala in grupe ca asa au vrut muschi lor .Stimata redactie ,voi ati comis acest sacrilegiu sau blasfemie cum vreti sai ziceti si la-ti facut Rege ,pana si Cioaba parca e mai cult ,acum spalativa pe cap cu el.

al batran (1 comentarii)  •  10 octombrie 2014, 9:52

Mai bine te crezi Geambasu de cai decat de oameni si idei revolutionare. Gica Hagi are dreptate sa fie solidar cu Gica Popescu condamnat nedrept de o justitie corupta si subordonata unor politruci vanduti strainilor (internationalisti,deh cum au fost si primii comunisti de dupa 1944). Gica Popescu pe langa meritele sportive mai mari decat ale oricarui footbalist(inclusiv Hagi) a avut ghinionul ca a lucrat cu firmele Becali(unde sunt contabilii sau juristii firmei care aveau obligatia sa stabileasca taxele si impozitul cuvenit). Cat despre Piata Universitatii alta mascarada ca si revolutia din 1989.

Cip (66 comentarii)  •  10 octombrie 2014, 10:00

Excelent articolul!
Bravo Maestre (fara ghilimele, desigur)!

Obiectiv (63 comentarii)  •  10 octombrie 2014, 13:04

@ Florian
Te-ai legat de niste chestii obisnuite in lumea fotbalului – scuipatul si injuratul! Chiar si cei despre care ziarele de scandal n-aveau ce sa scrie (Scholes, de exemplu) injurau si scuipau pe teren!
Chestia este ca domnul Geambasu v-a dat ocazia celor fara de realizari (adica frustratilor) in vreun domeniu sa va exprimati! Cum apare ceva despre Hagi, cum posteaza ceva contra tot romanul, mai ales cei care nu prea l-au vazut jucand! Cu cat se intra mai des pe acest site/blog si se isca unele controverse, cu atat ziarul castiga mai bine!

Obiectiv (63 comentarii)  •  10 octombrie 2014, 13:13

@ Domnule Gemabasu
Ne place sa-i balacarim pe cei care ne-au adus atatea satisfactii, pe cei care ne-au facut sa fim mandri de apartenenta la acest popor; nu v-ati convins ca reactiile romanilor sunt patimase, nedrepte chiar?
Ziaristii sunt formatori de opinii si un pic de responsabilitate in plus nu strica!

Un oarecare (3 comentarii)  •  10 octombrie 2014, 14:31

Chiar da!!! In sfarsit un subiect de actualitate si inalta moralitate. Preaslavite autor multumim pentru aceste pretioase informatii despre viata in comunism si despre cel mai important nume al momentului inainte meciului cu Ungaria: Gica Hagi. Fantastic.

alin (1 comentarii)  •  10 octombrie 2014, 17:03

mai oameni buni…ce are baba cu mitraliera? nu se poate face nicio comparatie, pt ca nu e nimic asemanator intre cele 2 situatii…

romanul (1 comentarii)  •  10 octombrie 2014, 17:06

Eu nu cred ca in 1990 Hagi si ceilalti jucatori au avut cunostiinta de acel comunicat citit de Marinescu. Comunicatul a fost o facatura a acelor vremuri ca si comunicatul citit de acelasi Marinescu cum ca nu pot transmite un miting de 100.000 de oameni din cauza cetii iar afara era soare stralucitor. Deci nu putem compara cele doua situatii.

Alex (5 comentarii)  •  10 octombrie 2014, 18:00

Toata lumea a casunat pe Hagi. E dreptul lui sa protesteze cum doreste. Diferenta este ca oriunde in lume Hagi, Nadia si Nastase sunt cunoscuti pentru talentul si meritele lor. Discutii de genul e prost, face blaturi (nedovedite) nu aduc nimic bun.
Mentionarea „golanilor” in context iar nu are nici o legatura. Oricum toata miscarea a fost penibila, proteste fara rezultat aduse „definitiv” la tacere de cateva mii de mineri.

vasco (267 comentarii)  •  10 octombrie 2014, 18:51

Hagi,Popescu si Dan Petrescu,dincolo de faptul ca au fost fotbalisti buni,care ne-au facut multe bucurii,au fost cei care au stricat mult,impreuna cu samsarii becali,mircea sandu,mitica dragomir si toti cei care le-au permis,atmosfera la nationala.Ei numeau selectionerul,ei il dadeau jos,ei faceau selectia,din cauza lor nu au incaput la nationala fotbalisti valorosi,ca Gica Craioveanu,Timofte „Tim”,Panduru si atatia altii.Calificarea din barajul de pomina cu Slovenia s-a pierdut pe mana lor,Hagi selectioner numit atunci si Popescu proaspat revenit in „glorie” si coautor la golul acela nefericit de la Bucuresti al slovenilor.Au avut si mai au si mai ales vor sa mai aiba,o influenta nefasta,isi vad doar propriile interese,nu le mai ajung banii si dupa cum s-a vazut fac si ilegalitati pentru bani.Pacat ca talentul si munca lor de fotbalisti nu au fost dublate de niste caractere normale.

Alex One (122 comentarii)  •  11 octombrie 2014, 0:22

Ce legatura are solidaritatea lui Hagi cu Popescu-colegul,prietenul ,cumnatul, si Piata Universitatii numai un Geambasu, din ce in ce mai confuz, poate sa descifreze.

oka (1 comentarii)  •  11 octombrie 2014, 0:35

Hagi sa-si vada de drum ! In romania e carare… in Turcia e Hassan ! Hagi nu e roman ! Haggi e turc ! Hagi e meritat de turci ! Turcii au tot dreptul sa adjudece si sa aclameze pe Hagi ! Si o sa vina RP-ul sa ne spuna ca adjudecat inseamna …mlah blah mmm si noi toti romanii spunem „MUE MA RP-ule, TINE-TI PUTA-N CHILOTI ! HAGI E TURC !. BRAVO HAGI”

johnneil (24 comentarii)  •  11 octombrie 2014, 8:33

Din lirica machedonului:
Ai, n-ai minge. Tragi la poarta!
Sa fie bine, sa nu fie rau.

17 Nentori Tirana (677 comentarii)  •  11 octombrie 2014, 9:14

In strainatate Hagi este cel mai cunoscut roman, se poate spune ca pentru multi a ramas si singurul.
Datorita faptului ca a ramas foarte activ in fotbal, consuma enorm din banii si timpul lui pentru „Academia Hagi“, este si cel mai respectat roman.
A mai fost „Ceaucescu“, ca o cidatenie inexplicabila, dar asta a inceput sa fie uitat.

Articolele aparute la „pro“, la gazetarii care din pacate inca n-au fost trimisi sa comenteze concursuri de cazaturi in apa si noroi, sint de o nemernicie tulburatoare, asa ca nu ne miram de unele comentarii ale romanilor. Este cu siguranta ceva bolnav in poporul asta. Ba Hagi nu e roman, ba e blatist, prieten cu toti hotii, ba fura jucatori si vrea bani de la stat, ba nu stie sa antreneze si nu are cultura suficienta ! Desi scriu doar ce care, spre meritul lor, se implica, citesc si stiu sa scrie, adica … o mica parte, cei mai buni romani. Ori macar atit de buni incit sa-si dea seama ca trebuie sa astepte navalirea chinezilor ca sa le faca strazi, fabrici, spitale utilate, sa cumpere carti, sa invete romana si poate o sa-l laude ei si pe Hagi.

Domnul Geambasu este doar critic si constructiv. Practic cere generatiei de aur sa se implice mai mult, sa respecte o sentinta si niste alegeri democratice, aduce aminte despre un episod neplacut. Hagi a ratat sansa sa fie tinar golan, acum ar fi cazul sa fie domn. Este si parerea mea, Hagi greseste. Nu neaparat pentru ca e din nou in tabara falsa, ci pentru ca nu-si da seama ca singur nu poate face nimic. Nici in Romania, nici altundeva. Ar trebui sa colaboreze cu FRF, asa cum face Iordanescu, Piturca si cum ar face si altii. Au fost alegeri democratice, au fost cistigate de Burleanu.
Parerea mea este ca, la acel moment, le-ar fi cistigat si impotriva lui G P. Este suparator pentru multi, dar asta e, trebuie acceptat. Asa fac domnii, oamenii maturi cu experienta de viata. Ce cred ei e una, cum actioneaza alta. Sint niste coduri pe care dupa ce ti-ai parasit jucariile ar trebui sa le cunosti.

Astfel meciul cu Ungaria trebuia onorat cu prezenta lui Hagi in tribuna, alaturi de FRF, de Iordanescu, de Piturca, Chipciu, indiferent ce crede el.

Obiectiv (63 comentarii)  •  12 octombrie 2014, 10:09

17 Nentori Tirana
Ceea ce parea o postare de bun simt s-a transformat intr-una subiectiva, cu critici gratuite!
1. Ce argumente in plus avea „nationala” cu Hagi in tribuna?
2. Daca Hagi si ceilalti erau de saptamani in Italia, cum se puteau transforma in „golani”, ce fel de stiri puteau primi in cantonamentul de la Telese Terme?
3. Asta-i buna, Burleanu (care n-are decat argumentul tineretii, dar si contraargumentul unei crase lipse de experienta si de cunostinte strict fotbalistice) l-ar fi invins pe Popescu! Implicarea polititicului (prin intermediul altei puteri in stat) intr-un moment crucial n-a lasat loc de interpretari asupra deznodamantului!
4. Cum am mai scris-o, domul ziarist a gresit abordand aceasta tema; n-au postat cate ceva nu numai cei care nu stiu sa scrie, ci si multi dintre cei care au bun simt! Au facut-o, in schimb, detractorii de profesie, neargumentat, dezlanat!

17 Nentori Tirana (677 comentarii)  •  12 octombrie 2014, 17:53

#77 Obiectiv

Ma bucur ca sintem pentru Hagi. Eu, in plus, vreau sa reuseasca. Singur nu poate. Nici cu „prietenii“ lui. El crede ca trebuie sa-i sustina pe toti, chiar analfabeti, vedete de cancan ori puscariasi. G P a ajus rau si nu din cauza lui Burleanu, ori a blatistilor Base si Pota, politic numiti ca coabitatori. Ar fi pacat de Ianis, de bani, de timpul pierdut. Ar fi pacat de Hagi daca n-ar reusi. Merita sa reuseasca. Deoarece alegerea lui Burleanu este deja un fapt consumat iar implicarea lui Hagi in fotbal e reala si legata de averea lui, cei doi trebuie sa se uneasca. E logic ?
„Obiectiv“ tu nu pari, mie imi pare ca nu ne intelegem dar, din respect, incerc sa-ti explic.

1. Prezenta. E vorba de respect reciproc. Nu stiu unde ai citit despre „argumente in plus“.
2. „Golaniada“ profesorilor, studentilor si a celor care aveau ceva in cap, indreptata impotriva Frontului Salvarii Nomenclaturistilor, incepuse cu luni inainte si a durat un sfert de secol. Adoptarea „proclamatiei de la Timisoara“ era, asa cum urma sa se demonstreze, necesara. Se duceau la munca peste 80% dintre „politicienii afaceristi“ de ieri si azi, in mare parte niste hoti, care doar pregateau si dadeau „tunuri“, caci pentru citeva mii de dolari nici nu se sculau din pat. Pentru liniste si „linistire“ au fost adusi minerii. De trei ori. Ori tu crezi ca fotbalistii credeau ca au fost adusi pentru a planta flori ? Atunci nu s-a gasit unul care sa sufere. Azi sufera, poate ca urmare. Are dreptate Geambasu.
Ce se intimpla in Romania stia toata lumea. Dar tu vrei sa spui ca fotbalistii aflati doua saptamini in strainatate nu stiau nimic ? Ori ca nu stiau de acel comunicat rusinos, dat cu concursul hotilor care voiau sa fure in liniste ?
3. Tineretea lui Burleanu nu e un argument pro, experienta si scoala are, iar fotbal cit Hagi nu trebuie sa stie. Este mai mult o functie administrativa.
http://razvanburleanu.ro/despre-mine/
Nasu si Corleone au domnit tot un sfert de secol. Cei care aveau drept de vot se saturasera de vechile structuri, traiau in fotbal, vedeau dezastrul. In plus, multi ii considerau vinovati pe toti cei din „lotul transferurilor“. Faptul ca Burleanu ar fi cistigat oricum, s-a si demonstrat in mare parte. Tabara lui „G P, Nasu si Gino“, Nea Gino proaspatul numit la Liga de catre Pota si Potaile Ultras ale lui Dragnea, s-a regrupat in jurul unui coleg de securitate, afaceri interne si externe. Alegerile au putut fi urmarite in direct. Democratice. Confunzi FRF cu Liga. „Politicul“ a fost mereu cu Sandu, au avut loc intilniri, chipurile pentru organizarea C E, desi informatorul G P inca nu cistigase alegerile. Rezultatul alegerilor democratice a fost o forma de protest. Frumos, caci au protestat chiar oamenii din fotbal, adica partasii la calea spre dezastru si mizerie.
4. punctul 4 l-ai cam imbirligat. M-am straduit sa inteleg ceva. Spuneam si eu ca cei mai buni se implica si scriu. De profesie sint cei care sint – inca – platiti, ca Stucan, Mihai Mironica, dar nici astia nu pot fi numiti „detractori“. Sint „diversionistii“ din Las Pro, e o boala, e nesimtire.

radu_pnt (25 comentarii)  •  13 octombrie 2014, 8:26

adu-ti aminte ziaristule cum va punea Hagi la punct in 98..pe bun merit si cum ne-a zis-o in fata cum ca merita statuie si ca fotbalul se va face praf in romania in urma lui… e o mare oroare ceea ce faceti ce a fost in 90 s-a intamplat atunci…cu oamenii si mentalitatea noastra de atunci…care ne reprezenta tot pe noi si societatea noastra… de atunci multa apa a trecut pe Dambovita si orice rau/fluviu din Europa si restul lumii… Hagi si ai lui au fost in lume…au invatat altceva…au gandit altfel.. voi (si noi pana la un anumit moment) am ramas in Romania…cu mentalitatea noastra pagubabsa, degraba cartitori si varsatori de sange… ne meritam soarta!!!

adrian (8 comentarii)  •  13 octombrie 2014, 13:58

nu inteleg! cand un om isi exprima o opinie, cand decide sa protesteze, apar 100 care incep sa-i caute bube in trecut, pentru a-l decredibiliza. si pe GSP si pe Prosport multe articole despre gestul lui Hagi. dragilor, el a decis sa nu mai vina la meciuri cat timp sta Popescu in puscarie. Adica PUNCT! e dreptul lui sa o faca.
PS oricum nu e nimic mobilizator la actuala nationala.

Obiectiv (63 comentarii)  •  13 octombrie 2014, 16:46

@17 Nentori Tirana
Singurul punct la care, sa zicem, m-am grabit a fost nr. 2; dar ce puteai sa le ceri oamenilor care se calificasera la primul turneu final dupa 20 ani si in jurul carora roiau impresarii? Li s-a pus o declaratie in fata si ei au semnat-o, sperand sa fie lasati sa se concentreze la ale lor!
In rest, Burleanu a ramas fara principalul contracandidat la momentul oportun, si totul a devenit previzibil; ce putea sa-l recomande pe acest tanar, care numai „nepatat” nu putea fi? Sa-l mai asteptam, sa mai vedem, insa n-a facut mare lucru pana acum, in afara de faptul ca si-a adus propria „echipa” pe la toate compartimentele/departamentele!
In fine, la punctul 4 m-am referit la detractorii de profesie cu ghilimelele de rigoare; nu este vorba despre ziaristi, ci despre cei care s-au obisnuit sa critice in virtutea obisnuintei, fara vreo analiza prealabila! Cand este vorba de „demolat”, nu conteaza cine a fost si este subiectul operatiunii respective!

Comentează