Cristian Geambaşu

Jurnalist box-to-box, de 25 de ani mereu în echipa ideală a presei de sport. Respectat, temut și foarte apreciat. Întotdeauna la obiect, tăios, fără ocolișuri

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Cristian Geambaşu
România nu este o echipă!

Radicevici, Grbici, Mehmedovici. Pe bancă, Kim Rasmussen. Cunoștințe mai vechi, adversare mai noi. În zi bună, Muntenegru poate bate pe oricine. Dovadă victoria cu Norvegia la distanță de 5 goluri. România are nevoie tot de o victorie la măcar 5 […]

...

Taci!

Asistăm de niște ani la o degradare alarmantă a relației jucător-antrenor în tenis. Poate ar fi și mai potrivit să spunem jucătoare-antrenor, fiindcă majoritatea copleșitoare a situațiilor provin din tenisul feminin. Antologica secvență în care Sorana Cîrstea îi cere arbitrei […]

...

Cine este cel mai mare adversar al naționalei României?

Calculele hârtiei indicau naționala masculină de handbal a României favorită în dubla întâlnire cu omoloaga din Kosovo. Incredibil, mai există așa ceva! Naționala Kosovo este una dintre puținele reprezentative în fața căreia România mai poate fi considerată favorită. Ca să […]

...

Dinamo pe modelul Barcelona

Totuși, modelul propus de asociația DDB este inspirat din organizarea unor cluburi ca Barcelona.

Lucrul esențial în acest tip de conducere este absența unui patron, a unui privat care face doar ce îl taie capul. În cazul unor entități ca […]

...

Acești doctori care îl enervează pe Marica

Hai că nici LeBron James nu ar fi zis-o mai bine decât Ciprian Marica! „Ne-am săturat de ăștia scoși în față să bage groaza în populație” este o frază-manifest a zilelor pe care le trăim și numai un om cu […]

...

Portarul cu chip de român

Cosmin Moţi a dat lovitura de graţie Stelei. Celelalte lovituri le dăduseră propriii conducători şi jucători

Ţînţari mulţi la Sofia, cam ca la Mila 23. Stadion din alte timpuri, timpuri pe care le-am trăit şi noi. Şi accidentarea lui […]

joi, 28 august 2014, 12:02

Cosmin Moţi a dat lovitura de graţie Stelei. Celelalte lovituri le dăduseră propriii conducători şi jucători

Ţînţari mulţi la Sofia, cam ca la Mila 23. Stadion din alte timpuri, timpuri pe care le-am trăit şi noi. Şi accidentarea lui Tănase din primul minut al meciului. Forţat aiurea, decarul stelist a cedat la întîiul contact cu adversarul. Nota 4, domnu’ doctor!

Acesta a fost cadrul. Fotbalul propriu-zis a început cu 45 de minute de luptă parte-n parte. Keşeru şi Misidjan şi-au împărţit marile ratări la capete de repriză în care Steaua şi Ludogoreţ au abandonat tactica în favoarea unei frenezii ofensive plăcute spectatorului nealiniat, dar neproductivă.

Foarte bună remarca de la pauză a lui Gabi Balint. Steaua ar fi trebuit să atace mai cu măsură, spunea fostul internaţional, care simţea că băieţii antrenaţi de Costel Gâlcă s-au lăsat tîrîţi într-o morişcă a fotbalului avîntat, anulînd multe dintre atuurile steliste. Szukala şi Varela s-au văzut de multe ori puşi în dificultate nu doar pentru că Latovlevici şi-a făcut treaba aproximativ, ci şi din cauză că Breeveld şi Prepeliţă au acoperit, dar au recuperat puţin, iar Stanciu, înlocuitorul lui Tănase, a fost încă o dată agitat şi lipsit de limpezime.

Steaua nu şi-a găsit liniştea şi luciditatea invocate de Gabi Balint nici după pauză. Strălucitor la construcţie în prima parte, Sînmărtean a fost în continuare creatorul de joc al Stelei, deşi oboseala, adversar parşiv, s-a instalat cu fiecare minut care trecea. Steaua ultimelor 20 de minute ale meciului de la Sofia a arătat rău. Fricoasă şi copleşită parcă de dorinţa destul de primitivă a echipei lui Dermengiev, în alte vremuri doar secundul lui Stoichiţă.

Din jocul ofensiv anunţat de Gâlcă înaintea primului fluier al lui Undiano Mallenco nu rămăseseră decît abnegaţia defensivă şi un spirit de sacrificiu care funcţionează o vreme, dar nu tot meciul. Golul lui Wanderson a amendat tocmai atitudinea pasivă a steliştilor, iar prelungirile au restabilit o justeţe a fotbalului pe care o doream absentă acum.

Contraatacul lui Varela din finalul prelungirilor l-a scos din joc pe Stoianov şi l-a propulsat în poartă pe Moţi. Fostul dinamovist, care a tînjit toată cariera după grupele Champions League, avea calificarea şi în vîrful bocancilor, şi în mănuşi.

Deznodămînt demn de un scenarist cu imaginaţie perversă. Altfel, un avantaj apărut de nicăieri pentru Steaua. Cadoul de 20 de milioane de euro al lui Stoianov a fost refuzat însă de Rîpă şi de Pîrvulescu. Moţi a apărat ca un portar, şi-a cîştigat respectul bulgarilor şi ura românilor (nu chiar a tuturor) şi a ajuns în Champions League prin Razgrad. Nu prin milioanele lui Borcea. Ăsta este un mesaj despre fotbal.

Comentarii (97)Adaugă comentariu

california (172 comentarii)  •  28 august 2014, 7:12

dupa meciul de la bucuresti, am citit destule prostii pe blog, printre care si ca 1-0 e chiar mai bun decat 3-1(?!); idea e ca daca nici lui ludogoret nu esti in stare sa-i dai decat un gol in doua meciuri, ce rost mai are sa te califici in grupele CL?
de la steaua au plecat multi jucatori, insa in afara de piovaccari, ceilalti contau la faza de aparare; desigur, absenta lor ar fi contat in grupe, dar nu a fost cauza esecului in meciurile cu bulgarii;
inaintea turului, stoichita, pt. ca tot l-ai pomenit, facea haz si zicea ca daca moti e cel mai bun de la ludogoret, steaua merge la defilare; se pare ca nu degeaba, de buna vreme, reputatul antrenor nu-si gaseste ocupatie decat pe la televiziuni.

george (20 comentarii)  •  28 august 2014, 7:16

Mult zgomot pt nimic, d-le Geambasu, ne-nvartim in jurul cozii fara a spune o iota !?…
Mai ies si astfel de articole , ce sa faci?….
Huoooooo steaua, RUSINE !!!

mitroi (8 comentarii)  •  28 august 2014, 7:20

Nu Rapa sau Parvulescu sunt de vina ci Galca. Nu pui doi jucatori fara meciuri in picioare sa execute in aceasta faza, cu o miza de zeci de milioane pe masa! Nu erau pregatiti mental. Doua rezerve de rezerve!!!

Jiji (17 comentarii)  •  28 august 2014, 7:27

Trebuie sa recunosc ca Moti îmi e antipatic. Dar nu de ieri, de pe când era la Dinamo. Ieri a făcut ce era corect, merita felicitat pentru asta.

CHALEX (11 comentarii)  •  28 august 2014, 7:28

Asa ne este dat noua, romanilor, sa vedem partea goala a paharului, dupa ce ne-am imbatat cu partea plina(de apa rece)! A trecut neobservata o remarca a fostului stelist Gardos, potrivit careia pe vremea lui Reghecampf echipa era mult mai bine pregatita fizic. Am tot auzit, de “eleganta lui Galca”, de “calmul lui Galca”, de “metodele pedagogice ale lui Galca”, de… de… si de… Este Galca antrenorul potrivit pentru Steaua? Probabil ca multi vor spune ca Galca a avut numai succese cu Steaua pana la meciul cu Ceahlaul. Nimic mai fals! Echipa a jucat din “rezerva reghe” iar jucatorii emblematici au “tesut” acea panza invizibila a superficialitatii care, in timp, te prinde in mrejele ei sit e pierde. De ce a devenit Chipciu arogant si artagos? De ce este introdus in echipa Stanciu care se dovedeste, pe zi ce trece un “ratacitor” care ara terenul in zadar? De ce Tanase este mai tot timpul accidentat? De ce Latovlevici este din zi in zi mai superficial si chiar dezinteresat de propria-i pregatire? In mod cert Galca a pierdut nu numai vestiarul, ci intreaga echipa! Dupa “lectia Sofia”, Steaua va traversa o perioada extrem de dificila care-i va fi fatala “elegantului Galca”!

gurita (5 comentarii)  •  28 august 2014, 7:28

De fapt,toate se trag de la plecari : Bourceanu,Pintilii,Chiriches,Gardos,Piovaccari,Rusescu,plus accidentarea marelui Tanase,idolul de carton al multora.Pai asta mai bine de jumatate dintr-o echipa,iar cei ramasi – si batuti de Ceahlaul – au aratat cine sunt cu adevarat.Numai un stelist orb ii mai vede campioni.

catastrovevlici lato (2 comentarii)  •  28 august 2014, 7:31

Ne meritam soarta ! De fapt asta este valoarea reala a echipei Steaua. GALCA este un antrenor slab, fara perspectiva, fara idee de joc. De altfel s-a vazut in exprimarea in teren, nu suntem pregatiti fizic si nici tactic. Asta este vine exclusiva a antrenorului. Nu aratam ca o echipa nici macar de Liga Europei ! Rusine sa te eline Moti care a strins in sufletul lui toata umilinta pe care a indurat-o in decursul anilor de cand juca la Dinamo si era injurat de fanii stelisti. Acum s-a razbunat ! O razbunare amara dar adevarata pe care o simtim mai mult decat ne-am fii imaginat ! Rusine rusine rusine ! Rusine pentru lipsa de profesionalism a jucatorilor condusi de un antrenor slab pregatit profesional. Un jucator mare se vede intr-un meci mare, decisv, nu cand joaca cu echipa berarilor de la coltul blocului. Este valabil si pentru antrenorul GALCA !
Eu daca eram in locul domnului GALCA mi-as fi dat demisia ! Cu demnitatea unui om care-si recunoaste limitele ! Este atat de usturatoare aceasta infrangere deoarece are in ea gustul amar al NEPUTINTEI, AL LIPSEI DE CONCENTRARE, AL LIPSEI DE PREGATIRE FIZICA ! Sa te elimine o echipa cu jucator de camp in poarta, atunci nu mai ai nici o pretentie la nimic. MEDIOCRTITATE SI PENIBIL asta a caracterizat jocul Stelei in ansamblul lui, modul de abordara a partidei ! Nu s-a vazut experienta de cupe europene, superioritatea campionatului romanesc fata de cel bulgar, totul trebuia sa se arate in jocul colectiv al Stelei si valoarea per ansamblu a lotului trebuia sa iasa in evidenta pana la urma, deoarece toate echipele au momentele lor mai putin bune, dar pana la urma valoarea, experinta fac difenta.

Vic (1 comentarii)  •  28 august 2014, 7:31

O victorie salutata de multi. Doar in Coreea de Nord o echipa de fotbal este promovata cu atita desantare si nerusinare cum este steaua in Romania. Si alte echipe merita mediatizate !! Nu se poate ca presa romana sa spele creierii natiunii pentru steaua 24/7. Unde s-a mai vazut asa ceva ??? Nu se poate forma o competitie sanatoasa in astfel de conditii. Cind unul dintre liderii PSD – Hrebenciuc – a fost tatucul stelei din umbra in ultimii ani, cind aceasta echipa nu a fost retrogradata in cazul Valiza – desi merita, cind Becali a facut rost de bani pentru steaua din minarii cu terenuri marca PSD – eu spun atit : Multumim, Moti !

dan (1 comentarii)  •  28 august 2014, 7:32

Bravo Moti ! Sper ca ati reusit sa-i aduceti cu picioarele pe pamant pe inganfatii de stelisti, care au castigat 2 campionate cu arbitrii, NU prin valoarea echipei !

ciprian0815 (1 comentarii)  •  28 august 2014, 7:33

La echipa asta de oi, vite cu cabina daca tot antrenorul a venit pe gratis, jucatori pe gratis nu costa insa un capitan de echipa adevarat , adica liderul adevarat al echipei , unicul jucator de LC , respectiv Lucian Sanmartean.

liviu (35 comentarii)  •  28 august 2014, 7:34

Domnule Geambasu, pareti un om civilizat .Cum sa spui ca Moti si-a castigat ura romanilor ? Si-a facut datoria acolo unde joaca si este platit ! Nu sunt nici stelist ,nici dinamovist, dar Moti si-a castigat respectul iubitorilor de fotbal, nu a galeriilor care polueaza deseori fotbalul !
Credeti ca Chipciu, care a vorbit aiurea de Moti, si-a castigat respectul romanilor ? Ma indoiesc.

Mickey13 (6 comentarii)  •  28 august 2014, 7:40

Fiind stelist de cand ma stiu am trait clipe de cosmar si cu alte ocazii. Nu este pentru prima data cand (din pacate) aceasta echipa pastorita de un cioban inavutit dupa revolutie a avut clipe de ratacire. In schimb, este pentru PRIMA data, cand (nu neaparat ca ma bucur) nu ma deranjeaza faptul ca nu am mers mai departe.
Ca nu sunt deloc de acord cu cei care se bucura (evident, fiind in tabere adverse: dinamovisti, rapidisti, petrolisti, sau mai stiu eu ce -isti) excesiv de insuccesul Stelei si nu aduc decat jigniri la adresa acestui club, dar sunt cu totul de acord cu acei care (fie stelisti sau de alta natura) apreciaza „nebunia” lui Moti, dar si dezaproba campaniile absolut falimentare de transferuri!
Da, sunt suporter stelist, dar sunt mandru ca sunt roman! Sunt mandru ca acest jucator (care era un simplu anonim la dinamo, acum transformat in idolul bulgarilor) si-a facut datoria cu varf si indesat, dar nu pentru dinamo sau impotriva Stelei, ci datoria sa de jucator profesionist!
Toata lumea zice ca aseara a fost un cosmar… NU!!! Cosmarul NU a fost DEPLIN! Ar fi fost deplin daca golul din minutul 90 ar fi fost marcat de Hamza! Abia atunci strategia falimentara ar fi fost cu adevarat scoasa la iveala…
Daca as sti ca maria sa, dl gigi (acest razboinic al luminii Portii Albe) ar trage invatamintele necesare, ar da macar un sfert din cat a incasat in ultima perioada (Pintilii, Gardos si ce s-a incasat pana acum) si i-ar investi in 3-4 jucatori, cel putin, atunci alta ar fi treaba. Din pacate, mi-e teama ca nu cumva sa mai vanda inca vreo 6 si, din pretendenta la titlu, sa ajungi sa joci „derby-uri” cu Brasov, Otelul si Viitorul sa nu traiesti rusinea de a juca la matineu.

Este inadmisibil ca, in decurs de un an, tu sa vinzi 2 fundasi centrali (titularii nationalei), 2 mijlocasi (titularii nationalei), atacantul (golgheterul din 2013) si sa lasi liber portarul nationalei. 6 jucatori, tot axul central!!! Si tu aduci… 2: Keseru si Varela. Pana si fi-miu de 3 ani stie ca 2 „nu-i ca…” 6 (vb unui clasic in viata).

Daca stie sa gestioneze bine situatia asta, dl „razboinic al Inaltei Porti (Albe)”, va avea de castigat, daca nu, mai bine sa vanda unuia serios, dar care vrea sa faca performanta, dar sa vanda ACUM, cat echipa mai are valoare… altfel, jucaria lui de week-end, va arata rau, spre foarte rau!

In concluzie, felicitari Moti, ai respectul meu, de stelist de peste 35 de ani, dar in primul rand, ROMAN!

scarface (2 comentarii)  •  28 august 2014, 7:44

Moti era cat pe ce sa fie eliminat la faza cu Stoianov, dar a ratat interventia din spate si a intervenit portarul la rupere… Varela trebuia eliminat la al doilea fault din spate, pe figura sa vazandu-se frica de galben dupa interventie. Altfel se scria istoria in conditiile astea !
Un lucru e e clar: Chipciu vorbeste mult si prost si a primit o lectie de profesionalism de la cel pe care il injura la Bucuresti.

Rey (65 comentarii)  •  28 august 2014, 7:56

Cata bucurie la dom gazetar. Oameni mici, bucurii mici.

dan (12 comentarii)  •  28 august 2014, 8:02

Ce atata Moti insus/in jos! Si-a facut treaba. Punct! Mai bine vorbim despre greselile lui Galca. Cum sa-l bagi aproape accidentat pe Tanase in min 1? De ce nu l tii pana in min 70 si intra atunci. Cum sa l schimbi pe Sanmartean? Cum sa pui fundasi sa bata penaltyuri. Dupa ce pierzi supercupa la fel de ce nu iei un psiholog, de ce nu faci antrenamente special pentru asta? De ce il tii in teren pe Latovlevici pana se satura si el de greselile lui? De ce inchizi jocul in repriza a doua daca ai vazut ca mers bine in prima? Parerea mea este ca s a vazut lipsa lui de experienta. Si strugurii la care nu ajungem sunt acri! Nu, nu e mai bine ca jucam in Europa League. Era mai bine in Champions League. Poate ar fi momentul sa faca o recapitulare. Sa plece Latovlevici, sa plece Tanase (oricum se vede din avion ca nu mai vor ). Sa aducem jucatori care sa intre titular. PE BANI! Am citit un comm misto ” sa vedem partea buna a lucrurilor. „Poate a facut Gigi infarct” In fine…una peste alta…a durut al dracu’!

JERYMAN (14 comentarii)  •  28 august 2014, 8:04

MOTI I-A RASPUNS CU MARE RESPECT PRIN FAPTE MARELUI FOTBALIST CHIPCIU A JUCAT CU PROFESIONALISM SI LE-A DAT O PALMA AROGANTILOR DE LA STINA

Razvan G (7 comentarii)  •  28 august 2014, 8:12

@Andrei…of, ce frustrari razbat din mica ta diatriba. Prin ce clipe grele ai trecut deceniile astea. In sfarsit, dupa mult timp (dupa Boro) ai putut sa pui si tu capul pe perna un pic mai linistit…as putea sa-ti demolez cu usurinta puerilele argumente referitoare la Steaua anilor 80-90 (una din echipele de top ale Europei acelor ani) insa nu cred ca meriti vreun minut din atentia mea. S-asa ti-am acordat prea mult. Altfel, foarte bine si corect ce s-a intamplat aseara. Sa se aleaga praful, poate asa vom avea parte de noul inceput pe care-l asteptam de mult.

Oleee! (1 comentarii)  •  28 august 2014, 8:12

Imi place ca dinamovistii sunt fericiti. Problema este ca vine meciul direct si am impresia ca se vor cam intrista.

reddogsv (17 comentarii)  •  28 august 2014, 8:21

Umilinta SUPREMA pt galacticii de langa cimitir care va face inconjurul Europei! Sa nu ii poti marca unui jucator de camp, improvizat ca portar….FOST DINAMOVIST! Propun ca,, Satana” sa il cheme la nationala, nu ar mai avea eMOTI(I) in poarta cum are cu Tatarusanu si ar acoperi 2 posturi cu brio! Propun ca bulgarii sa-i faca statuie la intrarea in stadion iar Dinamo sa-i faca una langa Patachin! Si totusi am un regret, faptul ca nu isi pot imbunatati recordul absolut de victorii consecutive in CL, unde figurati doar la numar! Cred ca se desfiinta competitia si nu ii mai ,,ajungea” nimeni! Steaua e in…. C. RAPA! MOTI erou national! Unde sunt valahii sa ne spuna cine e RUSINEA ROMANIEI?

Mihail (34 comentarii)  •  28 august 2014, 8:27

Parvulescu si Rapa au executat ca niste amatori,asta este inexplicabil.Nu stiu cum se impaca ei cu ideea ca nu au reusit sa transforme un penalty in fata unui jucator de camp.Rusine lor!

birlic (46 comentarii)  •  28 august 2014, 8:39

Bravo Moti ,ai reusit sa le scoti gargaunii din cap acestor inganfati si obraznici de stelisti care nu le mai ajungea la nas nimeni in frunte cu Chipciu. Apropos daca vine chipciu la tine dupa un autograph si sa-si ceara scuze ,daile ,arata ca esti domn inainte de a fi profesionist si dinamovist.

stelica capraru (1 comentarii)  •  28 august 2014, 8:43

O palma pt chipciu,un arogant, iar pt toti Stelistii.::MOTI-lasatima sa ma pregatesc de Cheampios LIGUE….ha ha ha

mihai (31 comentarii)  •  28 august 2014, 8:46

al dreaqului moti asta in tur se zicea ca l-a lovit numai pe nestematul chipciu acum i-a distrus pe toti.

vest (7 comentarii)  •  28 august 2014, 8:57

Arbitrul v-a iertat din nou de cel putin un cartonas rosu. Comentatorii tv sunt demni de Epoca de Aur: lingai si nationalisti de cea mai joasa speta.

Adrian Popa (3 comentarii)  •  28 august 2014, 8:59

„respectul bulgarilor şi ura românilor (nu chiar al tuturor)” – ale tuturor

in rest, corect zis

radu (9 comentarii)  •  28 august 2014, 9:10

Poate si-a atras ura stelistilor , in rest felicitari Moti din partea romanilor ne-stelisti.

alb_rosu_in_VN (116 comentarii)  •  28 august 2014, 9:38

Chiar imi pare rau de Steaua si e pacat ca nu reusim sa obtinem bonusul de 4 puncte pentru calificarea in grupele CL. Insa daca privim pe ansamblu cele 2 meciuri, putem spune ca bulgarii au meritat calificarea. Steaua a jucat modest la Bucuresti, a facut o prima repriza bunicica la Sofia, dupa care s-a retras foarte mult sperand intr-un 0-0 izbavitor, care nu s-a mai realizat. Nu stiu de ce, dar am impresia ca daca ramanea Reghecampf antrenor (cu staful sau de preparatori fizici), Steaua ar fi trecut lejer de bulgari. La Sofia trebuia sa inscriem un gol, ca sa ne facem viata mai usoara, insa echipa antrenata de Galca e mai putin ofensiva, mai putin agresiva decat pe vremea lui Reghecampf si am impresia ca nici pregatirea fizica nu mai e la acelasi nivel. Nu pot sa nu ma intreb din nou ce le dadea Reghe de alergau asa bine pe vremea lui?
Singura consolare a venit de la Moti, care a devenit erou in Bulgaria. Ma bucur pentru el, insa preferam sa se califice Steaua ca sa putem vedea si noi la Bucuresti o echipa precum Real Madrid, Arsenal, Bayern sau PSG.
Ziua de ieri a fost oricum proasta pentru sportul romanesc: Steaua a ratat calificarea, la fel si nationala de baschet masculin, care a pierdut o sansa uriasa de a reveni in elita europeana dupa aproape 30 de ani, iar Alexandra Dulgheru a pierdut eroic in fata Mariei Sarapova.
Sper ca Steaua sa-si revina si sa recupereze in grupele EL punctele pe care le-a pierdut aseara in Bulgaria.

asdf (1 comentarii)  •  28 august 2014, 9:45

Ba din contra, cred ca Moti si-a castigat respectul tuturor romanilor.

andrei (698 comentarii)  •  28 august 2014, 10:00

Ha ,ha..De vina e toata lumea numai ,,senor Gilca,,nu…Si zici ca esti jurnalist…Ce vina o avea jucatori daca in ambele meciuri partea lui Lato a fost descoperita?Ce a facut marele Gilca?Lato trebuia sa fie ajutat de Simirtean dar daca acesta a dat o centrare buna si a facut citeva diblinguri presa uita cite pase la adversar a dat si cit a mers pe teren…Desigur fata de altii a mai miscat…Nu avea Steaua solutie de inlocuire a lui Tanase? Avea,dar Gilca a mers pe idolul ziaristilor…Stancu saracu se odihnea tinindu-se de poarta,obosit si el de incapatinarea antrenorului in a forta un jucator meci de meci cind el nu vrea sau nu mai poateGilca nu a fost entuziasmat de recordul lui Keseru.El tocmai prin 2 infringeri consecutive tinde spre un record care nu era posibil in era pe care vrea sa o stearga…Stiu de acum ca urmatoarea infringere e datorita lui Gigi sau luni pline…

Eddie (1 comentarii)  •  28 august 2014, 10:07

Hamza, Sanmartean, Chipciu, Tanase, Wanderson, Varela, Moti, Pirvulescu, Moti, Rapa, MOTI !

kiko (21 comentarii)  •  28 august 2014, 10:11

@rey

asta ai inteles tu din articolul asta…??????

Tudor (13 comentarii)  •  28 august 2014, 10:19

Respect Moţi.
văd că ai avut bunul simţ să adaugi o paranteză în articolul electronic (nu chiar a tuturor), pentru că în ediţia tipărită (pe care eu, ca prostu´, o cumpăr) această paranteză nu există !
Nu-i mai jigni pe români scriind că ei îl urăsc pe Moţi.
Poate îl urăşti tu, mulţi români îi mulţumesc lui Moţi pt. că a trimis echipa interlopului naţional acolo unde îi este locul.

wef (1 comentarii)  •  28 august 2014, 10:28

ce se poate deduce din comentariile de aici? ca nu mai exista un popor roman ci un conglomerat de frustrati care traiesc cu singura bucurie a mortii oii vecinului si cu speranta ca poate dupa oaie va dispare si acesta. mai este nevoie sa ne intrebam de unde vine lipsa totala de respect a strainilor fata de romani? numai un incostient ar mai face asa ceva! nu uitati ca ponoasele le trageti impreuna si ele nu vor intirzia sa vina lucru care se intimpla intre timp de zeci de ani. bulgarii rid de romani care vad ca se simt bine in postura de pacalici al unui continent intreg. tot ce facecti voi acesti inconstienti care va credeti si destepti in buna traditie a a taranilor fara constiinat nationala si sociala este sa va faceti mai departe de ris motiv pt care galerii diferite din diverse tari va striga ceea ce auziti din simplul motiv ca asa va prezentati. cu alte cuvinte nu aveti motiv sa va mirati ca sinteti la pamint in orice domeniu sau ca sinteti si veti fi calcati in picoare si perceputi ca nimic. faptul ca nu va respectati intre voi si va dati in cap unul altuia atrage consecinte a caror plata sa face la comun asa dupa cum se vede din 90 incoace. continuati sa vedem cit timp o sa va convina s-o mai faceti. altfel stiti sa va plingeti….

bogdan (1 comentarii)  •  28 august 2014, 11:12

Ce a vazut d-nul Geambasu?Tantari si stadion din timpuri comuniste….In Romania avem numai stadioane de 5 stele,gen Dinamo,Rapid sau Ghencea si spectatori care sunt gentlemani pe Arena Nationala…Sa lasam astea. Steaua nu avea cum sa se califice ptr ca nu mai este ce- Fost. Nici Galca nu e Reghe si nici jucatorii nu mai au forma fizica din anii trecuti. Bulgarii aumeritat calificarea. Ce fel de antrenor e ala care baga in teren un jucator accidentat si-l pierde dupa 30 de secunde? Sau tine in teren o catastrofa ca Latovlevici? Moti? Moti a aratat ca e profesionist in teren, nu din gura ca Chipciu. Bravo lui! Vad vremuri grele ptr stelisti, Astra si Petrolul au loturi mai omogene in timp ce Steaua vinde tot ce sta in bocanci…chiar sunt curios daca sarbii il mai vor pe Lato.

ccc (6 comentarii)  •  28 august 2014, 11:15

Stelist fiind, consider calificarea bulgarilor pe deplin meritata! In dubla mansa cu Ludogorets eu personal am vazut o echipa a Stelei slab pregatita fizic, tactic si psihic. Vina principala o are investitorul de la racoare, dar si Argaseala si, evident, staff-ul tehnic, in frunte cu Galca. Chiar daca Steaua a vandut tot ce avea mai bun, sunt in continure in lot jucatori care au luat titlul de campioni anul trecut si care acum nu mai joaca nimic.
In principiu, nu as vrea sa-i acuz pentru ratarea calificarii doar pe Parvulesc si Rapa, dar nici nu trebuie iertati. Ca fotbalist profesionist nu este foarte „catoic” sa ratezi cand in poarta este un jucator de camp! Da, penaltiurile se mai si rateaza, dar cand la nivelul asta iti tremura piciorul in fata unui portar improvizat, inseamna ca ai ceva probleme! Si ajungem iar la staff,care dupa experient din super cupa nu a facut nimic entru a imbunatati acest aspect. Ca si Arla, care nu profita deloc de experienta lui Dukadam, sau macar sa incerce….
Altfel, respect pentru Moti, care s-a dovedit profesionist!

George (5 comentarii)  •  28 august 2014, 11:18

mai Reddogsv, sau cum te-oi numi…amarnica viata mai ai, baiete! nicio bucurie simpla nu mai ai in aceasta viata? Doamne, mare Ti-e gradina!

Visu (4 comentarii)  •  28 august 2014, 11:20

Moti a atras ura cocalarilor si manelistilor, a analfabetilot si incultilor, care stim ca sunt suporterii unei echipe cu cei mai multi fani din Romania.
In rest, oamenii normali, au apreciat evolutia lui Moti si calificare echipei lui de club.

Moti PRESEDINTE!!!

remus (9 comentarii)  •  28 august 2014, 12:03

se pare ca se cere singura o reconstructie la Steaua . Ar fi momentul sa se renunte anul acesta la cistigarea campionatului, sa se dea drumul la vreo 5 jucatori , si sa vina altii care au foame de victorii si obligatoriu ” valoare” .E greu cind cel mai bun jucator din echpa are 34 de ani…

varanga53 (39 comentarii)  •  28 august 2014, 12:32

Nu Moti (jos palaria in fata lui) a dat lovitura de gratie ! Steaua a fost”ucisa ” de G.Becali ! Prostia a lovit Steaua !Restul sunt vorbe !

Daniel (1 comentarii)  •  28 august 2014, 12:53

Buna..! Pana la urma o singura echipa trebuia sa mearga mai departe. Moti a dat dovada ca este un profesionist, dar nu el a castigat meciul ci intreaga lui echipa. Nu Rapa a fost cel ce a pierdut meciul, ci intreaga lui echipa. Pacat ca Moti a facut o figura frumoasa impotriva unei echipe romanesti. Cei mai buni merg mai departe iar cei mai slabi se vor mai pregati. Speram intr-o minune cu PETROLU si in sansa ASTREI. BUCURATI-VA DE FOTBAL.

aham (62 comentarii)  •  28 august 2014, 12:54

cand se iau zeci de milioane si se investesc inapoi cateva sute…puscariasul ala e principalul vinovat, galca tipa dupa jucatori de cand a venit. asta nu scuza prostiiile lui care par ca sunt fara sfarsit: faza cu tanase, latovlevici tinut aiurea in teren, lipsa de inspiratie la schimbari( in general, nu doar aseara), tactica defensiva cretinoida etc. galca a demonstrat deja ca nu e de steaua, nu stie sa-si impuna punctul de vedere in fata jucatorilor, a „investitorului” si nu are o filosofie ofensiva potrivita stelei. in plus, sistemul de rotatie practicat de el s-a dovedit falimentar. adica aproape tot ce a facut el e dezastruos, cum sa merite sa fie la steaua?

Walhallanu’ (20 comentarii)  •  28 august 2014, 13:01

Aşteptăm un scenariu similar la anu’, cu Steaua, Hayar Lankaran şi „Scarlataş” în rolurile principale 🙂

dan badea (2 comentarii)  •  28 august 2014, 14:11

aseara nu bulagarii au castigat meciul ci Steaua l-a pierdut singura

Cristi (8 comentarii)  •  28 august 2014, 16:50

Nu dle Geambasu, Moti nu si-a cistigat ura romanilor! Poate doar a unor handicapati mental care nu inteleg ce inseamna profesionismul adevarat! Eu cred ca Moti si-a dorit atit de mult sa se remarce(facind gestul nebun de a se oferi voluntar in poarta), tocmai pentru a demonstra atit fostilor conducatori dinamovisti care l-au pus pe liber, cit si lui Piturca care l-a ignorat ani buni, si romanilor in general, ca nu stiu sa-si pretuiasca luptatorii adevarati, tacuti, muncitori!
Mesajul lui Moti este o palma pentru toti ratatii Romaniei(conducatori de club, antrenori, jucatori, jurnalisti,suporteri) si totodata, un semn de alarma pentru situatia catastrofala in care se afla Romania din punct de vedere moral,unde sint promovate numai nulitatile in absolut toate domeniile!
Multumim Moti pentru lectia de barbatie si pentru mesajul tau, pe care fara indoiala, putini il vor intelege! Respect Moti!

Nicky (2 comentarii)  •  28 august 2014, 17:37

– Raportul lui Galca catre Becali: „Stapane, stapane, ne-a muscat un caine !”.
– Titlu din presa bulgara: „Steaua, mare branza.”
– Stiati ca in timpul meciului un grup de copii bulgari cantau pe marginea terenului: Leka noci, steaua. Se pare ca a avut efect la uni jucatori.

Viorel (2 comentarii)  •  28 august 2014, 21:12

Opinie decaine insolvent !

Mediere penal (10 comentarii)  •  28 august 2014, 21:25

Footbalul la noi este un fel de piti pentru baieti nu ce este in Brazilia de ex !

Comentează